Loading...
Search result for #matawangdigital

@bynsyaaaresources

bynsyaaaresources
Do something today that your future self will thank you for .
.
.
.

sering berlaku pada ramai orang, bila ada duit pakai dulu. ada lebih baru simpan. tapi konsep tu sebenarnya kita kena ubah
. ' do not save what is left after spending, but spend what is left after saving ' .

simpan dahulu baru berbelanja. simpan dalam bank, bila-ii masa kita boleh keluarkan. tapi jika kita simpan dalam bentuk “asset”
.

macamana nak keluarkan tu?? simpan dalam bentuk asset mungkin kita tak nampak hasilnya sekarang, tapi lebih penting jika kita fikirkan apa yang kita bakal ada kemudian
.

pemikiran jauh untuk masa hadapan. saving dulu, apa yg kita saving tu pasti akan mahal, sebab apa pasti? sebab kita percaya. kalau kita tidak percaya, sama jugak macam emas. kalau tak percaya yang emas semakin lama semakin mahal, i’m pretty sure yg tiada seorang pun akan membeli emas
.

sambil menyimpan, belajar rebut peluang.
belajar beranakkan simpanan jadi bentuk pendapatan
sebab setiap hari dalam kehidupan kita memerlukan wang
.
.
.
.
.
#msd #cryptocurrency #blockchain #bitcoin #entrepreneur #successtogether #smartsaving #ekonomidigital #usahawandigital #matawangdigital #assetdigital #platformgandakansimpanan #tambahpendapatan #tambahsaving #tambahincome #tambahpendapatan #incomepadu
1 8 46 minutes ago

@bynsyaaaresources

bynsyaaaresources
Apakah cryptocurrency @ matawang digital ??
.

masih ramai yang tidak tahu apakah sebenarnya yang di sebut sebut sebagai "cryptocurrency" malah ada yang langsung tidak pernah mendengar nya sehingga hari ini. apa sebenarnya ya? perlukah ambil tahu? adakah ia akan mempengaruhi kehidupan kita?
.

sememangnya kita rakyat malaysia sudah jauh ketinggalan berkenaan hal ini kerana banyak nya pantang larang dari kerajaan kita yang terlalu mengawal kemasukan dan penggunaannya serta tiada pendedahan kesedaran yang di buat setakat ini
.

jadi hanya yang tahu sahaja menikmati keuntungannya. di negara lain di seluruh dunia ianya telah mula di gunakan sejak bertahun tahun yang lalu. jadi, apa sebenarnya "cryptocurrency" ni??? .

zaman berlalu dan berubah mengikut arus pemodenan. jika di imbas semula satu ketika dahulu revolusi urusniaga jual beli adalah dengan penukaran barang atau di kenali sebagai sistem barter kemudian beralih kepada penggunaan emas dan perak sebagai urusniaga jual beli. namun revolusi itu kemudiannya berakhir dan penggunaan w**g fiat mula di perkenalkan. .

ianya masih terus di gunakan kini namun namun tetap terhasilnya "credit/debit card" bagi menggantikan w**g fiat. dengan adanya credit/debit card ini, kita tidak perlu lagi membawa terlalu banyak w**g kertas ke mana sahaja.
dan generasi akan datang di panggil sebagai penggunaan "cryptocurrency"!!!
.

jadi sudah kah anda memiliki simpanan cryptocurrency ini??
.

#big #mma #msd #msdollar #cryptocurrency #matawangdigital #ekonomidigital #usahawandigital #blockchain #bitcoin #smartsaving #platformgandakansimpanan #tambahsaving #tambahpendapatan #tambahsimpanan #entrepreneur #youngentrepreneur #successtogether #millionaire
0 4 2 hours ago

@faisaljoenaz

faisaljoenaz
Peluang masih terbuka kepada siapa" sahaja dan tak perlukan kelulusan apepun 😮🔥. @azadsyazirarose
.
.
yang berminat nak buat income , pm whatsapp saya . klik di link bio 👆🏽🤙🏽.
.
.
#evocoin #evolution #evocoinmalaysia #cryptocurrency #crypto #matawangdigital #bitcoin #bitclubnetwork #kaya #letsdoit #youcanduit #jom #yihaa #haha #invest #kayaraya #bisnes #business #kapcaisado #idola #matmoto #artist #pencintaduaroda #kingofcryptocurrency #evolion
4 45 2 hours ago

@bynsyaaaresources

bynsyaaaresources
Simpanan
.

pernah terfikir kenapa kita susah nak menabung pada awalnya? kerana kita rasa tak pernah cukup kalau kita menyimpan
.

simpanan memerlukan disiplin yang agak tinggi dan membuatkan kita pakai apa sahaja yang ada dahulu. dan hakikatnya simpanan kita kelaut
.

dengan adanya platform matawang kripto, kita bukan sahaja dapat menyimpan malah dapat tambah pendapatan secara santai
.
.
.
.
.

#entrepreneur #successtogether #smartsaving #ekonomidigital #usahawandigital #matawangdigital #assetdigital #platformgandakansimpanan #tambahpendapatan #tambahsaving #tambahincome #platformgandakansimpanan #millionairementoracademy #billionairesingrowing #alhamdulillahforeverything #mudahnyamenjemputrezeki
0 9 11 hours ago

@bynsyaaaresources

bynsyaaaresources
Do something today that your future self will thank you for .
.
.
.

sering berlaku pada ramai orang, bila ada duit pakai dulu. ada lebih baru simpan. tapi konsep tu sebenarnya kita kena ubah
. ' do not save what is left after spending, but spend what is left after saving ' .

simpan dahulu baru berbelanja. simpan dalam bank, bila-ii masa kita boleh keluarkan. tapi jika kita simpan dalam bentuk “asset”
.

macamana nak keluarkan tu?? simpan dalam bentuk asset mungkin kita tak nampak hasilnya sekarang, tapi lebih penting jika kita fikirkan apa yang kita bakal ada kemudian
.

pemikiran jauh untuk masa hadapan. saving dulu, apa yg kita saving tu pasti akan mahal, sebab apa pasti? sebab kita percaya. kalau kita tidak percaya, sama jugak macam emas. kalau tak percaya yang emas semakin lama semakin mahal, i’m pretty sure yg tiada seorang pun akan membeli emas
.

sambil menyimpan, belajar rebut peluang.
belajar beranakkan simpanan jadi bentuk pendapatan
sebab setiap hari dalam kehidupan kita memerlukan wang
.
.
.
.
.
#msd #cryptocurrency #blockchain #bitcoin #entrepreneur #successtogether #smartsaving #ekonomidigital #usahawandigital #matawangdigital #assetdigital #platformgandakansimpanan #tambahpendapatan #tambahsaving #tambahincome #tambahpendapatan #incomepadu
0 18 12 hours ago

@sj.faz.lee.sd

sj.faz.lee.sd
Evolusi kewangan.
simpanan jangka masa panjang sementara harganya masih rendah untuk dimiliki.
keuntungan pasif setiap hari.
kalau tak untung, saya pun tak join.
yang pasti mesti ada modal lar.
#cryptocurrency
#matawangdigital
#matawangkripto
#digitalcoin
1 11 12 hours ago

@bynsyaaaresources

bynsyaaaresources
Apakah cryptocurrency @ matawang digital ??
.

masih ramai yang tidak tahu apakah sebenarnya yang di sebut sebut sebagai "cryptocurrency" malah ada yang langsung tidak pernah mendengar nya sehingga hari ini. apa sebenarnya ya? perlukah ambil tahu? adakah ia akan mempengaruhi kehidupan kita?
.

sememangnya kita rakyat malaysia sudah jauh ketinggalan berkenaan hal ini kerana banyak nya pantang larang dari kerajaan kita yang terlalu mengawal kemasukan dan penggunaannya serta tiada pendedahan kesedaran yang di buat setakat ini
.

jadi hanya yang tahu sahaja menikmati keuntungannya. di negara lain di seluruh dunia ianya telah mula di gunakan sejak bertahun tahun yang lalu. jadi, apa sebenarnya "cryptocurrency" ni??? .

zaman berlalu dan berubah mengikut arus pemodenan. jika di imbas semula satu ketika dahulu revolusi urusniaga jual beli adalah dengan penukaran barang atau di kenali sebagai sistem barter kemudian beralih kepada penggunaan emas dan perak sebagai urusniaga jual beli. namun revolusi itu kemudiannya berakhir dan penggunaan w**g fiat mula di perkenalkan. .

ianya masih terus di gunakan kini namun namun tetap terhasilnya "credit/debit card" bagi menggantikan w**g fiat. dengan adanya credit/debit card ini, kita tidak perlu lagi membawa terlalu banyak w**g kertas ke mana sahaja.
dan generasi akan datang di panggil sebagai penggunaan "cryptocurrency"!!!
.

jadi sudah kah anda memiliki simpanan cryptocurrency ini??
.

#big #mma #msd #msdollar #cryptocurrency #matawangdigital #ekonomidigital #usahawandigital #blockchain #bitcoin #smartsaving #platformgandakansimpanan #tambahsaving #tambahpendapatan #tambahsimpanan #entrepreneur #youngentrepreneur #successtogether #millionaire
0 17 13 hours ago

@bynsyaaaresources

bynsyaaaresources
Simpanan
.

pernah terfikir kenapa kita susah nak menabung pada awalnya? kerana kita rasa tak pernah cukup kalau kita menyimpan
.

simpanan memerlukan disiplin yang agak tinggi dan membuatkan kita pakai apa sahaja yang ada dahulu. dan hakikatnya simpanan kita kelaut
.

dengan adanya platform matawang kripto, kita bukan sahaja dapat menyimpan malah dapat tambah pendapatan secara santai
.
.
.
.
.

#entrepreneur #successtogether #smartsaving #ekonomidigital #usahawandigital #matawangdigital #assetdigital #platformgandakansimpanan #tambahpendapatan #tambahsaving #tambahincome #platformgandakansimpanan #millionairementoracademy #billionairesingrowing #alhamdulillahforeverything #mudahnyamenjemputrezeki
0 11 14 hours ago

@jannahjourneys

jannahjourneys
.
alhamdullilah acara utk kemarin sukses🚀🚀
kmi bukan jadi judge ya 😂. kmi dtg ke aceh utk share apa itu msd, sambutan org2 di aceh sgt positif sekali dgn msd.
.
jgn lepaskn peluang merebut msd, buy now and get your own wallet😇 miliki msd skrg, kita sudah seharusnya simpan matawang digital👍🏻👍🏻🚀 jgn tunggu dn tgk sja, sebab harga msd setiap saat, minit dn jam ada value😇
.
cryptopreneur imd
shine bright like a gold
http://www.wasap.my/60146588900
http://www.wasap.my/60146588900
.
#msd #cryptocurrency #cryptopreneur #futuremoney #saving #matawangdigital #crypto #world #money #cash #moneymagnet #love #life #future #lowofattraction #imd #internationalmillionairedivision
0 26 15 hours ago

@subtitansrevo_

subtitansrevo_
Tahniah saya ucapkan kepada semua achiever minggu ini👍
.
.
semoga anda kaya dan berjaya pada masa akan datang,teruskan momentum untuk lebih jana pendapatan yang lebih besar☺️
.
.
sebarang pertanyaan boleh hubungi saya melalui dm📷:@subtitansrevo_ atau tekan link di bio saya🤗
.
.
#projek2018 #pendapatansampingan
#malaysia
#singapore #brunei
#kerajaanmalaysia #viralmalaysia
#realinvestment #matawangdigital #blockchain #millionaire #kolejvokasional #utp
#usm
#ukm
#upm
#gmi
#msu
#upsi
#unisel #uniten
#unikl #uitmshahalam #uitmseriiskandar #uitmpuncakalam #selangor
#politeknik
#br1m #vscocam #paidreviewmurah
4 47 Yesterday

@bynsyaaaresources

bynsyaaaresources
Do something today that your future self will thank you for .
.
.
.

sering berlaku pada ramai orang, bila ada duit pakai dulu. ada lebih baru simpan. tapi konsep tu sebenarnya kita kena ubah
. ' do not save what is left after spending, but spend what is left after saving ' .

simpan dahulu baru berbelanja. simpan dalam bank, bila-ii masa kita boleh keluarkan. tapi jika kita simpan dalam bentuk “asset”
.

macamana nak keluarkan tu?? simpan dalam bentuk asset mungkin kita tak nampak hasilnya sekarang, tapi lebih penting jika kita fikirkan apa yang kita bakal ada kemudian
.

pemikiran jauh untuk masa hadapan. saving dulu, apa yg kita saving tu pasti akan mahal, sebab apa pasti? sebab kita percaya. kalau kita tidak percaya, sama jugak macam emas. kalau tak percaya yang emas semakin lama semakin mahal, i’m pretty sure yg tiada seorang pun akan membeli emas
.

sambil menyimpan, belajar rebut peluang.
belajar beranakkan simpanan jadi bentuk pendapatan
sebab setiap hari dalam kehidupan kita memerlukan wang
.
.
.
.
.
#msd #cryptocurrency #blockchain #bitcoin #entrepreneur #successtogether #smartsaving #ekonomidigital #usahawandigital #matawangdigital #assetdigital #platformgandakansimpanan #tambahpendapatan #tambahsaving #tambahincome #tambahpendapatan #incomepadu
0 17 Yesterday

@subtitansrevo_

subtitansrevo_
Apa itu msd?
.
.
jom lihat dan nilaikan bersama.ini antara beberapa info tentang msd😄
.
.
untuk pertanyaan lebih lanjut,hubungi saya melalui dm📷:@subtitansrevo_ atau tekan link di bio saya☺️
.
.
#projek2018 #pendapatansampingan
#malaysia
#singapore #brunei
#kerajaanmalaysia #viralmalaysia
#realinvestment #matawangdigital #blockchain #millionaire #kolejvokasional #utp
#usm
#ukm
#upm
#gmi
#msu
#upsi
#unisel #uniten
#unikl #uitmshahalam #uitmseriiskandar #uitmpuncakalam #selangor
#politeknik
#br1m #vscocam #paidreviewmurah
1 29 Yesterday

@subtitansrevo_

subtitansrevo_
Ramai yang pm saya tanya harga pakej untuk pembelian msd...
.
.
saya sertakan video,boleh lihat antara pakej-pakej untuk msd☺️
.
.
untuk penerangan lebih lanjut mengenai keuntungan dan kelebihan msd,hubungi saya melalui dm📷:subtitansrevo_ atau tekan link di bio saya🤗
.
.
#projek2018 #pendapatansampingan
#malaysia
#singapore #brunei
#kerajaanmalaysia #viralmalaysia
#realinvestment #matawangdigital #blockchain #millionaire #kolejvokasional #utp
#usm
#ukm
#upm
#gmi
#msu
#upsi
#unisel #uniten
#unikl #uitmshahalam #uitmseriiskandar #uitmpuncakalam #selangor
#politeknik
#br1m #vscocam #paidreviewmurah
1 25 Yesterday

@bynsyaaaresources

bynsyaaaresources
Apakah cryptocurrency @ matawang digital ??
.

masih ramai yang tidak tahu apakah sebenarnya yang di sebut sebut sebagai "cryptocurrency" malah ada yang langsung tidak pernah mendengar nya sehingga hari ini. apa sebenarnya ya? perlukah ambil tahu? adakah ia akan mempengaruhi kehidupan kita?
.

sememangnya kita rakyat malaysia sudah jauh ketinggalan berkenaan hal ini kerana banyak nya pantang larang dari kerajaan kita yang terlalu mengawal kemasukan dan penggunaannya serta tiada pendedahan kesedaran yang di buat setakat ini
.

jadi hanya yang tahu sahaja menikmati keuntungannya. di negara lain di seluruh dunia ianya telah mula di gunakan sejak bertahun tahun yang lalu. jadi, apa sebenarnya "cryptocurrency" ni??? .

zaman berlalu dan berubah mengikut arus pemodenan. jika di imbas semula satu ketika dahulu revolusi urusniaga jual beli adalah dengan penukaran barang atau di kenali sebagai sistem barter kemudian beralih kepada penggunaan emas dan perak sebagai urusniaga jual beli. namun revolusi itu kemudiannya berakhir dan penggunaan w**g fiat mula di perkenalkan. .

ianya masih terus di gunakan kini namun namun tetap terhasilnya "credit/debit card" bagi menggantikan w**g fiat. dengan adanya credit/debit card ini, kita tidak perlu lagi membawa terlalu banyak w**g kertas ke mana sahaja.
dan generasi akan datang di panggil sebagai penggunaan "cryptocurrency"!!!
.

jadi sudah kah anda memiliki simpanan cryptocurrency ini??
.

#big #mma #msd #msdollar #cryptocurrency #matawangdigital #ekonomidigital #usahawandigital #blockchain #bitcoin #smartsaving #platformgandakansimpanan #tambahsaving #tambahpendapatan #tambahsimpanan #entrepreneur #youngentrepreneur #successtogether #millionaire
3 22 Yesterday

@bynsyaaaresources

bynsyaaaresources
Simpanan
.

pernah terfikir kenapa kita susah nak menabung pada awalnya? kerana kita rasa tak pernah cukup kalau kita menyimpan
.

simpanan memerlukan disiplin yang agak tinggi dan membuatkan kita pakai apa sahaja yang ada dahulu. dan hakikatnya simpanan kita kelaut
.

dengan adanya platform matawang kripto, kita bukan sahaja dapat menyimpan malah dapat tambah pendapatan secara santai
.
.
.
.
.

#entrepreneur #successtogether #smartsaving #ekonomidigital #usahawandigital #matawangdigital #assetdigital #platformgandakansimpanan #tambahpendapatan #tambahsaving #tambahincome #platformgandakansimpanan #millionairementoracademy #billionairesingrowing
0 12 Yesterday