Loading...
Search result for #merdeka

@joe_rachsyah_purba

joe_rachsyah_purba
Heroes create warriors...๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘...terlahir dan terpatri untuk membangun dan membela nkri. saatnya pemuda indonesia bangkit...dan mengharumkan nama bangsa. 1920 - 2018...proud of you eyang sarono..๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ #indonesia #nkri #pejuang #belanegara #cintatanahair #iarmi #menwa #pemuda #hero #warrior #indonesiaraya #merdeka #patriot
0 0 9 minutes ago

@sylviachndra

sylviachndra
Kita berdua mewakili indonesia sebagai tanah air dan tumpah darah kita
#merdeka ๐Ÿ™‹๐Ÿ’ช
0 14 19 minutes ago

@aroeldayat

aroeldayat
Karna merasa mahasiswa, kami juga merasa resah.
karna kini kritik dianggap nyinyir
dan nyinyir justru dianggap lelucon,
apa mungkin dalam perpu ormas no. 2 tahun 2017 tertulis tutorial mengkritisi pemerintah dengan benar yaitu dengan membuat lelucon? contohnya bilang, "jokowi kacung gue", kemudian aman dari hukum.
plese bong, ajari kami nyinyir yang benar dan tidak melanggar hukum, kami ingin kuat seperti kalian
.
.
.
.
.
.
.
#jokowi #indonesia #2019gantipresiden #projo #mca #palestine #relawanjokowi #jokowi2periode #pancasila #khilafah #2019tetapjokowi #jokowiend2019 #pemilu2019 #merdeka #pks #pdiperjuangan #pdi #gerindra #gantikacung
0 2 26 minutes ago

@tanah_akhirku

tanah_akhirku
Tq @malaysiakini for the write-up. betul sgt apa yg mak cun kita cakap ni @ermafatima
#tanahakhirku #dari #aswara #ke #istanabudaya #teater #sempena #hari #merdeka
0 10 33 minutes ago

@tanah_akhirku

tanah_akhirku
0 18 45 minutes ago

@thmenn

thmenn
Nhแป› viแป‡t nam quá rแป“i vแป nhà thôi.
#merdeka #kualalumpur #malaysia
6 55 2 hours ago

@ayuubalghfri

ayuubalghfri
Tetaplah bersatu, jangan sampai kita terpecah belah, nasib bangsa kita berada ditangan kita bersama ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ”ฅโœŠ #keepfighting! #hutri73tahun2018 #merdeka!
0 5 49 minutes ago

@citraasantika_

citraasantika_
L saya taknak cakap banyak lg. jum check je la kat ig dia. bestnya dia orang punya product๐Ÿ‘๐Ÿ‘ so.. tak payah tunggu2 lama lagi. jum la ramai2 follow .
especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin ๐Ÿ‘
.
.
for more information please contact
.
.
๐Ÿ“ฑ whatsap :088222237869
.
.
.
lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya๐Ÿ˜‹
.
.
#tiensmalaysia #tiensi #tiens #naktinggicepat #peninggibadanmalaysia #selamattiadakesansampingan #sayurlabu#malaysia #merdeka60โœŠ #merdekamalaysia #malaysian #merdekakl #merdeka #60 #merdeka #merdeka2017 #merdekasale #merdeka60. - #regrann
0 3 51 minutes ago

@citraasantika_

citraasantika_
L saya taknak cakap banyak lg. jum check je la kat ig dia. bestnya dia orang punya product๐Ÿ‘๐Ÿ‘ so.. tak payah tunggu2 lama lagi. jum la ramai2 follow .
especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin ๐Ÿ‘
.
.
for more information please contact
.
.
๐Ÿ“ฑ whatsap :088222237869
.
.
.
lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya๐Ÿ˜‹
.
.
#tiensmalaysia #tiensi #tiens #naktinggicepat #peninggibadanmalaysia #selamattiadakesansampingan #sayurlabu#malaysia #merdeka60โœŠ #merdekamalaysia #malaysian #merdekakl #merdeka #60 #merdeka #merdeka2017 #merdekasale #merdeka60. - #regrann
0 3 51 minutes ago

@citraasantika_

citraasantika_
L saya taknak cakap banyak lg. jum check je la kat ig dia. bestnya dia orang punya product๐Ÿ‘๐Ÿ‘ so.. tak payah tunggu2 lama lagi. jum la ramai2 follow .
especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin ๐Ÿ‘
.
.
for more information please contact
.
.
๐Ÿ“ฑ whatsap :088222237869
.
.
.
lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya๐Ÿ˜‹
.
.
#tiensmalaysia #tiensi #tiens #naktinggicepat #peninggibadanmalaysia #selamattiadakesansampingan #sayurlabu#malaysia #merdeka60โœŠ #merdekamalaysia #malaysian #merdekakl #merdeka #60 #merdeka #merdeka2017 #merdekasale #merdeka60. - #regrann
1 3 51 minutes ago

@setiya_bantul

setiya_bantul
Bully
jangankan kita,
manusia biasa nan banyak kekurangannya.
bahkan nabi saw pun berkali-kali dibully.
maka yang penting,
adalah bukan dibully atau tidak.
namun, di manakah kita berdiri.
selagi kita berdiri di jalan nabi,
maka jangan sekali-kali takut dibully.
namun bila jalan kita menselisi nabi, sebelum dibully sekalipun, kita wajib taubat dan memperbaiki diri. dan kalaulah dibully, semoga itu mengingatkan dan mengembalikan diri kepada jalan para nabi. jalan
#bully #merdeka #nirkooptasi #tangguh #jalandakwah #jalanparanabi #dakwah #islam #masjid #bagian
0 6 56 minutes ago

@sephia_kuantan

sephia_kuantan
@jay_4tic_official @izue_4tic_official .
fulamak. tarikh cun ni tapi sayang tak dapat join ๐Ÿ˜˜ so, orang orang kuantan ,jangan lupa tarikh . kang kata akak tak share la, melepas la apa la itu la ini lahhh, takmau takmauuuuu, nanti kakak kasiii haaaa tepukkkk, baru tauuu... #vscofest , nak request retis best best lagi boleh usha adik bongsu @yazid.a.k.a.ujang ๐Ÿคฃ #vscofest #festivalpalinghavoc #vsco #vscofestkuantan #festivalmerdekaraya #merdeka #vendor
0 4 59 minutes ago

@sephia_kuantan

sephia_kuantan
@fattahaminz .
fulamak. tarikh cun ni tapi sayang tak dapat join ๐Ÿ˜˜ so, orang orang kuantan ,jangan lupa tarikh . kang kata akak tak share la, melepas la apa la itu la ini lahhh, takmau takmauuuuu, nanti kakak kasiii haaaa tepukkkk, baru tauuu... #vscofest , nak request retis best best lagi boleh usha adik bongsu @yazid.a.k.a.ujang ๐Ÿคฃ #vscofest #festivalpalinghavoc #vsco #vscofestkuantan #festivalmerdekaraya #merdeka #vendor
0 6 59 minutes ago

@sephia_kuantan

sephia_kuantan
@naimdanielx haaaa kakak nak request lagu dimatamu fuhhhh ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
fulamak. tarikh cun ni tapi sayang tak dapat join ๐Ÿ˜˜ so, orang orang kuantan ,jangan lupa tarikh . kang kata akak tak share la, melepas la apa la itu la ini lahhh, takmau takmauuuuu, nanti kakak kasiii haaaa tepukkkk, baru tauuu... #vscofest , nak request retis best best lagi boleh usha adik bongsu @yazid.a.k.a.ujang ๐Ÿคฃ #vscofest #festivalpalinghavoc #vsco #vscofestkuantan #festivalmerdekaraya #merdeka #vendor
0 8 59 minutes ago

@sephia_kuantan

sephia_kuantan
@therajaatiqullah .
fulamak. tarikh cun ni tapi sayang tak dapat join ๐Ÿ˜˜ so, orang orang kuantan ,jangan lupa tarikh . kang kata akak tak share la, melepas la apa la itu la ini lahhh, takmau takmauuuuu, nanti kakak kasiii haaaa tepukkkk, baru tauuu... #vscofest , nak request retis best best lagi boleh usha adik bongsu @yazid.a.k.a.ujang ๐Ÿคฃ #vscofest #festivalpalinghavoc #vsco #vscofestkuantan #festivalmerdekaraya #merdeka #vendor
0 4 59 minutes ago

@sephia_kuantan

sephia_kuantan
@ismailizzani_ @vscofest .
nanti kakak datang,nak request lagu luar biasa tauuu @ismailizzani_ ๐Ÿ˜˜
.
.
fulamak. tarikh cun ni tapi sayang tak dapat join ๐Ÿ˜˜ so, orang orang kuantan ,jangan lupa tarikh . kang kata akak tak share la, melepas la apa la itu la ini lahhh, takmau takmauuuuu, nanti kakak kasiii haaaa tepukkkk, baru tauuu... #vscofest , nak request retis best best lagi boleh usha adik bongsu @yazid.a.k.a.ujang ๐Ÿคฃ #vscofest #festivalpalinghavoc #vsco #vscofestkuantan #festivalmerdekaraya #merdeka #vendor
0 8 59 minutes ago

@hitlernazii

hitlernazii
0 4 1 hour ago

@karangtaruna4.13

karangtaruna4.13
Kerja bersama, bersama kita kerja dengan hancurkan egoisme demi nasionalisme ๐Ÿคœ๐Ÿค›๐Ÿค๐Ÿค๐Ÿค
#karangtaruna #cilandaktownsquare #cilandak #cilandakbarat #ipc413 #indonesia #merdeka #kemerdekaanindonesia #17agustus
0 7 1 hour ago

@hitlernazii

hitlernazii
#repost @malaysianmilitaryforces with @get_repost
ใƒปใƒปใƒป airborne on bike!!!
#negaraku #sehatisejiwa #merdeka
0 13 1 hour ago