Loading...
Search result for #perakfood
日本水玄信饼🇯🇵 ~ raindrop cake @ concubine lane • ipoh • perak ~ #perakfood#raindropcake#concubinelane#foodinsta#wendyfoodloverinsta
0 7 May 2017
Ada sesiapa nk order sardin..nie 100%bumiputra islam..murah je. cod sekitar ipoh rm7 termasuk caj cod #ipohipohaje #sardinhomemade #perakfood #ipohfood #kualakangsar #bazarpaknil
0 20 May 2017
Hai food lover 🙋 jom try aroy char koey teow di pekan ayer tawar , manjung perak . . dah dah tengok apa jom pekena char dulu . bawak kawan2 , family sekali . kalau dah alang2 lalu dekat ayer tawar apa lagi singgah lah . . harga ??? ♨ m e n u ♨ ♨ char koey teow dari rm 4 -- rm 5 ♨ laksa , b.sup ,m.sup ,k.sup , mee udang . (mee udang wajib cuba tak cuba rugi ) . ♨ nasi goreng pun ada . . bapakk ah 😱 macam macam ada weh . terbaik 👍 . . siapa yang pernah datang boleh komen apa yang kurang , tak sedap ke cara layanan kami ke boleh komen ok 👌 kami mintak maaf jika ada kekurangan . 🙏 #foodlovers #aroychar #terbaik #charkoeyteow #nice #sedapbaqhang #pekanayertawar #perakfood #food #foods #manjunghalalfoods #manjungmari #sup #meeudang #travel #jomsinggah #jjcmperak #jjcm #akusuka #kausuka #pencintamakanan
1 22 March 2017
1 26 October 2017
Set nasi 7 wonder namanyaaa kome😎😎😎.hanya di @chillexconceptcafe @chillexconceptcafe sri iskandar.beli satu dulang dapat rasa 7 wonder rice gituuuu.jum malam ni kite chill and relax dekat @chillexconceptcafe @chillexconceptcafe .nak balik tuu dah pekena nasi 7 wonder ni, kome akan lebih wonderfulll kalau grab wondercheese sebalang dekat kaunter tuuuu 🤗🤗🤗🤗.#wajibbeli tauuu wondercheese tuu .buat kudap2 kat umah sambil tgk tv pulakk nanti hee.rm25 balang besar rm18 balang kecik☺️☺️☺️. #wondercheese #wondercheese2017 #wondercheesesriiskandar #wondercheeseperak #perak #food #ipohfood #perakfood #lokalah
0 18 May 2017
Chicken tom yum. only at your favourite, gopeng guesthouse and cafe. see you today for dinner.
1 24 July 2017

@waronghunter

WARONGHUNTER
Dah sampai taiping, nak makan kari ikan sembilang, udang galah & kurma kambing yang power, boleh try kat warung ikan sembilang udang galah menggelupoq yang terletak di kampung dew, taiping, 5 minit je dari plaza tol kamunting. waktu operasi bermula pukul 7.00 pagi hingga 12.00 tengah malam, nak makan tengahari bermula pukul 10.00 pagi. #waronghunter #jjcm #foodhunter #foodie #perakfood #perak #taiping #udanggalah #kurmakambing #ikansembilang
4 52 15 hours ago

@yummy_coklatviral

Chocodap's Coklat Viral
Niat business bukan untuk kayakan diri tapi nak tolong orang lain . . fokus untuk tolong orang.bila kita permudahkan rezeki orang lain, kita share rezeki untuk orang lain, tak perlu risau dengan bahagian diri kita sendiri 😊 ia akan datang secara automatiknya. . @yummy_coklatviral
1 0 Yesterday

@yummy_coklatviral

Chocodap's Coklat Viral
Chodap's coklat viral 🚗sila ws utk cod area 📬 postage ke seluruh malaysia . . baca semua caption sampai habis 👇👇👇 . . chocodaps (boleh mix min 2 coklat dalam 1 bekas) . . harga : 100gram rm10 200 gram rm20 250 gram rm22 (tak termasuk kos postage👆) . . flavour coklat : 1) almond milk choc 2) almond white choc 3) almond dark choc 4) almond bittersweet choc 5) almond sesame choc 6) raisin milk choc 7)meteor choc . . cara order ? send jenis coklat, berapa gram & sent ke 📲 011-39530148 . . contoh order : 1. almond milk choc + raisin milk choc (250gram) 2. dark choc (250 gram) . . mudah kan? uolls dah try ke? jomm order sekarang sementara stok masih ada. 😘🍫😋
1 1 Yesterday

@yummy_coklatviral

Chocodap's Coklat Viral
Tersuka tanpa sengaja! . almond white choc chocodap's rasa vanila lemak manisnya macam krimer pekat..tak manis sangat . yang penting halal. buatan bumiputra 😘 . 250gm ➡ rm22 100gm ➡ rm10 . harga tidak termasuk cas postage/cod . meh 📲 @yummy_coklatviral : 01139530148
1 2 Yesterday

@yummy_coklatviral

Chocodap's Coklat Viral
Niat business bukan untuk kayakan diri tapi nak tolong orang lain . . fokus untuk tolong orang.bila kita permudahkan rezeki orang lain, kita share rezeki untuk orang lain, tak perlu risau dengan bahagian diri kita sendiri 😊 ia akan datang secara automatiknya. . @yummy_coklatviral
1 1 Yesterday

@yummy_coklatviral

Chocodap's Coklat Viral
Uols dah lunch ke tu? ni ha @yummy_coklatviral lanjer gambaq 📷 close up coklat viral favourites ramai orang ni. dalam die ada kacang tau. bila ngap jee teruss white coklat cair dalam mulut. rasa pulak seriuss sedap naww kalah cadbury. tak terlalu manis rasa sesame panggang.. huhu.. ni salah satu favourites coklat. rasa sekalii confirmm nak lagii😋😋 . uols dah cuba? . 250gm ➡ rm22 100gm ➡ rm10 . harga tidak termasuk cas postage/cod . 📲 01139530148 📲 01139530148
1 1 Yesterday

@kindleheart

Priz Gerlee
Set 2 pax •tomyam nyor •buttermilk chicken •mixed vegetable •omelette •two plates of white rice rm25.90 i want to give two thumbs up to the tomyam nyor! plenty of prawns and squids in the tomyam. it's my kind of tomyam! worth it! #foodphotography #foodporn #foodpics #foodphoto #foodisfuel #foodgasm #foodlovers #instafood #foodblog #foodblogger #foodie #foods #foodstagram #foodoftheday #perakfood #ipohfood #mikerfood #miker #tomyam #tomyamnyor #buttermilkchicken #mixedvegetable #omelette #whiterice
0 18 2 days ago

@themailsbakehouse

since Ramadhan 1437 Hijrah
Alhamdulillah setel sudah cod untuk hari ini ... terima kasih pada yang membeli ya... . . okk tuk esok udoh ade yang oder jadi bagi sesapa yang nak selit tuk esok mohon wassap sis na... . . cod area = k. kangsar dan sekitarnya. . any details whatsapp =📱 0182333137📱 . rugi tak ghase kome!! 😝😝😝 . #kekcoklatmoist #kekcoklatcheese #cheesekut #cheesekutoreo #cheesekutori #cheesekutmilo #brownies #berendoi #khatamalquran #tahlil #doaselamat #hitea #birthdayparty #fooddelivery #kualakangsar #kualakangsardelivery #padangrengas #lubukmerbau #uisas #kolejkomunitichenderoh #majlisperbandarankualakangsar #pdrmkualakangsar #bombakualakangsar #kualakangsartetapdihati #kualakangsartourism #perakfood #kualakangsarfood
1 4 4 days ago

@themailsbakehouse

since Ramadhan 1437 Hijrah
Alhamdulillah setel sudah cod untuk hari ini ... terima kasih pada yang membeli ya... . . okk tuk esok udoh ade yang oder jadi bagi sesapa yang nak selit tuk esok mohon wassap sis na... . . cod area = k. kangsar dan sekitarnya. . any details whatsapp =📱 0182333137📱 . rugi tak ghase kome!! 😝😝😝 . #kekcoklatmoist #kekcoklatcheese #cheesekut #cheesekutoreo #cheesekutori #cheesekutmilo #brownies #berendoi #khatamalquran #tahlil #doaselamat #hitea #birthdayparty #fooddelivery #kualakangsar #kualakangsardelivery #padangrengas #lubukmerbau #uisas #kolejkomunitichenderoh #majlisperbandarankualakangsar #pdrmkualakangsar #bombakualakangsar #kualakangsartetapdihati #kualakangsartourism #perakfood #kualakangsarfood
0 3 4 days ago

@themailsbakehouse

since Ramadhan 1437 Hijrah
Alhamdulillah setel sudah cod untuk hari ini ... terima kasih pada yang membeli ya... . . okk tuk esok udoh ade yang oder jadi bagi sesapa yang nak selit tuk esok mohon wassap sis na... . . cod area = k. kangsar dan sekitarnya. . any details whatsapp =📱 0182333137📱 . rugi tak ghase kome!! 😝😝😝 . #kekcoklatmoist #kekcoklatcheese #cheesekut #cheesekutoreo #cheesekutori #cheesekutmilo #brownies #berendoi #khatamalquran #tahlil #doaselamat #hitea #birthdayparty #fooddelivery #kualakangsar #kualakangsardelivery #padangrengas #lubukmerbau #uisas #kolejkomunitichenderoh #majlisperbandarankualakangsar #pdrmkualakangsar #bombakualakangsar #kualakangsartetapdihati #kualakangsartourism #perakfood #kualakangsarfood
1 7 4 days ago

@kuchaii

Kuchai
14 85 1 weeks ago

@hotelsferaserimanjung

Hotel Sfera Seri Manjung
Sunday lunch buffet@hotel sfera seri manjung, perak.(ahad sahaja) agak2 harga buffet makan tengah hari di hotel kami berapa untuk satu kepala? rm50.00?? rm40.00?? rm30.00?? semua di atas tak betul. ni kami memang bagi harga lori terbalik. 😊 jawapan dia..rm21.00 sahaja! tak masuk akal? tak percaya? datang sendiri jumpa kami. nak tau apa lebih menarik? . 1. surau berhawa dingin disediakan utk solat zohor 2. tempat yg selesa utk buat gathering, birthday party, tak payah susah2 order caterers buat kat rumah nak pasang khemah, cari audio sistem , waitress & waiter semua tu. datangje hotel kami. semuanya dah lengkap. . 3. limit 100 orang dalam satu masa,kami sengaja tak buka utk lebih, nanti crowded sgt customer pun tak selesa, betul tak? . 4. pelbagai pilihan makanan dari appertizer, main course, kuih muih, ais kacang, free flow coffee dan tea, buah2, mee2, soup2, goreng2, lauk2 , etc . 5. ada ruangan utk perokok. so ibu2 bapa2 tak perlu risau menjadi "second smoker" dan tak perlu risau ia terjadi pada anak2. . so tunggu apa lagi. call now 05 688 1000 utk buffet makan tgh hari kami yg hanya diadakan seminggu sekali iaitu pada hari ahad, jam 12pm-3pm di restaurant wok & pan, level 2, hotel sfera seri manjung, perak. . jom like fb kami utk lebih byk gambar dan promosi gila2 : hotel sfera . #musttry #serimanjung #lumut #setiawan #peraktourism #pangkor #pangkorisland #pulaupangkor #telukbatik #buffetmurah #buffetsedap #jjcm #jalan2carimakan #gengkuatmakan #gengmakan #akusukamakan #sukamakan #makansedap #foodhunting #gengsukamakan #pangkortrip #perakfood #tldm #unikllumut #ikmlumut #uitmperak #makansampaikenyang
1 44 2 weeks ago

@hotelsferaserimanjung

Hotel Sfera Seri Manjung
Sunday lunch buffet@hotel sfera seri manjung, perak.(ahad sahaja) agak2 harga buffet makan tengah hari di hotel kami berapa untuk satu kepala? rm50.00?? rm40.00?? rm30.00?? semua di atas tak betul. ni kami memang bagi harga lori terbalik. 😊 jawapan dia..rm21.00 sahaja! tak masuk akal? tak percaya? datang sendiri jumpa kami. nak tau apa lebih menarik? . 1. surau berhawa dingin disediakan utk solat zohor 2. tempat yg selesa utk buat gathering, birthday party, tak payah susah2 order caterers buat kat rumah nak pasang khemah, cari audio sistem , waitress & waiter semua tu. datangje hotel kami. semuanya dah lengkap. . 3. limit 100 orang dalam satu masa,kami sengaja tak buka utk lebih, nanti crowded sgt customer pun tak selesa, betul tak? . 4. pelbagai pilihan makanan dari appertizer, main course, kuih muih, ais kacang, free flow coffee dan tea, buah2, mee2, soup2, goreng2, lauk2 , etc . 5. ada ruangan utk perokok. so ibu2 bapa2 tak perlu risau menjadi "second smoker" dan tak perlu risau ia terjadi pada anak2. . so tunggu apa lagi. call now 05 688 1000 utk buffet makan tgh hari kami yg hanya diadakan seminggu sekali iaitu pada hari ahad, jam 12pm-3pm di restaurant wok & pan, level 2, hotel sfera seri manjung, perak. . jom like fb kami utk lebih byk gambar dan promosi gila2 : hotel sfera . #musttry #serimanjung #lumut #setiawan #peraktourism #pangkor #pangkorisland #pulaupangkor #telukbatik #buffetmurah #buffetsedap #jjcm #jalan2carimakan #gengkuatmakan #gengmakan #akusukamakan #sukamakan #makansedap #foodhunting #gengsukamakan #pangkortrip #perakfood #tldm #unikllumut #ikmlumut #uitmperak #makansampaikenyang
0 20 2 weeks ago

@themailsbakehouse

since Ramadhan 1437 Hijrah
Assalamualaikum.. isnin sis ade cod #kekcoklatmoist dan #kekcoklatcheese .. sesiapa nak selit mai wassap sis terus naa... mai cepat2 sebelum terlambat .. . . min 3 bekas 🍰🍰🍰 min 3 bekas 🍰🍰🍰 min 3 bekas 🍰🍰🍰 . . kek coklat moist🍰 . 1 bekas = rm4 . kek coklat cheese🍰 . 1 bekas = rm5 . . cod area = k. kangsar dan sekitarnya. . any details whatsapp =📱 0182333137📱 . rugi tak ghase kome!! 😝😝😝 . #kekcoklatmoist #kekcoklatcheese #brownies #satay #katering #berendoi #khatamalquran #tahlil #doaselamat #hitea #privatefunction #birthdayparty #fooddelivery #kualakangsar #kualakangsardelivery #kualakangsarlunchbox #lunchboxdelivery #padangrengas #lubukmerbau #uisas #kolejkomunitichenderoh #majlisperbandarankualakangsar #pdrmkualakangsar #bombakualakangsar #kualakangsartetapdihati #kualakangsartourism #perakfood #kualakangsarfood #masakankampung
1 9 3 weeks ago