Loading...
dodol_lop

@dodol_lop

DODOL LOP
1 hour ago
dodol_lop Dodol lop berada di rtc gopeng sempena program mybestbuy! yang mana on the way nak balik kampung ke utara meh lah singgah beli dodol fresh buat buah tangan untuk keluarga. sebarang pertanyaan โ— sila hubungi : 01133056255 (en mohd asri) 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade #repost @mohdasrimatdoa
0 7
jiwaperak

@jiwaperak

Perak Darul Ridzuan
1 hour ago
jiwaperak Kellie castle,beno ke kome tempat ni keghas? ............................................... ikuti awok di fb & ig๐ŸŒท #jiwaperak #perakfood #perak #makananperak #peraktrip #visitperak #perak #perakku # #perakdarulridzuan #perak
0 37
deemangotrifle

@deemangotrifle

Dee.Mango.Trifle
19 hours ago
deemangotrifle Order untuk hari ini. tq customers! berminat untuk order? whatssup skg 0104331987
1 27
deemangotrifle

@deemangotrifle

Dee.Mango.Trifle
20 hours ago
deemangotrifle Nyum3! closeup mango trifle kakdee! psstttt: tak terliur ke? kikiiikiii..
1 36
themailsbakehouse

@themailsbakehouse

since Ramadhan 1437 Hijrah
21 hours ago
themailsbakehouse Salam semua .. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ mai sini intai2 dan cuba la rasa ๐Ÿฐ๐Ÿฐ dr @themailsbakehouse nie ... . . ๐Ÿฐkek coklat moist๐Ÿฐ . 1 bekas = rm4 . . ๐Ÿฐkek coklat cheese๐Ÿฐ . 1 bekas = rm5 . cod area = k. kangsar dan sekitarnya. . any details whatsapp =๐Ÿ“ฑ 0182333137๐Ÿ“ฑ . rugi tak ghase kome!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . #kekcoklatmoist #kekcoklatcheese #brownies #satay #katering #berendoi #khatamalquran #tahlil #doaselamat #hitea #privatefunction #birthdayparty #fooddelivery #kualakangsar #kualakangsardelivery #kualakangsarlunchbox #lunchboxdelivery #padangrengas #lubukmerbau #uisas #kolejkomunitichenderoh #majlisperbandarankualakangsar #pdrmkualakangsar #bombakualakangsar #kualakangsartetapdihati #kualakangsartourism #perakfood #kualakangsarfood #masakankampung
0 11
themailsbakehouse

@themailsbakehouse

since Ramadhan 1437 Hijrah
21 hours ago
themailsbakehouse Salam semua .. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ mai sini intai2 dan cuba la rasa ๐Ÿฐ๐Ÿฐ dr @themailsbakehouse nie ... . . ๐Ÿฐkek coklat moist๐Ÿฐ . 1 bekas = rm4 . . ๐Ÿฐkek coklat cheese๐Ÿฐ . 1 bekas = rm5 . cod area = k. kangsar dan sekitarnya. . any details whatsapp =๐Ÿ“ฑ 0182333137๐Ÿ“ฑ . rugi tak ghase kome!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . #kekcoklatmoist #kekcoklatcheese #brownies #satay #katering #berendoi #khatamalquran #tahlil #doaselamat #hitea #privatefunction #birthdayparty #fooddelivery #kualakangsar #kualakangsardelivery #kualakangsarlunchbox #lunchboxdelivery #padangrengas #lubukmerbau #uisas #kolejkomunitichenderoh #majlisperbandarankualakangsar #pdrmkualakangsar #bombakualakangsar #kualakangsartetapdihati #kualakangsartourism #perakfood #kualakangsarfood #masakankampung
0 8
themailsbakehouse

@themailsbakehouse

since Ramadhan 1437 Hijrah
21 hours ago
themailsbakehouse Salam semua .. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ mai sini intai2 dan cuba la rasa ๐Ÿฐ๐Ÿฐ dr @themailsbakehouse nie ... . . ๐Ÿฐkek coklat moist๐Ÿฐ . 1 bekas = rm4 . . ๐Ÿฐkek coklat cheese๐Ÿฐ . 1 bekas = rm5 . cod area = k. kangsar dan sekitarnya. . any details whatsapp =๐Ÿ“ฑ 0182333137๐Ÿ“ฑ . rugi tak ghase kome!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . #kekcoklatmoist #kekcoklatcheese #brownies #satay #katering #berendoi #khatamalquran #tahlil #doaselamat #hitea #privatefunction #birthdayparty #fooddelivery #kualakangsar #kualakangsardelivery #kualakangsarlunchbox #lunchboxdelivery #padangrengas #lubukmerbau #uisas #kolejkomunitichenderoh #majlisperbandarankualakangsar #pdrmkualakangsar #bombakualakangsar #kualakangsartetapdihati #kualakangsartourism #perakfood #kualakangsarfood #masakankampung
0 2
themailsbakehouse

@themailsbakehouse

since Ramadhan 1437 Hijrah
21 hours ago
themailsbakehouse Assalamualaikum.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜#kekcoklatmoist sudah siap cume tunggu untuk dihantar sebentar lagi ... . . cod area = k. kangsar dan sekitarnya. . any details whatsapp =๐Ÿ“ฑ 0182333137๐Ÿ“ฑ . ๐Ÿ”ท sangat sedap ๐Ÿ”ท sangat murah ๐Ÿ”ท sangat banyak ๐Ÿ”ท sangat lembut ๐Ÿ”ท sangat gebu . sangat!! sangat!! sangat!! sangat!! . rugi tak ghase kome!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . jom like & share postโ— . followโ—followโ—follow!โ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ . #kekcoklatmoist #kekcoklatcheese #brownies #satay #katering #berendoi #khatamalquran #tahlil #doaselamat #hitea #privatefunction #birthdayparty #fooddelivery #kualakangsar #kualakangsardelivery #kualakangsarlunchbox #lunchboxdelivery #padangrengas #lubukmerbau #uisas #kolejkomunitichenderoh #majlisperbandarankualakangsar #pdrmkualakangsar #bombakualakangsar #kualakangsartetapdihati #kualakangsartourism #perakfood #kualakangsarfood #masakankampung
0 6
themailsbakehouse

@themailsbakehouse

since Ramadhan 1437 Hijrah
21 hours ago
themailsbakehouse Assalamualaikum.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜#kekcoklatmoist sudah siap cume tunggu untuk dihantar sebentar lagi ... . . cod area = k. kangsar dan sekitarnya. . any details whatsapp =๐Ÿ“ฑ 0182333137๐Ÿ“ฑ . ๐Ÿ”ท sangat sedap ๐Ÿ”ท sangat murah ๐Ÿ”ท sangat banyak ๐Ÿ”ท sangat lembut ๐Ÿ”ท sangat gebu . sangat!! sangat!! sangat!! sangat!! . rugi tak ghase kome!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . jom like & share postโ— . followโ—followโ—follow!โ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ . #kekcoklatmoist #kekcoklatcheese #brownies #satay #katering #berendoi #khatamalquran #tahlil #doaselamat #hitea #privatefunction #birthdayparty #fooddelivery #kualakangsar #kualakangsardelivery #kualakangsarlunchbox #lunchboxdelivery #padangrengas #lubukmerbau #uisas #kolejkomunitichenderoh #majlisperbandarankualakangsar #pdrmkualakangsar #bombakualakangsar #kualakangsartetapdihati #kualakangsartourism #perakfood #kualakangsarfood #masakankampung
0 3
themailsbakehouse

@themailsbakehouse

since Ramadhan 1437 Hijrah
21 hours ago
themailsbakehouse Assalamualaikum.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜#kekcoklatmoist sudah siap cume tunggu untuk dihantar sebentar lagi ... . . cod area = k. kangsar dan sekitarnya. . any details whatsapp =๐Ÿ“ฑ 0182333137๐Ÿ“ฑ . ๐Ÿ”ท sangat sedap ๐Ÿ”ท sangat murah ๐Ÿ”ท sangat banyak ๐Ÿ”ท sangat lembut ๐Ÿ”ท sangat gebu . sangat!! sangat!! sangat!! sangat!! . rugi tak ghase kome!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . jom like & share postโ— . followโ—followโ—follow!โ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ . #kekcoklatmoist #kekcoklatcheese #brownies #satay #katering #berendoi #khatamalquran #tahlil #doaselamat #hitea #privatefunction #birthdayparty #fooddelivery #kualakangsar #kualakangsardelivery #kualakangsarlunchbox #lunchboxdelivery #padangrengas #lubukmerbau #uisas #kolejkomunitichenderoh #majlisperbandarankualakangsar #pdrmkualakangsar #bombakualakangsar #kualakangsartetapdihati #kualakangsartourism #perakfood #kualakangsarfood #masakankampung
1 5
themailsbakehouse

@themailsbakehouse

since Ramadhan 1437 Hijrah
Yesterday
themailsbakehouse Assalamualaikum.. hi semua ๐Ÿ˜ sis open order untuk kek yg besar ini .. cod pada hari jumaat (24/112017) pada jam 4 pm esok .. . . jika ada sesiapa yg nak selit boleh wassap terus pada sis ya.. sehingga jam 8 am esok .. . ๐Ÿฐkek coklat moist๐Ÿฐ . ๐Ÿฐkek coklat cheese๐Ÿฐ . saiz 7 " . cod area = k. kangsar dan sekitarnya. . any details whatsapp =๐Ÿ“ฑ 0182333137๐Ÿ“ฑ . ๐Ÿ”ท sangat sedap ๐Ÿ”ท sangat murah ๐Ÿ”ท sangat banyak ๐Ÿ”ท sangat lembut ๐Ÿ”ท sangat gebu . sangat!! sangat!! sangat!! sangat!! . rugi tak ghase kome!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . jom like & share postโ— . followโ—followโ—follow!โ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ . #kekcoklatmoist #kekcoklatcheese #brownies #satay #katering #berendoi #khatamalquran #tahlil #doaselamat #hitea #privatefunction #birthdayparty #fooddelivery #kualakangsar #kualakangsardelivery #kualakangsarlunchbox #lunchboxdelivery #padangrengas #lubukmerbau #uisas #kolejkomunitichenderoh #majlisperbandarankualakangsar #pdrmkualakangsar #bombakualakangsar #kualakangsartetapdihati #kualakangsartourism #perakfood #kualakangsarfood #masakankampung
0 5
themailsbakehouse

@themailsbakehouse

since Ramadhan 1437 Hijrah
Yesterday
themailsbakehouse Assalamualaikum.. hi semua ๐Ÿ˜ sis open order untuk kek yg besar ini .. cod pada hari jumaat (24/112017) pada jam 4 pm esok .. . . jika ada sesiapa yg nak selit boleh wassap terus pada sis ya.. sehingga jam 8 am esok .. . ๐Ÿฐkek coklat moist๐Ÿฐ . ๐Ÿฐkek coklat cheese๐Ÿฐ . saiz 7 " . cod area = k. kangsar dan sekitarnya. . any details whatsapp =๐Ÿ“ฑ 0182333137๐Ÿ“ฑ . ๐Ÿ”ท sangat sedap ๐Ÿ”ท sangat murah ๐Ÿ”ท sangat banyak ๐Ÿ”ท sangat lembut ๐Ÿ”ท sangat gebu . sangat!! sangat!! sangat!! sangat!! . rugi tak ghase kome!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . jom like & share postโ— . followโ—followโ—follow!โ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ . #kekcoklatmoist #kekcoklatcheese #brownies #satay #katering #berendoi #khatamalquran #tahlil #doaselamat #hitea #privatefunction #birthdayparty #fooddelivery #kualakangsar #kualakangsardelivery #kualakangsarlunchbox #lunchboxdelivery #padangrengas #lubukmerbau #uisas #kolejkomunitichenderoh #majlisperbandarankualakangsar #pdrmkualakangsar #bombakualakangsar #kualakangsartetapdihati #kualakangsartourism #perakfood #kualakangsarfood #masakankampung
0 11
themailsbakehouse

@themailsbakehouse

since Ramadhan 1437 Hijrah
Yesterday
themailsbakehouse Assalamualaikum.. hi semua ๐Ÿ˜ sis open order untuk kek yg besar ini .. cod pada hari jumaat (24/112017) pada jam 4 pm esok .. . . jika ada sesiapa yg nak selit boleh wassap terus pada sis ya.. sehingga jam 8 am esok .. . ๐Ÿฐkek coklat moist๐Ÿฐ . ๐Ÿฐkek coklat cheese๐Ÿฐ . saiz 7 " . cod area = k. kangsar dan sekitarnya. . any details whatsapp =๐Ÿ“ฑ 0182333137๐Ÿ“ฑ . ๐Ÿ”ท sangat sedap ๐Ÿ”ท sangat murah ๐Ÿ”ท sangat banyak ๐Ÿ”ท sangat lembut ๐Ÿ”ท sangat gebu . sangat!! sangat!! sangat!! sangat!! . rugi tak ghase kome!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . jom like & share postโ— . followโ—followโ—follow!โ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ . #kekcoklatmoist #kekcoklatcheese #brownies #satay #katering #berendoi #khatamalquran #tahlil #doaselamat #hitea #privatefunction #birthdayparty #fooddelivery #kualakangsar #kualakangsardelivery #kualakangsarlunchbox #lunchboxdelivery #padangrengas #lubukmerbau #uisas #kolejkomunitichenderoh #majlisperbandarankualakangsar #pdrmkualakangsar #bombakualakangsar #kualakangsartetapdihati #kualakangsartourism #perakfood #kualakangsarfood #masakankampung
0 11
jiwaperak

@jiwaperak

Perak Darul Ridzuan
Yesterday
jiwaperak Cer kabo ni bangunan ape?๐Ÿ™† ............................................... ikuti awok di fb & ig๐ŸŒท #jiwaperak #perakfood #perak #makananperak #peraktrip #visitperak #perak #perakku# #perakdarulridzuan #perak
2 92
onlineshopstudentprice

@onlineshopstudentprice

By Ain Mustaffa
2 days ago
onlineshopstudentprice Repost from @wondercheese88 @toprankrepost #toprankrepost gaji tiap bulan selalu cukup2 makan je ๐Ÿ˜ž?? nak gi keje part time tk cukup masa pulak ๐Ÿ˜ฉ?? . ok jangan pening2.. jom kita buat extra income dgn @wondercheese88 sambil santai2 je ๐Ÿ˜Š.. produk bagus, permintaan tinggi, org mmg sentiasa cari.. hasil dia korang boleh senyum sampai telinga ๐Ÿ˜ . dah, tkmo ckp lebih.. meh wasap mokcik laju2.. kita kongsi rezeki sama2.. ๐Ÿ˜˜ . ๐Ÿ“ž +60125787045 ๐Ÿ“ž +60125787045 #sayajual #wondercheese #agentwonderperak #wondercheeseipoh #wondercheeseperak #perakfood #perak #agentwanted
1 16
jiwaperak

@jiwaperak

Perak Darul Ridzuan
2 days ago
jiwaperak Bedeah le kome kalau idok kenal bangunan ni ............................................... ikuti awok di fb & ig๐ŸŒท #jiwaperak #perakfood #perak #makananperak #peraktrip #visitperak #perak #perakku# #perakdarulridzuan #perak
2 129
khalilah_ismail

@khalilah_ismail

khalilah ismail
2 days ago
khalilah_ismail #repost @themailsbakehouse (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป salam dan selamat tengahari ๐Ÿ˜๐Ÿ˜terima kasih yang dah oder pada kami tuk ari ni .. . kami akan cod jam 3 p.m sebentar saja lagi ... . bagi sesiapa nak selit sempat lagi yaa ๐Ÿ˜ . . . ๐Ÿฐkek coklat moist๐Ÿฐ . 1 bekas = rm4 . ๐Ÿฐkek coklat cheese๐Ÿฐ . 1 bekas = rm5 . cod area = k. kangsar dan sekitarnya. . any details whatsapp =๐Ÿ“ฑ 0182333137๐Ÿ“ฑ . rugi tak ghase kome!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . #kekcoklatmoist #kekcoklatcheese #brownies #satay #katering #berendoi #khatamalquran #tahlil #doaselamat #hitea #privatefunction #birthdayparty #fooddelivery #kualakangsar #kualakangsardelivery #kualakangsarlunchbox #lunchboxdelivery #padangrengas #lubukmerbau #uisas #kolejkomunitichenderoh #majlisperbandarankualakangsar #pdrmkualakangsar #bombakualakangsar #kualakangsartetapdihati #kualakangsartourism #perakfood #kualakangsarfood #masakankampung
0 3
khalilah_ismail

@khalilah_ismail

khalilah ismail
2 days ago
khalilah_ismail #repost @themailsbakehouse (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป salam dan selamat tengahari ๐Ÿ˜๐Ÿ˜terima kasih yang dah oder pada kami tuk ari ni .. . kami akan cod jam 3 p.m sebentar saja lagi ... . bagi sesiapa nak selit sempat lagi yaa ๐Ÿ˜ . . . ๐Ÿฐkek coklat moist๐Ÿฐ . 1 bekas = rm4 . ๐Ÿฐkek coklat cheese๐Ÿฐ . 1 bekas = rm5 . cod area = k. kangsar dan sekitarnya. . any details whatsapp =๐Ÿ“ฑ 0182333137๐Ÿ“ฑ . rugi tak ghase kome!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . #kekcoklatmoist #kekcoklatcheese #brownies #satay #katering #berendoi #khatamalquran #tahlil #doaselamat #hitea #privatefunction #birthdayparty #fooddelivery #kualakangsar #kualakangsardelivery #kualakangsarlunchbox #lunchboxdelivery #padangrengas #lubukmerbau #uisas #kolejkomunitichenderoh #majlisperbandarankualakangsar #pdrmkualakangsar #bombakualakangsar #kualakangsartetapdihati #kualakangsartourism #perakfood #kualakangsarfood #masakankampung
0 4
khalilah_ismail

@khalilah_ismail

khalilah ismail
2 days ago
khalilah_ismail #repost @themailsbakehouse (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป salam dan selamat tengahari ๐Ÿ˜๐Ÿ˜terima kasih yang dah oder pada kami tuk ari ni .. . kami akan cod jam 3 p.m sebentar saja lagi ... . bagi sesiapa nak selit sempat lagi yaa ๐Ÿ˜ . . . ๐Ÿฐkek coklat moist๐Ÿฐ . 1 bekas = rm4 . ๐Ÿฐkek coklat cheese๐Ÿฐ . 1 bekas = rm5 . cod area = k. kangsar dan sekitarnya. . any details whatsapp =๐Ÿ“ฑ 0182333137๐Ÿ“ฑ . rugi tak ghase kome!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . #kekcoklatmoist #kekcoklatcheese #brownies #satay #katering #berendoi #khatamalquran #tahlil #doaselamat #hitea #privatefunction #birthdayparty #fooddelivery #kualakangsar #kualakangsardelivery #kualakangsarlunchbox #lunchboxdelivery #padangrengas #lubukmerbau #uisas #kolejkomunitichenderoh #majlisperbandarankualakangsar #pdrmkualakangsar #bombakualakangsar #kualakangsartetapdihati #kualakangsartourism #perakfood #kualakangsarfood #masakankampung
0 4