Loading...
Search result for #sayajual

@straightpromalysia

straightpromalysia
.
jom tukar style rambut ๐Ÿ˜Ž.
.
nanti nak g dating, nak jumpe member lama.. takkan masih rambut style lame kan๐Ÿ˜‰
.
.
mahu rambut lurus, lembut dan kemas tanpa perlu ke saloon ?? .
.
dah try teknik rebonding tapi masih tak puas hati dengan hasil nya? tambahan bau produk rebonding busuk dan tidak menyenangkan hidung anda? ๐Ÿ˜ท

jangan berhenti membaca !! .
.
produk straightpro - straightening hair set dihasilkan dari teknologi german. .
diperbuat dari bahan bahan premium dan selamat serta halal dipakai.
produk ini juga ada kelulusan kkm โœ…

satu set pelurus rambut ini anda akan dapat 3 produk sekaligus iaitu :
1- straightening cream (120 gram)
2- neutralizer cream (120 gram)
3- sleek & shine serum (30 ml)

paling best tentang produk ini, cara pakai nya sangat simple dan cepat. effect lurus rambut anda akan kelihatan serta merta !!.
.
.
.
jom dapatkan produk straight pro - straightening hair set ni pada harga terlajak laris. ๐Ÿ˜Ž
.
order whatssap 017-5354707 atau korang boleh je klik link di bio
.
.
#straightpro #krimpelurusrambut #pelembutrambut #pelurusrambut #krimrebonding #pomademurah #minyakrambut #bazaronline #igshop #lokalah #pomade #sayajual #kualalumpur #igshopmalaysia #instashopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualmurah #bazaaronlinemalaysia #malaysia #visitmyig #gadismelayu #awekmelayu #cantik #rempit #matmoto #kamixramai #codipoh
0 0 in a minute

@sopheastore

sopheastore
Sofea casual kurong .

price: rm149/pcs
buy 2 pcs for rm250

postage: rm8 to sm or rm12 to ss and add another rm2 for every item added .
color : navyblue .

material : top – japanese cotton , skirt – satin polyester (pleated)

size : s, m, l and xl

features : - nursing friendly (hidden zipper)
- modern kurong cutting
- straight skirt cutting
- round shaped neck line
- model wears s size and is 167cm tall

measurement : refer chart

www.wasap.my/60106508514

#sayajual #sayajualmurah #bajumurah #bajucantik #kurungcantik #kurungmurah #kurungmoden #kurungcasual #kurungcotton #kurung #bazaarpaknil
0 0 in a minute

@nabaellaaa

nabaellaaa
Yesss dalam detox pro ada garcinia combogia yang membantu untuk mengelakkan pembentukan lemak, melambatkan penyerapan karbohidrat, mengawal selera makan, mengelakan masalah jantung. .
jom try detox pro dari trudolly confirm puas hati๐Ÿ’–
.
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollykl #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil #uitm #uitmdihatiku #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #uitmmerbok #uitmarau #uitmmachang #uitmpenang #uitmshahalam #uitmdungun #uitmtapah #roadtosuccessteam #produkkecantikan #kurus #sayanakkurus #kuruscepat
#trudolly1stanniversarry #fazurabirthday #trufitz
0 0 in a minute

@fs_beautystore

fs_beautystore
Haa siapa yg tak kenal dengan isteri nabil yg comel ni. mommy zira perasan skrg ni jerawat jarang naik dkt bahagian dahi & hidung . mommy dah addicted sgt dgn perfect skin supplement ni ๐Ÿ˜ rasa sedap sangat tak macam supplement yg mommy pernah try. .
.
beribu testimoni berkesan. cuba tengok sekarang ! #testimonipss .
.
siapa lagi nak ciktyn bantu? boleh sangat ualls. kita bagi guide percuma lagi tau. tinggalkan no ws atau pm je no bawah tu
.
.
whatsapp "pss" ke
0183222485
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
0 0 in a minute

@bebeautifuul.kbeauty

bebeautifuul.kbeauty
3ce blush cushion 8g; a dewy water-base which leaves a pure tinge of colour to help complete a watercolour makeup look ๐Ÿ˜šโœจ
.
ready stock rm68 only! .
to place order: whatsapp 014-521 6308
.
#sayajual #sayajualmakeup #koreanmakeup #kbeauty #kbeautymalaysia #3cemalaysia #3cevelvetliptint #3celiptint #3ce
0 1 in a minute

@fs_beautystore

fs_beautystore
Haa siapa yg tak kenal dengan isteri nabil yg comel ni. mommy zira perasan skrg ni jerawat jarang naik dkt bahagian dahi & hidung . mommy dah addicted sgt dgn perfect skin supplement ni ๐Ÿ˜ rasa sedap sangat tak macam supplement yg mommy pernah try. .
.
beribu testimoni berkesan. cuba tengok sekarang ! #testimonipss .
.
siapa lagi nak ciktyn bantu? boleh sangat ualls. kita bagi guide percuma lagi tau. tinggalkan no ws atau pm je no bawah tu
.
.
whatsapp "pss" ke
0183222485
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
0 0 in a minute

@effa_fashion_style2

effa_fashion_style2
Mikayla syarie suit
.
harga: rm130
.
add on rm10 untuk xxl
.
free postage
.
material high quality
mengunakan fabrik como creep yang berquality .. material kain tebal, xjarang, xpanas,dan wrn super hot tahun ini
.
design yang eksklusif syari'e
rekaan yg modern & trending dengan hiasan mewah butang di tangan dan design tetap mengekalkan identiti muslimah sejati
.
bff frendly untuk si ibu
zip di hadapan baju amat sesuai untuk ibu yang meyusukn baby dimana sahaja dan kami juga mempuyai satu lapisan untuk menutupi bahagian dada sekiranya baby meyusu..mudahkan๐Ÿ˜‰
.
ibu pregnant
juga sesuai untuk di gayakn bagi ibu yang megandung kerana potongan baju yang kami reka amat sesuai untuk menutupi baby bump ibu megandung dan seluar palazo kami mempuyai potongan seluar yang sedikit besar di bahagian punggung,getah penuh di bahagian belakang seluar dan seluar bercawat panjang ..
.
mesra whuduk
hidden zip di dada,belakang baju dan kedua belah lengan untuk memudahkan anda mengambil whuduk di mana sahaja
.
5 pilihan colour terbaru
yesss! ini adlah super hot colour pada tahun ini
.
sesuai untuk di gayakan:
(+) majlis kenduri
(+) , ootd, dan dinner,
.
proses oder 2-3 hari
.
untuk order whatsapp " 019-388 0402 "
.
klik #blousebyeffa : untuk lihat koleksi blouse / top yang lain

#paknilreviewpercuma #sayajual #sayajualbaju #suitmuslimah #sayajualmurah #suitmurah #suitwanita #suitmuslimahmurah #pakaianwanita #hijabista #blouselabuh #blouselabuhmurah #hijabistamalaysia #bajumuslimah #nursingblouse #blousemuslimah #nursingblousemurah #suitsyariemurah #suitsyarie #plainblouse #nursingfriendlyblouse #plainblousemurah #bajucantik #suitsyariemalaysia
0 0 in a minute

@jamuratumalaya_putrajaya

jamuratumalaya_putrajaya
.
minggu ni ada promosi jrm tau. time promosi macam ni lah boleh dapat harga murah murah. pembelian rm200 dalam satu resit pun syira akan bagi free gift tau. haaa siapa nak cepat2 whatsapp k ๐Ÿ˜‰
.
.
untuk sebarang pertanyaan mengenai jamu ratu malaya, boleh :
.
๐Ÿ“ฒ whatsapp/call 0137615262 (click link in my bio)
๐Ÿ“ฅ boleh dm saya .
๐Ÿš˜ penghantaran segera .
โœ” produk original
๐Ÿ› pembelian rm80 dan keatas akan dapat harga ahli (lebih jimat)
.
๐Ÿก free cod putrajaya dan berdekatan
๐Ÿ“ฎ post seluruh malaysia
.
#jamu #jamuratumalayaputrajaya #jamuratumalaya #wujapinkish #royalv #ptd #bondarozita #melaka #perak #kualalumpur #cyberjaya #malaysia #sayajual #jamubondarozita #kurmadhuha #sihat #kuat #putrajaya #freecod #posseluruhmalaysia #mustanir #klcc #pwtc #produkoriginal #jomcantik #jomsihat #royalvoriginal
0 2 in a minute

@bieyadawiah

bieyadawiah
Repeat order 3 set!!!
.
bkn utk diri sendiri je.
kawan pun dah terjebak dgn teh kurus viral ni.
semua pakat nak kurus mudah pantas murah!!! dgn slimming dtox tea n kakicantiq tea by medina desire. .
jom reramai kurus bersama kami. .
slimming detox tea™ : rm15
kaki cantiq ™(slim leg) : rm25

postage add : rm8 (sm) / rm12 (ss)

order combo set = rm 48 (sm) / rm 52 (ss)
to order : whatapps 013-6402508
1 0 in a minute

@fs_beautystore

fs_beautystore
Haa siapa yg tak kenal dengan isteri nabil yg comel ni. mommy zira perasan skrg ni jerawat jarang naik dkt bahagian dahi & hidung . mommy dah addicted sgt dgn perfect skin supplement ni ๐Ÿ˜ rasa sedap sangat tak macam supplement yg mommy pernah try. .
.
beribu testimoni berkesan. cuba tengok sekarang ! #testimonipss .
.
siapa lagi nak ciktyn bantu? boleh sangat ualls. kita bagi guide percuma lagi tau. tinggalkan no ws atau pm je no bawah tu
.
.
whatsapp "pss" ke
0183222485
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
1 0 in a minute

@dermags_kl

dermags_kl
Kelebihan dermags bb cushion spf50 pa+++
.
dermags bb cushion menggunakan span yang bersifat "antimicrobial" dan "antibacterial"
memberikan efek sapuan yang jauh lebih sekata. ianya menjadikan 100% serapan bb cushion dapat dipindahkan ke permukaan kulit wajah sewaktu digunakan.
.
q: adakah span dermags bb cushion boleh dibasuh dan dicuci?
.
a: anda boleh mencuci span sapuan anda menggunakan bahan pencuci lembut dan air suam jika perlu.
.
bekas dermags bb cushion juga adalah dari jenis kedap udara menjadikan kurang risiko pembiakan kuman. (ini adalah penting kerana gabungan lembap dan gelap boleh menggalakkan pembiakkan kuman).
.
manfaat dermags bb cushion spf50 pa+++ dapat membantu:
๐Ÿ‘‰bertindak sebagai bedak asas perlindungan wajah
๐Ÿ‘‰mencerahkan dan melembapkan wajah
๐Ÿ‘‰menutup cela, parut, jeragat, dan jerawat pada wajah
๐Ÿ‘‰membantu menganjalkan dan meremajakan kulit wajah
๐Ÿ‘‰melindungi kulit wajah secara total dari sinaran uv berbahaya
๐Ÿ‘‰membantu menjadikan muka bebas cela
๐Ÿ‘‰membantu menaikkan keserian wajah secara semuladi.
.
.
cara penggunaan:
๐Ÿ‘‰sapukan wajah menggunakan puff yang disediakan dan sekatakan pada keseluruhan wajah.
.
.
berminat? boleh wasap kakzue ye๐Ÿ˜Šโค
019-3282553
019-3282553
.
1 2 just now

@leedee.official

leedee.official
Assalamualaikum good morning uollsss.. haaa jom dengar apa makcik founder ni bebel pasal leedee ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ
1 1 in a minute

@victoriasecretfragrance

victoriasecretfragrance
Nak wangi lagi? spray bodymist je tak cukup wangi? jom try pakai sekali dgn lotion ni ๐Ÿ’–
.
victoria secret lotion 236ml
.
price: rm 70 free pos
.
*vs lotion tube 236ml*
coconut passion
love spell
aqua kiss
charmed
secret charm
amber romance
vanilla lace
blush
pure seduction
sheer love
pure seduction *lace*
love spell *lace*
.
๐Ÿ’ฏ original
๐Ÿšซ no imitations or gred
๐Ÿš› import from us
๐Ÿ’– have barcode boleh check onlone
.
#victoriasecret #victoriasecretmalaysia #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysiamurah #perfume #perfumemurah #vs #vsmurah #vsmalaysia #vsmalaysiamurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretbodymistmurah #victoriasecretbodymistmalaysiamurah #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #sayajual #sayajualvictoriasecret #sayajualperfume #3rm100 #victoriasecretori #victoriasecretorimurah #victoriasecretoriginalmurah #victoriasecretoriginal #victoriasecretoriginalmalaysia #pureseduction #victoriasecretpureseduction #victoriasecretborong #victoriasecretwholesale #bombshellbodymist
0 0 in a minute

@emas_termurah_chqda

emas_termurah_chqda
#rantaileherchoker
peminat rantai choker
yang ni ready stock & available
800+ ke 1k+ yang ni ๐Ÿ˜˜
.
.
.
1 2 in a minute