Loading...
Search result for #mekapdolly

@makeupviral_mur

makeupviral_mur
Skin booster skin repair make up serum (30ml) by alha alfa

peloles & mencerah seawal 7 hari sayang❗️bukan produk timbang kilo naa😉 ✔anti aging
✔anti jerawat
✔anti alergic
✔anti penuaan ✔mengurangkan kegatalan ✔mengurangkan jeragat
✔mengurangkan parut
✔mencerahkan
✔menganjalkan kulit

#skinboosteralhaalfa #skinbooster #alhaalfacosmetics #boosteralhaalfa
http://www.wasap.my/60166130035/skinbooster

#makeupglowing #alhaalfacosmetics #alhaalfafoundation #alhaalfaselangor #alhaalfashahalam #alhaalfalenses #alhaalfaskinbooster #alhaalfaklang #magicskin #serum #serums #booster #makeup #makeupvideos #makeuponpoint #mekapdolly #mekapmalaysiamurah #mekapbajet #mekapmurah #mekapmurahmalaysia #kosmetikoriginal #kosmetikmalaysia #kosmetikmurah
1 23 19 hours ago

@makeupviral_mur

makeupviral_mur
Serum booster finally 😍😍 ready stok ‼️‼️‼️‼️ agak lama ya big boss kita datuk alha alha menghasilkan / meluluskan quality serum yang terbaik setanding international serum booster😱. youalls yg pernah belajar makeup dengan datuk mmg akan tahu betapa cerewatnya datuk dalam makeup base makeup @ skincare .
xyah cakap banyak tengok kulit big boss sendiri lah pluss bride 2 dia makeup 😱😱😱 semua ya ploelesss weyh‼️‼️. serum ni bukan biasa2 ya ‼️
bukan utk blend foundation / memudahkan pemakaian foundation sahaja tetapi treatment dr serum tu adalah jenis skincare dimana kelebihan utk merawat kulit.
sebab masalah kulit ini adalah biasa di kalangan rakyat malaysia , tetapi tidak biasa buat kami di alha alfa cosmetic . 🌹merawat masalah ⤵️ lifting .
anjal kulit.
whitening.
anti acne.
anti ellergic.
reduce resness .
kurangkan parut jerawat.
kurang kan jeragat.
ringkasan ye!!👇🏻👇🏻👇🏻
.
active ingredients : .
titanium dioxide (pelindung matahari)
.
stearyl dimethicone ( melembutkan tekstur kulit)
.
propylene glycol ( mengurangkan kulit kering dan mengelupas)
.
lanolin ( menghasilkan kesan kulit flawless dan glowing)
.
glyceryl monostearate ( mengurangkan minyak pada wajah)
.
.
anti-acne, anti-allergic,reduce redness,reduce scars.. see brightening within 7-14days result (depend on person) whitening, help skin shine with bright naturally.
.
.
cara guna : selepas cuci muka, apply skin booster ni..lepastu pakai moisturizer ok! amalkan sebelum tdo malam..dan setiap kali selepas cuci muka!
.
.
harga : rm 49.90 sahaja 😱😱😱 . 30ml tau!! wasap 0166130035
cod shah alam klang

#alhaalfacosmeticsserikembangan #alhaalfafoundation #alhaalfacosmetics #alhaalfaselangor #alhaalfashahalam #mekapdolly #mekapartiskl #mekapmalaysiamurah #mekapbajet #muajbmurah #muashahalam💄😍 #muaperliskedahpenang #muamalaysiachoices #muaklate #muaselangorarea #muakedah #instamakeupartis #instafemes #instamakeup #instamakeuplovers #makeupglowing #makeup
8 20 1 weeks ago

@ikafarikhamakeupartist

ikafarikhamakeupartist
Client kakak pagi tadi tanya okay ke kak kalau mekap tapi tak pakai lens?

kalau tengok adik kakak ni antara makeup nikah n sanding. masa nikah lagi nampak beseri kan . bila pakai lens nampak anak mata dia kecik pulak😢

so hangpa yang susah nak pakai contact lens takyah dok paksa nak pakai . nak cantik kang jadi tak cantik sebab mata merah2 pedih2 berayaq2. *dua gambar lighting berbeza satu dalam bilik satu luar rumah. dua look makeup yang berbeza juga😊
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#mekapkawen #mekapnikah #mekapsanding #mekapnatural #mekapdinner #muajb #mekapmurah #mekapbajet #mekapmanismanis #mekapjohorbahru #mekapnude #mekappengantin #mekapbridesmaid #mekapsweet2 #mekappink2 #mekapdolly #muajohor #mekapcutcrease #mekapjohor #mekapdinnerjb #muajb #idotravelmakeup #freelancemuajb #mekapcutcrease #mekapdinnerjb #mekapeventjb #mekapbridal #mekapartisjb #nars #urbandecay #mekapnude #morphexjaclynhillspalette #makeupptutorial #makeupbollywood
0 54 3 weeks ago

@makeupviral_mur

makeupviral_mur
Girls out there ‼️, youalls dh bersedia tak nk cuba lipstik best on town ni ?

tgk model pun dh rasa stress nakk lipstik ni ‼️‼️‼️ alha alfa matte lipstik is ready now ‼️‼️ #alhaalfacontactlens #alha #alhaalfafoundation #alhaalfacosmetics #alhaalfa #mekapbyrosmalizaismail #mekapdolly #mekapartiskl #muaperliskedahpenang #muaselangorarea #muashahalam💄😍 #muaklate #muamalaysiachoices #muaselangorarea #mekapmalaysiamurah #mekapbajet #mekaptunang #mekapnikah #mekapmurah #kosmetikoriginal #kosmetikmalaysia #kosmetikmalaysiamurah
1 7 3 weeks ago