Loading...
naturalorganic.sarah

@naturalorganic.sarah

Tokyo Organic_PureLab_MEIKO 🇯🇵
last month
naturalorganic.sarah Ade ni haaa underground je 😎 . . 🙋🏻sarah halim 📲017 3007491 📰fb page: natural organic - tokyo organic/purelab/meiko 🔎instagram: @naturalorganic.sarah 🚚 poslaju seluruh malaysia 📦 cod cyberjaya/putrajaya/kuang . tokyo organic treatment soap natural & organic 100% made in japan 🇯🇵. no paraben, no synthetic colouring & fragrance . #stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan
0 8
naturalorganic.sarah

@naturalorganic.sarah

Tokyo Organic_PureLab_MEIKO 🇯🇵
September 2017
naturalorganic.sarah Lama nya tak bersiaran kannnn. sebabnye tots jalan jauh sket. ahaks! . here we are, tots takes perth! picture taken with tulips at araluen botanic park, roleystone wa 💕 . . tokyo organic treatment soap natural & organic 100% made in japan 🇯🇵. no paraben, no synthetic colouring & fragrance . #stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan
0 7
kartini_suhari

@kartini_suhari

kartini suhari
August 2017
kartini_suhari #repost @tokyoorganic_officialhq (@get_repost) ・・・ . apa yang anda dapat dengan rm59? =========================== . ✅. dengan rm59, anda dapat sabun berkualiti premium -- tokyo organic treatment soap yang dibuat di jepun ✅. dengan rm59, anda dapat sabun yang dibuat dengan teknologi terkini pembuatan sabun di jepun ✅. dengan rm59, anda dapat sabun yang dibuat dari kilang di jepun yang berpengalaman dalam pembuatan sabun selama lebih 60 tahun ✅. dengan rm59, anda dapat sabun yang ramuannya di import dari negara pengeluar terbaik seperti rose & lavender dari bulgaria ✅. dengan rm59, anda dapat sabun yang mengandungi kandungan glycerin yang mana kebanyakan sabun tidak ada kerana harga glycerin itu sendiri mahal ✅. dengan rm59, anda dapat sabun yang menggunakan bahan-bahan natural yang berkualiti dalam pembuatan tanpa sebarang bahan berbahaya ✅. dengan rm59, anda dapat sabun yang menjalani kajian terperinci (r&d), yang mempunyai material safety datasheet (msds) & kelulusan dari kementerian kesihatan malaysia (kkm) . ✅. dengan rm59, anda dapat sabun yang bukan dari oem yang mana anda boleh beli pukal & tampal label aje -- sebab tu murah. kualiti? hmm. ✅. dengan rm59, anda dapat sabun yang boleh digunakan untuk membantu pelbagai masalah kulit -- termasuk jerawat, jeragat, parut, eczema & sebagainya ✅. dengan rm59, anda dapat kepuasan seumur hidup . . dengan rm59, anda dapat lebih lagi dari kebaikan yang dinyatakan. jadi, mahal ke rm59 tuuu? renung-renungkan & selamat beramal! hehehe . . ================== #stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan
0 8
tokyoorganic.original

@tokyoorganic.original

NEW PRODUCTS COMING SOON!
July 2017
tokyoorganic.original Good morning malaysiaaa! ohayou gozaimasu nihonnn! . cantik nyeee lavender garden ni kannn. dulu pergi france tak sempat nak ber'lavender garden' dekat france, huu. . siapa suka lavender? kita geng. . tapi saya suka lavender, bukan sebab bau dia, saya suka sebab warna dia cantik, purple gitu. hehehe. . nasib tokyo organic treatment soap (tots) pun ada ekstrak lavender, so tak de lah kempunan sangat tak dapat ber'lavender garden' kat france dulu. hahah. oh maybe, ada alasan nak ber'lavender garden' dekat hokkaido? ehem. hehehe. . . apa-apa pun, yang penting, jangan lupa ber-tokyo uolss! kuulit cantik, moist, glowing, baru confident nak bergambar sakan dengan lavender kan? ;) . . . 🌸tokyo organic treatment soap . ✅💯 made in japan. ✅semestinya natural & organik ✅no paraben, no synthetic perfume & no synthetic coloring . . ============================= . #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan
0 24
naturalorganic.sarah

@naturalorganic.sarah

Tokyo Organic_PureLab_MEIKO 🇯🇵
July 2017
naturalorganic.sarah Let the picture talks 😉 . 🌸tokyo organic treatment soap . ✅💯 made in japan . ✅semestinya natural & organik ✅no paraben, no synthetic perfume & no synthetic coloring . . ps: cepattt! stok memang paras hidung, serious! . . . #stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan
0 8
naturalorganic.sarah

@naturalorganic.sarah

Tokyo Organic_PureLab_MEIKO 🇯🇵
July 2017
naturalorganic.sarah <testimoni tots> . "memang best x kering kan muka. dari 1st time guna nak gtao" . "seeeeee..bestkan tots ni..feedback dariku benar2 belaka..seronok g raya semua tegur skin " . well, what i can say..hmm, good product speaks itself! 😀 . . tokyo organic treatment soap natural & organic 100% made in japan 🇯🇵. no paraben, no synthetic colouring & perfumes . #stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan
1 22
naturalorganic.sarah

@naturalorganic.sarah

Tokyo Organic_PureLab_MEIKO 🇯🇵
July 2017
naturalorganic.sarah <tots education 😜> . soalan banyak kali orang tanya -- tots banyak buih & keringkan muka tak? . sebabkan tots ni unik, jadi ianya tak sama dengan sabun-sabun yang biasa ada di pasaran. ianya memang banyak buih, tapi tidak akan mengeringkan kulit anda! . kenapa? sebab tots mengandungi "glycerin" iaitu produk natural dalam pembuatan sabun. sabun yang mengandungi glycerin adalah lebih "lembut" pada kulit berbanding dengan sabun yang tiada kandungan glycerin -- jadi ianya amat sesuai untuk kulit kering atau sensitif. . sabun yang mengandungi "glycerin" mempunyai ph lebih rendah dari sabun lain jadi ianya membantu kulit untuk mengekalkan kelembapan. memandangkan glycerin juga "hygroscopic", jadi ianya mampu mengekalkan kelembapan kulit dengan 'menarik' kelembapan dari udara 😍 . jadi, yang ada kulit sensitif atau kering tak perlu takut-takut nak cuba tots tau! inshaallah sangatttt lembut pada kulit anda & yang penting kualiti terbaik pada harga mampu milik! 😍😍 . . tokyo organic treatment soap natural & organic 100% made in japan 🇯🇵. no paraben, no synthetic colouring & perfumes . #stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan
3 19
naturactor_cosmetics

@naturactor_cosmetics

Naturactor Cosmetics
July 2017
naturactor_cosmetics Bayi pun boleh guna sebab bahan sabun tokyo organik ni terdiri daripada bahan organik sahaja . whatsapp: 011-26893919 . tokyo organic treatment soap 100% made in japan natural & organic . no paraben, no synthetic perfume, no synthetic coloring ❤️ . tokyo organic treatment soap 100% made in japan . natural & organic . #faqtokyoorganic #tokyoorganic #treatmentsoap #tokyoorganictreatmentsoap #naturalskincaremadeinjapan #madeinjapan .
0 14
naturactor_cosmetics

@naturactor_cosmetics

Naturactor Cosmetics
July 2017
naturactor_cosmetics Tokyo organic treatment soap 100% made in japan natural & organic . no paraben, no synthetic perfume, no synthetic coloring ❤️ . tokyo organic treatment soap 100% made in japan . whatsapp to puchase: 011-26893919 . natural & organic . #faqtokyoorganic #tokyoorganic #treatmentsoap #tokyoorganictreatmentsoap #naturalskincaremadeinjapan #madeinjapan .
0 9
naturalorganic.sarah

@naturalorganic.sarah

Tokyo Organic_PureLab_MEIKO 🇯🇵
July 2017
naturalorganic.sarah Tips macam mane nak tukar skincare👇👇 . nak tukar skincare pun ade cara dia tau. bukan main guna atau tukar je. takut-takut kesan gabungan produk lama di wajah korang dgn produk baru boleh menjadi racun pulak, ini dia cara penukaran skincare yang betul dan selamat. . 1. stop guna previous skincare dalam 7-14 hari. boleh apply pelembap secara halus untuk elak kulit kering. doktor suggest hanya basuh air suam selalu pada muka @ guna hampas tea yang da guna buat air tu ... . 2. membiarkan wajah neutral selama 7 hari sekurangya, iaitu membiarkan wajah anda bebas dari sebarang produk. penerimaan kulit kita berbeza-beza, takut juga kulit kita terkejut dgn kedatangan produk baru. . 3. bila dah gune skincare baru, berlaku sesetengah jenis kulit dimana akan timbul jerawat, rashes, dry skin, oily (disebabkan effect mercury skincare lama/ effect stop guna). . 4. jika produk anda biasa shj, tiada merkuri dan wajah korang ok. 1-2 hari sudah ckup untuk neutralkn wajah anda then, boleh trus tukar skincare. . penting! ☝🏻 bagi yang nak guna skincare yang bebas mecury, uollsss dah boleh mula stop pengunaan skincare lama uollsss. . ehemm, tokyo organic treatment soap (tots) semestinya yang bebas mercury dan selamat digunakan 😁 . jangan cakap hakak tak payung ☂️ . . tokyo organic treatment soap natural & organic 100% made in japan 🇯🇵. no paraben, no synthetic colouring & perfumes . #stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan
0 9