Loading...
Search result for #naturalskincaremalaysia
shafora

@shafora

Shafora Bibi
7 hours ago
shafora 1. bentonite clay 2. french green clay apa yang bagus sangat dengan2 clay ni? kenapa clay mask mj ni lain dr clay / mud mask yang ada kat luar tu? bentonite clay ni memang terkenal sebagai "healing clay" dan diguna pakai sejak zaman dahulu lagi.. sifatnya bila bersentuhan dgn air, akan menghasilkan cas yang memberi keupayaan untuk menyerap dan mengeluarkan toxin dan kotoran cas dlm bentonite clay dihasilkn bila ada contact with any liquid form. so xkira la yogurt ke susu ke madu ke...semua boleh asalkan liquid πŸ‘‰french green clay(fgc) okay...korang perasan tak satu benda bila bancuh mask ni, akn ada color hijau2 gelap sikit, itu comes from fgc fgc ni pun special yang amat.  ada dua sifat ⭐absorption - serap ⭐adsorption - tarik keluar fgc akan absorb semua kotoran yg ada bukan saja pd permukaan tapi bahagian lapisan dalaman jugak. dan dibantu sifat adsorption fgc akan menarik keluar semua kotoran. sebab tu,lepas pakai mask korang akan nampak kulit korang cerah..dah kotoran2 semua dah diserap oleh dua clay ni kan... yang paling best dua2 clay ni diimport dari luar negara tau sebab xde kat malaysia..huhuuu boleh search the benefit of these two... sangat menarik...😊😊 #maryjardin #naturalskincareproducts #naturalskincaremalaysia #detoxclaymaskmaryjardin
0 6
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARYJARDIN.SHAHALAM.JERAWAT
8 hours ago
ibuaisyahmjshahalam 🌸face oil bantu masalah kerak kepala bayi😱😱 βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– perkongsian dari family mary jardin.😘😘 . . jemput tengok ‡ ‡ ‡ ‡ β–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺβ–ͺ anak kedua saya sekarang umur 9 bulan dan memang ada kerak atas kulit kepala (cradle cap) sejak beberapa minggu lepas lahir. . bawa ke klinik, doktor bagi syampu untuk cradle cap. memang syampu tu boleh tanggalkan kerak, tapi kulit kepala dan dahi anak saya jadi sangat kering lepas guna syampu tu. . kalau sapu minyak zaitun, jadi terlalu berminyak pula dan bau pun kurang sedap 😁 . semalam saya cuba sapu mj face oil, sekali sapu je kerak kepala tu jadi lembut dan tertanggal dari kulit macam dalam gambar tu. tak berminyak pun sebab cepat meresap dalam kulit. dan tak mengeringkan kulit. . . πŸ‘‰jangan risau face oil dari mary jardin ni sesuai untuk bayi sebab tidak mengandungi bahan kimia bahaya, tiada pengawet, tiada pewangi tapi harum semulajadi sebab ada minyak lavender.πŸ‘πŸ‘ . . berminat nak cuba mary jardin?mehla whatsapp hakak πŸ“² 0194305326.jangan segan-segan.πŸ˜ŠπŸ‘ . #testimonimaryjardin #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #masalahkulit#nakcantik #jerawat#kulitkering #faceoil#kulitberminyak#kulitkusam #tonataksekata#whitehead #blackhead#parut#eczema #ruam#kulitsensitif#eyebag #strechmarks#makeupprimer #cleanser#moisturizer#makeupremover
0 24
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARYJARDIN.SHAHALAM.JERAWAT
8 hours ago
ibuaisyahmjshahalam 🌸sekali cuba memang tak cark lain dah😚😚 βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– lepas penat balik keja seharian dapat cuci dengan facial soap mary jardin yang best sangat tu memang tak cari lain dah.😍😍 . . dahla bau wangi lavender tenang je rasa,kulit lembab dan lembut.bonus pulak sebab 2 in 1 boleh jadi scrub sekali.memang jimat tak payah pening-pening nak tambah yang lain.lena ja tido.😚😚 . . seminggu sekali pulak berspa kat rumah je dengan detox clay mask tu.memang cuci habis semua segala kotoran degil.barula sihat kulit.cenggini ha πŸ‘πŸ‘ . . pstt nak jugak meh whatsapp hakak ye πŸ“² 0194305326.πŸ˜ŠπŸ‘ . . #hargaruntuh#jimathabis #promomaryjardin #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #eczema#ruam#kulitsensitif #produknatural
0 20
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARYJARDIN.SHAHALAM.JERAWAT
8 hours ago
ibuaisyahmjshahalam 🚨🚨5 hari lagi!😱😱 βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– jangan lepaskan peluang grab harga promosi ni tau!memang jimat banyak!😍😍 . . 1.basic set=rm150. βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– ❎harga biasa:rm175. 🚨🚨jimat rm25.😱 . . 2.face oil+clay mask=rm135. βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– ❎harga biasa:rm150. 🚨🚨jimat rm15.😱 . . 3.soap+clay mask=rm115. βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– ❎harga biasa:rm130. 🚨🚨jimat rm15.😱 . . πŸ“¦ready stok! 🚚price exclude postage. . . nak order?meh whatsapp hakak cepat πŸ“² 0194305326.πŸ˜ŠπŸ‘ . . #hargaruntuh#jimathabis #promomaryjardin #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #eczema#ruam#kulitsensitif #produknatural#produknaturalmalaysia
0 22
shafora

@shafora

Shafora Bibi
8 hours ago
shafora Malam ni nak sharing pasal detox clay mask maksud detox πŸ‘‰bahasa simple - buang toksik πŸ‘‰bahasa tak berapa nak simple - proses penyingkiran bahan toksik/kotoran yang tak diperlukan oleh tubuh. πŸ‘‰detox memang trend sekarang dan banyak resipi2 detox cth paling senang minun air lemon daun pudina. percaya tak bila korang try detox ni, memang badan korang akan rasa fresh dan ringan sebab badan kita is less toxic. bersenam pun proses detox jugak..toksin2 keluar melalui peluh sebab tu lepas bersenam korang rasa ringan je badan.. proses detox ni... bukan nya melalui pembuangan najis je tau boleh juga berlaku through your skin! bila sisa kotoran ni x keluar through the skin,terperap je and kita tak detox kulit kita apa jadi? tak termasuk lagi sisa makeup, asap rokok, asap kereta, debu dan habuk n etc. there comes jeragat,jerawat,dark spots,kulit kusam n masa ni korang akan komplen... πŸ‘‰so the perfect way untuk washed away dan jugak 'clorox' kan unwanted impurities ni is through detoxification. itu gunanya detox clay mask mj πŸ‘‰kenapa clay mask? mask lain pun ada jugak. yg jenis peel off la, sarang burung la, putih telur la,macam2 mask ada tapi kenapa clay mask?? πŸ‘‰sebab dcm (detox clay mask) ada 2 jenis clay 1. bentonite clay 2. french green clay apa yang bagus sangat dengan2 clay ni? nantikan cerita selanjutnya... 😊😊😊😊 #maryjardinian #naturalskincareproducts #naturalskincaremalaysia #detoxclaymaskmaryjardin
0 4
organickessentials

@organickessentials

Organick
11 hours ago
organickessentials Hope everyone's having a great tuesday so far! 🌿 . . . [email protected]_fee_de_fleur #instadaily #instamood #sayajual #moringa #candlenut #extract #essentialoils #malaysia #malaysiahaircare #oragnick #malaysiainstashop #malaysiabeautyproduct #vsco #vscocam #unfairandlovely #oils #pureextracts #photography #photooftheday #instashop #sayajualserum #sayajualskincare #sayajual #naturalskincare #naturalskincaremalaysia #moringa #skin #potd #instahealth
0 23
shafora

@shafora

Shafora Bibi
11 hours ago
shafora Sape ada masalah kulit kering yang agak serius?? face oil yang kaya dengan essential oil mampu merawat masalah anda,insyallah.. #maryjardinian #naturalskincareproducts #naturalskincaremalaysia
0 2
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARYJARDIN.SHAHALAM.JERAWAT
12 hours ago
ibuaisyahmjshahalam 🌸kulit makin sihat😘😘 βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– wah kawan-kawan pon dah perasan kulit makin sihat,bekas jerawat dah makin pudar,liang pori makin mengecil hasil penggunaan face oil dari mary jardin.😱😱 . . gambar testimoni tu #nofilter ye.😚😚 . . πŸŽ‰πŸŽ‰genap 10 hari penggunaan face oil. . . cara pemakaian. βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– πŸ‘‰sebelum tidur dan waktu pagi sebelum pakai mekap before pergi kerja. . . psst tak nak cuba ke?kalau nak meh whatsapp hakak πŸ“² 0194305326.πŸ˜ŠπŸ‘ . . #testimonimaryjardin #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire#secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #sayajualsayapakai #naturalskincarelovers#naturalskincaremalaysia #masalahkulit#nakcantik#jerawat#kulitkering #faceoil#kulitberminyak#kulitkusam #tonataksekata#whitehead#blackhead#parut #eczema#ruam#kulitsensitif #strechmarks#makeupprimer #cleanser#moisturizer#makeupremover
0 40
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARYJARDIN.SHAHALAM.JERAWAT
12 hours ago
ibuaisyahmjshahalam 🌸gabungan terbaik!😚😚 βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– ada masalah kulit kusam?tona tak sekata?whitehead dan blackhead bermaharajalela kat muka?meh cuba gabungan terbaik ni.😘😘 . . βœ”face oil boleh pakai hari-hari sebagai cleanser, moisturizer, makeup primer dan juga makeup remover. βœ”seminggu sekali berspa dekat rumah dengan detox clay mask.boleh cuci semua kotoran dekat muka,tanggalkan sel kulit mati, whitehead dan juga blackhead. πŸ‘barula kulit makin sihat dan cantik.tona lebih sekata,makin berseri dan segar kulit jadinya.😍😍 . . πŸ’¦face oil:sebotol tahan 2-3 bulan. 🐼clay mask:sebotol tahan 4-5 bulan. . . πŸŽ‰πŸŽ‰face oil+clay mask=rm135. βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– ❎harga biasa:rm150. 🚨🚨jimat rm15.😱 . . nak cuba jugak meh whatsapp hakak cepat πŸ“² 0194305326.πŸ˜ŠπŸ‘ . . #hargaruntuh#jimathabis #promomaryjardin #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin #maryjardinshahalam #sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #eczema#ruam#kulitsensitif #produknatural #produknaturalmalaysia
0 23
ibuaisyahmjshahalam

@ibuaisyahmjshahalam

MARYJARDIN.SHAHALAM.JERAWAT
12 hours ago
ibuaisyahmjshahalam 🚨🚨5 hari lagi!😱😱 βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– jangan lepaskan peluang grab harga promosi ni tau!memang jimat banyak!😍😍 . . 1.basic set=rm150. βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– ❎harga biasa:rm175. 🚨🚨jimat rm25.😱 . . 2.face oil+clay mask=rm135. βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– ❎harga biasa:rm150. 🚨🚨jimat rm15.😱 . . 3.soap+clay mask=rm115. βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– ❎harga biasa:rm130. 🚨🚨jimat rm15.😱 . . πŸ“¦ready stok! 🚚price exclude postage. . . nak order?meh whatsapp hakak cepat πŸ“² 0194305326.πŸ˜ŠπŸ‘ . . #hargaruntuh#jimathabis #promomaryjardin #ibuaisyahmjshahalam #mjraniaempire #secretdelavandebymj #teamellmiracleastem #maryjardin#maryjardinshahalam #sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #eczema#ruam#kulitsensitif #produknatural#produknaturalmalaysia
2 35
nomei_skincare

@nomei_skincare

πŸ’‹So Natural,So Real...
12 hours ago
nomei_skincare Advantages of using a lip scrub. . . removing dead surface of your lips brings out new fresh layers, making lips soft, smooth,if this isn’t enough, there are also other advantages that will make you consider scrubbing your lips: . . with a smooth surface, lip cosmetics will adhere longer on your lips. this makes lipsticks, lip liner, and lip gloss much more effective and long lasting. . #nomeinatural #naturalskincare #naturalskincaremalaysia #lipsscrubmalaysia #lipsscrub #lipsscrubmalaysia #nomeiskincare
0 13
naturalskincaremalaysia

@naturalskincaremalaysia

Stock: KlappersCo✨PbSO
13 hours ago
naturalskincaremalaysia Fresh batch of natural shampoo just in! πŸ’– don't miss out on them! we have flowers, tea tree, and peppermint!
1 6
maryjardin4u

@maryjardin4u

Mary Jardin by Farah Isa
14 hours ago
maryjardin4u Testimoni customer selepas gunakan mary jardin😍😍 . this time, sis nak biarkan gambar sendiri berbicara untuk korang nilaikan πŸ˜‰πŸ˜‰ . nampak kan beza bila pori-pori tu pun dah nampak makin mengecil?😱😱 . psst - promo mj ni tinggal 5 hari je lagi tau... . . πŸ“²017.250.3449 πŸ“²017.250.3449 πŸ“²017.250.3449 . . #promoharigaji #maryjardinbyf #juniorpack #detoxclaymask #faceoil #collagenserum #naturalskincaremalaysia #organikskincaremalaysia #fullsetmaryjardin #maryjardintamanpuncakjalil #maryjardincyberjaya #maryjardinputrajaya #maryjardintamanequine #maryjardinserikembangan #maryjardinserdang #maryjardincod #agentwanted #dropshipwanted
0 2
maryjardin4u

@maryjardin4u

Mary Jardin by Farah Isa
14 hours ago
maryjardin4u Ni testimoni daripada customer mary jardin sendiri. . bila whitehead/blackhead senangnya keluar dari kulit wajah tanpa perlu dipaksa selepas gunakan #faceoil, sis like 'wow' 😱😱😱 . . psst - promo mj ni tinggal 5 hari je lagi tau... . . πŸ“²017.250.3449 πŸ“²017.250.3449 πŸ“²017.250.3449 . . #promoharigaji #maryjardinbyf #juniorpack #detoxclaymask #faceoil #collagenserum #naturalskincaremalaysia #organikskincaremalaysia #fullsetmaryjardin #maryjardintamanpuncakjalil #maryjardincyberjaya #maryjardinputrajaya #maryjardintamanequine #maryjardinserikembangan #maryjardinserdang #maryjardincod #agentwanted #dropshipwanted
0 4
maryjardin4u

@maryjardin4u

Mary Jardin by Farah Isa
14 hours ago
maryjardin4u Testimoni customer selepas gunakan set mary jardin😍😍 . this time, sis nak biarkan gambar sendiri berbicara untuk korang nilaikan πŸ˜‰ . . psst - promo mj ni tinggal 5 hari je lagi tau... . . πŸ“²017.250.3449 πŸ“²017.250.3449 πŸ“²017.250.3449 . . #promoharigaji #maryjardinbyf #juniorpack #detoxclaymask #faceoil #collagenserum #naturalskincaremalaysia #organikskincaremalaysia #fullsetmaryjardin #maryjardintamanpuncakjalil #maryjardincyberjaya #maryjardinputrajaya #maryjardintamanequine #maryjardinserikembangan #maryjardinserdang #maryjardincod #agentwanted #dropshipwanted
0 4
maryjardin4u

@maryjardin4u

Mary Jardin by Farah Isa
14 hours ago
maryjardin4u Just after 5 days gunakan #basicset maryjardin, nampak dah perubahan sis ni. . dari kulit kusam dan berjeragat, slowly dah nampak makin fresh dan tona makin sekata. jeragat pun dah nampak pudar sikit😘 . no...untuk cerah meletops kebabom flawless semua tu, is not mj's goals. . apa yang mj nak adalah agar semua orang di luar sana dapat memiliki kulit yang cantik, sehat dengan menggunakan produk yang natural dan selamat tanpa sebarang bahan kimia berbahaya yang boleh memberikan kesan jangka panjang pada kita sendiri..in sha allah πŸ˜€πŸ˜€ . . psst - promo mj ni tinggal 5 hari je lagi tau... . . πŸ“²017.250.3449 πŸ“²017.250.3449 πŸ“²017.250.3449 . . #promoharigaji #maryjardinbyf #juniorpack #detoxclaymask #faceoil #collagenserum #naturalskincaremalaysia #organikskincaremalaysia #fullsetmaryjardin #maryjardintamanpuncakjalil #maryjardincyberjaya #maryjardinputrajaya #maryjardintamanequine #maryjardinserikembangan #maryjardinserdang #maryjardincod #agentwanted #dropshipwanted
0 5
maryjardin4u

@maryjardin4u

Mary Jardin by Farah Isa
15 hours ago
maryjardin4u Sempena hari gaji orang gomen dan seumpamanya yang jatuh pada hari ni....apa kata sis nak suggest kita buat aktiviti #projekharigaji nak?? πŸ˜‰πŸ˜‰ . macam sis, projek hari gaji merangkumi bayar bil-bil penting dan settlekan apa yang patut termasuklah restock barang-barang penjagaan diri yang mana nak habis tu (termasuk skincare ni πŸ˜…πŸ˜…). . so...memandangkan sekarang #maryjardin pun tengah buat promo pengosongan gudang...so apa lagi, sis pun ambik kesempatan ni beli apa yang patutlah especially #facialsoap & #faceoil tu...hehe. . #claymask korang banyak lagi? alah, tak payah pening-pening..tau tak clay mask tu shelf life dia 3 tahun tau!! 😍😍. simpan aje buat stock...seminggu sekali guna, lama-lama sure habis punyalah πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€. . jom join sis buat projek hari gaji ni jom!! 😊😊 . . #maryjardinbyf #maryjardinpromo #basicset #juniorpack #facialsoap #detoxclaymask #faceoil #collagenserum #promoharigaji #naturalskincaremalaysia #organikskincaremalaysia #naturalorganicskincare #fullsetmaryjardin #maryjardintamanpuncakjalil #maryjardincyberjaya #maryjardinputrajaya #maryjardintamanequine #maryjardinserikembangan #maryjardinserdang #maryjardincod #agentwanted #dropshipwanted
0 7