Loading...
Search result for #muacheras

@byoote_dyxy

byoote_dyxy
Dyxy exclusive lipstick datang dengan 3codeโ€ผ๏ธ
.
.
๐Ÿงก sexy nude ๐Ÿ’› flirty me โค๏ธ cherry red.
.
.
๐Ÿ’„moistkan bibir walaupun matte
๐Ÿ’„long lasting tahan lebih dri 8jam
๐Ÿ’„selesa pakai dan kurang melekat pd cawan
๐Ÿ’„bau fruity wangi
๐Ÿ’„kombinasi colour yang menarik
๐Ÿ’„sesuai hntuk semua warna kulit
.
.
โœ…boleh dijadikan lipstick
โœ…pemerah pipi
โœ…eye shadow mata
.
๐Ÿ’ฐjimat duit . ๐Ÿ‘œbeg ringan.
๐Ÿ•‘jimat masa.
.
stock limited tau awak ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜.
.
.
jom whtsapp sekarang!
https://www.wasap.my/60125331534 .
.
#dyxycosmetics๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿค—
#bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist
#dyxybccream
#dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl
#foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras -
#dyxykedah
#dyxypenang
#dyxyjitra
#dyxykepalabatas
1 1 17 minutes ago

@makeupbyshidaharmi

makeupbyshidaharmi
D candid side of
dr sarah

bile lepas makeup he iols mesti nak amik gmbr doc tp trick nk dapat gambar candid mcm ni.. berbual dgn doc smbil bual smbil snap gmbr doc .. maka trhasil la gmbr cengini ๐Ÿ˜ฌ

#muakl #makeupartiskl #makeupmalaysia #muacheras #makeuptunang #makeupnikah #makeup #sanding #makeupbridesmaid #muamalaysia #motd ##instawed #malayweddingguide #malaywedding #sayajualservice #servicemakeup #makeupservicekl #makeupphotoshoot #photoshoot #studiomakeup #mua #makeupartist #mac #chanel #sayajual #nars #lauramercier
4 15 1 hour ago

@dyxy_mwt

dyxy_mwt
Lihat perubahan customer ni, cantik dan flawless hanya dengan #dyxycosmetics je, ๐Ÿค—๐Ÿค—anda bila lagi๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
rugi sgt korang tak cuba. produk dyxy wajib cuba confirm puas hati๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
apa tunggu lagi jom grab 1 set๐Ÿ’–
ada free gift best2 tau kita nak bagi๐ŸŽ๐ŸŽ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐Ÿ“ฒ 012-8853844
.
#bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist
#dyxybccream
#dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras #skuadna ๐Ÿ‘‘
1 1 2 hours ago

@dyxy_mwt

dyxy_mwt
Lihat perubahan customer ni, cantik dan flawless hanya dengan #dyxycosmetics je, ๐Ÿค—๐Ÿค—anda bila lagi๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
rugi sgt korang tak cuba. produk dyxy wajib cuba confirm puas hati๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
apa tunggu lagi jom grab 1 set๐Ÿ’–
ada free gift best2 tau kita nak bagi๐ŸŽ๐ŸŽ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐Ÿ“ฒ 012-8853844
.
#bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist
#dyxybccream
#dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras #skuadna ๐Ÿ‘‘
0 4 2 hours ago

@dyxy_mwt

dyxy_mwt
Lihat perubahan customer ni, cantik dan flawless hanya dengan #dyxycosmetics je, ๐Ÿค—๐Ÿค—anda bila lagi๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
rugi sgt korang tak cuba. produk dyxy wajib cuba confirm puas hati๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
apa tunggu lagi jom grab 1 set๐Ÿ’–
ada free gift best2 tau kita nak bagi๐ŸŽ๐ŸŽ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐Ÿ“ฒ 012-8853844
.
#bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist
#dyxybccream
#dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras #skuadna ๐Ÿ‘‘
0 2 2 hours ago

@kakmar_marissa

kakmar_marissa
Make-up kali ni tema klasik. lipstik merah menyala, wing liner panjang berjela โ˜บ๏ธ
.
make-up @elynnadya for client @beautygardenworldwide ๐Ÿ˜
nak cari jamu yg banyak khasiat boleh ke ig @beautygardenworldwide ๐Ÿ’•jamu terbaik utk dalaman & luaran wanita ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.
.
.
.
#makeupbymar #syukuralhamdulillah #muakajang #makeupartistmalaysia #makeupmanis2 #mekapsegak2ja #colorsue #touchminerals #muaselangor #muakl #muabalakong #makeup #muacheras #muaputrajaya #mekaptunang #mekapmurah #mekapsanding #mekapsandingmurah #makeupartismalaysia #wakeupandmakeup
1 29 2 hours ago

@dyxybyziema

dyxybyziema
Why do women wear make up? ๐Ÿค”๐Ÿค—
.
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
jom whtsapp sekarang!
๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ฒhttp://www.wasap.my/60716973589
.
.
#caryacosmetics #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl
#gombak #ampang #cheras #kl #muaserikembangan #muacheras -
#caryatelukintan #caryaperak #themines
0 3 2 hours ago

@dyxybeautystore.eyka

dyxybeautystore.eyka
Dyxy exclusive lipstick datang dengan 3codeโ€ผ๏ธ .
๐Ÿงก sexy nude ๐Ÿ’› flirty me โค๏ธ cherry red.
.
.
๐Ÿ’„moistkan bibir walaupun matte
๐Ÿ’„long lasting tahan lebih dri 8jam
๐Ÿ’„selesa pakai dan kurang melekat pd cawan
๐Ÿ’„bau fruity wangi
๐Ÿ’„kombinasi colour yang menarik
๐Ÿ’„sesuai hntuk semua warna kulit
.
.
โœ…boleh dijadikan lipstick
โœ…pemerah pipi
โœ…eye shadow mata
.
๐Ÿ’ฐjimat duit . ๐Ÿ‘œbeg ringan.
๐Ÿ•‘jimat masa.
.
stock limited tau awak ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜.
.
.
jom whtsapp sekarang!
๐Ÿ“ฒ 0136432110
๐Ÿ“ฒ 0136432110
๐Ÿ“ฒ 0136432110
.
.
#dyxycosmetic #dyxymelaka #teamfl #bccream #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxylisptik #dyxybccream #dyxyfeedback #dyxytestimonials #foundationmurah #dyxycheras #dyxyampang #dyxykuantan #dyxyklsentral #dyxybandartasikselatan #teamfl #foundation #foundationmalaysia #muabandartasikselatan #muacheras #muaklsentral #muaampang #muakuantan #dropshipwanted #dropshipneeded #agentneeded #agentwanted#teamikais
16 20 3 hours ago

@dyxy.ainslegacy

dyxy.ainslegacy
Feedback dari dyxylover
.
apa tunggu lagi jom grab 1 set๐Ÿ’– ada free gift best2 tau kite nak bagi๐ŸŽ๐ŸŽ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
best ke best ? cepat cepat ws ๐Ÿค—๐Ÿค—
๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60199408928
.
#bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist
#dyxybccream
#dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #foundation #foundationmalaysia #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras
0 7 3 hours ago

@dyxylegacy

dyxylegacy
Kawal minyak, impact glowing.
malah kulit makin cantik. green tea face mist sememangnya organic ๐Ÿ’‹
.
rugi pada yang masih belum mencuba ๐Ÿค—
.
cepat cepat ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ+60133755705.
.
best ke best? cepat ws tau. sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal ๐Ÿ˜ฎ

#bccreamfoundation #bccream #dyxygreenteafacemist
#dyxybccream
#wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl
#foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras -
2 6 3 hours ago

@iela.dyxy

iela.dyxy
Bc cream original dari korea mmg magic touch sgt2 sapa2 yg pakai confirm โค๏ธโค๏ธโค๏ธ jatuh cinta dengan sekali sapuan sahaja .
.
๐Ÿ’‹ tak payah nak tepek bedak , concealer, foundation atau ape2 krim nak tutup ape2 yang kite tak suke dekat muka kite .
.
๐Ÿ’‹ muka berjerawat , berparut , berjeragat sume hilang macam magic tau dalam masa 3 saat lepas pakai bc cream ni .

akakll , adikll meh la try dyxy ni rugi tau xcuba๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜Š
meh riki sis nak tau detail
๐Ÿ“ฒ0172021897 / @iela.dyxy
๐Ÿ“ฒ0172021897 / @iela.dyxy
๐Ÿ“ฒ0172021897 / @iela.dyxy

#bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxylipstik #dyxybccream #dyxyfeedback #dyxytestimonials #foundationmurah #dyxycheras #dyxyampang #dyxykuantan #dyxyklsentral #dyxybandartasikselatan #teamfl #teamfizasaiza #foundation #foundationmalaysia #muabandartasikselatan #muacheras #muaklsentral #muaampang #muakuantan
1 6 3 hours ago

@noorfatenrodzie

noorfatenrodzie
Wowโ— the power of dyxy, wajah flawless, gebu dan cantik sangat๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
makeup all in one(bb cream+concealer+foundation) tanpa bedak lagi beb
.
.
๐Ÿ’ฅkualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
apa yang special sangat dyxy bccream๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
โœ”bukan jenis foundation cair. ianya mousse cream
โœ”foundation matte glowing serta merta
โœ”natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam
โœ”dengan hanya sekali sapu tutup segala cela
โœ”ada concealer sebab tuh tak melekit
โœ”makeup jadi ringan sebab ada kandungan waterbased. sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam๐Ÿ˜
.
.
nak ke nak?
.
awak yang kat sana tuh rugi lah tak try lagi๐Ÿ˜
.
๐Ÿ™‹jom whatsapp laju laju sekarang
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ’01126540964
๐Ÿ’01126540964
๐Ÿ’01126540964
๐Ÿ’01126540964
.
.#dyxyselangor
#dyxyterengganu #dyxykelantan #dyxypahang #dyxymelaka #dyxykedah #dyxyperak #dyxyperlis #dyxysabah #dyxysarawak #teamfl
#dyxypenang #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras #uitm #viral #janganbencicintaku #naelofarhijab #ajimaura #regrann
0 8 3 hours ago

@mimieramli.touch

mimieramli.touch
Nampak ceria je dorg ni ๐Ÿคช
swipe left โฌ…๏ธโฌ…๏ธโฌ…๏ธ
.
makeup by @mimieramli.touch ๐ŸŒธ
.
.
looking for makeup event, dinner, nikah, wedding photoshoot dll blh roger mimie โœŒ๐Ÿป๏ธ
.
.
any inquiries or booking ๐Ÿ“ฒwhatsapp 0193044084
.
#makeup #mua #muanewbie #muamalaysia #makeuptunang #makeupmalaysia #makeupmurah #makeupnikah #makeuplover #muabangi #muakl #muaseremban #makeupdinner #makeupbangi #muacheras #makeupbymimieramli #muaputrajaya #touchbymimieramli #makeupartist #muanegerisembilan #makeupevent #makeupbymimie #muanismilan #makeupsanding #makeupmalamberinai #makeupdiaryforall #bridalmakeup #makeupsweet #weddingmalaysia
0 15 3 hours ago