Loading...
Search result for #naturalskincarelovers
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARYJARDIN.SHAHALAM.JERAWAT
6 hours ago
ibuaisyahmjshahalam 🌸kenapa berbaloi grab sekarang?😘😘 βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– sebab dapat jimat rm15 tau!so buatla pilihan yang bijak.dapat cantik dan sihat kulit,tapi dapat beli dengan harga jimat.πŸ‘ . . πŸŽ‰πŸŽ‰soap+clay mask=rm115. βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– ❎harga biasa:rm130. 🚨🚨jimat rm15.😱 . . nak order?meh whatsapp hakak cepat πŸ“² 0194305326.πŸ˜ŠπŸ‘ . . #hargaruntuh#jimathabis #promomaryjardin #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin #maryjardinshahalam #sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #eczema#ruam#kulitsensitif #produknatural
0 33
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARYJARDIN.SHAHALAM.JERAWAT
6 hours ago
ibuaisyahmjshahalam 🚨🚨4 hari lagi!😱😱 βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– jangan lepaskan peluang grab harga promosi ni tau!memang jimat banyak!😍😍 . . 1.basic set=rm150. βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– ❎harga biasa:rm175. 🚨🚨jimat rm25.😱 . . 2.face oil+clay mask=rm135. βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– ❎harga biasa:rm150. 🚨🚨jimat rm15.😱 . . 3.soap+clay mask=rm115. βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– ❎harga biasa:rm130. 🚨🚨jimat rm15.😱 . . πŸ“¦ready stok! 🚚price exclude postage. . . nak order?meh whatsapp hakak cepat πŸ“² 0194305326.πŸ˜ŠπŸ‘ . . #hargaruntuh#jimathabis #promomaryjardin #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #eczema#ruam#kulitsensitif #produknatural#produknaturalmalaysia
0 25
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARYJARDIN.SHAHALAM.JERAWAT
8 hours ago
ibuaisyahmjshahalam 🌸orang dah mula tegur pakai skincare apa tu?😍😍 βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– alhamdulillah hasil penggunaan basic set selama 3 bulan.kulit dah makin sihat,cik jerawat dah berkurangan kalau tak lagi teruk.😒😒 . . sampai orang dah mula tegur pakai apa kulit dah makin ok.ha mary jardin lah jawapannya.😍😍 . . insyaallah mary jardin sebagai pembantu untuk selesaikan masalah dengan izinnya.😊 . . nak cuba jugak?mehla whatsapp hakak πŸ“² 0194305326.πŸ˜˜πŸ‘ . . 🚨🚨🚨tinggal 4 hari lagi promosi!😱😱 . . #testimonimaryjardin #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #eczema#ruam#kulitsensitif #produknatural#produknaturalmalaysia
0 21
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARYJARDIN.SHAHALAM.JERAWAT
10 hours ago
ibuaisyahmjshahalam 🌸gabungan terbaik!😚😚 βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– apa yang penting?kerjasama!πŸ’ͺπŸ’ͺ . . ha kalau ada masalah kulit kusam?tona tak sekata?whitehead dan blackhead bermaharajalela kat muka?meh cuba gabungan terbaik ni.hasil kerjasama 2 beradik ni, confirm dah boleh ucapkan selamat tinggal dekat masalah tadi.😘😘 . . βœ”face oil boleh pakai hari-hari sebagai cleanser, moisturizer, makeup primer dan juga makeup remover. βœ”seminggu sekali berspa dekat rumah dengan detox clay mask.boleh cuci semua kotoran dekat muka,tanggalkan sel kulit mati, whitehead dan juga blackhead. πŸ‘barula kulit makin sihat dan cantik.tona lebih sekata,makin berseri dan segar kulit jadinya.😍😍 . . πŸ’¦face oil:sebotol tahan 2-3 bulan. 🐼clay mask:sebotol tahan 4-5 bulan. . . πŸŽ‰πŸŽ‰face oil+clay mask=rm135. βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– ❎harga biasa:rm150. 🚨🚨jimat rm15.😱 . . nak cuba jugak meh whatsapp hakak cepat πŸ“² 0194305326.πŸ˜ŠπŸ‘ . . #hargaruntuh#jimathabis #promomaryjardin #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin #maryjardinshahalam #sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #eczema#ruam#kulitsensitif #produknatural#produknaturalmalaysia
0 28
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARYJARDIN.SHAHALAM.JERAWAT
11 hours ago
ibuaisyahmjshahalam 🚨🚨4 hari lagi!😱😱 βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– jangan lepaskan peluang grab harga promosi ni tau!memang jimat banyak!😍😍 . . 1.basic set=rm150. βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– ❎harga biasa:rm175. 🚨🚨jimat rm25.😱 . . 2.face oil+clay mask=rm135. βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– ❎harga biasa:rm150. 🚨🚨jimat rm15.😱 . . 3.soap+clay mask=rm115. βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– ❎harga biasa:rm130. 🚨🚨jimat rm15.😱 . . πŸ“¦ready stok! 🚚price exclude postage. . . nak order?meh whatsapp hakak cepat πŸ“² 0194305326.πŸ˜ŠπŸ‘ . . #hargaruntuh#jimathabis #promomaryjardin #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #eczema#ruam#kulitsensitif #produknatural#produknaturalmalaysia
0 27
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARYJARDIN.SHAHALAM.JERAWAT
13 hours ago
ibuaisyahmjshahalam 🌸tersalah pilih skincare😒😒 βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– perkongsian dari family mary jardin.muka jadi teruk sangat lepas tersalah pakai produk ada merkuri.πŸ˜₯πŸ˜₯ . . tapi selepas 2 bulan cuba basic set dari mary jardin,muka dah semakin pulih.😍😍 . . βœ”jerawat makin susut. βœ”parut pudar. βœ”hilang rasa gatal. βœ”muka kurang berminyak. . . nak sihat dan cantik kulit dengan cara selamat mestila kena banyakkan bersabar kan.dan yang paling penting konsisten dan jaga jugak aspek lain.barula cantik luar dalam.😘😘 . . eh nak cuba jugak?meh whatsapp hakak cepat πŸ“² 0194305326.πŸ˜ŠπŸ‘ . . 🚨🚨🚨tinggal 4 hari lagi promosi!😱😱 . . #testimonimaryjardin #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #eczema#ruam#kulitsensitif #produknatural#produknaturalmalaysia
0 24
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARYJARDIN.SHAHALAM.JERAWAT
15 hours ago
ibuaisyahmjshahalam 🌸memang rugi terlepas promo basic set😨😨 βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– kenapa rugi kalau terlepas harga promo basic set dari mary jardin?😱😱 . . sebab harga memang berbaloi sangat!bukan senang nak dapat lagi harga jimat ni.😍😍 . . πŸŽ‰πŸŽ‰basic set=rm150. βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– ❎harga biasa:rm175. 🚨🚨jimat rm25.😱 . . apa bestnya basic set?jemput tengok ‡ ‡ ‡ ‡ . 🐐facial soap. βž–βž–βž–βž–βž–βž– ➑homemade facial soap cara cold-pressed(untuk memelihara segala khasiat bahan yang digunakan). ➑lebih soft dari sabun biasa kerana menggunakan susu kambing sepenuhnya tanpa campuran air. ➑menggunakan bahan natural dan organik. ➑sesuai untuk masalah kulit kering, eczema, psoariasis, kulit sensitif dan masalah jerawat. . πŸ’¦face oil. βž–βž–βž–βž–βž– ➑argan oil morocco jadi pilihan digabung dengan 8 oil terbaik untuk menghasilkan fungsi yang sangat mengagumkan. ➑boleh digunakan sebagai cleanser,moisturizer dan makeup remover. ➑haruman lavender yang menyegarkan dan mempunyai banyak kebaikan. ➑sesuai digunakan untuk ibu mengandung dan bayi kerana berasaskan bahan natural dan organik. . 🐼detox clay mask. βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– ➑dry mask-boleh dicampurkan dengan madu,air,susu,cuka apple,yogurt dan lain-lain mengikut kesesuaian kulit. ➑mengandungi bentonite dan french green clay,antara bahan yang terbukti dapat menyerap toksin kulit dan berfungsi sebagai antibakteria. ➑mengandungi lavender buds yang mempunyai pelbagai khasiat. ➑pakai seminggu sekali je.rehat hujung minggu sambil berspa kat rumah. . . nak order?meh whatsapp hakak cepat πŸ“² 0194305326.terlepas nanti tak dapat den nak nolong.πŸ˜‚πŸ‘ . . #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #eczema#ruam#kulitsensitif #produknatural#produknaturalmalaysia
0 25
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARYJARDIN.SHAHALAM.JERAWAT
16 hours ago
ibuaisyahmjshahalam 🚨🚨4 hari lagi!😱😱 βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– jangan lepaskan peluang grab harga promosi ni tau!memang jimat banyak!😍😍 . . 1.basic set=rm150. βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– ❎harga biasa:rm175. 🚨🚨jimat rm25.😱 . . 2.face oil+clay mask=rm135. βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– ❎harga biasa:rm150. 🚨🚨jimat rm15.😱 . . 3.soap+clay mask=rm115. βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– ❎harga biasa:rm130. 🚨🚨jimat rm15.😱 . . πŸ“¦ready stok! 🚚price exclude postage. . . nak order?meh whatsapp hakak cepat πŸ“² 0194305326.πŸ˜ŠπŸ‘ . . #hargaruntuh#jimathabis #promomaryjardin #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #eczema#ruam#kulitsensitif #produknatural#produknaturalmalaysia
0 28
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARYJARDIN.SHAHALAM.JERAWAT
18 hours ago
ibuaisyahmjshahalam 🌸kehebatan 4 beradik dari mary jardin😍😍 βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– kurang jelas fungsi setiap produk dari mary jardin?nak hakak share sikit secara ringkas fungsi 4 beradik yang meletop sangat tu ha.πŸ’ƒπŸ’ƒ . . nak tahu lebih lanjut?meh whatsapp hakak πŸ“² 0194305326.kita sembang panjang.jangan segan-segan.πŸ˜ŠπŸ‘ . . πŸŽ‰πŸŽ‰nak lagi best jangan lepaskan peluang grab harga jimat sangat sekarang ni.memang berbaloi habis.😚😚 . . #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead#eczema #ruam#kulitsensitif#serum #anjalkankulit#sunblock #produknatural#produknaturalmalaysia
3 23
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARYJARDIN.SHAHALAM.JERAWAT
19 hours ago
ibuaisyahmjshahalam 🌸assalamualaikum dan selamat pagi.😘 . . semoga semua dipermudahkan urusan dan dimurahkan rezeki.😍 . . bukan senang nak senang.semua perkara perlukan usaha, pengorbanan.tak kira la samada bekerja,belajar.yang paling penting jangan mudah berputus asa.πŸ’ͺπŸ’ͺ . . setiap kepahitan atau kesusahan yang kita lalui,insya allah akan diganti dengan kemanisan dikemudian hari.😘😘 . . tapi kalau ada masalah kulit,meh cuba mary jardin pulak.mana tahu sesuai,bolehla bertambah manis di pagi raya nanti.😍😍 . . nak cuba?meh whatsapp hakak πŸ“² 0194305326.πŸ˜ŠπŸ‘ . . 🚨🚨🚨tinggal 4 hari lagi promosi!😱😱 . . #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin #maryjardinshahalam #sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #eczema#ruam#kulitsensitif #produknaturalmalaysia#produknatural
0 29
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARYJARDIN.SHAHALAM.JERAWAT
Yesterday
ibuaisyahmjshahalam 🌸face oil bantu masalah kerak kepala bayi😱😱 βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– perkongsian dari family mary jardin.😘😘 . . jemput tengok ‡ ‡ ‡ ‡ β–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺ anak kedua saya sekarang umur 9 bulan dan memang ada kerak atas kulit kepala (cradle cap) sejak beberapa minggu lepas lahir. . bawa ke klinik, doktor bagi syampu untuk cradle cap. memang syampu tu boleh tanggalkan kerak, tapi kulit kepala dan dahi anak saya jadi sangat kering lepas guna syampu tu. . kalau sapu minyak zaitun, jadi terlalu berminyak pula dan bau pun kurang sedap 😁 . semalam saya cuba sapu mj face oil, sekali sapu je kerak kepala tu jadi lembut dan tertanggal dari kulit macam dalam gambar tu. tak berminyak pun sebab cepat meresap dalam kulit. dan tak mengeringkan kulit. . . πŸ‘‰jangan risau face oil dari mary jardin ni sesuai untuk bayi sebab tidak mengandungi bahan kimia bahaya, tiada pengawet, tiada pewangi tapi harum semulajadi sebab ada minyak lavender.πŸ‘πŸ‘ . . berminat nak cuba mary jardin?mehla whatsapp hakak πŸ“² 0194305326.jangan segan-segan.πŸ˜ŠπŸ‘ . #testimonimaryjardin #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #masalahkulit#nakcantik #jerawat#kulitkering #faceoil#kulitberminyak#kulitkusam #tonataksekata#whitehead #blackhead#parut#eczema #ruam#kulitsensitif#eyebag #strechmarks#makeupprimer #cleanser#moisturizer#makeupremover
0 32
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARYJARDIN.SHAHALAM.JERAWAT
Yesterday
ibuaisyahmjshahalam 🌸sekali cuba memang tak cark lain dah😚😚 βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– lepas penat balik keja seharian dapat cuci dengan facial soap mary jardin yang best sangat tu memang tak cari lain dah.😍😍 . . dahla bau wangi lavender tenang je rasa,kulit lembab dan lembut.bonus pulak sebab 2 in 1 boleh jadi scrub sekali.memang jimat tak payah pening-pening nak tambah yang lain.lena ja tido.😚😚 . . seminggu sekali pulak berspa kat rumah je dengan detox clay mask tu.memang cuci habis semua segala kotoran degil.barula sihat kulit.cenggini ha πŸ‘πŸ‘ . . pstt nak jugak meh whatsapp hakak ye πŸ“² 0194305326.πŸ˜ŠπŸ‘ . . #hargaruntuh#jimathabis #promomaryjardin #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #eczema#ruam#kulitsensitif #produknatural
0 32
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARYJARDIN.SHAHALAM.JERAWAT
Yesterday
ibuaisyahmjshahalam 🚨🚨5 hari lagi!😱😱 βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– jangan lepaskan peluang grab harga promosi ni tau!memang jimat banyak!😍😍 . . 1.basic set=rm150. βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– ❎harga biasa:rm175. 🚨🚨jimat rm25.😱 . . 2.face oil+clay mask=rm135. βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– ❎harga biasa:rm150. 🚨🚨jimat rm15.😱 . . 3.soap+clay mask=rm115. βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– ❎harga biasa:rm130. 🚨🚨jimat rm15.😱 . . πŸ“¦ready stok! 🚚price exclude postage. . . nak order?meh whatsapp hakak cepat πŸ“² 0194305326.πŸ˜ŠπŸ‘ . . #hargaruntuh#jimathabis #promomaryjardin #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #eczema#ruam#kulitsensitif #produknatural#produknaturalmalaysia
0 40
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARYJARDIN.SHAHALAM.JERAWAT
Yesterday
ibuaisyahmjshahalam 🌸kulit makin sihat😘😘 βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– wah kawan-kawan pon dah perasan kulit makin sihat,bekas jerawat dah makin pudar,liang pori makin mengecil hasil penggunaan face oil dari mary jardin.😱😱 . . gambar testimoni tu #nofilter ye.😚😚 . . πŸŽ‰πŸŽ‰genap 10 hari penggunaan face oil. . . cara pemakaian. βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– πŸ‘‰sebelum tidur dan waktu pagi sebelum pakai mekap before pergi kerja. . . psst tak nak cuba ke?kalau nak meh whatsapp hakak πŸ“² 0194305326.πŸ˜ŠπŸ‘ . . #testimonimaryjardin #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire#secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #sayajualsayapakai #naturalskincarelovers#naturalskincaremalaysia #masalahkulit#nakcantik#jerawat#kulitkering #faceoil#kulitberminyak#kulitkusam #tonataksekata#whitehead#blackhead#parut #eczema#ruam#kulitsensitif #strechmarks#makeupprimer #cleanser#moisturizer#makeupremover
0 50
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARYJARDIN.SHAHALAM.JERAWAT
Yesterday
ibuaisyahmjshahalam 🌸gabungan terbaik!😚😚 βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– ada masalah kulit kusam?tona tak sekata?whitehead dan blackhead bermaharajalela kat muka?meh cuba gabungan terbaik ni.😘😘 . . βœ”face oil boleh pakai hari-hari sebagai cleanser, moisturizer, makeup primer dan juga makeup remover. βœ”seminggu sekali berspa dekat rumah dengan detox clay mask.boleh cuci semua kotoran dekat muka,tanggalkan sel kulit mati, whitehead dan juga blackhead. πŸ‘barula kulit makin sihat dan cantik.tona lebih sekata,makin berseri dan segar kulit jadinya.😍😍 . . πŸ’¦face oil:sebotol tahan 2-3 bulan. 🐼clay mask:sebotol tahan 4-5 bulan. . . πŸŽ‰πŸŽ‰face oil+clay mask=rm135. βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– ❎harga biasa:rm150. 🚨🚨jimat rm15.😱 . . nak cuba jugak meh whatsapp hakak cepat πŸ“² 0194305326.πŸ˜ŠπŸ‘ . . #hargaruntuh#jimathabis #promomaryjardin #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin #maryjardinshahalam #sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #eczema#ruam#kulitsensitif #produknatural #produknaturalmalaysia
0 27
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARYJARDIN.SHAHALAM.JERAWAT
Yesterday
ibuaisyahmjshahalam 🚨🚨5 hari lagi!😱😱 βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– jangan lepaskan peluang grab harga promosi ni tau!memang jimat banyak!😍😍 . . 1.basic set=rm150. βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– ❎harga biasa:rm175. 🚨🚨jimat rm25.😱 . . 2.face oil+clay mask=rm135. βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– ❎harga biasa:rm150. 🚨🚨jimat rm15.😱 . . 3.soap+clay mask=rm115. βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– ❎harga biasa:rm130. 🚨🚨jimat rm15.😱 . . πŸ“¦ready stok! 🚚price exclude postage. . . nak order?meh whatsapp hakak cepat πŸ“² 0194305326.πŸ˜ŠπŸ‘ . . #hargaruntuh#jimathabis #promomaryjardin #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #eczema#ruam#kulitsensitif #produknatural#produknaturalmalaysia
2 46
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARYJARDIN.SHAHALAM.JERAWAT
Yesterday
ibuaisyahmjshahalam 🌸8 hari kulit makin pulih😍😍 βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– alhamdulillah perubahan yang positif hasil penggunaan basic set baru 8 hari.kulit makin sihat berseri gitu.😘😘 . . ❎before : 5/3/2017. βœ”pores besar. βœ”sunburn belum pulih kesan drpd aktiviti hiking. . . β˜‘after : 14/3/2017. βœ”pores semakin kecil. βœ”sunburn pulih sepenuhnya. . . dalam masa 8 hari penggunaan. βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž–βž– πŸ‘‰cuci muka dgn sabun dua kali sehari. πŸ‘‰pakai faceoil dua kali sehari pagi dan malam. πŸ‘‰pakai mask seminggu sekali. . . alhamdulillah.mary jardin dapat bantu selesaikan masalah.eh awak ada masalah jugak?meh whatsapp hakak πŸ“² 0194305326.kita bincang masalah kulit awak dan cara nak selesai.πŸ˜ŠπŸ‘ . . #testimonimaryjardin #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #eczema#ruam#kulitsensitif #produknatural#produknaturalmalaysia
0 28
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARYJARDIN.SHAHALAM.JERAWAT
Yesterday
ibuaisyahmjshahalam 🌸jimat dengan basic set?😱😱 βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– teringin nak cuba basic set tapi ada masalah bajet?ha sekarang la masa yang paling sesuai.dapat jimat banyak tu rm25.nak tahu macam mana nak jimat banyak tu?semestinya kena rebut #hargaruntuh #promomaryjardin bulan ni!πŸ‘πŸ‘ . . bukan senang nak dapat harga jimat dan berbaloi macam ni tau.😘😘 . . πŸŽ‰πŸŽ‰basic set=rm150. βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– ❎harga biasa:rm175. 🚨🚨jimat rm25.😱 . . nak grab harga promo tu?meh whatsapp hakak cepat πŸ“² 0194305326.melepas nanti rugi!πŸ˜ŠπŸ‘ . . #hargaruntuh#jimathabis #promomaryjardin #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin #maryjardinshahalam #sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #eczema#ruam#kulitsensitif #produknatural #produknaturalmalaysia
0 31
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARYJARDIN.SHAHALAM.JERAWAT
Yesterday
ibuaisyahmjshahalam 🚨🚨5 hari lagi!😱😱 βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– jangan lepaskan peluang grab harga promosi ni tau!memang jimat banyak!😍😍 . . 1.basic set=rm150. βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– ❎harga biasa:rm175. 🚨🚨jimat rm25.😱 . . 2.face oil+clay mask=rm135. βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– ❎harga biasa:rm150. 🚨🚨jimat rm15.😱 . . 3.soap+clay mask=rm115. βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– ❎harga biasa:rm130. 🚨🚨jimat rm15.😱 . . πŸ“¦ready stok! 🚚price exclude postage. . . nak order?meh whatsapp hakak cepat πŸ“² 0194305326.πŸ˜ŠπŸ‘ . . #hargaruntuh#jimathabis #promomaryjardin #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #eczema#ruam#kulitsensitif #produknatural#produknaturalmalaysia
0 33
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARYJARDIN.SHAHALAM.JERAWAT
Yesterday
ibuaisyahmjshahalam 🌸3 hari dah hilang?😱😱 βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– perkongsian dari family mary jardin.😘😘 . . sebelum ni guna basic set dari feb-april.masalah biji-biji kecik tu susah nak hilang.tapi baru sehari je guna serum dah nampak perubahan.😍😍 . . wahh memang pelengkap serum ni!sebab tu cepat sangat habis stok.berebut semua nak grab.πŸ’ƒπŸ’ƒ . . eh nak cuba mary jardin jugak?jangan segan-segan meh whatsapp hakak πŸ“² 0194305326.nanti kita sembang panjang.πŸ˜ŠπŸ‘ . . #testimonimaryjardin #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #masalahkulit#nakcantik #serum#collagenserum #jerawatbanyak#jerawat #jeragat#awetmuda #pudarkanparutjerawat #pudarkanparut#anjalkankulit #kulitkusam#sunblock#kurangkankedut #produknatural#produknaturalmalaysia
2 28