Loading...
byshahzlianalegacy_hq

@byshahzlianalegacy_hq

LIPSCRUB RM8 💋 THE BIBIR SCRUB
3 minutes ago
byshahzlianalegacy_hq Alhamdulillah another positive feedback, antara terawal yg dah try the bibir scrub 💋😘 sejak guna lipscrub kami, katanya bibir pecah-pecah semakin okay, bibir jadi pink bila pakai 😍 #feedbackthebibirscrub - siapa ada masalah bibir kering, bibir menggelupas, bibir terkopek, bibir gelap/hitam meh try our homemade lipscrub gerenti puas hati 💯😁 - u guys nak tunggu bila lagi? its rm8 only, do whatsapp our hq to get yours now 019-2807242 📲🙋🏻 - #byshahzlianalegacyhq #tbsbyshahzlianalegacy #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #lipscrubgombak #lipscrubhomemade #lipscruborganic #thebibirscrub #scrubbibirmurah #scrubbibirmalaysia #bibirgelap #bibirpink #lipscrubrm8 #bibirkering #bibircantik #codgombak #bibirmenggelupas #lipscare #homemade #naturalingredient #naturalproducts
0 2
dn_handmade_skin_products

@dn_handmade_skin_products

Dannielle Nicolé
13 hours ago
dn_handmade_skin_products I've been a busy bee this evening but i'm not complaining thank you so much for the large order @asmarams only 58 more lips-balm to go lol 😊 #newlabels#sameformula#lips#lipbalm#handmadelipbalm#lipstick#lipcare#dnhandmadeskinproducts#handmadeproducts#beeswax#thebodyshop#sheabutter#lipskit#naturalcosmetics#naturalingredient#lovewhatido#
5 29
manarabeauty

@manarabeauty

Manara Health & Beauty
21 hours ago
manarabeauty Need a super flower for some super skin healing? have you tried calendula oil? it works on sensitive, inflamed, dry and even eczema skin. it's one of the main ingredients in sh'zen's stress relief cooling gel mask on sale now for r159. #calendulaoil #coolinggelmask #calendulaskinjuice #facemask #naturalingredient #essentialoils #skinoil #skinhealing #skininflammation #skinirritation #sensitiveskin #sensitiveskincare #naturaltreatment #dryskin #eczemaremedy #naturalhealing #superflower #superoil #naturaloil
1 40
bes_italy

@bes_italy

BES ITALY
Yesterday
bes_italy La #goldline è stata formulata per garantire la corretta idratazione e il necessario sostentamento alla fibra capillare. la componente proteica estratta dai semi di mandorla dolce ristruttura i capelli che appaiono danneggiati, sfibrati ed impoveriti ed idrata il cuoio capelluto in profondità. l’#olio di #nocciola e il succo di #aloe neutralizzano i radicali liberi che conducono all’invecchiamento del capello. l’estratto di #the #verde e le #proteine estratte dalla#soia sono un’ulteriore fonte di nutrimento. dopo un trattamento con i prodotti della gold line il #capello risulta più ricco, bello e protetto. le squame cuticolari, che prima apparivano aperte e si respingevano le une con le altre portando alla frequente formazione di nodi, si richiudono sul capello diminuendo la permeabilità di questo a sostanze dannose provenienti dall’esterno ed eliminando l’effetto crespo. the well-being, beauty and body of the hair depend on its health and so on its nourishment. the gold line has been studied to guarantee the correct hydration and to sustain the capillary fibre. after the gold line treatment the dull and stressed hair becomes richer, more beautiful and more protected. the cuticular scales that appeared open before and that rejected one another thus creating knots, now close themselves on the hair thus diminishing its permeability towards damaging substances and eliminating #frizzy #effect. #besitaly #hairtreatment #hergen #hergenbes #hergenline #haircare #naturalextract #naturalingredient
0 37
byshahzlianalegacy_hq

@byshahzlianalegacy_hq

LIPSCRUB RM8 💋 THE BIBIR SCRUB
Yesterday
byshahzlianalegacy_hq Siapa lagi belom dapatkan the bibir scrub? jom cantikkan bibir, buang sel-sel kulit mati yang buat bibir kita jadi gelap & kering tu 😉 - 💋the bibir scrub byshahzlianalegacy💋 - 🍃 botanical oil, olive oil, organic brown sugar, vitamin c, food grade flavour, honey - 🍓 1 flavour only, sweet berry - 👄 size 5g (1 month depends cara guna) - 💰 rm8 exclude postage (1-5pcs rm7sm/rm11ss) - how to order? boleh dm atau whatsapp hq 019-2807242 📲 - postage selasa & khamis only 📮 - #byshahzlianalegacyhq #scrubbibir #tbsbyshahzlianalegacy #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #lipscrubgombak #uiagombak #lipscruborganic #scrubmulut #scrubbibirmurah #scrubbibirmalaysia #bibirgelap #bibirpink #bibirkering #bibircantik #virallipscrub #lipscrubrm8 #lipscare #homemade #naturalingredient #naturalproducts #onlineshopping #lipscrubhomemade
0 14
tchalifeteas

@tchalifeteas

www.tchalife.com
Yesterday
tchalifeteas Fact of the day. tea can create a calmer but more alert state of mind. studies have shown that the amino acid l-theanine found in the tea plant alters the attention networks in the brain and can have demonstrable effects on the brain waves. more simply, tea can help you relax and concentrate more fully on tasks. to find out more, visit us at www.tchalife.com. #fotd #healthtea #herbal #tchalife #tea #naturalingredient #teaheals #iloveteas #instatea #instalike #instahealth
0 9
byshahzlianalegacy_hq

@byshahzlianalegacy_hq

LIPSCRUB RM8 💋 THE BIBIR SCRUB
Yesterday
byshahzlianalegacy_hq Happy customer #thebibirscrub , sis tak kedekut bagi freegift ya , hehe semua cust sis bagi while stock last! 💋 - alhamdulillah, siapa nak join postage setiap selasa & khamis boleh whatsapp hq 019-2807242 cepat-cepat okay 😍 - get yours now! jangan biar bibir kering & gelap lama-lama sangat, nanti hilang seri wajah, pakai lipstick pun tak nampak cantik tau ☺️ - #byshahzlianalegacyhq #tbsbyshahzlianalegacy #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #lipscrubgombak #lipscrubhomemade #lipscruborganic #thebibirscrub #scrubbibirmurah #scrubbibirmalaysia #bibirgelap #bibirpink #lipscrubrm8 #bibirkering #bibircantik #codgombak #bibirmenggelupas #lipscare #homemade #naturalingredient #naturalproducts
0 24
tipsykloset

@tipsykloset

The Urban Lifestyle Store
Yesterday
tipsykloset Please follow >>> @tkbeauty_bkk @tkbeauty_bkk @tkbeauty_bkk |•|•|•|•| selection of stylish natural beauty product for your skin • organic beauty products • natural ingredient • coming soon !! • #tipsyklosetstore #tipsyklosetbeautyzone #tipsykloset #tkbeauty #tkxbeauty #somethingreallynice #organicbeauty #naturalingredient
0 15
jamujamuco

@jamujamuco

Jamu Jamu Co
Yesterday
jamujamuco Pandan leaf // daun pandan #jamujamuco #jamujamuknows who doesn't love the smell of pandan? not only is it aromatic, pandan contains multiple essential oils to keep us healthy. it is a natural pain reliever and works especially well for stomach cramps. it soothes away stress and is a great detoxing agent for our liver! we add pandan to our #jamuclassictonic to make it extra delicious! . . . #pandan #pandanleaf #stressrelief #detoxing #naturalingredient #freshlymade #jamu #kunyitasam#tonic #superfoods #healthdrink #healthylifestyle #cleanliving #javanesetradition #ancientrecipe #traditionalrecipe #localingredients #djamoe #jamujawaasli #indonesiamakansayur #minumantradisional #minumansehat #makansehat #minumsehat #dietsehat #jualjamu #jualminumansehat
0 39
byshahzlianalegacy_hq

@byshahzlianalegacy_hq

LIPSCRUB RM8 💋 THE BIBIR SCRUB
Yesterday
byshahzlianalegacy_hq Alhamdulillah another positive feedback, antara terawal yg dah try the bibir scrub 💋😘 sejak guna lipscrub kami, katanya best, bibir dah tak cepat kering, bibir dah makin okay, jadi pink sikit 😍 our homemade lipscrub memang tak bahaya kalau termakan, rasa pun manis sedap macam gula2 😊 #feedbackthebibirscrub - siapa ada masalah bibir kering, bibir menggelupas, bibir terkopek, bibir gelap/hitam meh try our homemade lipscrub gerenti puas hati 💯😁 - u guys nak tunggu bila lagi? its rm8 only, do whatsapp our hq to get yours now 019-2807242 📲🙋🏻 - #byshahzlianalegacyhq #sayajuallipscrub #sayajuallipscrubmurah #tbsbyshahzlianalegacy #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #lipscrubgombak #lipscrubhomemade #lipscruborganic #thebibirscrub #scrubbibirmurah #scrubbibirmalaysia #bibirgelap #bibirpink #lipscrubrm8 #bibirkering #bibircantik #codgombak #bibirmenggelupas #lipscare #homemade #naturalingredient #naturalproducts
0 22
sabrinamqq.facial

@sabrinamqq.facial

CLAYMASK × MUD MASK × MADU
Yesterday
sabrinamqq.facial Thank you for the feedback 😘tengok tu uolls beza antara before and after guna claymask yang super best , efektif and memang berkesan !!! . dah ada feedbacks , bukti kukuh about this one bestseller claymask, so, why not ? you guys try this product... you gonna ❤ it so much ! tak rugi kalau grab pun . ▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃ . for info/to order 📌whatsapp: 0183767920 (sab) . 📌whatsapp: 0183767920 (sab) 📌whatsapp: 0183767920 (sab)
2 38
byshahzlianalegacy_hq

@byshahzlianalegacy_hq

LIPSCRUB RM8 💋 THE BIBIR SCRUB
2 days ago
byshahzlianalegacy_hq 💋the bibir scrub byshahzlianalegacy💋 - 🍃 botanical oil, olive oil, organic brown sugar, vitamin c, food grade flavour, honey - 🍓 1 flavour only, sweet berry - 👄 size 5g (1 month depends cara guna) - 💰 rm8 exclude postage (1-5pcs rm7sm/rm11ss) - how to order? boleh dm atau whatsapp hq 019-2807242 📲 - postage selasa & khamis only 📮 - #byshahzlianalegacyhq #thebibirscrub #lipscrubrm8 #tbsbyshahzlianalegacy #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #lipscrubgombak #lipscrubhomemade #lipscruborganic #thebibirscrub #scrubbibirmurah #scrubbibirmalaysia #bibirgelap #bibirpink #bibirkering #bibircantik #scrubmulut #bibirmenggelupas #lipscare #homemade #naturalingredient #naturalproducts
0 18
byshahzlianalegacy_hq

@byshahzlianalegacy_hq

LIPSCRUB RM8 💋 THE BIBIR SCRUB
2 days ago
byshahzlianalegacy_hq
Siapa lagi belom dapatkan the bibir scrub? jom cantikkan bibir, buang sel-sel kulit mati yang buat bibir kita jadi gelap & kering tu 😉 - perkenalkan homemade lipscrub yg gerenti berkesan utk pulihkan masalah bibir uolls 😍 bahan 100% organic & natural food grade tau, tanpa diragui. - harga sangat berpatutan, rm8 saja sebekas 💋tak termasuk postage tau. boleh whatsapp hq 019-2807242 atau dm pun boleh ☺️ - #byshahzlianalegacyhq #tbsbyshahzlianalegacy #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #lipscrubgombak #lipscrubhomemade #lipscruborganic #thebibirscrub #scrubbibirmurah #scrubbibirmalaysia #bibirgelap #bibirpink #lipscrubrm8 #bibirkering #bibircantik #codgombak #bibirmenggelupas #lipscare #homemade #naturalingredient #naturalproducts
0 19
bygemma_

@bygemma_

ByGemma
2 days ago
bygemma_ @regrann from @beevenom2u - bee venom facial cleanser. hanya wipe saja. tak perlu bilas. very convenient 👍👍👍 klik www.wasap.my/60133324124 untuk pembelian. #wildfernsnewzealand #beevenomfacialcleanser #naturalingredient #antiaging #agelessbeauty
0 16