Loading...
Search result for #rambut

@karisma_by.ekin

karisma_by.ekin
Crown hair tonic by karisma cosmetic
.
dirumus khas dari daun pudina segar.
.
whatsapp ekin utk dapatkannya!
๐Ÿ“ฒ 016 607 7558 ๐Ÿ“ฒ 016 607 7558

#karismacosmetic #teamkcmelor #rambut #daunpudina
1 1 27 minutes ago

@kiosnyaaulia

kiosnyaaulia
Baru
hairx advanced care ultimate repair

membantu mengembalikan rambut rusak
#hair #hairxadvanced #rambut #rambutrusak #kiosauliaestykusuma #kiosoriflame #kiosnyaaulia
0 0 41 minutes ago

@terompahkaca

terompahkaca
Salam subuh y'all...
.
semoga allah s.w.t permudahkah
urusan kita semua dunoa dan akhirat.
.
aaminn..
.
#hsfshampoo#organic#aloevera#bebaskimia#serum#jojobahairserum#rambut#rambutnipis#rambutgugur#kelemumur#rambutsihat#hair#hairgrow#terbaik#berkesan#cegah#rawatrambut #inshaallah#usaha#dm#0177277534
0 8 50 minutes ago

@kedaiforeveronline

kedaiforeveronline
Ada aloe vera gel jeke....
macam- macam laaaa korang nak ape?????
. ๐Ÿ‘‰#nak kulit #glowing โžก pomesteen
๐Ÿ‘‰nak #gigi putih โžก forever bright toothgel ๐Ÿ‘‰nak #kurus โžก clean 9 ๐Ÿ‘‰nak elak #sembelit โžก aloe vera gel
๐Ÿ‘‰nak #basuh bajuโžก aloe mpd
๐Ÿ‘‰nak ikhtiar #mengandung โžก her/his pack
๐Ÿ‘‰nak tambah #tenaga โžก bee pollen ๐Ÿ‘‰nak #rambut sihat โžก aloe jojoba shampoo ๐Ÿ‘‰nak hilang #jerawat โžก avocado soap
๐Ÿ‘‰nak hilang #bibir kering โžก aloe lips
๐Ÿ‘‰nak ada first aid di #rumah โžก aloe vera gelly ๐Ÿ‘‰nak tambah tenaga #kelakian โžก bee pollen ๐Ÿ‘‰nak tahan rasa #lapar malam2 buta โžก forever lite ultra .
dan banyak lagi manfaat dan kelebihan dengan produk forever living. ada lebih 200 jenis #produk!! dan setiap produk banyak manfaat nya. bukan dalam malaysia je, tapi dah digunakan di #163 buah #negara. .
nak harga diskaun, daftar ahli.
nak bonus kepuk, jadi vip.
.
whatsap je www.wasap.my/60136526745
.
#sayajual #kedaionline #foreverlivingproducts #naksihat #nakcantik #nakkurus #kesihatan #kecantikan #semulajadi #organik
3 4 1 hour ago

@besah_tijah

besah_tijah
Ada aloe vera gel jeke....
macam- macam laaaa korang nak ape????? ๐Ÿ‘‰#nak kulit #glowing โžก pomesteen
๐Ÿ‘‰nak #gigi putih โžก forever bright toothgel ๐Ÿ‘‰nak #kurus โžก clean 9 ๐Ÿ‘‰nak elak #sembelit โžก aloe vera gel
๐Ÿ‘‰nak #basuh bajuโžก aloe mpd
๐Ÿ‘‰nak ikhtiar #mengandung โžก her/his pack
๐Ÿ‘‰nak tambah #tenaga โžก bee pollen ๐Ÿ‘‰nak #rambut sihat โžก aloe jojoba shampoo ๐Ÿ‘‰nak hilang #jerawat โžก avocado soap
๐Ÿ‘‰nak hilang #bibir kering โžก aloe lips
๐Ÿ‘‰nak ada first aid di #rumah โžก aloe vera gelly ๐Ÿ‘‰nak tambah tenaga #kelakian โžก bee pollen ๐Ÿ‘‰nak tahan rasa #lapar malam2 buta โžก forever lite ultra .
dan banyak lagi manfaat dan kelebihan dengan produk forever living. ada lebih 200 jenis #produk!! dan setiap produk banyak manfaat nya. bukan dalam malaysia je, tapi dah digunakan di #163 buah #negara. .
nak harga diskaun, daftar ahli.
nak bonus kepuk, jadi vip.
.
whatsap je www.wasap.my/60127582014
.
#sayajual #kedaionline #foreverlivingproducts #naksihat #nakcantik #nakkurus #kesihatan #kecantikan #semulajadi #organik
4 8 1 hour ago

@arrogantbynisa

arrogantbynisa
Regrann from @nisa_ouds_r_perfumery - #repeatorder
thank you!
#sold to #kuching #sarawak
#malaysia regrann from @nisa_ouds_r_perfumery - felysch hair cream
by nisa ouds*r
#felyscha @felyschanour yang menamakan krim rambut yang selesa dan menyihatkan ini. orang pertama yang mencuba #felyschhaircreambynisa dengan seronoknya. felyscha sukakan baunya. harap anda pun suka! nantkan felysch hair cream tidak lama lagi. pastinya mengandungi #oud dan bahan-bahan organik terbaik untuk rambut dan kulit kepala anda.

kegunaan daripada peringkat bayi sehingga dewasa.

#hairsalon
#halal
#hairlosssolution
#hairstyles
#hair #haircut
#haircolour #rambut #ุดุนุฑ satu lagi produk bermutu #nisabeauty eksklusif dari
nisa ouds*r
nisa ouds*r - #regrann
nisa ouds*r - #regrann
nisa ouds*r - #regrann
2 6 3 hours ago

@pomadekuy.co

pomadekuy.co
0 10 3 hours ago

@herbal.ruqyah

herbal.ruqyah
Sampo bidara + kemiri
merk : herbal ruqyah qhi

shampoo extrak daun bidara dan minyak kemiri.
insya allah berkhasiat untuk :
1. mengatasi ketombe
2. rambut rontok
3. rambut kusut
4. menghilangkan kutu hingga ke telurnya
5. merangsang tumbuhnya rambut
6. menebalkan dan mengkilaukan rambut
7. terapi ruqyah mandiri

minyak kemiri berkhasiat untuk membuat kepala tetap dingin walau sedang aktifitas di luar ruangan.
(cocok untuk yang berhijab)

kemasan botol ada yg hitam dan putih akan tetapi isinya sama,
jika yg dikirim itu botol putih berarti yg kemasan botol hitam sedang kosong.
terimakasih ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #sampo #herbal #ruqyah #herbalruqyah #ruqyahherbal #ruqyahmandiri #ruqyahsyariyyah #bidara #sampoherbal #bidara#shampoo#bidaraarab#sampokemiri #sampokemirimurah #sampoherbal#rambut #perawatanrambut #samporambut
0 7 4 hours ago

@dr.nurazizah_

dr.nurazizah_
Mindset anda memiliki payudara besar . sudah adakah? ๐Ÿ˜Š

setiap wanita pasti ingin mempunyai payudara besar, kencang dan indah. betul ?

mungkin sudah banyak program / terapi yg anda jalankan . tetapi hasilnya belum memuaskan ?

tahukah anda bahwa mindset adalah hal utama untuk mewujudkan impian anda ?

jika anda pernah baca buku the secret tentang hukum tarik menarik

maka anda akan tahu sesuatu yg anda pikirkan dan bayangkan sekarang pasti terjadi

jika pikiran anda negatif . maka hari itu benar-2 akan menjadi buruk bagi anda . betul ?

sama seperti anda ingin mempunyai payudara besar. ubah dulu pemikiran anda bahwa anda pasti meraihnya

saat menggunakan alat pembesar payudara terbaik kami bayangkan lah hasil terbaik anda raih

yaitu payudara besar , kencang dan indah

ubah mindset anda , ubah penampilan anda, ubah hidup anda menjadi lebih baik ๐Ÿ˜Š

konsultasikan skrg ! chat :)
๐Ÿ“ฒ line : tienshiee_
๐Ÿ“ฒ wa : +6285524411461

#kulitcerah #kulitsensitif #kulitbersih #gebu #putihgebu #kulitkusam #kulitcantik #jerawathilang #parutjerawat #tradisional #olshopmks #olshopmurah #makassar #follow #follback #barangmurah #kualitasoke #hargamurah #murahmeriah #kebutuhanrumahtangga #prettydoll #prettydollshampoo #shampoo #shampo #rambut #kecantikanrambut #kesehatanwanita
1 8 4 hours ago