Loading...
Search result for #mycraftzone

@moddang.p

moddang.p
2 10 6 days ago

@shashandmade

shashandmade
Angpow wallet, all owned.

boleh follow tutorial yg kita post sebentar tadi pada yg nak buat sendiri. kalau nak order dari kita, tunggu kita buka order selepas raya nanti insyaallah.
5 29 6 days ago

@shashandmade

shashandmade
Actually kita design angpow wallet ni last year, sometime in october. ada customer request, tapi kita tak mau buat yg jenis biasa (envelope style) sebab x dpt nak isi banyak angpow. jadinya kita design jenis ni. alhamdulillah, both me and my customer suka this design.

sharing this tutorial pada yang nak buat sendiri angpow purse. semoga bermanfaat. .
. .
*swipe left to see the tutorial. this is part 1 of 2, tutorial bersambung di next ig post.

#shashandmade #sayajual #handmademalaysia #sayajualhandmade #mycraftzone #sayajualmurah #bazaarkl #bazaarpaknil #instashop #igshop #instashopmalaysia #igshopmalaysia #malaysiancrafter #malaysiahandmade #sayajualbeg #handmadewallet #handmadebag #sewing #bazaarkl #bazaarpaknil #modernsewistmy #jahitmalaysia #jahitsendiri #wahm #wahmmalaysia #krafmalaysia #angpowpurse #sayajualangpowpurse #angpowwallet #angpowraya #angpow
3 42 6 days ago

@moddang.p

moddang.p
#flowers #mycraftzone #behappy❤️
0 10 1 weeks ago

@shashandmade

shashandmade
Kisahnya, kengkonon nak buat ready stock dan upload sebelum 9hb (deadline yg diberi poslaju kalau nak dapat parcel sebelum raya). jumaat lagi dah potong kain, tapi pagi ni baru siap!
upload la juga kan ke ig @readystockbyshas
buy only if you dont mind getting your parcel after the raya holidays. kita masih pos parcel sehingga rabu 13 jun. lepas tu kita cuti dan sambung pos parcel selepas 25 jun insyaallah.

angpow purse ni muat lebih kurang 35 + pcs angpow. masih lagi dijual pada harga pengenalan rm18 each (introductory price is valid until end of june 2018, normal price is rm22). last rasanya restock ready made items sebelum raya ni, next kita sambung lepas raya insyaallah. ni nak start jahit baju raya anak-anak pulak.

#shashandmade #sayajual #handmademalaysia #sayajualhandmade #mycraftzone #sayajualmurah #bazaarkl #bazaarpaknil #instashop #igshop #instashopmalaysia #igshopmalaysia #malaysiancrafter #malaysiahandmade #sayajualbeg #handmadewallet #handmadebag #sewing #bazaarkl #bazaarpaknil #modernsewistmy #jahitmalaysia #jahitsendiri #wahm #wahmmalaysia #krafmalaysia #angpowpurse #sayajualangpowpurse #angpowwallet #angpowraya #angpow
2 30 2 weeks ago

@readystockbyshas

readystockbyshas
1 left!

angpow wallets, fit approximately 35+ pcs of angpows. .

still selling at the introductory price of rm18 each (price is valid until end of june 2018, normal price is rm22). .
.

add rm6/10ss for poslaju. color vary slightly due to lighting.

#shashandmade #sayajual #handmademalaysia #sayajualhandmade #mycraftzone #sayajualmurah #bazaarkl #bazaarpaknil #instashop #igshop #instashopmalaysia #igshopmalaysia #malaysiancrafter #malaysiahandmade #sayajualbeg #handmadewallet #handmadebag #sewing #bazaarkl #bazaarpaknil #modernsewistmy #jahitmalaysia #jahitsendiri #wahm #wahmmalaysia #krafmalaysia #angpowpurse #sayajualangpowpurse #angpowwallet #angpowraya #angpow
3 30 2 weeks ago

@readystockbyshas

readystockbyshas
Angpow wallets, fit approximately 35+ pcs of angpows. .

still selling at the introductory price of rm18 each (price is valid until end of june 2018, normal price is rm22).
.
add rm6/10ss for poslaju.

2 available. color may vary due to lighting.

#shashandmade #sayajual #handmademalaysia #sayajualhandmade #mycraftzone #sayajualmurah #bazaarkl #bazaarpaknil #instashop #igshop #instashopmalaysia #igshopmalaysia #malaysiancrafter #malaysiahandmade #sayajualbeg #handmadewallet #handmadebag #sewing #bazaarkl #bazaarpaknil #modernsewistmy #jahitmalaysia #jahitsendiri #wahm #wahmmalaysia #krafmalaysia #angpowpurse #sayajualangpowpurse #angpowwallet #angpowraya #angpow
2 26 2 weeks ago

@moddang.p

moddang.p
0 14 2 weeks ago

@moddang.p

moddang.p
0 8 2 weeks ago

@shashandmade

shashandmade
2 angpow wallets & a mini accordian purse. all owned.

order masih ditutup sehingga selepas cuti raya insyaallah.

just 2 more brooch keepers, followed by 9 helai baju & seluar! hopefully i am able to post out all paid orders by friday, insyaallah.
.
.

#shashandmade #sayajual #handmademalaysia #sayajualhandmade #mycraftzone #sayajualmurah #bazaarkl #bazaarpaknil #instashop #igshop #instashopmalaysia #igshopmalaysia #malaysiancrafter #malaysiahandmade #sayajualbeg #handmadewallet #handmadebag #sewing #bazaarkl #bazaarpaknil #modernsewistmy #jahitmalaysia #jahitsendiri #wahm #wahmmalaysia #krafmalaysia #angpowpurse #sayajualangpowpurse #angpowwallet #angpowraya #angpow
7 42 2 weeks ago

@shashandmade

shashandmade
0 24 3 weeks ago

@shashandmade

shashandmade
Customer's.

angpow wallet & mini accordian purse.

order masih ditutup sehingga selepas cuti raya insyaallah.

ada a few more angpow wallet/mini accordian/brooch keeper & beberapa helai baju utk disiapkan 💪💪 target utk pos semua order by friday insyaallah. nuha dah tanya mana baju raya dia 😂

#shashandmade #sayajual #handmademalaysia #sayajualhandmade #mycraftzone #sayajualmurah #bazaarkl #bazaarpaknil #instashop #igshop #instashopmalaysia #igshopmalaysia #malaysiancrafter #malaysiahandmade #sayajualbeg #handmadewallet #handmadebag #sewing #bazaarkl #bazaarpaknil #modernsewistmy #jahitmalaysia #jahitsendiri #wahm #wahmmalaysia #krafmalaysia #angpowpurse #sayajualangpowpurse #angpowwallet #angpowraya #angpow
1 22 3 weeks ago

@shashandmade

shashandmade
Angpow wallet, fit approximately 35+ pcs of angpows. yg ni customer request tambah side loop. owned.

order masih ditutup sehingga diberitahu (most probably until end of june or early july). ramai betul yg request angpow wallet ni, memang x menang tangan. currently kita fokus utk siapkan order customer yg dah bayar dulu sbb poslaju last date utk pos raya sabtu 9hb. insyaallah kalau dah siap nanti kita buat some ready stock angpow wallet ni insyaallah.
.
.

#shashandmade #sayajual #handmademalaysia #sayajualhandmade #mycraftzone #sayajualmurah #bazaarkl #bazaarpaknil #instashop #igshop #instashopmalaysia #igshopmalaysia #malaysiancrafter #malaysiahandmade #sayajualbeg #handmadewallet #handmadebag #sewing #bazaarkl #bazaarpaknil #modernsewistmy #jahitmalaysia #jahitsendiri #wahm #wahmmalaysia #krafmalaysia #angpowpurse #sayajualangpowpurse #angpowwallet #angpowraya #angpow
1 21 3 weeks ago