Loading...
Search result for #organicproductsmadebyyourstruly
"wanita yang memakai produk pemutihan kulit yang mengandungi merkuri, tidak akan mengalami masalah jerawat kerana lapisan kulit epidermis telah rosak. kulit yang rosak tidak mengandung protein & melanin yang berfungsi untuk melindungi kulit dari pancaran matahari dan radiasi ultraviolet. namun ini hanya sementara. kerosakan kulit yang berpanjangan boleh menyebabkan kulit menjadi bernanah." - dr. zubaidi hj ahmad so, kalau kulit tak pernah tumbuh jerawat lagsung tu,,, jaga jaga. check your skin and skincare. nak more tips? jom pm for free consultation ❤️ jom kulit sihat bebas merkuri #iluvmarykay #organicproducts #organicproduct #organicproductsph #organicproductmalaysia #organicproductsbaku #organicproductph #organicproduction #organicproducts💚 #organicproductlover #organicproductmurah #organicproductsmalaysia #organicproductos #organicproductsonly #organicproductkl #organicproductswebsite #organicproductreviews #organicproductbali #organicproductsonline #organicproductmlaysia #organicproductreview #organicproductsmadebyyourstruly #organicproducts🌾🌱🍀🌽
0 2 December 2017
Meh saya nak share pasal lipstick lejen mk ni.. 😍 sapa yang tak suka lipstick? tak pernah ada sebatang pun lipstick? erm.. agak kurang normal menjadi wanita kalau xder sebatang pun lipstik 😅. lipstick fav kita ni tau...sbb bibir kita jns sensitif n kering..dgn ada extract bunga kiss me quick yg merangsang penghasilan kolagen, hyaluronic asid yg well known dlm memberi kelembapan berpanjangan. apa lagi yg ada dlm sebatang lipstick ni? haa.. ada vitamin e, ada sunflower seed oil, jojoba, mango butter.. tu dia, banyak kan. lipstik ni mampu mengurangkan garis halus bibir & membuatkan bibir lebih sihat.. ada lead tak? tidak..! lipstick mk tidak mengandungi plumbum. tidak akan membuatkan bibir korang hitam, lebam. lipstick ni tahan lama tak? nak tahan selama mana tu? 😅 kalau lipstick nak tahan lama, ada triknya. nanti kita share ya.. .. 😃 kalau berminat nak try, boleh contact saya😘. kita ngedate. jom kulit sihat bebas merkuri #iluvmarykay
2 4 December 2017
Client selfies are the best #getblessedbythebesthandsintheland#allhailtheking👑#216dreads#organicproductsmadebyyourstruly#clevelandloctician @cooly_roc wears his crown wear
1 29 July 2016
@jusdoinme73 looking good!! #clevelandloctician#getblessedbythebesthandsintheland#organicproductsmadebyyourstruly#216dreads#allhailthequeen
5 36 July 2016
#twostrandtwists#protectivestyle#clevelandloctician#allhailthequeen#getblessedbythebesthandsintheland#organicproductsmadebyyourstruly#216dreads
4 32 July 2016
#permanentlocextensions#clevelandloctician#getblessedbythebesthandsintheland#216dreads#allhailthequeen#organicproductsmadebyyourstruly
15 52 July 2016
"wanita yang memakai produk pemutihan kulit yang mengandungi merkuri, tidak akan mengalami masalah jerawat kerana lapisan kulit epidermis telah rosak. kulit yang rosak tidak mengandung protein & melanin yang berfungsi untuk melindungi kulit dari pancaran matahari dan radiasi ultraviolet. namun ini hanya sementara. kerosakan kulit yang berpanjangan boleh menyebabkan kulit menjadi bernanah." - dr. zubaidi hj ahmad so, kalau kulit tak pernah tumbuh jerawat lagsung tu,,, jaga jaga. check your skin and skincare. nak more tips? jom pm for free consultation ❤️ jom kulit sihat bebas merkuri #iluvmarykay #organicproducts #organicproduct #organicproductsph #organicproductmalaysia #organicproductsbaku #organicproductph #organicproduction #organicproducts💚 #organicproductlover #organicproductmurah #organicproductsmalaysia #organicproductos #organicproductsonly #organicproductkl #organicproductswebsite #organicproductreviews #organicproductbali #organicproductsonline #organicproductmlaysia #organicproductreview #organicproductsmadebyyourstruly #organicproducts🌾🌱🍀🌽
0 2 December 2017
Meh saya nak share pasal lipstick lejen mk ni.. 😍 sapa yang tak suka lipstick? tak pernah ada sebatang pun lipstick? erm.. agak kurang normal menjadi wanita kalau xder sebatang pun lipstik 😅. lipstick fav kita ni tau...sbb bibir kita jns sensitif n kering..dgn ada extract bunga kiss me quick yg merangsang penghasilan kolagen, hyaluronic asid yg well known dlm memberi kelembapan berpanjangan. apa lagi yg ada dlm sebatang lipstick ni? haa.. ada vitamin e, ada sunflower seed oil, jojoba, mango butter.. tu dia, banyak kan. lipstik ni mampu mengurangkan garis halus bibir & membuatkan bibir lebih sihat.. ada lead tak? tidak..! lipstick mk tidak mengandungi plumbum. tidak akan membuatkan bibir korang hitam, lebam. lipstick ni tahan lama tak? nak tahan selama mana tu? 😅 kalau lipstick nak tahan lama, ada triknya. nanti kita share ya.. .. 😃 kalau berminat nak try, boleh contact saya😘. kita ngedate. jom kulit sihat bebas merkuri #iluvmarykay
2 4 December 2017

@shantidread

Shanti Dread
#clevelandloctician#organicproductsmadebyyourstruly#getblessedbythebesthandsintheland#216dreads#clevelandlocs
1 57 August 2016

@shantidread

Shanti Dread
#clevelandloctician#216dreads#organicproductsmadebyyourstruly#clevelanddreads#clevelandlocs#
1 23 August 2016

@shantidread

Shanti Dread
#clevelandloctician#216dreads#organicproductsmadebyyourstruly#clevelanddreads#clevelandlocs#dreadmanbun
0 21 August 2016

@shantidread

Shanti Dread
Got locs on the verge of falling off? need your locs repaired? you want them repaired and styled in the same day??? look no further i offer a wide range of services. i'm not a hair stylist i am a loctician i start locs, retwist, color, treat them, style,interlock, loc extensions, repair, faux locs temporary and permanent extensions just to name a few lol #bestintheland💯✔️✊🏿✊🏿🚨🚨🚨#getblessedbythebesthandsintheland#clevelandloctician#216dreads#organicproductsmadebyyourstruly#clevelanddreads#clevelandlocs
0 38 August 2016

@shantidread

Shanti Dread
Got broken off locs???? i can fix them undetected!! yes i said undetected. do you have breakage and want to save your locs? i can help you. don't cut your hair. if you don't know about me please ask someone who has been blessed by my loc revitalization skills ✊🏿✊🏿💯🔥🔥 #clevelandloctician#organicproductsmadebyyourstruly#216dreads#locreattachments#getblessedbythebesthandsintheland#menwithlocs#clevelandlocs#clevelanddreads#bestintheland💯✔️✊🏿✊🏿🚨🚨🚨
0 18 August 2016

@shantidread

Shanti Dread
#getblessedbythebesthandsintheland#216dreads#organicproductsmadebyyourstruly#starterlocs#clevelandloctician#childrenwithlocs
4 28 August 2016

@shantidread

Shanti Dread
#clevelandloctician#getblessedbythebesthandsintheland#organicproductsmadebyyourstruly#allhailtheking👑#216dreads
0 32 July 2016

@shantidread

Shanti Dread
#beforeandafter#clevelandloctician#getblessedbythebesthandsintheland#organicproductsmadebyyourstruly#allhailtheking👑#starterlocs216
0 31 July 2016

@shantidread

Shanti Dread
#clevelandloctician#organicproductsmadebyyourstruly#getblessedbythebesthandsintheland#allhailtheking👑
0 36 July 2016

@shantidread

Shanti Dread
#clevelandloctician#organicproductsmadebyyourstruly#clevelandloctician#organicproductsmadebyyourstruly#getblessedbythebesthandsintheland
2 22 July 2016

@shantidread

Shanti Dread
#clevelandloctician#organicproductsmadebyyourstruly#getblessedbythebesthandsintheland#allhailtheking👑
0 12 July 2016

@shantidread

Shanti Dread
#twostrandtwists#getblessedbythebesthandsintheland#organicproductsmadebyyourstruly#clevelandloctician
0 24 July 2016

@shantidread

Shanti Dread
@raven_the_aquarian this queen wears everything well 😎#clevelandloctician#organicproductsmadebyyourstruly#216dreads#organicproductsmadebyyourstruly#getblessedbythebesthandsintheland#allhailthequeen
7 40 July 2016

@shantidread

Shanti Dread
#organicproductsmadebyyourstruly#growthserum#moisturemist#clevelandloctician
1 26 July 2016

@shantidread

Shanti Dread
#bunlife#clevelandloctician#216dreads#allhailthequeen#getblessedbythebesthandsintheland#organicproductsmadebyyourstruly
0 27 July 2016