Loading...
Search result for #realsaving
After 6 years and finally! the best saving tools in malaysia! - #bagold _ are you interested to become our distributor? _ #bagold #1bulan1gram #realmoney #realsaving
139 1,273 January 2017
The best saving tools in malaysia #bagold are you interested? #bagold #1bulan1gram #realmoney #realsaving
4 13 February 2017
Everyone has a target in life betulkan? . but will we achieve or not that biar dia decide. we just need to keep trying and praying. korang already planning your target before going on in new year 2018? already listkan apa yg korang wanted to achieved? how many people you want to help from your job/business? tanya diri anda! it's about the#choices do not blame fate if we still do not get what we want while we just complain without any change of self. "god does not change the fate of a people unless they want to change it" -al ra'ad, 13: 11- . -muhamma asyraf 013-7894048 013-7894048 013-7894048๐ŸŒ๐Ÿ’ผ #asyraflifestyle #powersimpanan#powerpelaburan #grandmillionaireclub #positivecircle#nakubahhidup #dontjudgeabookbyitscover#bitcoin #bitcoinmining #realsaving#switch#imkk#bussinessonline #youngentrepreneurs#dontgiveup #mindset#businessowner
4 339 last month
Individu yg graf hidupnya sangat mendatar dan tidak ada sebarang pencapaian adalah orang yg tidak berimpian . mereka tak punya sebarang cita-cita selain dari meneruskan kehidupan seharian menunggu kematian menjemput . oleh sebab tiada impian mereka tak buat sebarang percubaan untuk capai cita2x tersebut. korang faham ker niyh? #asrilifestyle #grandmillionaireclub #positivecircle #imkkokt2017 #nakubahhidup #dontjudgeabookbyitscover #bitcoin #bitcoinmining #realsaving #pushyourself #timefreedom #moneyfreedom #ethereum #doge #iota #monero #sia #bitcoincash #ripplexp #assalamualaikum#morning
9 1,305 16 hours ago
Dreams without goals are just a dream, and they ultimately fuel disappointment. must have dreams and have goals : life goals, daily goals, weekly goals, monthly goals. . try to give yourself goals every day. understand that to achieve these goals, you must apply discipline and consistency. you have to work at it everyday. plan it everyday. . hard work works. working really hard is what successful people do. ๐Ÿ’ช๐Ÿป #asrilifestyle#asrilifestyle#grandmillionaireclub #positivecircle#imkkokt2017#nakubahhidup #dontjudgeabookbyitscover #bitcoin #bitcoinmining #realsaving #pushyourself #timefreedom #moneyfreedom#ethereum #doge#iota#monero#sia #bitcoincash#ripplexp #assalamualaikum
10 1,413 Yesterday
Hai guys,anda semua dah makan tengah hari atau belum? lapar weyh ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚..aummmmmmm.. saja google translate bahasa france tengok dia kluo apew . hai les gars, avez-vous tous déjeuné ou pas? weyh faim ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚..aummmmmmm .. #france#googletranslate#lunchbox #asrilifestyle #grandmillionaireclub #positivecircle #imkkokt2017 #nakubahhidup #dontjudgeabookbyitscover #bitcoin #bitcoinmining #realsaving #pushyourself #timefreedom #moneyfreedom
3 488 November 2017
Menjadi lumrah kehidupan, orang yang berusaha dia akan dapat. orang yang berusaha lebih, dia akan dapat lebih dari apa yang sepatutnya dia dapat. . dalam bisnes, kalau anda berusaha tanpa henti, anda pasti dapat hasil. tapi mesti dengan ilmu. . lagi best, kalau anda konsisten bertindak / berusaha dengan cara betul dan tepat dan ada mentor yg proven success dalam bisnes anda akan grow dengan cepat. walaupun bisnes anda baru nak up. #theblockfest2k17 . so nampak ke nampak pentingnya berusaha dan konsisten dengan apa yang anda buat? faham ker #asrilifestyle #grandmillionaireclub #positivecircle #imkkokt2017#cryptocurrency#matawangdigital #nakubahhidup#dontjudgeabookbyitscover #blockfest2k17 #bitcoin#bitcoinmining #realsaving #pushyourself#timefreedom #moneyfreedom
6 453 last month
Morning! jadikan hari ini lebih baik dari yang semalam. faham ker faham? saya doakan anda kaya dan berjaya. jom breakfast ๐Ÿด๐Ÿ #asrilifestyle#grandmillionaireclub #morningmotivation#fresh #positivecircle#imkkokt2017#breakfast #nakubahhidup#dontjudgeabookbyitscover #bitcoin#bitcoinmining#realsaving #pushyourself#timefreedom#moneyfreedom #powersimpanan#powerkewangan#jomsaving
4 522 November 2017
I am a money magnet! ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ฐ . pastikan setiap matlamat mempuyai penyebab yang kuat untuk dicapai. maksudnya apa yang you bengang sangat dengan diri you sampai you sanggup buat apa sahaja untuk ubah kebengangan tu! dengan adanya penyebab yang kukuh,anda akan lebih bersungguh-sungguh untuk capai benda you nak capai. . ia, memang saya sendiri akui ia bukan satu perjalanan yang mudah, tapi kalau kita asik tunggu orang lain buat keputusan untuk diri kita sampai bila kita pulak nak tentukan masa depan kita? faham ker faham? . penyebab atau benda yang you bengang sangat bole jadi kawan-kawan anda yg sindir, pulau kan anda,boleh jadi bengang dengan tahap kewangan anda, bole jadi juga kehidupan anda yang sampai laa ni masih ditahap sama!! ahaa moment disitu..life designing by diri you sendiri bukan hanya berserah kepada takdir or destiny. #asrilifestyle #grandmillionaireclub #positivecircle #imkkokt2017 #nakubahhidup #dontjudgeabookbyitscover #bitcoin #bitcoinmining #realsaving #pushyourself #timefreedom #moneyfreedom#moneymagnet
2 211 November 2017

@muhd_asri17

Muhammad Asri โ–ชCEO OF MAE๐ŸŒ™
Individu yg graf hidupnya sangat mendatar dan tidak ada sebarang pencapaian adalah orang yg tidak berimpian . mereka tak punya sebarang cita-cita selain dari meneruskan kehidupan seharian menunggu kematian menjemput . oleh sebab tiada impian mereka tak buat sebarang percubaan untuk capai cita2x tersebut. korang faham ker niyh? #asrilifestyle #grandmillionaireclub #positivecircle #imkkokt2017 #nakubahhidup #dontjudgeabookbyitscover #bitcoin #bitcoinmining #realsaving #pushyourself #timefreedom #moneyfreedom #ethereum #doge #iota #monero #sia #bitcoincash #ripplexp #assalamualaikum#morning
9 1,305 16 hours ago

@muhd_asri17

Muhammad Asri โ–ชCEO OF MAE๐ŸŒ™
Dreams without goals are just a dream, and they ultimately fuel disappointment. must have dreams and have goals : life goals, daily goals, weekly goals, monthly goals. . try to give yourself goals every day. understand that to achieve these goals, you must apply discipline and consistency. you have to work at it everyday. plan it everyday. . hard work works. working really hard is what successful people do. ๐Ÿ’ช๐Ÿป #asrilifestyle#asrilifestyle#grandmillionaireclub #positivecircle#imkkokt2017#nakubahhidup #dontjudgeabookbyitscover #bitcoin #bitcoinmining #realsaving #pushyourself #timefreedom #moneyfreedom#ethereum #doge#iota#monero#sia #bitcoincash#ripplexp #assalamualaikum
10 1,413 Yesterday

@muhd_asri17

Muhammad Asri โ–ชCEO OF MAE๐ŸŒ™
Alhamdulillah rezeki๐Ÿ”๐Ÿ”›.ni semua hasil rezeki dapat dari bisnes simpanan dan pelaburan abam lakukan .so klau korg nak tau macam mana bisnes ni korg bole whatsapp abam 013.702.1197โœ… . untuk abam kongsikan kepada๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ 5 orang terawal yg nak gandakan saving melalui bitcoin๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€atau pergi bio abam and klick link.๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ #asrilifestyle #grandmillionaireclub #positivecircle #imkkokt2017#nakubahhidup #dontjudgeabookbyitscover#bitcoin #bitcoinmining#realsaving #pushyourself #timefreedom #moneyfreedom
6 241 3 weeks ago
Nak tanya . apa big why anda yg membuatkan anda wajib berjaya ? . . semua org yg berjaya mereka ada big why mereka sendiri . ramai yg kecundang sebelum berjaya sebab mereka takde sebab kenapa mereka buat sesuatu . buat sebab ikot2 kawan , buat sebab nak try2 nasib( kau igt ni main nombor ekor ke ๐Ÿ˜‚). buat sebab boring takda kawan nak cari jodoh ( memang kelaut ) . . . so nak berjaya cari sebab kenapa perlu berjaya .setiap orang ada burning desire masing2 . cuma jumpa tak jumpa je . yang mana dah jumpa , teruskan konsisten dgn usaha anda . percayalah rezeki akan sampai pada org yang tak kenal erti putus asa . yang tak jumpa ? teruskan mencari big why anda . tepuk dada tanya selera . . saya ada sebab saya sendiri . you all plak macam mana? #powersimpanan #powerpelaburan #asyraflifestyle #grandmillionaireclub  #love#positivecircle#imkkokt2017 #nakubahhidup#dontjudgeabookbyitscover #bitcoin #family#bitcoinmining #realsaving #pushyourself#timefreedom #moneyfreedom
3 352 last month
Motivasi hari ni . biar slow jngan stop ... mungkin ini boleh bantu anda . kunci kejayaan .. nak . biar hati kata nak pasti boleh .. bila tk nk cari alasan! bila kita nk kita pasti fokus! . . ๐Ÿ‘‰apa yg kita dpat jom kongsi , jngan simpan ilmu tu .. ilmu berkat bila dikongsi . asyraf 013-7894048 013-7894048 013-7894048 . #namicorp #sahamotc #savingmoney #bitcoin #positivecircle #asyraflifestyle #motivationmonday #nakubah #wangmaya #realsaving #investor #investment
3 333 last month

@muhd_asri17

Muhammad Asri โ–ชCEO OF MAE๐ŸŒ™
. omg ! gmc seminar yes kembali lagi ! ini lah seminar & sesi sharing yang saya nantikan! . . warga kl ! bangi! warga ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ณ ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฌ ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ ! siap sedia stamina , jiwa raga utk reramai pengsan berirama ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป kita buat simpanan btc *bitcoin* sampai lebam di nami corp offering share saham+bitcoin akhir tahun paling di nanti nanti seluruh rakyat malaysia ! . . . nervoussss nye lahhh ! are you ready โ‰๏ธ. . . . ๐Ÿ’ƒ mata w**g digital paling meletoppp ! . . ๐ŸŽช 1000 bakal investor telah mendaftar! . . ๐Ÿ’ธ hujan duit cash pada opening caremony blocfest yg lepas. . ๐Ÿš˜ invest & get montly dividen + jaminan pihak lawyer + bnm . ๐ŸŽ๐Ÿ› eksklusif untuk 30 individu terawal ! . . ๐Ÿ‘•๐Ÿ‘–๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ž๐Ÿ‘œ 30 kekosongan perlu di habiskan ! . . . . debaran kian terasa , hati makin membara , jiwa tak tertahan bergelora ! . . omg ! . save the money ๐Ÿ’ฐ invest your money . bila tewwww ??! . . ========================== . ========================== . cecepat tag kawan kawan, adik beradik, snap screen & share post ni ke whatsapp group sekarang juga ! . . make sure uolsss grab awal sebab queue dh start mengisi kekosongan yg ada okeyyy !. . see you ๐Ÿ˜˜. bole pm/dm 013-7021197 . #theblockfest2k17 #asrilifestyle #grandmillionaireclub #positivecircle #imkkokt2017 #cryptocurrency #matawangdigital #nakubahhidup #dontjudgeabookbyitscover #blockfest2k17 #bitcoin #bitcoinmining #realsaving #pushyourself #timefreedom #moneyfreedom
3 205 last month
Everyone has a target in life betulkan? . but will we achieve or not that biar dia decide. we just need to keep trying and praying. korang already planning your target before going on in new year 2018? already listkan apa yg korang wanted to achieved? how many people you want to help from your job/business? tanya diri anda! it's about the#choices do not blame fate if we still do not get what we want while we just complain without any change of self. "god does not change the fate of a people unless they want to change it" -al ra'ad, 13: 11- . -muhamma asyraf 013-7894048 013-7894048 013-7894048๐ŸŒ๐Ÿ’ผ #asyraflifestyle #powersimpanan#powerpelaburan #grandmillionaireclub #positivecircle#nakubahhidup #dontjudgeabookbyitscover#bitcoin #bitcoinmining #realsaving#switch#imkk#bussinessonline #youngentrepreneurs#dontgiveup #mindset#businessowner
4 339 last month

@muhd_asri17

Muhammad Asri โ–ชCEO OF MAE๐ŸŒ™
. omg ! gmc seminar yes kembali lagi ! ini lah seminar & sesi sharing yang saya nantikan! . . warga kl ! bangi! warga ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ณ ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฌ ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ ! siap sedia stamina , jiwa raga utk reramai pengsan berirama ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป kita buat simpanan btc *bitcoin* sampai lebam di nami corp offering share saham+bitcoin akhir tahun paling di nanti nanti seluruh rakyat malaysia ! . . . nervoussss nye lahhh ! are you ready โ‰๏ธ. . . . ๐Ÿ’ƒ mata w**g digital paling meletoppp ! . . ๐ŸŽช 1000 bakal investor telah mendaftar! . . ๐Ÿ’ธ hujan duit cash pada opening caremony blocfest yg lepas. . ๐Ÿš˜ invest & get montly dividen + jaminan pihak lawyer + bnm . ๐ŸŽ๐Ÿ› eksklusif untuk 30 individu terawal ! . . ๐Ÿ‘•๐Ÿ‘–๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ž๐Ÿ‘œ 30 kekosongan perlu di habiskan ! . . . . debaran kian terasa , hati makin membara , jiwa tak tertahan bergelora ! . . omg ! . save the money ๐Ÿ’ฐ invest your money . bila tewwww ??! . . ========================== . ========================== . cecepat tag kawan kawan, adik beradik, snap screen & share post ni ke whatsapp group sekarang juga ! . . make sure uolsss grab awal sebab queue dh start mengisi kekosongan yg ada okeyyy !. . see you ๐Ÿ˜˜. bole pm/dm 013-7021197 . #theblockfest2k17 #asrilifestyle #grandmillionaireclub #positivecircle #imkkokt2017 #cryptocurrency #matawangdigital #nakubahhidup #dontjudgeabookbyitscover #blockfest2k17 #bitcoin #bitcoinmining #realsaving #pushyourself #timefreedom #moneyfreedom
1 214 last month

@muhd_asri17

Muhammad Asri โ–ชCEO OF MAE๐ŸŒ™
. omg ! gmc seminar yes kembali lagi ! ini lah seminar & sesi sharing yang saya nantikan! . . warga kl ! bangi! warga ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ณ ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฌ ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ ! siap sedia stamina , jiwa raga utk reramai pengsan berirama ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป kita buat simpanan btc *bitcoin* sampai lebam di nami corp offering share saham+bitcoin akhir tahun paling di nanti nanti seluruh rakyat malaysia ! . . . nervoussss nye lahhh ! are you ready โ‰๏ธ. . . . ๐Ÿ’ƒ mata w**g digital paling meletoppp ! . . ๐ŸŽช 1000 bakal investor telah mendaftar! . . ๐Ÿ’ธ hujan duit cash pada opening caremony blocfest yg lepas. . ๐Ÿš˜ invest & get montly dividen + jaminan pihak lawyer + bnm . ๐ŸŽ๐Ÿ› eksklusif untuk 50 individu terawal ! . . ๐Ÿ‘•๐Ÿ‘–๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ž๐Ÿ‘œ 50 kekosongan perlu di habiskan ! . . . . debaran kian terasa , hati makin membara , jiwa tak tertahan bergelora ! . . omg ! . save the money ๐Ÿ’ฐ invest your money . bila tewwww ??! . . ========================== . ========================== . cecepat tag kawan kawan, adik beradik, snap screen & share post ni ke whatsapp group sekarang juga ! . . make sure uolsss grab awal sebab queue dh start mengisi kekosongan yg ada okeyyy !. . see you ๐Ÿ˜˜. bole pm/dm 013-7021197 . #theblockfest2k17 #asrilifestyle #grandmillionaireclub #positivecircle #imkkokt2017 #cryptocurrency #matawangdigital #nakubahhidup #dontjudgeabookbyitscover #blockfest2k17 #bitcoin #bitcoinmining #realsaving #pushyourself #timefreedom #moneyfreedom
3 195 last month

@muhd_asri17

Muhammad Asri โ–ชCEO OF MAE๐ŸŒ™
. kak tina ni @tinaozair suri rumah jerr kt nami corporation tapi.... . wajib dengar sampai habis apa pesan kak tina. . bitcoin antara asset yg harus dimiliki oleh anda secara bulanan! kenapa kak tina join, sebab mereka percaya the power of integrated invesment!. . untuk sebarang pertanyaan hubungi 0137021197 whatsapp . #theblockfest2k17 #asrilifestyle #grandmillionaireclub #positivecircle #imkkokt2017 #cryptocurrency #matawangdigital #nakubahhidup #dontjudgeabookbyitscover #blockfest2k17 #bitcoin #bitcoinmining #realsaving #pushyourself #timefreedom #moneyfreedom
2 158 last month

@muhd_asri17

Muhammad Asri โ–ชCEO OF MAE๐ŸŒ™
. omg ! blockfest yes kembali lagi ! ini lah festival mata w**g digital& sesi sharing nombor satu malaysia ! . . warga kl ! warga ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ณ ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฌ ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ ! siap sedia stamina , jiwa raga utk reramai pengsan berirama ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป kita buat simpanan btc *bitcoin* sampai lebam di nami corp offering share saham+bitcoin akhir tahun paling di nanti nanti seluruh rakyat malaysia ! . . . nervoussss nye lahhh ! are you ready โ‰๏ธ. . . . ๐Ÿ’ƒ mata w**g digital paling meletoppp ! . . ๐ŸŽช 1000 bakal investor telah mendaftar! . . ๐Ÿ’ธ hujan duit cash pada opening caremony blocfest yg lepas. . ๐Ÿš˜ invest & get montly dividen + jaminan pihak lawyer + bnm . ๐ŸŽ๐Ÿ› eksklusif untuk 50 individu terawal ! . . ๐Ÿ‘•๐Ÿ‘–๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ž๐Ÿ‘œ 50 kekosongan perlu di habiskan ! . . . . debaran kian terasa , hati makin membara , jiwa tak tertahan bergelora ! . . omg ! . save the money ๐Ÿ’ฐ invest your money . bila tewwww ??! . . ========================== . ========================== . cecepat tag kawan kawan, adik beradik, snap screen & share post ni ke whatsapp group sekarang juga ! . . make sure uolsss grab awal sebab queue dh start mengisi kekosongan yg ada okeyyy !. . see you ๐Ÿ˜˜. bole pm/dm 013-7021197 . #theblockfest2k17 #asrilifestyle #grandmillionaireclub #positivecircle #imkkokt2017 #cryptocurrency #matawangdigital #nakubahhidup #dontjudgeabookbyitscover #blockfest2k17 #bitcoin #bitcoinmining #realsaving #pushyourself #timefreedom #moneyfreedom
8 253 last month

@muhd_asri17

Muhammad Asri โ–ชCEO OF MAE๐ŸŒ™
. pakcik dan adik @_ixxaty ni muda jerr lagi izati baru 18 umur tahun, tapi.... . wajib dengar sampai habis apa pesan diorang. . bitcoin merupakan mata w**g dan asset yg paling bernilai setakat ini. so jangan miss untuk menyimpan btc sebelom terlambat. sebab mereka percaya the power of money !. . untuk sebarang pertanyaan pm/dm 013.702.1197 . #theblockfest2k17 #asrilifestyle #grandmillionaireclub #positivecircle #imkkokt2017 #cryptocurrency #matawangdigital #nakubahhidup #dontjudgeabookbyitscover #blockfest2k17 #bitcoin #bitcoinmining #realsaving #pushyourself #timefreedom #moneyfreedom
6 211 last month

@muhd_asri17

Muhammad Asri โ–ชCEO OF MAE๐ŸŒ™
Dari rm1,500 ke rm55,000 dalam masa 365 hari ! peningkatan lebih 2,000% tu. tanpa perlu buat apa² cuma beli dan simpan sendiri. atau belanja bila-bila kita suka ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ #asrilifestyle#grandmillionaireclub #powersimpanan #powerpelaburan #positivecircle #imkkokt2017 #nakubahhidup #dontjudgeabookbyitscover #bitcoin #bitcoinmining #realsaving #pushyourself #timefreedom#panas#meletop#vavi #moneyfreedom#akuyangpakaikoyangpanas
8 214 last month

@muhd_asri17

Muhammad Asri โ–ชCEO OF MAE๐ŸŒ™
Siapa semangat giler sekarang? takde semangat tu bahaya aka lemau kadang-kadang semangat naik tu pun dah mmbuatkan sales makin naik sebab? semangat akan hasilkan tindakan. #asrilifestyle#grandmillionaireclub #asrilifestyle #grandmillionaireclub #positivecircle #imkkokt2017 #nakubahhidup #dontjudgeabookbyitscover #bitcoin #bitcoinmining #realsaving #pushyourself #timefreedom #moneyfreedom
1 388 last month

@muhd_asri17

Muhammad Asri โ–ชCEO OF MAE๐ŸŒ™
"barang siapa yang inginkan dunia dan kemewahannya hendaklah dengan ilmu, barang siapa yang inginkan akhirat dan kenikmatannya hendaklah dengan ilmu dan barang siapa yang ingin kedua-duanya (dunia dan akhirat) juga hendaklah dengan ilmu." . settle penerangan planning๐Ÿ“Œ๐Ÿ“ baru untuk hit income dan saving for my team sebagai persediaan untuk menghadapi keadaan economi yg sangat mencabar 2018. . ๐Ÿ“persoalanya! โœ…adakah simpanan anda dah cukup banyak? โœ…cukup ker dengan gaji sedia? โœ…anda rasa anda layak dibantu? dm/pm abam abam kongsikan cara untuk gandakan simpanan melalui cara yg berlandaskan undang2x dan shariah islam. berani ker untuk diajar? #theblockfest2k17 #asrilifestyle #grandmillionaireclub #positivecircle #imkkokt2017 #cryptocurrency #matawangdigital #nakubahhidup #dontjudgeabookbyitscover #blockfest2k17 #bitcoin #bitcoinmining #realsaving #pushyourself #timefreedom #moneyfreedom
1 366 last month

@muhd_asri17

Muhammad Asri โ–ชCEO OF MAE๐ŸŒ™
Menjadi lumrah kehidupan, orang yang berusaha dia akan dapat. orang yang berusaha lebih, dia akan dapat lebih dari apa yang sepatutnya dia dapat. . dalam bisnes, kalau anda berusaha tanpa henti, anda pasti dapat hasil. tapi mesti dengan ilmu. . lagi best, kalau anda konsisten bertindak / berusaha dengan cara betul dan tepat dan ada mentor yg proven success dalam bisnes anda akan grow dengan cepat. walaupun bisnes anda baru nak up. #theblockfest2k17 . so nampak ke nampak pentingnya berusaha dan konsisten dengan apa yang anda buat? faham ker #asrilifestyle #grandmillionaireclub #positivecircle #imkkokt2017#cryptocurrency#matawangdigital #nakubahhidup#dontjudgeabookbyitscover #blockfest2k17 #bitcoin#bitcoinmining #realsaving #pushyourself#timefreedom #moneyfreedom
6 453 last month

@muhd_asri17

Muhammad Asri โ–ชCEO OF MAE๐ŸŒ™
[ apa kau buat utk jadi anak yg soleh ] asri juz nak mintak korang buat checklist yg ada mak ayah lagi. kadang kita sibuk lupa nak jaga kebajikan dan hati derang ! . โœ”๏ธ belanja bulanan mereka? โœ”๏ธ pakaian mereka, tudung, kasut mereka, handbeg mereka, kadang waktu raya je dapat baju baru, setahun skali je, baju harian pun lusuh je tak berganti ! โœ”๏ธ mereka dah g umrah ke? โœ”๏ธ tunaikan haji ? โœ”๏ธ jalan2 ke luar negara di usia emas mereka? pernah ke kau letakkan impian utk bawak mereka? . โœ”๏ธ mak mak kan suka pakai emas ! emas dan wanita tak pernah dpt dipisahkan. tapi pernah ke kau belikan ? โœ”๏ธ bawak makan tempat best best yg waktu dulu dia tak pernah rasa ! ! mesti derang teringin kan ? โœ”๏ธ waktu raya , pernah tak kau tanya dia nak tukar langsir ke , perabut ke ! โœ”๏ธ brp kali seminggu kau telephone tanya khabar? . tapi tapi tapi..kalau semua yg di atas nih kau boleh buat semua pasti derang akan happy gilerrrr ! . kalau derang sebagai mak ayah sanggup berhabis duit utk anak2 knapa kau tak balas jasa derang dan sanggup berhabis duit utk buat simpanan min *rm1530 untuk derangg? . tepuk dada jawab semua checklist kat atas nih ! ! kalau kau rasa posting asri ni bleh lebih ramai lagi sentap dan akan ada perubahan , please dm asri & tag kawan korang keh untuk asri bantu okehh! ! so ramai lagi akan nampak checklist nih ! ! #forayahibu#asrilifestyle #grandmillionaireclub #positivecircle #imkkokt2017 #nakubahhidup #dontjudgeabookbyitscover #bitcoin #bitcoinmining #realsaving #pushyourself #timefreedom #moneyfreedom#imkk#positive
2 406 last month

@muhd_asri17

Muhammad Asri โ–ชCEO OF MAE๐ŸŒ™
Everyone has a target in life betulkan? . but will we achieve or not that biar dia decide. we just need to keep trying and praying. korang already planning your target before going on in new year 2018? already listkan apa yg korang wanted to achieved? how many people you want to help from your job/business? tanya diri anda! it's about the #choices do not blame fate if we still do not get what we want while we just complain without any change of self. "god does not change the fate of a people unless they want to change it" -al ra'ad, 13: 11- . -muhammad asri 0137021197 ๐ŸŒ๐Ÿ’ผ#asrilifestyle #powersimpanan#powerpelaburan #grandmillionaireclub #positivecircle #nakubahhidup #dontjudgeabookbyitscover #bitcoin #bitcoinmining #realsaving #switch#imkk#bussinessonline #youngentrepreneurs#dontgiveup #mindset#businessowner
5 309 last month

@muhd_asri17

Muhammad Asri โ–ชCEO OF MAE๐ŸŒ™
My fav food tonight ๐Ÿ’คnasi lemak ayam ๐Ÿ–๐Ÿš . #instafamous#dinner#alhamdulillah #nasilemakkopio#panas#rezeki#rezekiallah #vscocam#malaysia#mamak #powersimpanan #powerpelaburan #asrilifestyle#poyo #grandmillionaireclub #love #positivecircle #imkkokt2017#nakubahhidup#dontjudgeabookbyitscover #bitcoin #bitcoinmining #realsaving #pushyourself #timefreedom #moneyfreedom
3 470 last month