Loading...
Search result for #maqedoni
Amin
42 1,377 Yesterday
Allahume amin
56 1,619 12 hours ago
Por ne fund shtoje edhe estagfirullah.
36 3,063 2 days ago
Sabr..
22 2,204 2 days ago
Es-selamu alejkum 🌹
allahu ju ruajt kudo që jeni!
69 2,157 2 days ago
O allah, ti je fales e don faljen andaj me fal mua.
amin ya rabbi
11 1,304 3 days ago
Allahume amin
56 2,546 6 days ago
Ma'sha'allah 😍💚😍
128 11,402 last month
Transmetohet nga xhundub ibn abdull-llah r.a. se i dërguari i all-llahut sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem. ka thënë: “kush e fal namazin e sabahut, ai është nën mbrojtjen e all-llahut, andaj mos t’i kundërvihet askush kësaj mbrojtjeje me diçka, sepse kush i kundërvihet mbrojtjes së all-llahut, do ta arrijë atë all-llahu, dhe pastaj do ta gjuajë me fytyrë në zjarr të xhehenemit.” (transmeton muslimi)
9 1,820 4 days ago