Loading...
Search result for #naturalskincarelovers
nurulhidayah01

@nurulhidayah01

nurul hidayah
8 hours ago
nurulhidayah01 πŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œwow..puas hati sgt bile keluar jln tepuk2 je #faceoil kt muka pastu dap dap dap ngn powder sikit..gebu je muka..xberminyak lgsung.. pssstttt, sy dah try tau..bkn ckp kosong πŸ˜‚ 1botol kecil tp byk manfaatnye..suke sgt!!! #mjraniaempire #teamellmiracleastem #maryjardin #maryjardinshahalam #naturalskincaremalaysia #naturalskincarelovers #sayapakaimj #sayajualsayapakai #masalahkulit #nakcantik #jerawat #kulitkering #kulitberminyak #kulitkusam #tonataksekata #parutjerawat #pudarkanparutjerawat http://www.wasap.my/60139759160
0 8
secretessentia

@secretessentia

Secret Essentia
12 hours ago
secretessentia Nice share from our lovely customer πŸ˜‰ #repost @irine_rainbow (@get_repost) ・・・ sudah gak asing kan sama nourishing night creamnya @secretessentia .. night cream ini sudah sering aku post di ig lho. anggap saja night cream @secretessentia ini merupakan produk holy grail-nya aku karena beneran produk favorit banget 😍.. .. nah hampir 2 bulan ini aku juga cobain moisturizing natural sunblocknya @secretessentia ..sebenernya karena kena racun dari mba @titiswulansari27 lho hahaha..yang bilang sunblock ini tuh bagus,bikin kulit lembab,alus,lembut,seger.. dan yah beneran aku jd suka banget sama sunblocknya.. jadi sekarang kedua produk ini adalah daily skincare kesukaan aku hehehe 😍 .. review lengkapnya ada di : www.irinerainbow.blogspot.com/ .. #secretessentia #sunblocksecretessentia #moisturizingnaturalsunblock #naturalsunblock #naturalskincare #holygrailskincare #bestskincare #beautyblogger #indonesianblogger #nightcreamsecretessentia #naturalskincare #handmadeskincare #skincarehalal #skincareaman #skincarebumil #skincarebusui #ecogreen #naturalbeauty #localproduct #skincareregime #dailyskincare #sunblock #naturalskincarelovers #naturaloil
6 34
irine_rainbow

@irine_rainbow

IrineRainbowπŸƒπŸŒΉ
12 hours ago
irine_rainbow Ternyata produk dengan ingredients yang simple dan gak ribet juga bisa bagus lho hasilnya.. seperti moisturizing natural sunblocknya @secretessentia sunblock ini memiliki tekstur yang sangat unik, cara pakainyapun harus super tipis plus perlu teknik khusus dan butuh sedikit perjuangan.. .. tapi hasilnya matte dan tambah lama jadi tambah glowing di wajah, udah gitu wajahnya cerah dan seger..yang paling penting fungsi utamanya kebukti banget moisturizing, caring & protect from uva & uvb rays itu lho.. jadi buat aku yang suka traveling,touring,olahraga,panas2n gak takut lagi kena paparan sinar matahari secara langsung karena kulitnya sudah terlindungi πŸ˜πŸ˜™ .. review lengkapnya : www.irinerainbow.blogspot.com/ .. #secretessentia #sunblock #naturalskincarelovers #naturalsunblock #sunblocksecretessentia #truenaturalskincare #beautyblogger #indonesiablogger #reviewskincare #skincareaman #skincarereview #halalskincare #skincarebumil #skincarealami #organicskincare #beautyproduct #beautyenthusias #handmadeskincare #naturalbeauty #skincarebumil #handmadeskincare
0 12
irine_rainbow

@irine_rainbow

IrineRainbowπŸƒπŸŒΉ
13 hours ago
irine_rainbow Sudah gak asing kan sama nourishing night creamnya @secretessentia .. night cream ini sudah sering aku post di ig lho. anggap saja night cream @secretessentia ini merupakan produk holy grail-nya aku karena beneran produk favorit banget 😍.. .. nah hampir 2 bulan ini aku juga cobain moisturizing natural sunblocknya @secretessentia ..sebenernya karena kena racun dari mba @titiswulansari27 lho hahaha..yang bilang sunblock ini tuh bagus,bikin kulit lembab,alus,lembut,seger.. dan yah beneran aku jd suka banget sama sunblocknya.. jadi sekarang kedua produk ini adalah daily skincare kesukaan aku hehehe 😍 .. review lengkapnya ada di : www.irinerainbow.blogspot.com/ .. #secretessentia #sunblocksecretessentia #moisturizingnaturalsunblock #naturalsunblock #naturalskincare #holygrailskincare #bestskincare #beautyblogger #indonesianblogger #nightcreamsecretessentia #naturalskincare #handmadeskincare #skincarehalal #skincareaman #skincarebumil #skincarebusui #ecogreen #naturalbeauty #localproduct #skincareregime #dailyskincare #sunblock #naturalskincarelovers #naturaloil
5 17
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARYJARDIN.SHAHALAM.JERAWAT
17 hours ago
ibuaisyahmjshahalam 🌸jerawat makin kurang😍😍 . wah tak sampai seminggu cuba face oil member ofis dah tegur jerawat makin kurang.😘😘 . beruntung cik abg kita tu dapat wife yang prihatin dan rajin nak bantu selesaikan masalah jerawat en suami.πŸ’‘ . semoga mary jardin terus dapat bantu selesaikan masalah semua.πŸ’ͺπŸ’ͺ . nak cuba?meh whatsapp hakak πŸ“² 0194305326.πŸ˜ŠπŸ‘ . . #testimonimaryjardin #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire#secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #sayajualsayapakai #naturalskincarelovers#naturalskincaremalaysia #masalahkulit#nakcantik#jerawat#kulitkering #faceoil#kulitberminyak#kulitkusam #tonataksekata#whitehead#blackhead#parut #eczema#ruam#kulitsensitif #strechmarks#makeupprimer #cleanser#moisturizer#makeupremover
0 38
nurulhidayah01

@nurulhidayah01

nurul hidayah
18 hours ago
nurulhidayah01 πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£ ponnn ponnnnnnn...ade lg ni ha smpai hujung bulan ni..jemput tengok ye... promo may~wanita,dirimu begitu beharga~ #mjraniaempire #teamellmiracleastem #maryjardin #maryjardinmalaysia #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #sayapakaimj #sayapakaisayajual #masalahkulit #nakcantik #jerawat #kulitkering #kulitberminyak #kulitkusam #tonataksekata #parutjerawat #pudarkanparutjerawat http://www.wasap.my/60139759160
0 10
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARYJARDIN.SHAHALAM.JERAWAT
Yesterday
ibuaisyahmjshahalam 🌸bantu selesaikan masalah sunburn.😍😍 . perkongsian dari family mary jardin.😘 . selepas balik dari bercuti muka sunburn teruk.selalu kalau sunburn memang akan mengelupas walaupun pakai sunblock. . kalau dulu setakat mengelupas tapi kali ni dah la mengelupas lpastu tinggal kesan hitam.😱😱 . hari-hari mengadap cermin dan tanya cik suami ada perubahan tak? dan jawapannya asyik belum lagi.😒😒 . ➑cuci muka sekali sehari je dulu(sebab kulit muka kering). ➑pakai face oil 3x sehari.in between saya sapu kan juga aloe vera(lidah buaya) nak bg kulit lembap + nak kurang rasa pedih mengelupas. . istiqamah sangat pakai mary jardin dan alhamdulillah selepas 10 hari,hitam-hitam dah mula hilang tinggal kesan merah-merah je.πŸ’ƒπŸ’ƒ . psst tak nak cuba ke?nak?meh whatsapp hakak πŸ“² 0194305326.πŸ˜ŠπŸ‘ . . #testimonimaryjardin #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #naturalskincare#skincare #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #eczema#ruam#kulitsensitif #produknatural#produknaturalmalaysia
0 34
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARYJARDIN.SHAHALAM.JERAWAT
Yesterday
ibuaisyahmjshahalam 🌸campur ikut pilihan anda . ada yang tanya clay mask kena campur dengan apa?ha ni yang best kita boleh campur dengan macam-macam antaranya susu, yogurt, madu, cuka apple dan lain-lain lagi.so boleh tukar-tukar ikut kesesuaian kulit kita.😍😍 . untuk permulaan boleh campur dengan air biasa je dulu untuk tengok keserasian kulit. . kalau hakak paling best campur yogurt.fuhh sejuk sedap je pakai.yogurt bagus jugak untuk lembapkan kulit.😘😘 . pstt clay mask ni pakai sekali or 2 kali je seminggu tau.hakak pakai sekali je pon dah best sangat.😚😚 . ha kalau nak jugak meh whatsapp hakak ye πŸ“² 0194305326.πŸ˜ŠπŸ‘ . . #promomay #ibuaisyahmjshahalam #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #codshahalam#sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #naturalskincare#skincare #masalahkulit#nakcantik #detoxclaymask#detoxmuka #buangtoksin#cucipori #tanggalselkulitmati #whitehead#blackhead #kulitkusam#segarkanmuka #spakatrumah#spahujungminggu #produknatural#produknaturalmalaysia
0 42
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARYJARDIN.SHAHALAM.JERAWAT
Yesterday
ibuaisyahmjshahalam πŸŽ‰πŸŽ‰promo may: celebrating womenπŸ‘Έ . ada yang tengah cari skincare yang sesuai dengan harga berbaloi? . jemput tengok ‡ ‡ ‡ ‡ βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– 1. beauty pack = rm100. ➑face oil + facial soap. 🚨jimat rm10. 2. basic set = rm175. ➑facial soap,face oil,detox clay mask. 🎁free 1 flavour tinted lip balm. 3. fullset = rm335. ➑facial soap,face oil,detox clay mask,collagen serum. 🎁free 2 flavours tinted lip balm. . πŸ“¦free postage. πŸ’Œfree consultation. . nak cuba ubah kepada skincare natural dan organik?meh whatsapp hakak cepat πŸ“² 0194305326.πŸ˜ŠπŸ‘ . . #promomay #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #codshahalam#sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #naturalskincare#skincare #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #produknaturalmalaysia#produknatural
0 43
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARYJARDIN.SHAHALAM.JERAWAT
Yesterday
ibuaisyahmjshahalam 🌸seminggu dah ada perubahan?😍😍 . alhamdulillah serasi dengan basic set dari mary jardin.baru seminggu dah nampak perubahan.😘😘 . masalah: βœ”οΈjerawat halus-halus. βœ”οΈkulit berminyak. βœ”οΈtona tak sekata. . alhamdulillah.mary jardin dapat bantu selesaikan masalah dengan izinnya.😊 . reaksi setiap orang tak sama ada cepat ada yang ambik masa.yang penting pemakanan,kebersihan,cara pakai semua kena ikut dan jaga.πŸ’ƒπŸ’ƒ . nak cuba?meh whatsapp hakak πŸ“² 0194305326.kita bincang masalah awak dan cara nak selesai.πŸ˜ŠπŸ‘ . . #testimonimaryjardin #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #naturalskincare#skincare #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #eczema#ruam#kulitsensitif #produknatural#produknaturalmalaysia
0 38
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARYJARDIN.SHAHALAM.JERAWAT
Yesterday
ibuaisyahmjshahalam πŸŽ‰πŸŽ‰promo may: celebrating womenπŸ‘Έ . apa planning harini?nah hakak belanja cuci mata.πŸ‘€πŸ‘€ . kalau berkenan whatsapp je hakak.😘😘.‡ ‡ ‡ ‡ βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– 1. beauty pack = rm100. ➑face oil + facial soap. 🚨jimat rm10. 2. basic set = rm175. ➑facial soap,face oil,detox clay mask. 🎁free 1 flavour tinted lip balm. 3. fullset = rm335. ➑facial soap,face oil,detox clay mask,collagen serum. 🎁free 2 flavours tinted lip balm. . πŸ“¦free postage. πŸ’Œfree consultation. . nak cuba ubah kepada skincare natural dan organik?meh whatsapp hakak cepat πŸ“² 0194305326.πŸ˜ŠπŸ‘ . . #promomay #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #codshahalam#sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #naturalskincare#skincare #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #produknaturalmalaysia#produknatural
0 27
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARYJARDIN.SHAHALAM.JERAWAT
2 days ago
ibuaisyahmjshahalam 🌸berkat kesabaran dan konsisten😍😍 . alhamdulillah perkongsian dari family mary jardin.😘 . sebelum ni ada mengalami breakout.tapi dengan kesabaran dan konsisten kulit dah makin lembut dan sihat.πŸ’ƒπŸ’ƒ . setiap orang cara penerimaan berbeza-beza.tapi kalau tak cuba kita tak tahu kan?dan hasilnya taraaa dah boleh tersenyum gembira.😘😘 . berminat nak cuba?meh whatsapp hakak πŸ“² 0194305326.kita bincang masalah kulit awak dan cara nak selesai.πŸ˜ŠπŸ‘ . . #testimonimaryjardin #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #naturalskincare#skincare #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #eczema#ruam#kulitsensitif #produknatural#produknaturalmalaysia
0 38
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARYJARDIN.SHAHALAM.JERAWAT
2 days ago
ibuaisyahmjshahalam 🌸penting ke detox muka?😨😨 . selalu pikir detox badan je kan?lupa pulak muka pon kena la detox jugak.kenapa? . ha jemput tengok apa kesannya bila kita mendetox muka ni.😚😚 . tak tahu macam mana nak detox muka?ala senang je,detox clay mask dari mary jardin kan ada.😘😘 . nak grab?whatsapp je hakak πŸ“² 0194305326.πŸ˜ŠπŸ‘ . . #promomay #ibuaisyahmjshahalam #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #codshahalam#sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #naturalskincare#skincare #masalahkulit#nakcantik #detoxclaymask#detoxmuka #buangtoksin#cucipori #tanggalselkulitmati #whitehead#blackhead #kulitkusam#segarkanmuka #spakatrumah#spahujungminggu #produknatural#produknaturalmalaysia
0 40
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARYJARDIN.SHAHALAM.JERAWAT
2 days ago
ibuaisyahmjshahalam πŸŽ‰πŸŽ‰promo may: celebrating womenπŸ‘Έ . tengah tunggu tengok bola ke?nah hakak belanja cuci mata sikit.πŸ‘€πŸ‘€ . kalau berkenan whatsapp je hakak.😘😘.‡ ‡ ‡ ‡ βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– 1. beauty pack = rm100. ➑face oil + facial soap. 🚨jimat rm10. 2. basic set = rm175. ➑facial soap,face oil,detox clay mask. 🎁free 1 flavour tinted lip balm. 3. fullset = rm335. ➑facial soap,face oil,detox clay mask,collagen serum. 🎁free 2 flavours tinted lip balm. . πŸ“¦free postage. πŸ’Œfree consultation. . nak cuba ubah kepada skincare natural dan organik?meh whatsapp hakak cepat πŸ“² 0194305326.πŸ˜ŠπŸ‘ . . #kedahvspahang#pialafa2017 #promomay#ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #codshahalam#sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #naturalskincare#skincare #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #produknaturalmalaysia#produknatural
0 31
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARYJARDIN.SHAHALAM.JERAWAT
2 days ago
ibuaisyahmjshahalam 🌸kena serang sebab mary jardin?😱😱 . eh kenapa pulak tu?kesian akak sorang tu kena serang dengan cikgu-cikgu lain sebab makin berseri-seri je sekarang.😍😍 . puas diorang nak korek rahsia ha.rahsianya?😚😚 . dengan bantuan dari mary jardin la.πŸ’ƒπŸ’ƒ . ha macam mana?tak nak join akak kita tu berseri-seri jugak ke?mehla whatsapp hakak πŸ“² 0194305326.πŸ˜ŠπŸ‘ . . #testimonimaryjardin #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #naturalskincare#skincare #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #eczema#ruam#kulitsensitif #produknatural#produknaturalmalaysia
0 27
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARYJARDIN.SHAHALAM.JERAWAT
2 days ago
ibuaisyahmjshahalam Hai dah lunch ke?aisyah lunch spageti harini.🍝🍝 . licin dah ha sampai ke lantai makannya.😘😘 . πŸ’­psst perut dah kenyang.jemputla jamu mata pulak.😍😍 . kalau berkenan whatsapp je hakak.😘😘.‡ ‡ ‡ ‡ βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– 1. beauty pack = rm100. ➑face oil + facial soap. 🚨jimat rm10. 2. basic set = rm175. ➑facial soap,face oil,detox clay mask. 🎁free 1 flavour tinted lip balm. 3. fullset = rm335. ➑facial soap,face oil,detox clay mask,collagen serum. 🎁free 2 flavours tinted lip balm. . πŸ“¦free postage. πŸ’Œfree consultation. . nak tahu lebih lanjut?whatsapp je hakak πŸ“² 0194305326.πŸ˜ŠπŸ‘ . . #promomay #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #codshahalam#sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #naturalskincare#skincare #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #produknaturalmalaysia#produknatural
2 70