Loading...
Search result for #mdmhajar

@wongi.pahang

wongi.pahang
Harga biasa2, bau orang kaya!!!😱
.
apa tu eh? semestinya wongi perfumed lotion uolls. siapa yang tak cuba lagi memang rugi sebab jenama wongi semakin mendapat sambutan yang tinggi. pakai je dah rasa letops.
.
rm 39 sebotol
.
sebarang pertanyaan atau order boleh whatsapp 01112158077
-------
atau
-------
boleh terus ke whatsapp link di bio
.
#wongiperfumedlotion#lotion#perfume#qmiyaaa#akuyangjualkauyangpanas#etr2583#etr2583kpmim#etr2583dia4b#mdmhajar#junsept2018
0 10 3 weeks ago

@by_nikaishahnikazhar

by_nikaishahnikazhar
Ana basic wideshawl.
.
.
.

material : heavy chiffon, jahit tepi baby seam.
.

ukuran : ±2.0 x ±0.7meter.
.

berat : ±150gram.
.
.
harga : rm25 exc.pos.
.
.
whatsapp: 011-33299813
.
.
#wideshawl #anabasicwideshawl #materialheavychiffon #shawlmurah #hargaberpatutan #pelbagaipilihanwarna #jahittepibabyseam #etr2583 #etr2583dia4c #etr2583kpmim #mdmhajar #kpmim2018 #studentkpmim
0 13 last month

@by_nikaishahnikazhar

by_nikaishahnikazhar
Ana basic wideshawl.
.
.
.

material : heavy chiffon, jahit tepi baby seam.
.

ukuran : ±2.0 x ±0.7meter.
.

berat : ±150gram.
.
.
harga : rm25 exc.pos.
.
.
whatsapp: 01117139814.
.
.
#wideshawl #anabasicwideshawl #materialheavychiffon #shawlmurah #hargaberpatutan #pelbagaipilihanwarna #jahittepibabyseam #etr2583 #etr2583dia4c #etr2583kpmim #mdmhajar #kpmim2018 #studentkpmim
0 10 last month

@by_nikaishahnikazhar

by_nikaishahnikazhar
Ana basic wideshawl.
.
.
.

material : heavy chiffon, jahit tepi baby seam.
.

ukuran : ±2.0 x ±0.7meter.
.

berat : ±150gram.
.
.
harga : rm25 exc.pos.
.
.
whatsapp: 01117139814.
.
.
#wideshawl #anabasicwideshawl #materialheavychiffon #shawlmurah #hargaberpatutan #pelbagaipilihanwarna #jahittepibabyseam #etr2583 #etr2583dia4c #etr2583kpmim #mdmhajar #kpmim2018 #studentkpmim
0 6 last month

@by_nikaishahnikazhar

by_nikaishahnikazhar
Ana basic wideshawl.
.
.
.

material : heavy chiffon, jahit tepi baby seam.
.

ukuran : ±2.0 x ±0.7meter.
.

berat : ±150gram.
.
.
harga : rm25 exc.pos.
.
.
whatsapp: 01117139814.
.
.
#wideshawl #anabasicwideshawl #materialheavychiffon #shawlmurah #hargaberpatutan #pelbagaipilihanwarna #jahittepibabyseam #etr2583 #etr2583dia4c #etr2583kpmim #mdmhajar #kpmim2018 #studentkpmim
0 5 last month

@by_nikaishahnikazhar

by_nikaishahnikazhar
Bawal satin velvet bidang 50"🌷🌷.
.
.
.

material : satin velvet.
.

ukuran : ±50" x ±50".
.

berat : ±140gram.
.
.
harga : rm20 exc pos.
.
.
.

available
blue black
old rose
medium oak
deep terqouise
mustard
terqouise
dark blue
nescafe
punch pink
amethyst
silver
charcoal
lime green
deep maroon
red
nude
russian green
deep pink
fossil grey
dark choc
.
.
whatsapp: 01117139814
.
.
#tudungcantik #tudungmurahmurah #tudungbawal #tudungbawalsatin #bawalsatin #bawalsatinvelvet #bidang50 #pelbagaipilihanwarna #xjarang #hargamur2 #etr2583 #etr2583dia4c #mdmhajar #kpmim2018 #studentkpmim #etr2583kpmim
0 3 last month

@by_nikaishahnikazhar

by_nikaishahnikazhar
Bawal satin velvet bidang 50"🌷🌷.
.
.
.

material : satin velvet.
.

ukuran : ±50" x ±50".
.

berat : ±140gram.
.
.
harga : rm20 exc pos.
.
.
.

available
blue black
old rose
medium oak
deep terqouise
mustard
terqouise
dark blue
nescafe
punch pink
amethyst
silver
charcoal
lime green
deep maroon
red
nude
russian green
deep pink
fossil grey
dark choc
.
.
whatsapp: 01117139814
.
.
#tudungcantik #tudungmurahmurah #tudungbawal #tudungbawalsatin #bawalsatin #bawalsatinvelvet #bidang50 #pelbagaipilihanwarna #xjarang #hargamur2 #etr2583 #etr2583dia4c #mdmhajar #kpmim2018 #studentkpmim #etr2583kpmim
0 5 last month

@by_nikaishahnikazhar

by_nikaishahnikazhar
Bawal satin velvet bidang 50"🌷🌷.
.
.
.

material : satin velvet.
.

ukuran : ±50" x ±50".
.

berat : ±140gram.
.
.
harga : rm20 exc pos.
.
.
.

available
blue black
old rose
medium oak
deep terqouise
mustard
terqouise
dark blue
nescafe
punch pink
amethyst
silver
charcoal
lime green
deep maroon
red
nude
russian green
deep pink
fossil grey
dark choc
.
.
whatsapp: 01117139814
.
.
#tudungcantik #tudungmurahmurah #tudungbawal #tudungbawalsatin #bawalsatin #bawalsatinvelvet #bidang50 #pelbagaipilihanwarna #xjarang #hargamur2 #etr2583 #etr2583dia4c #mdmhajar #kpmim2018 #studentkpmim #etr2583kpmim
0 7 last month

@by_nikaishahnikazhar

by_nikaishahnikazhar
Bawal satin velvet bidang 50"🌷🌷.
.
.
.

material : satin velvet.
.

ukuran : ±50" x ±50".
.

berat : ±140gram.
.
.
harga : rm20 exc pos.
.
.
.

available
blue black
old rose
medium oak
deep terqouise
mustard
terqouise
dark blue
nescafe
punch pink
amethyst
silver
charcoal
lime green
deep maroon
red
nude
russian green
deep pink
fossil grey
dark choc
.
.
whatsapp: 01117139814
.
.
#tudungcantik #tudungmurahmurah #tudungbawal #tudungbawalsatin #bawalsatin #bawalsatinvelvet #bidang50 #pelbagaipilihanwarna #xjarang #hargamur2 #etr2583 #etr2583dia4c #mdmhajar #kpmim2018 #studentkpmim #etr2583kpmim
0 3 last month

@by_nikaishahnikazhar

by_nikaishahnikazhar
Bawal satin velvet bidang 50"🌷🌷.
.
.
.

material : satin velvet.
.

ukuran : ±50" x ±50".
.

berat : ±140gram.
.
.
harga : rm20 exc pos.
.
.
.

available
blue black
old rose
medium oak
deep terqouise
mustard
terqouise
dark blue
nescafe
punch pink
amethyst
silver
charcoal
lime green
deep maroon
red
nude
russian green
deep pink
fossil grey
dark choc
.
.
whatsapp: 01117139814
.
.
#tudungcantik #tudungmurahmurah #tudungbawal #tudungbawalsatin #bawalsatin #bawalsatinvelvet #bidang50 #pelbagaipilihanwarna #xjarang #hargamur2 #etr2583 #etr2583dia4c #mdmhajar #kpmim2018 #studentkpmim #etr2583kpmim
0 6 last month

@ainzakirabeauty

ainzakirabeauty
Hilang jerawat pasir, jerawat cyst!
.
alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah! kan sis dah kata, cuba dulu sabun nadeorganic, pastu kita tawakkal. sambil itu kita jagalah kebersihan diri dan setempat, in shaa allah makin baik muka nanti! 😍
.
testimoni fresh ni! tak percaya lagi dengan produk sis? jom cuba jom! nanti orang lain dah hilang jerawat dan cantik, awak pula menyesal 🤭
.
harga rm35 (cod) rm39 (pos)
.
jika anda berminat, sila tekan whatsapp link di bio 🤗 atau boleh dm/comment
.
#etr2583 #etr2583kpmim #etr2583dia4b #mdmhajar #junsept2018 #nadeorganic #teamkpmim#organicsoap #murmursahaja #sayajual #letsyantik#akujualkauyangpanas #bytashamanshahar #tashamanshahar #uiakuantan #kuantan #kpmim #bandartunhusseinonn #cheras #kl #selangor #bangi #putrajaya #kajang #bazarpaknil
0 8 August 2018

@ainzakirabeauty

ainzakirabeauty
Hilang jerawat pasir, jerawat cyst!
.
alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah! kan sis dah kata, cuba dulu sabun nadeorganic, pastu kita tawakkal. sambil itu kita jagalah kebersihan diri dan setempat, in shaa allah makin baik muka nanti! 😍
.
testimoni fresh ni! tak percaya lagi dengan produk sis? jom cuba jom! nanti orang lain dah hilang jerawat dan cantik, awak pula menyesal 🤭
.
harga rm35 (cod) rm39 (pos)
.
jika anda berminat, sila tekan whatsapp link di bio 🤗 atau boleh dm/comment
.
#etr2583 #etr2583kpmim #etr2583dia4b #mdmhajar #junsept2018 #nadeorganic #teamkpmim#organicsoap #murmursahaja #sayajual #letsyantik#akujualkauyangpanas #bytashamanshahar #tashamanshahar #uiakuantan #kuantan #kpmim #bandartunhusseinonn #cheras #kl #selangor #bangi #putrajaya #kajang #bazarpaknil
1 9 August 2018

@ainzakirabeauty

ainzakirabeauty
Hilang jerawat pasir, jerawat cyst!
.
alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah! kan sis dah kata, cuba dulu sabun nadeorganic, pastu kita tawakkal. sambil itu kita jagalah kebersihan diri dan setempat, in shaa allah makin baik muka nanti! 😍
.
testimoni fresh ni! tak percaya lagi dengan produk sis? jom cuba jom! nanti orang lain dah hilang jerawat dan cantik, awak pula menyesal 🤭
.
harga rm35 (cod) rm39 (pos)
.
jika anda berminat, sila tekan whatsapp link di bio 🤗 atau boleh dm/comment
.
#etr2583 #etr2583kpmim #etr2583dia4b #mdmhajar #junsept2018 #nadeorganic #teamkpmim#organicsoap #murmursahaja #sayajual #letsyantik#akujualkauyangpanas #bytashamanshahar #tashamanshahar #uiakuantan #kuantan #kpmim #bandartunhusseinonn #cheras #kl #selangor #bangi #putrajaya #kajang #bazarpaknil
1 9 August 2018

@ainzakirabeauty

ainzakirabeauty
Cod( cash on delivery) tidak available untuk sementara waktu ya
.
nanti lepas final, sis cod balik ya! 😁
.
kalau anda nak order melalui pos, sis buka je lagi hehe
.
jika anda berminat, sila tekan whatsapp link di bio 🤗 atau boleh dm/comment
.
#etr2583 #etr2583kpmim #etr2583dia4b #mdmhajar #junsept2018 #nadeorganic #teamkpmim#organicsoap #murmursahaja #sayajual #letsyantik#akujualkauyangpanas #bytashamanshahar #tashamanshahar #uiakuantan #kuantan #kpmim #bandartunhusseinonn #cheras #kl #selangor #bangi #putrajaya #kajang #bazarpaknil
6 46 last month

@ainzakirabeauty

ainzakirabeauty
Cod( cash on delivery) tidak available untuk sementara waktu ya
.
nanti lepas final, sis cod balik ya! 😁
.
kalau anda nak order melalui pos, sis buka je lagi hehe
.
jika anda berminat, sila tekan whatsapp link di bio 🤗 atau boleh dm/comment
.
#etr2583 #etr2583kpmim #etr2583dia4b #mdmhajar #junsept2018 #nadeorganic #teamkpmim#organicsoap #murmursahaja #sayajual #letsyantik#akujualkauyangpanas #bytashamanshahar #tashamanshahar #uiakuantan #kuantan #kpmim #bandartunhusseinonn #cheras #kl #selangor #bangi #putrajaya #kajang #bazarpaknil
0 18 last month

@ainzakirabeauty

ainzakirabeauty
Cod( cash on delivery) tidak available untuk sementara waktu ya
.
nanti lepas final, sis cod balik ya! 😁
.
kalau anda nak order melalui pos, sis buka je lagi hehe
.
jika anda berminat, sila tekan whatsapp link di bio 🤗 atau boleh dm/comment
.
#etr2583 #etr2583kpmim #etr2583dia4b #mdmhajar #junsept2018 #nadeorganic #teamkpmim#organicsoap #murmursahaja #sayajual #letsyantik#akujualkauyangpanas #bytashamanshahar #tashamanshahar #uiakuantan #kuantan #kpmim #bandartunhusseinonn #cheras #kl #selangor #bangi #putrajaya #kajang #bazarpaknil
0 15 last month

@ainzakirabeauty

ainzakirabeauty
Tag your friends and see you here at 9pm!
.
jika anda berminat, sila tekan whatsapp link di bio 🤗 atau boleh dm/comment
.
#etr2583 #etr2583kpmim #etr2583dia4b #mdmhajar #junsept2018 #nadeorganic #teamkpmim#organicsoap #murmursahaja #sayajual #letsyantik#akujualkauyangpanas #bytashamanshahar #tashamanshahar #uiakuantan #kuantan #kpmim #bandartunhusseinonn #cheras #kl #selangor #bangi #putrajaya #kajang #bazarpaknil
40 30 August 2018

@ainzakirabeauty

ainzakirabeauty
Tag your friends and see you here at 9pm!
.
jika anda berminat, sila tekan whatsapp link di bio 🤗 atau boleh dm/comment
.
#etr2583 #etr2583kpmim #etr2583dia4b #mdmhajar #junsept2018 #nadeorganic #teamkpmim#organicsoap #murmursahaja #sayajual #letsyantik#akujualkauyangpanas #bytashamanshahar #tashamanshahar #uiakuantan #kuantan #kpmim #bandartunhusseinonn #cheras #kl #selangor #bangi #putrajaya #kajang #bazarpaknil
45 35 August 2018

@ainzakirabeauty

ainzakirabeauty
Tag your friends and see you here at 9pm!
.
jika anda berminat, sila tekan whatsapp link di bio 🤗 atau boleh dm/comment
.
#etr2583 #etr2583kpmim #etr2583dia4b #mdmhajar #junsept2018 #nadeorganic #teamkpmim#organicsoap #murmursahaja #sayajual #letsyantik#akujualkauyangpanas #bytashamanshahar #tashamanshahar #uiakuantan #kuantan #kpmim #bandartunhusseinonn #cheras #kl #selangor #bangi #putrajaya #kajang #bazarpaknil
79 54 August 2018

@ainzakirabeauty

ainzakirabeauty
Thank you for purchasing with us 😍
.
sabun yang diperbuat daripadaa bahan organik iaitu daun bidara, minyak kelapa dan aloe vera.
.
banyak kebaikan dia, bukan setakat boleh guna untuk muka tapi seluruh badan pun boleh tau!
.
nak tahu kebaikan sabun nadeorganic? meh cepat cepat dm sis. sis bantu awak semua 😎
.
harga rm35 sahaja tau! mur mur sangat ni, boleh guna lama wow 😍
.
jika anda berminat, sila tekan whatsapp link di bio 🤗
.
#etr2583 #etr2583kpmim #etr2583dia4b #mdmhajar #junsept2018 #teamkpmim #organicsoap #murmursahaja #sayajual #letsyantik #akujualkauyangpanas #bytashamanshahar #tashamanshahar #uiakuantan #kuantan #kpmim #bandartunhusseinonn #cheras #kl #selangor #bangi #putrajaya #kajang #bazarpaknil
0 12 July 2018