Loading...
Search result for #muamalaysia
#cikpahxreview the best fragrance, de’xandra follow @nyrin_.collections @nyrin_.collections @nyrin_.collections ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
63 1,271 3 days ago
I know all of must be realize that i always wear the same bawal and style whenever i dance. some of u requested the tutorial, so here u go. it’s a simple and ‘cikgu cikgu’ kinda style. haha. but if u guys don’t understand some parts, feel free to ask me okay? ๐Ÿ’–๐ŸŒน
46 1,600 2 days ago
Regrann from @dean_818 - mixing foundation apa harus dengan product mahal? ๐Ÿ˜ฒ _________________________ . . jawaban nya tentu tidak! berikut adalah step membuat “mixing foundation” dari product dengan harga terjangkau : . . step 1: ๐Ÿ‘‡ @makeoverid liquid foundation no 02 . step 2 ๐Ÿ‘‡ @revlonid revlon color stay liquid foundation no 220 step 3 ๐Ÿ‘‡ @nacturator creamy foundation no 141 . step 4๐Ÿ‘‡ @makeoverid face contour kitt . step 5 ๐Ÿ‘‡ @makeupforeverid aqua seal . step 6 ๐Ÿ‘‡ @makeupforeverid mist & fix setting spray . . *untuk step 4 sendiri aku memang menggabungkan face countur kit dari @makeoverid yang aku bubuk kan pada mixing foundation ini yang berfungsi untuk menurunkan tone warna foundation agar tidak terlalu putih mengingat semua warna kulit client itu tidak pernah sama maka saya mengaturnya dengan face countur kit tersebut menjadi satu.. . . semoga sedikit tips makeup ini bisa bermanfaat,amiennn.... . . . *untuk mixing foundation kali ini memang pilihan tepat bagi kamu yang penasaran untuk hasil yang maximal tapi kamu juga harus tau kelamahan nya ,meski hasil nya tidak jauh berbeda dengan mixing foundation yang berasal dari product high end akan tetapi dari segi ketahan foundation ini memang sedikit lebih lemah & terkadang beberapa jenis kulit tertentu tidak bersahabat dengan mixing foundation ini !... . . lalu adakah mixing foundation yang dapat melengkapi kebutuhan secara maximal? yes tentu ada.. aku akan memberi tahu pada kalian semua di postingan selanjutnya.. . . . . . . #muajkt #mixingfoundation #muamalaysia #makeupartist #indonesianmakeupartist #muaindonesia #muabandung #muawedding #muapalembang #mualampung #instafamous #instagram #muabrunei #muasurabaya #muabali #professionalmakeupartist #muaindonesia #muamedan #tutorial #pengantinpalembang #privatemakeup #muabali #muabdg #muajakarta #muaindonesia #muamedan #muamakassar #muabandung
7 897 3 days ago
#cikpahxreview i know most of u fall in love with my lips right? so here’s the secret. i’m wearing @boiscosmetics in karma. ugh!! i love it. the texture is a lil bit dry but not bad at all. but surprisingly, it’s easy to remove! yes! that’s why i love this lipmatte so much!! so grab yours now at @boiscosmetics @boiscosmetics @boiscosmetics ๐Ÿ’‹
12 1,090 2 days ago
. in life dont expect anything from anyone, because expectation when not fulfilled gives you pain when you get something without expecting it, it gives you pleasure keep doing your part and leave the rest to allah . . . . . . #makeupartistmalaysia #muamalaysia #makeupartistkl #muakl #muashahalam #makeupnikah #malaywedding #makeupsanding #makeupphotoshoot #mekap #makeupmalaysia #muaklang #mekapnatural #muaselangor #mekapphotoshoot #makeupkahwin #takcukurkening #mekapartis #mekapsanding #nikah #sanding #makandam #jurusolek #malayweddingguide #makeupnatural
28 2,927 3 days ago
. salam jumaat "four traits lift a person to the highest ranks, even if their works and knowledge are little: • forbearance (hilm) • humility (tawadu') • generosity (sakha') • good character (husn al-khuluq) - and this is the perfection of faith" ~imam al-ghazali~ . @nadiaazlanshah for bokitta hijab ๐Ÿ“ท @syakircokerlat . . . . . #makeupartistmalaysia #muamalaysia #makeupartistkl #muakl #muashahalam #makeupnikah #malaywedding #makeupsanding #makeupphotoshoot #mekap #makeupmalaysia #muaklang #mekapnatural #muaselangor #mekapphotoshoot #makeupkahwin #takcukurkening #mekapartis #mekapsanding #nikah #sanding #makandam #jurusolek #malayweddingguide #makeupnatural
12 1,228 2 days ago
Barbie look @arykurcil siapa yang suka?๐Ÿ™‹ ayo comment dan tag @pernikahanimpianku ke pasangan dan teman kamu!๐Ÿ’•
33 5,880 3 days ago
3 1,043 16 hours ago

@cpmpelitahiasan

makeup/shades/dexandra/writer
:: makeup nikah tq aida for having me! muke kamoo selicin bak telur dikupas, senang keje hakak nyehhhh. #mua #muamalaysia #makeupnikah #muabudjet #muajohor #muapahang #muatemerloh #mualanchang #muamentakab #makeupmurah
0 0 just now

@makeupbybellazshoppe.2u

MUABELLAZ.CPGOKAYATRULOOKSNRC
Argan oil.. argania oil ade 2jenis.. - argania wonder oil = rm50 - argania light = rm63 kenapa anda perlu memilih argan oil dari argania? . ๐ŸŒธ minyak argan terbaik ๐ŸŒธ menjadi pilihan dan kegilaan mua hebat untuk dijadikan base makeup ๐ŸŒธ pakaikan untuk baby pon bolehh (untuk hilangkan ruam / eczema) ๐ŸŒธ 100% pure argan tanpa campuran (organik) ๐ŸŒธ boleh digunakan untuk muka, bibir, badan dan rambut. ๐ŸŒธ blendkan dengan foundation buatkan makeup lagi tahan lama, glowing dan tak bercapuk . โคall in one dan sangattt effective!โค . argania oil light ๐Ÿ“ฃargania light ada campuran olive oil & bergamot oil( very useful for healing,pimples,rashes) yg memberi tekstur yg lebih snooty, sangat sangat ringan โœ”sesuai untuk pakai seluruh badan โœ”sesuai untuk makeup (lebih tahan lama) โœ”mempunyai bau lavendar yang therapeutic โœ”penyerapan 40% lebih cepat dari argania โœ”dapat hilangkan parut & jerawat lebih cepat! best gilerrr pakai ๐Ÿ˜ƒ antara minyak argan termurah di pasaran! . . .#arganiaoil #cpgcosmetics #okaya #blusherina #pipipinkblusher #nrccosmetics #arganiaoil#arganialight #hermosawatercleanser #aswadsprayserum #dianz #alisacottonangelpowder #trulooksmalaysia #malaysiacosmetic #muabellaz #ridzskin #iflawless #vevious #manniqueen #meeraclegemstonebeauty #lenoreprimer #rosetyara #iolsilluminator #nafura #sutrabellafoundation #glamrosespray #suikonemalaysia #setkening2menet #muamalaysia #okayaeyebrowgel
0 3 42 minutes ago

@fareladriyan

FaReL Make Up Artist
Mawar sharmila makeup & hairdo utk pertandingan final pendita ambassador 2018 di galleria kotaraya semalam. thankz @nizamjalil for this opportunity & dapat best makeup!!! yeaaay๐Ÿ’ช๐Ÿ˜‰๐Ÿ’ฅ thank you for having me๐Ÿ’‹๐Ÿ’„ for bookings and make-up services enquiries, please whatsapp me at +60173050003 ๐Ÿ“ฒ or follow my ig @fareladriyan #makeup #makeupartist #hairdo #clean #sleek #byfareladriyan #mawarsharmila #penditaphotography #ambassador #final #photo #mua #muajb #muamalaysia #makeupmanis2 #mac #nars #sephora #chanel #dior #love #johorbahru
0 1 1 minute ago

@anasism.nr

ANASISM COSMETIC
W a r d a
1 0 23 minutes ago

@fame.lovers

LINA AZMI
Hey girls!!! dont u love this shade @nurul_eliz is wearing? its topaz from fame cosmetics. only rm 29 ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ ready stock available ..... ๐Ÿ“ฒ whatsapp lina 0126891043 ๐Ÿ‘ธ ig / fb page : @fame.lovers ๐Ÿ™‹ cod : nilai/bandar enstek/bangi/seremban/senawang/serdang/kl ๐Ÿ’Œ postage nationwide ๐Ÿ‘ your trusted & preferred seller... ... #famelovers #famecosmetics #famelipcream #fameagent #agentfame #codnilai #muamalaysia #teamfamelovers #trustedseller #famenilai #postageseluruhnegara #postagenationwide #codenstek #tesconilai #giantnilai #kfcnilai #mesamallnilai #famelipcream #famemattelipcream #fametravelkit #famespecialedition
0 0 3 minutes ago

@anasism.nr

ANASISM COSMETIC
S a f i a
1 0 22 minutes ago

@anasism.nr

ANASISM COSMETIC
S o f e a
1 0 20 minutes ago

@anasism.nr

ANASISM COSMETIC
J a m e l a
1 0 19 minutes ago

@anasism.nr

ANASISM COSMETIC
A m i n a
1 0 17 minutes ago

@accessorize_bridal

Accessorize Bridal
#liveupdate advanced bridal makeup workshop with fiza kamaruzzaman 25 february 2018 instructor: @ fizakamaruzzaman model: @ jannahjakasha photographer: @ caramel.sg sponsors: @ nafura @ bad.et.boujee.makeup @ lauvele.lashes @ makeupnhairworld @ youth.cosmeticshq @ dr.xnvdism_ @ julsdweet location: accessorize bridal @ woodlands horizon #makeupbyfizakamaruzzaman #makeupoftheday #muaselangor #muakl #muapuchong #muapenang #muaipoh #muakedah #muashahalam #muaampang #muaputrajaya #muamalaysia #muasingapore #muasingapura #muasg #sgmua #makeupclass #makeuptransformation #inglot #makeupartist #malaysianmodel #singaporemodel #liveupdate
0 1 2 minutes ago

@anasism.nr

ANASISM COSMETIC
C h a n e l a
1 0 16 minutes ago

@anasism.nr

ANASISM COSMETIC
A m a r a
1 0 14 minutes ago

@anasism.nr

ANASISM COSMETIC
๐Ÿ’•apam beauty sponge ๐Ÿ’• how to use? . easy!! wet apam with water and squeeze out the excess liquid. walla!! it's now ready to assist you to achieve effortlessly flawless makeup ๐Ÿ˜˜ . international quality, affordable price. only rm29.90. wassap 0106608377 atau klik je link wassap kat bio. ๐Ÿ’„๐Ÿ˜
1 0 4 minutes ago

@bougasbeauty.zati

Bougas Beauty Petaling Jaya
Serum viral yang mampu mengecutkan jerawat anda seawal 3 hari sahaja!๐Ÿ˜ฑ . bougas beauty serum, kualiti setanding produk antarabangsaโœ”๏ธ . โœ…free paraben โœ…free mercury โœ…free from harmful chemicals . 100% waterbased. sangat sesuai untuk semua jenis kulit. bukan setakat kecutkan jerawat. parut pun boleh hilang. . grab yours now!! ๐Ÿ“ฒwhatsapp 0176870338 ๐Ÿ“ฒwhatsapp 0176870338 ๐Ÿ“ฒwhatsapp 0176870338 .
1 2 3 minutes ago

@contactlens_rm15.co

Lens Murah ๐Ÿ˜
Type lens: jelly brown diameter/size: 15mm . harga:rm15 pos rm7 sm rm10 ss . whatsapp 0176758358 pos 1-2 hari bekerja selepas payment . 100% original 100% selesa cantik dan menawan . power pon ada...harga sama cara-cara order; 1. hantar jenis lens atau screenshot lens yg berkenan di hati 2. saya cek stock 3. anda buat bayaran dan brg dipos keesokan hari nya . . #superbarbielens #sayajual #contactlensmalaysia #contactlensmurah #contactlensonline #lens #lensmurah #kantalekap #koreanlens #promosicontactlens #bazaarpaknil #auralens #boronglens #ctdk #contactlensborangmurah #contactlensborong #dropshipcontactlens #juallens #sayajual #sayajuallenskoreamurahmalaysia #lensnobluk #noblukmalaysia #noblukmurah #noblukborong #muamalaysia #rumidanjawi #sayangkukaptenmukhriz #lelakimacamdia #akademifantasia2016 #af2016 #aliffsyukriterlajaklaris
0 1 5 minutes ago

@khaiyum

ELYSIAN™BEAUTY NO#1 TOP LEADER
Mana pergi semua jerawat jerawat halus tu?๐Ÿ˜ฑ dah bersih. makeup sikit pun dah cantik. alhamdulillah asbab konsisten menggunakan booster serum sebagai makeup primer dan serum foundation sebagai foundation harian. . . bila kulit dah flawless, tapi bila makeup terlebih flawlesss! asas dia tetap skincare, kalau kulit bermasalah, makeup tebal tetap tak nampak licin dan smooth. tapi bila kulit dah cantik, makeup nipis jeee dah cantik flawless kan? . . bila apply booster serum sebelum memulakan make up adalah sebagai primer. hasilnya : . โœ”๏ธ make up akan jadi lebih tahan lama. โœ”๏ธ tak berminyak โœ”๏ธ tak bercapuk โœ”๏ธ kulit kekal lembap. โœ”๏ธ make up sentiada fresh tak tak pecah . . selain tu, dapat melindung wajah dari radikal bebas dari asap kenderaan dan udara disekeliling kita. . . lepas apply serum foundation terus jadi glowing dan cerah berseri. nak ratakan ke seluruh wajah pun mudah๐Ÿ˜Š . . nak cantik dengan selamat dan berkesan? tak susah pun guna sahaja booster serum dan serum foundation elysian. . . 013-7017814 khaiyum azman leader elysian booster serum
1 0 6 minutes ago

@zarynadam_mua

Zarina Adam
Assalamualaikum n good morning. mekap siti utk reception semalam. she requested minimal #makeup . #busanapengantin yg lawoooo tu dr @sanggardewicollections lawoooo wehhh! / for makeup booking boleh direct contact me at 012-2919265 ๐Ÿ˜Š / #weddingmakeup #mekappengantin #mekapsanding #receptionmakeup #makeupbooking #mua #makeupartist #malaysia #muamalaysia
1 3 5 minutes ago

@contactlens_rm15.co

Lens Murah ๐Ÿ˜
Type lens: arabian spartax gray diameter/size: 14.5mm . harga:rm20 pos rm8 sm rm11 ss . whatsapp 0176758358 pos 1-2 hari bekerja selepas payment . 100% original 100% selesa cantik dan menawan . power pon ada...harga sama cara-cara order; 1. hantar jenis lens atau screenshot lens yg berkenan di hati 2. saya cek stock 3. anda buat bayaran dan brg dipos keesokan hari nya . . #sayajual #contactlensmalaysia #contactlensmurah #contactlensonline #lens #lensmurah #koreanlens #promosicontactlens #bazaarpaknil #auralens #boronglens #ctdk #contactlensborangmurah #contactlensborong #dropshipcontactlens #juallens #sayajuallenskoreamurahmalaysia #lensnobluk #noblukmalaysia #noblukmurah #noblukborong #muamalaysia #paparicky #suamikupalingsweet #mentormilenia2017 #maharajalawakmega2017 #mlm2017 #diabidadariku #misteriwanpeah
0 2 5 minutes ago