Loading...
Search result for #rebonding

@straightpro.viral

straightpro.viral
Dah tengok jenis-jenis rambut yang boleh digunakan?
.
.
kini anda tidak perlu ke salon lagi.
.
.
jom gunakan straightpro. luruskan rambut tanpa rebonding dan iron. jimat duit xyah g saloon.
.
.
rambut kekal lurus hingga 6 bulan.
.
.
.
↪ harga promosi rm65 / rm75
🎁 free gift
📮 free postage ke seluruh malaysia sahaja.
.
.
.
#pelurusrambut #pelurus #pelurusrambutmurah #straightpro #rambutcantik #rebonding #salonrambut #kualalumpur #straighthair #straightprokl #straightprokualalumpur #rambutrebonding #lurustanparebonding #lurusdenganpantas #rambutkusut
0 1 15 minutes ago

@salonmascara

salonmascara
Hair re-bonding in progress at @salonmascara.
we have 15% off special anniversary offer on hair rebonding/relaxing.
call 0777433355 / 0112733999 for appointments. -
-
-
#hair #relaxing #rebonding #anniversary #offer #salonmascara #haircare #bestservice
0 0 19 minutes ago

@straightpro_hana

straightpro_hana
Feedback pengguna straightpro
.
rambut kusut masai terus jadi straight dengan straightpro!
.
kini nak bergaya tak perlu bajet besar nak rambut lurus kemas takperlu ke saloon/spa bagai dah!
.
beratus testimoni pengguna straightpro. sudah lebih 5000 set telah terjual dan merasai perubahan yg luar biasa.
.
💕 trusted seller & original product 💕
hari-hari kami postage! order hari ini sekarang kami akan poslaju straigtpro terus kepada anda.
.
straightpro - straightening hair set diformulasikan khas dari teknologi german. diperbuat dari bahan-bahan premium dan selamat serta halal dipakai. jangan risau ada kelulusan kkm ✅
.
satu set pelurus rambut ini anda akan dapat 3 produk sekaligus iaitu :
1- straightening cream (120 gram)
2- neutralizer cream (120 gram)
3- sleek & shine serum (30 ml)
.
kenapa straightpro sangat laris dan menjadi sebutan? tak lain tak bukan sebab, cara pakai nya sangat simple dan cepat. kesan lurus rambut anda akan kelihatan serta merta !!.
.
.
.
jom dapatkan produk straight pro - straightening hair set ni pada harga jimat dan berbaloi. 😎
.
hanya rm65/set
percuma postage
beli lebih ada less lagi.
.
.
📲 whatsapp order ➡ +60193735128
.
atau
.
klik link direct whatsapp di bio ig.
.
#straightpro #pelurusrambut #pelurusrambutmurah
1 0 23 minutes ago

@miraclesalon_by_eqa_pj

miraclesalon_by_eqa_pj
Satisfied 1st time coming msbz ✔thanx dear..
.
.
hair services-facial-eye lashes-spa 💇‍♂️💆‍♀️💆‍♂️💇‍♀️
.
.
nak tanya ke nak appoinment dsb klik saje num bawah ni okay ! 👇

http://www.wasap.my/+60198922510/miraclesalonbyeqa .
.
urgent call saje 👇 ☎ pls call 03-77729710
📱 pls whatsapp 019-8922510
.
.
🏩no2-2, 1st floor, jln pjs 2/16a, tmn maju jaya off taman datuk harun, 46000 petaling jaya selangor (shoplot hadapan jalan besar, berdekatan matahari mall, atas 7eleven tepi poliklinik dinar) .
.
#facial #haircut #hairtreatment #hairstyle #barberstyle #menscut #womenscut #kidscut #rebonding #keratin #colouring #perm #makeup #spa #massage #mandibunga
#hairsalon #beautysalon #salunmuslimah #unisexsalon #miraclebyzullaikha #miracle #miraclesalonbyzullaikha #msbz #tamandatukharun #petalingjaya #kualalumpur #selangor
0 6 27 minutes ago

@miraclesalon_by_eqa_pj

miraclesalon_by_eqa_pj
Done #extensionlashes
.
.

hair services-facial-eye lashes-spa 💇‍♂️💆‍♀️💆‍♂️💇‍♀️
.
.
nak tanya ke nak appoinment dsb klik saje num bawah ni okay ! 👇

http://www.wasap.my/+60198922510/miraclesalonbyeqa .
.
urgent call saje 👇 ☎ pls call 03-77729710
📱 pls whatsapp 019-8922510
.
.
🏩no2-2, 1st floor, jln pjs 2/16a, tmn maju jaya off taman datuk harun, 46000 petaling jaya selangor (shoplot hadapan jalan besar, berdekatan matahari mall, atas 7eleven tepi poliklinik dinar) .
.
#facial #haircut #hairtreatment #hairstyle #barberstyle #menscut #womenscut #kidscut #rebonding #keratin #colouring #perm #makeup #spa #massage #mandibunga
#hairsalon #beautysalon #salunmuslimah #unisexsalon #miraclebyzullaikha #miracle #miraclesalonbyzullaikha #msbz #tamandatukharun #petalingjaya #kualalumpur #selangor
1 5 29 minutes ago

@schahomesalonkl

schahomesalonkl
Kita cuti ye uols blh set appointment hari khamis ☺️ disini kita ingin mengumumkan bahawa kita akan tutup sementara sempena menyambut hari raya haji .... bermula pada 19hb - 23hb august 2018 . sekian terima kasih.. harap maaf di atas segala kesulitan
love from us , and selamat hari raya haji untuk semua ummat islam ☺️ sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan atau persoalan anda boleh la terus menghubungi kami secara berikut :
dm - direct messages
pm - private messages
vc - voice call
wp - whatsapp +60176673137 (miss anne)

#schahomesaloon #schahomesalonkl #schairstylist #hair #hairstyle #hairstylish #haircut #hairdo #hairstyles #colour #color #haircolor #haircolour #colouring #relaxing #rebon #smoothing #rebonding #rebounding #hairsalon #salon #saloon #salonmurah #salonbudjet #salonbudget #salonkl #salonampang #mobilesalon #hometohome #rumahkerumah
0 7 31 minutes ago

@straightpro_hana

straightpro_hana
Feedback pengguna straightpro
.
rambut kerinting terus jadi lurus dengan straightpro!
.
kini nak bergaya tak perlu bajet besar nak rambut lurus kemas takperlu ke saloon/spa bagai dah!
.
beratus testimoni pengguna straightpro. sudah lebih 5000 set telah terjual dan merasai perubahan yg luar biasa.
.
💕 trusted seller & original product 💕
hari-hari kami postage! order hari ini sekarang kami akan poslaju straigtpro terus kepada anda.
.
straightpro - straightening hair set diformulasikan khas dari teknologi german. diperbuat dari bahan-bahan premium dan selamat serta halal dipakai. jangan risau ada kelulusan kkm ✅
.
satu set pelurus rambut ini anda akan dapat 3 produk sekaligus iaitu :
1- straightening cream (120 gram)
2- neutralizer cream (120 gram)
3- sleek & shine serum (30 ml)
.
patutla ramai member2 rekemen straightpro ni tak lain tak bukan sebab, cara pakai nya sangat simple dan cepat. kesan lurus rambut anda akan kelihatan serta merta !!.
.
.
.
jom dapatkan produk straight pro - straightening hair set ni pada harga jimat dan berbaloi. 😎
.
hanya rm65/set
percuma postage
beli lebih ada less lagi.
.
.
📲 whatsapp order ➡ +60193735128
.
atau
.
klik link direct whatsapp di bio ig.
.
#straightpro #pelurusrambut #pelurusrambutmurah
1 0 39 minutes ago

@straightpro_hana

straightpro_hana
Testimoni panas-panas
.
rambut kusut masai terus jadi lembut kemas dengan straightpro!
.
kini nak bergaya tak perlu bajet besar nak rambut lurus kemas takperlu ke saloon/spa bagai dah!
.
beratus testimoni pengguna straightpro. sudah lebih 5000 set telah terjual dan merasai perubahan yg luar biasa.
.
💕 trusted seller & original product 💕
kami ada postage setiap hari! order hari ini sekarang kami akan poslaju straigtpro terus kepada anda.
.
straightpro - straightening hair set diformulasikan khas dari teknologi german. diperbuat dari bahan-bahan premium dan selamat serta halal dipakai. jangan risau ada kelulusan kkm ✅
.
satu set pelurus rambut ini anda akan dapat 3 produk sekaligus iaitu :
1- straightening cream (120 gram)
2- neutralizer cream (120 gram)
3- sleek & shine serum (30 ml)
.
kenapa straightpro sangat laris dan menjadi sebutan? tak lain tak bukan sebab, cara pakai nya sangat simple dan cepat. kesan lurus rambut anda akan kelihatan serta merta !!.
.
.
.
jom dapatkan produk straight pro - straightening hair set ni pada harga jimat dan berbaloi. 😎
.
hanya rm65/set
percuma postage
beli lebih ada less lagi.
.
.
📲 whatsapp order ➡ +60193735128
.
atau
.
klik link direct whatsapp di bio ig.
.
#straightpro #pelurusrambut #pelurusrambutmurah
1 0 54 minutes ago

@spa_salon_muslimah

spa_salon_muslimah
Full house cuti hujung minggu dan cuti sekolah lagi 😍😍😍😍 memang besilat team muslimah . pagi-pagi lagi ada pakej anak beranak grab urutan kaki dgn gunting rambut 😚

done ✔ ➡ urutan kaki ➡ gunting rambut muslimah dan kanak-kanak
#salonmuslimah#spamuslimah#bidanbersalintradisional#urutantradisional#bekamwajahtanpameninggalkanbekas#facialtreatment#saunaherba#bodyscrub#bodymask#pedimanicure#rawatanresdung#pakejpengantin#urutankanak2#inairambut#rebonding#smothingrambut#colourrambut#pakejpengantin#whiteninginjectionoriginal#acnetreatment#slimminginjections#steamcell#whiteningdrip#vitamininjection#faceinjection#lipolaboriginal#lipolabinjection#injectionjb#injectionoriginal#injectionjeragat
lokasi kami..
🏡🏡🏡🏡🏡🏡🏡
no 43a jalan enau 9
taman teratai
skudai

hq kami
🏡🏡🏡🏡🏡🏡
no 3041 jalan merbau 1
bandar putra
kulai

boleh direct call/wssp
🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀
http://www.wasap.my/+60177942605
http://www.wasap.my/+60177942605

waktu operasi kami
10.00am - 9:00 pm
0 2 1 hour ago

@straightpro_hana

straightpro_hana
Terbaik dari ladang!
.
rambut serabai terus jadi lembut kemas dengan straightpro!
.
kini nak bergaya tak perlu bajet besar nak rambut lurus kemas takperlu ke saloon/spa bagai dah!
.
beratus testimoni pengguna straightpro. sudah lebih 5000 set telah terjual dan merasai perubahan yg luar biasa.
.
💕 trusted seller & original product 💕
hari-hari kami postage! order hari ini sekarang kami akan poslaju straigtpro terus kepada anda.
.
straightpro - straightening hair set diformulasikan khas dari teknologi german. diperbuat dari bahan-bahan premium dan selamat serta halal dipakai. jangan risau ada kelulusan kkm ✅
.
satu set pelurus rambut ini anda akan dapat 3 produk sekaligus iaitu :
1- straightening cream (120 gram)
2- neutralizer cream (120 gram)
3- sleek & shine serum (30 ml)
.
kenapa straightpro sangat laris dan menjadi sebutan? tak lain tak bukan sebab, cara pakai nya sangat simple dan cepat. kesan lurus rambut anda akan kelihatan serta merta !!.
.
.
.
jom dapatkan produk straight pro - straightening hair set ni pada harga jimat dan berbaloi. 😎
.
hanya rm65/set
percuma postage
beli lebih ada less lagi.
.
.
📲 whatsapp order ➡ +60193735128
.
atau
.
klik link direct whatsapp di bio ig.
.
#straightpro #pelurusrambut #pelurusrambutmurah
1 0 1 hour ago

@straightpro.puchong

straightpro.puchong
Tak sangka kita telah tiba di penghujung syawal 😅
.
masih ade yang bercita2 ingin rambut lurus?
.
anda boleyh dapatkannya hari ini 😍
.
.
.
.
.
.
mahu rambut lurus, lembut dan kemas tanpa perlu ke saloon ?? .
.
dah try teknik rebonding tapi masih tak puas hati dengan hasil nya? tambahan bau produk rebonding busuk dan tidak menyenangkan hidung anda? 😷

jangan berhenti membaca !! .
.
produk straightpro - straightening hair set dihasilkan dari teknologi german. .
diperbuat dari bahan bahan premium dan selamat serta halal dipakai.
produk ini juga ada kelulusan kkm ✅

satu set pelurus rambut ini anda akan dapat 3 produk sekaligus iaitu :
1- straightening cream (120 gram)
2- neutralizer cream (120 gram)
3- sleek & shine serum (30 ml)

paling best tentang produk ini, cara pakai nya sangat simple dan cepat. effect lurus rambut anda akan kelihatan serta merta !!.
.
.
.
jom dapatkan produk straight pro - straightening hair set ni pada harga terlajak laris. 😎
.
order ➡ +60176685116
#pelurusrambut
#pelurusrambutmurah
#pelurusrambutmalaysia
#pelurusrambutberina
#pelurusrambutpixxel
#pelurusrambutmurahmalaysia
#pelurusrambutviral
#pelurusrambutlelaki
#pelurusrambutperempuan
#pelurusrambut
#pelurus
#pelurusrambutmurah
#straightpro
#rambutcantik
#rebonding
#salonrambut
#straightprogombak #straighthair
#straightprokl
#straightprokualalumpur
#rambutrebonding #straightproputrajaya #straightpromalaysia #hairstyle #malaysiabaru #terimakasih
#rambutraya
#jomraya #giftreviewmalaysia #straightpro
0 2 1 hour ago

@straightpro_hana

straightpro_hana
"pergh!! rambut lurus dalam masa singkat!"
.
mesti anda kat luar sana tercari produk yang boleh luruskan rambut tanpa pergi spa? tercabar bila member2 rambut cantik, lembut.. boleh buat macam2 style lagi.
.
jom cuba gunakan produk straight pro- pelurus rambut.

kenapa perlu meggunakan straight pro- pelurus rambut??
👨‍🎤mudah digunakan
👨‍🎤tahan lama (3-6 bulan)
👨‍🎤satu set 3-4 kali penggunaan
👨‍🎤boleh buat sendiri di rumah
👨‍🎤jimat duit tanpa perlu rawatan rebonding
👨‍🎤tiada kesan sampingan

membantu mereka yang mengalami..
-rambut kerinting
-rambut kering
-kurang keyakinan sebab rambut yg kerinting mcm megi kari
.
jom dapatkan produk straight pro - straightening hair set ni pada harga jimat dan berbaloi. 😎
.
hanya rm65/set
percuma postage
beli lebih ada less lagi.
.
.
📲 whatsapp order ➡ +60193735128
.
atau
.
klik link direct whatsapp di bio ig.
.
#straightpro #pelurusrambut #pelurusrambutmurah
1 0 1 hour ago

@salonmascara

salonmascara
Hair re-bonding at @salonmascara.
we have 15% off special anniversary offer on hair rebonding/relaxing. call 0777433355 / 0112733999 for appointments. -
-
-
#hair #relaxing #rebonding #anniversary #offer #salonmascara #haircare #bestservice
0 1 1 hour ago

@straightpro_hana

straightpro_hana
"pergh!! rambut lurus dalam masa singkat!"
.
mesti anda kat luar sana tercari produk yang boleh luruskan rambut tanpa pergi spa? tercabar bila member2 rambut cantik, lembut.. boleh buat macam2 style lagi.
.
jom cuba gunakan produk straight pro- pelurus rambut.

kenapa perlu meggunakan straight pro- pelurus rambut??
👨‍🎤mudah digunakan
👨‍🎤tahan lama (3-6 bulan)
👨‍🎤satu set 3-4 kali penggunaan
👨‍🎤boleh buat sendiri di rumah
👨‍🎤jimat duit tanpa perlu rawatan rebonding
👨‍🎤tiada kesan sampingan

membantu mereka yang mengalami..
-rambut kerinting
-rambut kering
-kurang keyakinan sebab rambut yg kerinting mcm megi kari
.
jom dapatkan produk straight pro - straightening hair set ni pada harga jimat dan berbaloi. 😎
.
hanya rm65/set
percuma postage
beli lebih ada less lagi.
.
.
📲 whatsapp order ➡ +60193735128
.
atau
.
klik link direct whatsapp di bio ig.
.
#straightpro #pelurusrambut #pelurusrambutmurah
1 0 1 hour ago

@areejsalonspa

areejsalonspa
Jl semolowaru elok aa 14-surabaya,jawa timur ☎telp:0315929696
📞whatsapp:082132657296
@areejsalonspa
...
#paketglowing#areejsalon#diskonjuni #promomurah#promomaret#salonmuslimahsurabaya#glowing#facialherbal#acnewhite#rebonding#colour# handscrub#facialdiamond#salonareej#salonmuslimah#hairtreatment#smothingmurah#facialherbal#diamond#detoxification#hairmasmatrik
2 3 1 hour ago

@richblisssalon

richblisssalon
Harini open smp pukul 8.30 mlm.. jom singgah jom. .
📣promosi📣
🌸5% - 10% discount rebonding@relaxing 🌸inai rm 60🌸
🌸color rm 99🌸
🌸gunting dan cuci rm 25🌸
🔹️untuk rambut pendek dan pertengahan🔹️
.
🚪lokasi kedai di dalam @ronnbarbershopshahalam .
✔mesra muslimah
✔kedai di tingkat bwh
✔staf yang berpengalaman dan mesra
✔one stop center untuk lelaki dan perempuan
✔kemudahan parking yg byk
.
#salonshahalam #richblisssalon #muslimahfriendly #rebonding #haircolor #relaxing #haircut #hairporn #hairstyles #shahalamresident #uitm #unisel #msu
0 0 2 hours ago

@richblisssalon

richblisssalon
Thank you dear sis rosidiani @ianrosidi 💖 datang @richblisssalon hair relaxing done by hairstylist shy.. smg berpuashati dan dtg lg ya😘 .
📣promosi📣
🌸5% - 10% discount rebonding@relaxing 🌸inai rm 60🌸
🌸color rm 99🌸
🌸gunting dan cuci rm 25🌸
🔹️untuk rambut pendek dan pertengahan🔹️
.
🚪lokasi kedai di dalam @ronnbarbershopshahalam .
✔mesra muslimah
✔kedai di tingkat bwh
✔staf yang berpengalaman dan mesra
✔one stop center untuk lelaki dan perempuan
✔kemudahan parking yg byk
.
#salonshahalam #richblisssalon #muslimahfriendly #rebonding #haircolor #relaxing #haircut #hairporn #hairstyles #shahalamresident #uitm #unisel #msu
1 3 2 hours ago

@straightpro_hana

straightpro_hana
Ada yang nak join postage hari ni.. whatssap direct untuk fast respon.
.
.
jom cuba gunakan produk straight pro- pelurus rambut.

kenapa perlu meggunakan straight pro- pelurus rambut??
👨‍🎤mudah digunakan
👨‍🎤tahan lama (3-6 bulan)
👨‍🎤satu set 3-4 kali penggunaan
👨‍🎤boleh buat sendiri di rumah
👨‍🎤jimat duit tanpa perlu rawatan rebonding
👨‍🎤tiada kesan sampingan

membantu mereka yang mengalami..
-rambut kerinting
-rambut kering
-kurang keyakinan sebab rambut yg kerinting mcm megi kari
.
jom dapatkan produk straight pro - straightening hair set ni pada harga jimat dan berbaloi. 😎
.
hanya rm65/set
percuma postage
beli lebih ada less lagi.
.
.
📲 whatsapp order ➡ +60193735128
.
atau
.
klik link direct whatsapp di bio ig.
.
#straightpro #pelurusrambut #pelurusrambutmurah
1 0 2 hours ago

@official_prabh969

official_prabh969
0 9 2 hours ago

@straightpro_hana

straightpro_hana
Testimoni panas-panas
.
rambut kerinting terus jadi lembut kemas dengan straightpro!
.
!mujur jumpa straightpro, jimat duit beb nak rambut lurus kemas takperlu ke saloon/spa bagai dah!
.
beratus testimoni pengguna straightpro. sudah lebih 5000 set telah terjual dan merasai perubahan yg luar biasa.
.
💕 trusted seller & original product 💕
hari-hari kami postage! order hari ini sekarang kami akan poslaju straigtpro terus kepada anda.
.
straightpro - straightening hair set diformulasikan khas dari teknologi german. diperbuat dari bahan-bahan premium dan selamat serta halal dipakai. jangan risau ada kelulusan kkm ✅
.
satu set pelurus rambut ini anda akan dapat 3 produk sekaligus iaitu :
1- straightening cream (120 gram)
2- neutralizer cream (120 gram)
3- sleek & shine serum (30 ml)
.
kenapa straightpro sangat laris dan menjadi sebutan? tak lain tak bukan sebab, cara pakai nya sangat simple dan cepat. kesan lurus rambut anda akan kelihatan serta merta !!.
.
.
.
jom dapatkan produk straight pro - straightening hair set ni pada harga jimat dan berbaloi. 😎
.
hanya rm65/set
percuma postage
beli lebih ada less lagi.
.
.
📲 whatsapp order ➡ +60193735128
.
atau
.
klik link direct whatsapp di bio ig.
.
#straightpro #pelurusrambut #pelurusrambutmurah
1 0 2 hours ago