Loading...
Search result for #naturalskincaremadeinjapan

@essentialoilcouple

essentialoilcouple
Blue tansy is a dark navy color. it’s great for your skin and since it’s cptg it gets completely absorbed in the body.
3 18 last month

@naturalorganicsarah

naturalorganicsarah
Ade ni haaa underground je 😎
.
.
🙋🏻sarah halim
📲017 3007491
📰fb page: natural organic - tokyo organic/purelab/meiko
🔎instagram: @naturalorganic.sarah
🚚 poslaju seluruh malaysia
📦 cod cyberjaya/putrajaya/kuang
.

tokyo organic treatment soap
natural & organic
100% made in japan 🇯🇵.
no paraben, no synthetic colouring & fragrance
.
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan
0 8 September 2017

@naturalorganicsarah

naturalorganicsarah
Lama nya tak bersiaran kannnn. sebabnye tots jalan jauh sket. ahaks!
.
here we are, tots takes perth! picture taken with tulips at araluen botanic park, roleystone wa 💕
.
.
tokyo organic treatment soap
natural & organic
100% made in japan 🇯🇵.
no paraben, no synthetic colouring & fragrance
.
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan
0 7 September 2017

@kartini_suhari

kartini_suhari
#repost @tokyoorganic_officialhq (@get_repost )
・・・
.
apa yang anda dapat dengan rm59?
===========================
.
✅. dengan rm59, anda dapat sabun berkualiti premium -- tokyo organic treatment soap yang dibuat di jepun
✅. dengan rm59, anda dapat sabun yang dibuat dengan teknologi terkini pembuatan sabun di jepun
✅. dengan rm59, anda dapat sabun yang dibuat dari kilang di jepun yang berpengalaman dalam pembuatan sabun selama lebih 60 tahun
✅. dengan rm59, anda dapat sabun yang ramuannya di import dari negara pengeluar terbaik seperti rose & lavender dari bulgaria
✅. dengan rm59, anda dapat sabun yang mengandungi kandungan glycerin yang mana kebanyakan sabun tidak ada kerana harga glycerin itu sendiri mahal
✅. dengan rm59, anda dapat sabun yang menggunakan bahan-bahan natural yang berkualiti dalam pembuatan tanpa sebarang bahan berbahaya
✅. dengan rm59, anda dapat sabun yang menjalani kajian terperinci (r&d), yang mempunyai material safety datasheet (msds) & kelulusan dari kementerian kesihatan malaysia (kkm) .
✅. dengan rm59, anda dapat sabun yang bukan dari oem yang mana anda boleh beli pukal & tampal label aje -- sebab tu murah. kualiti? hmm.
✅. dengan rm59, anda dapat sabun yang boleh digunakan untuk membantu pelbagai masalah kulit -- termasuk jerawat, jeragat, parut, eczema & sebagainya
✅. dengan rm59, anda dapat kepuasan seumur hidup
.
.
dengan rm59, anda dapat lebih lagi dari kebaikan yang dinyatakan. jadi, mahal ke rm59 tuuu? renung-renungkan & selamat beramal! hehehe
.
.
==================
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #testimonitokyoorganic #testimonitots
#glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan
0 8 August 2017

@tokyoorganic.original

tokyoorganic.original
Good morning malaysiaaa! ohayou gozaimasu nihonnn!
.
cantik nyeee lavender garden ni kannn. dulu pergi france tak sempat nak ber'lavender garden' dekat france, huu. .
siapa suka lavender? kita geng. .

tapi saya suka lavender, bukan sebab bau dia, saya suka sebab warna dia cantik, purple gitu. hehehe.
.
nasib tokyo organic treatment soap (tots) pun ada ekstrak lavender, so tak de lah kempunan sangat tak dapat ber'lavender garden' kat france dulu. hahah. oh maybe, ada alasan nak ber'lavender garden' dekat hokkaido? ehem. hehehe. .
.

apa-apa pun,
yang penting, jangan lupa ber-tokyo uolss!
kuulit cantik, moist, glowing, baru confident nak bergambar sakan dengan lavender kan? ;) .
.
.
🌸tokyo organic treatment soap .
✅💯 made in japan.
✅semestinya natural & organik
✅no paraben, no synthetic perfume & no synthetic coloring
.
.
============================= .
#tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan
0 24 July 2017

@naturactor_cosmetics

naturactor_cosmetics
Bayi pun boleh guna sebab bahan sabun tokyo organik ni terdiri daripada bahan organik sahaja
.
whatsapp: 011-26893919
.
tokyo organic treatment soap
100% made in japan
natural & organic
.
no paraben, no synthetic perfume, no synthetic coloring ❤️ .
tokyo organic treatment soap
100% made in japan
.
natural & organic .
#faqtokyoorganic #tokyoorganic #treatmentsoap #tokyoorganictreatmentsoap #naturalskincaremadeinjapan #madeinjapan .
0 14 July 2017

@naturactor_cosmetics

naturactor_cosmetics
Tokyo organic treatment soap
100% made in japan
natural & organic
.
no paraben, no synthetic perfume, no synthetic coloring ❤️ .
tokyo organic treatment soap
100% made in japan
.
whatsapp to puchase: 011-26893919
.
natural & organic .
#faqtokyoorganic #tokyoorganic #treatmentsoap #tokyoorganictreatmentsoap #naturalskincaremadeinjapan #madeinjapan .
0 9 July 2017

@tokyoorganic.original

tokyoorganic.original
Haiiii. korang . dah habis beraya ke blom ni?? 😁😁
.
ni haaa..customer n*d yang beli tots. dapat je tots terus guna. 😍 amboi tak sabar...😂
.
.
nad baru sempat nak edit cantik2, sebelum ni buzy je. maklum la raya kan sebulan. hehe-- testimoni berlambak ni pun tak sempat lagi nak upload. 😅
nak oder #tots boleh whatsapp n*d ye ✌
.
.
.
🌸tokyo organic treatment soap .
✅💯 made in japan .
✅semestinya natural & organik
✅no paraben, no synthetic perfume & no synthetic coloring
.
🌷normal tots : rm59 + pos rm8 (for 4 month)
🌷trial tots : rm20 include pos (for 1 month)
🌷sample tots : free + pos rm8 (for 2 weeks)

whatsapp nad: 011.1851.6054
1 18 July 2017

@naturalorganicsarah

naturalorganicsarah
1 14 July 2017

@tokyoorganic.original

tokyoorganic.original
Ohayou gozaimasu!!
good morning sunshine ☀️ .
-
salam hujung minggu dari tots berlatar-belakang kan samurai. 😬
.
anda dah ber-tokyo harini? 😉
.
. . 🌸tokyo organic treatment soap .
✅💯 made in japan .
✅semestinya natural & organik
✅no paraben, no synthetic perfume & no synthetic coloring
.
🌷normal tots : rm59 + pos rm8 (for 4 month)
🌷trial tots : rm20 include pos (for 1 month)
🌷sample tots : free + pos rm5 (for 2 weeks)

whatsapp nad: 011.1851.6054
=================
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #testimonitokyoorganic #testimonitots
0 37 July 2017

@tokyoorganic.original

tokyoorganic.original
Ada tanya, apa kegunaan tots ni sebenarnya ?
.
tots boleh guna hampir semua masalah kulit tau! even eczema pun inshaallah boleh! kita cuba usaha kan, mana tahu sesuai alhamdulillah dapat lah bantu kurangkan masalah-masalah tu 😇
.
belum cuba, belum tahu.
tak gitu? 😘
.
.
.
🌸tokyo organic treatment soap .
✅💯 made in japan .
✅semestinya natural & organik
✅no paraben, no synthetic perfume & no synthetic coloring
.
🌷normal tots : rm59 + pos rm8 (for 4 month)
🌷trial tots : rm20 include pos (for 1 month)
🌷sample tots : free + pos rm5 (for 2 weeks)

whatsapp nad: 011.1851.6054
=================
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #testimonitokyoorganic #testimonitots
0 15 July 2017

@kartini_suhari

kartini_suhari
Sabun ni organik. tapi bukan 100% organik tau. ye la sabun mmg akan ada satu bahan untuk menyempurnakan proses saponifikasi. tapi bahan2 lain insyaallah organik.
sebab sabun ni dibuat kat jepun. and mostly everyone knows that orang2 jepun sangat2 la berdisiplin. x jumpa barang cetak rompak kat sana.

proses pembuatan yang sangat teliti dan hygine. bukan la nk kata produk malaysia x ok. even i , myself pun buat homemade skincare. but they made this soap with a very good quality.
korang bila pakai sabun ni, mmg x kan jumpa sabun muka sehebat sabun ni. seriously? yes.
kalau nak yg potong 4 ni.. sepotong rm17 yer.. nak oder? klik link kat bio naa 😍😍😘😘 #totskulim #totspenang #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinjapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincaremadeinjapan #testimonitokyoorganic #testimonitots
#glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan
0 7 July 2017

@tokyoorganic.original

tokyoorganic.original
Tokyo organic treatment soap use for: .
- clean face from dirt
- help to balance moisture level of skin.
- help to improve skin texture, appearance
- help to reduce scar
- help to fight against acne
- help to reduce pores
- help to whiten & balance uneven skin tone
- suitable for all skin types including sensitive skin
.
.
🌸tokyo organic treatment soap .
✅💯 made in japan .
✅semestinya natural & organik
✅no paraben, no synthetic perfume & no synthetic coloring
.
🌷normal tots : rm59 + pos rm8 (for 4 month)
🌷trial tots : rm20 include pos (for 1 month)
🌷sample tots : free + pos rm5 (for 2 weeks)

whatsapp nad: 011.1851.6054
1 13 July 2017