Loading...
Search result for #postage
This past tuesday i sent out 24 postcards, 3 penpal letters, 5 postcards orders, 2 swaps and 4 giveaway prices โœจ gosh! that was a big pile of mail! hope all of them will arrive safe and sound! โœจ will work this weekend in some more postcards, but my cousins are coming staying at my home and it is the festivities of my city, so we will be all the weekend outdoors having fun! โœจ have a nice weekend you all! โœจ #postcards #postcrossing #postcard #swap #snailmail #outgoingmail #happymail #sendmoremail #sendmorecards #writemore #writemoreletters #snailmaillove #snailmailobsessed #snailmailrevolution #mailart #artmail #envelopes #envelopeart #vintage #addressing #food #envelope #stamps #postage #challenge
13 797 4 weeks ago
Tag member korang !
jangan lupa tutup tingkap ya. jom cuba lgb oil bro, confirm makin padu ! pergi follow instagram @mr_belacak
@mr_belacak
@mr_belacak
.
produk ni dah bantu ramai pengguna ! memang terbaik๐Ÿ‘๐Ÿฝkesan seawal 3 hari, rajin atau tak je.
jom rawat ! ๐Ÿ˜Žcuba sebotol ! .
aset tak cukup besar ? pendek ?
tak strong ?
tak padu ? kendur ?
tak tahan lama ? .
produk ini diluluskan kementerian kesihatan malaysia (kkm)
no kkm = not180200562k
.
follow instagram @mr_belacak
tengok insta story @mr_belacak
dm/whatsapp admin @mr_belacak
.
lgb ni confirm terbaik ! permintaan hangat bro, dah ramai guna lgb. kesan pantas, seawal 3 hari ! puas hati !๐Ÿ”ฅ .
lgb oil boleh bantu ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ
โœ”tambah size zakar !
โœ”meningkatkan ketahanan zakar
โœ”fizikal zakar besar, panjang, tegang, berurat dan lebih sihat. tak jemu memandang.โ€จโœ” mengelakkan pancutan awalโ€จโœ” melancarkan aliran darah zakarโ€จโœ” membetulkan urat zakar
โœ” ketegangan zakar meningkat lebih dua kali ganda dari biasa. !โ€จโœ” nikmat denyutan klimaks yang belum pernah anda rasai sebelum ini.
โœ”melawaskan kencing. fuhh lega !
.
juga untuk wanita yang nak payudara๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ
โœ” tegang & mantap
โœ” besar & padat
โœ” montokkan bahagian payudara
.
apa yang special ?
โœ…kesan seawal 3-4 hari
โœ…harga yang berpatutan (cecah sebulan)
โœ…free cara urut & tips
โœ…mudah dibawa kemana sahaja
โœ…bebas & bersih dari bahan kimiaโ—
.
kenapa minyak lgb pilihan no.1 para lelaki di malaysia ?
โœ…lulus kkm
โœ…buatan malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
โœ…sangat selamat !
โœ…tidak perlu telan pil
โœ…tak ganggu sistem badan
โœ…bebas bahan kimiaโ—
โœ…tiada kesan sampingan !
โœ…testimoni pengguna dah ramai !
.
ingat ya, ini ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ ๐Ÿ’ฏpati asli !!! #sayang #sayajual #sayajualonline #kualalumpur #pantaidalam #pantaihillpark #bangsar #bangsarsouth #bangsarvillage #malaysia #petalingjaya #subang #damansara #shahalam #klcc #kl #kesihatan #bazaarpaknil #bazariapantai #postage #shhiloveyou #kuat #tegang #belacak #lintahgunung #minyaklintah #minyakbelacak #midvalley #puchong #minyaklintah #minyakbelacak #andainyatakdir #pantaidalam #bazaarpaknil #midvalley #belacak
395 4,139 August 2018
Good morning & happy monday โ˜€๏ธ๐Ÿ‚ this photo required some assistance from my sister, i could not fit 20 postcards in one hand. ๐Ÿ˜‚ lots of outgoing postcards heading to : - united kingdom ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ง - united states ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ - malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ - spain ๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ธ
- mexico ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ฝ - ghana ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ญ - puerto rico ๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ท - norway ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ด - china ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ณ - netherlands ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ - india ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ณ - tanzania ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ฟ - germany ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ช - poland ๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ฑ - turkey ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ท - kazakhstan ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ฟ #penpals #postcardswap #snailmail #airmail #fromcanada #postcrossing #postcards #postcardsfromtheworld #swap #snailmailing #penpalsaroundtheworld #happymail #outgoingmail #newstamps #stamps #postage
9 336 5 weeks ago

@the.chaotic.homeschooler

the.chaotic.homeschooler
Clearly i've been tired by my lack of posts!
we got a little rejuvenation when we received our polarpenpal letter in the mail!
geography lesson learning all about iqaluit!
it was great because it also allowed me to see how much was retained from our previous lesson on newfoundland where nikolai compared the jellybean houses to the colourful houses on stilts!
highly recommend @polarpenpal we really enjoyed the extra resources on the computer as well.
.
.
.
.
#homeschool #montessori #penpal #polarpenpal #learning #homeschooling #nature #outdoors #natureschool #iqaluit #nunuvut #polar #post #postage #postcard #learn #learnthroughplay #fun #playbasedlearning #art igloo #colour #color #colourful #colorful #education #fourkids #mom #momlife
1 5 6 minutes ago

@dshopkb2

dshopkb2
“fuh!!! cun
#belt levis ni”
lebih segak bila pakai belt ni

levis belt limited editionโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ
pure leather
๐Ÿ“Œ100% original leather
๐Ÿ“Œmade in usa
๐Ÿ“Œlimited edition
๐Ÿ“Œstock limited
๐Ÿ“Œbuckle tembaga

nak lebih pantas klik link di bawah ๐Ÿ“ฒ whatsapzzz "belt" ke>>>๐Ÿ“ฒhttp://www.wasap.my/60139809353/belt

pembelian 2 unit ke atas dapat diskaun lagi.... #jom tgk testimoni dari pelanggan
kami ! ๐Ÿ’ช ๐Ÿ’ช ๐Ÿ’ช

klik link berikut
https://www.facebook.com/pg/dshopkb/reviews/… #sayajualonline #belt #levis #levisoriginal #leather #buckle #levismexico #jeansmurah #promosi #levisusa #kekechallenge #onlineshopping #onlineboutique #levisoriginal #jeansmurah #levisvintage #levisvintageclothing #akuyangpakaikoyangpanas #onlineboutique #onlinestore #mensfashion #harimaumalaya #dshopkb #onlineseller #postage #alhamdulillah #hondamalaysia
#dshopkb2
1 3 12 minutes ago

@jrm.puncakperdana_nanie.adnan

jrm.puncakperdana_nanie.adnan
Royal v ni sgt best ... kentut v****a pun dah takde ... jgn kan keputihan ..mmg bersih tau ... berminat klik di bio link untuk wasap nanie ๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
#pengedar #sah #jrm #puncakperdana , #shahalam ๐ŸŒน nanie adnan
๐Ÿ†” jb2066s
๐Ÿ“ฎ #postage setiap hari
pengeposan produk jrm seluruh malaysia.
.
๐Ÿš˜ #cod - shah alam puncak perdana/#saujana utama / #alambudiman / #cahayaspk / #sunwaykayangan / #denaialam / #kgmelayusubang / #bukitjelutong / #ttdijaya / #sek13shahalam/ #glenmarie .
๐Ÿ  #self #pick #up #puncakperdana / #bukitjelutong ๐Ÿ“ฑ *013 - 251 7247*
.
#legasijrmampang
#sihatbijakcantikberaniberubah #bondarozitaibrahim
#royalv #kurmadhuha #mustanir #putiktelagadara #kopiratu
0 2 26 minutes ago

@nadrebeauty.fyqa

nadrebeauty.fyqa
Assalamualaikum selamat pagi ๐ŸŒˆ๐ŸŒค .
setiap hari isnin hingga jumaat kita buat postage ya. kita bagi service tip top untuk customer tercinta ๐Ÿ’•
#postage #postlaju
0 0 26 minutes ago

@dyas.by_aniem

dyas.by_aniem
Yuhuuu..pagi ni chuols pakai flavour apa? iols pilih villa vanillah ๐Ÿ˜‚ biar esok bangun kulit terasa tegang,anjal dan lembut! pegang pipi sendiri esok,confirm sengeh sorang2 hihi #habit #dyaslovers #jangankataapa #dyascsrub #dyasofficial #dyashq #dyasmalaysia #teamain #teamdyas #dyasterbaik #dyashebat #cod #selfpickup #kepalabatas #bertam #penaga #postage #kamiobsesdenganskinkami ๐Ÿ˜‚๐Ÿ’•
0 0 29 minutes ago

@abby_abadi112

abby_abadi112
Repost from @umaima_bangi @toprankrepost #toprankrepost _cod_
.
alhamdulillah.. done cod 1 kotak #umaimanutricplus 1 botol #umaimavitglow and 1 botol #umaimatablet ke #bukitpuchong ๐Ÿ’•
.
terima kasih cust repeat order.. ni dah repeat kali kedua.. alhamdulillah.. ๐Ÿ˜„
.
jom amalkan umaima ! โค

#throwback #umaima by @abby_abadi112 #umaimabangi #susukambing #makanansunnah #milkgoat #ibuhamil #ibumengandung #ibumenyusu #milkbooster #postage
0 72 29 minutes ago

@_farhana.fana_

_farhana.fana_
Hmp premium foundation
.
(+) anti rekahan
(+) tahan lama ( 8 jam )
(+) flawless
(+) full coverage
(+) serap minyak
(+) boleh dipakai bersama bedak atau tanpa bedak
(+) berbau wangi
(+) sesuai utk jenis kulit berminyak & kering
.
============
bahan utama
============
(+) aqua
(+) argan oil
(+) glycerin
(+) vitamin e
(+) peppermint
(+) vitamin c
(+) fragrance
.
==============
kelulusan kkm
==============
(+) not kkm number : not170300741k
.
berminat boleh whatsapp fana
01121004478
cod uum/changlun
.
#foundation #tidakbercapuk #makeup #makeuplover #changlun #uum #glowing #flawless #cod #postage #makeupsetting #spraymakeup #hmpagent #hmpchanglun #jitra #antirekahan #sayapakaisayajual #sayajualonline #foundationmurah #bazarpaknil #cantik #murah #jerawat #acne #kulitjerawat #flawless #jomcantik #tutupcela #tutupjerawat
0 2 42 minutes ago

@beauty_kuantan_iena

beauty_kuantan_iena
Baca smpai habis k.. promo ini hanya sehingga 31 oct 2018 sahaja.

wawa serum promo guys..rm55.00 sahaja
ape itu wawa serum..visit my ig n story ig sy skrg.

jom jdi pembeli yg bijak.. #wawaserumkuantan #wawaserum #wawaserum #cod #codkuantan #postage #kuantanpahang #cantikluaran
0 2 46 minutes ago

@beauty_kuantan_iena

beauty_kuantan_iena
Baca smpai habis k.. promo ini hanya sehingga 31 oct 2018 sahaja.

wawa serum promo guys..rm55.00 sahaja
ape itu wawa serum..visit my ig n story ig sy skrg.

jom jdi pembeli yg bijak.. #wawaserumkuantan #wawaserum #wawaserum #cod #codkuantan #postage #kuantanpahang #cantik
0 4 48 minutes ago

@bysimplyfabulous

bysimplyfabulous
"produk ini telah membantu lebih ribuan orang mengatasi masalah kulit" !!!
.
kesannya seawal 7 hari saja !!! anda pasti sekali teruja dan berpuas hati !!!
.
kandungan bahan yang digunakan adalah selamat dan premium dan juga tiada kesan sampingan !!!
.
adakah anda mempunyai masalah seperti :
.
โœ” jerawat
.
โœ” jeragat
.
โœ” parut
.
โœ” pigmentasi
.
โœ” kulit gelap
.
โœ” kulit kusam
.
โœ” kulit kering
.
โœ” kulit berminyak
.
โœ” kulit berkedut
.
โœ” kulit tak anjal
.
โœ” kedutan di wajah
.
โœ” liang pori-pori terbuka
.
โœ” bintik - bintik hitam
.
โœ” cerah tidak sekata
.
โœ” lingkaran gelap di bawah mata
.
โœ” rambut gugur
.
โœ” tumit kaki merekah
.
jika ya.... anda perlu dapatkan segera produk triple white by erra fazira ni kerana ianya mampu mengatasi segala masalah kulit anda !!!
.
whatsapp tw 012 2255 422 @bysimplyfabulous
.
whatsapp tw 012 2255 422 @bysimplyfabulous
.
whatsapp tw 012 2255 422 @bysimplyfabulous
.
#trustedagent #supersale #sale #testimoni #triplewhite #suplement #skincare #vitaminc #glutathione #triplewhitehq #triplewhiteskincare #triplewhitesuplement #jerawat #jeragat #pigmentasi #parut #sengugut #rambutgugur #postage #cod #triplewhiteshahalam #freecodgiantshahalam #triplewhitedamansara #freecodmrtphileodamansa #errafazira #triplewhiteteamyazid #bysimplyfabulous
0 3 49 minutes ago

@beauty_kuantan_iena

beauty_kuantan_iena
Baca smpai habis k.. promo ini hanya sehingga 31 oct 2018 sahaja.

wawa serum promo guys..rm55.00 sahaja
ape itu wawa serum..visit my ig n story ig sy skrg.

jom jdi pembeli yg bijak.. #wawaserumkuantan #wawaserum #wawaserum #cod #codkuantan #postage #kuantanpahang #cantikluaran
0 7 51 minutes ago

@u_sernam_e7

u_sernam_e7
Calibrating the handwriting on my computer, guess i missed some big plans... #stamps #ohboy #postage
0 5 54 minutes ago

@cj.cookies

cj.cookies
We are super excited to release our first christmas item for 2018. anyone who knows me personally knows i’m all about the silly season ๐ŸŽ„ .
๐Ÿ—“ cookies advent calendar ๐Ÿ—“
our calendars are pre order only and there will be limited stock. 24 days means 24 cookies. all individually printed with christmas images and wrapped! cookies by themselves are usually sold at $72.
get the advent calendar fully stocked for just $60 !!!
.
cjcookies#personalised#cookies#personalisedcookies#perfectgift#handmade#corporation#swanhill#adventcalendar#christmas#xmas#2018#kidschristmas#postage#auswide#alphabetcake#party#foodlovers#celebrationcookies#birthdaygift#fondant#weddingfavours#babyshowers#birthdays#corporateevents
0 17 1 hour ago

@ukhtibookstore

ukhtibookstore
Feedback buat yang terluka ๐Ÿ‘‡๐Ÿป "memang dh lama sgt nk beli buku tu tpi tkde rezeki lgi. alhamdulillah dh bleh beli and baca. lepas beli selak2 bce sikit2 rse mcm byk benda la yg saya dpt. saya suka sgt dgn setiap isi2 dlm tu." - _puterisara_
.
tengok lahh feedback yang penulis buku buat yang terluka ni dapat ๐Ÿ˜ญ korang tahu tak kisahnya adik ni dia pusing2 cari buku byt memula tak jumpa sampai rasa nak give up. tapi hati tu memang nak sangattttt cari buku tu and akhirnya dia jumpa juga!
.
korang yang dah jumpa depan mata ni pun kalau masih susah nak keluarkan duit... hmm cane eh nak cakap ๐Ÿ‘€ takpelah, lain orang lain kemampuan kan? sis sabar menunggu. sis ade je kalau korang nak order ๐Ÿ™ˆ
.
whatsapp
whatsapp
whatsapp
.
and paling best setiap pembelian akan dapat free gift ๐Ÿ˜ siapa takmau kan ๐Ÿ˜

#ukhtibookstore #muslimahyangtersingkir2
#buatyangterluka
#quotes
#hargabuku
#postage
0 3 1 hour ago

@ukhtibookstore

ukhtibookstore
Siapa je tak pernah terluka?๐Ÿคง๐Ÿคง๐Ÿคง
.
semua pernah terluka. tak kesahlah sebab kawan ke, sebab family ke, sebab putus cinta ke.. nak kata yang tiada seorang pun terkecuali dari terluka ni.
.
dan kerana itulah buku ini saya suggestkan untuk korang supay khatam dan hadam sampai habis. sebab banyak sangat puisi yang menusuk dalam jiwa. .
sampaikan kami terima banyak feedback siapa yang dah selesai baca mesti nangis ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ sebab seolah-olah terpujuk dengan ayat puitis dalam buku ni..
.
paling penting, buku ni buku puisi. kalau korang order dekat sini maksudnya korang tak salah tempat ๐Ÿ˜
.
sebab korang akan dapat autograph istimewa daripada penulis ๐Ÿ˜ siapa lagi kalau bukan pasangan suami isteri @areefmusic and @zhrhs ๐Ÿ˜
.
jom whatsapp sue ๐Ÿ’•
011-11449457
.
harga rm25 je tau ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ jangan rasa rugi keluarkan duit untuk sebuah buku โค๏ธ #ukhtibookstore #muslimahyangtersingkir2
#buatyangterluka
#quotes
#hargabuku
#postage
#komisyen
#tips
0 5 1 hour ago

@nadrebeauty_

nadrebeauty_
Assalamualaikum selamat pagi ๐ŸŒˆ๐ŸŒค .
setiap hari isnin hingga jumaat kita buat postage ya. kita bagi service tip top untuk customer tercinta ๐Ÿ’•
#postage #postlaju
0 1 1 hour ago

@bysimplyfabulous

bysimplyfabulous
"produk ini telah membantu lebih ribuan orang mengatasi masalah kulit" !!!
.
kesannya seawal 7 hari saja !!! anda pasti sekali teruja dan berpuas hati !!!
.
kandungan bahan yang digunakan adalah selamat dan premium dan juga tiada kesan sampingan !!!
.
adakah anda mempunyai masalah seperti :
.
โœ” jerawat
.
โœ” jeragat
.
โœ” parut
.
โœ” pigmentasi
.
โœ” kulit gelap
.
โœ” kulit kusam
.
โœ” kulit kering
.
โœ” kulit berminyak
.
โœ” kulit berkedut
.
โœ” kulit tak anjal
.
โœ” kedutan di wajah
.
โœ” liang pori-pori terbuka
.
โœ” bintik - bintik hitam
.
โœ” cerah tidak sekata
.
โœ” lingkaran gelap di bawah mata
.
โœ” rambut gugur
.
โœ” tumit kaki merekah
.
jika ya.... anda perlu dapatkan segera produk triple white by erra fazira ni kerana ianya mampu mengatasi segala masalah kulit anda !!!
.
whatsapp tw 012 2255 422 @bysimplyfabulous
.
whatsapp tw 012 2255 422 @bysimplyfabulous
.
whatsapp tw 012 2255 422 @bysimplyfabulous
.
#trustedagent #supersale #sale #testimoni #triplewhite #suplement #skincare #vitaminc #glutathione #triplewhitehq #triplewhiteskincare #triplewhitesuplement #jerawat #jeragat #pigmentasi #parut #sengugut #rambutgugur #postage #cod #triplewhiteshahalam #freecodgiantshahalam #triplewhitedamansara #freecodmrtphileodamansa #errafazira #triplewhiteteamyazid #bysimplyfabulous
0 3 1 hour ago

@nadrebeauty_

nadrebeauty_
Assalamualaikum selamat pagi ๐ŸŒˆ๐ŸŒค setiap hari isnin hingga jumaat kita buat postage ya. kita bagi service tip top untuk customer tercinta ๐Ÿ’•
#postage #postlaju
0 250 1 hour ago

@jrm.puncakperdana_nanie.adnan

jrm.puncakperdana_nanie.adnan
Restock ... jom dapat kan produk2 #jamuratumalaya. wasap nanie di bio link ๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
#pengedar #sah #jrm #puncakperdana , #shahalam ๐ŸŒน nanie adnan
๐Ÿ†” jb2066s
๐Ÿ“ฎ #postage setiap hari
pengeposan produk jrm seluruh malaysia.
.
๐Ÿš˜ #cod - shah alam puncak perdana/#saujana utama / #alambudiman / #cahayaspk / #sunwaykayangan / #denaialam / #kgmelayusubang / #bukitjelutong / #ttdijaya / #sek13shahalam/ #glenmarie .
๐Ÿ  #self #pick #up #puncakperdana / #bukitjelutong ๐Ÿ“ฑ *013 - 251 7247*
.
#legasijrmampang
#sihatbijakcantikberaniberubah #bondarozitaibrahim
#royalv #kurmadhuha #mustanir #putiktelagadara #kopiratu
0 3 1 hour ago