Loading...
Search result for #sabunburungwalit

@wonderglow_bymme

wonderglow_bymme
0 5 6 days ago

@wonderglow_bymme

wonderglow_bymme
Mar nk share lagi feedback_customer 👆👆 hari nie berulat la wall korang, dengan testi/feedback cust wonderglow😆
.
.
kali nie cust mar siap repeat order lagi👏syukur alhamdulillah,
penggunaan diamond 1 set ( 2 bulan) buat mata en.suami terpaku lihat perbezaan ketara pada wajah si wife nya😍
.
huhuhu..berbunga hati dapat tenguran mcm gini kan....👆☺ #wonderglow #wondergloworiginal #wonderglowori #wonderglowdirecthq #wonderglowgold #wonderglowdiamond #wonderglowsilver #wonderglowthailand #superstar #babiesglowstemcell #wonderglowbabiesglowstemcell #honeydew #burungwalit #sabunhoneydew #sabunburungwalit #sabunhijau #sabunkuning #serum #stemcell #serumjeragat #serumjerawat #serumstemcell #serumsupernova #serumplacenta #serumcaviar #glowingskincare #flawlessskincare #serumgoldcollagen #wonderglowmelaka #3dfoundation
0 9 1 weeks ago

@wonderglow_bymme

wonderglow_bymme
Nah mar tepek sekeping feedback_customer👇👇 2 minggu sja, dah terima kesan baik pada kulit dy🙂
keluar masuk hutan xde halangan lagi..wonderglow sentiasa ada mengatasinya👍😉 suka kan dapat hasil cepat mcm gini..dah xragu2 lagi nk konsisten terus..btw thanks ye yunk curi2 masa share feedback kt mar😘

#wonderglow #wondergloworiginal #wonderglowori #wonderglowdirecthq #wonderglowgold #wonderglowdiamond #wonderglowsilver #wonderglowthailand #superstar #babiesglowstemcell #wonderglowbabiesglowstemcell #honeydew #burungwalit #sabunhoneydew #sabunburungwalit #sabunhijau #sabunoren #serum #stemcell #serumjeragat #serumjerawat #serumstemcell #serumsupernova #serumplacenta #serumcaviar #glowingskincare #flawlessskincare #serumgoldcollagen #wonderglowmelaka #3dfoundation
4 12 2 weeks ago

@wonderglow_bymme

wonderglow_bymme
Rezeki penghulu segala hari..( smlm) 😁
baru de kesempatan nk up.. 1 set basic silver sudah sah jadi milik beliau👇😉brg pun dah pos out smlm tau.

mmg saja nk g tau korang juga pun, yg mar nie trusted seller👍soo..xperlu ragu2 sama ada mar nie penipu atau x😁

#wonderglow #wondergloworiginal #wonderglowori #wonderglowdirecthq #wonderglowgold #wonderglowdiamond #wonderglowsilver #wonderglowthailand #superstar #babiesglowstemcell #wonderglowbabiesglowstemcell #honeydew #burungwalit #sabunhoneydew #sabunburungwalit #sabunhijau #sabunoren #serum #stemcell #serumjeragat #serumjerawat #serumstemcell #serumsupernova #serumplacenta #serumcaviar #glowingskincare #flawlessskincare #serumgoldcollagen #wonderglowmelaka #3dfoundation
0 9 2 weeks ago

@sabundanmadukelulut

sabundanmadukelulut
Alhamdulillah lagi satu review tentang khasiat guna sabun madu kelulut+sarang burung walit. 100% homemade!boleh dapatkan segera.dm cepat2 nak tau harga.
#sabunburungwalit #sabunkelulut #madukelulut #madukelulutasli #trigonahoney #apicalis #homemade #100%pure
0 8 2 weeks ago