Loading...
Search result for #naturalskincaremadeinjapan
Apa itu aha? =========== . pernah dengar tak aha? rasa-rasa adik-beradik dha ke? hehe๐Ÿ˜‹ . aha atau nama penuh dia -- alpha hydroxy acids . ianya mempunyai saiz molekul sangat kecil (saiz alpha?) yang membolehkan ianya menyerap ke dalam lapisan kulit dengan mudah. . aha sangat efektif untuk membantu mengurangkan garis-garis halus pada kulit, jerawat, jeragat, black & white heads, minyak & kekusaman pada muka ๐Ÿ˜ . dannnn yang paling best sekali adalah -- tokyo organic treatment soap mengandungi aha! dan aha dalam tokyo organic ni diimport dari usa! fuhhh. best ke tak best? . kami sememangnya tidak berkompromi dengan kualiti! kami mahukan kualiti yang terbaik dengan harga mampu milik! after all, everyone deserves to be beautiful ๐Ÿ˜ . nak dapatkan tokyo organic treatment soap dengan harga promosi? masih ada lagi kuota uolssss! stock is running fast tau! serious ! . order sekarang!! www.naturactorcollections.com . . #naturalskincare #naturalskincaremadeinjapan #organic #natural #madeinjapan #tokyoorganic #treatmentsoap #tokyoorganictreatmentsoap
2 17 January 2017
Main cak-cak pulak tots ni dekat celahan sakura ni kan? ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ . haruslah! tots pun nak ber"hanami" jugak dengan asal-usulnye sakura ni ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . ps: sakura adalah salah satu ingredients dalam tots yang bertindak sebagai anti-inflammatory & mampu membantu menghapuskan jerawat (especially yang degil-degil tu haaa๐Ÿ˜œ) . . pss: what?? tak pernah cuba tots lagi? ya ampunnn, rugi laaa uolssss, serious! . . . ๐ŸŒธtokyo organic treatment soap . โœ…๐Ÿ’ฏ made in japan โœ…semestinya natural & organik โœ…no paraben, no synthetic perfume & no synthetic coloring . . โš ๏ธlihat senarai agen sah kami di sini: #stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots . . ============================= . #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan
0 20 April 2017
Tokyo organic treatment soap 100% made in japan natural & organic . no paraben, no synthetic perfume, no synthetic coloring โค๏ธ . tokyo organic treatment soap 100% made in japan . whatsapp to puchase: 011-26893919 . natural & organic . #faqtokyoorganic #tokyoorganic #treatmentsoap #tokyoorganictreatmentsoap #naturalskincaremadeinjapan #madeinjapan .
0 9 July 2017
0 20 May 2017
Bayi pun boleh guna sebab bahan sabun tokyo organik ni terdiri daripada bahan organik sahaja . whatsapp: 011-26893919 . tokyo organic treatment soap 100% made in japan natural & organic . no paraben, no synthetic perfume, no synthetic coloring โค๏ธ . tokyo organic treatment soap 100% made in japan . natural & organic . #faqtokyoorganic #tokyoorganic #treatmentsoap #tokyoorganictreatmentsoap #naturalskincaremadeinjapan #madeinjapan .
0 14 July 2017
Buat sesuatu lebih baik dr duk diam x buat apa kan. gudluck to me.. thanks to kwn2 n family yg sentiasa support apa saja yg saya jual.. love u all.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #naturalskincaremadeinjapan #homemadeskincare #renewinsuransketa #bawallovers #thibbunalafiahmalaysia #gelmutiara #faazperfumekulim
0 5 June 2017
Kita nak ambil gambar bulgarian rose jauh sangat la pulak kan kena travel sampai bulgaria. tapi takpe, bulgarian rose versi jepun pun boleh laaa kan? hehe ๐Ÿ˜ฌ . tahukah anda, tokyo organic treatment soap mengandungi bulgarian rose yang diimport khas dari bulgaria? ๐Ÿ˜‰ . kalau tak tahu, kena lah ber-tokyo dulu! once dah try, mesti jatuh cintaaaa, ala-ala cinta pandang pertama gitu! hahah๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป serius! . . nevertheless, good morning pretty ladies & handsome gentlemen! have a nice day ahead ya! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . โš ๏ธps: dapatkan tokyo organic treatment soap dari agen sah seluruh malaysia! . . ================== #stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan #jdt #johor #letscantik #utm #upm #uitm
1 15 March 2017
Bila orang tanya, apa yang best pasal tots? entahlah. susah nak jawab sebenarnya . . sebab terlalu banyak benda yang bestttt! bila cakap macamtu, nampak macam cliche sangat kan? itu yang susah tu. nak jadikan tak cliche -- dari benda yang cliche --sebab sabun ni memang sangat berbeza dari sabun-sabun lain di pasaran. . kenapa? kena cuba sendiri, baru faham maksud saya. dah cuba nanti, baru faham kenapa saya cakap, rm59 untuk sabun ni memang sangat berbaloi. kalau sendiri tak cuba, susah nak cakap. . . . . ================== #stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan #jdt #johor #countrygarden #letscantik #kecantikan #pencucimuka #jb #utm #uitm #upm
1 21 March 2017

@naturalorganicsarah

TOKYO ORGANIC_MEIKO ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
Ade ni haaa underground je ๐Ÿ˜Ž . . ๐Ÿ™‹๐Ÿปsarah halim ๐Ÿ“ฒ017 3007491 ๐Ÿ“ฐfb page: natural organic - tokyo organic/purelab/meiko ๐Ÿ”Žinstagram: @naturalorganic.sarah ๐Ÿšš poslaju seluruh malaysia ๐Ÿ“ฆ cod cyberjaya/putrajaya/kuang . tokyo organic treatment soap natural & organic 100% made in japan ๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ต. no paraben, no synthetic colouring & fragrance . #stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan
0 8 September 2017

@naturalorganicsarah

TOKYO ORGANIC_MEIKO ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
0 19 September 2017

@naturalorganicsarah

TOKYO ORGANIC_MEIKO ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
Lama nya tak bersiaran kannnn. sebabnye tots jalan jauh sket. ahaks! . here we are, tots takes perth! picture taken with tulips at araluen botanic park, roleystone wa ๐Ÿ’• . . tokyo organic treatment soap natural & organic 100% made in japan ๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ต. no paraben, no synthetic colouring & fragrance . #stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan
0 7 September 2017

@naturalorganicsarah

TOKYO ORGANIC_MEIKO ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
0 19 August 2017

@kartini_suhari

kartini suhari
#repost @tokyoorganic_officialhq (@get_repost ) ใƒปใƒปใƒป . apa yang anda dapat dengan rm59? =========================== . โœ…. dengan rm59, anda dapat sabun berkualiti premium -- tokyo organic treatment soap yang dibuat di jepun โœ…. dengan rm59, anda dapat sabun yang dibuat dengan teknologi terkini pembuatan sabun di jepun โœ…. dengan rm59, anda dapat sabun yang dibuat dari kilang di jepun yang berpengalaman dalam pembuatan sabun selama lebih 60 tahun โœ…. dengan rm59, anda dapat sabun yang ramuannya di import dari negara pengeluar terbaik seperti rose & lavender dari bulgaria โœ…. dengan rm59, anda dapat sabun yang mengandungi kandungan glycerin yang mana kebanyakan sabun tidak ada kerana harga glycerin itu sendiri mahal โœ…. dengan rm59, anda dapat sabun yang menggunakan bahan-bahan natural yang berkualiti dalam pembuatan tanpa sebarang bahan berbahaya โœ…. dengan rm59, anda dapat sabun yang menjalani kajian terperinci (r&d), yang mempunyai material safety datasheet (msds) & kelulusan dari kementerian kesihatan malaysia (kkm) . โœ…. dengan rm59, anda dapat sabun yang bukan dari oem yang mana anda boleh beli pukal & tampal label aje -- sebab tu murah. kualiti? hmm. โœ…. dengan rm59, anda dapat sabun yang boleh digunakan untuk membantu pelbagai masalah kulit -- termasuk jerawat, jeragat, parut, eczema & sebagainya โœ…. dengan rm59, anda dapat kepuasan seumur hidup . . dengan rm59, anda dapat lebih lagi dari kebaikan yang dinyatakan. jadi, mahal ke rm59 tuuu? renung-renungkan & selamat beramal! hehehe . . ================== #stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan
0 8 August 2017

@naturalorganicsarah

TOKYO ORGANIC_MEIKO ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
Dont forget to wash your face ! dare to be beautiful.. . tokyo organic treatment soap natural & organic ๐Ÿ’ฏ made in japan ๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ต. no paraben, no synthetic colouring & perfumes . #stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan
0 13 August 2017

@naturalorganicsarah

TOKYO ORGANIC_MEIKO ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
Morning! dont forget to wear tots today! ๐Ÿ˜‡ . psst! customer from rusia also bought tots ๐Ÿ˜‰ . tokyo organic treatment soap natural & organic 100% made in japan ๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ต. no paraben, no synthetic colouring & perfumes . #stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan
1 24 August 2017

@naturalorganicsarah

TOKYO ORGANIC_MEIKO ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
Main products ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡ . its all that u ever need! . to purchase ๐Ÿ‘‡๐Ÿป pm/wa ๐Ÿ“ฒ017-3007491 pm/wa ๐Ÿ“ฒ017-3007491 . #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #tots #purelab #purelaborganic #purelabbalm #purelabserum #naturalskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincare #organicskincaremadeinjapan #glycerinsoap #glycerinsoaadeinjapan
4 8 August 2017

@tokyoorganic.original

TOKYO ORGANIC ROSE SERUM JAPAN
Good morning malaysiaaa! ohayou gozaimasu nihonnn! . cantik nyeee lavender garden ni kannn. dulu pergi france tak sempat nak ber'lavender garden' dekat france, huu. . siapa suka lavender? kita geng. . tapi saya suka lavender, bukan sebab bau dia, saya suka sebab warna dia cantik, purple gitu. hehehe. . nasib tokyo organic treatment soap (tots) pun ada ekstrak lavender, so tak de lah kempunan sangat tak dapat ber'lavender garden' kat france dulu. hahah. oh maybe, ada alasan nak ber'lavender garden' dekat hokkaido? ehem. hehehe. . . apa-apa pun, yang penting, jangan lupa ber-tokyo uolss! kuulit cantik, moist, glowing, baru confident nak bergambar sakan dengan lavender kan? ;) . . . ๐ŸŒธtokyo organic treatment soap . โœ…๐Ÿ’ฏ made in japan. โœ…semestinya natural & organik โœ…no paraben, no synthetic perfume & no synthetic coloring . . ============================= . #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan
0 24 July 2017

@naturalorganicsarah

TOKYO ORGANIC_MEIKO ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
Let the picture talks ๐Ÿ˜‰ . ๐ŸŒธtokyo organic treatment soap . โœ…๐Ÿ’ฏ made in japan . โœ…semestinya natural & organik โœ…no paraben, no synthetic perfume & no synthetic coloring . . ps: cepattt! stok memang paras hidung, serious! . . . #stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan
0 8 July 2017

@naturalorganicsarah

TOKYO ORGANIC_MEIKO ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
. ๐ŸŒธtokyo organic treatment soap (tots) ๐ŸŒธ . . tokyo organic treatment soap natural & organic 100% made in japan ๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ต. no paraben, no synthetic colouring & perfumes . #stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan
0 11 July 2017

@naturalorganicsarah

TOKYO ORGANIC_MEIKO ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
<testimoni tots> . "memang best x kering kan muka. dari 1st time guna nak gtao" . "seeeeee..bestkan tots ni..feedback dariku benar2 belaka..seronok g raya semua tegur skin " . well, what i can say..hmm, good product speaks itself! ๐Ÿ˜€ . . tokyo organic treatment soap natural & organic 100% made in japan ๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ต. no paraben, no synthetic colouring & perfumes . #stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan
1 22 July 2017

@naturalorganicsarah

TOKYO ORGANIC_MEIKO ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
<tots education ๐Ÿ˜œ> . soalan banyak kali orang tanya -- tots banyak buih & keringkan muka tak? . sebabkan tots ni unik, jadi ianya tak sama dengan sabun-sabun yang biasa ada di pasaran. ianya memang banyak buih, tapi tidak akan mengeringkan kulit anda! . kenapa? sebab tots mengandungi "glycerin" iaitu produk natural dalam pembuatan sabun. sabun yang mengandungi glycerin adalah lebih "lembut" pada kulit berbanding dengan sabun yang tiada kandungan glycerin -- jadi ianya amat sesuai untuk kulit kering atau sensitif. . sabun yang mengandungi "glycerin" mempunyai ph lebih rendah dari sabun lain jadi ianya membantu kulit untuk mengekalkan kelembapan. memandangkan glycerin juga "hygroscopic", jadi ianya mampu mengekalkan kelembapan kulit dengan 'menarik' kelembapan dari udara ๐Ÿ˜ . jadi, yang ada kulit sensitif atau kering tak perlu takut-takut nak cuba tots tau! inshaallah sangatttt lembut pada kulit anda & yang penting kualiti terbaik pada harga mampu milik! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . tokyo organic treatment soap natural & organic 100% made in japan ๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ต. no paraben, no synthetic colouring & perfumes . #stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan
3 19 July 2017