Loading...
Search result for #serumvitamin

@dinishop_sby

dinishop_sby
Serum gold jaya mandiri (best seller)

sekarang sudah bpom ya (lihat gambar versi pertama)
-botol kaca
-kemasan baru
-100% original (garansi uang kembali kalau ga ori)
-bpom na1816900461

fungsi :
-membantu mencerahkan warna kulit
-menjaga elastisitas kulit
-sebagai anti oksidan

mengandung :
- vitamin c
- vitamin b3
- water, gliserin, propyleneglycol, niacinamide, sodium, ascorbyl phospate, phenoxythanol, carbomer, triethanolamin, allantoin, tetrasodium edta, parfume, dimethicome, silica, butylene glycol

netto : 20ml

#serumhanasui #serumjayamandiri #jualserumgolden #serumgolden #serumhumphrey #serumgoldenbirdnest #serumcollagenmurah #serumgoldjayamandiri #serumvitchanasui #serumvitaminc #serumvitamin #serumvitaminmurah #serumvitamincmurah #serumagrindo #serumvitamincasli #serummurah #serumwajahmurah #serumvitaminccollagen #serumcollagen #serumcollagenmurah #jualserumvitaminc #jualserumcollagen #jualserummurah #jualserumwajah #jualserumvitaminccollagen #serumjerawat #serumantiacne #serumantiacnehanasui
0 9 1 hour ago

@wowskin.malaysia

wowskin.malaysia
Selamat menyambut hari raya aidiladha kepada seluruh umat islam πŸ•‹πŸ•Œ
.
#wowskinmalaysia #teamwowskinmy #serummurah #wowskinselangor #serumvitamin #serumwajah #wowskinserum #skincareroutine #aidiadha2018
0 13 3 hours ago

@wowskinmsia.far

wowskinmsia.far
#repost @wowskinmsia with @get_repost
・・・
hai you all . sis nak review satu produk terbaik πŸ‘πŸ» korang ada masalah kulit ? jom guna #wowskin.testimoni dan feedback yang positif sangat tau . jom kita guna kita tengok muka kita wow dari wowskin
.
setiap titisan serum vitamin dapat memulihkan wajah bermasalah kembali sihat dengan khasiat 5 jenis vitamin dapat membantu sel kulit kita . vitamin serum #wowskin terbahagi kepada 2 botol iaitu day serum dan night serum
.
masalah anda akan hilang dalam masa 7 hari ❀️!!! jom syantik 😍
.
#wowskin & #wowskinserum #wowskinmalaysia #wowskinvitaminserum #serumvitamin
0 5 10 hours ago

@neko.my

neko.my
Kecantikan adalah subjektif dan tidak kekal. namun, kecantikan adalah perlu untuk meraih keyakinan diri berhadapan dengan orang yang kita hormati dan sayangi, keterampilan harus terjaga lebih-lebih lagi untuk berhadapan dengan sang pencipta.
.

kepada ahli keluarga, rakan-rakan serta semua pembaca, semoga aidiladha pada tahun ini membawa lebih berkat dan rahmat oleh-nya.
.

semoga wawaserum, serisoap dan madu cinta turki menjadi peneman yang menceriakan aidiladha anda. πŸ€—
.

wishing you a blessful eid!
.

salam aidiladha. ikhlas,
@neko.my ❀️
.

#wawaserumbywawazainal #wawazainal #aerilzafrel #glowingskin #wawaserumviral #serisoap #sabuntomato #serumvitamin #oilyskin #acneserum #serum #maducintaturki #ubattenaga #viral2018 #gbopnerrys #viraloninstagram #dryskin #jomdropnerrys #wawaserumsabah #wawaserumsarawak #wawaserumterengganu #wawaserumkl #wawaserumkelantan #wawaserumindonesia #wawaserumbrunei #wawaserumsingapore
0 17 11 hours ago

@azanisscarserum.my

azanisscarserum.my
.
.
siapa kata lelaki tak boleh nak flawless juga?? tinggal rajin, tak rajin je, okay! 😘
.
dengan bougas beauty serum, masalah kulit wajah uolls dapat dirawat dan pulih dengan lebih berkesan! πŸ‘ŒπŸ˜‰
.
.
whatsapp "bougas" ke 013-268 6685 / klik link whatsapp di bio ig atau dm je sis.
.
#bougas #beauty #serum #bougasbeauty #bougasserum #beautyserum #bougasbeautyserum #bougasmalaysia #bougasoriginal #bougasofficial #bougashq #bougasbeautymalaysia #bougasbeautyoriginal #bougasbeautyofficial #bougasbeautyhq #bougaslover #bougasempire #serumviral #vitaminserum #serumvitamin #serumvitaminc #scar #parut #ubatparut #serumparut #scarserum #scarcream #promosi #cantikhanyadengantigatitis #pastikanoribarubeli
0 7 12 hours ago

@laily_nasuha

laily_nasuha
Nak tahu cara hilangkan jerawat bernanah n glowingkan kulit secantik retisss korea? nah laily share #giftreview ni untuk korang hokeyπŸ˜‰
jangan lupa dapatkan kat ig:
@wowskin.13 @wowskin.13 @wowskin.13 ok😊

#wowskin, #wowskinreview, #ubatjerawat, #serumvitamin
2 131 12 hours ago

@wowskin_serum_vitamin

wowskin_serum_vitamin
Wowskin vitamin serum bebas dari merkuri dan bahan yg berbahaya utk kulit .
.
.
jgn risau wowskin sangat selamat utk awak & akan membantu pulihkan kulit awak yg bermasalah πŸ˜‰ .
.
wowskin mencantikkan kembali & mencantikkan kulit yg tersedia cantik . jgn ingat kulit awak dah cantik, awak tak perlu jaga yeee .
.
yg dah cantik pon kena jaga sbb kalau tak jaga, makin lama dalaman kulit akan terjejas 😭 .
.
.
πŸ“² whatsapp 'wowskin' ke 012-7966097
.
#scarserum #hilangkanparut #serummurah #serumajaib #serumvitamin #bazarpaknil #ajimaura #serumwajah #wowskinmalaysia #wowskinserum #jerawat #serumjerawat #serumparut #parut #serumkukitkusam #kulitkusam #serumjeragat #jeragat #vitamin #skincareterbaik #serumflawless #kulitglowing #kulitcantik #kulitsihat #serumkkm #kosmetikmurah #wowskinserumoriginal #wowskinhq #pelembabtetbaik #moisturizer
0 10 12 hours ago

@wowskin_serum_vitamin

wowskin_serum_vitamin
1 set dapat 2 botol serum.
.
.
wowskin vitamin serum mempunyai khasiat daripada 5 vitamin iaitu daripada vitamin a, b3, c, d, e dan ada extra 11 boosters tambahan
.
.
untuk meningkatkan lagi kualiti kulit muka kita dengan lebih sihat, bersih, cerah dan sentiasa flawless. .
.
.
11 kandungan booster .
.
βœ” menggunakan bahan seperti aloe vera, algae extract, collagen, beta glucan, hyaluronic acid, portulaca oleracea, pro vitamin b5, allantion, matrixyl 3000, ceramide 1 dan elastin.
.
.
.
πŸ”₯apa manfaat wowskin?πŸ”₯
.
.
wowskin diformulasi bersama bahan terbaik daripada "vitamin + boosters" di dalam setiap titisan serum vitamin wowskin.
.
.
🍁vitamin serum ini boleh meningkatkan lagi keserian di wajah anda. .
.
🍁 wajah anda sentiasa kelihatan wowww!.
.
🍁kulit wajah anda bermasalah akan pulih secara semulajadi.
.
🍁 serum vitamin paling lengkap khas untuk mencantikkan wajah.
.
🍁dengan adanya campuran vitamin dan booster, kulit yang bermasalah dapat dirawat dan dipulihkan dengan secara semulajadi.
.
🍁dengan ertikata lain lebih optimum dan lebih berkesan.
.
🍁 kalau dulu kulit wajah teruk atau rosak dan sekarang sudah semakin cantik jelita.
.
.
.
jadi anda yang berada diluar sana, jika anda ada masalah dengan kulit muka boleh cuba wowskin. .
.
insya allah, wajah anda kembali pulih seperti biasa. kulit wajah semakin sihat, bersih, cerah dan flawless. .
.
.
perubahan akan nampak seawal 7 hari.
.
.
sekiranya berminat dan inginkan diskaun lebih murah, anda digalakkan whatsapp kami dengan segera.
.
.
nak order? sila klik link whatsapp dekat bio profile.
.
.
#scarserum #hilangkanparut #serummurah #serumajaib #serumvitamin #bazarpaknil #ajimaura #serumwajah #wowskinmalaysia #wowskinserum #jerawat #serumjerawat #serumparut #parut #serumkukitkusam #kulitkusam #serumjeragat #jeragat #vitamin #skincareterbaik #serumflawless #kulitglowing #kulitcantik #kulitsihat #serumkkm #kosmetikmurah #wowskinserumoriginal #wowskinhq #pelembabtetbaik #moisturizer
2 3 12 hours ago

@wowskin_serum_vitamin

wowskin_serum_vitamin
Nak serum yang x melekit.. makeup tahan lama dan tak bercapuk sambil rawat kulit? πŸ”₯
.
.
trend terbaru yang di amalkan oleh ramai artis, make up artis dan social influencer untuk penjagaan serta rawatan kulit daripada masalah berikut :
.
.
βœ… jeragat
βœ… jerawat
βœ… salah guna produk
βœ… memudarkan parut
βœ… kulit menipis
βœ… pori terbuka
βœ… memutihkan kulit .
βœ… wajah glowing πŸ’‹ .
.
.
jom kembalikan semula keserian wajah anda dengan wowskin, cantik dan sihat ala-ala artis dengan cara bijak, selamat dan jimat πŸ“Œ
.
dapatkan sekarang!
.
whatsapp 012-7966097
.
#scarserum #hilangkanparut #serummurah #serumajaib #serumvitamin #bazarpaknil #ajimaura #serumwajah #wowskinmalaysia #wowskinserum #jerawat #serumjerawat #serumparut #parut #serumkukitkusam #kulitkusam #serumjeragat #jeragat #vitamin #skincareterbaik #serumflawless #kulitglowing #kulitcantik #kulitsihat #serumkkm #kosmetikmurah #wowskinserumoriginal #wowskinhq #pelembabtetbaik #moisturizer
0 8 12 hours ago

@wowskinmalaysia_legacy

wowskinmalaysia_legacy
Biasanya pakai serum, kulit rasa berminyak dan tak selesa. thats why before nie memang tak minat pakai serum

tapi lepas cuba wow skin, terus jatuh cinta pandang pertama 😍 kulit rasa selesa dan tekstur kulit lembut

siyes best

kalau nak tahu info lebih lanjut klik je link kat bio @wowskinmalaysia_legacy

#wowskin #wowskinmalaysia #serumvitamin
0 7 13 hours ago

@azanismalaysia_official

azanismalaysia_official
Komen "dm" sekarang! utk dapatkan #azanisscarserum penghapus parut j€rawat dan kulit kusam no1 dimalaysia.
.
dijamin memudarkan parut j€rawat diwajah anda kesan seawal 48 jam atau w**g anda akan dikembalikan.. money back guarantee!...
.
βœ”tidak menipiskan kulit!.
βœ”tiada pengelupasan kulit!.
βœ”dijamin selamat dan halal!.
βœ”tanpa bahan kimia merbahaya!.
βœ”tiada kesan sampingan yg memudhoratkan!.
βœ”hanya sains yang luar biasa!.
.
beribu-ribu feedback yang kami telah terima. hanya sapu saja di parut mengikut aturan yang disediakan.
.
produk cuma asbab yg memberi kesan hanya allah swt. kami tidak menjanjikan bulan dan bintang, siapa guna dialah yg akan mendapat manfaatnya Ψ§Ω† Ψ΄Ψ§Ψ§Ω„Ω„Ω‡ ...
.
dapatkan sekarang!.. komen "dm" atau whatsaap kod "az" ke no tertera dkt bio utk order @azanismalaysia_official freegift, freegst, banyak sangat yg free!.. stok promosi ini agak terhad!..
.
#azanis #azanisscarserum #azanismurah #azanisoriginal #ubatparut #hilangkanparut #serum #serumajaib #serumvitamin #sayajualmurah #bazaarpaknil #azanisserum #serumwajah #wowskinmalaysia #bazarpaknilmurah #wowskin #wowskinserum #jerawat #ubatjerawat #parut #ubatparut #ubatparutjerawat #produkkecantikan
4 28 13 hours ago

@adheharmoni2

adheharmoni2
#repost @adheharmoni2 (@get_repost )
・・・
rp 10.500
serum gold jaya mandiri (best seller)

sekarang sudah bpom ya (lihat gambar versi pertama)
-botol kaca
-kemasan baru
-100% original (garansi uang kembali kalau ga ori)
-bpom na1816900461

fungsi :
-membantu mencerahkan warna kulit
-menjaga elastisitas kulit
-sebagai anti oksidan

mengandung :
- vitamin c
- vitamin b3
- water, gliserin, propyleneglycol, niacinamide, sodium, ascorbyl phospate, phenoxythanol, carbomer, triethanolamin, allantoin, tetrasodium edta, parfume, dimethicome, silica, butylene glycol

netto : 20ml

#serumhanasui #serumjayamandiri #jualserumgolden #serumgolden #serumhumphrey #serumgoldjayamandiri #serumvitchanasui #serumvitaminc #serumvitamin #serumagrindo #serumvitamincasli #serumgoldmurah #serumcollagen #jualserumvitaminc #serumantiacne #serumantiacnehanasui#serumgoldhanasui #naturgo
0 0 14 hours ago

@adheharmoni2

adheharmoni2
#repost @adheharmoni2 (@get_repost )
・・・
rp 10.500
serum gold jaya mandiri (best seller)

sekarang sudah bpom ya (lihat gambar versi pertama)
-botol kaca
-kemasan baru
-100% original (garansi uang kembali kalau ga ori)
-bpom na1816900461

fungsi :
-membantu mencerahkan warna kulit
-menjaga elastisitas kulit
-sebagai anti oksidan

mengandung :
- vitamin c
- vitamin b3
- water, gliserin, propyleneglycol, niacinamide, sodium, ascorbyl phospate, phenoxythanol, carbomer, triethanolamin, allantoin, tetrasodium edta, parfume, dimethicome, silica, butylene glycol

netto : 20ml

#serumhanasui #serumjayamandiri #jualserumgolden #serumgolden #serumhumphrey #serumgoldjayamandiri #serumvitchanasui #serumvitaminc #serumvitamin #serumagrindo #serumvitamincasli #serumgoldmurah #serumcollagen #jualserumvitaminc #serumantiacne #serumantiacnehanasui#serumgoldhanasui #naturgo
0 0 14 hours ago

@wowskin.co

wowskin.co
Thankyou for choosing #wowskinserum as your daily routine ❀
-
set serum no 1 di malaysia 😍
.
#wowskin adalau set serum vitamin yang lengkap untuk anda dapatkan kulit yang cantik dah sihat. ia dilengkapi dengam vitamin a, b3, c, d &e di dalam serum siang dan serum malam. set ini merupakan gabungan vitamin lengkap yang disarankan para pakar kulit di seluruh dunia. .
vitamin b3, c & e untuk digunakan pada waktu pagi sebelum anda keluar dari rumah. vitamin a & d pula digunakan pada waktu malam sebelum anda tidur.
.
set #wowskin ni juga ditambah dengan 11 booster lain bagi menambahkan lagi keberkesannya. .
.
harga promosi
+ free postage.
+ freegift 😍 .
.
dm/ whatsapp +60137803227 cecepat πŸ’‹ .
.
#serum #serumvitamin #vitamin #vitaminserum #serummalaysia #vitaminmalaysia #vitaminbooster #wowskin #wowskinmalaysiav #wowskinserum #wowskinserumvitamin #wowskinvitaminserum #skincare #skincaremalaysia #feedback #customerfeedback #visitmyig #visitmyigmalaysia #promosi #hargapromosi #seles #salesmalaysia #sayajualserum #sayajualvitamin #sayajualvitaminserum #dropshipneeded #agentneeded #dropshipwanted #agentwanted
0 9 14 hours ago

@azanisscarserum.my

azanisscarserum.my
.
.
dengan 1 set saja!
.
1 set serum vitamin wowskin ada 5 vitamin penting yang sangat diperlukan oleh kulit wajah kita supaya sentiasa sihat, cantik, flawless & glowing sepanjang masa! 😍
.
uolls nak kulit yang sihat? jom, kita berwowskin! 😘 .
.
manfaat day serum :
πŸ’– anti-oxidant
πŸ’– anti-redness
πŸ’– anti-dark spots
πŸ’– skin firming
πŸ’– skin glowing
πŸ’– skin hydrating
πŸ’– treats sunburn
πŸ’– collagen boosting
πŸ’– improves skin texture
.
manfaat night serum :
πŸ’– anti-wrinkles
πŸ’– anti-dryness
πŸ’– anti-inflammatory
πŸ’– reduce acne
πŸ’– cells repairing
πŸ’– skin smoothing
πŸ’– decrease sebum
.
.
1 set wowskin πŸ‘‰ 2 botol serum ( day serum & night serum )
.
harga asal rm120 per set.
.
sempena promosi, sis nak beri uolls diskaun 50% !!! ye, rm60 sahaja untuk setiap set! berbaloi kan! 😍😍😍
.
nak tebus diskaun 50% ??
.
.
whatsapp 'wow' ke 013-268 6685 / klik terus link whatsapp di bio ig atau dm je sis, okay πŸ‘ŒπŸ˜‰
.
#wowskin #wowskinmalaysia #wowskinofficial #wowskinserum #wowskinhq #wowskinvitaminserum #wowskinserumvitamin #vitaminserum #serumvitamin #serumvitaminc #scar #serum #parut #ubatparut #serumparut #scarserum #scarcream #scarface #scargel #promosi #pastikanoribarubeli
0 8 15 hours ago

@adheharmoniherbal

adheharmoniherbal
#repost @adheharmoniherbal (@get_repost )
・・・
rp 10.000/pcs
serum vitamin c hanasui by jaya mandiri pom na 18161900407

merupakan produk perawatan kulit yang berguna memperlambat proses penuaan dini dan menyamarkan keriput ( atau kerutan ) kulit wajah.
tiga fungsi utama vitamin-c pada kulit :
1. sebagai antioksidan kuat yang melindungi kulit terhadap pengaruh negativ faktor luar seperti (polusi, matahari, iklim, ac, asap rokok, dsb).
2. merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit ( anti aging & anti wrinkle ).
3. mencerahkan kulit ( brightening effect ). tanpa efek samping yang merugikan. dengan vitamin-c kulit lebih cerah secara alamiah.

kegunaan serum vitamin c dan e bagi kulit :
menyamarkan kerutan,
membatasi pembentukan garis-garis halus wajah,
mencegah penuaan dini,
mengenyalkan dan melenturkan kulit,
menghaluskan kulit,
mencerahkan kulit ( look brightness ),
mencegah pengaruh buruk sinar uv matahari pada kulit.

pemakaian jangka panjang hingga 6 bulan keatas menunjukkan kulit wajah terlihat lebih muda 4-6 tahun dari usia sebenarnya.

waktu pemakaian serum sebaiknya pada pagi, siang dan sore/malam hari

pemakaian dengan kosmetik lain:
pemakaian serum tidak dibatasi bila akan dilakukan pemakaian dengan jenis kosmetik lain seperti foundation atau dengan krim perawatan lain asalkan serum terlebih dahulu dipakai. biarkan beberapa menit, agar serum bekerja lebih efektif.

#serumvitaminc #serumvitamincmurah #serumvitaminccollagen #serumvitamincasli #serumvitamin #serumvitamincasli #jualserumvitaminc #jualserumvitc #serumvitc #serumvitcmurah #serumwajah #serumwajahbpom #serumwajahmurah #jualserumwajah #jualserumwajahkorea #serumwajahkorea #hanasui #hanasuiserum #hanasuibodycare #hanasuimasker
0 0 16 hours ago

@adheharmoniherbal

adheharmoniherbal
#repost @adheharmoniherbal (@get_repost )
・・・

rp 10.000/pcs
serum vitamin c hanasui by jaya mandiri pom na 18161900407

merupakan produk perawatan kulit yang berguna memperlambat proses penuaan dini dan menyamarkan keriput ( atau kerutan ) kulit wajah.
tiga fungsi utama vitamin-c pada kulit :
1. sebagai antioksidan kuat yang melindungi kulit terhadap pengaruh negativ faktor luar seperti (polusi, matahari, iklim, ac, asap rokok, dsb).
2. merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit ( anti aging & anti wrinkle ).
3. mencerahkan kulit ( brightening effect ). tanpa efek samping yang merugikan. dengan vitamin-c kulit lebih cerah secara alamiah.

kegunaan serum vitamin c dan e bagi kulit :
menyamarkan kerutan,
membatasi pembentukan garis-garis halus wajah,
mencegah penuaan dini,
mengenyalkan dan melenturkan kulit,
menghaluskan kulit,
mencerahkan kulit ( look brightness ),
mencegah pengaruh buruk sinar uv matahari pada kulit.

pemakaian jangka panjang hingga 6 bulan keatas menunjukkan kulit wajah terlihat lebih muda 4-6 tahun dari usia sebenarnya.

waktu pemakaian serum sebaiknya pada pagi, siang dan sore/malam hari

pemakaian dengan kosmetik lain:
pemakaian serum tidak dibatasi bila akan dilakukan pemakaian dengan jenis kosmetik lain seperti foundation atau dengan krim perawatan lain asalkan serum terlebih dahulu dipakai. biarkan beberapa menit, agar serum bekerja lebih efektif.

#serumvitaminc #serumvitamincmurah #serumvitaminccollagen #serumvitamincasli #serumvitamin #serumvitamincasli #jualserumvitaminc #jualserumvitc #serumvitc #serumvitcmurah #serumwajah #serumwajahbpom #serumwajahmurah #jualserumwajah #jualserumwajahkorea #serumwajahkorea #hanasui #hanasuiserum #hanasuibodycare #hanasuimasker
0 0 16 hours ago