Loading...
Search result for #naturalskincarelovers
ibuaisyah.maryjardin

@ibuaisyah.maryjardin

MARY JARDIN SHAH ALAM
Yesterday
ibuaisyah.maryjardin 🌸empat lapisan mandian mewah😍😍 . apa aktiviti cuti harini?rehat kat rumah ja? . cuba bayangkan kalau sambil-sambil rehat tu dapat manjakan diri dengan 4 lapisan mandian mewah.😱😱 . dapat hilangkan segala stress, dapat segarkan badan, bonus pulak dapat lembutkan, haluskan dan licinkan kulit bila segala daki, sel-sel kulit mati dah disental habis semua.πŸ’†πŸ’† . nak tahu ke apa 4 lapisan mandian mewah tu?jemput tengok bawah ye.‡‡‡‡ . **dari atas ke bawah lapisan . 1. lavender buds dan kelopak ros. macam mandi bunga pulak. ni memang diletak original seketul seketul tau. kasi fresh dan wangi. . 2. sugar scrub, jojoba, essential oils dan mineral color pink. memang bagus untuk unclog pores. khas untuk jadikan kulit lembut dan licin. . 3. susu kambing organik. yang ni food grade. boleh makan punya dan harum sangat. so milky rich. terasa macam ratu victoria. siap ada campuran oat yang di blend. macam kulit baby nanti lepas guna. serius! . 4. salt scrub yang dicampur mineral color purple. dititis dengan essential oil (lavender rose geranium). bagi effect natural glow dan bagus untuk rawat jerawat badan. . ha macam mana best ke tak?tu baru bayangkan ja kalau dapat betul-betul mesti lagi best!πŸ˜˜πŸ‘ . mana nak dapat mandian mewah tu?dari mary jardin la.πŸ˜‰πŸ’• . eh lupa pulak,mandian mewah tu dah ada sekali dalam set lavender rose collection yang ada promo bulan ni tau.😍😍 . memang berbaloi sangat grab.muka dah sihat dan cantik, badan pon kena la jaga kan.ha bodycare lavender rose collection ni khas untuk awak semua.ada body scrub, lipbalm, face mist dan hand&body lotion sekali. . nak?jangan tangguh lagi.meh contact tirah cepat.πŸ˜ŠπŸ‘ . whatsapp:0194305326(athirah) mj id:002682 . . #maryjardin#teamea#codshahalam #maryjardinshahalam #sayajualsayapakai #bodycare#bodyscrub#scrubbadan #lavender#rose#spaathome #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #masalahkulit#nakcantik #cantiktapijimat#licinkankulit #lembutkankulit#hilangbaubadan #scrubgaram#scrubgula #scrubsusukambing#jerawatbadan #hilangkanstress#manjakandiri #produknaturalmalaysia#produknatural
0 20
ibuaisyah.maryjardin

@ibuaisyah.maryjardin

MARY JARDIN SHAH ALAM
Yesterday
ibuaisyah.maryjardin 🌸jerawat baru segan nak tumbuh penangan basic set mj.😍😍 . "alhamdulillah..kulit dah makin lembut, halus dan cerah." . "kesan jerawat pon dah makin hilang." . "pori-pori makin mengecil." . "serius kulit dah tak kusam.lembap ja." . alhamdulillah.serasi dengan mary jardin.penggunaan 3 bulan basic set dan dapat hasil yang sangat memuaskan.πŸ˜πŸ‘ . psst..diorang dah cuba.awak bila lagi?😘😘 . whatsapp:0194305326(athirah) mj id:002682 . . #testimonimaryjardin #maryjardin#teamea#maryjardinshahalam #codshahalam#sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #naturalskincare#skincare #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #produknaturalmalaysia#produknatural
0 20
ibuaisyah.maryjardin

@ibuaisyah.maryjardin

MARY JARDIN SHAH ALAM
Yesterday
ibuaisyah.maryjardin πŸ’­collagen serum tu berfungsi macam mana ye sebenarnya? . bahan berasaskan collagen sudah terbukti dapat membantu menganjalkan kulit, mengurangkan kedutan atau garis halus dan biasanya diformulasi dalam bentuk serum. . secara semulajadinya, badan kita menghasilkan collagen tetapi penghasilannya semakin menurun terutamanya ketika mencapai usia 25 dan ke atas. . terdapat banyak cara collagen diformulasi seperti pill, injection, pemakanan.tetapi formulasi secara luaran dapat target masalah kulit secara direct dan lebih spesifik. . collagen serum dari mary jardin, bukan hanya mengandungi collagen saja tau,tapi ada lagi 10 bahan yang ada antaranya yang dapat membantu badan untuk membina collagen secara semulajadi. . collagen yang cukup akan mengisi ruangan pada garis halus dan kedutan. seterusnya menampakkan kulit anda muda dan anjal gitu.ia juga dapat membantu lapisan epidermis kulit untuk kekalkan kelembapan. . psst..dah ada ke collagen serum tu?kalau belum better grab promo pre-order essential set bulan ni, bukan saja boleh jimat rm51 dari harga biasa untuk facial soap, face oil dan collagen serum tapi dapat kotak yang eksklusif sangat tau.😍😍 . whatsapp:0194305326(athirah) mj id:002682 . . #maryjardin#teamea#maryjardinshahalam #codshahalam#sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincare#skincare #naturalskincaremalaysia #masalahkulit#nakcantik #serum#collagenserum #jerawatbanyak#jerawat #jeragat#awetmuda#baikikulit #pudarkanparutjerawat #pudarkanparut#anjalkankulit #kulitkusam#sunblock#spf30 #kurangkankedut#rawatkulit #produknatural#produknaturalmalaysia
0 19
ibuaisyah.maryjardin

@ibuaisyah.maryjardin

MARY JARDIN SHAH ALAM
Yesterday
ibuaisyah.maryjardin 🌸cantik dipandang hebat menyental kulit.😘πŸ’ͺ . πŸ’­best tak kalau lepas penat kerja seharian dapat manjakan diri seakan akan di spa eksklusif tapi dengan harga jimat?😍😍 . bayangkanlah mandi dengan susu, garam akan keluarkan semua daki.hilang semua kulit kasar.tiada lagi masalah bau badan insyaallah. . yang lagi best sebab semuanya asli tanpa bahan kimia dan memang mandi pati bunga dan bunga terus!memang fresh dan bertenaga punya lepas menyental.😍😍 . dah tak payah susah-susah nak nikmati spa dekat luar, buat dekat rumah ja jimat, nak berendam lama-lama pon tak kisah.😘😘 . kalau pergi spa sekali pon dah berapa kan?dengan adanya body scrub dari mary jardin ni sekali beli tapi boleh pakai banyak kali.dapat manjakan diri tapi masih jimat jugak poket tu.😘😘*berbelanjalah dengan bijak* . psst..kalau nak jimat lagi baik grab promo pre-order lavender rose collection bulan ni cepat sebab dapat jimat dari beli harga biasa tau.😱😱 . whatsapp:0194305326(athirah) mj id:002682 . . #maryjardin#teamea#codshahalam #maryjardinshahalam #sayajualsayapakai #bodycare#bodyscrub#scrubbadan #lavender#rose#spaathome #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #masalahkulit#nakcantik #cantiktapijimat#licinkankulit #lembutkankulit#hilangbaubadan #scrubgaram#scrubgula #scrubsusukambing#jerawatbadan #hilangkanstress#manjakandiri #produknaturalmalaysia#produknatural
0 28
ibuaisyah.maryjardin

@ibuaisyah.maryjardin

MARY JARDIN SHAH ALAM
2 days ago
ibuaisyah.maryjardin 🌸dah guna 5 bulan memang berkesan.😍😍 . "saya kulit jenis kering." . "dah guna serum 5 bulan dan memang berkesan." . "dapat kurangkan jeragat,kulit kusam dan sunburn masa outdoor." . whatsapp:0194305326(athirah) mj id:002682 . . #testimonimaryjardin #maryjardin#teamea#maryjardinshahalam #codshahalam#sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincare#skincare #naturalskincaremalaysia #masalahkulit#nakcantik #serum#collagenserum #jerawatbanyak#jerawat #jeragat#awetmuda #pudarkanparutjerawat #pudarkanparut#anjalkankulit #kulitkusam#sunblock#kurangkankedut #produknatural#produknaturalmalaysia
0 19
ibuaisyah.maryjardin

@ibuaisyah.maryjardin

MARY JARDIN SHAH ALAM
2 days ago
ibuaisyah.maryjardin πŸ’­kenapa kita perlukan collagen?πŸ€”πŸ€” . "perlu ke pengambilan collagen?" . "kalau tak ambik apa kesannya?" . selepas umur 25 tahun, kadar penghasilan collagen oleh badan manusia akan menurun dengan drastik.😱😱 . maka bermulalah proses penuaan.perkara yang menggerunkan para wanita.dan lagi menggerunkan kalau nampak lagi berusia dari umur sebenar.πŸ˜“πŸ˜“*boleh hilang mood seharian kalau ada yang tegur macam tu kan* . proses penuaan memang kita tak boleh nak elak tapi boleh lambatkan proses tu. . wahh!betul ke?macam mana tu?😍😍 . dengan dapatkan sumber collagen untuk bantu melambatkan proses penuaan kulit tu. . selain daripada collagen yang dihasilkan dari badan, kita juga boleh dapat collagen dari sumber luar contoh makanan, cucuk, sapu dan macam-macam lagi. . ala nak senang mary jardin kan ada.boleh pilih collagen drink untuk minum atau sapukan collagen serum pada kulit,bonus ada spf30 siap-siap tau untuk lindungi kulit dari sinaran matahari.😍😍 . eh jangan lupa tau, collagen serum tu dah ada sekali dalam essential set yang tengah promo bulan ni tau.kalau nak grab memang berbaloi sangat sebab boleh dapat face oil dan facial soap sekali dengan harga jimat.😍😍 . whatsapp:0194305326(athirah) mj id:002682 . . #maryjardin#teamea#maryjardinshahalam #codshahalam#sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #naturalskincare#skincare #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #produknaturalmalaysia#produknatural
0 22
suhanaza

@suhanaza

Suhana Zainal
4 days ago
suhanaza πŸ’–embon skincareπŸ’– hasil guna face mist dan plumping serum... eyebag kakak dah makin berkurang... every day kakak akan sapu jgk face mist dan plumping serum kat bawah πŸ‘€ ni haa.... mmg face mist dan plumping serum tu blh kurangkan eyebag dan eyepuff πŸ€—πŸ€—πŸ€— . psstttt... yg lagi best embon skincare baru mengeluarkan produk terbaru iaitu firming eye gel. . firming eye gel ni "anti-wrinkle, hydrating, fight puffiness, dark circles and eye bag" sejuk aje bila pakai sebab ada active ingredients cucumber serta seeweed extract . yeaayyy... makin tegang la πŸ‘€ kakak nanti πŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™Š . wsapp 012-2944032 for order #embonskincare #kakakpakaikakaksharekakakjual #gofornaturalandchemicalfreeskincare #naturalskincarelovers #chemicalfreeskincare #sayangikulitkita #kakakjualembonskincare
0 24
suhanaza

@suhanaza

Suhana Zainal
4 days ago
suhanaza πŸ’–embon skincareπŸ’– face mist rm20 . face mist ni sgt wangi dan menyegarkan uollss... dan ingredients dlm facemist ni sgt2 bagus utk kulit...anytime blh sembur kat muka... sbb embon skincare is chemical free with natural ingredients . wsapp 0122944032 for order... . #embonskincare #kakakpakaikakaksharekakakjual #gofornaturalandchemicalfreeskincare #naturalskincarelovers #chemicalfreeskincare #sayangikulitkita #kakakjualembonskincare
0 11
ibuaisyah.maryjardin

@ibuaisyah.maryjardin

MARY JARDIN SHAH ALAM
4 days ago
ibuaisyah.maryjardin Dah siap-siap nak keluar ke?nak ke mana tu? . ayah cakap nak cari hadiah birthday aisyah harini, tak pa ibu tak jeles pon janji ayah sponsor stok mary jardin ibu dah la.😁😁*untungla dapat hadiah siap-siap birthday lambat lagi. . πŸ’Œpsst..sebelum keluar jangan lupa sapukan collagen serum dari mary jardin tu dulu.bukan saja boleh jimatkan masa bersiap tapi bonus dapat lindungi kulit dari sinaran matahari sebab dah ada spf30 jugak.😍😍 . alamak, belum ada lagi?tak pe relax je.meh grab promo pre-order essential set sekarang ni sebab dapat jimat rm51 tau.bukan tu saja boleh dapat sekali facial soap dan face oil mary jardin jugak.😱😱 . jimat dan berbaloi kan?jangan tunggu lagi contact tirah cepat.lambat nanti takut habis dah direbut orang.😚😚 . whatsapp:0194305326(athirah) mj id:002682 . . #maryjardin#teamea#maryjardinshahalam #codshahalam#sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #naturalskincare#skincare #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #produknaturalmalaysia#produknatural
0 23
ibuaisyah.maryjardin

@ibuaisyah.maryjardin

MARY JARDIN SHAH ALAM
5 days ago
ibuaisyah.maryjardin 🌸makin berseri dengan bantuan mary jardin.😍😍 . "start guna mj bulan 2 2017 dengan cuba sabun dan clay mask sahaja." . "bulan 4 start tambah face oil dan bulan 8 baru start tambah serum." . "dan hasilnya kulit sekarang, parut dah kurang." . "orang pakat tegur makin berseri.dah tak menggerutu macam dulu." . "jerawat pun dah jarang-jarang naik." . whatsapp:0194305326(athirah) mj id:002682 . . #testimonimaryjardin #maryjardin#teamea#maryjardinshahalam #codshahalam#sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #naturalskincare#skincare #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #produknaturalmalaysia#produknatural
0 18
ibuaisyah.maryjardin

@ibuaisyah.maryjardin

MARY JARDIN SHAH ALAM
5 days ago
ibuaisyah.maryjardin β˜€sunblock bertindak sebagai pelindung kepada kulit daripada bahaya sinaran uvb(ultra violet burning). . πŸ’­apa tu sinaran uvb? . ➑punca utama kulit menjadi merah dan sunburn. ➑boleh merosakkan lapisan epidermis iaitu lapisan paling luar dan paling nipis pada kulit manusia. . dan perasan tak, kalau nak cari sunblock mesti ada spf berapa semua tu? . ha..spf pulak adalah sun protection factor ataupon istilah yang digunakan untuk melambangkan kekuatan pelindung matahari tu. . πŸ’­penting ke pakai sunblock? . πŸ’­apa kesannya kalau tak pakai sunblock? . 1) proses penuaan berlaku dengan lebih cepat daripada sepatutnya. 2) penghasilan melanin yang banyak dan akan mengakibatkan kulit kelihatan lebih gelap. 3) penyebab bintik hitam atau jeragat dikulit. 4) kulit akan lebih kusam. . πŸ’Œpsst..awak semua selalu pakai apa sebagai sunblock?best tak? . kalau tirah pakai collagen serum dari mary jardin tu.bukan saja dapat bantu rawat masalah kulit tapi dapat juga lindungi kulit dari sinaran matahari sebab dah ada spf30 siap-siap.tak payah pening-pening nak cari sunblock lain dah.😍😍 . dan yang paling best memang cepat sangat meresap, tak melekit pulak tu.selesa sangat bila pakai.memang tak cari lain dah.πŸ˜˜πŸ‘ . eh sebelum terlupa kalau nak cuba jugak collagen serum macam tirah pakai tu, better grab promo pre-order essential set dari mary jardin sekarang ni sebab dapat jimat rm51 dari harga biasa dan dapat sekali facial soap dan face oil. . lagi lengkapkan rutin penjagaan wajah awak semua.memang berbaloi dan jimat sangat tau.😊 . whatsapp:0194305326(athirah) mj id:002682 . . #maryjardin#teamea#maryjardinshahalam #codshahalam#sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #naturalskincare#skincare #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #produknaturalmalaysia#produknatural
0 23
ibuaisyah.maryjardin

@ibuaisyah.maryjardin

MARY JARDIN SHAH ALAM
6 days ago
ibuaisyah.maryjardin 🌸ringkas tapi lengkap.😍😍 . selalu orang tanya susah tak step pakai mary jardin?tak sempatla nak pakai macam-macam. . tambah kalau selalu sibuk dengan rutin harian, tak sempat nak tempek macam-macam dah. dan akhirnya tersadai la set macam-macam dekat meja solek tu.😌😌 . tapi dengan mary jardin rutin penjagaan muka akan jadi sangat menyenangkan.tak sabar pulak hari-hari nak belek muka.πŸ‘πŸ‘ . psst suka tak kalau dapat guna set skincare yang ringkas tapi lengkap?😘😘 . nak tau macam mana?jemput tengok gambar sebelah ye.πŸ˜‰πŸ˜‰ . ***step boleh diubah mengikut kesesuaian pada kulit. . πŸ’­macam mana nak dapatkan set tu? . ha satu lagi berita baik untuk awak semua sebab bulan ni mary jardin ada promo pre-order untuk essential set tu.ada facial soap, face oil, collagen serum dengan harga rm199 sahaja!😱😱 . ❎harga biasa rm250. πŸ’°dapat jimat rm51 tu. . ha berbaloi grab sekarang ke nanti?nak tahu lebih lagi meh contact tirah cepat.stok terhad dah habis dipinang orang nanti jangan gigit jari.😁😁 . πŸ“¦price exclude postage. πŸš™pre-order now:start pos pada 30 october 2017 . whatsapp:0194305326(athirah) mj id:002682 . . #maryjardin#teamea#maryjardinshahalam #codshahalam#sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #naturalskincare#skincare #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #produknaturalmalaysia#produknatural
0 18
suhanaza

@suhanaza

Suhana Zainal
1 weeks ago
suhanaza Good morning gojes πŸ’πŸ’πŸ’ . kakak dan mascara mmg tak dapat dipisahkan... so kakak nak share mascara yg paling best dan paling murah yg paling kakak suka giteww... . mascara brand essence ni blh beli kat watson... price range dia belas2 ringgit jer... even washable mascara... tp dia tahan lama dan tak comot... yg penting time nak solat pon senang jer nak cuci... nak lg senang... guna la make up remover embon skincare ... confirm takde comot2 mata tu... . wsapp kakak klu nak order make up remover embon skincare. klu nak mascara tu jgn wsapp kakak plk... πŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™Š . 012-2944032 . #embonskincare #kakakpakaikakaksharekakakjual #gofornaturalandchemicalfreeskincare #naturalskincarelovers #chemicalfreeskincare #sayangikulitkita #kakakjualembonskincare
0 13
botanyblend

@botanyblend

BOTANYBLEND
1 weeks ago
botanyblend Bit of reflection palm love.. πŸ’™πŸŒ΄
1 68
ibuaisyah.maryjardin

@ibuaisyah.maryjardin

MARY JARDIN SHAH ALAM
1 weeks ago
ibuaisyah.maryjardin 🌸dapat guna skincare berasaskan bahan yang mewah tapi selamat eh dapat jimat lagi.πŸ˜˜πŸ‘ . harga biasa βž–βž–βž–βž–βž– ❎facial soap+face oil+collagen serum=rm250 . . tapi . . untuk promo pre-order bulan ni facial soap+face oil+collagen serum=rm199 sahaja!😱😱 . kalau nak tambah detox clay mask untuk lengkapkan 4 beradik cuma perlu tambah rm80 sahaja.tetap jimat dari harga biasa full set rm320.😍😍 . πŸ“¦price exclude postage. πŸš™pre-order:start pos pada 30 october 2017 . whatsapp:0194305326(athirah) mj id:002682 . . #maryjardin#teamea#maryjardinshahalam #codshahalam#sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #naturalskincare#skincare #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #produknaturalmalaysia#produknatural
0 22