Loading...
Search result for #perakfood

@louiswonwong

louiswonwong
2 14 3 hours ago

@themailsbakehouse

themailsbakehouse
Last batch baru keluar untuk penghantaran ke destinasi anda.. 😘😍😘😍
.
terima kasih banyak banya kome.. kite jumpe lagi tahun depan yer..
.
million thanks to our beloved customer for believing us in made it
.
thanks guys 😉😍😘
.
#koleksiraya2018 #kuihraya #biskutraya #kepepekraya #kualakangsar #kualakangsarfood #rayaperak2018 #teamrayaperak #ramadhankareem #kekcoklatmoist #kekcoklatcheese
#cheesekut #cheesekutoreo #cheesekutori #cheesekutmilo #fooddelivery #kualakangsar #kualakangsardelivery #padangrengas #lubukmerbau #uisas #majlisperbandarankualakangsar #pdrmkualakangsar #bombakualakangsar #kualakangsartourism #perakfood #mckk #rajaperempuankelsom
0 5 5 days ago

@themailsbakehouse

themailsbakehouse
Last batch baru keluar untuk penghantaran ke destinasi anda.. 😘😍😘😍
.
terima kasih banyak banya kome.. kite jumpe lagi tahun depan yer..
.
million thanks to our beloved customer for believing us in made it
.
thanks guys 😉😍😘
.
#koleksiraya2018 #kuihraya #biskutraya #kepepekraya #kualakangsar #kualakangsarfood #rayaperak2018 #teamrayaperak #ramadhankareem #kekcoklatmoist #kekcoklatcheese
#cheesekut #cheesekutoreo #cheesekutori #cheesekutmilo #fooddelivery #kualakangsar #kualakangsardelivery #padangrengas #lubukmerbau #uisas #majlisperbandarankualakangsar #pdrmkualakangsar #bombakualakangsar #kualakangsartourism #perakfood #mckk #rajaperempuankelsom
0 5 5 days ago

@themailsbakehouse

themailsbakehouse
Last batch baru keluar untuk penghantaran ke destinasi anda.. 😘😍😘😍
.
terima kasih banyak banya kome.. kite jumpe lagi tahun depan yer..
.
million thanks to our beloved customer for believing us in made it
.
thanks guys 😉😍😘
.
#koleksiraya2018 #kuihraya #biskutraya #kepepekraya #kualakangsar #kualakangsarfood #rayaperak2018 #teamrayaperak #ramadhankareem #kekcoklatmoist #kekcoklatcheese
#cheesekut #cheesekutoreo #cheesekutori #cheesekutmilo #fooddelivery #kualakangsar #kualakangsardelivery #padangrengas #lubukmerbau #uisas #majlisperbandarankualakangsar #pdrmkualakangsar #bombakualakangsar #kualakangsartourism #perakfood #mckk #rajaperempuankelsom
0 7 5 days ago

@loveipohfood

loveipohfood
0 5 1 weeks ago

@dodol_lop

dodol_lop
Dah dekat nak raya niii!! mari dapatkan dodol fresh dari dodol lop! jangan lupa dodol lop berada di bandar baru putra bercham & di rtc gopeng!! kalau rasa rtc jauh meh lah datang kat bercham.

sebarang pertanyaan ● sila hubungi :
01133056255 (en mohd asri)
0195416204 (pn jamilah)
#dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
8 25 1 weeks ago

@loveipohfood

loveipohfood
1 8 2 weeks ago

@loveipohfood

loveipohfood
0 7 1 weeks ago

@loveipohfood

loveipohfood
0 2 4 weeks ago

@themailsbakehouse

themailsbakehouse
[last order❗️❗️❗️]
.
kek coklat moist
.
1 box = rm30
2 box = rm 55
.
kek coklat cheese
.
1 box = rm35
.
cheesekut ori
cheesekut milo
cheesekut oreo
.
1 box = rm38
.
[sesuai untuk hidangan anda sanak saudara dan rakan taulan di pagi lebaran]
.
[last order 10/06/2018]
.
[delivery pada malam raya]
.
*order lepas tarikh diatas tidak akan dilayan ❗️
.
[cod area kuala kangsar dan sekitarnya]
.
---------------------------------------
macam mana nak order❓❓
---------------------------------------
.
tempahan boleh dibuat melalui call atau whatsapp dengan cara klik link di bio
.
k clear❓
.
order sekarang❗️call atau whatsapp kami sebelum terlambat ‼️
.
jangan lupe tag member korang yer..
.
share ❗️ share❗️share❗️
.
rugi tak ghase kome!! 😝😝😝
.
#koleksiraya2018 #kuihraya #biskutraya #kepepekraya #kualakangsar #kualakangsarfood #rayaperak2018 #teamrayaperak #ramadhankareem #kekcoklatmoist #kekcoklatcheese
#cheesekut #cheesekutoreo #cheesekutori #cheesekutmilo #fooddelivery #kualakangsar #kualakangsardelivery #padangrengas #lubukmerbau #uisas #majlisperbandarankualakangsar #pdrmkualakangsar #bombakualakangsar #kualakangsartourism #perakfood #mckk #rajaperempuankelsom
1 3 2 weeks ago

@themailsbakehouse

themailsbakehouse
[last order❗️❗️❗️]
.
kek coklat moist
.
1 box = rm30
2 box = rm 55
.
kek coklat cheese
.
1 box = rm35
.
cheesekut ori
cheesekut milo
cheesekut oreo
.
1 box = rm38
.
[sesuai untuk hidangan anda sanak saudara dan rakan taulan di pagi lebaran]
.
[last order 10/06/2018]
.
[delivery pada malam raya]
.
*order lepas tarikh diatas tidak akan dilayan ❗️
.
[cod area kuala kangsar dan sekitarnya]
.
---------------------------------------
macam mana nak order❓❓
---------------------------------------
.
tempahan boleh dibuat melalui call atau whatsapp dengan cara klik link di bio
.
k clear❓
.
order sekarang❗️call atau whatsapp kami sebelum terlambat ‼️
.
jangan lupe tag member korang yer..
.
share ❗️ share❗️share❗️
.
rugi tak ghase kome!! 😝😝😝
.
#koleksiraya2018 #kuihraya #biskutraya #kepepekraya #kualakangsar #kualakangsarfood #rayaperak2018 #teamrayaperak #ramadhankareem #kekcoklatmoist #kekcoklatcheese
#cheesekut #cheesekutoreo #cheesekutori #cheesekutmilo #fooddelivery #kualakangsar #kualakangsardelivery #padangrengas #lubukmerbau #uisas #majlisperbandarankualakangsar #pdrmkualakangsar #bombakualakangsar #kualakangsartourism #perakfood #mckk #rajaperempuankelsom
1 5 2 weeks ago

@themailsbakehouse

themailsbakehouse
[last order❗️❗️❗️]
.
kek coklat moist
.
1 box = rm30
2 box = rm 55
.
kek coklat cheese
.
1 box = rm35
.
cheesekut ori
cheesekut milo
cheesekut oreo
.
1 box = rm38
.
[sesuai untuk hidangan anda sanak saudara dan rakan taulan di pagi lebaran]
.
[last order 10/06/2018]
.
[delivery pada malam raya]
.
*order lepas tarikh diatas tidak akan dilayan ❗️
.
[cod area kuala kangsar dan sekitarnya]
.
---------------------------------------
macam mana nak order❓❓
---------------------------------------
.
tempahan boleh dibuat melalui call atau whatsapp dengan cara klik link di bio
.
k clear❓
.
order sekarang❗️call atau whatsapp kami sebelum terlambat ‼️
.
jangan lupe tag member korang yer..
.
share ❗️ share❗️share❗️
.
rugi tak ghase kome!! 😝😝😝
.
#koleksiraya2018 #kuihraya #biskutraya #kepepekraya #kualakangsar #kualakangsarfood #rayaperak2018 #teamrayaperak #ramadhankareem #kekcoklatmoist #kekcoklatcheese
#cheesekut #cheesekutoreo #cheesekutori #cheesekutmilo #fooddelivery #kualakangsar #kualakangsardelivery #padangrengas #lubukmerbau #uisas #majlisperbandarankualakangsar #pdrmkualakangsar #bombakualakangsar #kualakangsartourism #perakfood #mckk #rajaperempuankelsom
0 4 2 weeks ago

@dodol_lop

dodol_lop
Terima kasih sudi singgah dan beli dodol lop, jangan lupa dodol lop berniaga 24jam dari 8jun hingga 14 jun! jangan lepaskan peluang untuk dapatkan dodol fresh dari kami
sebarang pertanyaan ● sila hubungi :
01133056255 (en mohd asri)
0195416204 (pn jamilah)
#dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
0 23 2 weeks ago

@dodol_lop

dodol_lop
Terima kasih sudi singgah dan beli dodol lop, jangan lupa dodol lop berniaga 24jam dari 8jun hingga 14 jun! jangan lepaskan peluang untuk dapatkan dodol fresh dari kami
sebarang pertanyaan ● sila hubungi :
01133056255 (en mohd asri)
0195416204 (pn jamilah)
#dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
0 22 2 weeks ago

@dodol_lop

dodol_lop
Terima kasih sebab sudi singgah dan beli dodol lop. bro ni beli 50 pack dodol untuk disedekahkan dekat anak anak yatim, alhamdulilah...
mari mari datang singgah beli dodol lop di rtc gopeng! karnival iat sempena aidilfitri bermula 8 jun sehingga 14 jun 2018. dodol lop berniaga di sini 24jam, masak secara live!! dodol fresh belaka
sebarang pertanyaan ● sila hubungi :
01133056255 (en mohd asri)
0195416204 (pn jamilah)
#dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
0 32 2 weeks ago

@themailsbakehouse

themailsbakehouse
1 6 2 weeks ago