Loading...
Search result for #mekapdolly

@alhaalfacosmetic_shahalam

alhaalfacosmetic_shahalam
Gi lombok jumpa dugong malaysia β€Όβ€Όβ€Ό . .
tak caya ? ha dalam gambaq tu🀣🀣 (ikut kn hati nak je ckp badak sembu , tapi laut ni and skin aills helok sgt xsmpai hati lahπŸ˜‚ sbb makeup aills elok) .
.
dah lama and ramai tanya best ke ? beria promot ni! . .
- best ke alha alfa foundation ni ?? -tahan lama tak ? -capuk tak kena air? -sesuai ke pkai hari2 ? -boleh ke pakai time mandi ?
ha meh rapat2 aills nk citer ni, aills pakai alhamdulilah dh setahun lebih , helok! aills ni badan besaq sis oii, kuat peluh,yelah 150kg sis πŸ˜‚. kalau sis badan 60kg tanya ? sis berani grenti cakap xcaiq 😘. nak tanya capuk ke tak ?? pecah tak? cair tak?
sis aills pakai pakai foundation /serum dan loose powder sahaja waktu snorkelling / mandi laut, hiking tadi β€Όβ€Όβ€Ό. alhamdulilah dari pagi tadi makeup , sampai lahai petang tadi , hampir 9jam atas laut non stop ya mandi , hiking sikit, makeup tahan β€Όβ€ΌπŸ˜˜πŸ˜˜
dan takda sunburn ya πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ». xpedih kulit aills 😘. harga foundation ni adalah paling mampu milik dan kuliti πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ». www.wasap.my/60166130035/alha

#alhaalfafoundation #alhaalfacosmetics #alhaalfaselangor #alhaalfashahalam #alhaalfaeyeshadow #mekapdolly #mekapartiskl #mekapmalaysiamurah #mekapbajet #mekaptunang #mekapnikah #makeupglowing
2 29 3 days ago

@nuramni12.co

nuramni12.co
Family grooming untuk brides amni last month.amni jarang amik makeup untuk family groominh unless kalau bride tu amik makeup dengan amni sekali.
.
jadi mehla hire amni taw.amni bagi 5🌟 servis untuk awak🌸🌸
.
makeup booking: klik link wassap di profil ☝🏻☝🏻
.
.
#muapj #muacheras #muashahalam #muaklang #muabangi #muakl #muaputrajaya #muaampang #muaselangor #muakualalumpur #muapengantin #muasubang #mekapnikah #mekapsanding #mekapdinner #mekapkahwin #mekapartis #mekaptunang #mekappengantin #servismekap #muacyberjaya #muaserikembangan #muamalaysia #makeupartistkl #makeupartistkualalumpur #makeupartistselangor #muamalaysia #makeupnikah #malayweddingguide #mekapdolly #mekapdoll
5 31 5 days ago

@alhaalfacosmetic_shahalam

alhaalfacosmetic_shahalam
Kesayangan semua!!! yg di tunggu2 telah tiba πŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» unik kan bentuknya?? ..
ada macam2 sudut n penggunaan di setiap sudut tau~ .
haaaa multifunction sgt ok~~ xperlu lagi brush shading,xperlu lagi brush concealer, xperlu lagi brush blusher!! semua dah ada dalam satu “snail applicator sponge” ni ok? . .
haaaa ape tunggu lagi?? kadar kekembangan selepas dibasahkan adalah dalam 30% iaitu sesuai utk digunkan utk blend foundation..kalau terlalu kembang pun xbagus sbb foundation di serap ke sponge🀒🀒 kalau xkembang langsung bila dibasahkan pun xbagus sbb nanti foundation bercapuk..sbb texture spone yg keras tu akan meninggalkan kesan bentuk sponge tu pada wajah πŸ˜‚πŸ˜… jadi tunggu ape lagi?? cepatttt πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
harga : rm35 sahaja!! yeszaaa rm35 okkkkkk!!! .
limited stok β€Όβ€Όβ€Όβ€Όβ€Ό www.wasap.my/60166130035/snail

#alhaalfafoundation #alhasnailapplicator #alhaalfacosmetics #alhaalfaselangor #alhaalfashahalam #alhaalfaeyeshadow #alhaalfalenses #mekapdolly #mekapartiskl #mekapmalaysiamurah #mekapbajet #mekaptunang #mekapmurah #cantikalami #beauty #span #makeup
1 27 6 days ago

@alhaalfacosmetic_shahalam

alhaalfacosmetic_shahalam
0 18 1 weeks ago