Loading...
Search result for #naturalskincaremalaysia
aininor

@aininor

AINI NOR PERFUME•ARKAY•MERVE
8 minutes ago
aininor "combo magic" ada item cleanser dan magic cream yg digunakan pada malam hari supaya bangun tidur anda seperti magic! rm100 sahaja free postage & free gift! wassap 017-416 8191 untuk order. #joyahwangi #arkayessentials #teamjoyahwangi #stokisarkaypenang #dealerwanted #staynatural #beautywithbrain #naturalskincaremalaysia #naturalproducts #gogreen
0 2
aininor

@aininor

AINI NOR PERFUME•ARKAY•MERVE
8 minutes ago
aininor "combo magic" ada item cleanser dan magic cream yg digunakan pada malam hari supaya bangun tidur anda seperti magic! rm100 sahaja free postage & free gift! wassap 017-416 8191 untuk order. #joyahwangi #arkayessentials #teamjoyahwangi #stokisarkaypenang #dealerwanted #staynatural #beautywithbrain #naturalskincaremalaysia #naturalproducts #gogreen
0 1
aininor

@aininor

AINI NOR PERFUME•ARKAY•MERVE
9 minutes ago
aininor "combo magic" ada item cleanser dan magic cream yg digunakan pada malam hari supaya bangun tidur anda seperti magic! rm100 sahaja free postage & free gift! wassap 017-416 8191 untuk order. #joyahwangi #arkayessentials #teamjoyahwangi #stokisarkaypenang #dealerwanted #staynatural #beautywithbrain #naturalskincaremalaysia #naturalproducts #gogreen
0 1
aininor

@aininor

AINI NOR PERFUME•ARKAY•MERVE
9 minutes ago
aininor "combo magic" ada item cleanser dan magic cream yg digunakan pada malam hari supaya bangun tidur anda seperti magic! rm100 sahaja free postage & free gift! wassap 017-416 8191 untuk order. #joyahwangi #arkayessentials #teamjoyahwangi #stokisarkaypenang #dealerwanted #staynatural #beautywithbrain #naturalskincaremalaysia #naturalproducts #gogreen
2 0
aininor

@aininor

AINI NOR PERFUME•ARKAY•MERVE
9 minutes ago
aininor "combo magic" ada item cleanser dan magic cream yg digunakan pada malam hari supaya bangun tidur anda seperti magic! rm100 sahaja free postage & free gift! wassap 017-416 8191 untuk order. #joyahwangi #arkayessentials #teamjoyahwangi #stokisarkaypenang #dealerwanted #staynatural #beautywithbrain #naturalskincaremalaysia #naturalproducts #gogreen
0 1
aininor

@aininor

AINI NOR PERFUME•ARKAY•MERVE
10 minutes ago
aininor "combo magic" ada item cleanser dan magic cream yg digunakan pada malam hari supaya bangun tidur anda seperti magic! rm100 sahaja free postage & free gift! wassap 017-416 8191 untuk order. #joyahwangi #arkayessentials #teamjoyahwangi #stokisarkaypenang #dealerwanted #staynatural #beautywithbrain #naturalskincaremalaysia #naturalproducts #gogreen
0 1
hoopoe.360

@hoopoe.360

Hoopoe Beauty Skincare
1 hour ago
hoopoe.360 Our beautiful basic set. made from the finest natural plant based ingredients. produced from a gmp environment. we do not compromise on quality of our products. love your skin...love hoopoe. in store discounts available. free postage within semenanjung malaysia. #skincaremalaysia #kulitcantik #skincareselamat #kkmapproved #agendiperlukan #naturalskincaremalaysia #produksemulajadi #naklawa #bbcreammurah #pencucimuka #malaysiaskincare #pelembabwajah #pembersihmuka #tiadabahankimia #tonikrambut #bahansemulajadi #kulitkusam #kulitputihgebu #awetmuda #mandianbayi #kedaionlinemurah #sayajualmurah #cleanserforacne #tonerwajah
1 24
thebeautyhacksonline

@thebeautyhacksonline

TBH Natural Bodycare Skincare
3 hours ago
thebeautyhacksonline You are young and pretty girls, trust me let your inner shine as much as it can! jangan pernah biarkan diri anda diselubungi kata kata negatif, orang orang toksik tetapi dekatkan diri dengan benda positif dan penuh manfaat. you are the one who can control yourself and not anybody else. lets be naturally pretty inside and out with the beauty hacks. you can !
1 6
thebeautyhacksonline

@thebeautyhacksonline

TBH Natural Bodycare Skincare
3 hours ago
thebeautyhacksonline Kalau badan perlukan scrub untuk buang daki begitu juga lah dengan bibir kita.hanya gosok selama 15 minit dan lap untuk dapatkan bibir sihat👄 . . 🌹tbh lipscrub rose lollypop 🌹 . 🌹kandungan utama lipscrub rose lollypop👇: . ❄️cosmetic sugar 🍾petroleum jelly 💛shea butter 🍓ekstrak strawberry 🙈dll (secret recipe) . 🌹 manfaat lipscrub rose lollypop👇: . 👄 melembapkan bibir yang kering 👄 menghaluskan kulit bibir 👄 bibir akan kelihatan merah semulajadi 👄 memudarkan lingkaran gelap/kulit mati di bibir 👄 boleh dijadikan sebagai pelembap 👄 merawat bibir pecah . 🌹kelebihan lipscrub rose lollypop👇: . ✔️scrub ✔️lip balm ✔️lipstick base . 🌹siapa patut guna lipscrub rose lollypop👇: . 🙋bibir kering merekah 🙋bibir hitam / gelap 🙋pengguna liptint / lipstick tegar . 💰 harga :rm22 sahaja . ⚖️berat : 12 gram, 3 bulan penggunaan . 🚚 cas postage: sm rm 8 l ss rm 12 . ☎️whatsap only : 📲 azi 014-6855992 📲 azi 014-6855992 📲 azi 014-6855992
1 6
thebeautyhacksonline

@thebeautyhacksonline

TBH Natural Bodycare Skincare
3 hours ago
thebeautyhacksonline Cara guna lipscrub tbh 👄☝🏻☝🏻. terpulang sama ada nak basuh lepas scrub or biarkan sebagai lipbalm kat bibir pon boleh. warna lipscrub merah cantik tau💋 serupa lipstint suda hehehe dan ada bauan rose yang beshh! . 💰 harga :rm22 sahaja . ⚖️berat : 12 gram, 3 bulan penggunaan . 🚚 cas postage: sm rm 8 l ss rm 12 . ☎️whatsap only : 📲 azi 014-6855992 📲 azi 014-6855992 📲 azi 014-6855992
1 6
thebeautyhacksonline

@thebeautyhacksonline

TBH Natural Bodycare Skincare
3 hours ago
thebeautyhacksonline Hidup aku berubah 360 darjah selepas jumpa lipscrub tbh. kulit bibir menggelupas tiada lagi. bibir makin lebih mungil dan sihat.warna hitam tepi bibir pun menghilang! _ memang betul lah si founder tbh - cik atenn tu bagitahu, lipscrub ni memang boleh buat orang gila. sekarang aku salah seorang yang gilakan lipscrub ni. dah la ada fungsi 2 in 1. lipscrub & lipbalm dalam masa yang sama. in lafff sangat! _ setiap malam aku sapu lipscrub tbh ikut arahan si kakak seller. sambil scrub sambil merawat kata si kakak seller. mula mula skeptikal lah jugak. boleh ke bibir aku lembap macam dulu lagi? tapi serius seminggu lepas guna, bibir makin lembut dan tak menggelupas dah. apa maksudnya? memang menjadi lah kan! aku salah seorang pelanggan yang berpuas hati. dan aku tak cari yang lain lagi dah! _ bagi aku harga lipscrub tbh ni harga mampu milik dan tahan lama. beli sebulan lepas dah tapi masih je ada baki. padahal guna selalu. saiz comel, senang dibawa travel. _ untuk bibir sihat aku sanggupkan je. lebih baik daripada menghadap bibir menggelupas. sakit wei ! tak sanggup lagi! terima kasih tbh lipscrub sebab selesaikan masalah bibir ku💋. 🌹siapa patut guna lipscrub rose lollypop👇: . 🙋bibir kering merekah 🙋bibir hitam / gelap 🙋pengguna liptint / lipstick tegar . 💰 harga :rm22 sahaja . ⚖️berat : 12 gram, 3 bulan penggunaan . 🚚 cas postage: sm rm 8 l ss rm 12 . ☎️whatsap only : 📲 azi 014-6855992 📲 azi 014-6855992 📲 azi 014-6855992
1 4
adania_aina

@adania_aina

ADANIA AGENT
2 hours ago
adania_aina Sweet as an orange! 🍭 soft, smooth and super clean! . . ramai yang idamkan kulit bersih tanpa whitehead dan blackhead tapi macam mana nak achieve kulit flawless macam ni?? sedang khusyuk lunch tu, meh baca kejap 😚 . . rahsia untuk kurangkan whitehead & blackhead ialah dengan scrub dan exfoliate kulit at least sekali dalam seminggu. terutama bahagian hidung. gunakan adania face loofah untuk buang semua kulit mati dan unclog pori yang tersumbat. pair up bersama adania cleanser/soap bar kegemaran anda, macam dalam gambar ni, adania sweet orange face cleanser dalam saiz mini! (50 ml) . . boleh dm kami untuk konsultasi secara percuma ya 😎 we are more than happy to assist you ❤ . . . #adanialoofah #adaniafaceloofah #adaniafacecleanser #adaniasweetorangecleanser #adaniacleanser #malaysianskincare #adaniatrustedseller #adania #adaniamalaysia #adaniasingapore #adaniabrunei #adaniasabah #adaniakl #adaniasarawak #adaniabyamaryllis #teamadaniamashi #sayajualadania #sayapakaisayajual #naturalskincaremalaysia #organicskincaremalaysia #adaniaxmizznina #adanialovers #sayapakaiadania #skincaremalaysia
1 1
bella_maryjardin

@bella_maryjardin

CANTIK|SIHAT|NATURAL|ORGANIK
2 hours ago
bella_maryjardin Pre order dibuka sehingga 23hb sahaja iaitu 2 hari je lagi tau. . pulak tu dgn setiap pembelian basic set ni, 10 orang pembeli bertuah akan berpeluang untuk menang rm100. . haa, best ke tak macam beli basic set tapi dapat free? . jom pre order sekarang sebelum stok habis! . . #maryjardin #maryjardinagent #naturalskincaremalaysia #organicskincare #agentwantedmalaysia #hilangkanparut #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #bazaarpaknil #dramasangat #maryjardinsgpetani #maryjardinbertam #maryjardinkepalabatas #faceoil #claymask #serummj #facialsoap #fattzura #duckscarves #shoppingonline #yusufiskandar #laraalana
2 11
naturiqa.organics

@naturiqa.organics

NATURIQA ORGANICS
3 hours ago
naturiqa.organics Lava lera rejuvenating face mask . satu lagi rutin kecantikan yang ramai orang skip ialah facial mask. uols tau tak mask ni sangat-sangat lah pentingnya untuk kulit. mask ni berfungsi sebagai terapi untuk kulit muka kita. mask akan membelai dan meremajakan kembali sel-sel kulit dan menyerap keluar segala toxin yang ada pada kulit kita. . macam mana pulak dengan lava lera face mask? sesuai ke dengan saya? . ok, ni yang paling best mengenai lava lera, ianya digelar 'king of clay' sebab kandungan mineralnya yang lebih tinggi dari clay mask jenis lain. ia memang sangat power untuk masalah kulit berminyak dan berjerawat, dan cukup lembut untuk digunakan oleh mereka yang mempunyai kulit normal dan sensitif. . lava lera ini dibuat daripada 100% tanah liat asli yang terhasil dari aktiviti gunung berapi di pergunungan atlas, di morocco. ia mengandungi banyak mineral-mineral yang sangat bagus untuk kulit seperti silica, iron, magnesium, potassium dan kalsium. . kat bawah ni saya ceritakan apa yang lava lera rejuvenating face mask boleh buat untuk cantikkan dan sihatkan kulit muka kita: 🌿  bertindak sebagai detoxifying mask yang menyerap segala toxin, kotoran dan minyak yang berlebihan dari dalam kulit 🌿  mecerahkan, memperbaiki tona dan tekstur kulit wajah 🌿  menyerlahkan 'natural glow' pada wajah dengan menanggalkan kulit kusan dan sel-sel kulit mati 🌿  menanggalkan blackhead dan whitehead 🌿  mengecutkan dan mengecilkan pori-pori 🌿  merawat dan menghalang pembentukan jerawat 🌿  mengembalikan ketegangan dan keanjalan kulit. wajah akan terasa segar, lembut dan mulus setiap kali menggunakan lava lera rejuvenating face mask. ingredient: 100% pure, organic, mineral-rich moroccan ghassoul clay (rhassoul clay) . harga: rm65 (80g) . #naturiqaorganics #handmadeskincaremalaysia #organicfacialcleansermalaysia #purearganoil #arganoil #naturiqaarganoil #minyakarganmalaysia #arganoilmalaysia #naturiqafeedbacks #lavalerafacemask #organicskincare #naturalskincare #organicskincaremalaysia #naturalskincaremalaysia #tanpabahankimia
1 6
naturiqa.organics

@naturiqa.organics

NATURIQA ORGANICS
3 hours ago
naturiqa.organics Glan rosea – awakening face grains/scrub . scrubbing / exfoliating ni adalah penting dalam rutin penjagaan kecantikan kita. tapi ramai yang tak mengambil berat untuk scrub muka at least sekali seminggu. . kenapa scrubbing ni penting ye? ok, scrubbing/exfoliating penting untuk kita menanggalkan sel-sel kulit mati kat muka kita ni. sel2 kulit mati ni, kalau dibiarkan akan buatkan muka kita kusam dan tak nampak serinya. so, dengan scrubbing, sel-sel kulit mati ni akan tanggal, termasuk sekali blackhead dan whitehead yang  berlambak kat muka tu. barulah muka kita lebih berseri dan nampak fresh! . glan rosea face grains ni, membersihkan dengan menggunakan bahan-bahan natural dan organik yang banyak khasiatnya: 🍃 wild oatmeal yang bersifat anti-radang (anti-inflamatory) ialah skrub yang terbaik untuk semua jenis kulit mahupun kulit yang sangat sensitif. 🍃 australian pink clay merangsang sel-sel kulit baharu dan meremajakan kulit wajah. ia meningkatkan keanjalan kulit, menegangkan kulit dan mengurangkan garis-garis kedutan pada wajah. 🍃 licorice root powder (serbuk akar manis) terkenal sebagai pencerah kulit semulajadi. ia bertindak mencegah dan memudarkan  hiper-pigmentasi, jeragat, kulit kusam, bintik-bintik hitam, parut serta cela pada wajah. 🍃  menghilangkan kulit kusam dan sel-sel kulit mati 🍃  menanggalkan blackhead dan whitehead. 🍃  mengecut dan mengecilkan pori-pori 🍃  merawat dan menghalang pembentukan jerawat . ingredients: avena sativa (wild oats), kaolin clay, australian pink clay, licorice root powder, citrus limon (lemon) powder, argania spinosa (argan) oil, lavandula angustifolia (lavender) oil, melaleuca alternifolia (tea tree) leaf oil, pelargonium graveolens (rose geranium) oil. . . harga: rm29 (60g) . #naturiqaorganics #handmadeskincaremalaysia #organicfacialcleansermalaysia #purearganoil #arganoil #naturiqaarganoil #minyakarganmalaysia #arganoilmalaysia #naturiqafeedbacks #glanroseafacegrains #organicscrubmalaysia #organicskincare #naturalskincare #organicskincaremalaysia #naturalskincaremalaysia #tanpabahankimia
0 6
naturiqa.organics

@naturiqa.organics

NATURIQA ORGANICS
3 hours ago
naturiqa.organics Rosa blanca – gentle face wash . naturiqa organics rosa blanca face wash ni adalah pencuci muka yang sangat gentle dan lembut pada kulit. ia diformulasikan khas  untuk mereka yang mempunyai kulit yang sensitif,  kulit normal dan yang menghadapi masalah kulit kering. . macam mana rosa blanca face wash ni boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering/sensitif ni? . ok, jom bace kat bawah ni: . 🌿 membersihkan wajah dengan menyeluruh dan lembut tanpa mengeringkan dan memedihkan kulit. 🌿 memelihara dan meningkatkan kelembapan kulit wajah bagi yang mengalami masalah kulit kering. 🌿 membersih serta melindungi dan memelihara kulit yang kering dan sesitif. 🌿 membantu mencegah kesan penuaan seperti kedutan, pigmentasi dan kulit kusam. 🌿 pati minyak bungan lavender dan rose geranium merehatkan minda, melegakan otot-otot wajah dan menigkatkan peredaran darah. 🌿 diperkaya dengan pure argan oil, sweet almod oil, oilve oil dan aloe vera extract untuk memberikan khasiat dan nutrient penting untuk kecantikan dan kesihatan kulit 🌿 100% natural dan selamat. tiada sls/sles, paraben dan sebarang bahan kimia lain yang berbahaya dan memudaratkan. . ingredients: aqua, vegetables glycerin, olea europaea (olive) oil, cocos nucifera (coconut) oil, argania spinosa (argan) kernel oil, pruus dulcis (sweet almond) oil, aloe barbadensis (aloe vera) extract, pelergonium graveolens (rose geranium) oil, lavandula angustifolia (lavender) oil . harga: rm39 (80ml) . #naturiqaorganics #handmadeskincaremalaysia #organicfacialcleansermalaysia #purearganoil #arganoil #naturiqaarganoil #minyakarganmalaysia #arganoilmalaysia #naturiqafeedbacks #rosablancafacewash #organicskincare #naturalskincare #organicskincaremalaysia #naturalskincaremalaysia #tanpabahankimia
3 4
thebeautyhacksonline

@thebeautyhacksonline

TBH Natural Bodycare Skincare
4 hours ago
thebeautyhacksonline Untuk awak yang tengah sunburn, the beauty hacks tak pernah melupakan awak . gabungan 2 benda soap bar rice + face scrub milk memang terbaik untuk selamatkan kulit sunburn korang tu . bagus pun bagus . paling bagus dapat 2 in 1 benefit. wow! yela dapat kulit cerah cantik dan poket pun tak terus kering. harga mampu milik . raya tak lama lagi kan? jom pakat kulit muka tangan cerah dengan tbh. nak salam mak pak bakal mentua pun tak da lah segan lagi . . 🌾sabun beras rm12 🐄face scrub milk rm33 . . 🚚 cas postage: sm rm 8 l ss rm 12 . ☎️whatsap only : 📲 azi 014-6855992 📲 azi 014-6855992 📲 azi 014-6855992 . . serious buyer only ‼️tekan link di atas bio profile untuk order dengan pantas ⬆️⬆️ . . 📍agen sah tbh #tcn 💯direct hq ❌no cod 📦postage only
2 15
thebeautyhacksonline

@thebeautyhacksonline

TBH Natural Bodycare Skincare
4 hours ago
thebeautyhacksonline 5 tips berkesan untuk kulit kering dan kusam ❗️ ☀️hindari sinaran matahari secara langsung . . 💧selalu gunakan pelembab kulit (moisturizer) . . 😎gunakan sunscreen apabila berada di luar rumah. . . 🥛minum air 8 gelas sehari untuk memenuhi keperluan tubuh badan . . 🍇banyakkan makan buah dan sayuran untuk kekal awet muda . . ❌hindari benda yang kurang bermanfaat dan memberi kesan buruk kepada kulit seperti rokok, alkohol dan kopi.
3 10
adania_aina

@adania_aina

ADANIA AGENT
4 hours ago
adania_aina Be kind to animals 🐹 and be kind to nature 🌲 . . natural, organic, pure, vegan & 100% cruelty free. adania sweet orange face cleanser has not been tested on animals! . . our sweet orange face cleanser is made of 100% botanical extracts with no added or harmful chemicals. . . highly recommended for sensitive skin, those experiencing dry skin and highly suitable for matured skin. it is a soft and gentle formulation that will leave your skin soft and smooth. . . orange is also known to brighten up your complexion naturally🌟 . . dm us whatsapp 011-16968038 or click link on our bio. let's be a part of natural & organic product user! 😎 . . . #adaniaorangecleanser #orangecleanser #adaniasweetorangecleanser #adaniacleanser #adaniafacecleanser #malaysianskincare #adaniatrustedseller #adania #adaniamalaysia #adaniasingapore #adaniabrunei #adaniasabah #adaniakl #adaniasarawak #adaniabyamaryllis #teamadaniamashi #sayajualadania #sayapakaisayajual #naturalskincaremalaysia #organicskincaremalaysia #adaniaxmizznina #adanialovers #sayapakaiadania #skincaremalaysia
0 2
unabeautyshop

@unabeautyshop

unabeautyshop
4 hours ago
unabeautyshop 🌸 nw testimonial 🌸 . "sampai sekarang jerawat tak naik !!!" . ✅️ jerawat dah tak naik ✅ ️parut lama dah hilang . - siti aishah, johor . alhamdulillah syukur sangat bila dapat feedback positive dari our customer sorang ni..tahniah whitedoll aishah sebab dah dapat kulit cantek dan bebas masalah..serum naturewhite serasi dengan kulit wajah beliau katanya..now aishah just konsisten guna serum naturewhite je untuk maintain kulit wajah yang sihat💃💕 . sape lagi yang nak cik puteh bantu toksah segan silu contact no kat bawah okeh. jom grab serum pujaan ramai ni sementara promo yes masih ade . 📲 whatsapp 014 5469498 . ➡➡➡ klik #nwtestimonial untuk baca lebih testimoni 😍😍😍 . #naturewhite #naturalskincare #natural #organic #miraclewhiteningserum #piteraserum #jerawat #parutjerawat #jeragat #serumalaysia #bazaarpaknil #sayajual #naturalskincaremalaysia #agentwanted #cantekmerecik #nwcantekmerecik
0 8