Loading...
dyxy.ainslegacy

@dyxy.ainslegacy

DYXY_COSMETIC
44 minutes ago
dyxy.ainslegacy 👸🏼 lady d special offer 👸🏼 💗 offer nangisss keluar air mata darah💗offer tak masuk akal rugi tak grab harini... 💗offer special ni sempena sambutan 🎂 birthday lady d 👸🏼 pada 19/9/2017 💗 offer ni valid sehingga 30hb september sahaja ( 30/9/2017 ) ♥️♥️ setiap pembelian set combo asyaliee dan limited lady inc postage ke sm ( ss tambah rm 5 ) ♥️♥️ . dapat kan set diatas berserta set limited gift 🎁🎁🎁 . untuk 10 orang terawal sahaja..🌹🌺 . apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 ada free gift best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍 . jom grab promo dan dapat free gift menarik untuk terawal sahaja tau . calling for agent dan dropship📢 . 📲 nurulaien :0199408928 . #dyxybccream #teamfl #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #muacheras #codampang #codcheras #cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang #teamfl #luckydraw
0 2
farafarouk

@farafarouk

MASTER DYXY COSMETICS
2 hours ago
farafarouk Hot selling promo meletop bday founder . free gift free pos . psstt.. join contest iphone & ipad lagi !! tnc applied . admin 📲 hotline : 013-3755705 admin 📲 hotline : 013-3755705 . . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras -
1 28
dyxy.ainslegacy

@dyxy.ainslegacy

DYXY_COSMETIC
4 hours ago
dyxy.ainslegacy New recruting! we want you 💋 love what you do 😁 kejayaan akan datang pada anda 💪 . antara kelebihan #teamfl: . 🌟group support [ positive vibes only ] 🌟teknik 10k ig follower [ 3 months ] 🌟teknik jana 2k - 5k [ 1 months ] 🌟teknik bina legacy sendiri 🌟teknik free marketing 🌟teknik marketing berbayar 🌟teknik offline marketing 🌟teknik ig review berquality 🌟teknik follow up 🌟teknik soft sell [ fb branding ] . . . 💥 paling best platform tersedia khas untuk para #teamal spam ig shop anda di ruangan comment untuk mendapatkan prospek di ig : . . ✔ @dyxy.ainslegacy . . 💥 lagi best kita ada reward achievement bagi yg hit 🎯 target yg korunk x bole tahan tengok dan pasti korunk nk achieve punye 😁 . apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 ada free gift best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍 . jom grab promo dan dapat free gift menarik untuk terawal sahaja tau . calling for agent dan dropship📢 . 📲 nurulaien :0199408928 . #dyxybccream #teamfl #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #muacheras #codampang #codcheras #cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang #teamfl #luckydraw
0 7
dyxy_fitri

@dyxy_fitri

fitriana
4 hours ago
dyxy_fitri 👸🏼 lady d special offer 👸🏼 - 💗 offer nangisss keluar air mata darah - 💗offer tak masuk akal rugi tak grab harini - 💗offer special ni sempena sambutan - 🎂 birthday lady d 👸🏼 pada 19/9/2017 💗 offer ni valid sehingga 30hb september sahaja ( 30/9/2017 ) - - ♥️♥️ setiap 3 item dyxy bernilai rm140.00 sahaja!!! inc postage ke sm ( ss tambah rm 5 ) *** 3 item bcc + fm + brush/lipstick ♥️♥️ - #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #dyxymerlimau #dyxymuar #uitm #politeknik #utem #muaampang #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras #muamelaka #muaseremban #dyxyseremban #dyxysenawang
0 11
dyxybccream_ana

@dyxybccream_ana

DYXY COSMETICS KL & SELANGOR🌸
5 hours ago
dyxybccream_ana Bccream khas untuk gugurls yg malas bersiap n sukakan natural look❗️❗️pakai bccream tapi rasa n***d face je sebab teksturnya ringan dan ❌menutupi pori2. serious tak tipu❗️ . ✔️menutup cela ✔️mengandungi spf50 ✔️vitamin e ✔️sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif ✔️ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah ✔️oil control ✔️mudah dicuci/wuduk friendly ✔️tahan lebih 8 jam . . apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 ada free gift best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍 . grab harga promo dan dapat free gift menarik dari @dyxybccream_ana 8 orang terawal sahaja tau . . 📲 ana :0165115088 . #dyxybccream #teamfl #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #codampang #codcheras #cosmeticmalaysia#muacheras #muaampang #teamfl #luckydraw
0 8
dyxy.ainslegacy

@dyxy.ainslegacy

DYXY_COSMETIC
5 hours ago
dyxy.ainslegacy
Dapat set dyxycosmetic terus apply video tutorial..senag je kan nk guna dyxycomsetic n... . . jom grab harga promo dan dapat free gift menarik dari @dyxy.ainsyakiela 8 orang terawal sahaja tau . calling for agent dan dropship📢 . 📲 nurulaien :0199408928 . #dyxybccream #teamfl #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #cuheras #codampang #codcheras #cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang #teamfl #luckydraw
0 11
dyxy.bynora_zara

@dyxy.bynora_zara

COSMETIK DYXY TEAMFL
5 hours ago
dyxy.bynora_zara 🌹 bc cream foundation 🌹 . bc cream adalah revolusi baru solekan dari korea yang menggabungkan bb cream + concealer . krim diformulasikan dengan mineral & ekstrak arbutin yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka. . . kelebihan 🌹magic foundation mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah 🌹spf 50++ melindungi kulit muka dari sinaran uv 🌹kesan 3d tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural 🌹tekstur sekatan & mudah meresap ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap 🌹anti minyak tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit 🌹tahan lama tahan lebih dari 8 jam 🌹tekstur ringan selesa bila dipakai dan tidak tebal 🌷sesuai utk semua jenis kulit dan kulit sensitif . . kandungan 🌼mineral 🌼waterbased 🌼ekstrak arbutin 🌼vitamin e . . 💐 beige utk kulit cerah 💐 natural utk kulit sederhana cerah . ws📲011.1286.3079 . #bccreamfoundation #dyxycosmetics #bccreamdyxy #dyxygreenteafacemist #cerahkankulit #dyxybcream #dyxymurah #muasemenyih #teamfl #foundationdyxy #foundationmalaysia #greenteafacemistdyxy #dyxycheras #dyxypetalingjaya #muakl #muacheras #putihkankulit #klcc #dyxycosmetics #bccbydyana #dyxykl #dyxyampang #mrfographer
0 4
dyxy_osmetics

@dyxy_osmetics

5 hours ago
dyxy_osmetics 👸🏼 lady d special offer 👸🏼 💗 offer nangisss keluar air mata darah💗offer tak masuk akal rugi tak grab harini... 💗offer special ni sempena sambutan 🎂 birthday lady d 👸🏼 pada 19/9/2017 💗 offer ni valid sehingga 30hb september sahaja ( 30/9/2017 ) ♥♥ setiap 3 item dyxy bernilai rm140.00 sahaja!!! inc postage ke sm ( ss tambah rm 5 ) *** 3 item bcc + fm + brush/lipstick ♥♥ free gift ✅free postage ✅flyers ✅beg makeup ✅shieshedo mask ✅eyebrow pencil with sharpener . . cepat 📲📲 0176127418 . . best ke best? cepat ws tau. sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal 😮 #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras #muamelaka #muaseremban #dyxyseremban #dyxysenawang
0 4
dyxy.bynora_zara

@dyxy.bynora_zara

COSMETIK DYXY TEAMFL
6 hours ago
dyxy.bynora_zara Dah berminat lama daa tapi dok pikir pikir lagi nak beli ke tak . . 🤔🤔🤔 kalau awak nak tahu kalau beli dyxy ni kannnn 👇👇👇👇 . ✔beli dyxy ni dah takyah beli bedak. 😱 ✔beli dyxy ni dah takyah beli foundation.😱 ✔beli dyxy ni dah takyah beli sunblock.😱 ✔beli dyxy ni dah takyah beli bbcream.😱 ✔beli dyxy ni dah takyah beli concealer. 😱 . dan👇🏻👇🏻 . dyxy ni tahan lama tau sbb dyxy ada brush gemok.brush tu la yg menjimatkan penggunaan bccream dyxy. tahan 4-5 bulan🤗😍 . dahla jimat masa,dapat jimat duit plak tu.😗😋 . . boleh whasapp untuk details : . admin 📲 hotline : 011-1286.3079 admin 📲 hotline : 011-1286.3079 . #bccreamfoundation #dyxycosmetics #bccreamdyxy #dyxygreenteafacemist #cerahkankulit #dyxybcream #dyxymurah #muasemenyih #teamfl #foundationdyxy #foundationmalaysia #greenteafacemistdyxy #dyxycheras #dyxypetalingjaya #muakl #muacheras #putihkankulit #klcc #mydarlinginspectordaniel #bccreambydyana #dyxykl #dyxyampang #dyxylovers
0 3
atikabaharudin

@atikabaharudin

MUA KL & Selangor (Freelance)
6 hours ago
atikabaharudin
Basic to advance makeup. base, eyebrow and eye part done by me & face done by @sarrarosli_ ☺️😘 model cun @pikahamid_ . . personal makeup class or bookings for any events (convocation, events, dinner, solemnization, engagement, reception, etc) contact me at 017-2836952. . . . . . . . #makeupbyatikabaharudin #muacheras #muaampang #muagombak #sayapakaisayajual #mfnlipstick #alhamdulillah #makeupbudget #makeupartist #muakl #muaselangor #muamalaysia #makeupmurah #makeuptunang #makeupkahwin #makeupsanding #photoshoot #modelmuslimah #maccosmetic #urbandecay #nars #makeupgeek #makeupdinner #makeupjunkie #makeupmanismanis
2 56
femilyaa.dyxy

@femilyaa.dyxy

DYXY FREE COD KAJANG,UKM BANGI
6 hours ago
femilyaa.dyxy Penangan sale birthday lady d 😍 . . 1 set rm140 dapat 👇🏻 ❤️dyxy bc cream ❤️dyxy face mist green tea ❤️dyxy brush ❤️dyxy lipstick free gift 👇🏻 . 🎁nude eye shadow 🎁gel eye liner 🎁 mascara . . haa nak join postage esok? whatsapp fara 📲 0176390104 #belanja #dyxysemenyih #dyxyukm #codukm #codbangi #dyxykajang #dyxybalakong #dyxythemines #murah #sale #jerawat #tutupparut #parut #famous #flawless #nobedak #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics #eyebag #kusam #cantik #manis #sweet #muakl #muabangi #muacheras #ribu #senang #freepos
0 21
boosterwhiteningofficial.sabah

@boosterwhiteningofficial.sabah

DROPSHIP / AGENT WANTED
6 hours ago
boosterwhiteningofficial.sabah
Assalamualaikum. hii uolls💕🌸 . promotion❗❗ spend rm 4.00 sahaja dapat beli full set dyxy cosmetics?? 😱😱wahhh . . spend rm4.00 sahaja sehari da boleh dapatkan 1 set dyxy cosmetic? yeke? murahnyaaaa?😱😱 . iye uolls kite tak tipu❌ semudah itu untuk grab 1 set dyxy ni. sekarang kite tengah buat offer meletop letop tau untuk raya ni😍😍💃🏻💃🏻 . ribuan testimoni yg berpuas hati dengan dyxy bc cream👍🏻👍🏻 rugi sgt korang tak cuba. produk dyxy wajib cuba confirm puas hati😘😘 . . apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 ada free gift best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍 . 📲0168376440 . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras #muamelaka #muaseremban #dyxytawau #dyxysandakan #dyxykotakinabalu #dyxysabah
0 3