Loading...
Search result for #serummukamurah

@rahsia_ronella

rahsia_ronella
Rawat breakout dulu, dah ok sikit...baru kite guna serum teora k
1 1 2 hours ago

@_1stopbeauty

_1stopbeauty
Nak tahu rahsia kulit sihat, gebu dan flawless? .
hanya guna sabun dan serum je masalah kulit selesai! tak perlu skincare mahal mahal!
.
hanya dengan skincare rs cucumber sahaja masalah kulit hilang! .
menghapuskan jerawat
mencerah dan menaikkan seri wajah
mengatasi masalah jeragat
mengecilkan liang pori
melembapkan kulit
memudar dan menghilangkan parut
menghilangkan whitehead dan blackhead
mengatasi kulit berminyak
merawat wajah breakout
memulihkan masalah sunburn
.
#serum #serummuka #serummukamurah #serumkecilkanpori #serumjerawat #serumjerawatmurah #sabuntimun #serumtimun #sabunjerawat #sabunkulitberminyak #sabunkulitkering #serumkulitberminyak #serumkulitkering #serumkulitkusam #sabunkulitkusam #serumantipenuaan #sabunantipenuaan #tipscantik
0 8 4 hours ago

@_1stopbeauty

_1stopbeauty
Salah satu sebab kenapa jerawat cepat kecut bila pakai rs serum.
.
sebab dalam serum ni , ada masukkan sekali dengan getah timun. fungsi getah timun adalah untuk mengecutkan jerawat. .
#serum #serummuka #serummukamurah #serumkecilkanpori #serumjerawat #serumjerawatmurah #sabuntimun #serumtimun #sabunjerawat #sabunkulitberminyak #sabunkulitkering #serumkulitberminyak #serumkulitkering #serumkulitkusam #sabunkulitkusam #serumantipenuaan #sabunantipenuaan #tips_1stopbeauty #tipscantik
0 10 16 hours ago

@aiseygakserum_ila

aiseygakserum_ila
Fuhh kalau sebelum ni bila kena habuk je naik bintik merah, sekarang bila selalu sapu ai seygak serum bintik merah yang selalu bertandang bila kena habuk dah mula hilang.
berminat? boleh dm @ wsapp ila 0145340336

#aiseygakserum_viral #aiseygakserumterbaik #aiseygakserumkuantan #aiseygakserumlovers #aiseygaklakukeras #aiseygakserum #aiseygak #aiseygakmalaysia #aiseygakbeauty #aiseygakkuantan #serumtimun #serumsoybean #serumstemcellmurah #serummukamurah #serumextra #serumvitamin #serumantipenuaan #serumwajah #serumpinkish #serums #serumflawless #serummeletop #ruammerah
0 5 21 hours ago

@_1stopbeauty

_1stopbeauty
Q : apa fungsi getah timun ? .

a : rs serum mengunakan timun yang sebenar. sekali dengan kulit dan getah getah timun tu sekali
.

yang mempercepatkan jerawat kecut tu dari getah timun. hilangkan radang dan hilangkan gatal gatal pada jerawat tu.kalau korang pakai timun biasa tu. tenyeh getah timun pun korang akan dapat result yang sama. suri cuma mudahkan. buat dalam bentuk serum.
.
kalau muka kusam pun sama. korang pakai rs serum kali pertama tu pun korang dah dapat rasa muka korang tegang ja. rasa fresh rasa macam pakai timun sebenar dari pasar. .
korang yang dah cuba rs serum. muka korang rasa tegangkan ? ke korang tak rasa apa apa ? .
#serum #serummuka #serummukamurah #serumkecilkanpori #serumjerawat #serumjerawatmurah #sabuntimun #serumtimun #sabunjerawat #sabunkulitberminyak #sabunkulitkering #serumkulitberminyak #serumkulitkering #serumkulitkusam #sabunkulitkusam #serumantipenuaan #sabunantipenuaan #tipscantik
0 10 21 hours ago

@_1stopbeauty

_1stopbeauty
Korang nak tau tak dalam rs cucumber ni ade getah timun semulajadi yang mampu mempercepatkan jerawat kecut dan menghilangkan gatal serta radang dekat jerawat
.

#serum #serummuka #serummukamurah #serumkecilkanpori #serumjerawat #serumjerawatmurah #sabuntimun #serumtimun #sabunjerawat #sabunkulitberminyak #sabunkulitkering #serumkulitberminyak #serumkulitkering #serumkulitkusam #sabunkulitkusam #serumantipenuaan #sabunantipenuaan #tipscantik
0 9 23 hours ago

@aiseygakserum_ila

aiseygakserum_ila
Pakai faoundation nipis je tapi muka masih glowing dan bersih je tau. ni baru la glowing secara semulajadi tak payah tepek foundation beria pun.
lepas ni jimat la foundation adik kita ni, nak jimat foundation cam adik ni kena la grab ai seygak serum. slide untuk tengok keglowingnya.
#aiseygakserum_viral #aiseygakserumterbaik #aiseygakpinkishscrub #aiseygakserumkuantan #aiseygakserumlovers #aiseygaklakukeras #aiseygakserum #serummukamurah #serumter#glowingskincare #glowingskin #glowing #polisasstudents #polisas #widadkuantan #limkokwing #unisel #unistudent #maktab #maktabperguruan
0 4 Yesterday

@_1stopbeauty

_1stopbeauty
Kusam nya kulit aku
.
‘sebelum ni aku rasa muka aku tak fresh. dengan parut jerawat still ada tak hilang hilang’
.
niat di hati nak jugak cantikkan kulit sebab setiap kali tengok cermin, kusamnya kulit aku
.
nak jual rs cucumber kena try product nye dulu. dan sekarang alhamdulillah kulit aku dah fuhh hilang segala parut jerawat, tak kusam dah
.
#serum #serummuka #serummukamurah #serumkecilkanpori #serumjerawat #serumjerawatmurah #sabuntimun #serumtimun #sabunjerawat #sabunkulitberminyak #sabunkulitkering #serumkulitberminyak #serumkulitkering #serumkulitkusam #sabunkulitkusam #serumantipenuaan #sabunantipenuaan #tips_1stopbeauty #tipscantik
0 6 Yesterday

@danielinbeauty_stokiskl

danielinbeauty_stokiskl
Breakout teruk pun boleh recover dengan miracle serum danielin tawww
.
breakout teruk akibat salah pakai product or resdung? jangan risau lagi serum ni memang power
.
takkan asyik nak tengok testimoni je? taknak try ke? .
free postage + free gift
.
terus wasep sis di 017 226 1416
1 3 Yesterday

@danielinbeauty_stokiskl

danielinbeauty_stokiskl
Kastemer ai grabbb #miracleserumdanielin 5 botol terus penangan promo hot summer sale yang akan tamat malam ni! .
.
cod available area rawang & bandar country homes
.
.
terus ping sis di 017 226 1416 tawww untuk grab miracle serum!
1 12 Yesterday

@danielinbeauty_stokiskl

danielinbeauty_stokiskl
Susah ke nak jaga kulit muka biar sihat dan awet muda? eh tak susah lah dengan ada nya #miracleserumdanielin nihhhh! .
.
dah beribu testimoni berjaga uols boleh tengok di ig founder @itselinnn semua kastemer memang setia dengan miracle serum tak mampu nak curang dahhh
.
.
malam ni last promo hot summer sale harga mur mur kita nak kasi peluang semua jaga kulit cecantik taw! cepat pm alin di 017 226 1416 nowww
1 7 Yesterday

@_1stopbeauty

_1stopbeauty
Q : apa fungsi getah timun ? .
a : rs serum mengunakan timun yang sebenar. sekali dengan kulit dan getah getah timun tu sekali. .
yang mempercepatkan jerawat kecut tu dari getah timun. hilangkan radang dan hilangkan gatal gatal pada jerawat tu.kalau korang pakai timun biasa tu. tenyeh getah timun pun korang akan dapat result yang sama. suri cuma mudahkan. buat dalam bentuk serum.
.
kalau muka kusam pun sama. korang pakai rs serum kali pertama tu pun korang dah dapat rasa muka korang tegang ja. rasa fresh rasa macam pakai timun sebenar dari pasar. .
korang yang dah cuba rs serum. muka korang rasa tegangkan ? ke korang tak rasa apa apa ?
.
#serum #serummuka #serummukamurah #serumkecilkanpori #serumjerawat #serumjerawatmurah #sabuntimun #serumtimun #sabunjerawat #sabunkulitberminyak #sabunkulitkering #serumkulitberminyak #serumkulitkering #serumkulitkusam #sabunkulitkusam #serumantipenuaan #sabunantipenuaan #tipscantik
2 6 2 days ago

@inaazbeauty_

inaazbeauty_
For order direct tekan link wasap di bio no cod / tiada cod . hanya postage. pos direct dari supplier . take note
.
item shown ;
.
qeesna serum
.
rm72
.
postage add rm8 sm / rm12 ss
.
berminat terus dm / whatsapp 012-2281340 atau tekan sahaja link wasap di bio
.
#supportinaazbeauty #inaazbeauty #saleinaazbeauty #trustedseller #jamumurah #makeupmurah #eyeshadowmurah #lipstickmurah #mascaramurah #eyelinermurah #liplinermurah #skincaremurah #blushermurah #highlightermurah #shadingmurah #foundationmurah #kosmetikmurah #qeesnaserum #qeesnaserumoriginal #qeesnaserummurah #originalqeesnaserum #serummuka #serummukamurah
0 6 3 days ago

@danielinbeauty_stokiskl

danielinbeauty_stokiskl
Miracle serum memang terbaik
.
tak perlu mekap berlapis2 dah. mekap nipis pun still nampak muka glowing mowing tauuu. haaa siapa je tak loveeeessss kannnn
.
takkan asyik nak tengok testimoni je? taknak try ke?
.
.
free postage + free gift lagiiii! best kan? 017 226 1416
1 9 3 days ago

@danielinbeauty_stokiskl

danielinbeauty_stokiskl
Ramai dah yang berjaya dapat kulit cantik dan sihat walaupun selepas breakout dengan #miracleserumdanielin .
.
kunci kulit cantik ni hanya konsisten!! selain tu banyak kan minum air kosong ye
.
.
nak jugak kulit cantik sihat peloles macam kulit telur teww? jum grab promo miracle serum gais! 017 226 1416
1 15 3 days ago

@danielinbeauty_stokiskl

danielinbeauty_stokiskl
Promo #miracleserumdanielin masih onzzzz okeh! korang jimat berganda kalau beli time sale mengejut ni sebab kita beri harga mampu milik supaya semua dapat jaga kulit dengan modal rendah!!
.
.
serum luar mahal? korang tak mampu nak beli serum untuk penjagaan kulit? no more worries! miracle serum @itselinnn sangat mampu milik
.
.
jum hoder dengan sis stok baru sampai tapi dah tinggal ciput penangan promo ni! zup zap terus wasep 017 226 1416 taw!
1 12 3 days ago

@_1stopbeauty

_1stopbeauty
Free gift colour hijau terang ni
.
korang boleh beli sendiri kat watson. rm20 jer
.
tapi dengan belian set rs cucumber korang dapat free jerrr
.
pelik hq rs cucumber ni. watson jual rm20, hq bagi free je
.
pelik pelik
.
.
#serum #serummuka #serummukamurah #serumkecilkanpori #serumjerawat #serumjerawatmurah #sabuntimun #serumtimun #sabunjerawat #sabunkulitberminyak #sabunkulitkering #serumkulitberminyak #serumkulitkering #serumkulitkusam #sabunkulitkusam #serumantipenuaan #sabunantipenuaan #tipscantik
0 5 3 days ago

@dorioleofficial

dorioleofficial
Katanya..muka nampak lebih kemas dan kulit wajah lebih halus daripada sebelumnya.
.
sekarang dah tak perlu tepek bedak banyak..sikit2 je dah okey.
.
alhamdulillah

#serumdoriole
#sapusaputeruihcomei #serumjeragat
#serumjerawatmurah
#serummukamurah
#serummalaysia
#serumantiaging
#serumkoreamurah
#serumantiacne
#serumantiacne
#serumsewangikasturi
#serumviral2018
#serumkulit
#serumkulitkering
#serumantikusam #serumselamat
0 27 4 days ago

@_1stopbeauty

_1stopbeauty
Weh! jerawat kat dahi yang berketui ketui sekelip mata hilang
.
before ni merana betul jerawat naik berketui ketui kat dahi. banyak plak tu. sampai tak tahan nk picit. tp nasib tak picit.
.
nasib tergerak hati nk cuba rs cucumber, dia punya kesan mcm magic. apply beberapa hari terus hilang jerawat degil tu. sabun rs da la best. lepas cuci muks fresh. pastu dok tepek serum rs. best!!! tegang dan sejuk. esok pagii bangun jerawat kecut.
.
sure akan stay pakai rs cucumber. the best skincare ever! 歹
.
#serum #serummuka #serummukamurah #serumkecilkanpori #serumjerawat #serumjerawatmurah #sabuntimun #serumtimun #sabunjerawat #sabunkulitberminyak #sabunkulitkering #serumkulitberminyak #serumkulitkering #serumkulitkusam #sabunkulitkusam #serumantipenuaan #sabunantipenuaan #tips_1stopbeauty #tipscantik
0 8 4 days ago