Loading...
Search result for #serummuka

@remedyserumforyou

remedyserumforyou
Ada masalah blackhead / whitehead? jangan risau!
.
.
luminous face serum
.
πŸ’ sesuai untuk lelaki dan wanita
πŸ’ untuk kulit normal hingga sensitif, berminyak dan nipis
πŸ’ mengecutkan biji kolestrol sekaligus menghilangkannya daripada wajah
πŸ’ menghilangkan parut-parut manja bekas jerawat dan ketuat
πŸ’ cepat mengecutkan dan meredakan jerawat halus atau jerawat pasir
πŸ’ menghilangkan kutil & milia seed
πŸ’ membersihkan pori yg tersumbat
πŸ’ melicinkan dan mencerahkan kulit muka
πŸ’ paling best, serum luminous ada effect glowing
.
πŸ”˜ kkm approved
πŸ”˜ water based serum
πŸ”˜ smooth texture dan tidak melekit
πŸ”˜ cepat dan mudah menyerap
πŸ”˜ kesan seawal 1 minggu
πŸ”˜ tahan sehingga 6-8 minggu mengikut kadar penggunaan
.
harga :
cleanser (50ml) rm60
serum (15ml) rm79
foundation (20ml) rm79 (np rm90)
(harga tak termasuk postage)
.
.
whatsapp ‡️
http://remedyserumforyou.wasap.my/

atau klik je kat link bio. nak dm pun boleh! 😍
1 1 1 minute ago

@maryk_finas

maryk_finas
"eh, np muka ko berminyak je? selalu aku tgk x pon"
.
"sis, muka saya naik jerawat la klu pki foundation, sy x brani pki any foundation da"
.
pernah tak korang alami masalah di atas? ⬆️
muka berminyak..rasa melekit2 je pki foundation tu.. sis dlu mcm tu tau.. smpi trauma nk pki foundation..
.
bila dh jmp marykay.. trs jatuh cinta.. seriusly.. best sgt liquid foundation marykay ni.. nak tahu sebab ape? meh sis listkan ‡️
.
βœ”οΈ ada dua formula ikut jenis kulit.. so klu muka berminyak.. amik formula utk kulit berminyak..so,nnt xdelaa muka tu berminyak je..
.
βœ”οΈ non comodegenic.. haaa ni sis paling suka.. sebab ape? sebab die x kan sumbat kan pori kita.. muka masih bole bernafas walaupon seharian pki mekap.. so xdelaaa jerawat pusu2 nak naik nnt
.
βœ”οΈ ada vitamin e.. haaa.. best, sambil mekap.. sambil merawat kulit kita jugak... .
βœ”οΈ ringan.. tak rasa pon mcm pki foundation tau.. x rasa muka berat.. x rasa melekit..
.
haaa..sebab ni la sis suka sgt2 liquid foundation marykay ni.. sumpah xnk pki yg laen daa πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ€—πŸ€—
1 1 14 minutes ago

@nsabeauty.eydalila

nsabeauty.eydalila
Tinggal 8 hari lagi uolss β€ΌοΈπŸ˜±πŸ˜±πŸ˜±
.
haii, bulan ni eyda nak buat best offer untuk hampa semua 😍 set combo ainaa cleanser dan ainaa serum! berbaloi sangat grab bulan ni tau sebab dapat extra free gift eyda bagi πŸ’• bukan tu ja hampa juga bertuah sangat grab set combo ni sebab akan dapat free ainaa perfume tau. best ka tak best?πŸ˜‹
.
.
🎁 free gift yg dapat: πŸ‘‰ eyeliner/lip liner πŸ‘‰ lipmatte
πŸ‘‰ eye shadow πŸ‘‰ blusher .
πŸ‘‰ ainaa perfume
.
bertuah sangat sapa yg grab set combo ni tau πŸ˜‰ cepat laju2 whatsapp eyda tau! stok terhad!
.
.
whatsapp eyda πŸ“²
+601137116683
+601137116683
+601137116683 .
.
#nsabeautyofficial #nsabeauty #nsabeautyserum #nsabeautyagent #codtaiping #codpenang #codperak #codtaipingperak #codavailable #nsabeau #sayajual #serumflawless #serummuka #readystock #nsabeautyperlis #codperlis #nsateampelangi #nsabeautycleanser #nsabeautycosmetic #nsabeautytaiping #ainaaserumperlis #ainaaserummurah #ainaserum #ainaacleanser #ainaacosmetic #freegift #freeconsultations #codkangar
0 2 26 minutes ago

@myleaserumproduct

myleaserumproduct
Cuma 1 titik utk 1 wajah
pakai 2 kali je dalam sehari

insyaallah dapat menyelesaikan semua masalah kulit anda terutama sekali masalah jeragat yang sgt2 susah nak dihapuskan tu.. 😊

#serumajaib #advanceformula #moreeffective #mylea
#serumfrecklesmylea #myleaskincare kami pakar dalam menghapuskan jeragat
#a#myleafrecklesserum#myleaserum#serum#serumjeragat#serumhapusjeragat#blackhead#whitehead#serumblackhead#serumwhitehead#serummuka#ubatjeragat#rawatanjeragat#serumjerawat#serumjerawatbatu##creamjerawat#cleanserjerawat#jerawat#ubatjerawat#serumjerawat#creamjerawat#serumpencerah#serumjeragatno1
0 3 27 minutes ago

@serumvitaminc.by.annona

serumvitaminc.by.annona
Terima kasih kepada customer vitamin c series by annona kerana percayakan produk kami dan sudi order dengan @serumvitaminc.by.annona 😊
.
.
untuk sebarang pertanyaan atau order sila klik link wasap di bio @serumvitaminc.by.annona ye 😊
.
.
πŸ’Špengasas dan juga pencipta vitamin c series annona ialah seorang ahli farmasi bertauliah.
.
.
ps: kombo-kombo vcs !! πŸ“£πŸ“£
--
1⃣ kombo basic beauty
πŸ‘‰ 1 vcs mini + 1 vcmc spf30 + 1 vcgc
πŸ’΅ harga promo rm99 ! 😍
πŸ“Ÿ harga asal rm117 😎
πŸ’Έ anda jimat rm18 !! 😱
.
2⃣ kombo bff's skincare
πŸ‘‰ 1 vcs mini + 1 vcmc spf30 + 1 vcgc + 1 vcbm
πŸ’΅ harga promo rm139 ! 😍
πŸ“Ÿ harga asal rm162 😎
πŸ’Έ anda jimat rm23 !! 😱
.
3⃣ kombo super saver
πŸ‘‰ 2 vcs normal + 1 vcs mini
πŸ’΅ harga promo rm160 ! 😍
πŸ“Ÿ harga asal rm219 😎
πŸ’Έ anda jimat rm59 !! 😱
.
4⃣ kombo beauty hero
πŸ‘‰ 2 vcs normal + 1 dermaroller
πŸ’΅ harga promosi rm170 ! 😍
πŸ“Ÿ harga asal rm235 😎
πŸ’Έ anda jimat rm65 !! 😱
.
5⃣ kombo innershine
πŸ‘‰ 2 vcs normal + 1 vitamin c tablet
πŸ’΅ harga promosi rm195 ! 😍
πŸ“Ÿ harga asal rm255 😎
πŸ’Έanda jimat rm60 !! 😱
.
(sila lihat kombo-kombo yang lain di highlight story @serumvitaminc.by.annona πŸ˜‰)
.
postage : rm8 sm / rm12 ss
.
wahh bestnye kombo ni 😍😍
dapatkan sekarang sementara
stock masih ada 😭😭
untuk order tekan link di bio @serumvitaminc.by.annona sekarang !! πŸ”ŠπŸ”Š
.
πŸ“dealer berdaftar
πŸ’―direct hq
❌no cod
πŸ“¦postage only
1 2 57 minutes ago

@nsabeauty.love

nsabeauty.love
"lelaki boleh pakai ke ainaa serum dan ainaa cleanser ni?"
.
.
yesss sudah semestinya la boleh! penjagaan muka ni wajib untuk perempuan mahupun lelaki. cuba tengok muka big boss @hafizmahamad kita ni licin, sihat and glowing gitu😍 kalah zul ariffin! .
.
so yang kaum lelaki cuba share pendapat korang mengenai penjagaan daily routine kulit wajah korang?
.
whatsapp 0129887198 to purchaseπŸ’•
.
#ainaaserum #ainaaserumkelantan #ainaaserumfeedback #ainaaserumofficial #ainaaserumoriginal #nsabeauty #nsabeautyserum #nsabeautyofficial #nsabeautyoriginal #nsaserum #serum #serummuka #ainaacosmetics #ainaacosmeticskelantan #ainaacleanser #teamroketnsa #dropshipneeded
#nsabeautyofficial
#nsabeautyofficial
#idahcantikyoubilalagi #ainaaserum
#ainaacleanser
0 2 1 hour ago

@herbalskincare_original

herbalskincare_original
Shopee.co.id/nitasr12
for order n free konsultasi wa 082113132337 atau klik bio
welcome seller sr12, syarat mudah tanpa modal. peluang bisnis masa depan non mlm

#serumwhitening #serumwajah #serumbpom #serumgold #serumpemutih #serumjerawataman #serumantiaging #serumantiacne #serumantikeriput #serumglowing #serummuka #sr12
0 2 1 hour ago

@herbalskincare_original

herbalskincare_original
Shopee.co.id/nitasr12
for order n free konsultasi wa 082113132337 atau klik bio
welcome seller sr12, syarat mudah tanpa modal. peluang bisnis masa depan non mlm

#serumwhitening #serumwajah #serumbpom #serumgold #serumpemutih #serumjerawataman #serumantiaging #serumantiacne #serumantikeriput #serumglowing #serummuka #sr12
0 1 1 hour ago

@herbalskincare_original

herbalskincare_original
Shopee.co.id/nitasr12
for order n free konsultasi wa 082113132337 atau klik bio
welcome seller sr12, syarat mudah tanpa modal. peluang bisnis masa depan non mlm

#serumwhitening #serumwajah #serumbpom #serumgold #serumpemutih #serumjerawataman #serumantiaging #serumantiacne #serumantikeriput #serumglowing #serummuka #sr12
0 2 1 hour ago

@anahatta.jakarta1

anahatta.jakarta1
Overnight glow

a pack of organic botanical oils loaded with antioxidants and essential fatty acids aimed for a healthy, glow and younger skin.
this oil serum can be used alone or as a booster for your own moisturizer.
as a booster, put 2-3 drops on your palm, rub the palm until warm then pat gently on your face and neck. use it after moisturizer as a final skincare regime or you can also mix it with the moisturizer.
you can use it anytime. for oily skin we suggest only to use it at night to avoid glossy skin all day long.
use it regularly and see how the healthy glow emerge on your skin
.
.
-----------------
.
.
oil serum dengan bahan organic botanical oil yang bertujuan untuk mensupply kulit dengan antioksidan dan asam lemak essential untuk menghasilkan kulit yang sehat, bersinar dan tampak lebih muda.
oil serum ini dapat digunakan sebagai pelembab mandiri ataupun sebagai booster dari pelembab wajah.
sebagai booster, cukup gunakan 2-3 tetes ke telapak tangan, gosokkan telapak sampai terasa hangat lalu tepuk-tepukan ke wajah dengan lembut dan agak sedikit menekan supaya oil dapat terserap dengan baik.
gunakan pada tahap akhir dari rutinitas skincare, atau bisa juga di campurkan bersamaan dengan pelembab/moisturizer.
serum ini dapat digunakan kapan saja terutama untuk kulit kering/mature, untuk kulit berminyak disarankan hanya digunakan pada malam hari

ingredients : tomato seed oil, cucumber seed oil, watermelon seed oil, red raspberry seed oil, rosehip seed oil organic, pumpkin seed oil, coenzyme cq10, sea buckthorn co2 organic, red raspberry co2 organic, black currant co2 organic, essential oil blend

order :
1. via wa : 081210055011

#oilserum #organicskincare #antiaging #antiageing #faceoil #serumwajah #serummuka #luminaproduct #naturalskincare #organicplantbasedoil #plantbased #organic
0 9 1 hour ago

@nsabeauty_aqilah

nsabeauty_aqilah
Tahniah my leader yg sangat rajin ,gigih, hebat,awesome..semua lahhh 😘😘 hope i can be like you suatu hari nt 😁😁 regrann from @nsabeautysyafiqahaina - alhamdulillah.. tq master stockist. πŸ€— πŸ’• insyaallah semua nie utk nadysquad. next reward utk team nadysquad pulak. insyaallah. rezeki dikongsi bersama.

#repost @nsastokisserum
• • • • •
#nadysquad next master stokis to be?
.
hi semua good morning assalammualaikum! inilah stokis mira @nsabeautysyafiqahaina yang hebat boleh buat sale smpi puluh ribu sebulan! daripada journey dia under mira sebagai dropship naik ke agent sampai lah stokis, mira kenal nady ni seorang yg sentiasa semangat dan berfikiran jauh kehadapan. always work something as dimana ada kemahuan di situ ada jalan. mira yakin nady is a good leader! dia mampu buat sale power sehingga dia dah banyak bantu team dia makin improve dan berjaya. you deserve all this success ❀️ siapa nk leader best?! whatsapp group sentiasa aktif dengan sharing. team yg support each other? jom join #nadysquad sekarang
.

#qilasquad #ainaaserum #ainaaserumfeedback #ainaaserumofficial #ainaaserumoriginal #nsabeauty #nsabeautyserum #nsabeautyofficial #nsabeautyoriginal #nsaserum #serum #serummuka #dropshipneeded #dropshipainaaserum #agenainaaserum #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshipmalaysia #agentneeded #agentwanted #agentdiperlukan
0 2 1 hour ago

@syafiqasahla

syafiqasahla
Phytocell serum
semprot2, oles2, wajah jadi kinclong, glowing, kenceng, tanpa keriput, nampak jauh lebih muda
itu tuhh hebatnya phytocell serum!! mana nihh yg mau punya wajah 10 tahun lbh muda?? gak pakai keriput, kulit wajah tetep kenceng!! langsung aja semprot2 phyto serum πŸ˜€

kualitas premium, dengan komposisi premium, bkin wajah mu berkelas, sekelas artis papan atas 😁

info produk atau bisnis 🌺 thursin hwi
πŸ’ wa : 082168766984

#phytocellserum #phytocellserumhwi #phyto #phytocell #serumhwi #serumwajahhwiasli #serummuka #phytocellserummurah #phytocellhwi
0 0 2 hours ago

@rinprojects

rinprojects
[meeracle feedback]
kulit licin boleh la senyum lebar ye. adik ni merupakan pengguna setia meeracle, alhamdulillah masalah jerawat beliau sudah pulih, kulit pun makin cerah 😍
.
for more info whatsapp rin to
.
πŸ’‹012-7934234
.
πŸ’‹012-7934234
.
πŸ’‹012-7934234
.
πŸ’•member id: mgb000000209
.
#diamondstokistmeeracleπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’Ž
#teamjohorhappymeeraclev❀❀❀
#teammeeraclecwziraπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ
#teammeeracledmarinaπŸ’™πŸ’™πŸ’™
#luaskankuasameeracleπŸ’°πŸ’°πŸ’°
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle #meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula #meeraclegemstonebeauty #meeraclefeedback #1stgemstonebeautyproductinasia #meeraclejb #meeracleserum #serum #cleanser #meeraclecleanser #serummuka #sayajual #terengganu #kedah #johorbahru #melaka #seremban #penang #kl #pahang #johor
0 2 2 hours ago

@feeltabeauty_qaira

feeltabeauty_qaira
Hai uuoolls..buat apa tu.
qaira nak pesan nie jangan lupa minum air yang banyak..sebab air nie sangat penting untuk badan kita.
salah satunya sebab air boleh melembabkan kulit kita dari dalam..dan kekurangan air jugak boleh menyebabkan kita terhidrat.
.
untuk lebih tips kecantikan jangan lupa follow ig qaira 😘😍
.
.
#ajimaura #terapiinstagram #feeltabeauty #feeltasecretjelly #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareterbaik #uitm #ukm #aurora #jerawatbatu #feeltabeautymelaka #parutluka #serummuka #neelofa #sajat
2 21 2 hours ago

@rafaela_beaute

rafaela_beaute
Ada tak yang nak join dropship? sis guide dia sampai dapat income berkepuks. -
-
awal awal dulu dia pengguna tegar #treatmentboosterserum sekarang dia berminat nak jadi agen dropship pulak. -
-
haa! macam tulah pengguna bijak. bukan saja boleh dapat kulit cantik tapi bole cari extra income. -
-
percaya tak zaman sekarang ni kena ada part time job nak tampung belanja harian. -
-
bila buat part time job barulah dapat rasa bernapas sikit takdelah serabut kepala pikir itu tak cukup ini tak cukup. -
-
sis rasa nak open dropship la. juz bayar je yuran komitmen rm10 seumur hidup. uolls da boleh jana income berkepuks. -
-
tak tau nak bisnes? bole belajar. sebab sis da readykan nota berharga emas untuk uolls sedut ilmu sampai montok. -
-
yang penting rajin, konsisten, ada semangat dan usaha nak berjaya. -
-
kalau yang semangat je lebih tapi malas nak bertindak sis reject awal awal. kita nak bina team yang mindset positif je.
-
-
wa: +60172686781

#rafaelabeaute #treatmentboosterserum #serumviral #serumorganik #skincareviral #motifviral #treatmentserum #breakoutskin #jerawat #parutjerawat #jeragat #kulitkusam #kulitgelap #blackhead #openpores #pigmentation #kulitberminyak #kulitkering #serumwajah #faceserum #serummurah #serumterbaik #sayajualserum #serum #parutberlubang #whitehead #serummuka #pigmentasi #dropship
0 3 2 hours ago

@rafaela_beaute

rafaela_beaute
Ada tak yang nak join dropship? sis guide dia sampai dapat income berkepuks. -
-
awal awal dulu dia pengguna tegar #treatmentboosterserum sekarang dia berminat nak jadi agen dropship pulak. -
-
haa! macam tulah pengguna bijak. bukan saja boleh dapat kulit cantik tapi bole cari extra income. -
-
percaya tak zaman sekarang ni kena ada part time job nak tampung belanja harian. -
-
bila buat part time job barulah dapat rasa bernapas sikit takdelah serabut kepala pikir itu tak cukup ini tak cukup. -
-
sis rasa nak open dropship la. juz bayar je yuran komitmen rm10 seumur hidup. uolls da boleh jana income berkepuks. -
-
tak tau nak bisnes? bole belajar. sebab sis da readykan nota berharga emas untuk uolls sedut ilmu sampai montok. -
-
yang penting rajin, konsisten, ada semangat dan usaha nak berjaya. -
-
kalau yang semangat je lebih tapi malas nak bertindak sis reject awal awal. kita nak bina team yang mindset positif je.
-
-
wa: +60172686781

#rafaelabeaute #treatmentboosterserum #serumviral #serumorganik #skincareviral #motifviral #treatmentserum #breakoutskin #jerawat #parutjerawat #jeragat #kulitkusam #kulitgelap #blackhead #openpores #pigmentation #kulitberminyak #kulitkering #serumwajah #faceserum #serummurah #serumterbaik #sayajualserum #serum #parutberlubang #whitehead #serummuka #pigmentasi #dropship
0 4 2 hours ago

@rafaela_beaute

rafaela_beaute
Ada tak yang nak join dropship? sis guide dia sampai dapat income berkepuks. -
-
awal awal dulu dia pengguna tegar #treatmentboosterserum sekarang dia berminat nak jadi agen dropship pulak. -
-
haa! macam tulah pengguna bijak. bukan saja boleh dapat kulit cantik tapi bole cari extra income. -
-
percaya tak zaman sekarang ni kena ada part time job nak tampung belanja harian. -
-
bila buat part time job barulah dapat rasa bernapas sikit takdelah serabut kepala pikir itu tak cukup ini tak cukup. -
-
sis rasa nak open dropship la. juz bayar je yuran komitmen rm10 seumur hidup. uolls da boleh jana income berkepuks. -
-
tak tau nak bisnes? bole belajar. sebab sis da readykan nota berharga emas untuk uolls sedut ilmu sampai montok. -
-
yang penting rajin, konsisten, ada semangat dan usaha nak berjaya. -
-
kalau yang semangat je lebih tapi malas nak bertindak sis reject awal awal. kita nak bina team yang mindset positif je.
-
-
wa: +60172686781

#rafaelabeaute #treatmentboosterserum #serumviral #serumorganik #skincareviral #motifviral #treatmentserum #breakoutskin #jerawat #parutjerawat #jeragat #kulitkusam #kulitgelap #blackhead #openpores #pigmentation #kulitberminyak #kulitkering #serumwajah #faceserum #serummurah #serumterbaik #sayajualserum #serum #parutberlubang #whitehead #serummuka #pigmentasi #dropship
0 3 2 hours ago