Loading...
Search result for #sayajual
Follow ▶️ ig ⏺️ @koleksiyoutubeez 😍
___________________________
salam jumaat follower yang admin cintai💝.
jom ertikan nilai pengorbanan mereka😇hargai mereka.
merekalah ibu,isteri,kakak yang ada disekeliling kita. 💖love them k💖
______________________________
🎥c&e 📕tag your friends♀️♂️
.
#youtube #video #lawak #vines #like #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igers #igersmy #vscocam #balm #bazar #nrc #nrccolours #bazarpaknil #bazaarpaknil #igshop #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astro #sayabeli #malaysia #brunei #paidreview #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #natural
56 2,677 23 hours ago
Follow ▶️ ig ⏺️ @koleksiyoutubeez 😍
___________________________
besauuu😱 betul teddybear🐻 ni.tapi tak sanggup admin nak ternak benda ni..😂😂😂🤣makan kuat.takde pulus la🤣
______________________________
🎥@9gag 📕tag your friends♀️♂️
.
#youtube #video #lawak #vines #like #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igers #igersmy #vscocam #balm #bazar #nrc #nrccolours #bazarpaknil #bazaarpaknil #igshop #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astro #sayabeli #malaysia #brunei #paidreview #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #natural
29 1,115 Yesterday
. hai gaissss.

yang mana rasa nak buat kenduri popis tu, boleh la whatsapp and order dengan abg popis tau. cuti2 ni mesti la ramai berkumpul bersama sanak saudara terchenta kan 💕💕 .

gigih tak abg popis berpanjatan kerusi yg di dabelkan untuk secebis flatlay popis ini? 🤣🤣 anyway kedai popis buka macam biasa hari ni. 3 - 6.30 petang. .

thanks.

#popis #popisbyhanifmz
#popiapisang #banana #bananaroll
#food #foods #foodie
#foodies #eat #eating
#malaysia #terengganu #kualanerus
#kualaterengganu #baturakit #sayajual
#jjcm #jjcmtv3 #akusuka
#jommakan #makan #makanan
19 460 9 hours ago
Tak nak ke rumah anda cantik mcm selebriti hanis zalikha?

rumah anda pun boleh cantik jugak mcm artis tau 🤣🤣 sumber idea gambar : hanis zalikha

jom ubah suai kediaman anda !!! sebarang pertanyaan..
meh whatsapp / pm laju2.. kami sedia membantu anda
whatsapp kami sekarang 📞 ☎️ +017 346 9097

atau klik pada link profile ig ini untuk direct whatsapp kepada team kami ✔ingat rumah anda, ingat cantikwall!! #wainscoting #wainscotingmalaysia #wainscotingkl #wainscotingselangor #wainscotingklselangor #wainscotingmurah #wall #dindingcantik #hiasrumah #rumah #rumahbaru #ideadeco #interior #interiordesign #wainscotingsepang #wainscotingputrajaya #wainscotingbangi #sayajual #cantik #idea #renovate #renovaterumah #hiasandinding #wainscotingampang #wainscotingklselangormurah #diy #sayajual #rumahkusyurgaku #diyhomedecor #diy #homedecor #ideadecor #wainscotingampang
2 121 1 hour ago

@kemie.collection

kemie.collection
Stok dah semakin susut.. uolls dah grab utk merdekaraya sale ??
.
.
haaa.. sementra harga sale mai la.. valid smpi 31.8 sahaja tau
.
.
hari- hari cantik berkurung cotton.. sapa yang tak nak shantikn😍
.
✔️100% cotton ( english cotton mmg sedap pakai awak.
✔️mudah di iron.. sesuai untuk ibu yg busy.. dah beli confirm repeat order berkali2
.
kurung moden

rm59 exclude postage

saiz xs - xxl
berminat blh terus wasap👇👇
0145166435
.
.
#sayajual #murah #bajukurungmurah #bajukurungmini #kurungmini #kurungminimurah #bajukurungpahang #kurungpahang #kurungpahangmurah #kurungmodern #kurungmodenmurah #kurungmoderncantik #kurungcotton #englishcotton #angguncotton #angguncottonmurah #cikgu #kakitangankerajaan #uitm #umt #unisza #politeknik #upsi #upm #um #uthm #utm #ukm #unimas #usm
0 0 in a minute

@new_preloved_byziela

new_preloved_byziela
0 0 in a minute

@kemie.collection

kemie.collection
Stok dah semakin susut.. uolls dah grab utk merdekaraya sale ??
.
.
haaa.. sementra harga sale mai la.. valid smpi 31.8 sahaja tau
.
.
hari- hari cantik berkurung cotton.. sapa yang tak nak shantikn😍
.
✔️100% cotton ( english cotton mmg sedap pakai awak.
✔️mudah di iron.. sesuai untuk ibu yg busy.. dah beli confirm repeat order berkali2
.
kurung moden

rm59 exclude postage

saiz xs - xxl
berminat blh terus wasap👇👇
0145166435
.
.
#sayajual #murah #bajukurungmurah #bajukurungmini #kurungmini #kurungminimurah #bajukurungpahang #kurungpahang #kurungpahangmurah #kurungmodern #kurungmodenmurah #kurungmoderncantik #kurungcotton #englishcotton #angguncotton #angguncottonmurah #cikgu #kakitangankerajaan #uitm #umt #unisza #politeknik #upsi #upm #um #uthm #utm #ukm #unimas #usm
0 0 in a minute

@furaiha.perak

furaiha.perak
Pernah tak cuba beauty water by furaiha ni?
.
.
hanya spray je kat muka, dah rasa syok semacam tau. bukan saja buat makeup uolss tahan dan nampak glowing. tapi pori-pori muka pun makin mengecil.
.
.
kulit kering pun jadi lembap guna beauty water ni. kalau bergabung dengan satin skin cushion tu, nampak mekap awak smooth glowing jaaa.
.
.
sekarang kalau dapatkan dua item ni, memang berbaloi sebabnya tengah ada promo rm100 jer, jimat ke idok?
.
.
cepat grab sebelum tak sempatt. memang hot selling tau.
.
.
💰 rm60 ▶ beauty water
💰 rm100 ▶ beauty water + satin skin cushion
.
.
dm/whatsapp 📲 012 534 6440 (klik link wasap di bio)
.
.
#promomautfuraiha #irichempire
1 0 54 minutes ago

@catalogue_sc

catalogue_sc
Let's choose your favourite colour ☺️💕
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
this matte satin silk eyelash available in 29 different colours ! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌸 material : matte satin silk
🌸 price : rm 27 (exc postage)
🌸 measurement : 1.9m x0.9m
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
to purchase kindly whatsapp 📲017-6877148
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#mattesatinsilk #mattesatin #satinshawlmurah #eyelashshawl #eyelashshawlmurah #satineyelash #shawlmurah #duckscarves #sayajual #sayajualshawl #sayajualshawlmurah #sayajualmattesatin #sayajualtudung #duckscarf #duckscarvesinspired #sisjual
0 0 in a minute

@trueblossom.co

trueblossom.co
Alhamdulillah brg selamat smpai. makin ramai yg repeat order mooncat soap ni tau 🙈. boleh hilangkan blackhead, mencerahkan kulit and lembutkan kulit. 100% natural and wangiii. beli dengan kita, kita bg free net utk guna dgn sabun tu so nnt buih bnyk 😍. jimat sebab besar so bleh potong2. rm53 je exclude pos.
.
#skincarekoreamalaysia #sayajualskincarekorea #sayajualinnisfreemalaysia #sayajualinnisfreemalaysia #sayajual #bazaaronlinemalaysia #bazaarpaknilmurah #sayajualskincare #skincarekoreamurah #koreanskincare #sayajualmurah #korea #murah #skincarerants #skincarereview #miracletoner #sayajualtoner #skincarekorea #koreanskincaremurah #cosrx #sayajualcosrx #cosrxmalaysia #sayajualnacific #nacificphytoniacin #sayajualnacificphytoniacin #sayajualmooncatsoap
0 0 in a minute

@elcahco.mia

elcahco.mia
Bintik hitam selesai dengan rm39✨

supplement kak esah ibarat cili padi 🌶. kecil kecil berisi gitu. siapa lagi ada masalah kulit tak dapat nak selesaikan dalam masa 7 hari ni marilah cuba #kudapkudapteruscantik kak esah! cap cus cantik ✨✨

whatsapp 0134934492
.
.
#supplementkakesah #sayajual #supplementpemutih #supplementglowing #kulitputih #kulitglowing #kudapkudapteruscantik #elcahco #elcah #elcahcobangi #elcahcoselangor #elcahcoterengganu #elcahconegerisembilan #elcahcoshahalam #elcahcoperak #elcahcokelantan
0 0 just now

@vitaminorganik

vitaminorganik
Musim hfmd! mommies please alert! 🙏
.
bila tengok sekarang tengah musim hfmd, terpaksa batalkan niat nak bawak anak-anak keluar main dekat playground.
.
yela, kita pun tak tahu kan kita boleh dapat hfmd tu dekat mana, bila nak kena. so, jalan terbaik adalah ambil langkah berjaga-jaga.
.
ada mommies yang share, anak diorang kena hfmd sebab berjangkit dekat taska, dekat playground. semoga semua baby yang terkena hfmd cepat sembuh ya. allahumma ameen.
.
langkah berjaga-jaga yang boleh diambil :
.
✅ kurangkan aktiviti luar & tempat awam
✅ jaga kebersihan diri anak-anak
✅ cuci mainan anak dengan kerap
✅ buang najis anak dengan cermat
✅ jangan berkongsi barang anak
.
if ada anak yang dah dijangkiti dengan hfmd, boleh ikhtiar dengan herbal blend cream.
.
macam testimoni ni, ibunya ikhtiar sapukan herbal blend dekat kulit muka dan tangan. alhamdulillah. serasi dan berkesan. parut dan ruam tebal pun dah surut.
.
insyaallah dapat bantu atasi hfmd sebab herbal blend ni dah diyakini selamat untuk baby dan kanak-kanak. 👍
.
whatsapp untuk lebih info okay?
.
nisa fuzi
013-6448528
.
#sayajual #sayajualshaklee #shakleemalaysia #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleepuchong #shakleeserdang #shakleecheras #shakleebtho #vitaminc #vitamincshaklee
0 0 just now

@jafny_autumnz

jafny_autumnz
🦄autumnz wide neck bottle 5oz🦄
.
🍿autumnz wide neck breastmilk storage bottle is specially designed for safe and extended storage of breastmilk.
.
🍿safe & non toxic (bpa free)
us fda approved material for safe storage.
.
🍿made of 100% food grade polypropylene (pp) for safe & longer storage.
.
🍿compatible with most breastpumps (spectra m1, s2, s9, autumnz passion ii, autumnz essential, autumnz serene, autumnz bliss, autumnz blossom, autumnz swift, autumnz carey etc) that fit wide neck bottle – can pump directly into the bottle.
.
🍿printed ounce/ml markings for durability.
.
🦄contains 8 pcs per box
🦄free 5 pcs milkbag
🦄rm 40 each box
🦄rm 8 (postage sm)
🦄rm 11 (postage ss)
.
📱whatsapp : 013.424.0702
🎥follow instagram : @jafny_autumnz .
👍🏽like fb page : jafny_autumnz
.
.
#wideneckbottle #wideneckbottlemurah #autumnzmurah #autumnzmalaysia #autumnzbreastpump #autumnzbreastpumpmurah
#breastpumpmurah #sayajual #bazaarpaknil
#coolerbagmurah #breastpumpcoolerbag #storagebottlemurah
0 0 in a minute

@faridaboutique

faridaboutique
Alhamdulillah
thanks for your support 😊

#butikkakdah
#sayajual
#bazaarpaknil
#prelovedmalaysiamurah
0 0 in a minute

@ryna_collections2

ryna_collections2
Ready stock
.
set timberland 11 in 1
gred 3a
**dpt spt dlm gambar
.
.
price (rm) :
130 sm
140 ss
🚚free postage 1m'sia
.
.
how to order??
📷 screenshot picture
📲 wasap to 017-5741257 @ klik link wasap di profile
.
.
#sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualhandbag #sayajualbag #handbag #bag #begtangan #handbagmurah #handbagbranded #handbagmurahmalaysia #handbagcantik #handbagmalaysia #handbagmalaysiaonline #igshopmalaysia #igshopmurah #instashop #instashopmurah #onlineshop #shoppingonlinemalaysia #bazaarpaknil #instapemes #setcombo #handbagbergred #wrislet #setformen #wallet #purse #dinnerbag #sethantaran
0 0 in a minute

@furaiha.perak

furaiha.perak
♨ promo maut furaiha ♨
.
.
cepat dapatkan after glow aqua cleanser @ beauty water hanya rm60 sahaja!
.
.
dm/whatsapp 📲 012 534 6440 (klik link wasap di bio)
.
.
#promomautfuraiha #irichempire
1 0 1 hour ago

@azmd.personalshopper

azmd.personalshopper
Grab fast‼️ place your order now (eta : 1 month) 💓

fossil watch for woman (gift set)

free postage

price : rm590.00 only
deposit : 50%, balance-1 month 💋
colours : as pictured above

#dmazwatch #original #authentic
#preorder #sayajual #sayajualjam #jamtangan #sayajualfossil #dmazfossil #mrsd
#kuching #perlis #kedah #pulaupinang #perak #selangor #negerisembilan #melaka #johor #pahang #kelantan #terengganu #sarawak #sabah #kualalumpur #labuan #malaysia #uitmsamarahan #unimas pic: 0128855586 (azlan) - sms/whatsapp
0 0 in a minute

@roket_follower_malaysia

roket_follower_malaysia
Wah!! tak sangka ade lagi yang tak boleh repost!😫! ramai dm admin mcm ne cara repost, takpe nanti dah dm admin akan bagi gambar dan caption pastu screenshot dan copy je. senang!!😱
.
dm inbox kami segera, dan kami akan bagi gambar dan caption.😍😘
.
#igersmalaya #vscomalaysia #uitm #uum #universitimalaya #malaysia #ikutcarakita #my_genggua #igersmy #prismamalaysia #uitmshahalam #uia #kolejkomuniti #pokemongo #sayajual #bazarpaknil #kosmetik #bajukurung #malaysia #fitmalaysia #akuyangpakaikauyangpanas #assalamualaikum #mobilelegends
0 7 in a minute

@new_preloved_byziela

new_preloved_byziela
1 0 in a minute

@jubah_annur

jubah_annur
👑sale👑
.
irena plain blouse

size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55

material: fursan spesso ( tebal, senang iron, tak panas, tak licin)
🌟tangan zip sorok
🌟depan zip sorok 13"
🌟lace bunga
.
🎈 harga sales: rm49 (tak termasuk pos)
.
🎈postage : rm8 sm / rm10 sw / rm11 sb
.
🔊 whatsapp : 0122014716

#irenaplainblouse #blousecantik #blouses #blouse #blousecantik #blouselabuh #blousemurah #blouselabuhcantik #blouselabuhmalaysia #blouselabuhmurah #blouselabuhmuslimah #blouselabuhmurahmalaysia #bazarpaknil #sayajual #wudhukfriendly #wudhufriendlyblouse #blousemuslimah #blousemuslimahmurah
0 0 in a minute

@wintercoat_travel

wintercoat_travel
Admin restock wintercoat terlajak lariss!!! limited ready stock!!! hot selling!!! jom dapatkan koleksi sebelum out of stock 💃🏻💃🏻☃️✈️😍😍 📱wassap for more detail (measurement)- 01132152966

@wintercoat_travel 🎒
@wintercoat_travel 🌷
@wintercoat_travel
#shopping #wintercoat #winterjacket #wintersale #autumn #winter #spring #mytravelcorner #traveling #adventure #lovetravel #loveshoesboot #boots #travel #trustedseller #shopping #coat #sayajual #sayajualmurah #style #stylish #instashop #instashopmalaysia #kakitravel #traveler #bazarmurahmurah #bazarmurah #sale #murahmeriah #kedaionline #jualan
0 1 in a minute

@shop_shopping_co

shop_shopping_co
Ready stock 🔥🔥🔥
.
nike air force
.
size : 40 - 45
.
🔥rm 90🔥
.
free postage 💯
.
ws : 010-2705470
.
#kasut #nike #nikeairforce #terbaik #kasutstylo
#kasutmurah#kasutlawa #murahmurah#lawalawa#berbaloi #sayajual#rugitakbeli#puashati
0 3 in a minute