Loading...
Search result for #naturalskincaremalaysia
elysianserum_bymai

@elysianserum_bymai

ELYSIAN BOOSTER SERUM🌷 RM85
1 hour ago
elysianserum_bymai Apa itu cellactive®-white??😍 ruby cellactive®-white cell active white telah dihasilkan untuk fokus memberikan pencerahan pada kulit. . . . formulasi daripada vitamin b3, ekstrak sulphur dari selada air / "watercress" dan "bio-available zinc" menghasilkan kesan pencerahan secara semulajadi pada kulit. . . "essential cell boost factor"/ perangsang sel yang penting menghasilkan kulit yang lebih cerah dan lebih sekata. . . hasil formulation 4 bahan aktif dalam cell active white akan menjadikan kulit lebih cerah,bersih, dan berseri tanpa sebarang cela dengan selamat dan berkesan. . . jelas ke? formulasi cellactive- white® ni bukan calang calang tau. dah di patent sebagai satu formulasi khas untuk mencerahkan kulit. . . #elysianboosterserum #elysian #elysianserum #tatiskincare #elysianmalaysia #nourainskincare #nourain5in1 #nourain3in1 #vivilinlondon #charmsfoundation #elysiancosmetics #elysianbeauty #elysianskincare #elysianlipmatte #elysiancosmetic #elysianfoundation #elysianrubyskincare #elysianruby #elysianrubyskincareseries #rubyskincare #rubyskincareseries #elysianserumfoundation #elysianfeedback #elysianlipmate #feedbackelysian #elysianboosterserumfeedback #bazarpaknil #naturalproduck #naturalskincare #naturalskincaremalaysia
0 0
sexylipsscrub_bybie

@sexylipsscrub_bybie

STOKIS/ Agent/ dropship WANTED
2 hours ago
sexylipsscrub_bybie Teringat waktu dulu, kak bie menginjak remaja , mak selalu kata nak keluar tu calit la gincu. pucat je mak tengok. . bukan tak mencuba, tapi bila di calit bibir membengkak , mengelupas dan pecah. aduh sakit 😔 selalu terperasan dah rupa bibir anggelina jolie😁 . semakin dewasa baru tahu bibir pun kena scrub juga. baru lah bibir tak kering malah melembabkan dan mencantikkan lagi. senyum pun semakin manis 😍 . nota comel : #sexylipsscrubbybie mengandungi bahan2 yang man bantu untuk merawat bibir yg bermasalah ☺️. . 🔥wang dikembalikan jika x berkesan 🔥 . stokis, agent, dropship di perlukan di seluruh malaysia . to purchase: www.wasap.my/60122697706/sayanakoder - #sayajual #sexylipsscrubbybie #lipscrub #homemade #organicproducts #skincare #naturalbath #lipsclub #lipsscrublovers #homespa #naturalskincare #bathproduct #relaxtime #lipsscrubmalaysia #lipsscrub #lipsscrubmurah #organicskincare #lipsscrubmalaysia #lipsscrubmurah #naturalskincare #naturalskincaremalaysia #organicskincare #naturalskincaremalaysia
0 13
lamisabeauty

@lamisabeauty

LamisaBeauty
3 hours ago
lamisabeauty Attention!! . kakna nak tau ade ke yg tengah cari produk skincare yg mcm ni?👇👇👇👇 . 1- nak muka glowing & pinkish. 2- nak produk 100% organik,bebas bahan kimia! 3- kulit sensitif. 4- tak pakai mekap tak yakin 5- nak hilangkan jerawat, whitehead ,blackhead 6- dah cuba macam2 tapi tak berjaya 7- bajet tak cukup 8- kulit letih lesu 9- sape nk results sepantas kilat 😍😍 . . kalau ada jom cuba lamisa white secret cream. sebab apa uol kena cuba?👇👇 . ✔️mengecut dan menghilangkan jerawat ✔️mengatasi kulit kering serta melembabkan kulit ✔️menghilangkan kesan sunburn ✔️mengurangkan minyak di muka ✔️memperlambat proses penuaan ✔️menghilangkan parut ✔️mencegah kedut ✔️melicinkan kulit muka ✔️mencerahkan muka & badan . . =========================== nak baca impian yg dah tereliasasi dengan lamisa beauty? =========================== . boleh scroll ig : lamisa_hq @ . boleh like fb page : lamisa hq . nak tau lebih lanjut boleh pm tepi na . #lamisa2017 #resultmatters #lamisahq #lamisabeauty #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka #facescrub #putih #licin #gebu #scrubgreentea #organik #pinkish #testimoni #nakcantik #dropship #dropshipdiperlukan #agentwanted #dropshipwanted #sayajual #naturalproduct #skincaremalaysia #siscuba #kulitkusam #naturalskincaremalaysia #lamisatestimonials #ubatjerawat #parutjerawat
0 7
lamisa_hq

@lamisa_hq

AGENT / DS Wanted
3 hours ago
lamisa_hq Attention!! . kakna nak tau ade ke yg tengah cari produk skincare yg mcm ni?👇👇👇👇 . 1- nak muka glowing & pinkish. 2- nak produk 100% organik,bebas bahan kimia! 3- kulit sensitif. 4- tak pakai mekap tak yakin 5- nak hilangkan jerawat, whitehead ,blackhead 6- dah cuba macam2 tapi tak berjaya 7- bajet tak cukup 8- kulit letih lesu 9- sape nk results sepantas kilat 😍😍 . . kalau ada jom cuba lamisa white secret cream. sebab apa uol kena cuba?👇👇 . ✔️mengecut dan menghilangkan jerawat ✔️mengatasi kulit kering serta melembabkan kulit ✔️menghilangkan kesan sunburn ✔️mengurangkan minyak di muka ✔️memperlambat proses penuaan ✔️menghilangkan parut ✔️mencegah kedut ✔️melicinkan kulit muka ✔️mencerahkan muka & badan . . =========================== nak baca impian yg dah tereliasasi dengan lamisa beauty? =========================== . boleh scroll ig : lamisa_hq @ . boleh like fb page : lamisa hq . nak tau lebih lanjut boleh pm tepi na . #lamisa2017 #resultmatters #lamisahq #lamisabeauty #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka #facescrub #putih #licin #gebu #scrubgreentea #organik #pinkish #testimoni #nakcantik #dropship #dropshipdiperlukan #agentwanted #dropshipwanted #sayajual #naturalproduct #skincaremalaysia #siscuba #kulitkusam #naturalskincaremalaysia #lamisatestimonials #ubatjerawat #parutjerawat
0 8
syeeda_lee.mj

@syeeda_lee.mj

MARYJARDIN.JERAWAT.JERAGAT
3 hours ago
syeeda_lee.mj Hot item!! hot item!! hanya satu titis serum setiap hari . . . . . . . . . . . . . . . . ✔kulit cerah ✔parut pudar ✔jerawat kecut ✔jeragat pudar ✔bebas cela ✔kulit lembap sepanjang hari sebab tu serum ni hot item! keberkesanan nya memang tiptop sangat!!! whatsapp 013-9918567
1 8
veri.natural

@veri.natural

natural deodorant
4 hours ago
veri.natural I was quite skeptical about this initially but decided to give it a try since @veri.natural is so sweet to send over a sample. the smell is really amazing that some of my colleagues walked over to check it out (the product, not my armpits). surprisingly, it lasted throughout my class! quite impressive since i sweat a lot.⠀ .⠀ .⠀ .⠀ thanks @kuihkapit we really appreciate your shout out 😭. hope you are one step forward in your healthy lifestyle journey.
2 15
nomei_skincare

@nomei_skincare

💋So Natural,So Real...
5 hours ago
nomei_skincare Pakai foundation? anda pengemar makeup?😁kalau ya .. . anda wajib bersihkan wajah dengan makeup remover.. . kenapa? 🎈untuk elak pori tersumbat. 🎈bila dah pori tersumbat jerawat datang 😔 🎈kulit kusam , 🎈kulit tidak sihat akibat dari pengunaan bahan kimia kosmetik . mau dapat kulit yang sihat dan glowing bermula dengan step pertama cleansing your face.. #cleansing #cleansingoilmurah #cleansingoil #cleansingoils #naturalproducts #naturalskincare #naturalskincaremalaysia
0 11
hanaskincare_kelantan

@hanaskincare_kelantan

Agent Hanaskincare Malaysia
5 hours ago
hanaskincare_kelantan Another feedback using acne buster serum only!! . yes yes yes only rm100 inc postage for 30ml serum ! tahan lebih dari sebulan ! worth it or not ? ofcourse yes ! . whatsapp sis segera di 0199542917 to purchase / skin consultation ya ❤️ . #hanaskincaremy #syukur #alhamdulilah #hanafacts #organicskincaremalaysia #naturalskincaremalaysia
0 10
syeeda_lee.mj

@syeeda_lee.mj

MARYJARDIN.JERAWAT.JERAGAT
6 hours ago
syeeda_lee.mj 50% discount untuk semua pembelian items mary jardin😘 boleh walk in atau order dgn syeeda now!! open for 10 slots only😊 whatsapp 0139918567
1 11
lamisa_hq

@lamisa_hq

AGENT / DS Wanted
6 hours ago
lamisa_hq Jeragat makin hilang😱 . pengguna lamisa kata best sangat pakai white secret cream ni sebab jeragat dia dah makin hilang. alhamdulillah. . uols nak tau lamisa secret cream ni apa? . lamisa white secret ialah krim muka + foundation (2 in 1) yang kaya dengan antioksida dan bahan-bahan semulajadi yang diperlukan oleh kulit muka. bahan semulajadi yang dirumus di dalam krim ini membuatkan krim senang meresap ke dalam kulit muka dengan cepat untuk tindak balas yang lebih cepat. tak hairanlah wajah nampak lebih sihat, muda,segar,cerah dan berseri-seri dalam tempoh seawal 2 minggu sahaja dengan penggunaan yang berterusan sehari-hari. bahan utama : orange citrus , pearl powder . nak tau detail dm tepi atau wa kakna 0123052785😊 . p/s: sape nak cari duit lebih untuk raya ni? jom dm/wa kakna. kita buat duit sama2🤗 . . #lamisa2017 #resultmatters #lamisahq #lamisabeauty #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka #facescrub #putih #licin #gebu #scrubgreentea #organik #pinkish #testimoni #nakcantik #dropship #dropshipdiperlukan #agentwanted #dropshipwanted #sayajual #naturalproduct #skincaremalaysia #siscuba #kulitkusam #naturalskincaremalaysia #lamisatestimonials #ubatjerawat #parutjerawat
0 6
lamisabeauty

@lamisabeauty

LamisaBeauty
6 hours ago
lamisabeauty Jeragat makin hilang😱 . pengguna lamisa kata best sangat pakai white secret cream ni sebab jeragat dia dah makin hilang. alhamdulillah. . uols nak tau lamisa secret cream ni apa? . lamisa white secret ialah krim muka + foundation (2 in 1) yang kaya dengan antioksida dan bahan-bahan semulajadi yang diperlukan oleh kulit muka. bahan semulajadi yang dirumus di dalam krim ini membuatkan krim senang meresap ke dalam kulit muka dengan cepat untuk tindak balas yang lebih cepat. tak hairanlah wajah nampak lebih sihat, muda,segar,cerah dan berseri-seri dalam tempoh seawal 2 minggu sahaja dengan penggunaan yang berterusan sehari-hari. bahan utama : orange citrus , pearl powder . nak tau detail dm tepi atau wa kakna 0123052785😊 . p/s: sape nak cari duit lebih untuk raya ni? jom dm/wa kakna. kita buat duit sama2🤗 . . #lamisa2017 #resultmatters #lamisahq #lamisabeauty #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka #facescrub #putih #licin #gebu #scrubgreentea #organik #pinkish #testimoni #nakcantik #dropship #dropshipdiperlukan #agentwanted #dropshipwanted #sayajual #naturalproduct #skincaremalaysia #siscuba #kulitkusam #naturalskincaremalaysia #lamisatestimonials #ubatjerawat #parutjerawat
1 4
hanaskincare.melaka

@hanaskincare.melaka

HANASKINCARE.MELAKA
6 hours ago
hanaskincare.melaka Another feedback using acne buster serum only!! -- yes yesy yes only rm100 inc postage for 30ml serum! tahan lebih dari sebulan!! worth it or not? ofcourse yes !! - - ada tak yg mak cod harini kat area melaka? okay ws cecepat tauu sekarang !! -- whatsapp kakten segera di 012-7566717 for purchases / skin consultation ya ❤️ -- #syukur #alhamdulilah #hanafacts #organicskincaremalaysia #naturalskincaremalaysia #hanaskincaremelaka #acneserum #acnebusterserum
0 2
hanaskincare_kelantan

@hanaskincare_kelantan

Agent Hanaskincare Malaysia
8 hours ago
hanaskincare_kelantan Penangan combo 1 😍😍😍 . memang dah terbukti dah the best serum ever!! tak percaya scroll lah semua testimoni gempak kat wall instagram sis ni. hehehe . whatsapp sis terus 0199542917 untuk order okay! ❤️❤️ . #hanaskincaremy #syukur #alhamdulilah #hanafacts #organicskincaremalaysia #naturalskincaremalaysia
0 10
maryjardin4u

@maryjardin4u

Mary Jardin by Farah Isa
8 hours ago
maryjardin4u Sis saja nak share antara design premium shawl #mjluxelabel under #maryjardin 😊😊. . . cantik sangat, semua macam lukisan. siap datang dengan box dan packaging yang cantik lago lagi okey 😊. . . pstt...shawl ni together with semua product mj ada discount 50% tau on 29 & 30 julai ni bersempena grand opening mj 1st outlet di star avenue lifestyle mall. . . nak cari personal shopper untuk senangkan keje korang tak? hah...meh pm sis meh. 😊😊 . . 📲017.250.3449 📲017.250.3449 . . #maryjardinbyf #juniorpack #detoxclaymask #faceoil #collagenserum #naturalskincaremalaysia #organikskincaremalaysia #fullsetmaryjardin #maryjardintamanpuncakjalil #basicsetmaryjardin #maryjardincyberjaya #maryjardinputrajaya #maryjardintamanequine #maryjardinserikembangan #maryjardinserdang #maryjardincod #agentwanted #dropshipwanted #ubatjeragat #ubatjerawat #mukaflawless #produkhalal #cantikberseri #selamat #maryjardingrandopeningsales #personalshoppermaryjardin
0 12
syeeda_lee.mj

@syeeda_lee.mj

MARYJARDIN.JERAWAT.JERAGAT
9 hours ago
syeeda_lee.mj Hot item!! hot item!! hanya satu titis serum setiap hari . . . . . . . . . . . . . . . . ✔kulit cerah ✔parut pudar ✔jerawat kecut ✔jeragat pudar ✔bebas cela ✔kulit lembap sepanjang hari sebab tu serum ni hot item! keberkesanan nya memang tiptop sangat!!! whatsapp 013-9918567
1 10
syeeda_lee.mj

@syeeda_lee.mj

MARYJARDIN.JERAWAT.JERAGAT
9 hours ago
syeeda_lee.mj Tak perlu pakai krim muka hanya 3 titis faceoil tiap hari dah dapat kulit idaman😍😍😍 the magic of faceoil: . . . . . 💜 melembapkan kulit 💜 merawat kulit dari dalam. 💜 merawat sunburn 💜 mengelakkan kulit wajah berkedut. 💜 membunuh jerawat 💜 memudarkan jeragat & parut 💜 merawat kulit kusam, berminyak & kering 💜 membersihkan whitehead & blackhead 💜 mekap remover get urs now!! whatsapp 013-9918567
1 14
sutra.azura.agentgombakkl

@sutra.azura.agentgombakkl

SUTRA Agent Gombak KL
10 hours ago
sutra.azura.agentgombakkl . sweet lavender . multipurpose aromatherapy spray 100% semburan aromaterapi semulajadi. . sweet lavender mempunyai bau yang versatil dan menawan. ia bersifat antibakteria, menenangkan dan selamat digunakan oleh kanak2. haruman bungaan ini membuat anda rileks sepanjang hari dan mengurangjan stress. . kegunaan : 🔹penyegar udara aromaterapi 🔹pencuci permukaan meja dan cermin 🔹ironing aid 🔹mengandungi minyak pati asli sebagai bahan utama. . 200 ml rm20 . 📲whatsapp 0123232401
1 14