Loading...
empayarhipsters

@empayarhipsters

kasut / Sneaker / Gelang Murah
Yesterday
empayarhipsters Airmax ultra ■maroon ■gred aaa ■kualiti memang terbaek ■murah . harga bawah rm100 . follow @feedback_empayarhipsters . tag rakan-rakan anda . cepat encik/tuan/puan/pakcik/makcik/bang/akak/adik/ jangan tunggu lama-lama nanti di ambil orang.mari beli dekat kami…..kalau berminat direct massage or wasap kami…banyak barang yang lawa , bergaya dan keyakinan penampilan untuk anda .. harga yang murah kami tawarkan untuk anda . . •macam mana dengan kualiti? ★kualiti memang cunnnn habiss ☆☆☆☆☆ •macam mana nak oder? ★haaa ikut cara dekat bawah . . . cara pembelian: 1.skrinshot gambar 2.tekan link wasap kami 3.hantar gambar yang anda telah skrinshot kan 4.bagi alamat anda dan menunggu . . . . tunggu apa lagi pilih lah .. semoga menikmanti barang kami #sneakers #kasutcantik #kasutreadystock #tee #tshirtcantik #thshirtmurah #hipstergram #murah #segardariladang #hipsterstyle #hipster #swag #supreme #kasutmurahmalaysia #kaasutboots #bajumurah #m #sneakersmurah #adidas #nike #puma #janoski #lelong #shop #airmax #igshop #opendropship #kasutviral #caridropship
1 44
hasmeela.beauty

@hasmeela.beauty

HASMEELA BEAUTY (SA0395763-U)
2 days ago
hasmeela.beauty | rare | raw | organic | _ bismillah..assalamualikum❤ moga diberi kesihatan dan dipermudahkan urusan hri ni... _ dah lama rasanya kak ain tak update stok..ada yang bertanya masih ada ke stok madu kelulut hasmeela..? ye masih ada, tetapi sgt sgt sgt limited... _ stok madu kelulut hanya tinggal 4 botol (130g) sahaja...😇 untuk madu 270g, 670g & 1 kg semua dah sold out ye harap maklum...alhamdulillah❤ _ sebelum kak ain restock yang lain, utk stok last ni kak ain nak beri harga kasih sayang.....nak ke nak??#firstcomefirstserve _ nak join postage esk, blh direct whtsapp kak ain cecepat naa..stok terhad!!! 😊 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 www.wasap.my/60193020808 www.wasap.my/60193020808 www.wasap.my/60193020808 _ #itsallaboutkelulut #produkberasaskanmadukelulut #hasmeelabeauty #hasmeelabeautysoap #hasmeelahoney #madukeluluthasmeela #stinglessbee #meliponine #rawhoney #madukelulutasli #superfood #pure #organic #homemade #rare #raw #segardariladang #produkkecantikan #produkkesihatan #supplement #penternaklebahkelulut #fight4ori #sayajualmurah #sayapakaisayajual #pakaiyangbaikbaik #gunayangbaikbaik #trustedseller #siyesbuyer _
0 29