Loading...
Search result for #matawangdigital

@popit_melampau

popit_melampau
Santai2 petang meeting how to make hashrate more bigger to mining & earn more bitcoin from cmf project !! only teamwork can make your dreamwork !! no problem where do u live which country u stay as long u have internet connection we can collabrate together & im ready to teach u guys how to mining bitcoin everyday !! #nakduit #projekbaik #sabah #sarawak #malaysia #singapore #brunei #indonesia #jakarta #duit #eyemoney #luxury #btc #msd #crypto #matawangdigital
0 18 11 hours ago

@depositcryptosecurity

depositcryptosecurity
Today event, four point hotel by sheraton
training.
projek csd
#cryptocurrency #matawangdigital #sahamelektronik #blockchaintechnology
1 5 13 hours ago

@hudahusain49

hudahusain49
Tentang cryptocurreny msd ( msdollar )

fakta yg perlu diketahui oleh bakal2 pelabur dan penyimpan msd : 🎯 ianya adalah satu mata w**g digital 🎯pengeluar
monspace multinational corp. devada, usa (assiciates: monspace (m) sdn. bhd. no. 1106071-m) 🎯tarikh dicipta : 01/06/2016 . coinmarketcap.com 🎯tarikh di exchanger & cmc : 01/10/2017 . tidex.com 🎯jumlah : 30 billion msd 🎯domain : www.mymsdspace.com 🎯whois server :
whois.godaddy.com
tarikh tamat: 15/10/2019 dan akan diperbaharui dari masa kesemasa 🎯grade server: a 🎯ada white paper (20/09/2017) 🎯memiliki electronic money license (eml); diluluskan di london, uk
* hanya bitcoin & msd sahaja yg miliki eml 🎯memiliki e-commerce dgn rangkaian business seluruh dunia 🎯telah memasuki nasdaq (otc market, usa) 🎯keahlian setakad mac, 2018 :
lebih 17 juta orang seluruh dunia 🎯bakal memiliki sendiri :
- blockchain
- exchanger
- digital bank (monspace bank) 🎯bakal keluarkan kad visa & master card (monspace bank) 🎯jumlah telah dikeluarkan : 10 billion msd 🎯harga mula : usd 0.10 per unit msd 🎯harga tertinggi : usd 1.20 per unit msd 🎯harga projection: usd 10.00 per unit msd sebelum 31/12/2018 🎯msd satu mata w**g digital yg sah 🎯memiliki team management yg “transparent & traceable” 🎯nilainya berpotensi tinggi & berpengaruh setanding dgn bitcoin 🎯sesiapa yg alpa, mengabaikan akan menyesal yg tidak berkesudahan selepas ini.

masih ada rasa tak cukup dengan fakta yg ada ? masih rasa company tak strong ? masih rasa msd tak ada potensi ? nak semua tiptop ? hebat ? perfect ?
dettol sendri pun hanya mampu membunuh 99.9% bakteria sahaja - mizan dzai.
senang cerita, tak simpan msd mulai sekarang, rugi.

untuk detail mengenai msd,klik link kt bio taw atau whatsapp 60133943642

more tags :
#hudahusain49
#alphaglobalnetwork #msdollar #cryptocurrency #bitcoin #blockchain #matawangdigital #otc #nasdaq #project2017 #extraincome #airasia
0 5 14 hours ago

@abie_ramli769

abie_ramli769
Sila baca dan jangan lari..!!!😬 untuk yang bujang atau dah ada keluarga sendiri, adakah kita dah berikan yang terbaik untuk keluarga? saving untuk anak-anak, dah cukup ke? adakah kita dah bahagiakan pasangan kita atau kita pun sama minta dia bekerja teruk-teruk demi nak bantu sara hidup seisi keluarga? _ kita dah ready dgn teknologi akan datang untuk family atau kita masih tunggu kesempurnaan keseluruhannya baru korang terhegih-hegih nak dapatkannya?? _ teknologi ni hadir dengan keizinannya yg maha pencipta, apa kita harus lakukan, haruslah kita menyimpannya, #cryptocurrency . teknologi yg telah menular ke seluruh dunia dan meluas penggunaannya. _ anda ingin dapatkan matawang kripto?? more information pm just whatsapp saya _ tekan link whatsapp saya di bwh ya..👇 ig abie_ramli769📲 http://www.wasap.my/60128961407/extramsd4uall #monspace #msdollar #blockchain #matawangkripto #matawangdigital #newtechnology #makebetterfuture #assetdigital #tanpatunai #investor #indonesia #malaysia #lifeinspiringlife
0 10 Yesterday

@buje6936

buje6936
Sila baca dan jangan lari..!!!😬 untuk yang bujang atau dah ada keluarga sendiri, adakah kita dah berikan yang terbaik untuk keluarga? saving untuk anak-anak, dah cukup ke? adakah kita dah bahagiakan pasangan kita atau kita pun sama minta dia bekerja teruk-teruk demi nak bantu sara hidup seisi keluarga? _ kita dah ready dgn teknologi akan datang untuk family atau kita masih tunggu kesempurnaan keseluruhannya baru korang terhegih-hegih nak dapatkannya?? _ teknologi ni hadir dengan keizinannya yg maha pencipta, apa kita harus lakukan, haruslah kita menyimpannya, #cryptocurrency . teknologi yg telah menular ke seluruh dunia dan meluas penggunaannya. _ anda ingin dapatkan matawang kripto?? more information pm just whatsapp saya _ tekan link whatsapp saya di bwh ya..👇 _faizal_buje 📲 http://www.wasap.my/60149923203
#mc69 #monspace #msdollar #blockchain #matawangkripto  #matawangdigital #newtechnology
#makebetterfuture #assetdigital #tanpatunai #investor #indonesia #malaysia #lifeinspiringlife
0 14 Yesterday

@muzayyanah.umarfai

muzayyanah.umarfai
بسم الله الرحمن الرحيم .

untuk yang bujang atau dah ada keluarga sendiri, adakah kita dah berikan yang terbaik untuk keluarga? saving untuk anak-anak, dah cukup ke? adakah kita dah bahagiakan pasangan kita atau kita pun sama minta dia bekerja teruk-teruk demi nak bantu sara hidup seisi keluarga?
_
kita dah ready dgn teknologi akan datang untuk family atau kita masih tunggu kesempurnaan keseluruhannya baru korang terhegih-hegih nak dapatkannya?? _
teknologi ni hadir dengan keizinannya yg maha pencipta, apa kita harus lakukan, haruslah kita menyimpannya, #cryptocurrency. teknologi yg telah menular ke seluruh dunia dan meluas penggunaannya.
_
anda boleh dapatkan matawang kripto ni dengan saya
just whatsapp saya
_
tekan link whatsapp saya di bwh ya..👇
_muzayyanah
📲 http://www.wasap.my/60177862615
_
#internationalmillionairedivision #matawangkripto #matawangdigital #newtechnology #makebetterfuture
0 25 Yesterday

@titanium_network

titanium_network
Tahniah pakatan harapan ✈❤ malaysia baru 100% new cryptocurrency . malaysia ke arah matawang digital 💯 are you guys ready ? we are ready . mulakan menyimpan cryptocurrency yang berpotensi and lets do this and join the journey together 😉
#cryptocurrency
#monspace #matawangdigital #malaysiamaju2020
0 13 Yesterday

@afiq_muhamad

afiq_muhamad
Apa beza msd (msdollar) dengan duit 💰
.
.
.
harini saya ada duit rm500💵💴
.
.
✔bulan depan kalau saya masih simpan duit tu, tetap rm500
.
.
✔tahun depan kalau saya masih simpan duit tu, tetap rm500 tapi nilai setiap tahun makin rendah📉💵💰
.
.
harini saya ada msd *500 unit* .
.
✔bulan ni *500* msd saya bernilai *rm500.00*
.
.
✔ 1 december nilai *500* msd dijangka naik ke *0.5 usd* nilai msd menjadi rm1000.00
.
.
✔tahun depan mungkin *500* msd saya bernilai 5.0usd 1msd *maka 500 × 5.0 × 4 = rm10,000 🎉💯💴💵💰✔📈📈📈📈📈📈
.
.
inilah bezanya simpanan duit dengan menyimpan msd. duit semakin susut nilainya tapi msd nilainya makin naik. nanti zaman dah moden dah tak pakai w**g kertas orang akan pakai mata w**g digital iaitu msdollar (msd)
.
.
mana anda pilih ! ?
.
.
macam mna nak beli msd???
.
.
whatsapp saya dengan segera
0177378880 afiq 📲
0177378880 afiq 📲
0177378880 afiq 📲
ataupon boleh tekan link di bio
#cryptocurrencymalaysia #programgandakansimpanan2018#monspacedollar #bitcoin #bizvalet#betabusinessclub #monspace #matawangdigital#bisnesbuatduit #bisnesmudah#bisnesonlinemalaysia - #regrann - #regrann -#regrann#bdn
21 45 Yesterday

@shafie2488

shafie2488
Nampak...! mmg best bwk family makan disini sbbnya jika anda xbyk duit cash , xnak guna duit cash atau mmg dh kering cash anda boleh byr guna w**g kripto msd atau msp!
#msd accepted 100%
#msp accepted 70%
anda yg belum memiliki msd bolehlah
pm tepi skrg, sy bantu registerkan akaun wallet anda!
#matawangdigital #kriptografi #cryptocurrency #cashless_society #ekonomidigital
5 23 Yesterday

@bynsyaaaresources

bynsyaaaresources
Siapakah warren edward buffett?
-

warren edward buffett lahir di omaha, nebraska, amerika syarikat, 30 agustus 1930. sekarang umur beliau 88 tahun. beliau adalah seorang investor, pengusaha, dan orang yang paling dermawan di amerika syarikat. beliau adalah pelabur berjaya di dunia. buffett adalah pesuruhjaya, direktur utama, dan sekaligus pemegang saham terbesar di ‘berkshire hathaway’. beliau adalah orang terkaya ketiga di dunia tahun 2015 versi forbes. tahun 2012, majalah time memasukan buffett sebagai salah satu orang paling berpengaruh di dunia.
-

dan beliau menyatakan dalam laman twitter nya, - “if you’re buying cyrptocurreny right now... congrats u will be rich soon”
-

sudahkah anda mempunyai msd ?
-

msd adalah salah satu cryptocurrency keluaran daripada syarikat dari malaysia yang mengunakan platform teknologi blockchain. teknologi yang sama diguna pakai oleh bitcoin. dan ia ( msd ) adalah salah satu crypto yang sangat bagus kepada mereka yang suka melabur dalam dunia crypto. -

msd semakin popular kerana teknologi blokchain yang digunakan adalah telus, tidak boleh di palsukan, dan tidak dikenakan pembayaran cukai. msd di sokong penuh oleh banyak bisnes monspace yang dijalankan. ini membuatkan msd lebih kukuh, selamat, dan stabil untuk di laburkan. dan msd juga di sokong penuh 15 juta ‘traders’ seluruh dunia.
-

sekiranya anda warganegara malaysia, dan anda tidak mengambil peluang keemasan ini. anda adalah orang yang sangat rugi ! kerana msd bermula dari negara kita sendiri yang mana harini semakin meluas ke serata pelusuk dunia. harga semakin meningkat. purata pemilik msd semakin ramai. -

jangan dah mahal macam bitcoin baru nak beli. jangan ulang kesilapan yang sama dua kali. dulu kita sudah ketinggalan dalam membuat penyimpanan bitcoin kerana tidak percaya. adakah msd pun kita mahu ketinggalan juga ? -

untuk pembelian msd, tekan link di bio -

more tags :
#msdollar #cryptocurrency #bitcoin #blockchain #matawangdigital #otc #nasdaq #project2018 #extraincome #airasia #malaysia #johorbahru #kualalumpur #kotakinabalu #kualaterengganu #singapore #ampang #cheras
1 28 Yesterday

@millionairefighterempire

millionairefighterempire
Sila duduk & jangan lari..!!
_
antara faktor kejayaan dalam bisnes adalah konsisten, kesungguhan & istiqomah.
walau apa saja dugaan melanda kita tetap berada di landasan sendiri. terus menyebarkan kebaikan untuk semua orang.
_
tiada jalan pintas untuk berjaya. terus berlari di trek sendiri hingga ke garisan penamat.
_
manjadda wa jada...
_
jommmm sertai team saya, sebagai consultant dan investor.
platform kejayaan luar biasa dlm teknologi blockchain (matawang kripto) menanti anda!!
_
#millionairefighterempire #godzillasquad #cryptocurrency #digitalcurrency #matawangdigital #successtogether
0 48 2 days ago

@iamyana_azizan

iamyana_azizan
Sila duduk & jangan lari..!!
_
antara faktor kejayaan dalam bisnes adalah konsisten, kesungguhan & istiqomah.
walau apa saja dugaan melanda kita tetap berada di landasan sendiri. terus menyebarkan kebaikan untuk semua orang.
_
tiada jalan pintas untuk berjaya. terus berlari di trek sendiri hingga ke garisan penamat.
_
manjadda wa jada...
_
jommmm sertai team saya, sebagai consultant dan investor.
platform kejayaan luar biasa dlm teknologi blockchain (matawang kripto) menanti anda!!
_
#millionairefighterempire #godzillasquad #cryptocurrency #digitalcurrency #matawangdigital #successtogether
0 67 2 days ago

@azarsyazreen

azarsyazreen
Target this year 💪💪💪 #msdollar #cryptocurrency #msd #matawangdigital
1 48 2 days ago

@millionairefighterempire

millionairefighterempire
Untuk yang dah ada keluarga sendiri, adakah kita dah berikan yang terbaik untuk keluarga? saving untuk anak-anak, dah cukup ke? adakah kita dah bahagiakan pasangan kita atau kita pun sama minta dia bekerja teruk-teruk demi nak bantu sara hidup seisi keluarga?
_
kita dah ready dgn teknologi akan datang untuk family atau kita masih tunggu kesempurnaan keseluruhannya baru korang terhegih-hegih nak dapatkannya?? _
teknologi ni hadir dengan keizinannya yg maha pencipta, apa kita harus lakukan, haruslah kita menyimpannya, #cryptocurrency. teknologi yg telah menular ke seluruh dunia dan meluas penggunaannya.
_
anda boleh dapatkan matawang kripto ni dengan saya, dan di guide oleh saya sendiri malah ada hadiah percuma dari saya iaitu gold bar 2gram untuk 2 orang pertama!
just whatsapp saya di +60132548994 atau click link di bawah ni ;
_
http://cryptocurrencyadvisor.wasap.my/
http://cryptocurrencyadvisor.wasap.my/
http://cryptocurrencyadvisor.wasap.my/
_
#millionairefighterempire #matawangkripto #matawangdigital #newtechnology #makebetterfuture
0 24 2 days ago

@iamyana_azizan

iamyana_azizan
Untuk yang dah ada keluarga sendiri, adakah kita dah berikan yang terbaik untuk keluarga? saving untuk anak-anak, dah cukup ke? adakah kita dah bahagiakan pasangan kita atau kita pun sama minta dia bekerja teruk-teruk demi nak bantu sara hidup seisi keluarga?
_
kita dah ready dgn teknologi akan datang untuk family atau kita masih tunggu kesempurnaan keseluruhannya baru korang terhegih-hegih nak dapatkannya?? _
teknologi ni hadir dengan keizinannya yg maha pencipta, apa kita harus lakukan, haruslah kita menyimpannya, #cryptocurrency. teknologi yg telah menular ke seluruh dunia dan meluas penggunaannya.
_
anda boleh dapatkan matawang kripto ni dengan saya, dan di guide oleh saya sendiri malah ada hadiah percuma dari saya iaitu gold bar 2gram untuk 2 orang pertama!
just whatsapp saya di +60132548994 atau click link di bawah ni ;
_
http://cryptocurrencyadvisor.wasap.my/
http://cryptocurrencyadvisor.wasap.my/
http://cryptocurrencyadvisor.wasap.my/
_
#millionairefighterempire #matawangkripto #matawangdigital #newtechnology #makebetterfuture
1 171 2 days ago

@aimiazman98_

aimiazman98_
Untuk yang dah ada keluarga sendiri, adakah kita dah berikan yang terbaik untuk keluarga? saving untuk anak-anak, dah cukup ke? adakah kita dah bahagiakan pasangan kita atau kita pun sama minta dia bekerja teruk-teruk demi nak bantu sara hidup seisi keluarga?
_
kita dah ready dgn teknologi akan datang untuk family atau kita masih tunggu kesempurnaan keseluruhannya baru korang terhegih-hegih nak dapatkannya?? _
teknologi ni hadir dengan keizinannya yg maha pencipta, apa kita harus lakukan, haruslah kita menyimpannya, #cryptocurrency. teknologi yg telah menular ke seluruh dunia dan meluas penggunaannya.
_
anda boleh dapatkan matawang kripto ni dengan saya, dan di guide oleh saya sendiri malah ada hadiah percuma dari saya iaitu gold bar 2gram untuk 2 orang pertama!
just whatsapp saya
_
coach mohd aimi.
📲 601137479047
_
#millionairefighterempire #matawangkripto #matawangdigital #newtechnology #makebetterfuture
0 29 2 days ago