Loading...
my_beauty_dreamz

@my_beauty_dreamz

riya das
29 minutes ago
my_beauty_dreamz Hello guys, a very happy gd afternoon. few days back i received some products from brand @inveda.in this is one of the brand i want to work with from my starting of blogging carrier. so let's discuss about brand. . . about @inveda.in a) owner of the  brand - mr. harshvardhan modi b) base / headquarters - shahpurjat, new delhi c) mission/motto - providing best skin care solutions to customer with best ayurvedic skin care products. d) year of launch - 2013 . . so inveda is basically harmful chemical free company which produce vaste range of skincare & haircare products. . . what i got from inveda? 1} sunscreen cream gel spf 50 pa +++ 2} refreshing lemon & grapefruit face wash 3} damascene rose toner 4} bb cream 8 in 1 5} green tea makeup remover . . so details review will be after 20 to 25 days stay tuned guys. #inveda #facewash #sunscreen #sunscreenspf50 #rosetoner #greenteamakeupremover #bbcream #chennaifashion #chennaifashionblogger #parabenfree #indianblogger #mybeautydreamz #testnreview #glamrada #pikreview
4 26
omoobeautyhouse

@omoobeautyhouse

ETUDE INNISFREE LANEIGE ETC
37 minutes ago
omoobeautyhouse Toner ini menvitalisasi kulit, menenangkan dan melembabkan. mengandung 91% air bunga mawar dengan pucuk-pucuk mawar di dalam botolnya meminimalkan iritasi kulit seperti ruam2 merah dan jerawat yang radang, membersihkan residu makeup dan pori2. air mawar memperkuat kulit wajah, dan menghalangi overreactiond kulit terhadap lingkungan luar. . recommended banget loh buat yang kulit sensitif, radang merah2 dan jerawat berlebih . cara pemakaian: 1. bersihkan wajah dengan sempurna 2. bersihkan wajah dengan kapas yang dibasahkan dengan toner 3. setelah diseka dengan lembut, tepuk kulit wajah dengan tangan hangat agar meresap dengan baik . ps: untuk hasil lebih baik, setelah di seka, masker wajah dengan kapas basah berisikan toner selama beberapa menit. kalian akan mendapatkan hasil yang berbeda dalam 2 minggu!
1 0
hoopoe.360

@hoopoe.360

Hoopoe Beauty Skincare
58 minutes ago
hoopoe.360 What do you like most about a toner? it’s scent & texture? look no more. our toner is something out of this world. has the rosey scent with an amazing smooth textures. keeps your skin rejuvenated all day long. hurry flash sale now. awesome discounts available. #naturalskincare #naturalskincaremalaysia #skincare #babywash #agentwantedmalaysia #honeybasedproduct #kkmapproved #gmpcertified #happy #love #environmentalfriendly #noparaben #hoopoe #hoopoebabywash #backtonature #loveyourself #beautiful #me #nature #smile #beauty #safeforyousafeforall #pretty #coolitems #produkviralmalaysia #selamatuntuksemua #bebaskimia #malaysiaonlineshop #backtonature #hargaberpatutan #rosetoner
1 21
reenbeauty_zone

@reenbeauty_zone

FB Page : Beauty Zone
1 hour ago
reenbeauty_zone Le masque rose toner 1litre rm100 📌natural rose fragrance with soothing effect 📌retain skin moisture 📌suit for mixing with powder mask 📌suit for all skin type 🙋wa +6017.767.50.56 #rosetoner #toner #skinmoisture #rose
0 3
masker_kunyit_nageera

@masker_kunyit_nageera

Ubat Jerawat 💯 Berkesan
3 hours ago
masker_kunyit_nageera . tak tahu nak campur masker kunyit dengan apa?? kalau kakyan senang je campur dengan #refreshingrosewater then boleh buat dijadikan toner juga selepas cuci muka . mmg best apply sebagai toner rasa sejuk,fresh dan lembap je muka tiada pewangi dan pewarna tambahan . masker kunyit rm39 air mawar rm17 pos sem rm7 ss rm10 wassap kakyan 0196798073 utk order #maskerkunyitberas #maskerkunyitberasbynageera #maskerjeragat #maskerjerawat #maskerkunyit #scrubkunyit #airmawar #rosewater #rosetoner #ubatjerawat #ubatparut
0 11
yaya_essentials

@yaya_essentials

4 hours ago
yaya_essentials Official flyer! come on down and check out local artists this friday! yaya essentials will be having major discounts for last minute shoppers & our complimentary bags are perfect for wrapping! all you need to do is add tissue paper and your set🎄✨🌸🌹🌺🖤 #shopsmall #christmasshopping #stockingstuffers #giftsforher #giftsforhim #bathbombs #flowerpower #beardoil #facialserum #rosetoner #handmade #bodypolish #bodyscrub #essentailoils #veganskincare #vegan #madeinlongbeach #longbeach #retrorowlb
0 23
manuka.honeymasktamariska

@manuka.honeymasktamariska

MANUKA.HONEYMASK di( HACK)
20 hours ago
manuka.honeymasktamariska Manfaat #rosetonertamariska berfungsi face mist & toner: 💟menjaga kulit dari efek buruk radikal bebas 💟menjaga keseimbangan ph kulit 💟anti bakteri 💟menjaga kesegaran wajah sepanjang hari 💟membuat kulit glowing bercahaya 💟mendinginkan dan meratakan kulit wajah 💟tinggi antioksidan dan antiaging 💟membuat make up stay tahan lama tidak cepat kusam 💟mempersiapkan kulit untuk step perawatan kulit lanjutan 💟melembutkan dan mengenyalkan kelopak mawar jugs diikutkan dalam kemasan #rosetonertamariska yang siap menginfus vitamin setiap saat. mini dan mudah dibawa kemana saja. pemakaian kapanpun kulit membutuhkannya. #jualtoner#tonermawar#rosetoner#rosepetals#rosetonerwithpetals#toneralami#facemist#airmawar#facemistrose#skincare#maskerwajah#perawatanwajah#tonermawaralami#hydratingfacemist#jualonline#online#tonermawar
1 18
cocohouseadelaide

@cocohouseadelaide

Coco House 🎀코코하우스
21 hours ago
cocohouseadelaide #rosetoner#rose#toner#🌹#etudehouse#followmetofollowback#followforfollow#follow4follow#followme
0 17
thepontohco

@thepontohco

ThePontohco
2 days ago
thepontohco Rp 50.000 /100ml limited stock/tidak distok lama/penyimpanan lebih baik dalam kulkas. organic rose toner spray merupakan toner/hydrosol yang bisa kamu pakai kapan saja,terutama saat wajah terasa kering. dengan wangi khas bunga mawarnya yang segar,face toner spray ini juga memberikan efek ketenangan. diproses dgn cara distilasi dengan bahan bakunya adalah bunga mawar organik untuk mendapatkan hasil yang terbaik. manfaatnya: *toner utk wajah. *mencegah bakteri penyebab jerawat. *membantu mengecilkan pori-pori. *menjaga keseimbangan ph kulit. *dpt digunakan sebelum menggunakan serum/krim wajah. *bisa sebagai make up setting spray agar lebih natural dan tahan lama. *bisa digunakan untuk campuran masker. *all skin type. *cocok digunakan apabila kulit terasa kering/dehidrasi dalam penerbangan. #rose #rosewater #rosetoner #rosehydrosol #organic #natural #naturalskincare #airmawar #tonermawar #cantikalami #homemade #handmade #organik #organic #natural #greenlifestyle #alami #cantik #chemicalfree #bebaskimia #bebaspengawet #bebaskimiasintetis #bridalgift #bridalgiftjakarta #bridalshowergift #bridalshowergiftjakarta #thepontohco #jakarta #qlapa #thepontohco #jakarta
0 10
kawaii_care

@kawaii_care

Jöelle | KAWAII CARE 🎀✨
2 days ago
kawaii_care New in! ✨💕🎀🌿💫💖 cute kbeauty in every box! . . . these just in! check out our new masks, now available in every box, while they last! ✨🎀 #kawaiicare . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #kawaiistationery #sweetsurprise #prettythings #skincare #giftsforher #giftbox #happybox #littlethings #magicalgirls #kawaiigirls #cutethings #thelittlemermaid #sheetmasks #kbeauty #koreanbeauty #sparkles #rosetoner #pastels #kawaiipens #princess #kawaiigirl #kawaiidesu #kawaiishop #life #kawaiibox #kawaiicat #kawaii #happylife #pink
5 143
rosewater_organicmalaysia

@rosewater_organicmalaysia

ROSE WATER PAHANG
2 days ago
rosewater_organicmalaysia Panjang betul mukadimah dia tetang cik rose 🌹 pandai cik rose memikat hati pengguna. . . sumpah tak cari yang lain !! korang dah dapat kan ke belum ?? haa belian 3 botol dapat free sobella lipstik tau. 💕 . . hanya rm29 sahaja sebotol. postage add rm8 🚚💨🌫 . whatsapp 📲 +6011 2694 6474 #rosemist #rosewatertemerloh #rosetoner #stokistemerloh #skinfood #organicmist #glowingflawless
0 1
rxbeautyphilippines

@rxbeautyphilippines

RxBeauty Philippines
2 days ago
rxbeautyphilippines 🆕jeju skin real rose multi-toning essence✨ 100ml [whitening & anti-aging] this multi-toning essence is a toner + emulsion + essence in one. containing 70% real rose extract that naturally purify skin from environmental stress. it balances oil secretion and supplies enough moisture to skin. it supports skin vitality to make skin supple and bright. rose water with witch hazel, pearl powder blend to naturally lighten skin with pore tightening effect. ingredients: deionized water, glycerin, na hyaluronic acid, witch hazel extract, pearl powder extract .05%, rose water extract 70%, niacinamide, peony flower extract, snow lotus extract, hydrolyzed collagen, hydrogenated castor oil, citric acid, tocopheryl acetate, adenosine. 5 free system: alcohol free • silicone free • artificial fragrance free • artificial color free • paraben free price: 200 #rxbeautyphilippinesxjejuskin #jejuskin#realrosemultitoningessence#realrose#toner#multitoningessence#rosetoner#multifunctionskincare#rose#rosewater
2 28
maskerella

@maskerella

Mel 🦄
3 days ago
maskerella Obsessed with my new toner from @leaf.seed.berry 🍃🌹🍓 . i love buying skincare items on etsy - get to support small businesses and i love the idea of "small batch" or "made to order" skincare items. this exfoliating toner is all natural and has ingredients like green tea extract, willow bark extract, aloe, and has a true rose scent. it's very gentle and just feels so pure on my skin. and the best part is it comes in a beautiful frosted glass bottle! ❄🌬 . #toner #rosetoner #skincareaddict #skincare #rose #leafseedberry #etsy #smallbatch #exfoliating #aloe #greenteaextract
8 169
terra.salva

@terra.salva

Terra Salva Apothecary
3 days ago
terra.salva •r o s e | p e t a l | w a t e r• tones, balances oily & dry skin, soothes & cools, reduces inflammation, heals, rejuvenates, purifies. a must for morning rituals. seriously, rose water loves the skin.. and well, vice versa 🌹 find link in bio for magic 🌙 . . . . #magic #naturalskincare #rosewater #rosepetalwater #rosepetals #rosetoner #rosepetaltoner #roseskincare #toner #rejuvenation #rejuvenate #herbalskincare #herbs #herbal #herbalist #wildskincare #plantskincare #herbalism #potions #morningrituals #handcrafted #homemade #smallbatch #sanantoniotexas #sananto #texaswild #terrasalva #apothecary #satx #etsy
3 58
donnachang.id

@donnachang.id

Official Donna Chang Indonesia
3 days ago
donnachang.id Duh.. pori- pori besar bikin wajah tampak kusam dan mudah berjerawat! padahal udah cobain perawatan berbagai macam, tapi ngga ada perubahan juga.. . . . keep calm ladies.. yuk, coba ganti perawatan wajahmu dengan rose balancing facial toner. dengan kandungan ekstrak bunga mawar, tomat, lemon, aloe vera dan witch hazel nya akan membantu meregenerasi struktur kulitmu. pori-pori akan tampak lebih kecil dan bakteri penyebab jerawat pun akan pergi..
3 13
masker_kunyit_nageera

@masker_kunyit_nageera

Ubat Jerawat 💯 Berkesan
3 days ago
masker_kunyit_nageera . refreshing rose water menyegarkan kulit melembapkan kulit selepas basuhan digunakan sbg toner utk menutup pori2 menyeimbangkan ph pada muka mengurangkan garisan halus pd muka memberi nutrisi pd kulit utk kulit yg sihat dan cerah berseri mencerahkan lebam di bawah mata bahan-bahan : air suling,air kangen,ekstrak bunga mawar dan serbuk bunga mawar rm17,100ml exc postage warna merah dtg dr serbuk bunga mawar bukan pewarna tambahan #refreshingrosewater #rosewater #airmawar #rosetoner #rosemist
1 65