Loading...
Search result for #naturalskincarelovers
ibuaisyah.maryjardin

@ibuaisyah.maryjardin

MARY JARDIN.JERAWAT.JERAGAT
1 hour ago
ibuaisyah.maryjardin ๐ŸŒธmasalah alergi kulit semakin pulih!๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . "alami masalah kesan alergi yang gatal, berair dan panas di kwasan dagu." . "dah berjumpa dengan doktor kulit dan doktor berikan krim steroid. namun tak memberikan sebarang kesan. its still on and off." . "bertemu jodoh dengan mj, cuba facial soap & face oil." . "hasil penggunaan secara teratur dan konsisten hampir sebulan, kesan alergi semakin baik." . "kawan-kawan pun tanya guna produk apa." . alhamdulillah.serasi dan dapat bantu selesaikan masalah dengan mary jardin. . orang cakap tak cuba tak tahu kan.dah cuba dan rasa sendiri, eh tetiba terus jatuh hati.๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . psst..facial soap dan face oil tu ada promo jimat jugak tau sempena #maryjardinyearendsale sekarang ni. . baik grab sekarang lagi berbaloi kan?๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘ . whatsapp:0194305326(athirah) mj id:002682 . . #maryjardinyearendsale #testimonimaryjardin #maryjardin#teamea#maryjardinshahalam #codshahalam#sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #naturalskincare#skincare #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #jeragat#parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #produknaturalmalaysia#produknatural
1 5
theritualist

@theritualist

The Ritualist
9 hours ago
theritualist This gentle, lightweight formula combats signs of aging, allowing for a visible difference in skin tone and texture within days of use. the intense anti-aging serum stimulates cell regeneration, while collagen synthesis diminishes age spots. mushroom extract improves skin elasticity correcting sagginess. retinol smoothes fine lines and wrinkles while enhancing the moisture level in the skin. the firming and rejuvenating actions of this anti-aging formula reveal youthful beauty and radiance. . . #aptoskincare #fermentedskincare #natura_love_ #naturalskincarelovers #naturalskin #skincareroutine
1 59
botanyblend

@botanyblend

BOTANYBLEND
21 hours ago
botanyblend Golden drops of sunshine! try our organic facial oil ๐ŸŒžmeru๐ŸŒž to brighten up these cold winter months ๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ™Œ๐Ÿป pic courtesy of @facticemagazine
1 39
ibuaisyah.maryjardin

@ibuaisyah.maryjardin

MARY JARDIN.JERAWAT.JERAGAT
22 hours ago
ibuaisyah.maryjardin ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃjimat rm70 dengan pembelian 3 beradik dari lavender garden collection!๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . ============================= . lavender garden collection didatangkan khas untuk awak semua yang inginkan skincare yang mewah dan ekslusif, berasaskan bahan-bahan yang premium dan yang paling penting selamat kerana berasaskan bahan natural dan organik, bebas bahan kimia berbahaya.๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . dengan rutin yang ringkas tapi lengkap, memang sangat membantu mudahkan urusan harian awak semua.๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘ . "sapa 3 beradik dalam lavender garden collection tu?" . ============================= . โžกfacial soap yang handal mencuci segala kotoran pada kulit dengan berkesan.tambah pulak 2 in 1 dapat berfungsi sebagai scrub untuk menanggalkan sel-sel kulit mati. . โžกface oil atau lebih dikenali sebagai 'magic potion' disebabkan sangat serbaguna.bukan saja dapat mengawal keseimbangan minyak pada kulit dan kawal kelembapan kulit tapi boleh digunakan untuk pelbagai situasi. . antaranya sebagai cleanser, makeup primer, makeup remover, aromaterapi, bantu kurangkan masalah kulit sensitif, gatal-gatal, ruam bayi, hilangkan parut dan macam-macam lagi. . โžกpenggunaan detox clay mask seminggu sekali umpama berspa di rumah sendiri dapat mencuci pori-pori yang tersumbat dan mendetox kulit. . dry mask yang boleh dicampurkan dengan madu, air, susu, cuka apple, yogurt dan lain-lain mengikut kesesuaian kulit. . 3 beradik siap sedia untuk bantu selesaikan masalah kulit awak semua.๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช . berminat nak cuba? . ya!sekarang adalah masa yang sangat tepat. . โŽโŽharga biasa rm170 ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰promosi rm100 sahaja!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . whatsapp:0194305326(athirah)/klik link di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† mj id:002682 . . #maryjardinyearendsale#yearendsale #maryjardin#teamea#maryjardinshahalam #codshahalam#sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #naturalskincare#skincare #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #produknaturalmalaysia#produknatural
1 6
ibuaisyah.maryjardin

@ibuaisyah.maryjardin

MARY JARDIN.JERAWAT.JERAGAT
Yesterday
ibuaisyah.maryjardin "basic set ni sesuai untuk masalah kulit macam mana ye?" . โœ”ada masalah jerawat? โœ”parut jerawat degil nak hilang? โœ”kulit selalu kering, menggelupas? โœ”rimas dengan kulit berminyak? โœ”kulit muka rasa kusam? โœ”liang pori besar? โœ”nak pastikan kulit bersih dari segala kotoran? โœ”nak kulit lembap, lembut dan pastinya cantik dan sihat dengan cara selamat? . atau . โžกinginkan rutin penjagaan wajah yang ringkas tapi lengkap untuk kulit yang sentiasa sihat, bersih, berseri-seri dan maintain muda remaja.๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . 3 beradik yang hot dari mary jardin ni siap sedia berkhidmat, bergabung tenaga untuk membantu menyerikan hari-hari indah awak semua.๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . dapat gunakan skincare yang mewah tapi harga sangat jimat dan berbaloi. . tahan lama pulak lagi sebab penggunaan satu set tu boleh tahan sampai 2-3 bulan, lebih dari tu pon boleh ikut cara penggunaan. . memang elok sangat beli sekarang buat sapa-sapa yang baru nak cuba sebab lepas ni dah tak ada basic set tau.๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . nak ke?kalau nak, baik dapatkan sekarang sebab dapat jimat rm70 dari harga biasa tu.rugi kan kalau terlepas.๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ . โŽโŽharga biasa rm170 ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰promosi rm100 sahaja!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . stok adalah terhad!dapatkan sekarang supaya tak terlepas peluang.๐Ÿ˜‰๐Ÿ’• . whatsapp:0194305326(athirah)/klik link di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† mj id:002682 . . #maryjardinyearendsale#yearendsale #maryjardin#teamea#maryjardinshahalam #codshahalam#sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #naturalskincare#skincare #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #produknaturalmalaysia#produknatural
0 10
phbotanical

@phbotanical

PHbotanical
Yesterday
phbotanical Wild spirit sage face kit $112.00 (6 items) for $80.00 (28% off) and free shipping *orders must be made online by december 15, 2017. 28% off/ free ship coupon code: travelkit80freeship buy here: https://goo.gl/k5nnvv
2 30
ibuaisyah.maryjardin

@ibuaisyah.maryjardin

MARY JARDIN.JERAWAT.JERAGAT
Yesterday
ibuaisyah.maryjardin ๐ŸŒธjerawat yang 3 tahun bertapa dekat muka makin hilang!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . "kenapalah akak tak jumpa mj awal lagi." . "jerawat batu 2 biji dekat tulang pipi dah makin hilang, 1 dah hilang, 1 lagi semakin kecil dan leper." . "dah 3 tahun jerawat tu bertapa dekat situ.syukur sangat." . "lubang parut jerawat yang dah bertahun pon makin mengecil." . "kalau dulu dari jauh dah boleh nampak lubang-lubang tu tapi sekarang tengok depan cermin baru nampak." . alhamdulillah.walaupun ambik masa tapi puas hati dan yakin sebab gunakan skincare yang selamat.๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . konsisten dan sabar sangatla penting, sebab mary jardin adalah produk berasaskan bahan-bahan natural dan organik, bebas bahan kimia berbahaya. . whatsapp:0194305326(athirah) mj id:002682 . . #maryjardinyearendsale #testimonimaryjardin #maryjardin#teamea#maryjardinshahalam #codshahalam#sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #naturalskincare#skincare #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #jeragat#parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #produknaturalmalaysia#produknatural
0 16
hippie.2.happy

@hippie.2.happy

Bibi Rahim
5 days ago
hippie.2.happy Shipping out today! the orders are rolling in and i'm having fun! keep em coming, guys! just go to my bio for easy access. #hippie2happy #healthandwellness #healthandbeauty
1 2
mcarthurskincare

@mcarthurskincare

McArthur Skincare
2 days ago
mcarthurskincare Until the end of december as a christmas gift from us to you, with any purchase of our complete packs or shower packs you will also receive a @soleoorganics all natural sunscreen 40g and a gift wrapped complete skincare soap bar๐ŸŽ๐ŸŽ…๐Ÿคถ๐ŸŽ„we have you covered for all your natural skincare needs including sun protection. available online only. offer expires on 31st december 2017.
1 42
botanyblend

@botanyblend

BOTANYBLEND
2 days ago
botanyblend Samples galore for our exeter retailer today!
7 55
ibuaisyah.maryjardin

@ibuaisyah.maryjardin

MARY JARDIN.JERAWAT.JERAGAT
2 days ago
ibuaisyah.maryjardin ๐ŸŒธfacial soap(fs) dari mary jardin. . ๐Ÿ’ญapa fs boleh bantu awak semua? . โžกmencuci segala kotoran pada kulit dengan berkesan. โžก2 in 1 berfungsi sebagai scrub untuk menanggalkan sel-sel kulit mati. โžกmelembapkan dan melembutkan kulit. . โœ”sabun ini juga sesuai untuk pengguna yang mengalami masalah kulit kering, eczema, psoariasis,kulit sensitif & masalah jerawat. . psst..nak tahu satu rahsia lagi tak?๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . harga sabun mj yang boleh tahan sampai 2-3 bulan cuma rm40 saja tau!๐Ÿ˜๐Ÿ˜*lama lagi dari tu pon boleh, nanti kita share tips* . eh nanti dulu, #maryjardinyearendsale sekarang pon ada promo untuk facial soap tau. . cuma rm30 sahaja!uish jimat rm10 tu.nak ke? . jangan lepaskan peluang.baik dapatkan cepat.๐Ÿ˜‰๐Ÿƒ . whatsapp:0194305326(athirah)/klik link di bio ๐Ÿ‘† ๐Ÿ‘† mj id:002682 . . #maryjardinyearendsale#yearendsale #maryjardin#teamea#maryjardinshahalam #codshahalam#sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #naturalskincare#skincare #masalahkulit#nakcantik #facialsoap#scrubmuka #jerawatbanyak#jerawat #cucipori#kulitkering #lembapkankulit#eczema #ruam#psoriasis#kulitsensitif #sabunhomemade#sabunsusukambing#parut #produknaturalmalaysia#produknatural
2 14
simonnerose

@simonnerose

Simonne Rose
3 days ago
simonnerose In the spirit of the holidays...it’s giveaway time๐ŸŽ‰ for a chance to win the simonnerose gift basket (plus a few other goodies) 1. visit simonnerose.com 2. enter your email in the “sign up for updates”pop up. 3. winner will be selected, monday 12.11.17 at 12:00pm cst๐ŸŒน
1 22
maryjardin.syida

@maryjardin.syida

maryjardin.syida
4 days ago
maryjardin.syida Hai awak! a'ah, awak la. happy weekend๐Ÿ˜‰ . apa program hari? jangan lupa oleskan sedikit face oil dari mary jardin ye. baru lah skin kita ada sedikit protection๐Ÿ˜˜. . awak dah dapatkan basic set dengan harga promo ni ke belum? cecepat tau awak, while last stock je ni. untung sesangat tau awak, jimat rm70 hokay๐Ÿ˜. . #maryjardin #maryjardinpromo #maryjardinyearendsale #yearendsale
2 23
ibuaisyah.maryjardin

@ibuaisyah.maryjardin

MARY JARDIN.JERAWAT.JERAGAT
6 days ago
ibuaisyah.maryjardin Sementara tunggu sharing #mymaryjardinstory tadi, dapat whatsapp cakap nak order lagi 2 kotak sabun.alhamdulillah.๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . bila dah rasai sendiri kehebatan 'biskut cantik' dari mary jardin tu mesti tak senang duduk kalau habis stok.macam akak kita tu dah berkali-kali repeat order.๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . wah dah alang-alang promo jimat bulan ni memang untung sangatla kan grab siap-siap.bukan boleh pakai dekat muka ja tau kalau nak guna sebagai sabun mandi pon boleh tak da masalah.๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . nak rasai jugak ke kehebatan 'biskut cantik' tu?boleh sangat, dahla dapat harga jimat kan?๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . whatsapp:0194305326(athirah)/klik link di bio ๐Ÿ‘† ๐Ÿ‘† mj id:002682 . . #maryjardinyearendsale #maryjardin#teamea#maryjardinshahalam #codshahalam#sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #naturalskincare#skincare #masalahkulit#nakcantik #facialsoap#scrubmuka #jerawatbanyak#jerawat #cucipori#kulitkering #lembapkankulit#eczema #ruam#psoriasis#kulitsensitif #sabunhomemade#sabunsusukambing#parut #produknaturalmalaysia#produknatural
0 22