Loading...
elanishbeauty

@elanishbeauty

Elanish Beauty (EB1003)
18 minutes ago
elanishbeauty Elanish beauty white glow serum ni!!!.. serius x tipu. muka rasa fresh & moist sgt!!! baru 2 hari pakai rasa gebu je kulit. . . serum ni diperbuat dari baham2 semulajadi mcm propolis, ekstrak buah delima, witch hazel san byk bahan yg bermanfaat utk kulit kita. . yg ad masalah kulit kusam ke,jerawat dan jeragat disarankan untuk nenggunakan serum ini. insyaallah x menyesal. . try one u will 'unlock the beauty' secret apa tunggu lagi!!! . . nak harga promosi?? . whatsapp <serum> +60145449666 . . * apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!! . #elanishbeautyserum #sayajual #elanishbeauty #elanishbeautyoriginal #serumkecantikan #serumflawless #ukm #upm #ump #umt #serumjeragat #serumjerawat #eczema #serumezcema #serumantipenuaan
0 3
keknis.everde3n

@keknis.everde3n

JERAWAT|KUSAM|PARUT|JERAGAT
36 minutes ago
keknis.everde3n Treatment matte lip cream anti bibir kering.😱😱 . . 💄 diperkaya dengan minyak habbatussauda untuk melembap dan memerahkan binir secara semulajadi. . 💄 mengandungi vitamin e untuk mengatasi masalah bibir lembap dan gelap. . 💄mengandungi shea butter dan minyak argan untuk melembapkan bibir dan memungilkan bibir. . ❌ tanpa paraben . rm39.90 je dah bole dapat bibir yang sihat. sambil guna lipmatte. bibir tak lebam.. tak kering.. lepas cuci lipmatte guna wet tissue pun bibir terus lembap dan kekal merah tau. 99.9% memang semua suka sangat dengan treatment matte lip cream anti binir kering ni.la keknis your beauty agent, +60133330580 💋
1 0
keknis.everde3n

@keknis.everde3n

JERAWAT|KUSAM|PARUT|JERAGAT
35 minutes ago
keknis.everde3n Treatment matte lip cream anti bibir kering.😱😱 . . 💄 diperkaya dengan minyak habbatussauda untuk melembap dan memerahkan binir secara semulajadi. . 💄 mengandungi vitamin e untuk mengatasi masalah bibir lembap dan gelap. . 💄mengandungi shea butter dan minyak argan untuk melembapkan bibir dan memungilkan bibir. . ❌ tanpa paraben . rm39.90 je dah bole dapat bibir yang sihat. sambil guna lipmatte. bibir tak lebam.. tak kering.. lepas cuci lipmatte guna wet tissue pun bibir terus lembap dan kekal merah tau. 99.9% memang semua suka sangat dengan treatment matte lip cream anti binir kering ni.la keknis your beauty agent, +60133330580 💋
1 2
keknis.everde3n

@keknis.everde3n

JERAWAT|KUSAM|PARUT|JERAGAT
35 minutes ago
keknis.everde3n Treatment matte lip cream anti bibir kering.😱😱 . . 💄 diperkaya dengan minyak habbatussauda untuk melembap dan memerahkan binir secara semulajadi. . 💄 mengandungi vitamin e untuk mengatasi masalah bibir lembap dan gelap. . 💄mengandungi shea butter dan minyak argan untuk melembapkan bibir dan memungilkan bibir. . ❌ tanpa paraben . rm39.90 je dah bole dapat bibir yang sihat. sambil guna lipmatte. bibir tak lebam.. tak kering.. lepas cuci lipmatte guna wet tissue pun bibir terus lembap dan kekal merah tau. 99.9% memang semua suka sangat dengan treatment matte lip cream anti binir kering ni.la keknis your beauty agent, +60133330580 💋
1 0
keknis.everde3n

@keknis.everde3n

JERAWAT|KUSAM|PARUT|JERAGAT
33 minutes ago
keknis.everde3n Upgraded elysian booster serum. . pengguna pengguna setia elysian booster serum ni cara kami menghargai anda tau. kami upgrade booster serum jadi lagi best. kalau guna elysian booster serum yang lama pun dah super best. . kini, elysian booster serum dah di upgrade dengan cellactive®-white untuk pencerahan dan liftonin® xpert untuk mengatasi masalah penuaan pada wajah. jangan terkejut bila guna serum upgraded ni muka jadi extra tegang tau. . booster serum akan aktifkan sel sel yang mengahasilkan collagen untuk kulit supaya terus mengahasilkan colagen secara semulajadi. yang rasa kulit makin tua dan kendur. jangan tak tahu,kalau tak jaga kulit, sel colagen ni semua tido. tak hasilkan colagen. kulit jadi kendur dan paling sedih anda tua sebelum usia. . bahan lain masih dikekalkan cuma ditambah dengan dua formula baru cellactive®-white dan liftonin®-xpert. nilai dan manfaat yang lebih untuk kulit anda. tetapi harga yang sama! berbaloi tau. . anda bole dapatkan segera kalau nak rasa muka makin cerah,tegang dan muda. serius memang makin muda😍 keknis your beauty agent's +60133330580
1 2
keknis.everde3n

@keknis.everde3n

JERAWAT|KUSAM|PARUT|JERAGAT
33 minutes ago
keknis.everde3n Upgraded elysian booster serum. . pengguna pengguna setia elysian booster serum ni cara kami menghargai anda tau. kami upgrade booster serum jadi lagi best. kalau guna elysian booster serum yang lama pun dah super best. . kini, elysian booster serum dah di upgrade dengan cellactive®-white untuk pencerahan dan liftonin® xpert untuk mengatasi masalah penuaan pada wajah. jangan terkejut bila guna serum upgraded ni muka jadi extra tegang tau. . booster serum akan aktifkan sel sel yang mengahasilkan collagen untuk kulit supaya terus mengahasilkan colagen secara semulajadi. yang rasa kulit makin tua dan kendur. jangan tak tahu,kalau tak jaga kulit, sel colagen ni semua tido. tak hasilkan colagen. kulit jadi kendur dan paling sedih anda tua sebelum usia. . bahan lain masih dikekalkan cuma ditambah dengan dua formula baru cellactive®-white dan liftonin®-xpert. nilai dan manfaat yang lebih untuk kulit anda. tetapi harga yang sama! berbaloi tau. . anda bole dapatkan segera kalau nak rasa muka makin cerah,tegang dan muda. serius memang makin muda😍 keknis your beauty agent's +60133330580
1 1
keknis.everde3n

@keknis.everde3n

JERAWAT|KUSAM|PARUT|JERAGAT
32 minutes ago
keknis.everde3n Upgraded elysian booster serum. . pengguna pengguna setia elysian booster serum ni cara kami menghargai anda tau. kami upgrade booster serum jadi lagi best. kalau guna elysian booster serum yang lama pun dah super best. . kini, elysian booster serum dah di upgrade dengan cellactive®-white untuk pencerahan dan liftonin® xpert untuk mengatasi masalah penuaan pada wajah. jangan terkejut bila guna serum upgraded ni muka jadi extra tegang tau. . booster serum akan aktifkan sel sel yang mengahasilkan collagen untuk kulit supaya terus mengahasilkan colagen secara semulajadi. yang rasa kulit makin tua dan kendur. jangan tak tahu,kalau tak jaga kulit, sel colagen ni semua tido. tak hasilkan colagen. kulit jadi kendur dan paling sedih anda tua sebelum usia. . bahan lain masih dikekalkan cuma ditambah dengan dua formula baru cellactive®-white dan liftonin®-xpert. nilai dan manfaat yang lebih untuk kulit anda. tetapi harga yang sama! berbaloi tau. . anda bole dapatkan segera kalau nak rasa muka makin cerah,tegang dan muda. serius memang makin muda😍 keknis your beauty agent's +60133330580
1 2
elanishbeauty

@elanishbeauty

Elanish Beauty (EB1003)
36 minutes ago
elanishbeauty Memperkenalkan produk serum kecantikan terbaru!!!! kenapa wajib mencuba elanish beauty serum ? ~100% sangat berkesan dalam merawat pelbagai masalah kulit. ~100% halal dan mendapat kelulusan kkm. ~100% produk organik dan natural. ~100% tanpa bahan terlarang. ~100% dijamin selamat. ~100% sesuai untuk setiap lapisan umur, lelaki dan wanita. ~100% gmp certified. ~100% buatan tempatan. whatsapp: +6014-5449666 whatsapp: +6014-5449666 whatsapp: +6014-5449666 #elanishbeautyserum #sayajual #elanishbeauty #elanishbeautyoriginal #serumkecantikan #serumflawless #serumjeragat #serumjerawat #serumeczema #serumantipenuaan #serumflawless #serummalaysia #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shawlmalaysia #bajukurungcotton #jubahmalaysia #barangbaby #bajubabymalaysia #igshopmalaysia #malaysian #blousemalaysia #contactlensmalaysia #makeupmalaysia #lipstickmalaysia
0 1
zai_beautyshop

@zai_beautyshop

ELYSIAN BEAUTY | EVERDEENSS
40 minutes ago
zai_beautyshop . . pilihan make up artis profesional! . sekarang ramai berebut rebut nak belajar make up kan? tengok cantik je make up artis profesional ni gunakan serum foundation elysian sebagai foundation dalam make up dia. memang cantik dan full coverage! . ❌ tak berat ❌ tak capuk ✔️ makin berpeluh makin cantik. muka jadi cerah dan glowing tau bila peluh. . dan paling best sambil make up sambil jaga kulit tau. jaga macam mana? . ✔️ mengecutkan jerawat ✔️ memudarkan jeragat ✔️ memudarkan parut kekal . sebab bukan sekadar foundation. tapi serum foundation yang memberi perawatan pada wajah anda! sambil cantik sambil jaga kulit. bukan semata mata nak tutup masalah muka.. bila cuci je.. seram tengok muka sendiri😱 . sekarang buat lah pilihan yang lebih bijak dengan serum foundation yang sambil make up sambil jaga kulit💋 . harga hanya rm60 sahaja. memang laju je order tau. katanya "kualiti bekas dan foundation macam harga ratus ratus sis" . mana nak cari foundation macam ni dengan harga rm60 jee? elysian la 😍
1 1
elysiankl_byzai

@elysiankl_byzai

ELYSIAN BOOSTER SERUM
45 minutes ago
elysiankl_byzai . . pilihan make up artis profesional! . sekarang ramai berebut rebut nak belajar make up kan? tengok cantik je make up artis profesional ni gunakan serum foundation elysian sebagai foundation dalam make up dia. memang cantik dan full coverage! . ❌ tak berat ❌ tak capuk ✔️ makin berpeluh makin cantik. muka jadi cerah dan glowing tau bila peluh. . dan paling best sambil make up sambil jaga kulit tau. jaga macam mana? . ✔️ mengecutkan jerawat ✔️ memudarkan jeragat ✔️ memudarkan parut kekal . sebab bukan sekadar foundation. tapi serum foundation yang memberi perawatan pada wajah anda! sambil cantik sambil jaga kulit. bukan semata mata nak tutup masalah muka.. bila cuci je.. seram tengok muka sendiri😱 . sekarang buat lah pilihan yang lebih bijak dengan serum foundation yang sambil make up sambil jaga kulit💋 . harga hanya rm60 sahaja. memang laju je order tau. katanya "kualiti bekas dan foundation macam harga ratus ratus sis" . mana nak cari foundation macam ni dengan harga rm60 jee? elysian la 😍
1 1
elanishbeauty

@elanishbeauty

Elanish Beauty (EB1003)
53 minutes ago
elanishbeauty Sukenyaaa pakai elanish beauty white glow serum ni!!!.. serius x tipu. muka rasa fresh & moist sgt!!! baru 2 hari pakai rasa gebu je kulit. . . serum ni diperbuat dari baham2 semulajadi mcm propolis, ekstrak buah delima, witch hazel san byk bahan yg bermanfaat utk kulit kita. . yg ad masalah kulit kusam ke,jerawat dan jeragat disarankan untuk nenggunakan serum ini. insyaallah x menyesal. . try one u will 'unlock the beauty' secret apa tunggu lagi!!! . . nak harga promosi?? . whatsapp <serum> +60145449666 . . * apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!! . #elanishbeautyserum #sayajual #elanishbeauty #elanishbeautyoriginal #serumkecantikan #serumflawless #ukm #upm #ump #umt #serumjeragat #serumjerawat #eczema #serumezcema #serumantipenuaan
0 0
charms_kl

@charms_kl

JERAWAT| JERAGAT| KUSAM| PARUT
1 hour ago
charms_kl . . sabtu lepas, terserempak dgn kawan lama. soalan 1st "amboi skrg nmpk makin muda lah ...pakai apa..jeles ni" . dalam hati berbunga2 rasa bila ada yg puji wajah mmpk muda...padahal lagi berape tahun nk pencen....nk tau ape rahsia... amalkan 4 bahan ni je kat muka.. ✔minyak kelapa dara ✔minyak zaitun ✔kolagen ✔apple stemcell . mana nk cari semua bahan ni cam ssh je...🤔.. tak payah susah2...semua dah di adun sekali dalam satu bekas comel..senang di bawak ke mana saje...ringan..masukkan je dlm handbag...siap.... . sebekas comel ni dah cukup buat anda kelihatan muda remaja...auw auw gitewww... khasiat bahan2 dlm sebekas comel ni menganjal dan menegangkan kulit wajah....all in one.... . jom sape nk rasa makin muda...order skrg....muda dari usia..sape x nak..😎 . nak awekkss muda, meh cepat2 zai meh.. ☎️ www.wasap.my/60193330074 ☎️ www.wasap.my/60193330074 ☎️ www.wasap.my/60193330074 . nak menang rm10,000 dengan mudah? meh layari laman web kami di : www.charms.my
1 6
tamaracesar.tcskin

@tamaracesar.tcskin

TAMARA C SKIN TCSKIN
1 hour ago
tamaracesar.tcskin Dengan bahan2 alami terbaik yg diformulasikan khusus merawat kulit yg berjerawat dan mencegah jerawat datang kembali. bahkan akibat cream merkuri pun bisa lho pulih kembali healthy cantik lagi dengan tcskin paket 3d acne @400rb (bpom) bbm 2c0d9f9c n d6df1648 n 2be2e8af n d92511ad line id tcskin wa 081584032208 telegram @tamaracskin #creampemutih #creamjerawat #creambpom #creamglowing #creamaman #creamwajah #tcskin #tamaracskin #facialhouse #facialwajah #serumantiaging #serumglowing #serumkorea #serummurah #serumjerawat #serumwhitening #serummuka #serumwajah #skincarebumil #skincarebusui #skincareori #healthyskin #krimpemutihwajah #krimwajah #krimherbal #creamcantik #creamdokter
0 2
tamaracesar.tcskin

@tamaracesar.tcskin

TAMARA C SKIN TCSKIN
1 hour ago
tamaracesar.tcskin Dengan bahan2 alami terbaik yg diformulasikan khusus merawat kulit yg berjerawat dan mencegah jerawat datang kembali. bahkan akibat cream merkuri pun bisa lho pulih kembali healthy cantik lagi dengan tcskin paket 3d acne @400rb (bpom) bbm 2c0d9f9c n d6df1648 n 2be2e8af n d92511ad line id tcskin wa 081584032208 telegram @tamaracskin #creampemutih #creamjerawat #creambpom #creamglowing #creamaman #creamwajah #tcskin #tamaracskin #facialhouse #facialwajah #serumantiaging #serumglowing #serumkorea #serummurah #serumjerawat #serumwhitening #serummuka #serumwajah #skincarebumil #skincarebusui #skincareori #healthyskin #krimpemutihwajah #krimwajah #krimherbal #creamcantik #creamdokter
0 0
tamaracesar.tcskin

@tamaracesar.tcskin

TAMARA C SKIN TCSKIN
1 hour ago
tamaracesar.tcskin Dengan bahan2 alami terbaik yg diformulasikan khusus merawat kulit yg berjerawat dan mencegah jerawat datang kembali. bahkan akibat cream merkuri pun bisa lho pulih kembali healthy cantik lagi dengan tcskin paket 3d acne @400rb (bpom) bbm 2c0d9f9c n d6df1648 n 2be2e8af n d92511ad line id tcskin wa 081584032208 telegram @tamaracskin #creampemutih #creamjerawat #creambpom #creamglowing #creamaman #creamwajah #tcskin #tamaracskin #facialhouse #facialwajah #serumantiaging #serumglowing #serumkorea #serummurah #serumjerawat #serumwhitening #serummuka #serumwajah #skincarebumil #skincarebusui #skincareori #healthyskin #krimpemutihwajah #krimwajah #krimherbal #creamcantik #creamdokter
0 2
tamaracesar.tcskin

@tamaracesar.tcskin

TAMARA C SKIN TCSKIN
1 hour ago
tamaracesar.tcskin Dengan bahan2 alami terbaik yg diformulasikan khusus merawat kulit yg berjerawat dan mencegah jerawat datang kembali. bahkan akibat cream merkuri pun bisa lho pulih kembali healthy cantik lagi dengan tcskin paket 3d acne @400rb (bpom) bbm 2c0d9f9c n d6df1648 n 2be2e8af n d92511ad line id tcskin wa 081584032208 telegram @tamaracskin #creampemutih #creamjerawat #creambpom #creamglowing #creamaman #creamwajah #tcskin #tamaracskin #facialhouse #facialwajah #serumantiaging #serumglowing #serumkorea #serummurah #serumjerawat #serumwhitening #serummuka #serumwajah #skincarebumil #skincarebusui #skincareori #healthyskin #krimpemutihwajah #krimwajah #krimherbal #creamcantik #creamdokter
0 0
ryan_malaysia

@ryan_malaysia

MALAYSIA NO.1 PEARL SERUM
1 hour ago
ryan_malaysia Nampak je kecik dia ni,tp power dia torbaik.. kulit kusam?? jerawat ke jeragat ke nk kulit putih bersih ke,titis2 je dia ni.. kak nk share sbb apa,sbb kak dh pkai, masalah kulit kusam mmg setel! boleh tutup lubang2 muka n kecikkan pori2 yg trbuka..jerawat?? ahaaa semua da pupus!! kan kak dh ckp dia ni power!! percaya jgn x percaya!! meh dptkn diskaun hrga tak masuk akal!! wasap/dm 013 2228575☺ #ryanpearltouchserumhq #serummeletops #serummutiaraorihq #flawless #glowing #cerahgebukekalmuda #kulitkusam#eyebag #serumjerawat #serumjeragat
0 3
tamaracesar.tcskin

@tamaracesar.tcskin

TAMARA C SKIN TCSKIN
1 hour ago
tamaracesar.tcskin Dengan bahan2 alami terbaik yg diformulasikan khusus merawat kulit yg berjerawat dan mencegah jerawat datang kembali. bahkan akibat cream merkuri pun bisa lho pulih kembali healthy cantik lagi dengan tcskin paket 3d acne @400rb (bpom) bbm 2c0d9f9c n d6df1648 n 2be2e8af n d92511ad line id tcskin wa 081584032208 telegram @tamaracskin #creampemutih #creamjerawat #creambpom #creamglowing #creamaman #creamwajah #tcskin #tamaracskin #facialhouse #facialwajah #serumantiaging #serumglowing #serumkorea #serummurah #serumjerawat #serumwhitening #serummuka #serumwajah #skincarebumil #skincarebusui #skincareori #healthyskin #krimpemutihwajah #krimwajah #krimherbal #creamcantik #creamdokter
0 0
tamaracesar.tcskin

@tamaracesar.tcskin

TAMARA C SKIN TCSKIN
1 hour ago
tamaracesar.tcskin Dengan bahan2 alami terbaik yg diformulasikan khusus merawat kulit yg berjerawat dan mencegah jerawat datang kembali. bahkan akibat cream merkuri pun bisa lho pulih kembali healthy cantik lagi dengan tcskin paket 3d acne @400rb (bpom) bbm 2c0d9f9c n d6df1648 n 2be2e8af n d92511ad line id tcskin wa 081584032208 telegram @tamaracskin #creampemutih #creamjerawat #creambpom #creamglowing #creamaman #creamwajah #tcskin #tamaracskin #facialhouse #facialwajah #serumantiaging #serumglowing #serumkorea #serummurah #serumjerawat #serumwhitening #serummuka #serumwajah #skincarebumil #skincarebusui #skincareori #healthyskin #krimpemutihwajah #krimwajah #krimherbal #creamcantik #creamdokter
0 3