Loading...
Search result for #organics

@noosahealthandnutrition

noosahealthandnutrition
Today’s yummy lunch.... delicious organic corn tortillas topped with mixed lettuce, grated carrot, homemade red saurkraut, avocado & falafel with a dollop of chilli sauce! all ingredients sourced from my favorite everything organic store.... organika in noosa.
.
.
@organikanoosa #organics #organicfood #wfpb #wfpblifestyle #glutenfree #cleaneating #healthyfood #vegan #youarewhatyoueat #noosa #sunshinecoast
0 7 10 minutes ago

@prech_glowskincare

prech_glowskincare
Question that might be troubling you,here is the answer to it.#prechgloworganicskincare#naturalglow#organics#skincaare
we want to help take care of your skin and help you look flawless so order ,pay and we deliver the best skin care products to you
0 1 12 minutes ago

@mojejmeno_debilnimunetunereknu

mojejmeno_debilnimunetunereknu
A sunny morning with mango cream🌱☺️#mangocream#autoflowering #feminized#exoticseeds#legalizace#weedporn#420#sunset#weedstagram#highlife#growyourown#cannabisculture#cannabiscommunity#stonerday#countrylife#weedspot#fueledbythc⛽⛽ #weedculture #maryjane#weed#sweetmango#outdoor#microgrowinglove #love#highsociety#thc#organics#organicsoil#organicgrowing#stonedbynature
2 11 19 minutes ago

@jasminorganics

jasminorganics
Essential starter park. 🍃🌸 pure luxury - pure organics 🍃🌸 pocket sized products nourishing your skin all from natural ingredients.

#mounttamborine #organics #goldcoast #brisbane #natural #jasminorganics #qld #beauty #instapic #instafit #life #flower #australia #worldwide #face #products
1 15 20 minutes ago

@himalaya_healthshop

himalaya_healthshop
คงไม่ต้องบอกสรรพคุณว่ากระเทียมดียังไง ของยอดฮิตจากอินเดีย มีทั้งน้ำมันกระเทียมและกระเทียมอัดเม็ด สนใจสอบถามมาได้ค่ะ
น้ำมันกระเทียม สกัดเข้มข้น ในรูปแบบแค็ปซูลเจลราคาขวดละ 180 บาท (ขวดละ 100 เม็ด) ง่ายต่อการดูดซึมเข้าสู่ร่างกายจึงเป็นผลิตภัณฑ์ที่เหมาะสำหรับผู้ที่มีน้ำหนักตัวมาก และมีปัญหาเกี่ยวกับโรคความดันสูง, โรคคลอเลสเตอรอลสูง, และ ผู้ที่มีความเสี่ยงต่อโรคมะเร็ง และ โรคหัวใจ

ประโยชน์ต่อระบบหัวใจ และ หลอดเลือด

ช่วยลด คอลเลสเตอรอล ลดความดันโลหิต ป้องกันการแข็งตัวของเลือด ป้องกันเส้นเลือดอุดตัน ลดอัตราเสี่ยงของโรคหัวใจล้มเหลวเฉียบพลัน และยังป้องกันและช่วยรักษาโรคโลหิตจาง เพราะมีสารต้านเม็ดเลือดแดงแตก

ประโยชน์ต่อระบบทางเดินหายใจ

ช่วยบรรเทาอาการไอ ขับเสมหะ อาการน้ำมูกไหล เยื่อบุจมูกอักเสบ ไซนัส บรรเทาอาการหลอดลมอักเสบเรื้อรัง โรคหอบหืด และ ลดความเสี่ยงต่อการเป็นไข้หวัด

ประโยชน์ต่อระบบทางเดินอาหาร

ช่วยปรับระดับน้ำตาลในเลือด (โดยการกระตุ้นการหลั่งสารอินซูลิน ในร่างกาย) ช่วยขับลม แก้จุกเสียดแน่น แก้ท้องอืด ท้องเฟ้อ บรรเทาอาการท้องผูก ลำไส้อักเสบ และ ยังช่วยตับในการขับสารพิษ จาก สารเคมีตกค้าง ในร่างกายได้เป็นอย่างดี

ประโยชน์ ต่อระบบภูมิคุ้มกัน

ในกระเทียมมีสารอัลลิอิน, อัลลิซิน ซึ่งมีฤทธิ์ในการฆ่าเชื้อแบคทีเรีย และ ไวรัส บางชนิดได้ดี จึงช่วยรักษาอาการอักเสบเล็กๆน้อยๆ เช่นหวัด สารกำมะถันช่วยในการขจัดสารพิษในกระแสเลือด ช่วยกระตุ้นการไหลเวียนของเลือดในร่างกาย และเซเลเนียม ซึ่งเป็นสาร แอนติออกซิแดนต์ ช่วยต่อต้านและป้องกันการเกิดโรคมะเร็ง

สนใจสอบถามที่ line : himalayahealthshop,@himalayahealthshop 0952496297
#พร้อมส่ง #คุยกันก่อนได้คะ #แม่ค้าใจดี #ถูกใจมีแถม #ถูกสุดใน ig #garlicpearls #น้ำมันกระเทียม
#himalaya #himalaya_healthshop #organics #wellness #gowithnature #himalayathailand #herbs #herbals #himalayaproducts #purehurbs #ayurveda #กระเทียม #garlic #เอามาเอง #ซื้อเยอะลดให้ค่ะ
0 4 1 hour ago

@leovitamins

leovitamins
Siapa yang ada masalah susu kurang dan cepat sangat penat menyusu 🤱🏻 -
shaklee ada supplement yang insyaallah membantu anda untuk atasi masalah itu.
-
dah banyak sangat testimoni customer yang berjaya. jom kita baca sikit info esp untuk menyusu dibawah ya 👇
-
esp shaklee ni sumber protein berasaskan soya
✅ bantu peningkatan kualiti susu ibu
✅ tingkatkan pengeluaran susu ibu
✅ bantu peningkatan tenaga ibu
✅ beri rasa kenyang yang lama
✅ bayi rasa kenyang dan kurang meragam
✅ mencerahkan kulit dan merawat masalah kulit kusam
-
-
⬆ postage setiap hari kecuali ahad
⬆ postage worldwide
⬆ postage hari sama sebelum 3 pm
-
-
your consultation ,
nur aqilah
shaklee johor bahru .
-
order & booking just click link at the bio 🖥 @leovitamins .
-
#leovitamins #leoroutines #shaklee #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleeskudai #shakleemalaysia #shakleekualalumpur #organics #shakleesingapore #shakleegelangpatah #organic #skincare #vegetarian #igmalaysia #joho #utmskudai #usproducts #jdt #igersmalaysia
0 4 35 minutes ago

@leobeautys

leobeautys
Cuba teka nak ke mana kita lps lunch? wait & see to many benda nak share dgn korg semua ☺️
-
-
your consultation ,
nur aqilah
shaklee johor bahru
order & booking just click link at the bio 🖥 @leobeautys
-
#leobeautys #leoroutines #shaklee #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleeskudai #shakleemalaysia #shakleekualalumpur #organics #shakleesingapore #shakleegelangpatah #organic #skincare #vegetarian #igmalaysia #joho #utmskudai #usproducts #jdt #igersmalaysia
0 3 38 minutes ago

@greenfarms_education

greenfarms_education
Regrann from @greenfarmsmedco - many patients search for the highest thc percentage in search for the best meds. thc in combination and with different amounts of terpenes can give you a variety of amazing flavors and effects. #terps #terpenes #terpscience #flavor #aroma #thc #relax #greenfarms #coloradocannabis #coloradosprings #cannabis #education #medicate #live #love #life #livingsoil #pesticidefree #notill #alternativemedicine #organics - #regrann
0 13 49 minutes ago

@leovitamins

leovitamins
Inilah sebab kenapa student perlukan esp shaklee !
-
-
✅ boleh jadikan instant breakfast
✅ boleh bagi kekenyangan berpanjangan
✅ boleh bagi tenaga berpanjangan
✅ boleh hilangkan rasa mengantuk ✅ boleh hilangkan masalah gastrik
✅ boleh tingkatkan kualiti memori untuk menghafal
-
-
bonus student akan dapat kulit yang cantik ! ini yang paling student suka kan ❤
-
-
untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera whatsapp just click link at the bio
-
⬆ postage setiap hari kecuali ahad
⬆ postage worldwide
⬆ postage hari sama sebelum 3 pm .
-
-
#leovitamins #leoroutines #shaklee #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleeskudai #shakleemalaysia #shakleekualalumpur #organics #shakleesingapore #shakleegelangpatah #organic #skincare #vegetarian #igmalaysia #joho #utmskudai #usproducts #jdt #igersmalaysia
0 3 53 minutes ago

@leobeautys

leobeautys
Sebelah omega plus adalah herb-lax yg sesuai utk semua set which detox badan dari toxin 💯 .
-
walaupun awk kurus tapi perut buncit nampak sgt awk tk sihat dari segi dalaman. sebab tu herb-lax ni bantu cuci dari usus dalam for bacteria & toxin apa yg best ⁉️ .
-
🚀 melawaskan & melembutkan najis
🚀 mengempiskan perut yg kembung
🚀 menurunkan berat badan
🚀 membersihkan usus dengan sihat .
-
banyak lagi lah kebaikan yg ada haa klau nak tahu ws je qila oke 📲
-
-
your consultation ,
nur aqilah
shaklee johor bahru
order & booking just click link at the bio 🖥 @leobeautys
-
#leobeautys #leoroutines #shaklee #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleeskudai #shakleemalaysia #shakleekualalumpur #organics #shakleesingapore #shakleegelangpatah #organic #skincare #vegetarian #igmalaysia #joho #utmskudai #usproducts #jdt #igersmalaysia
1 4 1 hour ago

@eotton_david

eotton_david
Quality in detail and love in detail! if you like to order them please contact with our local country agent for sub wholesale or retail cooperation! if you are from new area where we have no exclusive country agent yet, you may apply to be our next new member in our eotton family,please contact with me by email or dm me! #babyboy #babygirl #motherhoodthroughinstagram #babyfashionista #babywithstyle #cute #adorable #childhoodunplugged #babyfashion #motherhood #mumssupportingmums #organics #bebek #bebes #organiccotton #parentlife #organicbabyclothes #ecofriendly #darlingmovement #nursery #babyclothes #sustainablefashion #babiesofinstagram #ministylekids #momblogger #monochromebaby #babygifts #mommyblogger #organickids #babies
0 29 1 hour ago

@bestbonesbroth

bestbonesbroth
To celebrate the launch of our online orders for the south island we’re giving away two free tickets to @gogreenexponz in christchurch next month with every order of bestbonesbroth coming from the south! just mention you’d like to receive them when you go to order! orders must be placed before friday 27th july. online orders available to urban deliveries only.
3 20 1 hour ago

@zayanahijab

zayanahijab
Saatnya mengganti hijab polyester mu dengan hijab bahan tencel.
.
benang yang digunakan untuk membuat tencel mempunyai permukaan yang sangat halus dibandingkan dengan benang kain katun dan benang kain wool. karakteristik benang tencel juga mencegah kulit iritasi dan membuat benang menjadi terasa menyenangkan di kulit. .
more healthy more comfortable!
1 30 1 hour ago

@eotton_david

eotton_david
Quality in detail and love in detail! if you like to order them please contact with our local country agent for sub wholesale or retail cooperation! if you are from new area where we have no exclusive country agent yet, you may apply to be our next new member in our eotton family,please contact with me by email or dm me! #babyboy #babygirl #motherhoodthroughinstagram #babyfashionista #babywithstyle #cute #adorable #childhoodunplugged #babyfashion #motherhood #organicmom #organics #bebek #bebes #organiccotton #organicliving #organicbabyclothes #ecofriendly #darlingmovement #motherblogger #babyclothes #sustainablefashion #babiesofinstagram #mommyandme #momblogger #monochromebaby #babygifts #mommyblogger #organicbaby #babies
0 35 1 hour ago

@marieanitascafe

marieanitascafe
#raw #vegan chocolate, chia and strawberry cheesecake —> #gf #refinedsugarfree #paleo #organic
4 66 1 hour ago

@nahathaiserum

nahathaiserum
ทุกขั้นตอนของกระบวนการผลิต เราได้รับการตรวจสอบว่าต้องปลอดภัยจากสารอันตรายทั้งหมด #serum#เซรั่ม#ลดฝ้า#ลดจุดด่างดำ#ลดสิว#ลดสิวอักเสบ#ลดสิวอุดตัน#ลดริ้วรอย#ออแกนิค#serumcoffee#ลดริ้วรอย#ลดกระ#organic#organics#nahathai #รับตัวแทนจำหน่าย#ไม่มีส่วนผสมของสารเคมี#ไม่ผสมแอลกอฮอล์#ไม่ใส่สารกันเสีย#men#เซรั่มผิวขาว#เซรั่มลดริ้วรอย#เซรั่มลดฝ้า#เซรั่มลดฝ้ากระ#เซรั่มลดฝ้าหน้าใส#เซรั่มรักษาสิว#acne#serumcollagen
0 2 1 hour ago

@eotton_david

eotton_david
Quality in detail and love in detail! if you like to order them please contact with our local country agent for sub wholesale or retail cooperation! if you are from new area where we have no exclusive country agent yet, you may apply to be our next new member in our eotton family,please contact with me by email or dm me! #babyboy #babygirl #motherhoodthroughinstagram #babyfashionista #babywithstyle #cute #adorable #childhoodunplugged #babyfashion #motherhood #organicmom #organics #bebek #bebes #organiccotton #organicliving #organicbabyclothes #ecofriendly #darlingmovement #motherblogger #babyclothes #sustainablefashion #babiesofinstagram #mommyandme #momblogger #monochromebaby #babygifts #mommyblogger #organicbaby #babies
0 29 1 hour ago

@zayanahijab

zayanahijab
Hijab pertama di indonesia dengan bahan 100% organic. mengapa?

karena bahan yang kami gunakan sama sekali tidak mengandung polyester, tidak seperti hijab kebanyakan yang pasti memakai bahan polyester yang mengakibatkan panas saat dipakai serta bahan hijab mudah sobek pada posisi pemakaian pentul.
.
kami percaya jika bahan 100% organic yang terbuat dari serat kapas dan serat kayu akan menghasilkan kualitas bahan jauh lebih baik.
.
apa yang akan kamu rasakan jika memakai hijab kami? selain ramah lingkungan, hijab ini super nyaman saat digunakan, anti iritasi, lebih cepat menyerap keringat dan yang terpeting adalah memberikan efek dingin.
1 44 1 hour ago

@leobeautys

leobeautys
Collagen powder whitening booster🚀 haaa ramai nak putih tapi lupa badan anda banyak toxin and thats why makan supplement apapun still takde effect positive kan? .
-
korg igt klau customer qila nak consume collagen powder then qila main sruh beli je eh? nope 👎. i will consult u apa yg patut beli sekali dgn collagen powder and example is klau org tu ada masalah acne but nk putih cpt so qila akn suggest herb-lax & collagen powder. nak tahu sebab apa? meh sini ws qila cepat okeh 📲
-
-
your consultation ,
nur aqilah
shaklee johor bahru
order & booking just click link at the bio 🖥 @leobeautys
-
#leobeautys #leoroutines #shaklee #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleeskudai #shakleemalaysia #shakleekualalumpur #organics #shakleesingapore #shakleegelangpatah #organic #skincare #vegetarian #igmalaysia #joho #utmskudai #usproducts #jdt #igersmalaysia
0 1 1 hour ago