Loading...
dyxybeauty.empire

@dyxybeauty.empire

DYXY COSMETICS ®️
3 hours ago
dyxybeauty.empire
Rugi sangat korang tak cuba , produk terbaik confem jatuh cinta 😍😍😍. . . . promo november 💓. afa nak bagi banyakkkkk free gift untuk korang ni 😍. . . . nak order ? whatsapp 019-4691591 sekarang ! 🤗. . . . #dyxy #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxylovers #dyxypromosi #dyxyoriginal #dyxypuchong #dyxyputrajaya #dyxycyberjaya #dyxybangi #dyxykajang #dyxycheras #dyxyputraperdana #muakl #muapuchong #muaputrajaya #mua #teamfl #dyxy #muabangi #muakajang #muaputraperdana #muaputrajaya #muaklang #muacheras
0 4
sentuhanmiamuna

@sentuhanmiamuna

SentuhanMiaMuna
3 hours ago
sentuhanmiamuna
Xtau sape yg ketaq skang ni mak andam die ke pengantin 😁🙈🤣 nampak sgt tu muke pengantin tgh cuak ...hihihi...apepon tqsm tau yunk @sitimasturamokhtar & congrats to u selamat pengantin baru smg kekal ke jannah 😊❤️ . . . . . . makeup by me @sentuhanmiamuna makeup nikah venue | selayang date | 18/11/17 #keningxtrim #keningpalingwin #teknikconcealersmoothcorrector #usingltproproducts #ltpro #ltpro_my # #sentuhanmiamuna #makeupbymiamuna #muakl #muaselangor #muagombak #muaselayang #muacheras #muaampang #muawangsamaju #muasetapak #muakeramat #muasetiawangsa #mualtpro #makeupnikah #makeupevent #makeupbridal #art #makeuplover #makeupaddict #makeuptutorial #fblive #bookingwhatsapp0193244209
1 14
zyrakasim_dyxy

@zyrakasim_dyxy

DYXY COSMETICS
4 hours ago
zyrakasim_dyxy
Farsyah legacy: 💖kelebihan brush dyxy💖 ✔bulunya sintetik ✔xsama mcm brush lain ✔bulu2 dia x mudah tercabut ✔bulu lembut ✔cara nak guna hanya perlu dap dap je ✔bccream lebih jimat bila guna dyxy brush ✔lebih kurang mcm beauty blender tp versi brush • #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxylipstik #dyxybccream #dyxyfeedback #dyxytestimonials #foundationmurah #dyxycheras #dyxyampang #dyxykuantan #dyxyklsentral #dyxybandartasikselatan #teamfl #foundation #s #muabandartasikselatan #muacheras #muaklsentral #muaampang #muakuantan #dropshipwanted #dropshipneeded #agentwanted #agentneeded #taktuntuang
0 5
zyrakasim_dyxy

@zyrakasim_dyxy

DYXY COSMETICS
3 hours ago
zyrakasim_dyxy Bccream khas untuk gugurls yg malas bersiap n sukakan natural look❗️ . ✔️menutup cela ✔️mengandungi spf50 ✔️vitamin e ✔️sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif ✔️ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah ✔️oil control ✔️mudah dicuci/wuduk friendly ✔️tahan lebih 8 jam . mehla try 😘 kita cantik samaii. berminat? meh whatapps sis lajuii mehhh 0174195805 / dm @zyrakasim.dyxy 😘 . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxylipstik #dyxybccream #dyxyfeedback #dyxytestimonials #foundationmurah #dyxycheras #dyxyampang #dyxykuantan #dyxyklsentral #dyxybandartasikselatan #teamfl #foundation #s #muabandartasikselatan #muacheras #muaklsentral #muaampang #muakuantan #dropshipwanted #dropshipneeded #agentwanted #agentneeded
0 4
zyrakasim_dyxy

@zyrakasim_dyxy

DYXY COSMETICS
3 hours ago
zyrakasim_dyxy Bccream khas untuk gugurls yg malas bersiap n sukakan natural look❗️ . ✔️menutup cela ✔️mengandungi spf50 ✔️vitamin e ✔️sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif ✔️ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah ✔️oil control ✔️mudah dicuci/wuduk friendly ✔️tahan lebih 8 jam . mehla try 😘 kita cantik samaii. berminat? meh whatapps sis lajuii mehhh 0174195805 / dm @zyrakasim.dyxy 😘 . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxylipstik #dyxybccream #dyxyfeedback #dyxytestimonials #foundationmurah #dyxycheras #dyxyampang #dyxykuantan #dyxyklsentral #dyxybandartasikselatan #teamfl #foundation #s #muabandartasikselatan #muacheras #muaklsentral #muaampang #muakuantan #dropshipwanted #dropshipneeded #agentwanted #agentneeded
0 4
dyxy_ftnh

@dyxy_ftnh

DYXY Cosmetic 💕 🎀
3 hours ago
dyxy_ftnh Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖 thank you beli produk dyxy dengan kami 💖 cara pakai: 1. sembur face mist green tea 2. calit bc cream guna jari. kalau ada parut / jerawat letak kat kawasan bermasalah dlu. 3. ratakan dengan span / jari / brush. (kalau guna dyxy brush / brush gemok tu just dap2 je. tak perlu tonyoh. haha) 4. sembur balik face mist green tea tu. 5. tadaaa glowing terus flawless mawless. jangan lupa selfie gambar before after. share feedback taw ❗ whatsapp 📲 01117966737 #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras #muamelaka #muaseremban #dyxyseremban #dyxysenawang
0 1
zyrakasim_dyxy

@zyrakasim_dyxy

DYXY COSMETICS
3 hours ago
zyrakasim_dyxy Bccream khas untuk gugurls yg malas bersiap n sukakan natural look❗️ . ✔️menutup cela ✔️mengandungi spf50 ✔️vitamin e ✔️sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif ✔️ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah ✔️oil control ✔️mudah dicuci/wuduk friendly ✔️tahan lebih 8 jam . mehla try 😘 kita cantik samaii. berminat? meh whatapps sis lajuii mehhh 0174195805 / dm @zyrakasim.dyxy 😘 . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxylipstik #dyxybccream #dyxyfeedback #dyxytestimonials #foundationmurah #dyxycheras #dyxyampang #dyxykuantan #dyxyklsentral #dyxybandartasikselatan #teamfl #foundation #s #muabandartasikselatan #muacheras #muaklsentral #muaampang #muakuantan #dropshipwanted #dropshipneeded #agentwanted #agentneeded
0 4
dyxybywafanisha

@dyxybywafanisha

DyxyCosmetic
3 hours ago
dyxybywafanisha
Dyxy brush😍 =========== . sebagai pengetahuan, ada 2 jenis bristle yang digunakan pada brush. bristle adalah istilah " bulu " untuk kuas. ------------------------------------------- antara kelebihan syntethic bristle ------------------------------------------- ✔️ bulu sintetik ✔️ lebih lembut ✔️ bukan bulu haiwan ✔️ dibuat daripada nylon ✔️ berkilat ✔️ tidak menyerap air ✔️ sesuai untuk foundation . . best ke best ? cepat cepat ws 🤗🤗 📲 📲0122123646 . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras
0 1
zyrakasim_dyxy

@zyrakasim_dyxy

DYXY COSMETICS
3 hours ago
zyrakasim_dyxy Bccream khas untuk gugurls yg malas bersiap n sukakan natural look❗️ . ✔️menutup cela ✔️mengandungi spf50 ✔️vitamin e ✔️sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif ✔️ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah ✔️oil control ✔️mudah dicuci/wuduk friendly ✔️tahan lebih 8 jam . mehla try 😘 kita cantik samaii. berminat? meh whatapps sis lajuii mehhh 0174195805 / dm @zyrakasim.dyxy 😘 . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxylipstik #dyxybccream #dyxyfeedback #dyxytestimonials #foundationmurah #dyxycheras #dyxyampang #dyxykuantan #dyxyklsentral #dyxybandartasikselatan #teamfl #foundation #s #muabandartasikselatan #muacheras #muaklsentral #muaampang #muakuantan #dropshipwanted #dropshipneeded #agentwanted #agentneeded
2 6
zyrakasim_dyxy

@zyrakasim_dyxy

DYXY COSMETICS
3 hours ago
zyrakasim_dyxy Bccream khas untuk gugurls yg malas bersiap n sukakan natural look❗️ . ✔️menutup cela ✔️mengandungi spf50 ✔️vitamin e ✔️sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif ✔️ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah ✔️oil control ✔️mudah dicuci/wuduk friendly ✔️tahan lebih 8 jam . mehla try 😘 kita cantik samaii. berminat? meh whatapps sis lajuii mehhh 0174195805 / dm @zyrakasim.dyxy 😘 . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxylipstik #dyxybccream #dyxyfeedback #dyxytestimonials #foundationmurah #dyxycheras #dyxyampang #dyxykuantan #dyxyklsentral #dyxybandartasikselatan #teamfl #foundation #s #muabandartasikselatan #muacheras #muaklsentral #muaampang #muakuantan #dropshipwanted #dropshipneeded #agentwanted #agentneeded
0 5
zyrakasim_dyxy

@zyrakasim_dyxy

DYXY COSMETICS
3 hours ago
zyrakasim_dyxy Bccream khas untuk gugurls yg malas bersiap n sukakan natural look❗️ . ✔️menutup cela ✔️mengandungi spf50 ✔️vitamin e ✔️sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif ✔️ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah ✔️oil control ✔️mudah dicuci/wuduk friendly ✔️tahan lebih 8 jam . mehla try 😘 kita cantik samaii. berminat? meh whatapps sis lajuii mehhh 0174195805 / dm @zyrakasim.dyxy 😘 . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxylipstik #dyxybccream #dyxyfeedback #dyxytestimonials #foundationmurah #dyxycheras #dyxyampang #dyxykuantan #dyxyklsentral #dyxybandartasikselatan #teamfl #foundation #s #muabandartasikselatan #muacheras #muaklsentral #muaampang #muakuantan #dropshipwanted #dropshipneeded #agentwanted #agentneeded
0 4
dyxy_ftnh

@dyxy_ftnh

DYXY Cosmetic 💕 🎀
3 hours ago
dyxy_ftnh Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖 thank you beli produk dyxy dengan kami 💖 cara pakai: 1. sembur face mist green tea 2. calit bc cream guna jari. kalau ada parut / jerawat letak kat kawasan bermasalah dlu. 3. ratakan dengan span / jari / brush. (kalau guna dyxy brush / brush gemok tu just dap2 je. tak perlu tonyoh. haha) 4. sembur balik face mist green tea tu. 5. tadaaa glowing terus flawless mawless. jangan lupa selfie gambar before after. share feedback taw ❗ whatsapp 📲 01117966737 #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras #muamelaka #muaseremban #dyxyseremban #dyxysenawang
0 2
dyxy_ftnh

@dyxy_ftnh

DYXY Cosmetic 💕 🎀
3 hours ago
dyxy_ftnh Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖 thank you beli produk dyxy dengan kami 💖 cara pakai: 1. sembur face mist green tea 2. calit bc cream guna jari. kalau ada parut / jerawat letak kat kawasan bermasalah dlu. 3. ratakan dengan span / jari / brush. (kalau guna dyxy brush / brush gemok tu just dap2 je. tak perlu tonyoh. haha) 4. sembur balik face mist green tea tu. 5. tadaaa glowing terus flawless mawless. jangan lupa selfie gambar before after. share feedback taw ❗ whatsapp 📲 01117966737 #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras #muamelaka #muaseremban #dyxyseremban #dyxysenawang
1 4
zyrakasim_dyxy

@zyrakasim_dyxy

DYXY COSMETICS
4 hours ago
zyrakasim_dyxy Bccream khas untuk gugurls yg malas bersiap n sukakan natural look❗️ . ✔️menutup cela ✔️mengandungi spf50 ✔️vitamin e ✔️sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif ✔️ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah ✔️oil control ✔️mudah dicuci/wuduk friendly ✔️tahan lebih 8 jam . mehla try 😘 kita cantik samaii. berminat? meh whatapps sis lajuii mehhh 0174195805 / dm @zyrakasim.dyxy 😘 . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxylipstik #dyxybccream #dyxyfeedback #dyxytestimonials #foundationmurah #dyxycheras #dyxyampang #dyxykuantan #dyxyklsentral #dyxybandartasikselatan #teamfl #foundation #s #muabandartasikselatan #muacheras #muaklsentral #muaampang #muakuantan #dropshipwanted #dropshipneeded #agentwanted #agentneeded
0 3