Loading...
francesaajoanna

@francesaajoanna

francesaajoanna
28 minutes ago
francesaajoanna 스카이밀크 하이드로 루미너스 솔루션(성인3종세트) 판매자명 :고즈몰 공구가격 : 155,000원 구매방법: 그냥 방문 👉 gozmall.biz 👈 tel : 010-3747-0143 👈연락주세요 tel : 010-8660-0143 👈연락주세요 👌👍💖😍😘 서둘러... 지금 해보다. 귀한 당나귀로 만들어 내는 기적같은 천연화장품 귀족보습크림스카이밀크 연예인은 매일 화장과 조명에 시달리는 피부를 어떻게 관리할까요 그리고 어떻게 동안 피부를 유지 할까요? 그 비밀의 해답을 스카이밀크에서 찾으세요! 당나귀 오일 & 밀크로 만든 스카이밀크만의 보습 노하우 skymilk hydro-luminos solution 기초화장품이기 때문에 가장 중요하다고 생각합니다 피부 보호는 기본 ,피부보호막 강화까지 촉촉한 수분과 스카이밀크만의 천연 egf성분으로 자극없이 더욱더 건강한 피부를 관리하세요 원료부터 제품까지 200% 수작업으로 제조 직접 운영하는 당나귀농장에서 채취된 원료로 모든 공장을 수작업으로 진행하기 때문에 대량생산이 불가능하며 유통기간이 타 제품에 비해 짧습니다. #스카이밀크 #하이드로루미너스솔루션 #천연화장품추천 #천연화장품브랜드 #천연화장품쇼핑몰 #고즈몰 #데일리공구 #천연화장품 #당나귀밀크 #로즈워터 #바다포도추출물 #알로에잎파우더 #낫또검 #에센스추천 #50대에센스추천 #40대에센스추천 #화이트닝에센스추천 #40대화장품추천 #hydroluminous #solution #adult3pieceset #egf #donkeyoil #donkeymilk #moisturizing #kbeauty
0 98
ready2white_lotion

@ready2white_lotion

🌬READY 2 WHITE LOTION
32 minutes ago
ready2white_lotion
❄️snow mask #homemade ❄️ ✨memutihkan kulit wajah ✨menghilangkan kemerahan bekas jerawat ✨mematikan dan mengjilangkan jerawat ✨menggecilkan pori2 ✨menganjalkan kulit ✨tiada lagi kulit kusam ✨sesuai untuk semua jenis kulit ✨kesan seawal 7 hari . . . selamat di gunakan di hasilkan dari serbuk mutiara dan daun lidah buaya . berminat boleh whatsapp 010 377 8720 harga mampu milik!!! . . #snowmaskhm #whitening #moisturizing #brightening #poretightening #redness #koreanskin #putih #putihmulus #putihalami #obatjerawat #bahansemulajadi #terlajaklaris #sayajualprodukkecantikan #sayajualonline
0 6
ready2white_lotion

@ready2white_lotion

🌬READY 2 WHITE LOTION
33 minutes ago
ready2white_lotion
❄️snow mask #homemade ❄️ ✨memutihkan kulit wajah ✨menghilangkan kemerahan bekas jerawat ✨mematikan dan menghilangkan jerawat ✨menggecilkan pori2 ✨menganjalkan kulit ✨tiada lagi kulit kusam ✨sesuai untuk semua jenis kulit ✨kesan seawal 7 hari . . . selamat di gunakan di hasilkan dari serbuk mutiara dan daun lidah buaya . berminat boleh whatsapp 010 377 8720 harga mampu milik!!! . . #snowmaskhm #whitening #moisturizing #brightening #poretightening #redness #koreanskin #putih #putihmulus #putihalami #obatjerawat #bahansemulajadi #terlajaklaris #sayajualprodukkecantikan #sayajualonline
0 6
ashybashee

@ashybashee

Ashley. Arbonne. Trager
36 minutes ago
ashybashee
Did you know that on average women ingest around 3.7 lbs. of lipstick in a lifetime?! 💄💋🙊if that's really true i'll take the vegan kind #veganmakeup #arbonnemakeup #dressingup #puresafebeneficial #moisturizing #hotcolors #takemetothefair #botanical #clinicalresults #kissable #poppy #arbonne #smoothedoverlipstick #hydrating #balmy
0 8
shopwithchubs

@shopwithchubs

Jinju White by ShopwithChubs
56 minutes ago
shopwithchubs Achieve korean healthy white skin in just 14 days. get your jinju white soap here @shopwithchubs have a blessed sunday fabulous ladies! 😉
1 4
getup_gogirl

@getup_gogirl

Get Up & Go Girl
1 hour ago
getup_gogirl Who loves summer but haaates humidity? 🙋🏻 below i break down a couple skincare favs that keep my skin sane in the insane heat: ☀️ @scinic_beauty's perfect daily sun cream spf 50+ pa+++. wait. pa+++? honestly, i didn't know either, but upon further investigation, pa is a japanese/korean rating system to show how much protection you're getting from the uva rays. the more +'s means the more protection. did you know spf only deals with uvb? spf protects the surface level of your skin, pa protects deeper. this one from scinic is my fav 'cause the 50ml bottle is travel friendly and it's a sun cream which means i can use daily and it won't irritate my skin. ☀️ @neogen_official's serum spray for sensitive skin. a definite summer must-have. most of my co-workers keep a bottle at their desk and spray their faces, often. it's a nice cool-mist you can use before or after makeup. this one from neogen is uber moisturizing and has skin protecting ingredients such as allantoin and vitamin c. it has a fresh smell and makes me feel less icky when spending a long amount of time in the sun.
1 11
madgirl73

@madgirl73

Shanda R.
1 hour ago
madgirl73 New soap: carmine, tailored for both sensitive and aging skin. the red color is derived from madder root powder, which combats blemishes and acne. zinc oxide and chamomile calm sensitive skin. honeysuckle essential oil helps minimize wrinkles and age spots while exfoliating and soothing inflammation. a heap of powerhouse ingredients in a moisturizing, healing shea butter and h**p oil base. each large cube weighs approximately 4.5 ounces. #lovelogic #local #kansascity #goinglivesoon #allnatural #handmade #handcrafted #skincare #crueltyfree #naturalskincare #beauty #moisturizing #balancing #gentle #face #facialcare #soap #carmine #madderroot #blemishes #acne #sensitiveskin #agingskin #zincoxide #chamomile #calming #antiaging #sheabutter #h**p #hempoil
0 32
gleauxaesthetics

@gleauxaesthetics

Gleaux Aesthetics
2 hours ago
gleauxaesthetics Loving our new detoxifying mask from @pcaskin 😍 this mask is perfect for all skin types but esp beneficial for those with oily & breakout-prone skin. it helps to absorb excess oil, clear pores & detoxify the skin. this beauty said that this mask felt "refreshing, relaxing and had a pleasant tingle" 💎 💎 please do not buy that "peel your skin off mask" that you've seen on social media! 😓 book your appointment with me & give your skin the experience of safe, effective medical grade skin care products.
1 31
produkhpaipontianak

@produkhpaipontianak

Produk Hpai Pontianak
2 hours ago
produkhpaipontianak 📚beauty care set📚 setrika wajah... bukin kinclong produk hpai itu bnyk macam nya. salah satu nya bsc...apaan tuh???. *beauty care set*. bahasa keren nya *setrika wajah* yok simak ...dibaca #garansi , bpom mui, harga terjangkau. kayaknya nih alat emang wajib dimiliki emak2 yg suka dandan atau pergi ke salon hanya untuk sekedar facial 😀 kenapa emak2? karena emak2 kalo punya anak jangankan k salon , mandipun kalo sempet .. ya kan ? ngaku aja deh 😁 mau facial anak gak ada yg jagain .. atau mau facial pas anak sakit .. mau facial jarak rumah ke salon butuh wkt berjam2 .. habis facial buluk lg sampai rumah 😁😁 drpd rempong mending ikut beli beauty care set ini yukk 😊 yg punya salon kecantikan jg wajib banget nih punya produk ini .. dijamin salonnya makkin rame 😊 . #beauty care set adalah produk pendukung dari #deep beauty squalane. alat ion stimulator wajah yang berfungsi untuk menstimulasi kulit wajah, mengangkat sel-sel kulit mati, mengencangkan kulit, dan menjaga kelembaban kulit. 4 mode stimulator #cleaning berfungsi mengeluarkan ion positif pada kulit wajah sehingga pori-pori kulit wajah terbuka dan dapat mengeluarkan sisa kotoran di bagian dalam kulit wajah. cara pakai : cuci wajah dengan air bersih, kemudian keringkan secara alami. setelah itu pilih mode cleaning dan proses dilakukan selama 4 menit. #moisturizing mode moisturizing ini adalah lanjutan mode cleaning yang berfungsi untuk melembabkan kulit wajah dan mengeluarkan ion negatif pada kulit wajah sehingga membantu secara maksimal penyerapan nutrisi yang terkandung dalam deep beauty. cara pakai : oleskan terlebih dahulu deep beauty pada kulit wajah secara merata. setelah itu pilih mode moisturizing dan proses dilakukan selama 4 menit. #skincare mode skincare adalah lanjutan setelah mode moisturizing, mode skincare berfungsi untuk perawatan kulit wajah dengan cara pijatan/vibrasi. cara pakai : pilih mode skincare dan gunakan selama 3 menit. #lifting berfungsi untuk mengencangkan kulit wajah dengan mengangkat sisa kotoran pada permukaan kulit. cara pakai : pilih mode lifting, proses lifting dengan menyapu alat ke arah atas pada wajah selama 3 menit. info order 📲08152207901
0 2
monoi_botanicals_

@monoi_botanicals_

Luxury Monoï Skincare Boutique
2 hours ago
monoi_botanicals_ Pure cleansing and nourishing goodness that takes you away to the islands. this rich shower gel softens and hydrates the skin while gently cleansing. packed with exquisite ingredients like pure authentic tahitian monoï oil and honey… it’s a vacation in your shower! 🌴click the link in our bio to find out more about this sensational beauty elixir.
1 51