Loading...
Search result for #semporna

@datapest_tawau

datapest_tawau
"mengaku" atau tidak!!! inilah rupa umpan stlh d makan anai2
#pestcontrol
#kawalanseranggaperosak
#tawau #lahaddatu
#semporna
0 1 1 hour ago

@ctrahimah98

ctrahimah98
0 4 1 hour ago

@mythajlomodi

mythajlomodi
Ada yang suka kuih koci leleh santan nie??? esok selasa kan ?? naa mcm biasa la sis open oder sudah start harinie sampai esok yaa . . ✌🏼 #selasa 23/10/2018
cepat . . cepatt . . cepatttttt book nanti melepas korang merajuk pulak kalau tak dapatt kann ! ! πŸ”ŠπŸ”ŠπŸ”Š whtsapp terus ya ! ! tekan link tuu sahaja terus whtsapp sis😘😘 πŸ“² cikvee http://www.wasap.my/+60178385327

setiap cod akan di kenakan charge rm 1.00 sahaja. . darat rm2
delivery charge : by location

boleh wasap dr no di πŸ‘‡πŸ»
πŸ“² http://www.wasap.my/+60178385327

let’s support πŸ‘πŸ» read less

#semporna #eusahawan #coachirda #mdec #ohsempornaku #sempornafc #dodolpayak #dlepacoffe #ikantiramnifzan #airjagungketagih #marykay #kualicikvee #dhakatehais #colekmanggathai #ladabom
0 2 1 hour ago

@junaimi_ahmad

junaimi_ahmad
5 39 1 hour ago

@official_aiman18

official_aiman18
Smk bugaya sempornaπŸ’•πŸ“Έ
#smk #bugaya #semporna #smkbugaya #πŸ’• #πŸ“Έ
0 39 2 hours ago

@joielle_baby_sabah

joielle_baby_sabah
Mommies mesti ada rasa tidur tak pernah cukup, dengan esoknya banyak kerja nk kne siapkan, dengan perjalanan jem ya ampun nak kena hadap hari2. paling selalu rasa letih bila tak senang duduk baby terjaga tengah malam payah nak tidur .mommies mesti stress bila tak cukup tidur, lagi senang nak jadi pemarah. bila dah termarah anak, kesian pula bila teringat balik πŸ˜‘
.
nak dapat tidur malam dengan tenang kalau sikecik tidur dengan lena kan? tak jadi la mommy selalu marah dan letih sentiasa! mommies cuba joielle baby sweet dream balm!
.
dengan bau-bauan yang menyenangkan lavender, bergamot, rose & shea butter. kulit sensitive pun xrisau kalau nak sapu dan mudahkan baby utk lena. bau2an ni boleh tenangkan baby. siang atau malam pun boleh sapu okay ;) sambil nak buat kerja rumah tu, nak sikecil lena lama sikit supaya boleh siapkan kerja kan..
.
dah tak nak jadi mommies stres stress lagi.. jom cuba sweet dream balm. tak penat berjaga malam dan tak perlu risau lagi nak tgu sikecik nak lena balik bila terjaga.

info lanjut...
whatsapp 0168396678
whatsapp 0168396678
whatsapp 0168396678
.
.
#joiellebaby #joiellebabysabah #joiellesabah #joiellebabysweetdreambalm #sweetdreambalm #bestbabyproducts #newproduct #babyproducts #sandakan #kundasang #tamparuli #tambunan #tuaran #kotabelud #kotakinabalu #tawau #sandakan #ranau #keningau #tenom #kudat #papar #sipitang #labuan #semporna #beaufort #sabah #malaysia
2 4 2 hours ago

@reddiversborneo

reddiversborneo
We recently discover few more dive sites just around selakan island for macro photography lovers

plenty of interesting corals and stuff just within few minutes boat ride from our new dive centre area

#luma #selakan #semporna #reddiversborneo
0 22 2 hours ago