Loading...
Search result for #realsaving

@muhd_asri17

Muhammad Asri
Never stop trying โ˜๐Ÿป
.
jika kita gagal dalam mendapatkan sesuatu, ada satu perkara sahaja yang kita perlu buat iaitu cuba lagi! kalau betul nak sesuatu tu, kita tak akan pernah penat untuk cuba lagi walaupun sering gagal
.
jangan sekali gagal terus nak give up. kena percaya pada rezeki. usaha lebih and selalu belajar daripada kesilapan. letakkan ego dibelakang, percaya dengan kebolehan diri sendiri dan cuba lagi โœ”๏ธ
.
kepada yang nak mencuba rezeki dkt online business. abam bersama team #grandmillionaireclub sudi ajar cara nak buat 2-5k sebulan ๐Ÿ’ฐ dm me๐Ÿ‘† or pm 013.702.1197 whatsapp๐Ÿ“ฒ๐ŸŒ๐ŸŒ๐ŸŒ
#asrilifestyle #grandmillionaireclub #positivecircle #imkkokt2017 #nakubahhidup#powersimpanan #dontjudgeabookbyitscover #bitcoin #bitcoinmining #realsaving #pushyourself #timefreedom #moneyfreedom #ethereum #doge #iota #monero #sia #bitcoincash #ripplexp #assalamualaikum#powerkewangan
21 1,481 January 2018

@muhd_asri17

Muhammad Asri
Individu yg graf hidupnya sangat mendatar dan tidak ada sebarang pencapaian adalah orang yg tidak berimpian
.
mereka tak punya sebarang cita-cita selain dari meneruskan kehidupan seharian menunggu kematian menjemput
.
oleh sebab tiada impian mereka tak buat sebarang percubaan untuk capai cita2x tersebut.
korang faham ker niyh?
#asrilifestyle #grandmillionaireclub #positivecircle #imkkokt2017 #nakubahhidup #dontjudgeabookbyitscover #bitcoin #bitcoinmining #realsaving #pushyourself #timefreedom #moneyfreedom #ethereum #doge #iota #monero #sia #bitcoincash #ripplexp #assalamualaikum#morning
11 1,394 January 2018

@muhd_asri17

Muhammad Asri
Dreams without goals are just a dream, and they ultimately fuel disappointment. must have dreams and have goals : life goals, daily goals, weekly goals, monthly goals.
.
try to give yourself goals every day.
understand that to achieve these goals, you must apply discipline and consistency. you have to work at it everyday. plan it everyday.
.
hard work works. working really hard is what successful people do. ๐Ÿ’ช๐Ÿป
#asrilifestyle#asrilifestyle#grandmillionaireclub #positivecircle#imkkokt2017#nakubahhidup #dontjudgeabookbyitscover #bitcoin #bitcoinmining #realsaving #pushyourself #timefreedom #moneyfreedom#ethereum
#doge#iota#monero#sia #bitcoincash#ripplexp #assalamualaikum
11 1,495 January 2018

@muhd_asri17

Muhammad Asri
Alhamdulillah rezeki๐Ÿ”๐Ÿ”›.ni semua hasil rezeki dapat dari bisnes simpanan dan pelaburan abam lakukan .so klau korg nak tau macam mana bisnes ni korg bole whatsapp abam 013.702.1197โœ…
.
untuk abam kongsikan kepada๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ 5 orang terawal yg nak gandakan saving melalui bitcoin๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€atau pergi bio abam and klick link.๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
#asrilifestyle #grandmillionaireclub #positivecircle #imkkokt2017#nakubahhidup #dontjudgeabookbyitscover#bitcoin #bitcoinmining#realsaving #pushyourself #timefreedom #moneyfreedom
7 248 January 2018

@muhd_asri17

Muhammad Asri
.
omg ! gmc seminar yes kembali lagi ! ini lah seminar & sesi sharing yang saya nantikan! .
.
warga kl ! bangi! warga ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ณ ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฌ ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ ! siap sedia stamina , jiwa raga utk reramai pengsan berirama ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป kita buat simpanan btc *bitcoin* sampai lebam di nami corp offering share saham+bitcoin akhir tahun paling di nanti nanti seluruh rakyat malaysia ! .
.
.
nervoussss nye lahhh ! are you ready โ‰๏ธ.
.
.
.
๐Ÿ’ƒ mata w**g digital paling meletoppp ! .
.
๐ŸŽช 1000 bakal investor telah mendaftar! .
.
๐Ÿ’ธ hujan duit cash pada opening caremony blocfest yg lepas.
.
๐Ÿš˜ invest & get montly dividen + jaminan pihak lawyer + bnm
.
๐ŸŽ๐Ÿ› eksklusif untuk 30 individu terawal ! .
.
๐Ÿ‘•๐Ÿ‘–๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ž๐Ÿ‘œ 30 kekosongan perlu di habiskan ! .
.
.
.
debaran kian terasa ,
hati makin membara ,
jiwa tak tertahan bergelora ! .
.
omg !
.
save the money ๐Ÿ’ฐ
invest your money
.
bila tewwww ??! .
.
==========================
.
==========================
.
cecepat tag kawan kawan, adik beradik, snap screen & share post ni ke whatsapp group sekarang juga ! .
.
make sure uolsss grab awal sebab queue dh start mengisi kekosongan yg ada okeyyy !.
.
see you ๐Ÿ˜˜.
bole pm/dm 013-7021197 .
#theblockfest2k17 #asrilifestyle #grandmillionaireclub #positivecircle #imkkokt2017 #cryptocurrency #matawangdigital #nakubahhidup #dontjudgeabookbyitscover #blockfest2k17 #bitcoin #bitcoinmining #realsaving #pushyourself #timefreedom #moneyfreedom
3 207 December 2017

@muhd_asri17

Muhammad Asri
.
omg ! gmc seminar yes kembali lagi ! ini lah seminar & sesi sharing yang saya nantikan! .
.
warga kl ! bangi! warga ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ณ ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฌ ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ ! siap sedia stamina , jiwa raga utk reramai pengsan berirama ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป kita buat simpanan btc *bitcoin* sampai lebam di nami corp offering share saham+bitcoin akhir tahun paling di nanti nanti seluruh rakyat malaysia ! .
.
.
nervoussss nye lahhh ! are you ready โ‰๏ธ.
.
.
.
๐Ÿ’ƒ mata w**g digital paling meletoppp ! .
.
๐ŸŽช 1000 bakal investor telah mendaftar! .
.
๐Ÿ’ธ hujan duit cash pada opening caremony blocfest yg lepas.
.
๐Ÿš˜ invest & get montly dividen + jaminan pihak lawyer + bnm
.
๐ŸŽ๐Ÿ› eksklusif untuk 30 individu terawal ! .
.
๐Ÿ‘•๐Ÿ‘–๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ž๐Ÿ‘œ 30 kekosongan perlu di habiskan ! .
.
.
.
debaran kian terasa ,
hati makin membara ,
jiwa tak tertahan bergelora ! .
.
omg !
.
save the money ๐Ÿ’ฐ
invest your money
.
bila tewwww ??! .
.
==========================
.
==========================
.
cecepat tag kawan kawan, adik beradik, snap screen & share post ni ke whatsapp group sekarang juga ! .
.
make sure uolsss grab awal sebab queue dh start mengisi kekosongan yg ada okeyyy !.
.
see you ๐Ÿ˜˜.
bole pm/dm 013-7021197 .
#theblockfest2k17 #asrilifestyle #grandmillionaireclub #positivecircle #imkkokt2017 #cryptocurrency #matawangdigital #nakubahhidup #dontjudgeabookbyitscover #blockfest2k17 #bitcoin #bitcoinmining #realsaving #pushyourself #timefreedom #moneyfreedom
1 216 December 2017

@muhd_asri17

Muhammad Asri
.
omg ! gmc seminar yes kembali lagi ! ini lah seminar & sesi sharing yang saya nantikan! .
.
warga kl ! bangi! warga ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ณ ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฌ ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ ! siap sedia stamina , jiwa raga utk reramai pengsan berirama ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป kita buat simpanan btc *bitcoin* sampai lebam di nami corp offering share saham+bitcoin akhir tahun paling di nanti nanti seluruh rakyat malaysia ! .
.
.
nervoussss nye lahhh ! are you ready โ‰๏ธ.
.
.
.
๐Ÿ’ƒ mata w**g digital paling meletoppp ! .
.
๐ŸŽช 1000 bakal investor telah mendaftar! .
.
๐Ÿ’ธ hujan duit cash pada opening caremony blocfest yg lepas.
.
๐Ÿš˜ invest & get montly dividen + jaminan pihak lawyer + bnm
.
๐ŸŽ๐Ÿ› eksklusif untuk 50 individu terawal ! .
.
๐Ÿ‘•๐Ÿ‘–๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ž๐Ÿ‘œ 50 kekosongan perlu di habiskan ! .
.
.
.
debaran kian terasa ,
hati makin membara ,
jiwa tak tertahan bergelora ! .
.
omg !
.
save the money ๐Ÿ’ฐ
invest your money
.
bila tewwww ??! .
.
==========================
.
==========================
.
cecepat tag kawan kawan, adik beradik, snap screen & share post ni ke whatsapp group sekarang juga ! .
.
make sure uolsss grab awal sebab queue dh start mengisi kekosongan yg ada okeyyy !.
.
see you ๐Ÿ˜˜.
bole pm/dm 013-7021197 .
#theblockfest2k17 #asrilifestyle #grandmillionaireclub #positivecircle #imkkokt2017 #cryptocurrency #matawangdigital #nakubahhidup #dontjudgeabookbyitscover #blockfest2k17 #bitcoin #bitcoinmining #realsaving #pushyourself #timefreedom #moneyfreedom
3 197 December 2017

@muhd_asri17

Muhammad Asri
.
kak tina ni @tinaozair suri rumah jerr kt nami corporation tapi....
.
wajib dengar sampai habis apa pesan kak tina.
.
bitcoin antara asset yg harus dimiliki oleh anda secara bulanan! kenapa kak tina join, sebab mereka percaya the power of integrated invesment!.
.
untuk sebarang pertanyaan hubungi 0137021197 whatsapp .
#theblockfest2k17 #asrilifestyle #grandmillionaireclub #positivecircle #imkkokt2017 #cryptocurrency #matawangdigital #nakubahhidup #dontjudgeabookbyitscover #blockfest2k17 #bitcoin #bitcoinmining #realsaving #pushyourself #timefreedom #moneyfreedom
2 160 December 2017

@muhd_asri17

Muhammad Asri
.
omg ! blockfest yes kembali lagi ! ini lah festival mata w**g digital& sesi sharing nombor satu malaysia ! .
.
warga kl ! warga ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ณ ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฌ ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ ! siap sedia stamina , jiwa raga utk reramai pengsan berirama ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป kita buat simpanan btc *bitcoin* sampai lebam di nami corp offering share saham+bitcoin akhir tahun paling di nanti nanti seluruh rakyat malaysia ! .
.
.
nervoussss nye lahhh ! are you ready โ‰๏ธ.
.
.
.
๐Ÿ’ƒ mata w**g digital paling meletoppp ! .
.
๐ŸŽช 1000 bakal investor telah mendaftar! .
.
๐Ÿ’ธ hujan duit cash pada opening caremony blocfest yg lepas.
.
๐Ÿš˜ invest & get montly dividen + jaminan pihak lawyer + bnm
.
๐ŸŽ๐Ÿ› eksklusif untuk 50 individu terawal ! .
.
๐Ÿ‘•๐Ÿ‘–๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ž๐Ÿ‘œ 50 kekosongan perlu di habiskan ! .
.
.
.
debaran kian terasa ,
hati makin membara ,
jiwa tak tertahan bergelora ! .
.
omg !
.
save the money ๐Ÿ’ฐ
invest your money
.
bila tewwww ??! .
.
==========================
.
==========================
.
cecepat tag kawan kawan, adik beradik, snap screen & share post ni ke whatsapp group sekarang juga ! .
.
make sure uolsss grab awal sebab queue dh start mengisi kekosongan yg ada okeyyy !.
.
see you ๐Ÿ˜˜.
bole pm/dm 013-7021197 .
#theblockfest2k17 #asrilifestyle #grandmillionaireclub #positivecircle #imkkokt2017 #cryptocurrency #matawangdigital #nakubahhidup #dontjudgeabookbyitscover #blockfest2k17 #bitcoin #bitcoinmining #realsaving #pushyourself #timefreedom #moneyfreedom
8 258 December 2017

@muhd_asri17

Muhammad Asri
.
pakcik dan adik @_ixxaty ni muda jerr lagi izati baru 18 umur tahun, tapi....
.
wajib dengar sampai habis apa pesan diorang.
.
bitcoin merupakan mata w**g dan asset yg paling bernilai setakat ini. so jangan miss untuk menyimpan btc sebelom terlambat. sebab mereka percaya the power of money !.
.
untuk sebarang pertanyaan pm/dm 013.702.1197
.
#theblockfest2k17 #asrilifestyle #grandmillionaireclub #positivecircle #imkkokt2017 #cryptocurrency #matawangdigital #nakubahhidup #dontjudgeabookbyitscover #blockfest2k17 #bitcoin #bitcoinmining #realsaving #pushyourself #timefreedom #moneyfreedom
6 213 December 2017

@muhd_asri17

Muhammad Asri
Dari rm1,500 ke rm55,000 dalam masa 365 hari !

peningkatan lebih 2,000% tu.

tanpa perlu buat apa² cuma beli dan simpan sendiri. atau belanja bila-bila kita suka ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ #asrilifestyle#grandmillionaireclub #powersimpanan #powerpelaburan #positivecircle #imkkokt2017 #nakubahhidup #dontjudgeabookbyitscover #bitcoin #bitcoinmining #realsaving #pushyourself #timefreedom#panas#meletop#vavi #moneyfreedom#akuyangpakaikoyangpanas
10 215 December 2017

@muhd_asri17

Muhammad Asri
Siapa semangat giler sekarang?

takde semangat tu bahaya aka lemau

kadang-kadang semangat naik tu pun dah mmbuatkan sales makin naik

sebab?
semangat akan hasilkan tindakan.

#asrilifestyle#grandmillionaireclub #asrilifestyle #grandmillionaireclub #positivecircle #imkkokt2017 #nakubahhidup #dontjudgeabookbyitscover #bitcoin #bitcoinmining #realsaving #pushyourself #timefreedom #moneyfreedom
1 393 December 2017

@muhd_asri17

Muhammad Asri
"barang siapa yang inginkan dunia dan kemewahannya hendaklah dengan ilmu, barang siapa yang inginkan akhirat dan kenikmatannya hendaklah dengan ilmu dan barang siapa yang ingin kedua-duanya (dunia dan akhirat) juga hendaklah dengan ilmu." .
settle penerangan planning๐Ÿ“Œ๐Ÿ“ baru untuk hit income dan saving for my team sebagai persediaan untuk menghadapi keadaan economi yg sangat mencabar 2018.
.
๐Ÿ“persoalanya!
โœ…adakah simpanan anda dah cukup banyak? โœ…cukup ker dengan gaji sedia?
โœ…anda rasa anda layak dibantu?
dm/pm abam abam kongsikan cara untuk gandakan simpanan melalui cara yg berlandaskan undang2x dan shariah islam. berani ker untuk diajar?
#theblockfest2k17 #asrilifestyle #grandmillionaireclub #positivecircle #imkkokt2017 #cryptocurrency #matawangdigital #nakubahhidup #dontjudgeabookbyitscover #blockfest2k17 #bitcoin #bitcoinmining #realsaving #pushyourself #timefreedom #moneyfreedom
1 368 December 2017

@muhd_asri17

Muhammad Asri
Menjadi lumrah kehidupan, orang yang berusaha dia akan dapat. orang yang berusaha lebih, dia akan dapat lebih dari apa yang sepatutnya dia dapat.
.
dalam bisnes, kalau anda berusaha tanpa henti, anda pasti dapat hasil. tapi mesti dengan ilmu.
.
lagi best, kalau anda konsisten bertindak / berusaha dengan cara betul dan tepat dan ada mentor yg proven success dalam bisnes anda akan grow dengan cepat. walaupun bisnes anda baru nak up. #theblockfest2k17 .
so nampak ke nampak pentingnya berusaha dan konsisten dengan apa yang anda buat? faham ker
#asrilifestyle #grandmillionaireclub #positivecircle #imkkokt2017#cryptocurrency#matawangdigital #nakubahhidup#dontjudgeabookbyitscover #blockfest2k17 #bitcoin#bitcoinmining #realsaving #pushyourself#timefreedom #moneyfreedom
6 455 December 2017

@muhd_asri17

Muhammad Asri
[ apa kau buat utk jadi anak yg soleh ]

asri juz nak mintak korang buat checklist yg ada mak ayah lagi. kadang kita sibuk lupa nak jaga kebajikan dan hati derang ! .
โœ”๏ธ belanja bulanan mereka?
โœ”๏ธ pakaian mereka, tudung, kasut mereka, handbeg mereka, kadang waktu raya je dapat baju baru, setahun skali je, baju harian pun lusuh je tak berganti ! โœ”๏ธ mereka dah g umrah ke?
โœ”๏ธ tunaikan haji ?
โœ”๏ธ jalan2 ke luar negara di usia emas mereka?
pernah ke kau letakkan impian utk bawak mereka?
.
โœ”๏ธ mak mak kan suka pakai emas ! emas dan wanita tak pernah dpt dipisahkan. tapi pernah ke kau belikan ? โœ”๏ธ bawak makan tempat best best yg waktu dulu dia tak pernah rasa ! ! mesti derang teringin kan ?
โœ”๏ธ waktu raya , pernah tak kau tanya dia nak tukar langsir ke , perabut ke ! โœ”๏ธ brp kali seminggu kau telephone tanya khabar?
.
tapi tapi tapi..kalau semua yg di atas nih kau boleh buat semua pasti derang akan happy gilerrrr ! .
kalau derang sebagai mak ayah sanggup berhabis duit utk anak2 knapa kau tak balas jasa derang dan sanggup berhabis duit utk buat simpanan min *rm1530 untuk derangg?
.
tepuk dada jawab semua checklist kat atas nih ! !

kalau kau rasa posting asri ni bleh lebih ramai lagi sentap dan akan ada perubahan , please dm asri & tag kawan korang keh untuk asri bantu okehh! ! so ramai lagi akan nampak checklist nih ! !
#forayahibu#asrilifestyle #grandmillionaireclub #positivecircle #imkkokt2017 #nakubahhidup #dontjudgeabookbyitscover #bitcoin #bitcoinmining #realsaving #pushyourself #timefreedom #moneyfreedom#imkk#positive
2 408 December 2017

@muhd_asri17

Muhammad Asri
Everyone has a target in life betulkan? .

but will we achieve or not that biar dia decide.

we just need to keep trying and praying. korang already planning your target before going on in new year 2018? already listkan apa yg korang wanted to achieved? how many people you want to help from your job/business? tanya diri anda! it's about the #choices
do not blame fate if we still do not get what we want while we just complain without any change of self. "god does not change the fate of a people unless they want to change it" -al ra'ad, 13: 11-
.
-muhammad asri

0137021197 ๐ŸŒ๐Ÿ’ผ#asrilifestyle #powersimpanan#powerpelaburan #grandmillionaireclub #positivecircle #nakubahhidup #dontjudgeabookbyitscover #bitcoin #bitcoinmining #realsaving #switch#imkk#bussinessonline #youngentrepreneurs#dontgiveup #mindset#businessowner
5 311 November 2017

@muhd_asri17

Muhammad Asri
My fav food tonight ๐Ÿ’คnasi lemak ayam ๐Ÿ–๐Ÿš
.
#instafamous#dinner#alhamdulillah #nasilemakkopio#panas#rezeki#rezekiallah
#vscocam#malaysia#mamak #powersimpanan #powerpelaburan #asrilifestyle#poyo #grandmillionaireclub #love #positivecircle #imkkokt2017#nakubahhidup#dontjudgeabookbyitscover #bitcoin #bitcoinmining #realsaving #pushyourself #timefreedom #moneyfreedom
3 471 November 2017

@muhd_asri17

Muhammad Asri
Topik: bash ? kecam ? bahan ?
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
dalam media so(sial) ni, kita memang tak leh nak lari daripada benda yang reality. iaitu, kita tak akan dapat puaskan hati semua orang. kita juga takkan dapat happy kan hati semua orang.
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
pesan guru saya kepada saya, dalam hidup ini, walau sebaik mana pun kita, tetap akan ada orang yang tidak menyukai kita, tetap akan ada orang yang benci kita. tapi kene ingt, walaupun macam mana sekalipun kita, tetap ada orang yang sukakan kita.
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
ini memang reality, tak boleh nak lari.
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
so ini yang asri amalkan sekarang, jangan pernah kisah apa orang nak kata pasal kita, selagi mana dia bukan lah orang yang bayarkan bil air, api, rumah, kereta, motor, makanan kita. lantak lah kau nak cakap apa.
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
dan biasanya kenapa dia bercakap di belakang kita, adalah kerana dia sememangnya sudah pun di belakang kita.
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
quote orang puteh kata “winners focus on winning, losers focus on winner”
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
kalau betul dia (haters) ni nak tegur, tegurlah secara yang berhikmah. pi lah dm orang tu, atau jumpa depan-depan. yang salah kita betulkan, yang betul kita teruskan.
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
tak guna suara lantang tapi akal kosong. lebih baik, ilmu dalam kepala ni bertimbun daripda bercakap kosong.
so, media sosial adalag tempat kita mempamirkan kebahagian kita, bukan tempat kita menunjukkan kelemahan kita.
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
setuju?
#asrilifestyle #grandmillionaireclub #positivecircle #imkkokt2017 #nakubahhidup #dontjudgeabookbyitscover #bitcoin #bitcoinmining #realsaving #pushyourself #timefreedom #moneyfreedom
4 490 November 2017

@muhd_asri17

Muhammad Asri
Nasihat orang kat luar sana, jangan pegang duit banyak macam ni. nanti lupa diri. ya nasihat je. tapi apa korang akan buat kalau dapat banyak ni ??? cuba share sikit
.
btc naik nilai lebih 50% sebulan ini. too fast, too furious? ๐Ÿค”. kalau beli 1 btc bulan lepas pada harga cuma rm25k, cukup harga keta 2nd hand, hari ni dah capai nilai setinggi rm38k -dpt keta baru! ada kenal tak sesiapa yang nak kumpul binatang bitcoin ini dengan modal serendah rm1530 siap jaminan peguam!

haaa kauu special offer jaminan peguam lagi. klau ade meyh kita discuss discus untuk analisa kewangan anda 5 tahun kedepan amacam? #asrilifestyle#grandmillionaireclub #powersimpanan#powerpelaburan #positivecircle #imkkokt2017 #nakubahhidup #dontjudgeabookbyitscover #bitcoin #bitcoinmining #realsaving #pushyourself #timefreedom #moneyfreedom
1 281 November 2017