Loading...
Search result for #segardariladang
Ini baru betul-betul minum jus nanas segar ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚. gadis yang pegang buah nanas namanya debra daripada kaum kelabit. #segardariladang #cucukstraw #nanasbario #albumkosmo
4 220 May 2016
Durian segar dari ladang!!! (gambaq bakaq line cikitttt) . isi kuning rasa dia x yah cakap laaaa . memang bikin rindu serindunya ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜ƒ . peminat2 durian di negeri #selangor jangan lupa mai singgah gerai kami di kota damansara & paya jaras . kami beroperasi bermula pada khamis (11/5/2017) ใ€‹10am - 12am . jangan lupa mai bawak family dan kawan2 sekali ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜‰ . #paktehbuahempayar #saudagarjalanan #segardariladang #penangmai #menjemputrezekiallah #berniagaitusunnah
2 112 May 2017
Bismillah... dua hari lepas beli kepala ikan merah ni. size xxl kot! betul2 nak jamu encik suami hari ni selepas berminggu-minggu dapur saya tak berasap. #segardariladang ikan ni. isi kenyal lagi macam isi ayam. makan dengan nasi panas! #alhamdulillah #marvelous #sebijirasakarimamak #jamuselera #jemput
20 114 October 2015
Acah2 nak gambar cantik, buat la diy lighting box utk photog susu berperisa.. apa pun, kalau nk susu kambing asli berperisa boleh contact abam. ada perisa strawberi, jagung, honeydew, coklat, cappucino dan asli. semua sedap, cappucino paling laku kerasss.. stok sentiasa kena buat dan topup. kenapa ada perisa? abam nk korang nikmati kebaikan susu kambing asli segar dr ladang abam sendiri tanpa ada rasa khuatir dgn "goaty taste" org jawa ckp. insyallah tanpa bau dan rasa kambing. eh, tp ada juga yg nak rasa "goaty taste" tu, lg kaww dan power katanya, xpe, boleh amik yg asli. tanpa gula, perisa dan pewarna. call abam utk tempah susu kambing, ada delivery juga (free utk 15km radius) dgn minima order 12 botol. 0132003482 (anas) 0132003482 (anas) 0132003482 (anas) www.jariahagrofarm.blogspot.com fb: jariah agro farm #susukambing #susukambingsegar #segardariladang #susukambingasli #shahalam #klang #jariahagrofarm
0 14 August 2017

@kpkopies

FOOD TRUCK
1 22 23 hours ago

@laila_albakri

Lailatul Saadah Muhd Albakri
0 37 2 days ago

@kpkopies

FOOD TRUCK
0 23 2 days ago

@thekoppi

D BEST ORGANIC COFFEE IN M'SIA
Imbasan kisah semalam. . proses mengisar biji kopi organik yang telah direhatkan,sedang dimulakan. bismillahirrahmanirrahim. . . . tempahan. . www.wasap.my/60189235644 www.wasap.my/60189235644 www.wasap.my/60189235644
1 40 2 days ago

@binwaharpsgrocer

BinWaharp's Grocer
Salam hujung minggu semua!! lama achik menyepi kan? biasalah cuti tahun baru cina achik hibernate je dekat rumah. haa korang ada datang tak kedai achik? . . ni sempena cuti panjang sikit ni achik ada berita baekk punya. achik ada jual nangka madu segar dari ladang!! memang sedap sejuk-sejuk gitu. manis dia memang buat achik nawnaw rasa sampai sambil achik taip pun achik telan air liur. . . rasanya susah kan korang nak cari nangka madu yang ada jual dekat grocer macam achik ni. kalau jual tepi jalan kadang-kadang terlepas nak pusing balik mesti malas kan? alah achik kenal sangat korang. . . nangka madu ni special sebab achik jual hari ni dan esok sahaja. kebun achik sendiri tau. achik tanam dengan penuh kasih sayang. . . haa ada bini korang atau mak korang mengidam nangka madu? jangan tunggu lagi! datang @binwaharpsgrocer sekarang!! achik siap bagi tester lagi. kalau nak lagi rare korang makan nangka madu ni dengan rojak buah dekat kedai achik ni. alahai nangis rasa! . . #binwaharspgrocer #binwaharpsgrocersaujanautama #nangkamadu #halalantayyibaninside #segardariladang
0 14 3 days ago

@rahasiacepathamil9

solusi diet dan promil
Selamat siang bunda,, alhamdulillah.. ๐Ÿ”ฅtestimoni terbaru lagi๐Ÿ”ฅ lagi2 kami memberikan bukti manfaat dari herbal bee, yakni keberhasilan hamil untuk yang kesekian kalinya dari salah satu customer kami ini,, alhamdulillah.. jum'at berkah, 16 februari 2018,, kali ini kabar bahagia itu datang dari: nama : maaf privasi bunda usia : istri (40th) & suami (44th) tidak memandang usia kalau bunda mau ikhtiar dan terus berusaha bunda. ๐Ÿ‡ฒ‌๐Ÿ‡ฆ‌๐Ÿ‡ธ‌๐Ÿ‡ฎ‌๐Ÿ‡ญใ€€‌๐Ÿ‡ฌ‌๐Ÿ‡ฆ‌๐Ÿ‡ฐใ€€‌๐Ÿ‡ต‌๐Ÿ‡ช‌๐Ÿ‡ท‌๐Ÿ‡จ‌๐Ÿ‡ฆ‌๐Ÿ‡พ‌๐Ÿ‡ฆใ€€‌๐Ÿ‡ฉ‌๐Ÿ‡ฆ‌๐Ÿ‡ณใ€€‌๐Ÿ‡ท‌๐Ÿ‡ฆ‌๐Ÿ‡ฌ‌๐Ÿ‡บใ€€‌๐Ÿ‡ฉ‌๐Ÿ‡ช‌๐Ÿ‡ณ‌๐Ÿ‡ฌ‌๐Ÿ‡ฆ‌๐Ÿ‡ณใ€€‌๐Ÿ‡ต‌๐Ÿ‡ท‌๐Ÿ‡ด‌๐Ÿ‡ฒ‌๐Ÿ‡ฎ‌๐Ÿ‡ฑใ€€๐Ÿ‡ฐ‌๐Ÿ‡ฆ‌๐Ÿ‡ฒ‌๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ”ธ๐Ÿ”ธโ”โ” ‌๐Ÿ‡ง‌๐Ÿ‡บ‌๐Ÿ‡ฐ‌๐Ÿ‡น‌๐Ÿ‡ฎ‌๐Ÿ‡ฐ‌๐Ÿ‡ฆ‌๐Ÿ‡ณ‌ใ€€๐Ÿ‡ธ‌๐Ÿ‡ช‌๐Ÿ‡ณ‌๐Ÿ‡ฉ‌๐Ÿ‡ฎ‌๐Ÿ‡ท‌๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ’Š๐Ÿ’‰๐Ÿ”ธ๐Ÿ”ธ dengan sekian banyaknya testi akan manfaat herbal bee, masihkah bunda enggan mengeluarkan materi yg memang terbilang tidak sedikit. namun, itu semua hanya untuk menghadirkan sang buah hati ayah bunda.. yukk bunda, maksimalkan promil bunda bersama kami, buang semua ragu di benak & hati bunda, yakinkan diri bunda bahwa bunda juga bisa seperti beliau yg lebih dulu positif ๐Ÿ‘ช semoga testi ini bisa memotivasi buat bunda yang sedang terapi ya bund ๐Ÿ˜Š agar lebih bersemangat lagi.. amin salamโœŒgaris merah, promil herbal bee #tasberkualitas#tasberkualitasmurah#tasberkualitastas#tasberkualitasmewah#tasberkualitasbagus#tasberkualitashargamurah#tasberkualitastinggi#tasberkualitasdanterjamin#tasberkualitasbatam#tasberkualitastasgucci#tasberkualitasmurmer#tasberkualitasmurahlampunh#tasberkualitaspalembang#tasberkualitaspalingmurah#tasberkualitasmurahlamongan#tasberkualitasmurahbanget#tasberkualitastapimurah#tasberkualitassuper#tasberkualitasmedan#tasberkualitasori#tasberkualitasbandung#tasberkualitascowok#tasberkualitastapihargamurah#tasberkualitasdanmurah#segaraanak#segarbertenaga#segardariladang#segaraanaklake#segalanyabagiku#segarsepanjanghari
1 4 3 days ago

@shamsidasitinor

siti nor shamsida
Assalamualaikum, alhamdulilah, pada yg gemar dadih boleh la mai try dadih lerbau,segar dari ladang #dadihkerbauasli #alhamdulilah #segardariladang #tempahan #kenduri 0189405574
0 16 3 days ago

@shamsidas

siti nor shamsida
Assalammualaikum,alhamdulilahpada yg gemar dadih boleh la mai try dadih kerbau,segar dari ladang #dadihkerbauasli #alhamdulilah #segardariladang #tempahan #kenduri 0189405574
0 13 3 days ago

@kpkopies

FOOD TRUCK
0 26 5 days ago

@kpkopies

FOOD TRUCK
0 22 1 weeks ago

@hasmeela.beauty

HASMEELA BEAUTY (SA0395763-U)
| s u p e r f o o d | r a r e | r a w | _ makanan sunnah yang diamalkan untuk kesihatan dalaman & luaran.. _ 1. ๐Ÿ๐Ÿฏ hasmeela stingless bee honey : ๐Ÿ‘‰ 130gm (rm50) ๐Ÿ‘‰ 270gm (rm100) ๐Ÿ‘‰ 670gm (rm200) _ kenapa kenapa kenapa madu kelulut unik?? lebah kelulut adalah sejenis lebah yg tidak memakan air gula, sebaliknya..ia memakan nektar bunga-bungaan & buah-buahan. ini menjadikan madu kelulut kekal asli & unik walaupun ia lebah yg diternak. _ madu kelulut hasmeela antara bahan utama yg terkandung dalam madu kelulut ialah : ............................ โœ” karbohidrat โœ” protein โœ” asid amino โœ” asid fenolik โœ” vitamin โœ” mineral โœ” antioksidan __ khasiat madu kelulut hasmeela : ------------------------- โ— meningkatkan daya tahan tubuh โ— menghilangkan rasa letih โ— meningkatkan metabolisme badan โ— melancarkan peredaran darah โ— memperkuat fungsi otak dan jantung โ— memperbaiki sel tubuh yang rosak โ— membantu penyembuhan selepas pembedahan โ— mencegah penyakit dalaman lain seperti : โ–ช batuk/selesema โ–ช lelah/asma โ–ช ulser โ–ช diabetis โ–ช strok โ–ช resdung โ–ช darah tinggi โ–ช batu karang โ–ช gastrik โ–ช kanser _ segar dari koloni terus ke botol..๐Ÿ˜‰ rugi rugi rugi nye kalau tak grab, sebab ape?? dah tentu semuanya asli dan ori segar dari ladang๐Ÿ‘๐Ÿ๐Ÿฏ _ untuk order/booking , click link ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/60193020808 www.wasap.my/60193020808 www.wasap.my/60193020808 _ #itsallaboutkelulut #produkberasaskanmadukelulut #hasmeelabeauty #hasmeelabeautysoap #sabundibilikmandi #hasmeelahoney #madukeluluthasmeela #stinglessbee #meliponine #rawhoney #madukelulutasli #superfood #pure #organic #homemade #segardariladang #produkkecantikan #produkkesihatan #supplement #penternaklebahkelulut #fight4ori #sayajualmurah #sayapakaisayajual #pakaiyangbaikbaik #gunayangbaikbaik #trustedseller #siyesbuyer
0 17 2 weeks ago

@jariahagrofarm

Jariah Agrofarm
Malam2 nk driving ni ngantuk pulak, kena pulak hujan.. mcm disorong2 bantal pula. apa lagi, pekena susu kambing asli cappucino sekali, baru segar mata segar badan bertenaga. jom amalkan sunnah dengan minum susu kambing asli segar dari ladang. masih dengan susu kambing tepung yg penuh dengan krimer tu? ha, elok la bertukar sekarang, pilih yg asli original tanpa sebarang campuran asing. klik http://susukambingaslisegar.wasap.my hubungi kami sekarang #susukambingasli #segardariladang #susukambing #susukambingori #shahalam #klang #jariahagrofarm
0 25 2 weeks ago

@hasmeela.beauty

HASMEELA BEAUTY (SA0395763-U)
Assalamualaikum & salam isyak korang โค kepada yg whtsapp kak ain, esk kak ain buat postage ye๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜šโœ‹โœ‹ esk last postage sblm cny...yg dah buat payment sblm 9hb, brg dah dipos... bagi yg buat payment 10hb & esk pagi, esk kak ain text tracking no k! ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜š... thanks for the โค & support! . #itsallaboutkelulut #produkberasaskanmadukelulut #hasmeelabeauty #hasmeelabeautysoap #hasmeelahoney #madukeluluthasmeela #stinglessbee #meliponine #rawhoney #madukelulutasli #superfood #pure #organic #homemade #rare #raw #segardariladang #produkkecantikan #produkkesihatan #supplement #penternaklebahkelulut #fight4ori #sayajualmurah #sayapakaisayajual #pakaiyangbaikbaik #gunayangbaikbaik #trustedseller #siyesbuyer
0 18 2 weeks ago

@kabuki_worrior24

Mohamad Firdaus
Rendang ayam hutan..resepi rhsia @zuramustofa #segardariladang
5 11 2 weeks ago

@hasmeela.beauty

HASMEELA BEAUTY (SA0395763-U)
3 30 2 weeks ago
Tengok je meleleh air liur...sedapppnyee!!!madu lebah asli bersama sarang..by @shuibsepahtu bukan sedap je... insyaallah sgt baik utk kesihatan...nak cuba??? wassap sis laju2 0139980366 #madubersamasarang #maduasli #fresh #segardariladang #kosmetikmurah #kesihatan #kecantikkan #madu #bazarpaknil #instafamous
0 3 2 weeks ago
Tengok je meleleh air liur...sedapppnyee!!!madu lebah asli bersama sarang..by @shuibsepahtu bukan sedap je... insyaallah sgt baik utk kesihatan...nak cuba??? wassap sis laju2 0139980366 #madubersamasarang #maduasli #fresh #segardariladang #kosmetikmurah #kesihatan #kecantikkan #madu #bazarpaknil #instafamous
1 6 2 weeks ago
Tengok je meleleh air liur...sedapppnyee!!!madu lebah asli bersama sarang..by @shuibsepahtu bukan sedap je... insyaallah sgt baik utk kesihatan...nak cuba??? wassap sis laju2 0139980366 #madubersamasarang #maduasli #fresh #segardariladang #kosmetikmurah #kesihatan #kecantikkan #madu #bazarpaknil #instafamous
2 6 2 weeks ago