Loading...
Search result for #pasirmas

@nik_izati01

nik_izati01
Akan ada ketenangan disebalik setiap kegelisahan,ada tawa disebalik setiap air mata,jika kamu menyertakan allah dalam setiap langkahmu
.
#alhamdulillah #raya #syawal8 #raya8 #up #balikkampung #kelantan #pasirmas #story #family #familygoals #gshock #polo #vans #jazzstar #gucci #forever #up #machang #friday #shoes #love
0 43 2 hours ago

@q.me_cakery

q.me_cakery
0 10 2 hours ago

@lipmatte_arsya

lipmatte_arsya
Arsya sweet lipmatte
.
๐Ÿ‘„ tak merekah
๐Ÿ‘„ tahan lama
๐Ÿ‘„ tak melekit langsung
๐Ÿ‘„ meresap sempurna di bibir
๐Ÿ‘„ senang ditanggalkan (guna wipe tissue saja)
๐Ÿ‘„ efek gebuskan bibir
๐Ÿ‘„ harga yang sangat berbaloi
.
click whatsapp link di bio @lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
harga :
rm20 ๐ŸŒธ(add postage rm8 sm & rm12 ss)
.
#sungaipetani#alorsetar#kulim#jitra#baling#pendang#langkawi#yan#sik#kualanerang#pokoksena#bandarbaharu#kotabharu#pengkalankubor#tanahmerah#peringat#wakafbharu#kadok#pasirmas#guamusang#kualakrai#tumpat#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#sayajuallipmatte#arsyabeaute
0 2 2 hours ago

@ainnahalyatie

ainnahalyatie
How to buat lidah kucing/biskut pelangi yang nampak senang tapi susah hahahahhah. sis lupa la nk post this video. @afcafewanhaus still boleh order after raya. book je uolsss๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ open order tak tutup sampai nk raya tahun depan pulaks kuikuikuiii๐Ÿ’‹ #biskutpelangi #lidahkucing #cookies #pasirmas
0 21 2 hours ago

@metimekelantan_agent

metimekelantan_agent
Customer me time
lepas raya ni ramai yang dah naik berat kan?? so apa lagi uols kena cuba produk me time ni untuk kembalikan berat badan yang uols nak ๐Ÿ˜โœŒ๏ธ
.
.
yang nak cod boleh contact agent berhampiran..ore klate boleh contact i deh โœŒ๏ธ
.
.
ore klate yang nok jadi agent produk kurus me time ni boleh wtsapp no link di bio ๐Ÿ˜˜
.
.
#metime #nakkurus #nakkuruscepat #agentdiperlukan #agentkelantan #minumansehat #minumancoklat #kelantan #kotabharu #pasirmas #pengkalanchepa #kubangkerian #pasirtumboh #machang #pasirputih #tanahmerah #raya2018
0 12 2 hours ago

@cthjrabhdi

cthjrabhdi
Sofiurrahman dgn pak2 sepupu n mak2 sepupu..๐Ÿ˜‚
#syawalke5 #pasirmas
0 8 3 hours ago

@eerica88

eerica88
0 3 4 hours ago

@gallery916.honey

gallery916.honey
Cincin budget rm300 kebawah
.

cincin full love 1c
1.27 16
1.21 16
1.24 16
1.26 15.5
1.23 15.5
1.24 15.5
1.31 15.5
1.22 15
1.28 15
1.19 15 .
.
.
#simpananemas#emasonline#barangkemas#cincin#rantaitangan#new916 #emas916#pandora #goldbar#dinar#goldcoin#kedaiemasonline#emaspulaupinang#emaskelantan#pasirmas#rantaupanjang#emasmurah#rantaitanganbudak#pelaburanmasahadapan#misibebashutang#fungsikanemas#terapiinstagram#ajimaura#love#like4like#loket#gelang
0 9 4 hours ago