Loading...
tokyoorganic.original

@tokyoorganic.original

TOKYO ORGANIC TREATMENT SOAP
14 hours ago
tokyoorganic.original Haiiii. korang . dah habis beraya ke blom ni?? 😁😁 . ni haaa..customer n*d yang beli tots. dapat je tots terus guna. 😍 amboi tak sabar...😂 . . nad baru sempat nak edit cantik2, sebelum ni buzy je. maklum la raya kan sebulan. hehe-- testimoni berlambak ni pun tak sempat lagi nak upload. 😅 nak oder #tots boleh whatsapp n*d ye ✌ . . . 🌸tokyo organic treatment soap . ✅💯 made in japan . ✅semestinya natural & organik ✅no paraben, no synthetic perfume & no synthetic coloring . 🌷normal tots : rm59 + pos rm8 (for 4 month) 🌷trial tots : rm20 include pos (for 1 month) 🌷sample tots : free + pos rm8 (for 2 weeks) whatsapp nad: 011.1851.6054
1 6
naturalorganic.sarah

@naturalorganic.sarah

Tokyo Organic X PureLab
3 days ago
naturalorganic.sarah Best combo ever! . 🌸 tokyo organic treatment soap (tots) 🌹tokyo organic serum aka "serrose" - coming soon . . tokyo organic treatment soap natural & organic 100% made in japan 🇯🇵. no paraben, no synthetic colouring & perfumes . #stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan
0 24
naturalorganic.sarah

@naturalorganic.sarah

Tokyo Organic X PureLab
1 weeks ago
naturalorganic.sarah <testimoni tots> . abam sado pakai tots? ewahhhhh 💪🏼💪🏼💪🏼 . hai jangan tak tau bukan perempuan je tau pakai sabun ni, lelaki pun boleh. dah la tu bukan takat muka je ni hat badan pun boleh ye. mmg serbaguna sgt kan. . . 🌸 tokyo organic treatment soap 🌱 natural & organic 💯 made in japan 🇯🇵. ⛔️ no paraben ⛔️ no synthetic colouring & perfumes . #stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan
6 6
tokyoorganic.original

@tokyoorganic.original

TOKYO ORGANIC TREATMENT SOAP
2 weeks ago
tokyoorganic.original Ohayou gozaimasu!! good morning sunshine ☀️ . - salam hujung minggu dari tots berlatar-belakang kan samurai. 😬 . anda dah ber-tokyo harini? 😉 . . . 🌸tokyo organic treatment soap . ✅💯 made in japan . ✅semestinya natural & organik ✅no paraben, no synthetic perfume & no synthetic coloring . 🌷normal tots : rm59 + pos rm8 (for 4 month) 🌷trial tots : rm20 include pos (for 1 month) 🌷sample tots : free + pos rm5 (for 2 weeks) whatsapp nad: 011.1851.6054 ================= #stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #testimonitokyoorganic #testimonitots
0 26
tokyoorganic.original

@tokyoorganic.original

TOKYO ORGANIC TREATMENT SOAP
2 weeks ago
tokyoorganic.original Ada tanya, apa kegunaan tots ni sebenarnya ? . tots boleh guna hampir semua masalah kulit tau! even eczema pun inshaallah boleh! kita cuba usaha kan, mana tahu sesuai alhamdulillah dapat lah bantu kurangkan masalah-masalah tu 😇 . belum cuba, belum tahu. tak gitu? 😘 . . . 🌸tokyo organic treatment soap . ✅💯 made in japan . ✅semestinya natural & organik ✅no paraben, no synthetic perfume & no synthetic coloring . 🌷normal tots : rm59 + pos rm8 (for 4 month) 🌷trial tots : rm20 include pos (for 1 month) 🌷sample tots : free + pos rm5 (for 2 weeks) whatsapp nad: 011.1851.6054 ================= #stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #testimonitokyoorganic #testimonitots
0 9
kartini_suhari

@kartini_suhari

tiniey tiestee
2 weeks ago
kartini_suhari Sabun ni organik. tapi bukan 100% organik tau. ye la sabun mmg akan ada satu bahan untuk menyempurnakan proses saponifikasi. tapi bahan2 lain insyaallah organik. sebab sabun ni dibuat kat jepun. and mostly everyone knows that orang2 jepun sangat2 la berdisiplin. x jumpa barang cetak rompak kat sana. proses pembuatan yang sangat teliti dan hygine. bukan la nk kata produk malaysia x ok. even i , myself pun buat homemade skincare. but they made this soap with a very good quality. korang bila pakai sabun ni, mmg x kan jumpa sabun muka sehebat sabun ni. seriously? yes. kalau nak yg potong 4 ni.. sepotong rm17 yer.. nak oder? klik link kat bio naa 😍😍😘😘 #totskulim #totspenang #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan
0 7
naturalorganic.sarah

@naturalorganic.sarah

Tokyo Organic X PureLab
3 weeks ago
naturalorganic.sarah Okayyy, ni la testi my fren tu. alhamdulillah she love #tots. been using since may hrtu. katanya ade lagi setengah and dah hbes nnt nak beli lagi. nampak tak? well, good product speak itself 😘 . sape cakap tots xleh mix with other products? see, she' been using simple moisterizer and nutox serum as additional. well, walaupun tots tu actually melembapkan kulit jugak but it depends on people how they maintained their skin. for me, nak lg best boleh la kekalkan routine moisterizer/serum kan. kalau dah ade tu xpe, keep using it tak perlu membazir or buang 😉 . well, ehemm dengar citer sekarang tokyo organic dah nak releasekan serum die. okay, we wait official announcement from hq k 😋😋😋 . . repost from @akmalharun @toprankrepost #toprankrepost dua2 muka lepas pakai @naturalorganic.sarah and seriously suka dengan hasilnya (of course lah lepas cuci tu kena continue dgn toner, pelembap dll and for these i choose simple skincare). and sekarang baru start berjinak dengan serum from nutox. harapnya makin rajin lah ye lepas ni 😄 p/s: nah @srh_hlm gigih tau aku letak sebelah2 ni..hahaha . #stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan
0 23
tokyoorganic.original

@tokyoorganic.original

TOKYO ORGANIC TREATMENT SOAP
3 weeks ago
tokyoorganic.original Tokyo organic treatment soap use for: . - clean face from dirt - help to balance moisture level of skin. - help to improve skin texture, appearance - help to reduce scar - help to fight against acne - help to reduce pores - help to whiten & balance uneven skin tone - suitable for all skin types including sensitive skin . . 🌸tokyo organic treatment soap . ✅💯 made in japan . ✅semestinya natural & organik ✅no paraben, no synthetic perfume & no synthetic coloring . 🌷normal tots : rm59 + pos rm8 (for 4 month) 🌷trial tots : rm20 include pos (for 1 month) 🌷sample tots : free + pos rm5 (for 2 weeks) whatsapp nad: 011.1851.6054
1 9
naturalorganic.sarah

@naturalorganic.sarah

Tokyo Organic X PureLab
3 weeks ago
naturalorganic.sarah Td nmpk article si mark zukenberg tu nk apply filters to refuce posting melambak2 kat wall org tu. so tak kira kita nk gak spam wall korg..😈😈😈 . . tokyo organic treatment soap natural & organic 100% made in japan 🇯🇵. no paraben, no synthetic colouring & perfumes . #stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan
0 30
tokyoorganic.original

@tokyoorganic.original

TOKYO ORGANIC TREATMENT SOAP
3 weeks ago
tokyoorganic.original Tq lovely 😍 . 🌸tokyo organic treatment soap . ✅💯 made in japan . ✅semestinya natural & organik ✅no paraben, no synthetic perfume & no synthetic coloring . 🌷normal tots : rm59 + pos rm8 (for 4 month) 🌷trial tots : rm20 include pos (for 1 month) 🌷sample tots : free + pos rm5 (for 2 weeks) whatsapp nad: 011.1851.6054
1 8
tokyoorganic.original

@tokyoorganic.original

TOKYO ORGANIC TREATMENT SOAP
last month
tokyoorganic.original Bila orang tanya, apa yang best pasal tots? entahlah. susah nak jawab sebenarnya . . sebab terlalu banyak benda yang bestttt! bila cakap macamtu, nampak macam cliche sangat kan? . itu yang susah tu. nak jadikan tak cliche -- dari benda yang cliche --sebab sabun ni memang sangat berbeza dari sabun-sabun lain di pasaran. . kenapa? kena cuba sendiri, baru faham maksud saya. dah cuba nanti, baru faham kenapa n*d cakap, rm59 untuk sabun ni memang sangat berbaloi. kalau sendiri tak cuba, susah nak cakap. . . nah. belanje minah jepun sorang. . . . 🌸tokyo organic treatment soap . ✅💯 made in japan . ✅semestinya natural & organik ✅no paraben, no synthetic perfume & no synthetic coloring . 🌷normal tots : rm59 + pos rm8 (for 4 month) 🌷trial tots : rm20 include pos (for 1 month) 🌷sample tots : free + pos rm5 (for 2 weeks) whatsapp nad: 011.1851.6054 . . . ================== #stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan
0 10
tokyoorganic.original

@tokyoorganic.original

TOKYO ORGANIC TREATMENT SOAP
last month
tokyoorganic.original Kita nak ambil gambar bulgarian rose jauh sangat la pulak kan kena travel sampai bulgaria. tapi takpe, bulgarian rose versi jepun pun boleh laaa kan? hehe 😬 . tahukah anda, tokyo organic treatment soap mengandungi bulgarian rose yang diimport khas dari bulgaria? 😉 . kalau tak tahu, kena lah ber-tokyo dulu! once dah try, mesti jatuh cintaaaa, ala-ala cinta pandang pertama gitu! hahah😜😻😻 serius! . . . 🌸tokyo organic treatment soap . ✅💯 made in japan . ✅semestinya natural & organik ✅no paraben, no synthetic perfume & no synthetic coloring . 🌷normal tots : rm59 + pos rm8 (for 4 month) 🌷trial tots : rm20 include pos (for 1 month) 🌷sample tots : free + pos rm5 (for 2 weeks) whatsapp nad: 011.1851.6054 ================== #stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan
0 9
naturalorganic.sarah

@naturalorganic.sarah

Tokyo Organic X PureLab
last month
naturalorganic.sarah Haiii saje nk bg info sket ni. tadi bukak fb kecoh pasal product chemical. yg terbaru ni plak overclaim pencuci cetaphil mengandungi bahan chemical. ampunnn, sis dh bergelumang dgn cetaphil almost 3 years tau. tu pun my dermatologist yg prescribed. so nmpk tak kalau dh pakar yg prescribed kat patient die xkan lah nk bg yg berbahaya kan. alahai korang agak2 la nk promote product sendri yang tah2 kau sendiri pun xtau ingredients nye. silap2 product timbang kilo tu. sebab tu la product skincare ni kalau nk beli pilihlah yg betul2 ok dan selamat plg penting. biarlah invest lebih sket jnji kelak tak merana. mcm saya mmg kulit sensitif, so akan pkai yg natural n dermatologist recommended je. senang cite tu haa product2 yg jual kt farmasi/drugstore. insyaallah selamat utk kulit. ni ade tots sis pun pakai bukan takat muka, badan pn bedal sekali..hehe sbb sis tau produk natural & organic ni kalau pkai takde lah teruk impacts nye. besides kdg2 terdesak sis campur2 pkai cetaphil or mary kay. alhamdulillah so far muka n badan xde lah breakout sgt. . p/s: for your info, tokyo organic treatment soap (tots) bukan product timbang kilo2 tu ye. ia adalah sabun rawatan yang natural & organic. yg mempunyai safety data sheet die tersendiri which is dibuat oleh pihak r&d japan dimana lebih 60 tahun menghasilkan sabun di japan. kalau korg perasan packaging tots pun ade tulis semua ingredients die. so korg boleh la search2 kot masih ragu2 lagi kan. 😉 . jadi, pilihan di tangan anda! . tokyo organic treatment soap natural & organic 100% made in japan 🇯🇵. no paraben, no synthetic colouring & perfumes . #stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan
0 19
naturalorganic.sarah

@naturalorganic.sarah

Tokyo Organic X PureLab
last month
naturalorganic.sarah 📢📢📢📢📢. korangggg, last postage this monday tau kalau nak dapat sebelum raya! . stock tots dah susut sangat2 ni. rugi tak cuba n grab tauuu. testimoni mostly suka and cakap tots best. yang penting bukan takat guna kat muka je boleh guna kat seluruh body tau. best tak best??? . tokyo organic treatment soap natural & organic 100% made in japan 🇯🇵. no paraben, no synthetic colouring & perfumes . #stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan
1 30