Loading...
Search result for #naturalskincaremalaysia
"wajah maintain muda" lumpur laut mati terbaik di dunia yg berasal dr laut mati jordan, berwarna hitam yang kaya akan mineral seperti potasium, magnesium, kalsium, sodium,bromida dan bahan2 organik dari tumbuhan dan haiwan. ethereal mud mask ni 100% asli dari laut mati yg terkenal punyai sifat terapeutik.ia diperkayakan lg dgn argan oil, shea butter, aloe vera dan lavender. sesuai utk semua jenis kulit, wanita mahupun lelaki. whatsapp abge : 0166502944 'saya nak ethereal' to puchase #etherealarganoil #etherealsproducts #arganoilmurah #minyakarganmalaysia #minyakarganmurah #minyakaran #arganmalaysia #arganoilmalaysia #naturalskincaremalaysia #skincaremalaysia #deadseamudmask #lumpurlautmati #masker #maskerwajah #maskerwajahmurah
17 99 June 2016
Pampered yourself with this scrub and get the glow instantly! ouh it smell so good that you feel like having a cup of vanilla latte get this 300g of goodness with special offer coffeenuttie scrub, 300g 25% off (np: rm 50) combo pack - beauty mist, 200ml - coffeenuttie scrub, 300g product worth rm 90 selling for rm 70 only!! grab this offer today! scrub #sayajualmurah #beauteelab #coffeenuttiescrub #scrubawayseries #scrubmalaysia #sayajualskincare #naturalskincare #naturalskincaremalaysia #sayajualprodukkecantikan #madeinmalaysia #malaysianproducts #sayajualcoffeescrub #sayajualscrub #coffeescrub #sayajualbeautyproducts #sayajualkosmetik #sayajual #malaysia #beauty #beauteebiz #lokalah #coffeescrubmalaysia #cellulite #whitening #kulitcantik #kurus
9 125 December 2015
Alhamdulillah makin ramai hantar feedback yang positive, and makin ramai yang percaya pada coffee scrub @byfleur__ . siapa yang belum order tu boleh place order malam ni and esok @byfleur__ boleh post dahhhh 🎉 . whatsapp di no +60 13 331 2978 whatsapp di no +60 13 331 2979 . iced coffee 70gm rm15 exc postage black coffee 80gm rm15 exc postage . #coffescrubbyfleur #byfleurreview #naturalskincare #naturalskincaremalaysia #scrubmuka #scrubbadan #facialscrub #bodyscrub #bodyscrubmalaysia #bodyscrubmurah #coffeescrubmurah #coffeescrubtermurah #bodyscrubmurah #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #carousellmy #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand
10 109 April 2017
The claims for this face & body scrub by @byfleur__ are that : . it will scrub away dry skins, cleanse and clarify skin, tone and refine, as well as soothe and moisturize, scrubbing coffee grounds on your skin can reduce the appearance of cellulite too! . it contains plenty of good ingredients for the skin such as extra v****n olive oil, vitamin e, cacao powder and extract, and it also contains other goodies such as high quality espresso and arabica coffee bean and brown sugar. . i'll start off by saying you will want to eat this, but obviously don't do that. it smells exactly like a chocolate covered coffee bean. so amazing! . 100% natural! . rm15 exclude postage rm15 exclude postage . order now! & try massaging a coffee scrub into your skin. at the very least, you'll be giving yourself a delightful-smelling spa treatment at home . #coffescrubbyfleur #byfleurreview #naturalskincaremalaysia #scrubmuka #scrubbadan #facialscrub #bodyscrub #bodyscrubmalaysia #bodyscrubmurah #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #carousellmy #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand
0 281 May 2017
I love this woman. she never fails to inspire me💖 . #repost @ adaniaofficial (@ get_repost ) ・・・ we spotted mizz nina with her favorite eco-sunscreen/foundation, adania luxe skin defender on-the-go ❤️ thank you @ officialmizznina for the awesome shout out 😍now you know why she looks so good and so confident without makeup,if you are truly #adanialovers we sure you feel it too. swipe left for more video. if you haven't known already, @ officialmizznina has her own youtube channel where she posts about her vlogs on traveling adventures 😃 search her up (officialmizznina) on youtube and check out her amazing vlogs adventure and follow her if you have a youtube account. credit link : officialmizznina youtube channel ps : adania luxe skin defender is an eco-friendly foundation @ sunscreen with spf 40+. a great traveling buddy for you and your family, as it is suitable for everyone. shield your skin from the sun rays and sunburns ❤️ #adaniaskincare #naturalskincare #organicskincare #eco #sunscreen #beauty #notpaidreview #honestreview #favouritemizznina #naturalskincaremalaysia #naturalsunblock #naturalfoundation
0 30 3 weeks ago
Jom girls kita manjakan kulit dgn porcelain doll skincare 👩💆 . eh bkn girls je tauu... boys pun bolehh👨👨 #vivilinlondon #skincaremalaysia #skincareselamatdanberkesan #organicskincaremalaysia #naturalskincaremalaysia #naturalskincare #happytuesday #positivevibes #porcelaindollskincare
7 208 September 2017

@magic_face_scrub_serum

GreenTea Scrub & Vit C Serum
Ramai dah jatuh hati dengan scrub hot meletop ni ! sebab apa?? kami ada beratus-ratus testimoni yang berjaya! ✔menyingkirkan sel kulit mati & kusam ✔membersihkan kotoran dari dalam liang pori ✔ mengecilkan liang pori ✔ mengecutkan & merawat jerawat ✔ memudarkan parut jerawat/jeragat ✔ menanggalkan white/blackhead ✔ mencerah, melembutkan & melembabkan kulit bahan yang digunakan tersangat lah berkualiti ✔extra green tea ✔extra argan oil ✔extra walnut ✔extra stemcell ✔extra peppermint 🍀semestinya lulus kkm nak tahu lebih lanjut? jom tengok apa kata pengguna
1 1 18 minutes ago

@scrub.mint.viral

GREENTEA MINT FACE SCRUB
- #greenteamintfacescrub . scrub ni tengah hot meletop tau ! ramai dah jatuh hati dengan scrub ni ! sebab apa?? greentea mint face scrub . kami ada beratus-ratus testimoni yang berjaya! . ✔menyingkirkan sel kulit mati & kusam ✔membersihkan kotoran dari dalam liang pori ✔ mengecilkan liang pori ✔ mengecutkan & merawat jerawat ✔ memudarkan parut jerawat/jeragat ✔ menanggalkan white/blackhead ✔ mencerah, melembutkan & melembabkan kulit . bahan yang digunakan tersangat lka berkualiti . ✔extra green tea ✔extra argan oil ✔ extra walnut ✔extra stemcell ✔extra peppermint 🍀semestinya lulus kkm . whatsapp 0199200700
1 2 6 hours ago

@greenteamintscrub.official

SKRUB MUKA SEJUK & BUBBLE MASK
2 item hot by her inspire . greentea bubble mask terbukti sebagai masker ajaib yg mencuci kotoran kotoran kt muka awk, menyedut kotoran di liang pori pori korang sekaligus menghalang pori pori tersumbat dan so bila lubang pori clear tak terjadi lah jeragat dimuka awk tu dan kulit pon makin tegang dan gebu gebass gitu. . greentea mint face scrub iaitu skrub sejuk no satu yg merawat kulit muka breakouttt, efek sejuk dari pappermint tu yg mempercepatkan masa dua kali ganda untuk mempercepatkan proses mengecutkan jerawat, beribu ribu testimoni dah kami dpt daripada custumer, dan kami sudah ada custumer tetap selama setahun skrub ni dipasaran. . . whatsapp 0194735223
1 11 8 hours ago

@shimmernluxenaturals

Shimmer N Luxe Naturals
There is lead in your lipstick so how much is consider too much in your lipstick? for me any level. according ewg, us fda has detected lead in 400 brands of lipstick. popular brand like cover girl, l’oreal and christian dior contain lead. when lead is absorbed in the body it is not easily detoxified. the amount of 0.03ppm may not seem to be a lot but this will be stored in your body. average women consumes up to 1kg lipstick per year. that is a lot. lipstick is made of pigment and wax that you in digest on daily basis. it absorbs and take into your body. as a toxic lead, it cause all sorts of issues such as miscarriage for women. it is also difficult to know if you are using a product that contains lead because it will not be listed in the lipstick labels. lead is actually found in the pigment especially the red shades. did you know that the crimson read color in many lipsticks comes from a crushed cochineal beetles. it is a tiny insects that feed in cactus plants. the beetles are soaked in hot water, dried and crushed to give the deep red color. when you are checking the labels, look under the name of carmine, brilliant scarlet, new coccine, sx purple, cochineal extract, ponceau 4r and conchineal red a. carmine can cause allergic reactions as asthma, respiratory problems, c***k and bleeds. i know it is difficult for women to resist lipstick even in a bad economy situation. however, if you need to buy a lipstick, you can use a 100% natural ingredient, vegan that doesn’t contain harmful chemicals, preservatives, artificial dyes or fragrances and even not tested on animals. #shimmernluxenaturals #crueltyfreesoap #giftsforher🎁 #soapoftheday #naturalingredientsonly #healthandbody #cpsoaps #parabenfreeproducts #naturalskincareproducts #roseessentialoil #luxurygifting #coldprocesssoaps #handcraftedsoaps #oilyskincare #calendulaoil #soapmakers #chemicalfreebeauty #oatmealsoap #soapartisan #chemicalfreelife #artisansoaps #sheabuttersoap #allnaturalsoap ##handmadewithlove❤ #normalskin #naturalskincaremalaysia #sabunhandmade #lavenderessentialoil #sensitiveskincare #naturalsoaps
0 2 9 hours ago

@furaiha.syifa

FURAIHA SELFIE & WIN CONTEST
🌹sabun aqua habbatussauda' . 💕 kelebihan ✅ membasmi masalah kulit sensitif ✅ melembapkan kulit ✅ mengecilkan pori ✅ merawat masalah jerawat batu dan jerawat pasir ✅ menghilangkan jeragat, blackhead & whitehead ✅ anti kedutan, anti penuaan ✅ anti radang (seperti eczema) ✅ mengurangkan resdung ✅ tidak menyebabkan muka kesat dan kering ✅ tidak pedihkan kulit dan tanpa pengelupasan ✅ melembap kulit sepanjang hari ✅ selain untuk cuci muka, boleh juga dijadikan sebagai makeup remover. . 🌹sabun aqua habbatussauda' 30g harga rm39 sahaja . sangat jimat. tahan 2-3 bulan. juga terdapat dalam set skincare furaiha . tekan link untuk order. 😘 . www.wasap.my/60138070266 . #furaiha #furaihaskincare #organicskincare #naturalskincare #organicskincaremalaysia #naturalskincaremalaysia #furaihacosmetics #furaihasarawak #furaihakuching #kuching #codkuching #hilangjeragat #dropshipkosmetik #dropshipneeded #dropshipkosmetikneeded #parut #jerawat #hilangparut #hilangjerawat #kulitsensitif #resdung #jeragat #aurainstabatch12 #furaihaborneo #furaihabrunei #furaihasabah #makeuplovermalaysia #makeupmalaysia #skincaremalaysia #kulitkusam
0 14 10 hours ago

@furaiha.syifa

FURAIHA SELFIE & WIN CONTEST
🌹sabun aqua habbatussauda' . 💕 kelebihan ✅ membasmi masalah kulit sensitif ✅ melembapkan kulit ✅ mengecilkan pori ✅ merawat masalah jerawat batu dan jerawat pasir ✅ menghilangkan jeragat, blackhead & whitehead ✅ anti kedutan, anti penuaan ✅ anti radang (seperti eczema) ✅ mengurangkan resdung ✅ tidak menyebabkan muka kesat dan kering ✅ tidak pedihkan kulit dan tanpa pengelupasan ✅ melembap kulit sepanjang hari ✅ selain untuk cuci muka, boleh juga dijadikan sebagai makeup remover. . 🌹sabun aqua habbatussauda' 30g harga rm39 sahaja . sangat jimat. tahan 2-3 bulan. juga terdapat dalam set skincare furaiha . tekan link untuk order. 😘 . www.wasap.my/60138070266 . #furaiha #furaihaskincare #organicskincare #naturalskincare #organicskincaremalaysia #naturalskincaremalaysia #furaihacosmetics #furaihasarawak #furaihakuching #kuching #codkuching #hilangjeragat #dropshipkosmetik #dropshipneeded #dropshipkosmetikneeded #parut #jerawat #hilangparut #hilangjerawat #kulitsensitif #resdung #jeragat #aurainstabatch12 #furaihaborneo #furaihabrunei #furaihasabah #makeuplovermalaysia #makeupmalaysia #skincaremalaysia #kulitkusam
1 18 10 hours ago

@furaiha.syifa

FURAIHA SELFIE & WIN CONTEST
Kulit bermasalah? . jangan risau. jom detox dan rawat kulit anda dengan bahan organik dalam furaiha. . furaiha merawat kulit dan menghapus jerawat secara semulajadi tanpa kimia merbahaya. set trial ni ada 3 item sahaja : . 🌷sabun aqua (argan oil, delima, kayu manis, habbatussauda) . 🌷glow booster cream (grapeseed oil, rice bran oil, rabdosia rubescens) . 🌷luminous dd cream (olive oil, ekstrak beras, beeswax) . produk furaiha semuanya berasaskan bahan organik, semestinya bebas kimia bahaya. . selamat untuk preggy mommy dan juga breastfeeding. selamat untuk ibu dan bayi. . set trial furaiha sangat jimat, tahan selama 2 bulan atau lebih. . tekan link untuk order. 😘 . www.wasap.my/60138070266 . . . #furaiha #furaihaskincare #organicskincare #naturalskincare #organicskincaremalaysia #naturalskincaremalaysia #furaihacosmetics #furaihasarawak #furaihakuching #kuching #codkuching #hilangjeragat #dropshipkosmetik #dropshipneeded #dropshipkosmetikneeded #parut #jerawat #hilangparut #hilangjerawat #kulitsensitif #resdung #jeragat #aurainstabatch12 #furaihaborneo #furaihabrunei #furaihasabah #makeuplovermalaysia #makeupmalaysia #skincaremalaysia #kulitkusam
1 17 10 hours ago

@furaiha.syifa

FURAIHA SELFIE & WIN CONTEST
Kulit bermasalah? . jangan risau. jom detox dan rawat kulit anda dengan bahan organik dalam furaiha. . furaiha merawat kulit dan menghapus jerawat secara semulajadi tanpa kimia merbahaya. set trial ni ada 3 item sahaja : . 🌷sabun aqua (argan oil, delima, kayu manis, habbatussauda) . 🌷glow booster cream (grapeseed oil, rice bran oil, rabdosia rubescens) . 🌷luminous dd cream (olive oil, ekstrak beras, beeswax) . produk furaiha semuanya berasaskan bahan organik, semestinya bebas kimia bahaya. . selamat untuk preggy mommy dan juga breastfeeding. selamat untuk ibu dan bayi. . set trial furaiha sangat jimat, tahan selama 2 bulan atau lebih. . tekan link untuk order. 😘 . www.wasap.my/60138070266 . . . #furaiha #furaihaskincare #organicskincare #naturalskincare #organicskincaremalaysia #naturalskincaremalaysia #furaihacosmetics #furaihasarawak #furaihakuching #kuching #codkuching #sarawak #dropshipkosmetik #dropshipneeded #dropshipkosmetikneeded #parut #jerawat #hilangparut #hilangjerawat #kulitsensitif #resdung #aurainsta #aurainstabatch12 #furaihaborneo #furaihabrunei #furaihasabah #makeuplovermalaysia #makeupmalaysia #skincaremalaysia #kulitkusam
4 19 10 hours ago

@furaiha.syifa

FURAIHA SELFIE & WIN CONTEST
Kulit bermasalah? . jangan risau. jom detox dan rawat kulit anda dengan bahan organik dalam furaiha. . furaiha merawat kulit dan menghapus jerawat secara semulajadi tanpa kimia merbahaya. set ni ada 3 item je : . 🌷sabun aqua (argan oil, delima, kayu manis, habbatussauda) . 🌷glow booster cream (grapeseed oil, rice bran oil, rabdosia rubescens) . 🌷luminous dd cream (olive oil, ekstrak beras, beeswax) . produk furaiha semuanya berasaskan bahan organik, semestinya bebas kimia bahaya. . selamat untuk preggy mommy dan juga breastfeeding. selamat untuk ibu dan bayi. . set premium furaiha sangat jimat, tahan selama 4 bulan atau lebih. . tekan link di bio untuk order. 😘 . www.wasap.my/60138070266 . . . #furaiha #furaihaskincare #organicskincare #naturalskincare #organicskincaremalaysia #naturalskincaremalaysia #furaihacosmetics #furaihasarawak #furaihakuching #kuching #codkuching #sarawak #dropshipkosmetik #dropshipneeded #dropshipkosmetikneeded #parut #jerawat #hilangparut #hilangjerawat #kulitsensitif #resdung #aurainsta #aurainstabatch12 #furaihaborneo #furaihabrunei #furaihasabah #makeuplovermalaysia #makeupmalaysia #skincaremalaysia #kulitkusam
0 18 10 hours ago

@shimmernluxenaturals

Shimmer N Luxe Naturals
Propylene glycol and its toxic effects propylene glycol is a common addictive used in most of the cosmetics and toiletry products. it derives from petroleum products. what is it used for? it is used as a softening agent, ointment base, preservative, humectant and emollient. it is also used as a solvent for dyes and perfumes. it is used in deodorants, shaving creams and toothpaste. it provides lipstick with its consistent texture and enhance the foaming ability of shower gel. the national safety data sheets warns against contact with eyes, skin and clothing. you will experience irritation of nasal passages during inhalation. ingestion can cause diarrhea, vomiting and nausea. over exposure can cause kidney damage and liver abnormalities. the research also shows it alters cell membranes and cause cardiac arrest. you can check the labels of your cleansers, toners and other cosmetics products you are using now and look for propylene glycol. the ingredients derived from petroleum will make your skin dry. it is a p*********n enhancer that alters skin structures, allowing other chemicals to easily enter the system. the family of propylene glycol: propylene glycol, proptylene glycol and 1,2- propanediol. the related synthetics are peg (polyethylene, glycol) and ppg (polypropylene glycol) we do have a choice? yes we do. the natural products consist of skin loving properties that will protect your skin and provide all the natural goodness that will keep your skin healthy. choose to live chemical free. instead go for chemical free and natural products. don’t poison yourself and your family. :) #shimmernluxenaturals #crueltyfreesoap #giftsforher🎁 #soapoftheday #naturalingredientsonly #healthandbody #cpsoaps #parabenfreeproducts #naturalskincareproducts #roseessentialoil #luxurygifting #coldprocesssoaps #handcraftedsoaps #oilyskincare #calendulaoil #soapmakers #chemicalfreebeauty #oatmealsoap #soapartisan #chemicalfreelife #artisansoaps #sheabuttersoap #allnaturalsoap ##handmadewithlove❤ #normalskin #naturalskincaremalaysia #sabunhandmade #lavenderessentialoil #sensitiveskincare #naturalsoaps
0 3 10 hours ago

@ibuaisyah.maryjardin

MARY JARDIN.JERAWAT.JERAGAT
Nak cari skincare yang ringkas tapi lengkap. . ada ke skincare macam tu? . mestila ada..mary jardin lah jawapannya.😘💕 . lavender garden collection didatangkan khas untuk awak semua yang inginkan skincare yang mewah dan ekslusif, berasaskan bahan-bahan yang premium dan yang paling penting selamat kerana berasaskan bahan natural dan organik, bebas bahan kimia berbahaya.😍😍 . dengan rutin yang ringkas tapi lengkap, memang sangat membantu mudahkan urusan harian awak semua.😉👍 . "sapa 3 beradik dalam lavender garden collection tu?" . ➡facial soap yang handal mencuci segala kotoran pada kulit dengan berkesan.tambah pulak 2 in 1 dapat berfungsi sebagai scrub untuk menanggalkan sel-sel kulit mati. . ➡face oil atau lebih dikenali sebagai 'magic potion' disebabkan sangat serbaguna.bukan saja dapat mengawal keseimbangan minyak pada kulit dan kawal kelembapan kulit tapi boleh digunakan untuk pelbagai situasi. . antaranya sebagai cleanser, makeup primer, makeup remover, aromaterapi, bantu kurangkan masalah kulit sensitif, gatal-gatal, ruam bayi, hilangkan parut dan macam-macam lagi. . ➡penggunaan detox clay mask seminggu sekali umpama berspa di rumah sendiri dapat mencuci pori-pori yang tersumbat dan mendetox kulit. . dry mask yang boleh dicampurkan dengan madu, air, susu, cuka apple, yogurt dan lain-lain mengikut kesesuaian kulit. . 3 beradik siap sedia untuk bantu selesaikan masalah kulit awak semua.💪💪 . berminat nak cuba? . ya!sekarang adalah masa yang sangat tepat. . ❎❎harga biasa rm170 🎉🎉promosi rm100 sahaja!😱😱 . habis stok kalini basic set akan pergi buat selamanya tau.baik buat pilihan cepat.😉👍 . whatsapp:0194305326(athirah)/klik link di bio 👆👆 mj id:002682 . . #maryjardin#teamea#maryjardinshahalam #codshahalam#sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #naturalskincare#skincare #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #produknaturalmalaysia#produknatural
0 14 11 hours ago

@furaiha.syifa

FURAIHA SELFIE & WIN CONTEST
Kulit bermasalah? . jangan risau. jom detox dan rawat kulit anda dengan bahan organik dalam furaiha. . furaiha merawat kulit dan menghapus jerawat secara semulajadi tanpa kimia merbahaya. set ni ada 3 item je : . 🌷sabun aqua (argan oil, delima, kayu manis, habbatussauda) . 🌷glow booster cream (grapeseed oil, rice bran oil, rabdosia rubescens) . 🌷luminous dd cream (olive oil, ekstrak beras, beeswax) . produk furaiha semuanya berasaskan bahan organik, semestinya bebas kimia bahaya. . selamat untuk preggy mommy dan juga breastfeeding. selamat untuk ibu dan bayi. . set premium furaiha sangat jimat, tahan selama 4 bulan atau lebih. . tekan link untuk order. 😘 . www.wasap.my/60138070266 . . . #furaiha #furaihaskincare #organicskincare #naturalskincare #organicskincaremalaysia #naturalskincaremalaysia #furaihacosmetics #furaihasarawak #furaihakuching #kuching #codkuching #sarawak #dropshipkosmetik #dropshipneeded #dropshipkosmetikneeded #parut #jerawat #hilangparut #hilangjerawat #kulitsensitif #resdung #aurainsta #aurainstabatch12 #furaihaborneo #furaihabrunei #furaihasabah #makeuplovermalaysia #makeupmalaysia #skincaremalaysia #kulitkusam
0 23 13 hours ago

@handmadeinmalaysia

Handmade in Malaysia
Hey guys, check it out 👉🏼 @soapreme.my is running a promo right now - pay <<rm10 only>> for shipping and receive: 1 x handmade soap, 1 x soap net, and 1 x rm10 voucher for your next purchase (retail price for their soaps are rm26/bar) 😍 their 100% vegan products are handmade with love and other natural ingredients - even the colours! they provide wholesale, customisation, and door gift services as well - whatsapp them at 0167058990 to find out more ✨
3 21 14 hours ago

@thebeautyhacksonline

The Beauty Hacks & SISTHO
Seeeeee guna the beauty hacks yang harga mampu milik je tapi kesan dia ofkos superb! walau tak pernah kami claim bulan bintang pada customer tapi tengoklah apa customer kami bagi feedback. semuanya berpuas hati dengan produk ni. sampai orang tegur guna produk apa sebab kulit nampak berbeza dari sebelumnya. cik kak ni dah terai satu, awak bila lagi? jom kita sihatkan kulit dengan produk tanpa kimia merbahaya.
1 9 17 hours ago

@thebeautyhacksonline

The Beauty Hacks & SISTHO
🍁tbh sabun kunyit 🍁 . 🍁kandungan sabun kunyit the beauty hacks 👇: 🍂ekstrak kunyit 💛glycerin 🍾minyak kelapa 💊vitamin a 💉collagen . 🍁kelebihan tbh sabun kunyit 👇: . 🍂mengurangkan minyak berlebihan 🍂mengecutkan jerawat seperti jerawat batu dan jerawat kritikal 🍂memudarkan kekusaman 🍂menghilangkan parut dan jerawat 🍂mencerahkan kulit muka 🍂memperbaharui kulit yang rosak . 🍂siapa yang sesuai guna sabun kunyit 👇 : . 🙋kulit jerawat 🙋kulit bermasalah 🙋kulit berminyak 🙋kulit berjeragat . 📌boleh digunakan untuk muka dan badan. . 💰 harga : rm12 sahaja . ⚖️berat : 60 gram, 3 bulan penggunaan . 🚚 cas postage: sm rm 8 l ss rm 12 . ☎️whatsapp only : 📲 azi 014-6855992 📲 azi 014-6855992 📲 azi 014-6855992
1 6 17 hours ago

@scrub.sejuk.viral.greenteamint

GREEN TEA MINT FACE SCRUB
. harga murah tapi berkesan !! bukan krim timbang kilo. scrub sejuk viral berkhasiat untuk baiki kulit muka. lulus kkm dan dijamin berkesan. √ memudarkan parut jerawat. √mengecutkan jerawat batu √membuat kulit anjal berseri. √ menghilangkn kulit kusam. . anda nak kulit sihat dan cantik berseri ? jom dapatkan green tea mint scrub sekarang. . klik link di profile untuk tempahan ya 😍
1 2 17 hours ago

@thebeautyhacksonline

The Beauty Hacks & SISTHO
Best kan shopping barangan the beauty hacks dengan sis. janji sampai punya. tak tipu. thank you for your support dearies!
2 6 17 hours ago

@kiselemental

K.I.S Elemental Lifestyle
A positive mindset is key to achieving healthy skin! trust in your skin and body to heal itself, and always think, talk and do positive things because it shows! . . #kiselementaltips #healthyskin #positivevibes #mindset #nofilter #naturalskincaremalaysia
2 17 17 hours ago

@thebeautyhacksonline

The Beauty Hacks & SISTHO
Best kan shopping barangan the beauty hacks dengan sis. janji sampai punya. tak tipu. thank you for your support dearies!
2 6 17 hours ago

@thebeautyhacksonline

The Beauty Hacks & SISTHO
Best kan shopping barangan the beauty hacks dengan sis. janji sampai punya. tak tipu. thank you for your support dearies!
2 8 17 hours ago