Loading...
tiptopbeautycosmetics

@tiptopbeautycosmetics

tawau makeup home
5 hours ago
tiptopbeautycosmetics Banyak dah rasanya keratan-keratan akhbar keluarkan artikel pasal ni .. latest brand famous t*ti dah kena tarik kkm not, hmm. . dah berapa banyak kita pakai baru tahu produk tu tak selamat? takut kan? . kesimpulannya, kalau satu-satu produk tu bagi kesan flawless yang sangat cepat, sila ragu-ragu, walaupun ada kkm! sebab, kemudian hari kkm kena tarik, kita pulak dah berapa banyak tepek merkuri kat muka? 😱😱😱 . biar lambat, asal selamat kata orang. back to natural people. because our skin loves natural 😚😚 . . 🌸tokyo organic treatment soap . ✅💯 made in japan ✅semestinya natural & organik ✅no paraben, no synthetic perfume & no synthetic coloring .📱0138903535 (wa) #cikgupakaicikgujual ============================= . #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapantokyo organic treatment soap (tots)
0 8
tokyoorganic.original

@tokyoorganic.original

TOKYO ORGANIC TREATMENT SOAP
10 hours ago
tokyoorganic.original Swipe left 👆ingredients tokyo organic ========================= . produk yang bagus semestinya dari bahan ramuan yang berkualiti. . tahukah anda bahan ramuan tokyo organic diimport dari negara pengeluar yang menghasilkan ramuan yang sangat berkualiti tinggi? . lavender & bulgarian rose misalnya, diimport dari bulgaria kerana bulgaria terkenal dengan penghasilan lavender & rose yang sangat berkualiti (antara yang terbaik di dunia) kerana tanah & iklim yang sangat subur & sesuai untuk penanaman lavender & rose . itu baru lavender & rose, belum cerita lain-lain ingredients lagi. dah la ingredients dia pun premium, pastu diproses di jepun dengan teknologi & penjagaan terbaik lagi kat jepun! fuhh.. memang terbaik lah! haa, best ke tak best tokyo organic ni? . jangan lepaskan peluang untuk jadi antara yang terawal untuk memiliki tokyo organic treatment soap!😍 . 🌸tokyo organic treatment soap . ✅💯 made in japan . ✅semestinya natural & organik ✅no paraben, no synthetic perfume & no synthetic coloring . whatsapp n*d sekarang!! 📲 011.1851.6054 . #tokyoorganic #treatmentsoap #tokyoorganictreatmentsoap #madeinjapan #natural #naturalskincare #naturalskincaremadeinjapan .
0 9
tokyoorganic.original

@tokyoorganic.original

TOKYO ORGANIC TREATMENT SOAP
11 hours ago
tokyoorganic.original Sharing 1 lagi testimoni best tots 😘😘 . selalu kita rasa kalau cuci guna sabun, mesti macam tegang semacam muka kan? tapi tidak dengan tots tau! . tots ada kandungan glycerin yang sangat bagussss sebab glycerin ni retain moisture pada kulit! even baby punnn boleh guna tau! sebab tak keringkan kulit & all natural ingredients 😘😘 . 🌸tokyo organic treatment soap . ✅💯 made in japan . ✅semestinya natural & organik ✅no paraben, no synthetic perfume & no synthetic coloring . whatsapp n*d sekarang!! 📲 011.1851.6054 . ================= #stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #sabunglycerin #glycerinsoapmadeinjapan #sabunglycerinmadeinjapan - #regrann
3 21
tokyoorganic.original

@tokyoorganic.original

TOKYO ORGANIC TREATMENT SOAP
17 hours ago
tokyoorganic.original Seriusnya pakcik...😂😂 bincang pasal tots ye. 😍 . dah ber-tokyo?? jangan lupa cuci muka anda dengan tots . 🌸tokyo organic treatment soap . ✅💯 made in japan . ✅semestinya natural & organik ✅no paraben, no synthetic perfume & no synthetic coloring . whatsapp n*d sekarang!! 📲 011.1851.6054
1 8
srh_hlm

@srh_hlm

Sarah Halim
Yesterday
srh_hlm Sneak peek 👀 ============= . tahukah anda, tots dibuat oleh kilang yang memang specialized untuk buat sabun sejak lebih 60 tahun? . . there you go, 1938 establishment!bukan calang-calang kilang yang buat ye. memang berpengalaman untuk hasilkan sabun dengan kualiti yang terbaik! . . semestinya tokyo organic treatment soap. 💯 made in japan natural & organic . . #stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan
0 22
tokyoorganic.original

@tokyoorganic.original

TOKYO ORGANIC TREATMENT SOAP
Yesterday
tokyoorganic.original Sekarang ni kecoh pasal produk femes kena tarik kkm. ada yang cakap, yang itu tiruan (fake) punya. betul ke? hmm. . banyak produk saya perasan di pasaran malaysia tidak letak bahan ramuan (ingredients) pada packaging . dan lebih parah lagi, ada yang letak ingredients, tapi ingredients tidak lengkap & ada yang tipu. . . nak tahu apa yang lebih menyedihkan? bila kkm not tidak lagi menjadi jaminan bahawa produk itu benar-benar selamat! tapiii, yang tak ada kkm semestinya lansung tak ada jaminan lah. . jadi? apa pilihan pengguna sekarang? . . . ps: tots mempunyai kkm not (not161002136k) & juga safety data sheet yang dibuat oleh pihak r&d di jepun. kalau kkm boleh diragui, safety data sheet semestinya tidak . lagi pulak ianya disahkan oleh pihak r&d di jepun. . . 🌸tokyo organic treatment soap . ✅💯 made in japan . ✅semestinya natural & organik ✅no paraben, no synthetic perfume & no synthetic coloring . whatsapp n*d sekarang!! 📲 011.1851.6054 . . ============================= . #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan - #regrann
0 7
tokyoorganic.original

@tokyoorganic.original

TOKYO ORGANIC TREATMENT SOAP
Yesterday
tokyoorganic.original Apa lagi yang best pasal tots? . tahukah anda, tots dibuat oleh kilang yang memang specialized untuk buat sabun sejak lebih 60 tahun? . . bukan calang-calang kilang yang buat ye. memang berpengalaman untuk hasilkan sabun dengan kualiti yang terbaik! . . semestinya tokyo organic treatment soap 💯 made in japan natural & organic . . #stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan - #regrann
2 24
huda_naturactor_tots_orijapan

@huda_naturactor_tots_orijapan

Nurhuda Amairuddin
Yesterday
huda_naturactor_tots_orijapan . apa yang anda dapat dengan rm59? =========================== . ✅. dengan rm59, anda dapat sabun berkualiti premium -- tokyo organic treatment soap yang dibuat di jepun ✅. dengan rm59, anda dapat sabun yang dibuat dengan teknologi terkini pembuatan sabun di jepun ✅. dengan rm59, anda dapat sabun yang dibuat dari kilang di jepun yang berpengalaman dalam pembuatan sabun selama lebih 60 tahun ✅. dengan rm59, anda dapat sabun yang ramuannya di import dari negara pengeluar terbaik seperti rose & lavender dari bulgaria ✅. dengan rm59, anda dapat sabun yang mengandungi kandungan glycerin yang mana kebanyakan sabun tidak ada kerana harga glycerin itu sendiri mahal ✅. dengan rm59, anda dapat sabun yang menggunakan bahan-bahan natural yang berkualiti dalam pembuatan tanpa sebarang bahan berbahaya ✅. dengan rm59, anda dapat sabun yang menjalani kajian terperinci (r&d), yang mempunyai material safety datasheet (msds) & kelulusan dari kementerian kesihatan malaysia (kkm) ✅. dengan rm59, anda dapat sabun yang bukan dari oem yang mana anda boleh beli pukal & tampal label aje -- sebab tu murah. kualiti? hmm. ✅. dengan rm59, anda dapat sabun yang boleh digunakan untuk membantu pelbagai masalah kulit -- termasuk jerawat, jeragat, parut, eczema & sebagainya ✅. dengan rm59, anda dapat kepuasan seumur hidup . . dengan rm59, anda dapat lebih lagi dari kebaikan yang dinyatakan. jadi, mahal ke rm59 tuuu? renung-renungkan & selamat beramal! hehehe . . ================== #stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan
0 11
tokyoorganic_officialhq

@tokyoorganic_officialhq

Tokyo Organic Official HQ
Yesterday
tokyoorganic_officialhq Ada orang tanya, kat mana nak beli sabun tokyo organic ni kat jepun? . haa itu yang specialnya! walaupun tots ni dibuat di jepun, tapi hanya untuk pasaran malaysia sahaja! maksudnya, hanya dijual kat malaysia je uolsss! . . untung ke tak untung orang-orang malaysia? ekslusifffff gitu! orang jepun sendiri nak beli pun kena pos dari malaysia tau! hehehehe . . sekian, selamat hari selasaaaaa! no lazy-lazy ok? 😋 . . 🌸tokyo organic treatment soap . dare to be beautiful.. with nature 🍃 . ✅💯 made in japan ✅semestinya natural & organik ✅tiada paraben, tiada synthetic perfume & tiada synthetic coloring ✅tiada merkuri, tiada bahan berbahaya . . follow instagram kami @tokyoorganic_officialhq @tokyoorganic_officialhq @tokyoorganic_officialhq fb: tokyo organic hq . . ⚠️beli dari agen sah kami di sini: #stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots . . ============================= . #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan
1 33
tokyoorganic.original

@tokyoorganic.original

TOKYO ORGANIC TREATMENT SOAP
2 days ago
tokyoorganic.original Korang tau tak apa itu glycerin soap? ha..ni sis n*d nak share kat korang. baca tau! . . glycerin soap ini adalah sabun yang mengandungi kandungan glycerin yang tinggi.tots juga merupakan sabun glycerin. glycerin digunakan dalam tots adalah kerana ianya mampu melembabkan kulit & "lock" kelembapan pada kulit anda. . . macam mana nak tau sabun tu ada glycerin atau tidak? . senang je. if sabun tu transparent, crystal clear & no coloring, maknanya dlm sabun tu ada glycerin. glycerin juga bersifat neutral & mempunyai ph yang hampir sama dengan ph kulit kita. so, ia sangat bagus utk buang kotoran pada kulit anda. sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif dan eczema. 100% safe 👍 . ermmm..betul ke sis n*d bgtau ni?? ada internet kan. cer korang tanya pak cik google. nak kulit cantik dan sihat kena la rajin buat research sikit ye sayang2. jangan terima bulat2 je. hehe . dah google, apa lagi? nak kulit sihat dan sentiasa lembap. wajib lah guna tots 😘😘 . nak order tots? meh pm n*d sekarangggg! rugi tak cubaaa ! 📲 011.1851.6054 . ✅100% made in japan ✅natural & organic ✅no paraben, no synthetic coloring, no synthetic perfume . 🌷dare to be beautiful.. with nature 😉 .
1 5
huda_naturactor_tots_orijapan

@huda_naturactor_tots_orijapan

Nurhuda Amairuddin
5 days ago
huda_naturactor_tots_orijapan Kalau tak tunjuk, nanti orang kata sabun kita tak berkesan pulak kann 💁🏼 . nah testimoni bergambar pakai tots. nampak perubahan baru seminggu tau pakai! belum sebulan lagi dikk nonnn! seminggu dah nampak jerawat makin surut, nampak dah kulit macam dalam proses healing kan, alhamdulillah ☺️☺️ . jika anda ada masalah jerawat macam ni, mungkin tots dapat membantu anda. kami tak jamin perubahan yang cepat, tapi kami jamin perubahan yang selamat. . . kerana tots adalah sabun natural & organik, 100% buatan jepun 😍 . . . 🌸tokyo organic treatment soap . ✅💯 made in japan ✅semestinya natural & organik ✅no paraben, no synthetic perfume & no synthetic coloring . .wassup 012 2453452 . ============================= . #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan #testimonitots #testimonitokyoorganic #testimonitokyoorganictreatmentsoap
5 9
tokyoorganic.original

@tokyoorganic.original

TOKYO ORGANIC TREATMENT SOAP
5 days ago
tokyoorganic.original . apa yang anda dapat dengan rm59? =========================== . ✅. dengan rm59, anda dapat sabun berkualiti premium -- tokyo organic treatment soap yang dibuat di jepun ✅. dengan rm59, anda dapat sabun yang dibuat dengan teknologi terkini pembuatan sabun di jepun ✅. dengan rm59, anda dapat sabun yang dibuat dari kilang di jepun yang berpengalaman dalam pembuatan sabun selama lebih 60 tahun ✅. dengan rm59, anda dapat sabun yang ramuannya di import dari negara pengeluar terbaik seperti rose & lavender dari bulgaria ✅. dengan rm59, anda dapat sabun yang mengandungi kandungan glycerin yang mana kebanyakan sabun tidak ada kerana harga glycerin itu sendiri mahal ✅. dengan rm59, anda dapat sabun yang menggunakan bahan-bahan natural yang berkualiti dalam pembuatan tanpa sebarang bahan berbahaya ✅. dengan rm59, anda dapat sabun yang menjalani kajian terperinci (r&d), yang mempunyai material safety datasheet (msds) & kelulusan dari kementerian kesihatan malaysia (kkm) . ✅. dengan rm59, anda dapat sabun yang bukan dari oem yang mana anda boleh beli pukal & tampal label aje -- sebab tu murah. kualiti? hmm. ✅. dengan rm59, anda dapat sabun yang boleh digunakan untuk membantu pelbagai masalah kulit -- termasuk jerawat, jeragat, parut, eczema & sebagainya ✅. dengan rm59, anda dapat kepuasan seumur hidup . . dengan rm59, anda dapat lebih lagi dari kebaikan yang dinyatakan. jadi, mahal ke rm59 tuuu? renung-renungkan & selamat beramal! hehehe . nak order tots? meh pm n*d sekarangggg! rugi tak cubaaa ! 📲 011.1851.6054 . ✅100% made in japan ✅natural & organic ✅no paraben, no synthetic coloring, no synthetic perfume . 🌷dare to be beautiful.. with nature 😉 . ================== #stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan
0 8
tokyoorganic.yusmy

@tokyoorganic.yusmy

tokyoorganic.yusmy
6 days ago
tokyoorganic.yusmy . 🌸tokyo organic treatment soap . dare to be beautiful.. with nature 🍃 . ✅💯 made in japan ✅semestinya natural & organik ✅tiada paraben, tiada synthetic perfume & tiada synthetic coloring ✅tiada merkuri, tiada bahan berbahaya . . . ⚠️beli dari agen sah kami di sini: #stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots . . ============================= . #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan
0 0
premium_cosmetics_by_maz

@premium_cosmetics_by_maz

MAZLINA MAT RABI
6 days ago
premium_cosmetics_by_maz Please visit our fb page premium cosmetics by maz . ***giveaway*** . . we are so excited to have our 1st giveaway. dear friends, use your chance to win an eyeshadow palette!!! . . to participate : 1) like our page and this post 2) share this post (public setting) 3) tag your friend in comment . this giveaway only for people who lives in malaysia. randomly selected winner will get an original makeup revolution iconic 3 palette (yes...it's a dupe for urban decay naked3 palette) . . winner will be announced on 25/05/2017 . #premiumcosmeticsbymaz ##meiko #meikooriginal #meikomalaysia #meikojapan #naturactor #octard #mcct #foundation #coverface #naturactororiginal #octardoriginal #mcctoriginal #beautyblender #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan
0 9
stokis_tokyoorganicselangor

@stokis_tokyoorganicselangor

Stokis Tokyo Organic Selangor
6 days ago
stokis_tokyoorganicselangor Testimoni tokyo organic. mengecutkan jerawat. 😍 inshaallah membantu untuk mengecutkan jerawat secara beransur - ansur. bukan 2 - 3 hari terus takda ya. . gambar di bawah adalah jerawat di badan seorang lelaki. 🙈🙈 . wasap 013-7179729 wasap 013-7179729 . 100% made in japan no paraben, no coloring, no perfume semestinya natural & organik . #tokyoorganic #treatmentsoap #tokyoorganictreatmentsoap #madeinjapan #natural #naturalskincare #naturalskincaremadeinjapan #kedaihidamusa #stokistokyoorganicselangor #agenttokyoorganic #dropshiptokyoorganic #testimonitots .
0 24
stokis_tokyoorganicselangor

@stokis_tokyoorganicselangor

Stokis Tokyo Organic Selangor
1 weeks ago
stokis_tokyoorganicselangor . apa yang anda dapat dengan rm59? =========================== . ✅. dengan rm59, anda dapat sabun berkualiti premium -- tokyo organic treatment soap yang dibuat di jepun ✅. dengan rm59, anda dapat sabun yang dibuat dengan teknologi terkini pembuatan sabun di jepun ✅. dengan rm59, anda dapat sabun yang dibuat dari kilang di jepun yang berpengalaman dalam pembuatan sabun selama lebih 60 tahun ✅. dengan rm59, anda dapat sabun yang ramuannya di import dari negara pengeluar terbaik seperti rose & lavender dari bulgaria ✅. dengan rm59, anda dapat sabun yang mengandungi kandungan glycerin yang mana kebanyakan sabun tidak ada kerana harga glycerin itu sendiri mahal ✅. dengan rm59, anda dapat sabun yang menggunakan bahan-bahan natural yang berkualiti dalam pembuatan tanpa sebarang bahan berbahaya ✅. dengan rm59, anda dapat sabun yang menjalani kajian terperinci (r&d), yang mempunyai material safety datasheet (msds) & kelulusan dari kementerian kesihatan malaysia (kkm) . ✅. dengan rm59, anda dapat sabun yang bukan dari oem yang mana anda boleh beli pukal & tampal label aje -- sebab tu murah. kualiti? hmm. ✅. dengan rm59, anda dapat sabun yang boleh digunakan untuk membantu pelbagai masalah kulit -- termasuk jerawat, jeragat, parut, eczema & sebagainya ✅. dengan rm59, anda dapat kepuasan seumur hidup . . dengan rm59, anda dapat lebih lagi dari kebaikan yang dinyatakan. jadi, mahal ke rm59 tuuu? renung-renungkan & selamat beramal! hehehe . . ================== #stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan
0 25
tokyoorganic.original

@tokyoorganic.original

TOKYO ORGANIC TREATMENT SOAP
1 weeks ago
tokyoorganic.original Testimoni lagi! . tots saaaangat-sangat sesuai untuk muka berminyak tau! sebab apa? ia mencuci minyak berlebihan tanpa keringkan kulit! . itu istimewanya tots berbanding sabun organik lain dipasaran😉 . tak percaya? cubalah sendiri! . nak order tots? meh pm n*d sekarangggg! rugi tak cubaaa ! 📲 011.1851.6054 . ✅100% made in japan ✅natural & organic ✅no paraben, no synthetic coloring, no synthetic perfume . 🌷dare to be beautiful.. with nature 😉 . ====================== . #stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan #regrann
0 5
tokyoorganic.original

@tokyoorganic.original

TOKYO ORGANIC TREATMENT SOAP
2 weeks ago
tokyoorganic.original Tots oem ke r&d? ================ . here is the thing, banyak company/brand claim produk mereka ada r&d (research & development). tapi malangnya, banyak juga yang sebenarnya hanyalah dakwaan semata-mata. . . bagaimana pula dengan tots? tots dijamin 100% bukan dari produk oem mana-mana company/brand ya. tots memang ada r&d sendiri di jepun. sebab kami memang pentingkan kualiti & kualiti adalah no1. . . buktinya? ini adalah material datasheet (msds) untuk tots sendiri oleh disediakan pihak r&d di japan. kami bukan propa semata-mata -- semua adalah benar belaka demi mendapatkan hasil yang terbaik -- hanya untuk anda pada harga mampu milik 😘 . . . nak order tots? meh pm n*d sekarangggg! rugi tak cubaaa ! 📲 011.1851.6054 . ✅100% made in japan ✅natural & organic ✅no paraben, no synthetic coloring, no synthetic perfume . 🌷dare to be beautiful.. with nature 😉 . ===================== #stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #testimonitokyoorganic #testimonitots
0 10