Loading...
Search result for #salonrambut

@straightpro_hana

straightpro_hana
Feedback pengguna straightpro
.
rambut kerinting terus jadi lembut kemas dengan straightpro!
.
!mujur jumpa straightpro, jimat duit beb nak rambut lurus kemas takperlu ke saloon/spa bagai dah!
.
beratus testimoni pengguna straightpro. sudah lebih 5000 set telah terjual dan merasai perubahan yg luar biasa.
.
๐Ÿ’• trusted seller & original product ๐Ÿ’•
hari-hari kami postage! order hari ini sekarang kami akan poslaju straigtpro terus kepada anda.
.
straightpro - straightening hair set diformulasikan khas dari teknologi german. diperbuat dari bahan-bahan premium dan selamat serta halal dipakai. jangan risau ada kelulusan kkm โœ…
.
satu set pelurus rambut ini anda akan dapat 3 produk sekaligus iaitu :
1- straightening cream (120 gram)
2- neutralizer cream (120 gram)
3- sleek & shine serum (30 ml)
.
patutla ramai member2 rekemen straightpro ni tak lain tak bukan sebab, cara pakai nya sangat simple dan cepat. kesan lurus rambut anda akan kelihatan serta merta !!.
.
.
.
jom dapatkan produk straight pro - straightening hair set ni pada harga jimat dan berbaloi. ๐Ÿ˜Ž
.
hanya rm65/set
percuma postage
beli lebih ada less lagi.
.
.
๐Ÿ“ฒ whatsapp order โžก +60193735128
.
atau
.
klik link direct whatsapp di bio ig.
.
#straightpro #pelurusrambut #pelurusrambutmurah
1 0 11 minutes ago

@straightpro_hana

straightpro_hana
Terbaik dari ladang!
.
rambut kusut masai terus jadi lurus dengan straightpro!
.
sejak ada straightpro memang jimat betul nak rambut lurus kemas takperlu ke saloon/spa bagai dah!
.
beratus testimoni pengguna straightpro. sudah lebih 5000 set telah terjual dan merasai perubahan yg luar biasa.
.
๐Ÿ’• trusted seller & original product ๐Ÿ’•
kami ada postage setiap hari! order hari ini sekarang kami akan poslaju straigtpro terus kepada anda.
.
straightpro - straightening hair set diformulasikan khas dari teknologi german. diperbuat dari bahan-bahan premium dan selamat serta halal dipakai. jangan risau ada kelulusan kkm โœ…
.
satu set pelurus rambut ini anda akan dapat 3 produk sekaligus iaitu :
1- straightening cream (120 gram)
2- neutralizer cream (120 gram)
3- sleek & shine serum (30 ml)
.
kenapa straightpro sangat laris dan menjadi sebutan? tak lain tak bukan sebab, cara pakai nya sangat simple dan cepat. kesan lurus rambut anda akan kelihatan serta merta !!.
.
.
.
jom dapatkan produk straight pro - straightening hair set ni pada harga jimat dan berbaloi. ๐Ÿ˜Ž
.
hanya rm65/set
percuma postage
beli lebih ada less lagi.
.
.
๐Ÿ“ฒ whatsapp order โžก +60193735128
.
atau
.
klik link direct whatsapp di bio ig.
.
#straightpro #pelurusrambut #pelurusrambutmurah
1 0 25 minutes ago

@straightpro_hana

straightpro_hana
Ada yang nak join postage hari ni.. whatssap direct untuk fast respon.
.
.
jom cuba gunakan produk straight pro- pelurus rambut.

kenapa perlu meggunakan straight pro- pelurus rambut??
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคmudah digunakan
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคtahan lama (3-6 bulan)
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคsatu set 3-4 kali penggunaan
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคboleh buat sendiri di rumah
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคjimat duit tanpa perlu rawatan rebonding
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคtiada kesan sampingan

membantu mereka yang mengalami..
-rambut kerinting
-rambut kering
-kurang keyakinan sebab rambut yg kerinting mcm megi kari
.
jom dapatkan produk straight pro - straightening hair set ni pada harga jimat dan berbaloi. ๐Ÿ˜Ž
.
hanya rm65/set
percuma postage
beli lebih ada less lagi.
.
.
๐Ÿ“ฒ whatsapp order โžก +60193735128
.
atau
.
klik link direct whatsapp di bio ig.
.
#straightpro #pelurusrambut #pelurusrambutmurah
1 2 56 minutes ago

@straightpro_hana

straightpro_hana
Terbaik dari ladang!
.
rambut serabai terus jadi straight dengan straightpro!
.
!mujur jumpa straightpro, jimat duit beb nak rambut lurus kemas takperlu ke saloon/spa bagai dah!
.
beratus testimoni pengguna straightpro. sudah lebih 5000 set telah terjual dan merasai perubahan yg luar biasa.
.
๐Ÿ’• trusted seller & original product ๐Ÿ’•
kami ada postage setiap hari! order hari ini sekarang kami akan poslaju straigtpro terus kepada anda.
.
straightpro - straightening hair set diformulasikan khas dari teknologi german. diperbuat dari bahan-bahan premium dan selamat serta halal dipakai. jangan risau ada kelulusan kkm โœ…
.
satu set pelurus rambut ini anda akan dapat 3 produk sekaligus iaitu :
1- straightening cream (120 gram)
2- neutralizer cream (120 gram)
3- sleek & shine serum (30 ml)
.
kenapa straightpro sangat laris dan menjadi sebutan? tak lain tak bukan sebab, cara pakai nya sangat simple dan cepat. kesan lurus rambut anda akan kelihatan serta merta !!.
.
.
.
jom dapatkan produk straight pro - straightening hair set ni pada harga jimat dan berbaloi. ๐Ÿ˜Ž
.
hanya rm65/set
percuma postage
beli lebih ada less lagi.
.
.
๐Ÿ“ฒ whatsapp order โžก +60193735128
.
atau
.
klik link direct whatsapp di bio ig.
.
#straightpro #pelurusrambut #pelurusrambutmurah
1 0 1 hour ago

@straightpro_hana

straightpro_hana
Ada yang nak selit order lagi.. whatssap direct untuk fast respon.
.
.
jom cuba gunakan produk straight pro- pelurus rambut.

kenapa perlu meggunakan straight pro- pelurus rambut??
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคmudah digunakan
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคtahan lama (3-6 bulan)
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคsatu set 3-4 kali penggunaan
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคboleh buat sendiri di rumah
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคjimat duit tanpa perlu rawatan rebonding
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคtiada kesan sampingan

membantu mereka yang mengalami..
-rambut kerinting
-rambut kering
-kurang keyakinan sebab rambut yg kerinting mcm megi kari
.
jom dapatkan produk straight pro - straightening hair set ni pada harga jimat dan berbaloi. ๐Ÿ˜Ž
.
hanya rm65/set
percuma postage
beli lebih ada less lagi.
.
.
๐Ÿ“ฒ whatsapp order โžก +60193735128
.
atau
.
klik link direct whatsapp di bio ig.
.
#straightpro #pelurusrambut #pelurusrambutmurah
1 1 1 hour ago

@vevesalon25

vevesalon25
0 13 1 hour ago

@straightpro_hana

straightpro_hana
Ada yang nak selit order lagi.. whatssap direct untuk fast respon.
.
.
jom cuba gunakan produk straight pro- pelurus rambut.

kenapa perlu meggunakan straight pro- pelurus rambut??
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคmudah digunakan
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคtahan lama (3-6 bulan)
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคsatu set 3-4 kali penggunaan
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคboleh buat sendiri di rumah
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคjimat duit tanpa perlu rawatan rebonding
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคtiada kesan sampingan

membantu mereka yang mengalami..
-rambut kerinting
-rambut kering
-kurang keyakinan sebab rambut yg kerinting mcm megi kari
.
jom dapatkan produk straight pro - straightening hair set ni pada harga jimat dan berbaloi. ๐Ÿ˜Ž
.
hanya rm65/set
percuma postage
beli lebih ada less lagi.
.
.
๐Ÿ“ฒ whatsapp order โžก +60193735128
.
atau
.
klik link direct whatsapp di bio ig.
.
#straightpro #pelurusrambut #pelurusrambutmurah
1 0 1 hour ago

@straightpro_hana

straightpro_hana
Ada yang nak join postage hari ni.. whatssap direct untuk fast respon.
.
.
jom cuba gunakan produk straight pro- pelurus rambut.

kenapa perlu meggunakan straight pro- pelurus rambut??
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคmudah digunakan
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคtahan lama (3-6 bulan)
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคsatu set 3-4 kali penggunaan
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคboleh buat sendiri di rumah
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคjimat duit tanpa perlu rawatan rebonding
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคtiada kesan sampingan

membantu mereka yang mengalami..
-rambut kerinting
-rambut kering
-kurang keyakinan sebab rambut yg kerinting mcm megi kari
.
jom dapatkan produk straight pro - straightening hair set ni pada harga jimat dan berbaloi. ๐Ÿ˜Ž
.
hanya rm65/set
percuma postage
beli lebih ada less lagi.
.
.
๐Ÿ“ฒ whatsapp order โžก +60193735128
.
atau
.
klik link direct whatsapp di bio ig.
.
#straightpro #pelurusrambut #pelurusrambutmurah
1 0 2 hours ago

@straightpro_hana

straightpro_hana
"pergh!! tak kerinting dah rambut aku!"
.
mesti anda kat luar sana tercari produk yang boleh luruskan rambut tanpa pergi spa? tercabar bila member2 rambut cantik, lembut.. boleh buat macam2 style lagi.
.
jom cuba gunakan produk straight pro- pelurus rambut.

kenapa perlu meggunakan straight pro- pelurus rambut??
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคmudah digunakan
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคtahan lama (3-6 bulan)
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคsatu set 3-4 kali penggunaan
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคboleh buat sendiri di rumah
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคjimat duit tanpa perlu rawatan rebonding
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคtiada kesan sampingan

membantu mereka yang mengalami..
-rambut kerinting
-rambut kering
-kurang keyakinan sebab rambut yg kerinting mcm megi kari
.
jom dapatkan produk straight pro - straightening hair set ni pada harga jimat dan berbaloi. ๐Ÿ˜Ž
.
hanya rm65/set
percuma postage
beli lebih ada less lagi.
.
.
๐Ÿ“ฒ whatsapp order โžก +60193735128
.
atau
.
klik link direct whatsapp di bio ig.
.
#straightpro #pelurusrambut #pelurusrambutmurah
1 0 2 hours ago

@straightpro_hana

straightpro_hana
"pergh!! tak kerinting dah rambut aku!"
.
mesti anda kat luar sana tercari produk yang boleh luruskan rambut tanpa pergi saloon? tercabar bila member2 rambut cantik, lembut.. boleh buat macam2 style lagi.
.
jom cuba gunakan produk straight pro- pelurus rambut.

kenapa perlu meggunakan straight pro- pelurus rambut??
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคmudah digunakan
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคtahan lama (3-6 bulan)
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคsatu set 3-4 kali penggunaan
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคboleh buat sendiri di rumah
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคjimat duit tanpa perlu rawatan rebonding
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคtiada kesan sampingan

membantu mereka yang mengalami..
-rambut kerinting
-rambut kering
-kurang keyakinan sebab rambut yg kerinting mcm megi kari
.
jom dapatkan produk straight pro - straightening hair set ni pada harga jimat dan berbaloi. ๐Ÿ˜Ž
.
hanya rm65/set
percuma postage
beli lebih ada less lagi.
.
.
๐Ÿ“ฒ whatsapp order โžก +60193735128
.
atau
.
klik link direct whatsapp di bio ig.
.
#straightpro #pelurusrambut #pelurusrambutmurah
1 0 2 hours ago

@missveebeautyhouse

missveebeautyhouse
Hasil keratin treatment pada rambut yang kering dan rusak.

rambut menjadi halus, berkilau, lurus ga lepek, dan sehat kembali... #keratinjakarta #keratintreatment #salonjakarta #salontanjungduren #salonrambut #promosalon #missveesalontanjungduren
0 11 Yesterday

@straightpro_hana

straightpro_hana
"pergh!! rambut lurus dalam masa singkat!"
.
mesti anda kat luar sana tercari produk yang boleh luruskan rambut tanpa pergi saloon? tercabar bila member2 rambut cantik, lembut.. boleh buat macam2 style lagi.
.
jom cuba gunakan produk straight pro- pelurus rambut.

kenapa perlu meggunakan straight pro- pelurus rambut??
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคmudah digunakan
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคtahan lama (3-6 bulan)
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคsatu set 3-4 kali penggunaan
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคboleh buat sendiri di rumah
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคjimat duit tanpa perlu rawatan rebonding
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคtiada kesan sampingan

membantu mereka yang mengalami..
-rambut kerinting
-rambut kering
-kurang keyakinan sebab rambut yg kerinting mcm megi kari
.
jom dapatkan produk straight pro - straightening hair set ni pada harga jimat dan berbaloi. ๐Ÿ˜Ž
.
hanya rm65/set
percuma postage
beli lebih ada less lagi.
.
.
๐Ÿ“ฒ whatsapp order โžก +60193735128
.
atau
.
klik link direct whatsapp di bio ig.
.
#straightpro #pelurusrambut #pelurusrambutmurah
1 0 3 hours ago

@straightpro_hana

straightpro_hana
Ada yang nak selit order lagi.. whatssap direct untuk fast respon.
.
.
jom cuba gunakan produk straight pro- pelurus rambut.

kenapa perlu meggunakan straight pro- pelurus rambut??
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคmudah digunakan
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคtahan lama (3-6 bulan)
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคsatu set 3-4 kali penggunaan
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคboleh buat sendiri di rumah
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคjimat duit tanpa perlu rawatan rebonding
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคtiada kesan sampingan

membantu mereka yang mengalami..
-rambut kerinting
-rambut kering
-kurang keyakinan sebab rambut yg kerinting mcm megi kari
.
jom dapatkan produk straight pro - straightening hair set ni pada harga jimat dan berbaloi. ๐Ÿ˜Ž
.
hanya rm65/set
percuma postage
beli lebih ada less lagi.
.
.
๐Ÿ“ฒ whatsapp order โžก +60193735128
.
atau
.
klik link direct whatsapp di bio ig.
.
#straightpro #pelurusrambut #pelurusrambutmurah
1 0 3 hours ago

@salononlinebondo

salononlinebondo
Lbih aktif di wa chat via wa ya๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
082234709715
yuuuks siapa lg yg mw kini anda tidak perlu capek2 keluar rumah buat perawatan๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
sekarang anda bisa hub wa 082234709715 menerima semua perawatan dari ujung kaki smpe rambut๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
smoothing,rebonding,hairmask,hairspa,creambath,body spa,ratus miss v,hair color,toning,perawatan wajah,perawatan paket manten,keriting bulumata,tanam bulumata,dll๐Ÿ˜๐Ÿ˜
wooooow ๐Ÿ˜๐Ÿ˜semua perawatan bisa di panggil krmh anda..tunggu apa lg yuuuks...cocok buat sista yg tdak ada wktu buat nyalon,sibuk dngan pkerjaan rumah,,kini tidak perlu bingung lg buat perawatan...syangi diri anda dengan merawat diri...๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
mementingkan kepuasan pelanggan....๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡
bisa add vi fb q lely zakiah
wa 082234709715
ig salon online bondowoso
pin bbm 5e6667be
#salononlinebondowoso#treadmentspa#perawatanpaketnikah#salonrumahan#rumahcantik#salonpanggilan#salonrambut#salonkeliling#perawatanwajah#perawatanbadan#smoothingsutra #perawatan#kritingbulumata#tanambulumata#eyelasekstension#cantik#bondowosohitsnew#salonbondowos #salon#perawatanrambutrontokwanita#salonrumahantpkualitasok#smoothingsutra #salonbondowoso#bondowosohitsnew#salon#cantikalami#salon#smoothing#bondowoso#smoothingsutra#smoothing#salonbondowoso
0 4 4 hours ago

@salononlinebondo

salononlinebondo
Lbih aktif di wa chat via wa ya๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
082234709715
yuuuks siapa lg yg mw kini anda tidak perlu capek2 keluar rumah buat perawatan๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
sekarang anda bisa hub wa 082234709715 menerima semua perawatan dari ujung kaki smpe rambut๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
smoothing,rebonding,hairmask,hairspa,creambath,body spa,ratus miss v,hair color,toning,perawatan wajah,perawatan paket manten,keriting bulumata,tanam bulumata,dll๐Ÿ˜๐Ÿ˜
wooooow ๐Ÿ˜๐Ÿ˜semua perawatan bisa di panggil krmh anda..tunggu apa lg yuuuks...cocok buat sista yg tdak ada wktu buat nyalon,sibuk dngan pkerjaan rumah,,kini tidak perlu bingung lg buat perawatan...syangi diri anda dengan merawat diri...๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
mementingkan kepuasan pelanggan....๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡
bisa add vi fb q lely zakiah
wa 082234709715
ig salon online bondowoso
pin bbm 5e6667be
#salononlinebondowoso#treadmentspa#perawatanpaketnikah#salonrumahan#rumahcantik#salonpanggilan#salonrambut#salonkeliling#perawatanwajah#perawatanbadan#smoothingsutra #perawatan#kritingbulumata#tanambulumata#eyelasekstension#cantik#bondowosohitsnew#salonbondowos #salon#perawatanrambutrontokwanita#salonrumahantpkualitasok#smoothingsutra #salonbondowoso#bondowosohitsnew#salon#cantikalami#salon#smoothing#bondowoso#smoothingsutra#smoothing#salonbondowoso
0 2 4 hours ago

@salononlinebondo

salononlinebondo
Lbih aktif di wa chat via wa ya๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
082234709715
yuuuks siapa lg yg mw kini anda tidak perlu capek2 keluar rumah buat perawatan๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
sekarang anda bisa hub wa 082234709715 menerima semua perawatan dari ujung kaki smpe rambut๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
smoothing,rebonding,hairmask,hairspa,creambath,body spa,ratus miss v,hair color,toning,perawatan wajah,perawatan paket manten,keriting bulumata,tanam bulumata,dll๐Ÿ˜๐Ÿ˜
wooooow ๐Ÿ˜๐Ÿ˜semua perawatan bisa di panggil krmh anda..tunggu apa lg yuuuks...cocok buat sista yg tdak ada wktu buat nyalon,sibuk dngan pkerjaan rumah,,kini tidak perlu bingung lg buat perawatan...syangi diri anda dengan merawat diri...๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
mementingkan kepuasan pelanggan....๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡
bisa add vi fb q lely zakiah
wa 082234709715
ig salon online bondowoso
pin bbm 5e6667be
#salononlinebondowoso#treadmentspa#perawatanpaketnikah#salonrumahan#rumahcantik#salonpanggilan#salonrambut#salonkeliling#perawatanwajah#perawatanbadan#smoothingsutra #perawatan#kritingbulumata#tanambulumata#eyelasekstension#cantik#bondowosohitsnew#salonbondowos #salon#perawatanrambutrontokwanita#salonrumahantpkualitasok#smoothingsutra #salonbondowoso#bondowosohitsnew#salon#cantikalami#salon#smoothing#bondowoso#smoothingsutra#smoothing#salonbondowoso
0 2 4 hours ago

@salononlinebondo

salononlinebondo
Lbih aktif di wa chat via wa ya๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
082234709715
yuuuks siapa lg yg mw kini anda tidak perlu capek2 keluar rumah buat perawatan๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
sekarang anda bisa hub wa 082234709715 menerima semua perawatan dari ujung kaki smpe rambut๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
smoothing,rebonding,hairmask,hairspa,creambath,body spa,ratus miss v,hair color,toning,perawatan wajah,perawatan paket manten,keriting bulumata,tanam bulumata,dll๐Ÿ˜๐Ÿ˜
wooooow ๐Ÿ˜๐Ÿ˜semua perawatan bisa di panggil krmh anda..tunggu apa lg yuuuks...cocok buat sista yg tdak ada wktu buat nyalon,sibuk dngan pkerjaan rumah,,kini tidak perlu bingung lg buat perawatan...syangi diri anda dengan merawat diri...๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
mementingkan kepuasan pelanggan....๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡
bisa add vi fb q lely zakiah
wa 082234709715
ig salon online bondowoso
pin bbm 5e6667be
#salononlinebondowoso#treadmentspa#perawatanpaketnikah#salonrumahan#rumahcantik#salonpanggilan#salonrambut#salonkeliling#perawatanwajah#perawatanbadan#smoothingsutra #perawatan#kritingbulumata#tanambulumata#eyelasekstension#cantik#bondowosohitsnew#salonbondowos #salon#perawatanrambutrontokwanita#salonrumahantpkualitasok#smoothingsutra #salonbondowoso#bondowosohitsnew#salon#cantikalami#salon#smoothing#bondowoso#smoothingsutra#smoothing#salonbondowoso
0 4 4 hours ago

@salononlinebondo

salononlinebondo
Lbih aktif di wa chat via wa ya๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
082234709715
yuuuks siapa lg yg mw kini anda tidak perlu capek2 keluar rumah buat perawatan๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
sekarang anda bisa hub wa 082234709715 menerima semua perawatan dari ujung kaki smpe rambut๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
smoothing,rebonding,hairmask,hairspa,creambath,body spa,ratus miss v,hair color,toning,perawatan wajah,perawatan paket manten,keriting bulumata,tanam bulumata,dll๐Ÿ˜๐Ÿ˜
wooooow ๐Ÿ˜๐Ÿ˜semua perawatan bisa di panggil krmh anda..tunggu apa lg yuuuks...cocok buat sista yg tdak ada wktu buat nyalon,sibuk dngan pkerjaan rumah,,kini tidak perlu bingung lg buat perawatan...syangi diri anda dengan merawat diri...๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
mementingkan kepuasan pelanggan....๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡
bisa add vi fb q lely zakiah
wa 082234709715
ig salon online bondowoso
pin bbm 5e6667be
#salononlinebondowoso#treadmentspa#perawatanpaketnikah#salonrumahan#rumahcantik#salonpanggilan#salonrambut#salonkeliling#perawatanwajah#perawatanbadan#smoothingsutra #perawatan#kritingbulumata#tanambulumata#eyelasekstension#cantik#bondowosohitsnew#salonbondowos #salon#perawatanrambutrontokwanita#salonrumahantpkualitasok#smoothingsutra #salonbondowoso#bondowosohitsnew#salon#cantikalami#salon#smoothing#bondowoso#smoothingsutra#smoothing#salonbondowoso
1 2 4 hours ago

@salononlinebondo

salononlinebondo
Lbih aktif di wa chat via wa ya๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
082234709715
yuuuks siapa lg yg mw kini anda tidak perlu capek2 keluar rumah buat perawatan๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
sekarang anda bisa hub wa 082234709715 menerima semua perawatan dari ujung kaki smpe rambut๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
smoothing,rebonding,hairmask,hairspa,creambath,body spa,ratus miss v,hair color,toning,perawatan wajah,perawatan paket manten,keriting bulumata,tanam bulumata,dll๐Ÿ˜๐Ÿ˜
wooooow ๐Ÿ˜๐Ÿ˜semua perawatan bisa di panggil krmh anda..tunggu apa lg yuuuks...cocok buat sista yg tdak ada wktu buat nyalon,sibuk dngan pkerjaan rumah,,kini tidak perlu bingung lg buat perawatan...syangi diri anda dengan merawat diri...๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
mementingkan kepuasan pelanggan....๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡
bisa add vi fb q lely zakiah
wa 082234709715
ig salon online bondowoso
pin bbm 5e6667be
#salononlinebondowoso#treadmentspa#perawatanpaketnikah#salonrumahan#rumahcantik#salonpanggilan#salonrambut#salonkeliling#perawatanwajah#perawatanbadan#smoothingsutra #perawatan#kritingbulumata#tanambulumata#eyelasekstension#cantik#bondowosohitsnew#salonbondowos #salon#perawatanrambutrontokwanita#salonrumahantpkualitasok#smoothingsutra #salonbondowoso#bondowosohitsnew#salon#cantikalami#salon#smoothing#bondowoso#smoothingsutra#smoothing#salonbondowoso
0 5 4 hours ago

@straightpro_hana

straightpro_hana
"fuyoo.. rambut lurus dalam masa singkat!"
.
mesti anda kat luar sana tercari produk yang boleh luruskan rambut tanpa pergi spa? tercabar bila member2 rambut cantik, lembut.. boleh buat macam2 style lagi.
.
jom cuba gunakan produk straight pro- pelurus rambut.

kenapa perlu meggunakan straight pro- pelurus rambut??
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคmudah digunakan
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคtahan lama (3-6 bulan)
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคsatu set 3-4 kali penggunaan
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคboleh buat sendiri di rumah
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคjimat duit tanpa perlu rawatan rebonding
๐Ÿ‘จ‍๐ŸŽคtiada kesan sampingan

membantu mereka yang mengalami..
-rambut kerinting
-rambut kering
-kurang keyakinan sebab rambut yg kerinting mcm megi kari
.
jom dapatkan produk straight pro - straightening hair set ni pada harga jimat dan berbaloi. ๐Ÿ˜Ž
.
hanya rm65/set
percuma postage
beli lebih ada less lagi.
.
.
๐Ÿ“ฒ whatsapp order โžก +60193735128
.
atau
.
klik link direct whatsapp di bio ig.
.
#straightpro #pelurusrambut #pelurusrambutmurah
1 0 4 hours ago