Loading...
Search result for #naturalskincaremalaysia
paulpenders.subangjaya

@paulpenders.subangjaya

Organic|Vegan|Natural|Halal
19 minutes ago
paulpenders.subangjaya Stop saying you can't afford it. . . chemical free . sls free . paraben free . certified cruelty-free . never tested on animals . verified by ewg . certified ava vegan . certified halal jakim malaysia . made with 22 organics herbs . do your skin a favor! #paulpenderssubangjaya #paulpendersmalaysia
2 10
zoonature_my

@zoonature_my

zoonature l Health & Beauty
34 minutes ago
zoonature_my Clay face mask for rid an acne, scars, soothing and smoothing our skin. contain of essential oil and shea butter for the highest quality face mask. check it the full ingredient list at www.zoocorneron9.com or just clik the link in our bio #clay #facemask #detox #claymaskmalaysia #acnescars #jerawat #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitbersih #malaysiaku #smooth #soothing #saturday #weekend #enjoy #exercise #fitness #living #naturalskincaremalaysia #crueltyfreeskincare #animalcruelty #animal
0 7
tada.mida

@tada.mida

CLEARANCE SALE STILL ON!!!
35 minutes ago
tada.mida Kalau masih ingat back in 2015, ini la rupa eskinol face balm. sekarang dah tukar packaging. isi dalam tetap sama ya. hopefully tiada lg yg confuse. . eskinol face balm ni bertahun tahun sudah digunakan founder kita pn vv. sangat la bagus & mujarab untuk menghaluskan kulit muka. siapa yg masih setia guna eskinol face balm? cuba komen sikit 😘. tag sis vivi & cerita kenapa sis suka eskinol face balm ya.. . #vivilinlondon #eskinolfacebalm #eskinollittleluxury #eskinoljapan #skincaremalaysia #naturalskincaremalaysia #skincareselamatdanberkesan
0 1
adania_aina

@adania_aina

ADANIA AGENT
1 hour ago
adania_aina Now you can bring your favorite adania face cleansers anywhere 😘 . now pure lavender and sweet orange face cleansers are available in travel size as well! . we made new travel size packaging for sweet orange face cleanser slightly different from previously. we have narrowed down the size of the bottle opening so there will be less spillage. πŸ’ . adania pure lavender face cleanser is suitable for normal, oily, combination to acne prone skin. . 🍊 adania sweet orange face cleanser is suitable for dry, sensitive or problematic skin. . have you picked yours yet? πŸ˜‰ . dm or whatsapp us +6011-16968038 for more info or to purchase. . #adanialavendercleanser #adaniasweetorangecleanser #travelsize #cleanser #naturalskincare #malaysianskincare #adaniatrustedseller #adania #adaniamalaysia #adaniasingapore #adaniabrunei #adaniasabah #adaniakl #adaniasarawak #adaniabyamaryllis #teamadaniamashi #sayajualadania #sayapakaisayajual #naturalskincaremalaysia #organicskincare #organic #natural #adaniaxmizznina #naturalproducts #adanialovers #sayapakaiadania #skincare #skincaremalaysia
0 7
elysianserum_bymai

@elysianserum_bymai

ELYSIAN BOOSTER SERUM🌷 RM85
1 hour ago
elysianserum_bymai Treatment matte lipcream ada 6 warna semua πŸ’•πŸ˜. . semua lawa2 pilih je yang mana anda suka sambil cantik,selamat dan rasai kelebihan dan kebaikan treatment matte lipcream πŸ’• . ❀️01 - sweety ❀️02 - nude ❀️ 03 - sexy ❀️ 04 - glam ❀️ 05 - copper ❀️06 - venus . rm 39.90 sahaja . whatsapp πŸ“² 017-5620672 . #elysianboosterserum #elysian #elysianserum #lipmattehalal #elysianmalaysia #bibirkering #elysiancosmetics #elysianbeauty #elysianskincare #elysianlipmatte #elysiancosmetic #elysianfoundation #elysianrubyskincare #elysianruby #elysianrubyskincareseries #rubyskincare #rubyskincareseries #elysianserumfoundation #elysianfeedback #elysianlipmate #feedbackelysian #lipmattebest #elysianboosterserumfeedback #bazarpaknil #naturalproduck #naturalskincare #naturalskincaremalaysia
0 1
mjbytimroslan

@mjbytimroslan

MARY JARDIN ORGANIC SKIN CARE
1 hour ago
mjbytimroslan Penat beli macam-macam skincare tapi hasil mengecewakan? tenang kejap, jom baca ni.. . . bila bercakap tentang penjagaan wajah, ramai pentingkan serum / moisturiser / cleanser betul tak? but what's really important (and most people neglect) is detox mask! sangat penting kita bersihkan dulu kulit wajah kita sampai ke liang pori keluarkan semua bekas-bekas krim, foundation, blusher, dll yang dah berzaman menetap bawah lapisan kulit inilah kerja detox mask, kawan-kawan cari yang ada clay paling bagus, sebab fungsi clay ni dia macam span serap semua kotoran degil yang terpendam dalam kulit yang mana pencuci muka sahaja tak cukup nak bersihkan . anda pernah tersilap guna skincare mengandungi merkuri @ hydroquinone sebelum ni? cari mask yang ada bentonite clay cukup power untuk binds to logam berat dan nyahkan dari kulit kita . tambah pula dengan french green clay (one of the best clays for beauty) & activated charcoal (famous detox agent) anda akan dapat kulit yang bernafas segar kemerah-merahan tu bonuslah sebab darah mengalir lancar di permukaan kulit kan barulah tak membazir tepek serum, moisturiser, face oil segala barulah kulit tak terkejut tiba-tiba terus sapu serum yang penuh dengan bahan aktif . jadi, jangan anak tirikan detox clay mask tau ia adalah step yang tak patut kita skip dalam rutin kulit sihat πŸ˜‰ . p/s: detox clay mask #maryjardin sesuai untuk semua jenis kulit, cuma cara pemakaian tu sedikit berbeza . untuk membuat pesanan hubungi nombor berikut (atau klik link di profile) . πŸ“² +6 010 334 7302 . #maryjardinipoh #maryjardinperak #naturalbeauty #organicskincare #naturalskincaremalaysia #ilovemyclaymask #blossombelle #detoxclaymask
0 3
mjbytimroslan

@mjbytimroslan

MARY JARDIN ORGANIC SKIN CARE
1 hour ago
mjbytimroslan Sebelum ni tim ada janji nak share cara guna #maryjardinfaceoil untuk buat #oilcleansingmethod kan . haa ni dia steps dia senang je yang penting membersih jauh ke dalam liang pori sambil melembapkan kulit & nenyeimbangkan penghasilan sebum (minyak semulajadi dari kulit kita) . selamat mencuba πŸ˜ƒ . untuk membuat pesanan hubungi nombor berikut (atau klik link di profile) . πŸ“² +6 010 334 7302 . #maryjardin #maryjardinipoh #maryjardinperak #naturalbeauty #organicskincare #naturalskincaremalaysia
0 4
elysianserum_bymai

@elysianserum_bymai

ELYSIAN BOOSTER SERUM🌷 RM85
1 hour ago
elysianserum_bymai πŸŽ€πŸ’•kelebihan treatment matte lip cream 1. tidak mengeringkan bibir 2. tahan sehingga 9 jam 3. ringan dan selesa di gunakan 4. tidak melekit 5. tidak menghitamkan bibir 6. bebas plumbum 7. 100% natural & synthetic formulation 8. mudah dicuci 9. mencerahkan bibir yang gelap. 10. menghaluskan dan memerah bibir secara semulajadi. 11. bahan bahan synthetic dan natural 12. bau yang selesa dan ringan di pakai sepanjang hari . whatsapp πŸ“² 017-5620672 . #elysianboosterserum #elysian #elysianserum #tatiskincare #elysianmalaysia #nourainskincare #nourain5in1 #nourain3in1 #vivilinlondon #charmsfoundation #elysiancosmetics #elysianbeauty #elysianskincare #elysianlipmatte #elysiancosmetic #elysianfoundation #elysianrubyskincare #elysianruby #elysianrubyskincareseries #rubyskincare #rubyskincareseries #elysianserumfoundation #elysianfeedback #elysianlipmate #feedbackelysian #elysianboosterserumfeedback #bazarpaknil #naturalproduck #naturalskincare #naturalskincaremalaysia
0 7
vivilinlondonhq

@vivilinlondonhq

Vivi Lin London Cosmetics
4 hours ago
vivilinlondonhq Kalau masih ingat back in 2015, ini la rupa eskinol face balm. sekarang dah tukar packaging. isi dalam tetap sama ya. hopefully tiada lg yg confuse. . eskinol face balm ni bertahun tahun sudah digunakan founder kita pn vv. sangat la bagus & mujarab untuk menghaluskan kulit muka. siapa yg masih setia guna eskinol face balm? cuba komen sikit 😘. tag sis vivi & cerita kenapa sis suka eskinol face balm ya.. . #vivilinlondon #eskinolfacebalm #eskinollittleluxury #eskinoljapan #skincaremalaysia #naturalskincaremalaysia #skincareselamatdanberkesan
1 11
arganoil.perak

@arganoil.perak

ArganOil.Perak
4 hours ago
arganoil.perak Hi guys… okay, today i wanna share the correct way to apply argan oil for make sure our skin stay moisturize and naturally glow all day long. apply a small amount (2-3 drops) of naturiqa pure organic argan oil to your face, and massage gently into your skin. let the light oil p*******e deep into your skin then allow to air dry. . #purearganoil #arganoil #naturiqaarganoil #minyakarganmalaysia #arganoilmalaysia #naturiqafeedbacks #organicskincare #naturalskincare #organicskincaremalaysia #naturalskincaremalaysia #tanpabahankimia
0 9
syeralamisabeauty

@syeralamisabeauty

Agent Lamisa beauty 🌷
4 hours ago
syeralamisabeauty Menghilangkan lebam mata . selamat tengahari. korang dah lunch ke belum ni? tadi syera minum air lemon tea. so alang2 tu syera nak share la pasal uncang teh ni. klo minum teh jangan buang tau uncang yang dah guna tu sebab ada manfaat dia. uncang tu boleh guna untuk hilangkan lebam kat mata. . caranya korang boleh letak uncang teh yang dah guna tu kat mata dan biarkan semalaman. boleh amalkan 3 kali seminggu sebelum tidur. nantikan hasilnya nanti😊 . . dah tau ni nanti boleh amalkan. boleh share jika bermanfaat. . . . #lamisa2017 #resultmatters #lamisahq #lamisabeauty #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka #facescrub #putih #licin #gebu #scrubgreentea #organik #pinkish #testimoni #nakcantik #dropship #dropshipdiperlukan #agentwanted #dropshipwanted #sayajual #naturalproduct #skincaremalaysia #siscuba #kulitkusam #naturalskincaremalaysia #lamisatestimonials #ubatjerawat #parutjerawat
0 9
elexia.naturals

@elexia.naturals

Elexia Naturals (HQ)
5 hours ago
elexia.naturals Don't forget our website sale elexians πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ends this month! simply go to our website (link on profile), pile your cart of elexia goodies and type sept20 on your coupon and get rm20 off all purchases above rm100. fun weekend πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» #elexianaturalssale #elexianaturals #elexiaskincare #elexiaoleevamilkwash #elexiafacebalm #elexiawonderbalm #elexiabalanceoil #elexiafocusoil #elexialiplush #eczemamalaysia #naturalskincaremalaysia
0 8
tada.mida

@tada.mida

CLEARANCE SALE STILL ON!!!
6 hours ago
tada.mida What is spf? the spf indicates the length of time that your skin is protected from sunburn, depending on your skin type. to help you understand a bit better, if you start getting sunburned after five minutes in the sun without any sunscreen, applying a sunscreen with an spf of 30 would protect you for 30 x five minutes (or 150 minutes) before you begin to burn. depending on your skin type, location and the time of year, the time it takes for you to begin getting burned is between five to 30 minutes, on average. there are some other factors that will also affect your level of protection, such as: how much sunscreen you apply the weather conditions how much you sweat how long you swim and how well you dry off afterwards your skin type . #understandspf #sunscreen #sunprotection #vivilinlondon #skincaremalaysia #naturalskincaremalaysia #porcelaindollskincare #snowwhiteluxury #eskinollittleluxury #royalangelabodybutter
0 3
elexia.naturals

@elexia.naturals

Elexia Naturals (HQ)
6 hours ago
elexia.naturals Gooood morning folks!! ready for your weekend? we surely are πŸ’treat your skin to only the best, and find yourself naturally glowing πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ #elexianaturals #elexiaskincare #elexiawonderbalm #eczemamalaysia #naturalskincaremalaysia #essentialoils #essentialoilmalaysia #essentialoilsmalaysia
0 5
nu_marketplace

@nu_marketplace

ADANIA(FREE BEAUTY PUFF)
6 hours ago
nu_marketplace Bangun dan sebelum tidur, jangan lupa apply adania luxurious face oil ye πŸ˜‰ selain dari kegunaan face oil untuk dapatkan kulit muka yang lebih berseri/radiant, boleh juga gunakan face oil di bahagian badan lain yang kering. contohnya, di siku, lutut ataupun tumit kaki. face oil dapat bertindak mengembalikan semula moisture yang hilang di tempat-tempat ini tadi 😁 esok pagi bila bangun tidur, mesti bahagian yang disapu face oil tu akan rasa lembut je. penggunaan yang konsisten akan menjadikan tempat yang kering tadi akan kembali pulih. . . adania luxurious organic face oil available di dalam dua saiz, iaitu : . . 1. normal size 50 ml (rm100) 2. travel size 15 ml (rm55) . . hubungi kami melalui whatsapp untuk pembelian dan konsultasi . 013 3214649 sekarang!! 013 3214649 sekarang!! 013 3214649 sekarang!! . . nu-marketplace is your total natural & organics based beauty & skincare products hub no#1 in malaysia!!! . . #adaniaskincare #faceoil #organic #natural#nu_marketplace #naturalskincare #vegan #naturalskincaremalaysia #adania #adanialovers #adaniaskincare #organikskincare #adaniaxmizznina #adaniaregisteredistributors #codkelanajaya #codglenmarie #codsunwaypyramid #codsgway #codkeramatmall#codempiresubang #codsubangparade #codmenaracelcom#nu_mcodservice #natural #organic #adaniaskincare
0 16
drmaj.mj.co

@drmaj.mj.co

maryjardinshahalam
6 hours ago
drmaj.mj.co Mary jardin 1st anniversary promotion 15 - 30 september πŸŽ‰πŸŽ‰ . alhamdulillah dah genap setahun usia mary jardin . jom pakat dengan kawan baik, jiran sebelah dan kaum kerabat untuk promo jimat kaw kaw 1. face oil +  facial soap + clay mask 🌸rm 180 ➑ rm 99 only🌸 2. twin face oil 🌸rm 120 ➑ rm 99 only🌸 3. add on microfiber towel for rm 6 @ cosmetic bags for rm 15 want to know more about mary jardin? feel free to whatsapp me ☺ πŸ“²011 32565551 dr. maj mj #maryjardinturns1 #maryjardin #maryjardinshahalam #maryjardinpuncakperdana #maryjardinsunwaykayangan #maryjardinkayanganheights #maryjardincahayaspk #maryjardinalambudiman #maryjardinkampungmelayusubang #maryjardinsubangbestari #maryjardinsubangperdana #maryjardinbukitjelutong #maryjardinttdijaya #jerawat #jeragat #kulitsensitif #blackhead #whitehead #naturalskincaremalaysia #organicskincaremalaysia #serum #faceoil #claymask
0 1
drmaj.mj.co

@drmaj.mj.co

maryjardinshahalam
7 hours ago
drmaj.mj.co Face oil ni multi purpose lah! wah, bestnya 1 botol face oil je tapi boleh guna utk macam2 kegunaan. kenapa semua minat sangat dengan face oil mary jardin ni? haa kalau nak tahu face oil mary jardin ni mengandungi pelbagai jenis essential oils yg premium, contohnya roseship oil, argan oil, lavender oil dan macam2 lagi. tahu kan yg essential oils ni memang sangat2 terbaik utk kesihatan kulit kita. face oil mary jardin boleh guna as moisturiser, lipbalm, make up base, make up remover, sapu2 pada tempat2 yg ada masalah kulit. best kan face oil ni. sekarang lagi best sebab ada promosi harga runtuh 2 botol face oil rm 99 sahaja! harga asal 2 botol rm 120 tau. so what are you waiting for? grab yours now! promosi sampai 30 september je ok. jangan menyesal kalau tak sempat grab our best seller face oil mary jardin. love your skin. choose natural and organic skincare. choose mary jardin. want to know more about mary jardin? feel free to whatsapp me ☺ πŸ“²011 32565551 dr. maj mj #maryjardinturns1 #maryjardin #maryjardinshahalam #maryjardinpuncakperdana #maryjardinsunwaykayangan #maryjardinkayanganheights #maryjardincahayaspk #maryjardinalambudiman #maryjardinkampungmelayusubang #maryjardinsubangbestari #maryjardinsubangperdana #maryjardinbukitjelutong #maryjardinttdijaya #jerawat #jeragat #kulitsensitif #blackhead #whitehead #naturalskincaremalaysia #organicskincaremalaysia #serum #faceoil #claymask
0 3