Loading...
Search result for #pokokpalsu

@ai.deco_

ai.deco_
Tq uolls sebab support tapi harap bersabar dalam berurusan sebab order queue ✌✌
.
tolong jangan comment di post, sebab sy kadang tak perasan. boleh terus dm atau whatsapp je senang (click link di bio).
.
📲+60 19 523 7821.
.
#sayajualpokokplastik #pokokplastikmurah #pokokplastikmalaysia #pokokpalsu #pokokhiasan #decolover #artificialplantmalaysia #pokoktiruanmalaysia #pokokmurah
0 148 1 hour ago

@farahhomedecor

farahhomedecor
11 44 3 hours ago

@feezasubari

feezasubari
Good morning guys.

alhamdulillah, cerah ceria cuaca pagi ni di shah alam.

ada yang baru masuk kerja hari ni ke? kemain lama cuti raya ye ☺.
.

in photo, grass carpet size 10mm.
harga rm70/roll
.
#sayajualpokokpalsumurah #sayajual #pokokpalsu #pokokmurah #pokokviral #rumputpalsu #dekobajet #dekomurah #shahalam #grasscarpet #pokokhiasan #dekoidaman #bazaarpaknil #igers #viral #terapiinstagram #aurainsta #shahalamresidents
0 32 7 hours ago

@farahhomedecor

farahhomedecor
12 92 21 hours ago

@feezasubari

feezasubari
Shrmzb 😘.
.

jom follow ig @dinda_kayudeko .
ada jual macam² jenis hiasan #kayudeko taw.

salah satu nye, hexabox yang cun melecun macam dalam gambar ni.

anyway, pokok keladi palsu atas meja tu rm30 je uols.
.
#sayajualpokokpalsumurah #sayajual #pokokpalsu #pokokmurah #pokokviral #keladipalsu #dekobajet #dekomurah #shahalam #hexabox #pokokhiasan #dekoidaman #bazaarpaknil #igers #viral #terapiinstagram #aurainsta #shahalamresidents
3 45 Yesterday

@scandinavian_items_malaysia

scandinavian_items_malaysia
.
.
.tq dear sis @atila_ashraf puchased 60cm real touch fiddlefig with us..(gambar husband).
.
.sis ni satu family balik beraya dari perak nak balik ke kuala pilah..singgah j*p kat tol sg besi ambil fiddle ni..nasib baik runner kat meah standby 24 hours..hehehe..tq ya sis.
.
.sis2 yg nak beraya kt kl tu cepat2 whatsapp kak meah..🚁☁☁☁☁.
.
#pokokhiasan #pokokpalsu #pokokpalsumurah #scandimalaysia #homedeco #homedecomalaysia #homedecormalaysia #artificialplants #travellerspalm#hiasandalaman #hiasrumah #kakideko #kakihias #makcik #rumahkusyurgaku #hias #kualalumpur #pokokpisang #pokokpisangmurah #banana #bananatree #dekorasimalaysia #dekorasi #dekorumah #hiasanrumah #nordicmalaysia #nordicstyle #ikeamalaysia #ikeamalaysialover #fiddlefig
2 43 2 days ago

@farahhomedecor

farahhomedecor
Alhamdulillah wasap masuk x putus2 tanya pokok.. mesti uolls x sabar untuk deko open house kan☺️ .
.

nak share mama farah menang giveaway haritu tp baru nak upload gmbr
cover cushion dan tissue box comel sgt 😍
.
.
tq @pockethome.stuff @nirnanee smoga makin murah rezeki😘😘
.
.
.
🏡 🛋🌴rumahputihmaarofarah
#rumahputihmaarofarah #ikeamalaysia #ikealover #kaison #kaisonmalaysia #agentabyllahomedecor #pokokpalsu #pokokplastik #pokokpalsumurah #pokokpalsumalaysia #pokoktiruanmalaysia #pokoktiruanmurah #pokokhiasan #artificialplants #pokokviral #homedecor #homedecoration #homedecormurah #scandinavianhome #scandinaviandesign #dekorasimalaysia #homesweethome #rumahminimalis #impianamagazine #impianavilla #dekorasi #dekorasirumah
4 71 3 days ago

@feezasubari

feezasubari
#alhamdulillah salam jumaat, syawal yang ke lapan.

next week kita back to bussiness ye sayangku 😘.
.
jom scroll down ig sis, boleh cuci² mata dulu ye.

in photo, pokok bebola kod xs16 & xs17.

harga rm15/pc sahaja .
.
#sayajualpokokpalsumurah #sayajual #pokokpalsu #pokokmurah #pokokviral #pokokcomel #dekobajet #dekomurah #shahalam #pokokmini #pokokhiasan #dekoidaman #bazaarpaknil #igers #viral #terapiinstagram #aurainsta #shahalamresidents
2 36 3 days ago

@scandinavian_items_malaysia

scandinavian_items_malaysia
.
.
.tq dear sis @tasha_mokhtar puchased last piece 130cm skybird with us. .
.
.jangan marah sis2 lain ya...sis ni dah book awal2 dulu tau...lariiii 🚁☁☁☁☁..
.
.mode: penghantaran depan pintu rumah anda..runner2 sedia berkhidmat (klang valley sahaja)...tq uollss.
.
.
#pokokhiasan #pokokpalsu #pokokpalsumurah #scandimalaysia #homedeco #homedecomalaysia #homedecormalaysia #artificialplants #travellerspalm#hiasandalaman #hiasrumah #kakideko #kakihias #makcik #rumahkusyurgaku #hias #kualalumpur #pokokpisang #pokokpisangmurah #banana #bananatree #dekorasimalaysia #dekorasi #dekorumah #hiasanrumah #nordicmalaysia #nordicstyle #ikeamalaysia #ikeamalaysialover #skybird
5 58 3 days ago

@mamadee_kitchen

mamadee_kitchen
Fiddle fig tipu.. yg ni confirm tak mati. fiddle fig dari @deco_murah #mamadeedeko #deco_murahgiveaway2018
1 40 4 days ago

@scandinavian_items_malaysia

scandinavian_items_malaysia
.
.
.tq dear sis @ernasanif puchased real touch fiddle 60cm with us. .
.sis ni letak kat workstation..60cm dah ngam2 letak kat workstation/desk...curlass uollss..mode deko rumah sampai ke ofis..mana lagi sis2 workaholics niew?? letak/deko2 kt workstation cepatt...
.
.
.
#pokokhiasan #pokokpalsu #pokokpalsumurah #scandimalaysia #homedeco #homedecomalaysia #homedecormalaysia #artificialplants #travellerspalm #hiasandalaman #hiasrumah #kakideko #kakihias #makcik #rumahkusyurgaku #hias #kualalumpur #pokokpisang #pokokpisangmurah #banana #bananatree #dekorasimalaysia #dekorasi #dekorumah #hiasanrumah #nordicmalaysia #nordicstyle #ikeamalaysia #ikeamalaysialover #fiddleleaf
4 30 4 days ago