Loading...
Search result for #naturalskincarelovers
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARY JARDIN.JERAWAT.JERAGAT
10 hours ago
ibuaisyahmjshahalam 🌸collagen serum.😘 . fungsi. ➖➖➖ ✔menganjalkan kulit. ✔mengurangkan kedutan dan garis halus. ✔menegangkan kulit. ✔melembabkan kulit. ✔pudarkan parut. ✔mencerahkan kulit. ✔merawat jerawat dan kulit kusam. ✔mengatasi masalah jeragat dan pigmentasi. ✔melindungi dari sinar uv. ✔anti penuaan. . collagen serum mary jardin rm150 tapi boleh tahan sampai 2-3 bulan ikut cara penggunaan masing-masing.jimat kan?😘👍 . whatsapp:0194305326(athirah) mj id:002682 . . #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #codshahalam#sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincare#skincare #naturalskincaremalaysia #masalahkulit#nakcantik #serum#collagenserum #jerawatbanyak#jerawat #jeragat#awetmuda#baikikulit #pudarkanparutjerawat #pudarkanparut#anjalkankulit #kulitkusam#sunblock#kurangkankedut #produknatural#produknaturalmalaysia
0 15
maryjardin_official_

@maryjardin_official_

Mary Jardin HQ Agent
11 hours ago
maryjardin_official_ 🌸tak suka dengan clay mask!😠😠 . eh kenapa tu?kenapa marah dengan clay mask tu?😱😱 . sebab......... . 👍muka rasa fresh sangat! 👍kulit lembut.💆 . dan.. . teruja dengan hasilnya sampai asyik nak poke2 pipi sendiri.😍😍 . bikin panas je kan?buat yang belum cuba lagi memang rugi tak rasai sendiri ni.💃💃 rm85 free microfiber towel . nak?meh whatsapp 013-7413659 (afieqah) 📲 .😊👍 . . #testimonimaryjardin #maryjardin #sayajualsayapakai #sayajualmaryjardin #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #naturalskincare#skincare #masalahkulit#nakcantik #detoxclaymask#detoxmuka #buangtoksin#cucipori #tanggalselkulitmati #whitehead#blackhead #kulitkusam#segarkanmuka #spakatrumah#spahujungminggu #produknatural#produknaturalmalaysia
0 13
suhanaza

@suhanaza

Suhana Zainal
17 hours ago
suhanaza 💖embon skincare💖 kami pengguna embon skincare 😘😘😘 . kulit kakak sensitif... sejak guna embon skincare, jerawat jrg2 singgah.... parut jerawat semakin pudar... kulit slowly recover... mmg amik masa utk nmpk kesan dia... sbb embon skincare chemical free n natural product.... takde pengelupasan kulit bagai ni... yg penting kena consistent dan rajin yer... korang akan jatuh cinta dgn embon skincare 😍😍😍 . nak cuba, wsapp kakak laju2 tau . 012-2944032 . #embonskincare #kakakpakaikakaksharekakakjual #gofornaturalandchemicalfreeskincare #sayangikulitkita #naturalskincarelovers #chemicalfreeskincare
4 22
suhanaza

@suhanaza

Suhana Zainal
17 hours ago
suhanaza 💖embon skincare💖 yeayyy... stock minggu ni dah sampai... sape yg order tunggu yer... kakak pos/cod... . sape nak cantik dgn natural and chemical free skincare... wsapp kakak sepantas kilat hokayy 😘😘😘 . 012-2944032 #embonskincare #kakakpakaikakaksharekakakjual #gofornaturalandchemicalfreeskincare #sayangikulitkita #naturalskincarelovers #chemicalfreeskincare
0 13
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARY JARDIN.JERAWAT.JERAGAT
18 hours ago
ibuaisyahmjshahalam Cantik dipandang hebat menyental kulit.😘💪 . . . ha tengok tu, rasa macam nak ceduk sikit makan body scrub dari mary jardin lavender rose collection ni.😉😉 . 🌸sugar salt body scrub. . 👉mengandungi susu kambing organik, garam himalaya, gula, jojoba oil, lavender buds (memang bunga lavender kering sebenar), pati lavender dan ros. . kalau mandi dengan scrub ni, memang terasa macam buat spa pengantin. kulit badan halus licin.👸👸 . bayangkanlah mandi dengan susu, lembut mcm sutera. garam akan keluarkan semua daki. tiada lagi masalah bau badan insyaallah. . yang lagi best sebab semuanya asli tanpa bahan kimia dan memang mandi pati bunga dan bunga terus!😍😍 . dah tak payah susah-susah nak nikmati spa dekat luar, buat dekat rumah je jimat lagi, nak berendam lama-lama pon tak kisah dengan adanya set bodycare dari mary jardin ni.😘😘 . whatsapp:0194305326(athirah) mj id:002682 . . #newproduct#bodycare #bodyscrub#scrubbadan #lavender#rose#spaathome #bodylotion#facemist#lipbalm #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#codshahalam #maryjardinshahalam #sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #masalahkulit#nakcantik #produknaturalmalaysia#produknatural
0 38
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARY JARDIN.JERAWAT.JERAGAT
Yesterday
ibuaisyahmjshahalam 🌸kesan mendetox🐼 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ selalu biasa dengar air detox je kan?tapi muka pon kena detox ke?😚😚 . ha meh sini tirah nak share apa specialnya bila guna clay mask ni untuk mendetox muka.😊👍 . . 🌹memberi perlindungan untuk kulit melalui 3 tindakan hebat: . 1. pembersihan liang pori secara mendalam dan pengelupasan yang lembut. . 2. pembaharuan dan pembaikan kulit. . 3. melembapkan dan mengurangkan sensitiviti kulit. . . 🌹masker ini menyerap semua kotoran dikulit dan mengekalkan kelembapan wajah, menjadikan kulit anda kembali muda remaja. . . 🌹penggunaan yang berterusan akan menjadikan kulit anda lebih licin, lebih cerah dan lebih bersih. . seminggu sekali je pakai mask ni.dalam 10-15 minit dah siap berspa dekat rumah.sebotol boleh tahan sampai 4-5 bulan tau.ha jimat ke tak?😱😱 . nak lagi jimat kena grab promo combo detox clay mask+exclusive microfiber towel dari mary jardin tu dengan hanya rm85 je boleh berspa dekat rumah selama 4-5 bulan.😍😍 . whatsapp:0194305326(athirah) mj id:002682 . . #ibuaisyahmjshahalam #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #codshahalam#sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #naturalskincare#skincare #masalahkulit#nakcantik #detoxclaymask#detoxmuka #buangtoksin#cucipori #tanggalselkulitmati #whitehead#blackhead #kulitkusam#segarkanmuka #spakatrumah#spahujungminggu #produknatural#produknaturalmalaysia
0 25
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARY JARDIN.JERAWAT.JERAGAT
Yesterday
ibuaisyahmjshahalam 🌸detox clay mask.😘 . fungsi. ➖➖➖ ✔menyerap toksin kulit. ✔mencuci pori tersumbat. ✔menanggalkan sel kulit mati. ✔lembutkan kulit muka. ✔menanggalkan whitehead dan blackhead. ✔merawat kulit kusam. ✔memberi kesegaran pada wajah. . detox clay mask mary jardin rm80 tapi boleh tahan sampai 4-5 bulan ikut cara penggunaan masing-masing.jimat kan?😘👍 . whatsapp:0194305326(athirah) mj id:002682 . . #ibuaisyahmjshahalam #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #codshahalam#sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #naturalskincare#skincare #masalahkulit#nakcantik #detoxclaymask#detoxmuka #buangtoksin#cucipori #tanggalselkulitmati #whitehead#blackhead #kulitkusam#segarkanmuka #spakatrumah#spahujungminggu #produknatural#produknaturalmalaysia
0 22
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARY JARDIN.JERAWAT.JERAGAT
Yesterday
ibuaisyahmjshahalam 🌸jerawat makin kecut dan pudar.😍😍 . bila stress atau hormon tak stabil mesti cik jerawat datang melawat kan?mulala bad mood,malu nak keluar.😢😢 . meh tengok ni hasil penggunaan basic set mary jardin selama 1 minggu,cik jerawat makin kecut dan pudar!yeayyy!💃💃 . dengan penggunaan yang betul dan berterusan,basic set mary jardin dapat membantu atasi masalah cik jerawat dan yang paling penting selamat.👍👍 . sebab produk mary jardin berasaskan bahan natural dan organik, bebas kimia berbahaya.🙅🙅 . jadi tak payah risau, bukan produk timbang kilo ye.diformulasi khas oleh dr maryam iaitu pn ceo mary jardin yang merupakan bekas doktor perubatan.😘👍 . whatsapp:0194305326(athirah) mj id:002682 . . #testimonimaryjardin #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #codshahalam#sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #naturalskincare#skincare #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #produknaturalmalaysia#produknatural
0 29
maryjardin.setapak2

@maryjardin.setapak2

BEBAS JERAWAT DAN JERAGAT
Yesterday
maryjardin.setapak2 🌸manjakan kulit sebelum tido lena.😴😴 . "best, wangi je." . "lepas dah bersihkan muka, rasa lembut je kulit." . sapu pulak face oil sikit.boleh tido lena ditemani haruman lavender.😍😍 . jangan terlajak tido pulak sebab nyenyak sangat penangan bau lavender.😅😅 . selamat malam!💕🌛 . #testimonimaryjardin #maryjardin#maryjardinshahalam #sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #naturalskincare#skincare #masalahkulit#nakcantik #detoxclaymask#detoxmuka #buangtoksin#cucipori #tanggalselkulitmati #whitehead#blackhead #kulitkusam#segarkanmuka #spakatrumah#spahujungminggu #produknatural#produknaturalmalaysia #sayajualmaryjardin
0 3
maryjardin.setapak

@maryjardin.setapak

BEBAS JERAWAT DAN JERAGAT
Yesterday
maryjardin.setapak 🌸manjakan kulit sebelum tido lena.😴😴 . "best, wangi je." . "lepas dah bersihkan muka, rasa lembut je kulit." . sapu pulak face oil sikit.boleh tido lena ditemani haruman lavender.😍😍 . jangan terlajak tido pulak sebab nyenyak sangat penangan bau lavender.😅😅 . selamat malam!💕🌛 . #testimonimaryjardin #maryjardin#maryjardinshahalam #sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #naturalskincare#skincare #masalahkulit#nakcantik #detoxclaymask#detoxmuka #buangtoksin#cucipori #tanggalselkulitmati #whitehead#blackhead #kulitkusam#segarkanmuka #spakatrumah#spahujungminggu #produknatural#produknaturalmalaysia #sayajualmaryjardin
0 8
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARY JARDIN.JERAWAT.JERAGAT
Yesterday
ibuaisyahmjshahalam Lunch apa harini uolss? . tetiba teringat gulai betik dengan ayam yang mama selalu buat.kalau balik ramai-ramai ja salah satu resepi wajib tu mesti gulai ayam dengan betik. . paling suka letak betik banyak-banyak sebab nanti tak cukup asyik kutip betik ja.pergh dia punya manis betik campur gulai tu.memang mak mentua lalu belakang pon tak perasan punya.*haish tulis ni pon dah kecuq ayaq liuq orang kedah kata* . makan pulak berkelah ramai-ramai dengan ulam semua.satu menu tu ja pon boleh habis seperiuk nasi.😅😅*memang kelaut diet semua* . eh dah alang-alang cakap pasal betik ni teringat jugak dalam clay mask mary jardin tu pon ada ekstrak betik tau!😱😱 . ha kalau nak tau, bukan saja sedap dimakan, bantu lawaskan proses pembuangan, betik ni jugak sangat bagus untuk kulit. . 👀jemput tengok bawah tu ha ⤵⤵⤵ . ✔membuang kulit kusam/sel kulit mati. . ✔kulit akan cerah semulajadi dan tona lebih sekata. . ✔chemical exfoliation, enzim terdapat dalam ekstrak betik memperbaharui sel kulit dengan cara pengelupasan yang sangat halus. . ➡turut mengandungi berbagai vitamin seperti vitamin a dan e sebagai anti-aging dengan membantu mengurangkan kedutam dan menegangkan kulit, serta vitamin c sebagai antioksida yang dapat melindungi kulit dari sinar matahari. . ha bagus kan betik ni?tapi lagi bagus kalau grab combo jimat detox clay mask+microfiber towel dari mary jardin sekarang ni.👍👍 . tak payah susah-susah nak sediakan ekstrak betik semua dah.tinggal bancuh, tempek dekat muka, tunggu 5-10 minit.settle! . kulit makin segar, dah tak kusam, bersih, licin dan paling best dapat maintain muda remaja gitu.💕 . whatsapp:0194305326(athirah) mj id:002682 . . #ibuaisyahmjshahalam #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #codshahalam#sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #naturalskincare#skincare #masalahkulit#nakcantik #detoxclaymask#detoxmuka #buangtoksin#cucipori #tanggalselkulitmati #whitehead#blackhead #kulitkusam#segarkanmuka #spakatrumah#spahujungminggu #produknatural#produknaturalmalaysia
0 46
maryjardin_official_

@maryjardin_official_

Mary Jardin HQ Agent
Yesterday
maryjardin_official_ 🌸lelaki pon boleh.👍👍 . eh lelaki pakai mask?ha sekarang lelaki pon dah rajin tau jaga muka.barula segak bergaya kan?😍😍 . tambah dengan mary jardin yang sangat ringkas dan mudah.memang sesuai untuk semua.satu family boleh kongsi.👪 . tengok tu, hasil selepas berspa keluar habis whitehead, blackhead, muka jadi lebih cerah dan segar. . jom cantik dan sihat kulit sama-sama.😊👍 . whatsapp:0194305326(athirah) mj id:002682 . . #testimonimaryjardin #sayajualmaryjardin #maryjardin #sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #naturalskincare#skincare #masalahkulit#nakcantik #detoxclaymask#detoxmuka #buangtoksin#cucipori #tanggalselkulitmati #whitehead#blackhead #kulitkusam#segarkanmuka #spakatrumah#spahujungminggu #produknatural#produknaturalmalaysia
0 28
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARY JARDIN.JERAWAT.JERAGAT
2 days ago
ibuaisyahmjshahalam 🌸rm85 boleh berspa dekat rumah selama 4-5 bulan??😱😱 . gabungan 7 bahan-bahan yang hebat menghasilkan handcrafted-luxury detox clay mask.🐼 . ✔100% organic oat. ✔lavender buds. ✔activated charcoal. ✔bentonite clay. ✔french green clay. ✔papaya extract. ✔zinc oxide. . 💭apa kehebatan detox clay mask mary jardin ni? . ➡mengecilkan liang pori ➡membersihkan kotoran wajah ➡mengurangkan blackhead & whitehead ➡mengecutkan jerawat ➡mencerahkan wajah ➡membuang sel kulit mati ➡membantu pertumbuhan sel kulit mati . penggunaan yang berterusan akan menjadikan kulit lebih licin, cerah, dan bersih. nikmati spa hujung minggu di rumah bersama mary jardin.💆💆 . nak grab combo jimat ni?cepat contact tirah sementara stok masih ada!💃💃 . whatsapp:0194305326(athirah) mj id:002682 . . #ibuaisyahmjshahalam #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #codshahalam#sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #naturalskincare#skincare #masalahkulit#nakcantik #detoxclaymask#detoxmuka #buangtoksin#cucipori #tanggalselkulitmati #whitehead#blackhead #kulitkusam#segarkanmuka #spakatrumah#spahujungminggu #produknatural#produknaturalmalaysia
0 26
adaniaskincare

@adaniaskincare

Master Wholesaler
3 days ago
adaniaskincare Kulit dah serasi dengan pencuci muka adania, dah serasi dengan face mist dan jugak face oil tapi nak jugak feeling macam facial kat spa. tapi spa amaryllis jauh 😭⠀ .⠀ .⠀ .⠀ bagi anda yang memang dah puas hati dengan set basic adania, jom cuba pakai clay dari adania ni. untuk malam ni nak share clay yang sesuai untuk kulit normal ataupun kering. siapa cakap muka tak perlu pakai mask? mestilah perlu pakai! dengan mask la kita dapat sempurnakan proses detox dan juga clay dapat membuang sel-sel kulit mati dan segala benda kotor yang berada di lapisan kulit yang paling atas sekali.⠀ .⠀ .⠀ .⠀ ⠀ nude beige australian clay boleh digalakkan pakai dua kali seminggu. hanya perlu satu sudu kecil clay ditambah dengan air bersih ataupun boleh gunakan face mist adania untuk bancuh clay, kemudian gunakan berus untuk letak clay pada muka. ketika muka separuh kering separuh basah, basuh mask anda dan lap sehingga kering dengan kain yang bersih. kemudian sempurnakan rutin dengan memakai face mist adania dan juga face oil.⠀ .⠀ .⠀ .⠀ 💋 boleh tahan lebih 6 bulan⠀ 💋 harga rm 65⠀ 💋 untuk kulit normal dan kering⠀ 💋 pakai dua kali seminggu⠀ .⠀ .⠀ .⠀ ☎️ 013-5859027⠀ ☎️ 013-5859027⠀ ☎️ 013-5859027⠀ ⠀ #teammwamethyst #adaniaskincare #adaniaipoh #adaniapetalingjaya #adaniakualalumpur #adania #organik #naturalskincarelovers
0 16
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARY JARDIN.JERAWAT.JERAGAT
3 days ago
ibuaisyahmjshahalam 🌸facial soap.😘 . fungsi. ➖ ➖ ➖ ✔mencuci pori muka. ✔hilangkan jerawat, eczema. ✔menghilangkan radang. ✔melembapkan kulit. ✔mengurangkan kedutan. ✔menanggalkan sel kulit mati. ✔2 in 1 boleh dijadikan scrub. . facial soap mary jardin rm40 tapi boleh tahan sampai 2-3 bulan ikut cara penggunaan masing-masing.jimat kan?😘👍 . whatsapp:0194305326(athirah) mj id:002682 . . #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #codshahalam#sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #naturalskincare#skincare #masalahkulit#nakcantik #facialsoap#scrubmuka #jerawatbanyak#jerawat #cucipori#kulitkering #lembapkankulit#eczema #ruam#psoriasis#kulitsensitif #sabunhomemade#sabunsusukambing#parut #produknaturalmalaysia#produknatural
0 32
bioextractshomelab

@bioextractshomelab

Bio-Extracts
4 days ago
bioextractshomelab When you use our eye contour set, you'll target six of your eye concerns. the cream formulated with our unique lamellar system which mimics our skin structure to deliver best results. each booster is super-charged with active plant molecules at exceptionally high concentrations to provide high-performance results. #bioextracts #bioextractshomelife #veganbeauty #veganskincare #bestofbritish #crueltyfree #naturalskincarelovers #intothenature  #diyskincare #botanicals #personalisedskincare #qvcuk #greenskincare #bespokebeauty #vegan #skincarecommunity #flatlay #serum #veganbloggers
0 62
suhanaza

@suhanaza

Suhana Zainal
4 days ago
suhanaza 💖embon skincare💖 peppermint soap (45gm - 50gm) rm15 sesuai utk kulit berjerawat dan berminyak ... wsapp 012-2944032 for order #embonskincare #kakakpakaikakaksharekakakjual #gofornaturalandchemicalfreeskincare #sayangikulitkita #naturalskincarelovers #chemicalfreeskincare
0 13
maryjardin_official_

@maryjardin_official_

Mary Jardin HQ Agent
4 days ago
maryjardin_official_ 🌸manjakan kulit sebelum tido lena.😴😴 . "best, wangi je." . "lepas dah bersihkan muka, rasa lembut je kulit." . sapu pulak face oil sikit.boleh tido lena ditemani haruman lavender.😍😍 . jangan terlajak tido pulak sebab nyenyak sangat penangan bau lavender.😅😅 . selamat malam!💕🌛 . whatsapp:013-7413659(afieqah) . . #testimonimaryjardin #maryjardin#maryjardinshahalam #sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #naturalskincare#skincare #masalahkulit#nakcantik #detoxclaymask#detoxmuka #buangtoksin#cucipori #tanggalselkulitmati #whitehead#blackhead #kulitkusam#segarkanmuka #spakatrumah#spahujungminggu #produknatural#produknaturalmalaysia #sayajualmaryjardin
1 58
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARY JARDIN.JERAWAT.JERAGAT
4 days ago
ibuaisyahmjshahalam 💓jatuh cinta dengan 3 beradik!😱 . "sebelum kenal mary jardin, pakai macam-macam dekat muka sebab ada masalah jerawat dan parut jerawat." . "sekarang pakai 3 beradik mary jardin saja!" . "paling suka face oil sebab multipurpose." . "dah tak payah guna make up remover, day cream, night cream dan lain-lain." . "jimat masa , jimat duit dan yang paling penting sangat berpuas hati dengan kesan mary jardin pada kulit." . dengan bantuan 3 beradik dari mary jardin dah boleh keluar rumah dengan seringkas yang mungkin tapi tetap yakin.😘😘 . whatsapp:0194305326(athirah) mj id:002682 . . #testimonimaryjardin #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #codshahalam#sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #naturalskincare#skincare #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #produknaturalmalaysia#produknatural
0 26