Loading...
Search result for #naturalskincarelovers
simonnerose

@simonnerose

Simonne Rose🌹
3 days ago
simonnerose ⚠️pegs (polyethylene glycol) – the synthetic chemical is used to hydrate the skin and to allow ingredients to p*******e beneath the surface. on the downside, pegs are known to cause skin irritation and sensitization. ⚠️sodium lauryl sulfate - an inexpensive surfactant used in a wide range of cleansing products. sodium lauretta sulfate is linked to human carcinogens (cancerous agents). the use of the surfactant increases sensitivity and strips the skin of its essential oils (sebum) causing excessive oil production.
5 34
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARY JARDIN.JERAWAT.JERAGAT
3 days ago
ibuaisyahmjshahalam 🌸tak suka dengan clay mask!😠😠 . eh kenapa tu?kenapa marah dengan clay mask tu?😱😱 . sebab......... . 👍muka rasa fresh sangat! 👍kulit lembut.💆 . dan.. . teruja dengan hasilnya sampai asyik nak poke2 pipi sendiri.😍😍 . bikin panas je kan?buat yang belum cuba lagi memang rugi tak rasai sendiri ni.💃💃 . nak?meh whatsapp hakak 📲 0194305326.😊👍 . . #testimonimaryjardin #ibuaisyahmjshahalam #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #codshahalam#sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #naturalskincare#skincare #masalahkulit#nakcantik #detoxclaymask#detoxmuka #buangtoksin#cucipori #tanggalselkulitmati #whitehead#blackhead #kulitkusam#segarkanmuka #spakatrumah#spahujungminggu #produknatural#produknaturalmalaysia
0 29
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARY JARDIN.JERAWAT.JERAGAT
4 days ago
ibuaisyahmjshahalam 🐼detox clay mask.😘 . 🌹fungsi: ✔menyerap toksin kulit. ✔mencuci pori tersumbat. ✔menanggalkan sel kulit mati. ✔lembutkan kulit muka. ✔menanggalkan whitehead dan blackhead. ✔merawat kulit kusam. ✔memberi kesegaran pada wajah. . 🌸keistimewaan: ➡dry mask - boleh dicampurkan dengan madu, air, susu, cuka apple, yogurt dan lain-lain mengikut kesesuaian kulit. ➡mengandungi bentonite dan french green clay, antara bahan yang terbukti dapat menyerap toksin kulit dan berfungsi sebagai antibakteria. ➡mengandungi lavender buds yang mempunyai pelbagai khasiat. ➡pakai seminggu sekali je.rehat hujung minggu sambil berspa kat rumah. . penggunaan boleh tahan sampai 4-5 bulan.memang jimat!👍👍 . nak tahu lebih lanjut?meh whatsapp hakak jangan segan-segan ye 📲0194305326.😊 . . #ibuaisyahmjshahalam #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #codshahalam#sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #naturalskincare#skincare #masalahkulit#nakcantik #detoxclaymask#detoxmuka #buangtoksin#cucipori #tanggalselkulitmati #whitehead#blackhead #kulitkusam#segarkanmuka #spakatrumah#spahujungminggu #produknatural#produknaturalmalaysia
0 38
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARY JARDIN.JERAWAT.JERAGAT
4 days ago
ibuaisyahmjshahalam 🌸luka parut makin hilang😍😍 . ha biasa la kan nak raya ni semua sibuk buat kuih semua.tapi orang cakap malang tak berbau kan? . tengah sibuk-sibuk tu tangan pulak terkena oven panas tu ha.kan dah berparut.😭😭 . alhamdulillah dengan bantuan face oil dan serum dari mary jardin luka dan parut dah makin sembuh dengan izinnya.💪💪 . ha bukan setakat boleh guna dekat muka ja produk mj ni semua boleh sapu.insyaallah macam-macam kegunaannya memang tak rugi. . nak cuba jugak?mehla whatsapp hakak 📲 0194305326.😊👍 . . #testimonimaryjardin #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincare#skincare #naturalskincaremalaysia #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #kulitkering#kulitberminyak #jeragat#awetmuda #pudarkanparutjerawat #pudarkanparut#anjalkankulit #kulitkusam#sunblock#kurangkankedut #produknatural#produknaturalmalaysia
0 37
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARY JARDIN.JERAWAT.JERAGAT
6 days ago
ibuaisyahmjshahalam 📢📢hari terakhir dapat jimat sampai rm25.😱😱 . nak kesan yang lebih terbaik grab full set sebab ada sekali special collagen serum yang hot sangat tu.😱😱 . tapi masih dapat jimat rm25 jugak tau kalau grab promo jun ni.💃💃 . meh tengok kenapa mary jardin patut jadi pilihan.👍😍. ⤵⤵⤵⤵⤵ . 🐐facial soap. ➖➖➖➖➖➖ ✔homemade facial soap cara cold-pressed (untuk memelihara segala khasiat bahan yang digunakan). ✔lebih soft dari sabun biasa kerana menggunakan susu kambing sepenuhnya tanpa campuran air. ✔menggunakan bahan natural dan organik. ✔sesuai untuk masalah kulit kering,eczema,psoariasis,kulit sensitif dan masalah jerawat. . 💦face oil. ➖➖➖➖➖ ✔argan oil morocco jadi pilihan digabung dengan 8 oil lagi untuk menghasilkan fungsi yang sangat mengagumkan. ✔ boleh juga digunakan sebagai cleanser,moisturizer dan makeup remover. ✔ haruman lavender yang menyegarkan dan mempunyai banyak kebaikan. ✔boleh digunakan from head to toe.juga selamat untuk bayi dan ibu mengandung. . 🐼clay mask. ➖➖➖➖➖➖ ✔dry mask-boleh campur madu,air,susu,cuka apple yogurt dan lain-lain mengikut kesesuaian kulit. ✔bentonite dan french green clay antara bahan yang terbukti menyerap toksik kulit dan berfungsi sebagai antibakteria. ✔ mengandungi lavender buds yang mempunyai pelbagai khasiat. ✔pakai seminggu sekali je.rehat hujung minggu sambil berspa kat rumah.😍 . 💎collagen serum. ➖➖➖➖➖➖➖ ✔mempunyai sunblock spf30. ✔tidak berminyak dan melekit. ✔sangat cepat meresap. ✔boleh digunakan sebagai insect repellent kerana mengandungi lavender extract. ✔mengandungi bahan pengawet yang selamat dan tidak merbahaya serta mendapat sijil kkm. . . nak tahu lebih lanjut meh whatsapp hakak 📲 0194305326.😊👍 . . #promojun #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #codshahalam#sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #naturalskincare#skincare #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #produknatural
0 36
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARY JARDIN.JERAWAT.JERAGAT
6 days ago
ibuaisyahmjshahalam 📢📢hari terakhir dapat jimat sampai rm25.😱😱 . kenapa rugi kalau belum cuba basic set dari mary jardin? . sebab setiap produk tu sangat special tau.dapat produk berkualiti tinggi dengan harga jimat.mana nak dapat lagi kan? . dan yang paling penting selamat sebab berasaskan bahan natural dan organik, bebas bahan kimia berbahaya.🙅🙅 . jemput tengok ⤵ ⤵ ⤵ ⤵ ⤵ . . 🐐facial soap. ➖➖➖➖➖➖ ➡homemade facial soap cara cold-pressed(untuk memelihara segala khasiat bahan yang digunakan). ➡lebih soft dari sabun biasa kerana menggunakan susu kambing sepenuhnya tanpa campuran air. ➡menggunakan bahan natural dan organik. ➡sesuai untuk masalah kulit kering, eczema, psoariasis, kulit sensitif dan masalah jerawat. . 💦face oil. ➖➖➖➖➖ ➡argan oil morocco jadi pilihan digabung dengan 8 oil terbaik untuk menghasilkan fungsi yang sangat mengagumkan. ➡boleh digunakan sebagai cleanser,moisturizer,makeup primer dan makeup remover. ➡haruman lavender yang menyegarkan dan mempunyai banyak kebaikan. ➡sesuai digunakan untuk ibu mengandung dan bayi kerana berasaskan bahan natural dan organik. . 🐼detox clay mask. ➖➖➖➖➖➖➖➖ ➡dry mask-boleh dicampurkan dengan madu,air,susu,cuka apple,yogurt dan lain-lain mengikut kesesuaian kulit. ➡mengandungi bentonite dan french green clay,antara bahan yang terbukti dapat menyerap toksin kulit dan berfungsi sebagai antibakteria. ➡mengandungi lavender buds yang mempunyai pelbagai khasiat. ➡pakai seminggu sekali je.rehat hujung minggu sambil berspa kat rumah . 🎉🎉dan yang paling best sempena mood republik dekat kl dapat beli dengan harga jimat sangat tau.jimat rm25 tu.😱😱 . jangan tunggu lagi.meh grab cepat.whatsapp hakak 📲 0194305326.😊👍 . . #promojun #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #codshahalam#sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #naturalskincare#skincare #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #produknaturalmalaysia#produknatural
0 32
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARY JARDIN.JERAWAT.JERAGAT
1 weeks ago
ibuaisyahmjshahalam 🌸tinggal 1 hari saja lagi dapat jimat rm25?😱😱 . nak tahu tak rahsia jimat dengan grab basic set berbanding beli asing-asing?😘😘 . 🐐facial soap:rm45. 💦face oil:rm65. 🐼detox clay mask:rm85 ➡total=rm195 😢😢 . ❎tapi kalau grab basic set terus ada facial soap+face oil+detox clay mask. . ➡normal price=rm175.💃💃 🎉promo=rm150 sahaja!😱😱 . ha macam mana?jimat ke tak?setiap satu produk boleh tahan sampai 2-3 bulan dan ada yang 4-5 bulan tau.😚😚 . 🎈sempena mood republik kl 16,17,18 june 2017. . 🎉🎉promo. ➖➖➖➖➖ 1. basic set : rm150. ➡facial soap+face oil+detox clay mask. 💰jimat : rm25.😱 . 🚚price exclude postage. . nak grab harga promo tu?meh whatsapp hakak cepat 📲 0194305326.melepas nanti rugi!😊👍 . . #promojun #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #codshahalam#sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #naturalskincare#skincare #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #produknaturalmalaysia#produknatural
0 40
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARY JARDIN.JERAWAT.JERAGAT
2 weeks ago
ibuaisyahmjshahalam 🌸ready stok basic set untuk orang shah alam.😍😍 . ada orang shah alam yang nak grab basic set sebelum raya ni?ready stok dekat hakak tinggal satu saja lagi.💃💃 . kalau nak pos dah tak sempat sampai sebelum raya kan?meh whatsapp hakak cepat ye 📲 0194305326.😊👍 . 🎁ada extra freegift lagi hakak bagi.😘😘 . . #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #codshahalam#sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #naturalskincare#skincare #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #produknaturalmalaysia#produknatural
0 55
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARY JARDIN.JERAWAT.JERAGAT
2 weeks ago
ibuaisyahmjshahalam 🚨🚨2 hari saja lagi dapat jimat rm25.😱😱 . tinggal 2 hari je lagi?meh whatsapp hakak cepat.terlepas nanti rugi.😭😭 . 1 set boleh tahan berapa lama?⤵⤵⤵⤵ . 🐐facial soap:2-3 bulan. 💦face oil:2-3 bulan. 🐼detox clay mask:4-5 bulan. 💎collagen serum:2-3 bulan. . ha macam mana?jimat ke tak?💃💃 . nak lagi jimat?meh grab promo jun ni.dapat jimat sampai rm25 tau.bukan senang nak dapat harga jimat dan berbaloi macam ni tau.😱😱 . 🎈sempena mood republik kl 16,17,18 june 2017. . 🎉🎉promo preorder. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 1. fullset : rm310. ➡facial soap+face oil+detox clay mask+serum. 💰jimat rm25.😱 . 🚚price exclude postage. 💌 preorder sampai 18/6 sahaja! 🚛start pos 19/6. . nak grab harga promo tu?meh whatsapp hakak cepat 📲 0194305326.😊👍 . . #promojun #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #codshahalam#sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #naturalskincare#skincare #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #produknaturalmalaysia#produknatural
0 38
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARY JARDIN.JERAWAT.JERAGAT
2 weeks ago
ibuaisyahmjshahalam 🐐facial soap.😘 . 🌹fungsi: ✔mencuci pori muka. ✔hilangkan jerawat, eczema. ✔menghilangkan radang. ✔melembapkan kulit. ✔mengurangkan kedutan. ✔menanggalkan sel kulit mati. ✔ 2 in 1 boleh dijadikan scrub. . 🌸keistimewaan: ➡homemade facial soap cara cold-pressed (untuk memelihara segala khasiat bahan yang digunakan). ➡lebih soft dari sabun biasa kerana menggunakan susu kambing sepenuhnya tanpa campuran air. ➡menggunakan bahan natural dan organik. ➡sesuai untuk masalah kulit kering, eczema, psoariasis, kulit sensitif dan masalah jerawat. . penggunaan boleh tahan sampai 2-3 bulan.memang jimat!👍👍 . nak tahu lebih lanjut?meh whatsapp hakak jangan segan-segan ye 📲0194305326.😊 . . #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #codshahalam#sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #naturalskincare#skincare #masalahkulit#nakcantik #facialsoap#scrubmuka #jerawatbanyak#jerawat #cucipori#kulitkering #lembapkankulit#eczema #ruam#psoriasis#kulitsensitif #sabunhomemade#sabunsusukambing#parut #produknaturalmalaysia#produknatural
0 42
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARY JARDIN.JERAWAT.JERAGAT
2 weeks ago
ibuaisyahmjshahalam 🚨🚨3 hari saja lagi dapat jimat rm25.😱😱 . tinggal 3 hari je lagi?meh whatsapp hakak cepat.terlepas nanti rugi.😭😭 . 1 set boleh tahan berapa lama?⤵⤵⤵⤵ . 🐐facial soap:2-3 bulan. 💦face oil:2-3 bulan. 🐼detox clay mask:4-5 bulan. . ha macam mana?jimat ke tak?💃💃 . nak lagi jimat?meh grab promo jun ni.dapat jimat sampai rm25 tau.bukan senang nak dapat harga jimat dan berbaloi macam ni tau.😱😱 . 🎈sempena mood republik kl 16,17,18 june 2017. . 🎉🎉promo preorder. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 1. basic set : rm150. ➡facial soap+face oil+detox clay mask. 💰jimat : rm25.😱 . 🚚price exclude postage. 💌 preorder sampai 18/6 sahaja! 🚛start pos 19/6. . nak grab harga promo tu?meh whatsapp hakak cepat 📲 0194305326.😊👍 . . #promojun #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #codshahalam#sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #naturalskincare#skincare #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #produknaturalmalaysia#produknatural
0 29
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARY JARDIN.JERAWAT.JERAGAT
2 weeks ago
ibuaisyahmjshahalam 🌸nak kesan yang lebih terbaik?grab full set😍😍 . selalu nak pilih skincare pening kan yang mana sesuai.tapi bila dah jumpa mary jardin ni memang tak cari lain dah.😍😍 . nak kesan yang lebih terbaik grab full set sebab ada sekali special collagen serum yang hot sangat tu.😱😱 . tapi masih dapat jimat rm25 jugak tau kalau grab preorder promo jun ni.💃💃 . meh tengok kenapa mary jardin patut jadi pilihan.👍😍. ⤵⤵⤵⤵⤵ . 🐐facial soap. ➖➖➖➖➖➖ ✔homemade facial soap cara cold-pressed (untuk memelihara segala khasiat bahan yang digunakan). ✔lebih soft dari sabun biasa kerana menggunakan susu kambing sepenuhnya tanpa campuran air. ✔menggunakan bahan natural dan organik. ✔sesuai untuk masalah kulit kering,eczema,psoariasis,kulit sensitif dan masalah jerawat. . 💦face oil. ➖➖➖➖➖ ✔argan oil morocco jadi pilihan digabung dengan 8 oil lagi untuk menghasilkan fungsi yang sangat mengagumkan. ✔ boleh juga digunakan sebagai cleanser,moisturizer dan makeup remover. ✔ haruman lavender yang menyegarkan dan mempunyai banyak kebaikan. ✔boleh digunakan from head to toe.juga selamat untuk bayi dan ibu mengandung. . 🐼clay mask. ➖➖➖➖➖➖ ✔dry mask-boleh campur madu,air,susu,cuka apple yogurt dan lain-lain mengikut kesesuaian kulit. ✔bentonite dan french green clay antara bahan yang terbukti menyerap toksik kulit dan berfungsi sebagai antibakteria. ✔ mengandungi lavender buds yang mempunyai pelbagai khasiat. ✔pakai seminggu sekali je.rehat hujung minggu sambil berspa kat rumah.😍 . 💎collagen serum. ➖➖➖➖➖➖➖ ✔mempunyai sunblock spf30. ✔tidak berminyak dan melekit. ✔sangat cepat meresap. ✔boleh digunakan sebagai insect repellent kerana mengandungi lavender extract. ✔mengandungi bahan pengawet yang selamat dan tidak merbahaya serta mendapat sijil kkm. . . nak tahu lebih lanjut meh whatsapp hakak 📲 0194305326.😊👍 . . #promojun #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #codshahalam#sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #naturalskincare#skincare #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata
0 26
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARY JARDIN.JERAWAT.JERAGAT
2 weeks ago
ibuaisyahmjshahalam 💎collagen serum.😘 . 🌹fungsi: ✔menganjalkan kulit. ✔mengurangkan kedutan dan garis halus. ✔menegangkan kulit. ✔melembabkan kulit. ✔pudarkan parut. ✔mencerahkan kulit. ✔merawat jerawat dan kulit kusam. ✔mengatasi masalah jeragat dan pigmentasi. ✔melindungi dari sinar uv. ✔anti penuaan. . 🌸keistimewaan : ➡mempunyai sunblock spf30. ➡tidak berminyak dan melekit. ➡boleh digunakan sebagai insect repellent sebab mengandungi lavender extract. ➡mengandungi bahan pengawet yang selamat dan tidak merbahaya serta mendapat sijil kkm. . penggunaan 1 botol boleh tahan sampai 2-3 bulan.memang jimat!👍👍 . nak tahu lebih lanjut?meh whatsapp hakak jangan segan-segan ye 📲0194305326.😊 . . #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincare#skincare #naturalskincaremalaysia #masalahkulit#nakcantik #serum#collagenserum #jerawatbanyak#jerawat #jeragat#awetmuda #pudarkanparutjerawat #pudarkanparut#anjalkankulit #kulitkusam#sunblock#kurangkankedut #produknatural#produknaturalmalaysia
0 44
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARY JARDIN.JERAWAT.JERAGAT
2 weeks ago
ibuaisyahmjshahalam 🌸basic set mary jardin.😘 . kenapa rugi kalau belum cuba basic set dari mary jardin?😱😱 . sebab setiap produk tu sangat special tau.dapat produk berkualiti tinggi dengan harga jimat.mana nak dapat lagi kan?😨😨 . dan yang paling penting selamat sebab berasaskan bahan natural dan organik bebas bahan kimia berbahaya.🙅🙅 . jemput tengok ⤵ ⤵ ⤵ ⤵ ⤵ . . 🐐facial soap. ➖➖➖➖➖➖ ➡homemade facial soap cara cold-pressed(untuk memelihara segala khasiat bahan yang digunakan). ➡lebih soft dari sabun biasa kerana menggunakan susu kambing sepenuhnya tanpa campuran air. ➡menggunakan bahan natural dan organik. ➡sesuai untuk masalah kulit kering, eczema, psoariasis, kulit sensitif dan masalah jerawat. . 💦face oil. ➖➖➖➖➖ ➡argan oil morocco jadi pilihan digabung dengan 8 oil terbaik untuk menghasilkan fungsi yang sangat mengagumkan. ➡boleh digunakan sebagai cleanser,moisturizer dan makeup remover. ➡haruman lavender yang menyegarkan dan mempunyai banyak kebaikan. ➡sesuai digunakan untuk ibu mengandung dan bayi kerana berasaskan bahan natural dan organik. . 🐼detox clay mask. ➖➖➖➖➖➖➖➖ ➡dry mask-boleh dicampurkan dengan madu,air,susu,cuka apple,yogurt dan lain-lain mengikut kesesuaian kulit. ➡mengandungi bentonite dan french green clay,antara bahan yang terbukti dapat menyerap toksin kulit dan berfungsi sebagai antibakteria. ➡mengandungi lavender buds yang mempunyai pelbagai khasiat. ➡pakai seminggu sekali je.rehat hujung minggu sambil berspa kat rumah . 🎉🎉dan yang paling best sempena mood republik dekat kl nanti dapat beli dengan harga jimat sangat tau.jimat rm25 tu.😱😱 . jangan tunggu lagi.meh grab cepat.whatsapp hakak 📲 0194305326.😊👍 . . #promojun #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #codshahalam#sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #naturalskincare#skincare #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #produknaturalmalaysia#produknatural
0 26
irine_rainbow

@irine_rainbow

IrineRainbow🍃🌹
2 weeks ago
irine_rainbow Hay hay hay...lebaran tinggal menghitung hari ya.. gak kerasa banget yah ramadhan bentar lagi ninggalin kita semua 😣 semoga di sisa ramadhan ini kita bisa memaksimalkan ibadah kita.. . oiya manteman aku mau share beberapa produk yang aku pakai sebagai perawatan kulit tubuhku selama puasa ini sekaligus perawatan juga menjelang lebaran biar kulitnya cerah,segar,cantik,lembap dan tetep sehat. .. taraa nih dia body care aku : 🍁hand&body lotion dari natur-e aku suka banget natur-e advanced dan si pink pomelo sebagai lotion sehari2 ❤ . 🌼nivea body serum pake ini enak banget bikin kulit lembap dan halus . 🍂bali alus susu domba scrub emm...enak banget body scrub pake susu domba asli satu ini . 🍑herborist minyak zaitun yang ini enaknya dipakai sebelum pake body lotion dan dijadiin body massage sebelum luluran. udahnya enyak banget kulitnya 😍 . yuk bikin kulitmu cerah dan cantik saat lebaran nanti 😃 . cantikians bisa baca juga diblog secantik warna warni pelangi www.irinerainbow.blogspot.com/ . #bodycare #bodyscrub #cerahsaatlebaran #kulitcerah #kulitlembap #bodylotion #oliveoil #balialus #balialussusudomba #herboristminyakzaitun #naturebodylotion #tipscantik #beautyblogger #beautytips #naturalbeauty #naturalskincarelovers #naturaloil #skincare #halalskincare #nivea #bodyserum
0 35
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARY JARDIN.JERAWAT.JERAGAT
2 weeks ago
ibuaisyahmjshahalam 🌸suami puji koi comei😍😍 . penangan cik serum jeragat makin pudar, awet muda dan yang paling penting en suami pon puji tu.😘😘 . amboi berbunga-bunga ha hati bila suami tercinta puji kan?💑 . alhamdulillah serasi dengan mary jardin dan dapat bantu selesaikan masalah dengan izinnya.😊 . nak cuba?jangan segan-segan meh whatsapp hakak 📲 0194305326.💃👍 . . #testimonimaryjardin #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincare#skincare #naturalskincaremalaysia #masalahkulit#nakcantik #serum#collagenserum #jerawatbanyak#jerawat #jeragat#awetmuda #pudarkanparutjerawat #pudarkanparut#anjalkankulit #kulitkusam#sunblock#kurangkankedut #produknatural#produknaturalmalaysia
0 21