Loading...
minara_rawang

@minara_rawang

DD CREAM | WATER SPRAY
6 hours ago
minara_rawang Viral.. kebaikan #setmerecik 👍🏻merawat masalah kulit kusam 👍🏻memudarkan jeragat dan parut 👍🏻mencerahkan kulit 👍🏻glowing sepantas 5 saat 👍🏻kekal peloless sehingg 18jam 👍🏻mesra solat tau 👍🏻sesuai utk semua peringkat umur 👍🏻sesuai utk semua warna kulit 👍🏻sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif . whatsapp 0126371494
1 5
andini_batikbatik

@andini_batikbatik

Andinibatik
13 hours ago
andini_batikbatik Andini_batikbatik #minara# budayakan membaca harga :185000 format order capture gambar : nama : alamat : no hp : batikbatik#couplecouple#kondangan#seragam#bajubatikbatik#kondangan#seragam#
0 7
minara_rawang

@minara_rawang

DD CREAM | WATER SPRAY
Yesterday
minara_rawang 🍯khasiat madu dalam kosmetik 🍯 . ✅merawat kulit kusam ✅memudarkan parut dan jeragat ✅mencerahkan kulit ✅meremajakan kulit ✅kulit anjal, glowing & peloless seawal 5 saat ✅organik boleh campur dengan skincare lain ✅mesra solat ✅sesuai utk semua peringkat usia ✅sesuai utk semua warna kulit ✅tekstur yang lembut, ringan ✅uv protection spf25++ . whatsapp 012-637 1494
1 13
naidarbyhf

@naidarbyhf

Naidar by H&F Fortune
Yesterday
naidarbyhf #citrex new restock!!! 🎉discount 90% naidarbyh&f 🎉 akan -bermula 03.09.2017 sehingga 30-09-2017. terdapat lebih 1000 produk kesihatan dan kecantikan. -banyak promosi (terkejutgila) bagi yang walk in outlet sahaja bermula dari rm 1.00 -outlet kami beralamat: no.25 jalan dataran wangsa melawati 1, wangsa melawati 50300 k.l no tel : 03-4131 4902 sms/whatsapp : +6018-2129250 (onlineorder) -c.o.d free buy more than 5 items- #tatiskincare #susumaez #naidarbyhf #naidartv #pamoga #deejacosmetic #olicandy #dyxycosmetic #lemonex #yarramoisturizer #dnars #vasia #perlashine #minara #gombak #cheras #wangsamaju #hulukelang #kualalumpur #shahalam #setapak #melawatimall #uitmshahalam #ukm #segicollege #usm #universitimalaya #kptm
0 4
naidarbyhf

@naidarbyhf

Naidar by H&F Fortune
Yesterday
naidarbyhf #tabita soap loose new restock!!! 🎉discount 90% naidarbyh&f 🎉 akan -bermula 03.09.2017 sehingga 30-09-2017. terdapat lebih 1000 produk kesihatan dan kecantikan. -banyak promosi (terkejutgila) bagi yang walk in outlet sahaja bermula dari rm 1.00 -outlet kami beralamat: no.25 jalan dataran wangsa melawati 1, wangsa melawati 50300 k.l no tel : 03-4131 4902 sms/whatsapp : +6018-2129250 (onlineorder) -c.o.d free buy more than 5 items- #tatiskincare #susumaez #naidarbyhf #naidartv #pamoga #deejacosmetic #olicandy #dyxycosmetic #lemonex #yarramoisturizer #dnars #vasia #perlashine #minara #gombak #cheras #wangsamaju #hulukelang #kualalumpur #shahalam #setapak #melawatimall #uitmshahalam #ukm #segicollege #usm #universitimalaya #kptm
1 5
naidarbyhf

@naidarbyhf

Naidar by H&F Fortune
Yesterday
naidarbyhf #vimax new restock!!! 🎉discount 90% naidarbyh&f 🎉 akan -bermula 03.09.2017 sehingga 30-09-2017. terdapat lebih 1000 produk kesihatan dan kecantikan. -banyak promosi (terkejutgila) bagi yang walk in outlet sahaja bermula dari rm 1.00 -outlet kami beralamat: no.25 jalan dataran wangsa melawati 1, wangsa melawati 50300 k.l no tel : 03-4131 4902 sms/whatsapp : +6018-2129250 (onlineorder) -c.o.d free buy more than 5 items- #tatiskincare #susumaez #naidarbyhf #naidartv #pamoga #deejacosmetic #olicandy #dyxycosmetic #lemonex #yarramoisturizer #dnars #vasia #perlashine #minara #gombak #cheras #wangsamaju #hulukelang #kualalumpur #shahalam #setapak #melawatimall #uitmshahalam #ukm #segicollege #usm #universitimalaya #kptm
0 0
minara_rawang

@minara_rawang

DD CREAM | WATER SPRAY
2 days ago
minara_rawang Keai cleanser pencuci muka & makeup remover skali.. tp apa yg bagus keai ni sis ianya cleanser no.1 bersifat organic dari madu aloevera habbatusauda bukan sekadar pencuci wajah je tau sis keai ni merawat kulit jeragat, jerawat, berminyak & kusam.. 1-2 kali guna perbezaan ketara nanti sis blh nampak kulit anjal, cerah & pinkish2.. bila cubit je toing toing anjal 😍 berminat?.. whatsap @ 012-637 1494
1 12
minaramerecik_juneadra

@minaramerecik_juneadra

@minaraKL
2 days ago
minaramerecik_juneadra Ni plak gambar lepas beberapa jam.. langsung tak capuk cantik je.. lagi lama lagi glowing, #minara punya penangan la ni.. ish malu asyik kena puji je mlm tadi hehe☺️ klu nk wassap saya 0129703118 rugi tak beli💃💃 #minara #minarakl #meyliqddcream #beeloveraspray #organicskincare
3 19
minaramerecik_juneadra

@minaramerecik_juneadra

@minaraKL
2 days ago
minaramerecik_juneadra Jumpa kawan lama.. suprise katanya.. kulit glowing.. merecik!!! hahaha pakai fondation ape??? guna #minara la.. tekstur halus n mudah di blend.. best sgt2...😘😘. #minarakl #minara #organicskincare #meyliqddcream #beeloveraspray
9 26
lamila.store

@lamila.store

LAMILA_STORE
3 days ago
lamila.store
⁠🆕 #ysllipstick 👉🏻 lamila : rm45.00 (1 box ) 💵 1 batang rm10.00 . lamila store menjual pada harga borong kepada yang baru nak mula berniaga 💸 dan juga pada pengguna 🔖 . . syarat-syarat join lamila member : 🛍📌yuran rm10.00 / sekali seumur hidup 🛍📌mesti beli sekurang2nya 1 item 🛍📌pembelian rm100.00 keats, auto member (tiada caj dikenakan) 📌pembelian secara online sahaja . . 📲 order hotline : +6012-953 2438 atau klik link di bawah www.wasap.my/60129532438/ysl . harga tak termasuk postage 📮 add rm8.00/sem rm12.00/ss . #susumaez #pamoga #honeyglowsoap #deejacosmetic #olicandy #dyxycosmetic #lemonex #yarramoisturizer #vevious #perlashine #minara #cellmaxx #toujours #jamuratumalaya #beevenomgoldbyjueaziz #nssahbeauty #meyliqddcream #glamrose #ferrarossa #awbpremium #iglowfoundation #lamila #lamilastore #gojessperfume#ysllipstick
3 11