Loading...
Search result for #serummukamurah
Apa itu meeracle gemstone serum? πŸ‘‡πŸ‘‡ serum muka pertama di malaysia berasaskan batu permata mahal dunia dan berbentuk lotion.berkesan seawal seminggu! beribu ribu testimoni kami repeat order setiap hari.lagipun sebotol tahan dua bulan chuols!

yg penting produk ni 100% guna bhn asas batu permata seperti diamond, ruby, pearl, dan alpha arbutin serta lulus kkm tau!

fungsi meeracle germstone serum πŸ’Ž mencerah dan memutihkan kulit. πŸ’Ž meremajakan kulit ( awet muda ).
πŸ’Žmembantu atasi masalah jeragat
πŸ’Ž mengatasi kulit kusam dan pigmentasi.
πŸ’Ž membaiki bekas jerawat dan cacar.
πŸ’Ž membantu pembentukan kolagen baru dlm lapisan kulit.
πŸ’Ž mengecilkan pori pori kulit.
πŸ’Ž menghalang pembentukan jerawat.
πŸ’Žmerawat masalah lingkaran gelap bawah mata

so kepada mereka yg menjaga penampilan wajah wajib menggunakan meeracle serum!! terlalu byk kebaikan dalam satu botol serum viral ni!

klik jerrπŸ”°

@serummurah.my
@serummurah.my
@serummurah.my

dan boleh wasap kami laju laju πŸ‘‡ πŸ“²017-9090536
πŸ“²017-9090536

amaran❗❗produk ini hanya utk orang orang yang nk cantik je πŸ‘Œ
#rawatcantikdlm3hari #meeraclegemstonserum #meeraclegemstonebeauty #1stgemstonebeautyproductinasia #agentwanted #stokiswanted #serummukamurah #serumpori
72 3,693 April 2018
Meeracle serum original
nak tahu harga?? cepat2 whatsapp😘

pos sm rm8/ss rm12

klik link whatsapp di bio😊

#meeracleserum #meeracleserumoriginal #serummukamurah #faceserum
0 0 just now
Komen "dm" atau whatapps 012-6076642 sekarang! dapatkan diskaun rm 50 untuk setiap pembelian wowskin serum hari ini!

#merawat parut j€rawat dan kulit wajah bermasalah dengan serum vitamin semulajadi sepantas 7 hari jer...#
1 titisan serum, ada 1001 kebaikkan. all in one orang kata. sebut je nak vitamin ape,semua ada😘 .
vitamin serum set lengkap serum vitamin siang & malam. 2in 1
.
paling best serum ini boleh merawat macam2 masalah kulit:
.
hitamπŸ”œ putih
jerawatπŸ”œflawless
kedutanπŸ”œ kulit tegang
kulit kusamπŸ”œglowing
kulit xsekataπŸ”œkulit licin
kulit berminyakπŸ”œkulit lembap & licin
.
atau click link order di bio ig utk lebih mudah. .
#testimonijerawat #serummukajerawat #serumukakulitberminyak #wowskinshahalam #wowskinklang #serummukaterbaik #serummukamurah
#serummukaterlaris #serummukaterbaikdimalaysia #serummukapalingberkesan
12 116 May 2018
Hai..pagiiiiiiπŸ’š
dah sapu ke idooookkk?
8 186 May 2017
Rm20 + rm8
ready stok❗❗❗❗ kelebihan serum 24k goldzan ampoule by maison de nature -memperbaiki kulit yang rosak atau kedutan pada wajah
- wajah tampak lebih berseri
-memutihkan wajah dalam waktu singkat
- gunakan secara konsisten, bagi membantu menghilangkan masalah flek, penuaan, bawah mata yang lebam dan menghitam - menjadikan kulit anda cerah dan lebih putih berseri
- kesan seawal pengunaan

cara pakai:
titiskan 2-3 titis serum pada tangan atau terus pada wajah, kemudian usapkan pada kulit wajah dan leher secara merata, gunakan serum ini pada wajah yang sudah dibersihkan terlebih dahulu..
gunakan 2 kali sehari sebelum menggunakan cream pagi dan malam secara teratur.. 100ml 😱😱😱😱😱 besar gilerrrr botol dia ..tahan berbulan uolsss ..rugi tak cubaaas !!! harga murah gillerr rm20 utk 100ml... #serummukamurah #serummuka #serum24kgoldzanampoule #goldzanampoulemurah #vitcserum #cantik
6 9 5 weeks ago
Keluar rumah tak yakin. knp kulit tak da seri? tak shining mcm org lain. sbb tak apply serum, kulit muka jadi kusam. seri xda. .
promosi hari raya kini kembali
.
.
kalau semalam rm38!
sekarang rm28 sahaja! jimat rm10😍
.
.
boleh wssap 01125707989 utk dptkan magic serum serba boleh ini.
#serummukamurah #serumterbaik #serumasli #serummuka #serum
1 252 June 2018
"nak cantik tak boleh sayang duit"

korang, nak syantik kulit pelowles, licin bersih mana ada yang tak keluar duit kan? .
sakit nya tuh disini, bile fikir nak beli barang utk pakai kat muka korang. betul la, beauty is pain. .
nak cantik perlukan pengorbanan. mana ada tibe² jadi syantik kan? .
jom click link order utk grab promo diskaun rm 50 utk diskaun merdeka raya. .
#wowskin
#wowskinmalaysia #setserumwowskin #serumviral #breakout #parutjerawat
#sunburn #putih #kulitmulus #kulitsihat #kulitbebaskimia #promoserum #wowskinuitmshahalam #wowskinklang
#serumwaterbased #serumcepatmeresap #serummukaterbaik #serummukamurah
1 29 4 days ago
3 akibat buruk tidur dengan ‘makeup’ ! jom ambil tahu.
.

1. compact powder
penggunaan ‘compact powder’ mesti dicuci supaya kulit muka awk dapat bernafas sewaktu tidur. jika tidak dibersihkan , wajah awk mudah menjadi kedut dan liang roma muka pun tersumbat. akhirnya , masalah jerawat , timbul !.
.

2. lipstik
awak nak tahu, tidur dengan lipstik yang masih lekat di bibir awk boleh menyebabkan bibir menjadi kering. akibatnya, bibir awk jadi merekah.
.

3. maskara
awas ! maskara boleh buat bulu mata awk gugur. tidur dgn maskara juga boleh menyebabkan kegatalan bahagian mata awk. jika berterusan, mata awk akan menjadi bengkak seterusnya dijangkiti kuman dan ketumbit mudah menyerang mata awk ! .
. .
moga bermanfaat, insyaallah
.
#syanisbeauty #serummuka #serumkecantikan #serumwhitening #serummukamurah #serumpalingberkesan #serumjerawat #serumflawless #serumkulit #serumglowing #serumhalal #foundationmerawat #foundationterbaik #foundationfullcoverage #foundationsyanis
1 4 Yesterday

@beauty_pretty_closet

beauty_pretty_closet
Meeracle serum original
nak tahu harga?? cepat2 whatsapp😘

pos sm rm8/ss rm12

klik link whatsapp di bio😊

#meeracleserum #meeracleserumoriginal #serummukamurah #faceserum
0 0 just now

@litah_beauty_shop

litah_beauty_shop
Serum muka tbh ada botol percubaan tau, rm40 sahaja untuk 10ml, kalau nak ambil yang botol besar terus pun boleh, rm110/50ml.
fungsi utama face serum tbh memang anti-penuaan, meremaja dan menganjalkan kulit wajah.
#thebeautyhacks #productantiaging #awetmuda #serummukamurah
0 0 9 hours ago

@promolivynakosmetik

promolivynakosmetik
1 0 22 hours ago

@thebeautyofficial_

thebeautyofficial_
3 akibat buruk tidur dengan ‘makeup’ ! jom ambil tahu.
.

1. compact powder
penggunaan ‘compact powder’ mesti dicuci supaya kulit muka awk dapat bernafas sewaktu tidur. jika tidak dibersihkan , wajah awk mudah menjadi kedut dan liang roma muka pun tersumbat. akhirnya , masalah jerawat , timbul !.
.

2. lipstik
awak nak tahu, tidur dengan lipstik yang masih lekat di bibir awk boleh menyebabkan bibir menjadi kering. akibatnya, bibir awk jadi merekah.
.

3. maskara
awas ! maskara boleh buat bulu mata awk gugur. tidur dgn maskara juga boleh menyebabkan kegatalan bahagian mata awk. jika berterusan, mata awk akan menjadi bengkak seterusnya dijangkiti kuman dan ketumbit mudah menyerang mata awk ! .
. .
moga bermanfaat, insyaallah
.
#syanisbeauty #serummuka #serumkecantikan #serumwhitening #serummukamurah #serumpalingberkesan #serumjerawat #serumflawless #serumkulit #serumglowing #serumhalal #foundationmerawat #foundationterbaik #foundationfullcoverage #foundationsyanis
1 4 Yesterday

@hnoriginal_yulianaskincare

hnoriginal_yulianaskincare
Serum baby glow whitening ✨
best seller !!! extra whitening + anti aging
liposome 2%
alpha arbutin 2.% nano silver booster
bisa di combine dgn cream hn atau cream apapun yg kamu punya
rahasia kulit glowing,sehat,cerah bebas kusam,kerutan,jerawat,flek hitam,mengecilkn pori-pori.
serum baby glow whitening di formulasikan lebih lengkap dari serum arbutin,sehingga manfaat nya 5x dari serum arbutin/serum gold
textur nya kental mudah meresap tidak lengket,dgn aroma menyegarkan dan rilexasi . . . .
fungsi serum bb glow -mampu meremajakan kulit -dapat menghilangkan flek hitam dan bekas jerawat - ‎mengecilkan pori -mengurangi kerutan pd wajah menjadikan kulit menjadi semakin cerah dan glowing dan mengkilat (bukan berminyak) -mengembalikan sel kulit wajah rusak menjadi baru,sehingga kulit menjadi cerah dan halus.
rahasia kandungannya membuat cepat meresap dan tidak lengket -collagen dan.liposome meningkatkan kekencangan elastisitas dan kelembaban kulit wajah.
aman utk ibu hamil dan menyusui
aturan pakai :
bisa di gunakan siang dan malam hari
gunakan 1-2 tetes serum pd wajah,setelah meresap bisa di timpa cream siang maupun malam.
#serum#serumwajah#serummukamurah#serummuka#serumkinclong#serumertosmurah#serumkinclongertos#serumhanasui#serumglowing#serumbabyglow#serumvitaminc#serumpemutih#serumkorea#serumjerawat#serumbotox#serumacne#serumjafra#serumjaframurah#serumertos#serumcollagen#serumgoldoriginal#serumglow#serumacne#serumxbeino#serummaninho#serummurahmalaysia#serumpemutih#serumwhitening#serumgold#serumkinclongertos#serumantiaging#serumflawless#serumgold#serumliposome
0 3 Yesterday

@aysarbeautyhouse

aysarbeautyhouse
0 2 Yesterday

@ahnaa_chantiq

ahnaa_chantiq
0 2 Yesterday

@erlcosmeticsid

erlcosmeticsid
0 12 2 days ago

@hnoriginal_yulianaskincare

hnoriginal_yulianaskincare
Serum baby glow whitening ✨
best seller !!! extra whitening + anti aging
liposome 2%
alpha arbutin 2.% nano silver booster
bisa di combine dgn cream hn atau cream apapun yg kamu punya
rahasia kulit glowing,sehat,cerah bebas kusam,kerutan,jerawat,flek hitam,mengecilkn pori-pori.
serum baby glow whitening di formulasikan lebih lengkap dari serum arbutin,sehingga manfaat nya 5x dari serum arbutin/serum gold
textur nya kental mudah meresap tidak lengket,dgn aroma menyegarkan dan rilexasi . . . .
fungsi serum bb glow -mampu meremajakan kulit -dapat menghilangkan flek hitam dan bekas jerawat - ‎mengecilkan pori -mengurangi kerutan pd wajah menjadikan kulit menjadi semakin cerah dan glowing dan mengkilat (bukan berminyak) -mengembalikan sel kulit wajah rusak menjadi baru,sehingga kulit menjadi cerah dan halus.
rahasia kandungannya membuat cepat meresap dan tidak lengket -collagen dan.liposome meningkatkan kekencangan elastisitas dan kelembaban kulit wajah.
aman utk ibu hamil dan menyusui
aturan pakai :
bisa di gunakan siang dan malam hari
gunakan 1-2 tetes serum pd wajah,setelah meresap bisa di timpa cream siang maupun malam.
#serum#serumwajah#serummukamurah#serummuka#serumkinclong#serumertosmurah#serumkinclongertos#serumhanasui#serumglowing#serumbabyglow#serumvitaminc#serumpemutih#serumkorea#serumjerawat#serumbotox#serumacne#serumjafra#serumjaframurah#serumertos#serumcollagen#serumgoldoriginal#serumglow#serumacne#serumxbeino#serummaninho#serummurahmalaysia#serumpemutih#serumwhitening#serumgold#serumkinclongertos#serumantiaging#serumflawless#serumgold#serumliposome
0 2 2 days ago

@hnoriginal_yulianaskincare

hnoriginal_yulianaskincare
Serum baby glow whitening ✨
best seller !!! extra whitening + anti aging
liposome 2%
alpha arbutin 2.% nano silver booster
bisa di combine dgn cream hn atau cream apapun yg kamu punya
rahasia kulit glowing,sehat,cerah bebas kusam,kerutan,jerawat,flek hitam,mengecilkn pori-pori.
serum baby glow whitening di formulasikan lebih lengkap dari serum arbutin,sehingga manfaat nya 5x dari serum arbutin/serum gold
textur nya kental mudah meresap tidak lengket,dgn aroma menyegarkan dan rilexasi . . . .
fungsi serum bb glow -mampu meremajakan kulit -dapat menghilangkan flek hitam dan bekas jerawat - ‎mengecilkan pori -mengurangi kerutan pd wajah menjadikan kulit menjadi semakin cerah dan glowing dan mengkilat (bukan berminyak) -mengembalikan sel kulit wajah rusak menjadi baru,sehingga kulit menjadi cerah dan halus.
rahasia kandungannya membuat cepat meresap dan tidak lengket -collagen dan.liposome meningkatkan kekencangan elastisitas dan kelembaban kulit wajah.
aman utk ibu hamil dan menyusui
aturan pakai :
bisa di gunakan siang dan malam hari
gunakan 1-2 tetes serum pd wajah,setelah meresap bisa di timpa cream siang maupun malam.
#serum#serumwajah#serummukamurah#serummuka#serumkinclong#serumertosmurah#serumkinclongertos#serumhanasui#serumglowing#serumbabyglow#serumvitaminc#serumpemutih#serumkorea#serumjerawat#serumbotox#serumacne#serumjafra#serumjaframurah#serumertos#serumcollagen#serumgoldoriginal#serumglow#serumacne#serumxbeino#serummaninho#serummurahmalaysia#serumpemutih#serumwhitening#serumgold#serumkinclongertos#serumantiaging#serumflawless#serumgold#serumliposome
0 1 2 days ago

@wowskin.shahalamklang

wowskin.shahalamklang
"nak cantik tak boleh sayang duit"

korang, nak syantik kulit pelowles, licin bersih mana ada yang tak keluar duit kan? .
sakit nya tuh disini, bile fikir nak beli barang utk pakai kat muka korang. betul la, beauty is pain. .
nak cantik perlukan pengorbanan. mana ada tibe² jadi syantik kan? .
jom click link order utk grab promo diskaun rm 50 utk diskaun merdeka raya. .
#wowskin
#wowskinmalaysia #setserumwowskin #serumviral #breakout #parutjerawat
#sunburn #putih #kulitmulus #kulitsihat #kulitbebaskimia #promoserum #wowskinuitmshahalam #wowskinklang
#serumwaterbased #serumcepatmeresap #serummukaterbaik #serummukamurah
1 29 4 days ago

@ahnaa_chantiq

ahnaa_chantiq
Rm25 free postage
😍“woww…kawan-kawan tegur perubahan kulit anda” 😍
.
πŸ“’πŸ“’kalau nak tahu macamana nak dapat kulit wajah sihat dan cantik, memang wajib korang baca ni sampai habis
produk penjagaan kulit wajah paling best & mudah di bawa ke mana2 ! penjagaan harian tu sama penting dari rawatan berkala. jom transform kulit wajah anda menjadi lebih flawless dan semestinya bebas minyak !
.
============= 🚦 🚦 glowing ada 2 jenis tau, glowing natural (kulit licin mcm telorr) πŸ‘ and lagi satu glowing berminyak πŸ˜‚ 😭. which one korang nak? .
beauty hacks daripada kastemer kami, hanya 2-3 titis rosehip oil ni before korang pakai krim siang atau malam. memang super glowing, & dia boleh 'tangkap' essence nutrient yang ada dalam krim siang/malam korang dengan lebih pantas. kulit korang takkan dehydrated sebab rosehip oil ni melembapkan & merawat ur skin as well. .
nak pakai kat bibir πŸ’‹ pun boleh, bagi sesiapa yang bibir merekah, bibir kering, boleh sapu rosehip oil ni before apply your lipstick πŸ˜™
.
.
siapa yang taknak? 😁 πŸ™‹ mestilah wajib nak kan? .
==============
kepakaran kami (rizanybeauty) membantu anda untuk menjadi cantik:-
.
πŸ†— tanpa parut jerawat/ jeragat
πŸ†— moisturiser/melembapkan kulit
πŸ†— pelembap bibir / bibir x kering & bibir pinky πŸ†— makeup tahan lebih lama & x berminyak
πŸ†— muka glowing &cerah
.
[nota penting: anda mestilah “istiqomah” utk keputusan yg wow!!]
==============
.
#rizanybeauty #rosehipoilmalaysia #rosehipoil #minyakrosehip #minyakrosehipmurah #minyakkelapadaramurah #minyakkelapadara #bazarpaknilprodukkecantikkan #arganoil #arganoilmurah #serummuka #serummurah #serummukamurah #serumjerawat #serumjeragat #vitcrosehip #vitcrosehipmurah #sayajual #sayajualmurah #cikgusekolah #cikgucikgi #hargastudent #promosigaji #harigaji #merdekasales
0 12 4 days ago

@aysarbeautyhouse

aysarbeautyhouse
Rm25 free postage 😍“woww…kawan-kawan tegur perubahan kulit anda” 😍
.
πŸ“’πŸ“’kalau nak tahu macamana nak dapat kulit wajah sihat dan cantik, memang wajib korang baca ni sampai habis
produk penjagaan kulit wajah paling best & mudah di bawa ke mana2 ! penjagaan harian tu sama penting dari rawatan berkala. jom transform kulit wajah anda menjadi lebih flawless dan semestinya bebas minyak !
.
============= 🚦 🚦 glowing ada 2 jenis tau, glowing natural (kulit licin mcm telorr) πŸ‘ and lagi satu glowing berminyak πŸ˜‚ 😭. which one korang nak? .
beauty hacks daripada kastemer kami, hanya 2-3 titis rosehip oil ni before korang pakai krim siang atau malam. memang super glowing, & dia boleh 'tangkap' essence nutrient yang ada dalam krim siang/malam korang dengan lebih pantas. kulit korang takkan dehydrated sebab rosehip oil ni melembapkan & merawat ur skin as well. .
nak pakai kat bibir πŸ’‹ pun boleh, bagi sesiapa yang bibir merekah, bibir kering, boleh sapu rosehip oil ni before apply your lipstick πŸ˜™
.
.
siapa yang taknak? 😁 πŸ™‹ mestilah wajib nak kan? .
==============
kepakaran kami (rizanybeauty) membantu anda untuk menjadi cantik:-
.
πŸ†— tanpa parut jerawat/ jeragat
πŸ†— moisturiser/melembapkan kulit
πŸ†— pelembap bibir / bibir x kering & bibir pinky πŸ†— makeup tahan lebih lama & x berminyak
πŸ†— muka glowing &cerah
.
[nota penting: anda mestilah “istiqomah” utk keputusan yg wow!!]
==============
.
#rizanybeauty #rosehipoilmalaysia #rosehipoil #minyakrosehip #minyakrosehipmurah #minyakkelapadaramurah #minyakkelapadara #bazarpaknilprodukkecantikkan #arganoil #arganoilmurah #serummuka #serummurah #serummukamurah #serumjerawat #serumjeragat #vitcrosehip #vitcrosehipmurah #sayajual #sayajualmurah #cikgusekolah #cikgucikgi #hargastudent #promosigaji #harigaji #merdekasales
2 7 4 days ago

@rizanybeauty

rizanybeauty
😍“woww…kawan-kawan tegur perubahan kulit anda” 😍
.
πŸ“’πŸ“’kalau nak tahu macamana nak dapat kulit wajah sihat dan cantik, memang wajib korang baca ni sampai habis
produk penjagaan kulit wajah paling best & mudah di bawa ke mana2 ! penjagaan harian tu sama penting dari rawatan berkala. jom transform kulit wajah anda menjadi lebih flawless dan semestinya bebas minyak !
.
============= 🚦 🚦 glowing ada 2 jenis tau, glowing natural (kulit licin mcm telorr) πŸ‘ and lagi satu glowing berminyak πŸ˜‚ 😭. which one korang nak? .
beauty hacks daripada kastemer kami, hanya 2-3 titis rosehip oil ni before korang pakai krim siang atau malam. memang super glowing, & dia boleh 'tangkap' essence nutrient yang ada dalam krim siang/malam korang dengan lebih pantas. kulit korang takkan dehydrated sebab rosehip oil ni melembapkan & merawat ur skin as well. .
nak pakai kat bibir πŸ’‹ pun boleh, bagi sesiapa yang bibir merekah, bibir kering, boleh sapu rosehip oil ni before apply your lipstick πŸ˜™
.
.
siapa yang taknak? 😁 πŸ™‹ mestilah wajib nak kan? .
==============
kepakaran kami (rizanybeauty) membantu anda untuk menjadi cantik:-
.
πŸ†— tanpa parut jerawat/ jeragat
πŸ†— moisturiser/melembapkan kulit
πŸ†— pelembap bibir / bibir x kering & bibir pinky πŸ†— makeup tahan lebih lama & x berminyak
πŸ†— muka glowing &cerah
.
[nota penting: anda mestilah “istiqomah” utk keputusan yg wow!!]
==============
.
#rizanybeauty #rosehipoilmalaysia #rosehipoil #minyakrosehip #minyakrosehipmurah #minyakkelapadaramurah #minyakkelapadara #bazarpaknilprodukkecantikkan #arganoil #arganoilmurah #serummuka #serummurah #serummukamurah #serumjerawat #serumjeragat #vitcrosehip #vitcrosehipmurah #sayajual #sayajualmurah #cikgusekolah #cikgucikgi #hargastudent #promosigaji #harigaji #merdekasales
1 12 4 days ago

@rizanybeauty

rizanybeauty
😍“woww…kawan-kawan tegur perubahan kulit anda” 😍
.
πŸ“’πŸ“’kalau nak tahu macamana nak dapat kulit wajah sihat dan cantik, memang wajib korang baca ni sampai habis
produk penjagaan kulit wajah paling best & mudah di bawa ke mana2 ! penjagaan harian tu sama penting dari rawatan berkala. jom transform kulit wajah anda menjadi lebih flawless dan semestinya bebas minyak !
.
============= 🚦 🚦 glowing ada 2 jenis tau, glowing natural (kulit licin mcm telorr) πŸ‘ and lagi satu glowing berminyak πŸ˜‚ 😭. which one korang nak? .
beauty hacks daripada kastemer kami, hanya 2-3 titis rosehip oil ni before korang pakai krim siang atau malam. memang super glowing, & dia boleh 'tangkap' essence nutrient yang ada dalam krim siang/malam korang dengan lebih pantas. kulit korang takkan dehydrated sebab rosehip oil ni melembapkan & merawat ur skin as well. .
nak pakai kat bibir πŸ’‹ pun boleh, bagi sesiapa yang bibir merekah, bibir kering, boleh sapu rosehip oil ni before apply your lipstick πŸ˜™
.
.
siapa yang taknak? 😁 πŸ™‹ mestilah wajib nak kan? .
==============
kepakaran kami (rizanybeauty) membantu anda untuk menjadi cantik:-
.
πŸ†— tanpa parut jerawat/ jeragat
πŸ†— moisturiser/melembapkan kulit
πŸ†— pelembap bibir / bibir x kering & bibir pinky πŸ†— makeup tahan lebih lama & x berminyak
πŸ†— muka glowing &cerah
.
[nota penting: anda mestilah “istiqomah” utk keputusan yg wow!!]
==============
.
#rizanybeauty #rosehipoilmalaysia #rosehipoil #minyakrosehip #minyakrosehipmurah #minyakkelapadaramurah #minyakkelapadara #bazarpaknilprodukkecantikkan #arganoil #arganoilmurah #serummuka #serummurah #serummukamurah #serumjerawat #serumjeragat #vitcrosehip #vitcrosehipmurah #sayajual #sayajualmurah #cikgusekolah #cikgucikgi #hargastudent #promosigaji #harigaji #merdekasales
2 6 4 days ago

@rizanybeauty

rizanybeauty
😍“woww…kawan-kawan tegur perubahan kulit anda” 😍
.
πŸ“’πŸ“’kalau nak tahu macamana nak dapat kulit wajah sihat dan cantik, memang wajib korang baca ni sampai habis
produk penjagaan kulit wajah paling best & mudah di bawa ke mana2 ! penjagaan harian tu sama penting dari rawatan berkala. jom transform kulit wajah anda menjadi lebih flawless dan semestinya bebas minyak !
.
============= 🚦 🚦 glowing ada 2 jenis tau, glowing natural (kulit licin mcm telorr) πŸ‘ and lagi satu glowing berminyak πŸ˜‚ 😭. which one korang nak? .
beauty hacks daripada kastemer kami, hanya 2-3 titis rosehip oil ni before korang pakai krim siang atau malam. memang super glowing, & dia boleh 'tangkap' essence nutrient yang ada dalam krim siang/malam korang dengan lebih pantas. kulit korang takkan dehydrated sebab rosehip oil ni melembapkan & merawat ur skin as well. .
nak pakai kat bibir πŸ’‹ pun boleh, bagi sesiapa yang bibir merekah, bibir kering, boleh sapu rosehip oil ni before apply your lipstick πŸ˜™
.
.
siapa yang taknak? 😁 πŸ™‹ mestilah wajib nak kan? .
==============
kepakaran kami (rizanybeauty) membantu anda untuk menjadi cantik:-
.
πŸ†— tanpa parut jerawat/ jeragat
πŸ†— moisturiser/melembapkan kulit
πŸ†— pelembap bibir / bibir x kering & bibir pinky πŸ†— makeup tahan lebih lama & x berminyak
πŸ†— muka glowing &cerah
.
[nota penting: anda mestilah “istiqomah” utk keputusan yg wow!!]
==============
.
#rizanybeauty #rosehipoilmalaysia #rosehipoil #minyakrosehip #minyakrosehipmurah #minyakkelapadaramurah #minyakkelapadara #bazarpaknilprodukkecantikkan #arganoil #arganoilmurah #serummuka #serummurah #serummukamurah #serumjerawat #serumjeragat #vitcrosehip #vitcrosehipmurah #sayajual #sayajualmurah #cikgusekolah #cikgucikgi #hargastudent #promosigaji #harigaji #merdekasales
0 10 4 days ago