Loading...
Search result for #naturalskincareforchildren

@beautybarnindonesia

beautybarnindonesia
0 16 8 hours ago

@sahmsg_jaimi

sahmsg_jaimi
I don’t have time to order and shop for all my natural products at multiple different stores. (plus the stuff in the stores is not guaranteed to be toxin free...so what is the point?!) when you find a natural products company that has ev-er-y-thing for natural wellness goals, it just makes life easy! skincare, hair care, lotions, makeup, soaps, baby products and toxin-free products for kids...plus so much more, it is all in one place. my natural products company makes life easy: 1) their purity guarantee includes farms and essential oil distilleries you can actually visit to see the process in action. 2) they have essential oils, wellness supplements, food products, baby care and kids lines, makeup, weight support, protein and meal replacement shakes, skin care based on research and not based on adding chemical c**p to our skin (which is our largest absorbing organ, so what goes on it goes in it). seedtoseal.com is where you can see the farms and process clear as day. young living is the company. why aren’t you getting natural products into your life to replace the toxin c**p when it is as easy as a one stop shop to natural living? #forourkids #forourhealth #takecare #wellnessmatters #younglivingessentialoils
5 25 Yesterday

@jojomokaskincare

jojomokaskincare
#strawberry 🍓is packed with vitamins, but did you know it can help loosen dead skin cells? share if anybody has tried raw strawberry face mask.
-
-
#deadskincells #naturalfacemask
#makesomething #naturalskincareforchildren
3 16 Yesterday

@_anorfolklife

_anorfolklife
As a tropic ambassador i wanted to share the difference that the new hair care range is making to bath time. no more tears or tantrums & the products are working wonders on all of our hair! #goodforhair #tropichaircare #lovetropic #tropicambassador #naturalhaircare #naturalbeauty #naturalskincareproducts #naturalskincareforchildren
0 8 Yesterday

@momendlesscare

momendlesscare
From ranydenes ・・・
semenjak tm3 kehamilan udah susah banget tidur dan sering kebangun trs coba young living oil (cedarwood) sama beauty barn home (dream) yang di tetesin ke humidifier ternyata beneran nyenyak sampe pagi dan ga pusing pas bangun, tidur juga udah ga bisa lepas dari ac krna cepet bgt gerah pas coba duux humidifier ternyata udara jadi lebih seger dan lebih lembab di kulit selama nyalain ac 😊 xoxo 💕 #duux #beautybarnhome #younglivingessentialoils
#beautybarnindonesia #naturalskincare #naturalskincareforchildren #naturalskincareforbabies #aromatherapy #mec_dream #beautybarntestimony #beautybarnhome #mec_beautybarn #beautybarnlampung #beautybarnmakassar #beautybarnsamarinda
0 16 4 days ago

@beautybarnindonesia

beautybarnindonesia
A huge thank you to everyone who participated in our #jakartaxbeauty2018 ticket giveaway!⠀
congratulations to the winners, @francisca2101, @mel_natalie, @bytrias 👏🏻
each will get 2 3-days-pass ticket.⠀
.⠀
please dm us your details (name, email, phone number) and see you at jakarta x beauty 2018!⠀
.⠀
.⠀
#nomiraclesjustnatural #ilovebeautybarn #beautybarnindonesia #naturalskincare #naturalskincareforchildren #naturalskincareforbabies #skincarechildren #skincarebaby #babyskincare #childrenskincare #aromatherapy #aromatherapyforchildren #nochemicals #nontoxic #allnatural #safeforchildren #safeforbabies #beautybarn #beautybarnevent #jakartabazaar #jakartaevent #winnerannouncement #giveawaywinner
3 31 5 days ago

@jojomokaskincare

jojomokaskincare
Do you agree it is simple to make your own skincare products?🌟 all you need is few skills, much like those needed for cooking🍳
-
-
#easytomake #learnhow #kitchencosmetics #apothecary
#personalised #naturalskincareforchildren
#makesomething
3 51 6 days ago

@jojomokaskincare

jojomokaskincare
True luxury is a 100% bespoke skincare, and only homemade can achieve✌️
-
-
#jojomokaskincare #homemadeskincare #personalised #naturalskincareforchildren
2 39 2 weeks ago

@skinsationalskincare

skinsationalskincare
Luminous glow black soap and exclusive face cream stays winning!!! good morning queens, you honestly don't know what you are missing if you haven't tried our luminous glow black soap and exclusive face cream. .
.
in case you decide to know what the rave is about, you can slide into our dm, if you fall we shall catch you 😂
.
.
.
.
.
.
.
.
#skinsational #skincarenigeria #skincareenthusiast #skinrepair #cosmetologist #naturalskincarenigeria #naturalskincareformulator #naturalskincareforchildren #postpregnancyskincare #naturalskinproducts #africanblacksoap #sheabutterbeauty #exclusivefacecream #luminousglowblacksoap #nigerianblacksoap #buynaijatogrowthenaira #buyhandmade #skincarereviews #thursdaytestimonials #shopskincare #shopskinsational
11 53 2 weeks ago

@happyoilingmama

happyoilingmama
🤔a lot of people want to know what is the best way to get started with #doterraessentialoils . here are 2️⃣ of the best options! .
.
👉🏻these are the most affordable starter kits-meaning they come with: free membership which saves you 25% off everything, all the time; guidance & education; & access to an online oil community for support and fun giveaways! plus during the month of april you will also get $50 worth of points to spend on whatever oils you choose! .
.
👨‍👩‍👧‍👧the family essentials kit comes with 5ml bottles of: lavender, peppermint, lemon, frankincense, oregano, melaleuca, breathe, digestzen, deep blue, & on guard. you also get peppermint and on guard beadlets. .
.
💧the aromatouch diffused kit comes with: 5 ml bottles of lavender, balance, wild orange, aromatouch, on guard, melaleuca, deep blue, & peppermint. you also get a bottle of fractionated coconut oil and a petal diffuser!
.
.
🌱if you have been thinking at all about essential oils, now is the time to see what they are all about 🤗
.
.
📧message or email me at jacmmoinet@gmail.com for more information about getting started. i have other starter kits available as well, which also come with the free $50 worth of products 🙃
9 153 2 weeks ago

@happyoilingmama

happyoilingmama
☀️diy after sun spray recipe☀️
.
add 12💧of each: lavender, peppermint, & frankincense to a 2oz spray bottle and top with water. spray onto skin and rub in. .
.
i ❤️ finding new recipes to replace chemical filled products that i have used in the past. not only does it save me 💵 in the long run, but it makes it so much easier when products are safe for the whole 👨‍👩‍👧‍👧
.
.
📧looking to replace products in your 🏡 with safe, effective, & natural options? message or email me at jacmmoinet@gmail.com. april is a fantastic time to get started as you will receive a free $50 credit to your account with the purchase of any enrollment kit 🙌🏻
8 171 2 weeks ago

@littledotplm

littledotplm
Hello moms!
remember to apply sunscreen, for every activity under the sun and avoid getting sunburn! also make sure you know which spf suits you.
.
.
beauty barn protective sun shield takes advantage of the natural spf properties that exist in the natural ingredients, while simultaneously protecting and moisturizing the skin.
.
.
#beautybarnindonesia#nomiraclesjustnatural #ilovebeautybarn #beautybarnindonesia #naturalskincare #naturalskincareforchildren #naturalskincareforbabies #skincarechildren #skincarebaby #babyskincare #childrenskincare #aromatherapy #aromatherapyforchildren #nochemicals #nontoxic #allnatural #safeforchildren #safeforbabies #beautybarn #beautybarnevent #beautybarnpalembang
0 16 3 weeks ago

@momendlesscare

momendlesscare
[product review] beauty barn aromatherapy: tummy fix .

solusi saat anak rewel karena kembung atau ngerasa ga nyaman di bagian perut. walopun milana jarang kena masalah perut tapi ga ada salahnya nyiapin tummy fix di kotak p3k, karena siapapun di rumah bisa make. .

pengalaman milana dengan tummy fix ini juga lumayan oke. pernah dia ga pup sampai 4 hari, perutnya gendut dan sering buang gas, langsung aku tetesin tummy fix ke pusar lana dan pijit pelan-pelan dengan teknik ilu, besoknya sukses pup. malah sempat sehari pupnya sampai 2 kali. .

bb aromatherapy tummy fix ini merupakan blends oil yang udah diformulasikan untuk mengurangi kembung atau rasa tidak nyaman pada perut anak. kandungan alami tummy fix adalah sweet basil, patchouli, clove, orange, lavender, ginger, peppermint, rosemary, myrrh dan coconut oil. .

cara pakainya cukup diteteskan 2-3 kali ke pusar atau perut lalu pijat melingkar perlahan searah jarum jam ke arah luar perut. .

#milanasproductreview #beautybarn #beautybarnindonesia #tummyfix #beautybarntummyfix #ilovebeautybarn #beautybarnindonesia #naturalskincare #naturalskincareforchildren #naturalskincareforbabies #skincarechildren #beautybarnsamarinda #beautybarnbontang #beautybarnbalikpapan #beautybarntummyfix #beautybarntarakan #mec_beautybarn #mec_tummyfix #beautybarntestimony
0 8 3 weeks ago

@momendlesscare

momendlesscare
Ini dia senjata ampuh buat seisi rumah terutama buat si bayik acad dan si toddler kaka acid. -
seharian ga denger si bayik kentut, krn biasanya dia ngulet2 trs kentut, ini kok mimik asi trs ky ngeden gt, uget2 trs malah nangis, kaki nya di gerak2 ke arah perut. si ibuk lsg mikir kynya dia sakit perut ato kembung nih, g bs kentut. -
gugling sana sini, lalu ketemu deh di ig review dr mamak erningditta (makasih ya mak) ttg si beautybarnindonesia tummy fix ini. setelah japri panjang lebar 😁, meluncur deh si ibuk ke toko, secara ini toko deket dr rumah, jd drpd beli onlen nunggu lama, lsg aja cuss ke tokonya. trs sore nya dikasihin ke si bayik, di tetesin k pusarnya trs teken pelan sambil memutar k arah jarum jam ke seluruh perut. alhamdulillah setelah 2hr, bayik ini heboh lg dgn kentut2nya.. 😂😂. -
selain tummy fix mamak erningditta jg nyaranin sedia fever nya.. ya tau deh, klo bayik sm anak demam itu yg bikin panik ibuk2 macam saya. jadilah di beli jg beautybarnindonesia fever down. dan semalam si kaka rasyidrasyad tiba2 aja bilang pusing trs pas dipegang trnyata anget, langsung aja sm si ibuk di olesin fever down ini di leher sm belakang kuping nya. alhamdulillah pagi2 udh membaik. -
aah legaa.. jangan pada sakit yess kesayangan nya ibuk.. sehat2 trs.. 😘😘.
.
.
#ilovebeautybarn #beautybarnindonesia #naturalskincare #naturalskincareforchildren #naturalskincareforbabies #skincarechildren #skincarebaby #babyskincare #childrenskincare #aromatherapy #aromatherapyforchildren #nochemicals #nontoxic #allnatural #safeforchildren #safeforbabies #beautybarn #beautybarntestimony #beautybarnfeverdown #beautybarntummyfix - #beautybarnsamarinda #beautybarnbalikpapan #beautybarnbontang #beautybarntarakan #mec_feverdown #mec_tummix #mec_beautybarn
0 17 3 weeks ago

@momendlesscare

momendlesscare
#repost @beautybarnindonesia
・・・
#ezrepost bernidagoin with @ezrepostapp

dulu ga pernah tau tuh aromaterapi2an.. sekarang semenjak ada bayi, jadi banyak2 cari info.. beberapa hari lalu nadine agak susah nafas, kayak pilek tapi ingusnya ga keluar.. baca2 cari info, banyak yang infoin pake young living aja.. cuma namun dikarena harganya yang selangit niat diurungkan, coba2 googling lagi. dan nemulah @beautybarnindonesia . ini product asli dalam negeri lho tp kualitas internasional... pakai bahan2 yang alami.. malam ini sebelum tidur, tetesin breathe easy ke bantal nadine dan puji tuhan sampe detik ini, dia masih tidur pules ga kayak kemaren susah tidur... dan kalau masuk kamar, wanginya enak kayak ada rempah2... .
.
#nomiraclesjustnatural #ilovebeautybarn #beautybarnindonesia #naturalskincare #naturalskincareforchildren #naturalskincareforbabies #skincarechildren #skincarebaby #babyskincare #childrenskincare #aromatherapy #aromatherapyforchildren #nochemicals #nontoxic #allnatural #safeforchildren #safeforbabies #beautybarn #beautybarntestimony #beutybarnfeverdown #beautybarnbreatheasy #beautybarnsamarinda #beautybarnbalikpapan #beautybarnbontang #beautybarntarakan #mec_beautybarn #mec_breatheeasy #mec_feverdown
0 12 4 weeks ago