Loading...
Search result for #muacheras
Hanya 3 minit 💋jom cantik dan flawless hanya dengan #dyxycosmetics 😉 . rugi pada yang masih belum mencuba 💙 . cepat cepat ws 01117928581 . best ke best? cepat ws tau. sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal 😮 #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras
18 123 last month
Suka tengok anim.. cantikkkk sangat. pic ni masa anim baruu je bertunang. sekejap je masa berlalu dah nak jadi mama untuk dua orang baby dah 😍 . . 👑bagi yang tengah mencari crown ala2 crown yang farahanimrazak pakai masa bertunang, cepat whatsapp 0148460868 untuk booking. yang dah booking pun ramai sangat jadi kalau lambat booking, habes dan tak dapat harga promosi untuk #marissabycc ni. nanti harga back to np ya❤️
85 770 1 weeks ago
2 75 2 weeks ago
Try satu set dyxy cosmetics saya jamin anda takkan cari lain, nak tahu sebab apa😏 . ----------------------------------------- antara kelebihan bc cream dyxy : ----------------------------------------- ✔natural look & full coverage-calit sikit jee segala jeragat jerawat lesap💨 . . ✔tak perlu bedak sebab dah ada (bb cream+concealer+foundation) tak perlu beli asing2 . ✔ada waterbased yg buat makeup mantain sampai mlm uolss tanpa bercapuk . ✔️ spf 50+ . ✔ada kandungan ekstrak arbutin dan vitamin e. sambil melawa sambil merawat kulit sekali😍 . . 💥 scroll down & up for dyxy combo set promotion info ❗then comment pada set yg berkenan dihati 💕💕 . . cepat cepat 📲📲+60133755705. . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras
16 85 2 days ago

@dyxy.bynora_zara

DYXY SUPER YEAR END SALE FL
Dyxy exclusive lipstick datang dengan 3 code ❗❗ . . ❤ sexy nude ❤ flirty me ❤ cherry red . 💄moistkan bibir walaupun matte 💄long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄 bau fruity yang wangi . 💄 kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit . . stock limited tau awak awak 😘😘 . cepat cepat ws 📲📲 011-1286.3079 . . #bccreamfoundation #dyxycosmetics #bccreamdyxy #ajimaura #cerahkankulit #dyxybcream #dyxymurah #muasemenyih #teamfl #foundationdyxy #foundationmalaysia #greenteafacemistdyxy #dyxycheras #dyxypetalingjaya #muakl #muacheras #putihkankulit #klcc #dyxylegacy #bccreambydyana #dyxykuantan #dyxyampang #dyxylovers #godyxy #dyxycosmetics #makeupartist #dyxyperlis #dyxysabah
0 0 2 minutes ago

@dyxykuantan_outlet

DYXY COSMETICS
Set dyxy memang best tak berminyak, ringan dan paling penting nampak flawless ok❗️ 😍 😘 . bccream khas untuk gugurls yg malas bersiap n sukakan natural look❗️ . ❗️pakai bccream tapi rasa n***d face je sebab teksturnya ringan 😘 . serious tak tipu❗️ . cod bandar tasik selatan / kl sentral / kuantan . mehla try 😘 kita cantik samaii. berminat? meh whatapps sis lajuii mehhh 0199939836 / @dyxykuantan_outlet 😘 . utk direct whatsapp order klik link pada bio 👆🏻 . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxylipstik #dyxybccream #dyxyfeedback #dyxytestimonials #foundationmurah #dyxycheras #dyxyampang #dyxykuantan #dyxyklsentral #dyxybandartasikselatan #teamfl #foundation #foundationmalaysia #muabandartasikselatan #muacheras #muaklsentral #muaampang #muakuantan #dropshipwanted #dropshipneeded #agentneeded #agentwanted
0 2 7 minutes ago

@dyxy_ciksu

DYXY COSMETICS
Tiada lagi parut jerawat, jeragat, muka kusam!!❌❌ . dyxy bccream boleh menyelesaikan masalah korang..calit2 dah cantik glowing 2 giteww😉 . tekstur bccream ni ringan sangat tau..rasa macam tak pakai pape pun.. dah la tak melekit, tak berminyak plak tu.. yang dah try memang fall in love habis2💖💖 . best ke best??!! dah ramai yang berpuas hati selepas penggunaan bccream ni..korang bila lagi???? . free postage + extra freegift!!💕 free postage + extra freegift!!💕 💋💋untuk 10 orang terawal je tau . jangan termenung lama2 tau..jom grab😍😍. wasap ciksu sekarang..😉 . 📱013-9326963 📱013-9326963 📱013-9336963 #bccreamfoundation #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras #teamfl
0 0 9 minutes ago

@fizasaiza.dyxy

DYXY COSMETICS
Bccream dengan facemist green tea memang buat muka kita glowing and fresh je tau. sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. confirm jatuh cinta bertimpa timpa ni 🙈 . . utk direct whatsapp order klik link pada bio 👆🏻 . 0199939836 / @fizasaiza.dyxy 0199939836 / @fizasaiza.dyxy 0199939836 / @fizasaiza.dyxy . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxylipstik #dyxybccream #dyxyfeedback #dyxytestimonials #foundationmurah #dyxycheras #dyxyampang #dyxykuantan #dyxyklsentral #dyxybandartasikselatan #teamfl #foundation #foundationmalaysia #muabandartasikselatan #muacheras #muaklsentral #muaampang #muakuantan #dropshipwanted #dropshipneeded #agentneeded #agentwanted
0 3 9 minutes ago

@dyxybeauty.syiraa

DYXY COSMETICS VIRAL 💄🔥
Sebelum​ dan selepas 😍 . . uishhh, flawless kan muka dia 😍 nampak tak beza dia awak semua 💕 . . nak ke nak??? . . whatsapp syira sekarang untuk harga berbaloi-baloi 📲 01140038158 📲 01140038158 📲 01140038158 #dyxycosmetics #dyxyfacemistgreentea #agentdyxy #codukm #adanampakmamihappy #freepostage #jerawat #jeragat #parutjerawat #makeupviral #makeuptutorial #testimoniproduk #testimonial #freegift #tutorialmakeup #makeupvideos #makeupartist #muacheras #muamurah #muakl #fattzura #cantik #murah #dyxyteamfara #dyxybccream #foundationglowing #parodi #parodipematahhati #faridkamil #tutupparut
0 2 22 minutes ago

@dyxy.ainslegacy

DYXY_COSMETIC
Limited free gift ‼️‼️ limited free gift ‼️‼️ limited free gift ‼️‼️ 🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊 . . hanya untuk minggu ini sahaja..sempena last promo year and sale . dan bagi pelanggan bertuah akan menerima extra free gift yang tidak masuk akal..😱😱 . nak ke nak ke?? . cepat dapatkan sekarang ❤️❤️❤️ . apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 ada free gift best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍 . jom grab promo dan dapat free gift menarik untuk terawal sahaja tau . calling for agent dan dropship📢 . 📲 nurulaien :0199408928 . #dyxybccream #teamfl #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #muacheras #codampang #codcheras #cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang #teamfl #luckydraw
0 3 29 minutes ago

@sheeraa_dyxy

DYXY COSMETICS
Bccream khas untuk gugurls yg malas bersiap n sukakan natural look❗️❗️pakai bccream tapi rasa n***d face je sebab teksturnya ringan dan ❌menutupi pori2. serious tak tipu❗️ . . . ✔️menutup cela ✔️mengandungi spf50 ✔️vitamin e ✔️sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif ✔️ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah ✔️oil control ✔️mudah dicuci/wuduk friendly ✔️tahan lebih 8 jam . . @sheeraa_dyxy / 0166710442 @sheeraa_dyxy / 0166710442 @sheeraa_dyxy / 0166710442 . . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxylipstik #dyxybccream #dyxyfeedback #dyxytestimonials #foundationmurah #dyxycheras #dyxyampang #dyxykuantan #dyxyklsentral #dyxybandartasikselatan #teamfl #foundation #s #muabandartasikselatan #muacheras #muaklsentral #muaampang #muakuantan #dropshipwanted #dropshipneeded #agentwanted #agentneeded
0 1 40 minutes ago

@dyxy.angels

DYXY STOKIS|PUTIH.GEBU.GLOWING
Omg sangat wow 😱 💘the best mascara👀🙌 . kenapa mesti mascara dyxy👉🏻👈🏻 . sebab 💁 ✔ waterproof ✔ senang cuci ✔ melentik dengan pantas ✔ tak tanggalkan bulu mata ✔ tahan 12 jam ✔ tak hitamkan bawah mata kelebihan 💁 ✔kalis air ✔berus tebal ✔senang untuk dicuci ✔melentikan bulu mata ✔melebatkan bulu mata ✔tahan melebihi 12 jam ✔mudah di bawa ke mana sahaja ✔boleh digunakan di bawah mata . . ❎ tidak mengatalkan mata ❎ tidak menanggalkan bulu mata best ke best ? cepat cepat ws 🤗🤗 📲 📲0173598541 . #dyxymascara #dyxyoriginalproduct #bccream #bccbydyana #bccreambydyana #bccreamfoundation #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras
0 6 46 minutes ago

@dyxy.beautycorners

DYXY STOKIS|BC CREAM.FACEMIST
Omg sangat wow 😱 💘the best mascara👀🙌 . kenapa mesti mascara dyxy👉🏻👈🏻 . sebab 💁 ✔ waterproof ✔ senang cuci ✔ melentik dengan pantas ✔ tak tanggalkan bulu mata ✔ tahan 12 jam ✔ tak hitamkan bawah mata kelebihan 💁 ✔kalis air ✔berus tebal ✔senang untuk dicuci ✔melentikan bulu mata ✔melebatkan bulu mata ✔tahan melebihi 12 jam ✔mudah di bawa ke mana sahaja ✔boleh digunakan di bawah mata . . ❎ tidak mengatalkan mata ❎ tidak menanggalkan bulu mata best ke best ? cepat cepat ws 🤗🤗 📲 📲0173598541 . #dyxymascara #dyxyoriginalproduct #bccream #bccbydyana #bccreambydyana #bccreamfoundation #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras
0 4 47 minutes ago

@sheeraa_dyxy

DYXY COSMETICS
Bccream khas untuk gugurls yg malas bersiap n sukakan natural look❗️❗️pakai bccream tapi rasa n***d face je sebab teksturnya ringan dan ❌menutupi pori2. serious tak tipu❗️ . . . ✔️menutup cela ✔️mengandungi spf50 ✔️vitamin e ✔️sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif ✔️ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah ✔️oil control ✔️mudah dicuci/wuduk friendly ✔️tahan lebih 8 jam . . @sheeraa_dyxy / 0166710442 @sheeraa_dyxy / 0166710442 @sheeraa_dyxy / 0166710442 . . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxylipstik #dyxybccream #dyxyfeedback #dyxytestimonials #foundationmurah #dyxycheras #dyxyampang #dyxykuantan #dyxyklsentral #dyxybandartasikselatan #teamfl #foundation #s #muabandartasikselatan #muacheras #muaklsentral #muaampang #muakuantan #dropshipwanted #dropshipneeded #agentwanted #agentneeded
0 2 56 minutes ago

@ctc_dyxy

👄DYXY COSMETIC ORIGINAL👄
Stok panas2🔥🔥🔥🔥 . rugi teruk siapa yang tak grab cepat2 😍😍 . 📣📣must have items for january 2018📣📣 berminat? sila contact saya dengan tekan link di bio⬆ atau contact 0196205904 #bccream #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras #paidreviewmurah #ootd #motd #muatutorial #cantik
0 3 1 hour ago

@ctc_dyxy

👄DYXY COSMETIC ORIGINAL👄
Dyxy cosmetics paling viral!! rugi tak cuba 🤗🤗 . very natural look sapu sikit semua parut jerawat, jeragat hilang macam magic tau.. . tak payah risau sebab bccream ni tak berminyak tau..tak melekit, tak bercapuk malahan tahan lebih lama hingga 8jam😱😱 . ada bccream semua jadi mudah.tak perlu bersiap lama2 dah depan cermin pasni.. confirm 3minit je dah siap..💕💕 best kann.. . rugi laa korang yang belum cuba lagi.. berminat? sila contact saya dengan tekan link di bio⬆ atau contact 0196205904 #bccream #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras #paidreviewmurah #ootd #motd #muatutorial #cantik
0 5 1 hour ago

@dyxy.bynora_zara

DYXY SUPER YEAR END SALE FL
Dyxy cosmectic paling jimat paling flawless kegilaan semua wanita💖💖💖 . 💥kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍 . . apa yang special sangat dyxy bccream👇🏼 ✔bukan jenis foundation cair. ianya mousse cream ✔foundation matte glowing serta merta ✔natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam ✔dengan hanya sekali sapu tutup segala cela ✔ada concealer sebab tuh tak melekit ✔makeup jadi ringan sebab ada kandungan waterbased. sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍 . . nak ke nak? . awak yang kat sana tuh rugi lah tak try lagi😝 . cepat cepat 📲📲011.1286.3079 . . best ke best? cepat ws tau. sebab sekarang sedang buat promosi tak masuk akal🤗 . . #bccreamfoundation #dyxycosmetics #bccreamdyxy #ajimaura #cerahkankulit #dyxybcream #dyxymurah #muasemenyih #teamfl #foundationdyxy #foundationmalaysia #greenteafacemistdyxy #dyxycheras #dyxypetalingjaya #muakl #muacheras #putihkankulit #klcc #dyxylegacy #bccreambydyana #dyxykuantan #dyxyampang #dyxylovers #godyxy #dyxycosmetics #makeupartist #instagood #dyxyperlis
0 2 1 hour ago

@ctc_dyxy

👄DYXY COSMETIC ORIGINAL👄
📣📣must have items for january 2018📣📣 . jom dapatkan set paling panas di abad ni🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 . potongan harga lebih banyak dan berbaloi baloi‼ . rugi teruk siapa yang tak grab cepat2 😍😍😍😍😍😍😍😍 . super fantastic sale 💕 2 bccream 💕 2 mineral face mist 💕 2 mascara 💕 1 brush . 2set dalam satu harga. boleh kongsi dengan kawan2 adik beradik. sangat2 jimat 😱😱 cepat grab! 😍😍 . free pos sm + extra freegift untuk 10 orang terawal sahaja!!♥️♥️ berminat? sila contact saya dengan tekan link di bio⬆ atau contact 0196205904 #bccream #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras #paidreviewmurah #ootd #motd #muatutorial #cantik
0 7 1 hour ago

@beauty_makeupcollection

beauty_MakeupCollection
Youalls 😍😍 ohh youalls ‼️‼️ combo alha alfa cosmetic 😍😍 youalls dapat freee spongeee nii 😱😱😱 dah lerr mahall bak hangg weyhh lembut pulakk tuu 😱😱 rugi rugi yg xgrab combo ni youalls 😍😍 itell youu 😋😋 wasapa lekaiihh www.wasap.my/+60193524598 #mua #muamalaysia #muakajang #muaklang #muashahalam #muacheras #muakl #muaselangor #muaperak #muahululangat #muasemenyih #muaampang #muamalaysia #makeupartist #muatravel #ayshaalam #bridalmakeup #muakampung #likeforlike #onlineshopping #muacheras #muaampang #muaputrajaya #mac #muacyberjaya #muasemenyih #makeupgeek #mua #muaseremban #alhaalfacosmetics #makeupjunkie#makeupmurah
0 7 1 hour ago

@sheeraa_dyxy

DYXY COSMETICS
Bccream khas untuk gugurls yg malas bersiap n sukakan natural look❗️❗️pakai bccream tapi rasa n***d face je sebab teksturnya ringan dan ❌menutupi pori2. serious tak tipu❗️ . . . ✔️menutup cela ✔️mengandungi spf50 ✔️vitamin e ✔️sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif ✔️ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah ✔️oil control ✔️mudah dicuci/wuduk friendly ✔️tahan lebih 8 jam . . @sheeraa_dyxy / 0166710442 @sheeraa_dyxy / 0166710442 @sheeraa_dyxy / 0166710442 . . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxylipstik #dyxybccream #dyxyfeedback #dyxytestimonials #foundationmurah #dyxycheras #dyxyampang #dyxykuantan #dyxyklsentral #dyxybandartasikselatan #teamfl #foundation #s #muabandartasikselatan #muacheras #muaklsentral #muaampang #muakuantan #dropshipwanted #dropshipneeded #agentwanted #agentneeded
0 2 1 hour ago
New year sale dyxy cosmetics nie memang ramai yang grab tau😱😱👍👍sebab sangat super jimat dan super murah😍😍berbaloi baloi beli😘😘boleh share dengan kawan lagi😱😱 . . 🙋jom order sekarang sebab ada promosi terlajak murahh . 🙋jom whatsapp laju laju sekarang 👇👇👇👇 💝01136030053 💝01136030053 💝01136030053 💝01136030053 . . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras #newyearsale
0 1 1 hour ago

@motsboutique

OPEN VENDOR |YES (10/12-25/1)
. online purchase: whatsapp :- www.wasap.my/60133375903 or . . walk in (waze) mots boutique . no 41,lorong mewah 4, bandar tun razak, 56000 cheras kl . landmark : 📍cimb bank btr 📍ar- rahnu 📍sederet pak malau chicken rice . . . #butikvendor #bandarsripermaisuri #butikcheras #honeybeevenomkl #kosmetikviral #truelookskl #rosetyarakl #nafura #innerberhantukl #yarrakl #thebeautyhackscheraas #ibawalkl #jsdkl #famecheras #makeupviral #muacheras #makeupmurah #makeupcheras #muakualalumpur #eliseeyelasheskl #fefetcheras #alhaalfacosmeticskl
0 2 1 hour ago