Loading...
Search result for #serumvitamin

@maulibeauty

maulibeauty
Idr 12k
info/pemesanan : 087715223624
.
dermayu vit c lightening serum

isi bersih : 18ml

membantu menjaga kekencangan/elastisitas kulit.
membantu menjadikan kulit terlihat lebih cerah

sangat cocok untuk wajah yang mengalami masalah kusam

bersihkan wajah, oles-oles pada bagian yang bermasalah 2 kali sehari. diamkan hingga meresap. lanjutkan dengan kirim perawatan anda

bpom na 18181900653
.
#serumvitaminc #serumvitc #serumvitamin #serumvitamincecollagen #serumvitaminccollagenmurah #serumgoldmurah #serumpemutihmurah #serumhanasui #serumglowing #serumwajah #serumpemutihwajah #serumbulumata #serumpemutihmurah #serumpemutih #serumantijerawat #serumantiacne #serumgold #kosmetik #kosmetikmurah #grosirkosmetik #supplierkosmetik #kosmetikjakarta #kosmetiksurabaya #kosmetikjogja #kosmetikmurahjakarta #kosmetikmurahsolo #kosmetikmurahsurabaya #pemutihwajah #serumjerawat
0 0 20 minutes ago

@maulibeauty

maulibeauty
Idr 12k
info/pemesanan : 087715223624
.
new serum vitamin c jaya mandiri (hanasui)

dengan formulasi yang baru, bahan yang jauh lebih bagus dan aman, sudah terdaftar bpom resmi

befungsi :
- mencerahkan warna kulit
- menjaga elastisitas kulit
- sebagai anti oksidan

bpom na18161900407

komposisinya :
water, gliserin, proylene glycol, collagen, sodium phosphate, hydroxyethylcellucose, dmdm hydantoin, peg-40, hydrogenated castor oil, allantoin, tetrasodium edta, perfume

cara pemakaian :
oleskan tipis pada kulit wajah yang telah dibersihkan, diamkan hingga meresap. lanjutkan dengan kirim perawatan anda.

hasil terbaik pemakaian 2x sehari

netto : 20 ml

100% original, kalau palsu uang dijganti 100%
kalau ada pemalsuan silahkan laporkan hal tersebut
.
#serumvitaminc #serumvitc #serumvitamin #serumvitamincecollagen #serumvitaminccollagenmurah #serumgoldmurah #serumpemutihmurah #serumhanasui #serumglowing #serumwajah #serumpemutihwajah #serumbulumata #serumpemutihmurah #serumpemutih #serumantijerawat #serumantiacne #serumgold #kosmetik #kosmetikmurah #grosirkosmetik #supplierkosmetik #kosmetikjakarta #kosmetiksurabaya #kosmetikjogja #kosmetikmurahjakarta #kosmetikmurahsolo #kosmetikmurahsurabaya #pemutihwajah #serumjerawat
0 0 21 minutes ago

@maulibeauty

maulibeauty
Idr 12k
info/pemesanan : 087715223624
.
new serum vitamin c + collagen jaya mandiri (hanasui)

dengan formulasi yang baru, bahan yang jauh lebih bagus dan aman, sudah terdaftar bpom resmi

befungsi :
- mencerahkan warna kulit
- menjaga elastisitas kulit
- sebagai anti oksidan

bpom na18161900405

komposisinya :
water, gliserin, proylene glycol, collagen, sodium phosphate, hydroxyethylcellucose, dmdm hydantoin, peg-40, hydrogenated castor oil, allantoin, tetrasodium edta, perfume

cara pemakaian :
oleskan tipis pada kulit wajah yang telah dibersihkan, diamkan hingga meresap. lanjutkan dengan kirim perawatan anda.
hasil terbaik pemakaian 2x sehari

netto : 20 ml

100% original, kalau palsu uang dijganti 100%

kalau ada pemalsuan silahkan laporkan hal tersebut
.
#serumvitaminc #serumvitc #serumvitamin #serumvitamincecollagen #serumvitaminccollagenmurah #serumgoldmurah #serumpemutihmurah #serumhanasui #serumglowing #serumwajah #serumpemutihwajah #serumbulumata #serumpemutihmurah #serumpemutih #serumantijerawat #serumantiacne #serumgold #kosmetik #kosmetikmurah #grosirkosmetik #supplierkosmetik #kosmetikjakarta #kosmetiksurabaya #kosmetikjogja #kosmetikmurahjakarta #kosmetikmurahsolo #kosmetikmurahsurabaya #pemutihwajah #serumjerawat
0 0 21 minutes ago

@ukhtyfalah_

ukhtyfalah_
❤nak sihat tapi malas bersenam❤
.
ramai antara kita sekarang ni sibuk sangat kononnya sampai takda masa nak bersenam. tapi alhamdulillah ada lagi yang masih sedar nak jaga kesihatan.
.
korang tahu tak dengan mengamalkan jus buah buahan boleh meningkkat tenaga dan kesihatan kita.
.
jus effira yang terdiri drpd pelbagai buahan sunnah sangat membantu untuk beri tenaga dan bantu kesihatan kita.
.
so tunggu apa lagi, takkan nak tgok org sihat je. jom sihat sama sama dengan falah. weekend je falah rajin sikit nakk exercise. 5 hari ternak lemak, weekend baru kita burn😂
.
.
jom dapatkan jus effira dengan sy, dm atau whatsapp di:

www.wasap.my/60126279249/sayanakeffira
.
www.wasap.my/60126279249/sayanakeffira
.
www.wasap.my/60126279249/sayanakeffira
.
founder by : @effira_hq @farahfakhira_ effira__
.
#sihatbersamaeffira #cantikdenganeffira #effirasupplement #effiranilai #makanansunnah #effirausim #supplement #sayamakansayajual #beautyhacks #effiraforever #nokimia #nocollagen #malaysia #agentkedah #agent pahang #agentnegerisembilan #mudah #banyakmanfaat #juseffira #ubatcantik #juskurus #cantiksihat #makanansihat #serum #hanabossterserum #serumvitamin #vitaminc #murah
0 7 53 minutes ago

@vshape_face89_serum

vshape_face89_serum
.
.
*new* *baby*
*gold* *serum*
*glowshine* 10ml
.
. 🌼anti pernuaan menganjalkan& menegangkan wajah .
.
🌸makin berseri bersinar . .
.
🌼awek muda . .
.
🌸hilang kan parut baru lama .
.
. 🌼cerah menawan melembab . .
.
🌸merawat pori terbuka . .
.
🍭anti jerawat jeragat
.
#serum #serumgold #glowshine #awekmuda #serumvitaminc #serumvitamin #provitaminserumqueenta #serumqueenta
0 4 1 hour ago

@byfairydust

byfairydust
Banyak gila whitehead keluar !!!" 😂😂
.
haaa jangan terkejut tau, kalau gosok-gosok fairy magic gel ni banyak gila whitehead yang keluar dari muka . sebab muka yang nampak macam bersih ni lah yang slalu share dengan admin cakap whitehead banyak gila yang keluar 🙈
.
lepasni takyah dah bayar mahal2 nak pergi spa, kita buat facial sendiri je dekat rumah 😍
.
.
#whitehead #blackhead #gel serumviral #glowing #jerawat #serumvitamin #serumjerawat #natural #parut
1 12 1 hour ago

@hilangkanparut.seawal7hari

hilangkanparut.seawal7hari
Hai!! malam malam ni nak share testimoni dari customer i ni😍😍😍
.
parut jerawat dah pudar lepas pakai jumeascargel sampai 3 minggu . hehe . siapa je tk happy kan bila masalah parut dekat muka boleh pudar 😜
.
jom laa sis nk bg free postage & diskaun untuk semua . sampai hujung bulan ni je 😓😭 .
.
click link at bio now atau komen “dm”🔥❤️
. .
#sayajual #sayajualjumea #sayajualmurah #sales #sale #jumea #jumeamalaysia #jumeakualalumpur #scar #parut #ubatparut #hilangkanparut #scartreatment #scarserum #serumparut #serum #vitamin #serumvitamin #wowskin #skin #kulitbebasparut #serumparut #serumparutjerawat #bahagiabukanbidaan #cintatiadaganti #cintabukankristal #bazarpaknil #tunang #baranghantaran #makeupmurah #muamalaysia
0 5 1 hour ago

@azanismalaysia_official

azanismalaysia_official
Komen "dm" atau wasap 016 566 6135 sekarang! utk dapatkan #azanisscarserum penghapus pa-arut j€rawat dan kult kus4m no1 dimalaysia.
.
dijamin memudarkan pa_arut j€rawat diwajah anda kesan seawal 7 hari atau w**g anda akan dikembalikan.. money back guarantee!...
.
✔tidak menipiskan kult!.
✔tiada pengelup4s4n kult!.
✔dijamin selamat dan halal!.
✔tanpa bahan kimia merbahaya!.
✔tiada kesan sampingan yg memudhoratkan!.
✔hanya sains yang luar biasa!.
.
beribu-ribu feedback yang kami telah terima. hanya sapu saja di pa-arut mengikut aturan yang disediakan.
.
produk cuma asbab yg memberi kesan hanya allah swt. kami tidak menjanjikan bulan dan bintang, siapa guna dialah yg akan mendapat manfaatnya ان شاالله ...
.
dapatkan sekarang!.. komen "dm" atau whatsaap kod "az" ke no tertera dkt bio utk order @azanismalaysia_official freegift, freesst, banyak sangat yg free!.. stok promosi ini agak terhad!..
.
#azanis #azanisscarserum #azanismurah #azanisoriginal #ubatparut #hilangkanparut #serum #serumajaib #serumvitamin #sayajualmurah #bazaarpaknil #azanisserum #serumwajah #wowskinmalaysia #bazarpaknilmurah #wowskin #wowskinserum #jerawat #ubatjerawat #parut #ubatparut #ubatparutjerawat #produkkecantikan
0 5 2 hours ago

@azanismalaysia_official

azanismalaysia_official
Komen "dm" atau wasap 016 566 6135 sekarang! utk dapatkan #azanisscarserum penghapus pa-arut j€rawat dan kult kus4m no1 dimalaysia.
.
dijamin memudarkan pa_arut j€rawat diwajah anda kesan seawal 7 hari atau w**g anda akan dikembalikan.. money back guarantee!...
.
✔tidak menipiskan kult!.
✔tiada pengelup4s4n kult!.
✔dijamin selamat dan halal!.
✔tanpa bahan kimia merbahaya!.
✔tiada kesan sampingan yg memudhoratkan!.
✔hanya sains yang luar biasa!.
.
beribu-ribu feedback yang kami telah terima. hanya sapu saja di pa-arut mengikut aturan yang disediakan.
.
produk cuma asbab yg memberi kesan hanya allah swt. kami tidak menjanjikan bulan dan bintang, siapa guna dialah yg akan mendapat manfaatnya ان شاالله ...
.
dapatkan sekarang!.. komen "dm" atau whatsaap kod "az" ke no tertera dkt bio utk order @azanismalaysia_official freegift, freesst, banyak sangat yg free!.. stok promosi ini agak terhad!..
.
#azanis #azanisscarserum #azanismurah #azanisoriginal #ubatparut #hilangkanparut #serum #serumajaib #serumvitamin #sayajualmurah #bazaarpaknil #azanisserum #serumwajah #wowskinmalaysia #bazarpaknilmurah #wowskin #wowskinserum #jerawat #ubatjerawat #parut #ubatparut #ubatparutjerawat #produkkecantikan
0 2 2 hours ago

@azanismalaysia_official

azanismalaysia_official
Komen "dm" atau wasap 016 566 6135 sekarang! utk dapatkan #azanisscarserum penghapus pa-arut j€rawat dan kult kus4m no1 dimalaysia.
.
dijamin memudarkan pa_arut j€rawat diwajah anda kesan seawal 7 hari atau w**g anda akan dikembalikan.. money back guarantee!...
.
✔tidak menipiskan kult!.
✔tiada pengelup4s4n kult!.
✔dijamin selamat dan halal!.
✔tanpa bahan kimia merbahaya!.
✔tiada kesan sampingan yg memudhoratkan!.
✔hanya sains yang luar biasa!.
.
beribu-ribu feedback yang kami telah terima. hanya sapu saja di pa-arut mengikut aturan yang disediakan.
.
produk cuma asbab yg memberi kesan hanya allah swt. kami tidak menjanjikan bulan dan bintang, siapa guna dialah yg akan mendapat manfaatnya ان شاالله ...
.
dapatkan sekarang!.. komen "dm" atau whatsaap kod "az" ke no tertera dkt bio utk order @azanismalaysia_official freegift, freesst, banyak sangat yg free!.. stok promosi ini agak terhad!..
.
#azanis #azanisscarserum #azanismurah #azanisoriginal #ubatparut #hilangkanparut #serum #serumajaib #serumvitamin #sayajualmurah #bazaarpaknil #azanisserum #serumwajah #wowskinmalaysia #bazarpaknilmurah #wowskin #wowskinserum #jerawat #ubatjerawat #parut #ubatparut #ubatparutjerawat #produkkecantikan
0 2 2 hours ago

@wowskinbeauty

wowskinbeauty
🌸rawat kulit rosak dengan vitamin semulajadi🌸
.
.
trend terbaru yang di amalkan oleh ramai artis, make up artis dan social influencer untuk penjagaan serta rawatan kulit daripada masalah berikut :
.
✅ jeragat
✅ jerawat
✅ salah guna produk
✅ memudarkan parut
✅ kulit menipis
✅ pori terbuka
✅ memutihkan kulit .
✅ wajah glowing 💋 .

jom kembalikan semula keserian wajah anda dengan wowskin dan cantik ala-ala artis dengan cara bijak, selamat dan jimat 📌
.
klik link di bio untuk sebarang info/membeli .
👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻 .

#wowskin #wowskinserum #wowskinserummalaysia #wowskinofficial #agentwowskin #wowskinterengganu #wowskinagent #testimoniwowskin #serumviral #politeknik #polisas #pkb #psmza #unisza #umt #upsi #teamwowskinserum #teamwowskin #serummurah #makeuptutorial #bajumurah #serumvitamin #vitaminserum #feedbackwowskinserum #serumsemulajadi2
0 6 2 hours ago

@hilangkanparut.seawal7hari

hilangkanparut.seawal7hari
Jumea scargel mengandungi extract bawang dan chamomile. kedua-dua bahan ini mampu merawat masalah parut dengan sangat pantas . dengan kesan seawal seminggu , jumeascargel dipercayai ramai . .
.
.
beribu-ribu box telah terjual dalam masa yang sangat singkat , siapa sangka ramai sangat yang nak rawat parut sebelum ni . kami salah satu dari team jumea nak bantu orang yang mempunyai masalah parut . .
.
.
kami nak bagi potongan harga sebanyak rm30+ free postage 😇 .
.

kalau bukan sekarang , bila lagi nak hilangkan segala parut yang dah bertahun-tahun tu? takkan tahun depan pula 🤨 .
. .
#sayajual #sayajualjumea #sayajualmurah #sales #sale #jumea #jumeamalaysia #jumeakualalumpur #scar #parut #ubatparut #hilangkanparut #scartreatment #scarserum #serumparut #serum #vitamin #serumvitamin #wowskin #skin #kulitbebasparut #serumparut #serumparutjerawat #bahagiabukanbidaan #cintatiadaganti #cintabukankristal #bazarpaknil #tunang #baranghantaran #makeupmurah #muamalaysia
0 4 3 hours ago

@azanismalaysia_official

azanismalaysia_official
Komen "dm" atau wasap 016 566 6135 sekarang! utk dapatkan #azanisscarserum penghapus pa-arut j€rawat dan kult kus4m no1 dimalaysia.
.
dijamin memudarkan pa_arut j€rawat diwajah anda kesan seawal 7 hari atau w**g anda akan dikembalikan.. money back guarantee!...
.
✔tidak menipiskan kult!.
✔tiada pengelup4s4n kult!.
✔dijamin selamat dan halal!.
✔tanpa bahan kimia merbahaya!.
✔tiada kesan sampingan yg memudhoratkan!.
✔hanya sains yang luar biasa!.
.
beribu-ribu feedback yang kami telah terima. hanya sapu saja di pa-arut mengikut aturan yang disediakan.
.
produk cuma asbab yg memberi kesan hanya allah swt. kami tidak menjanjikan bulan dan bintang, siapa guna dialah yg akan mendapat manfaatnya ان شاالله ...
.
dapatkan sekarang!.. komen "dm" atau whatsaap kod "az" ke no tertera dkt bio utk order @azanismalaysia_official freegift, freesst, banyak sangat yg free!.. stok promosi ini agak terhad!..
.
#azanis #azanisscarserum #azanismurah #azanisoriginal #ubatparut #hilangkanparut #serum #serumajaib #serumvitamin #sayajualmurah #bazaarpaknil #azanisserum #serumwajah #wowskinmalaysia #bazarpaknilmurah #wowskin #wowskinserum #jerawat #ubatjerawat #parut #ubatparut #ubatparutjerawat #produkkecantikan
1 9 3 hours ago

@azanismalaysia_official

azanismalaysia_official
Komen "dm" atau wasap 016 566 6135 sekarang! utk dapatkan #azanisscarserum penghapus pa-arut j€rawat dan kult kus4m no1 dimalaysia.
.
dijamin memudarkan pa_arut j€rawat diwajah anda kesan seawal 7 hari atau w**g anda akan dikembalikan.. money back guarantee!...
.
✔tidak menipiskan kult!.
✔tiada pengelup4s4n kult!.
✔dijamin selamat dan halal!.
✔tanpa bahan kimia merbahaya!.
✔tiada kesan sampingan yg memudhoratkan!.
✔hanya sains yang luar biasa!.
.
beribu-ribu feedback yang kami telah terima. hanya sapu saja di pa-arut mengikut aturan yang disediakan.
.
produk cuma asbab yg memberi kesan hanya allah swt. kami tidak menjanjikan bulan dan bintang, siapa guna dialah yg akan mendapat manfaatnya ان شاالله ...
.
dapatkan sekarang!.. komen "dm" atau whatsaap kod "az" ke no tertera dkt bio utk order @azanismalaysia_official freegift, freesst, banyak sangat yg free!.. stok promosi ini agak terhad!..
.
#azanis #azanisscarserum #azanismurah #azanisoriginal #ubatparut #hilangkanparut #serum #serumajaib #serumvitamin #sayajualmurah #bazaarpaknil #azanisserum #serumwajah #wowskinmalaysia #bazarpaknilmurah #wowskin #wowskinserum #jerawat #ubatjerawat #parut #ubatparut #ubatparutjerawat #produkkecantikan
0 5 3 hours ago

@herbalcultureadhe

herbalcultureadhe
#repost @herbalcultureadhe (@get_repost )
・・・

rp.9.900
serum gold jaya mandiri (best seller)

sekarang sudah bpom ya (lihat gambar versi pertama)
-botol kaca
-kemasan baru
-100% original (garansi uang kembali kalau ga ori)
-bpom na1816900461

fungsi :
-membantu mencerahkan warna kulit
-menjaga elastisitas kulit
-sebagai anti oksidan

mengandung :
- vitamin c
- vitamin b3
- water, gliserin, propyleneglycol, niacinamide, sodium, ascorbyl phospate, phenoxythanol, carbomer, triethanolamin, allantoin, tetrasodium edta, parfume, dimethicome, silica, butylene glycol

netto : 20ml

#serumhanasui #serumjayamandiri #jualserumgolden #serumgolden #serumhumphrey #serumgoldjayamandiri #serumvitchanasui #serumvitaminc #serumvitamin #serumagrindo #serumvitamincasli #serumvitaminccollagen #serumcollagen #jualserumvitaminc #serumantiacne #serumantiacnehanasui#serumgoldhanasui
1 0 6 hours ago

@herbalcultureadhe

herbalcultureadhe
#repost @herbalcultureadhe (@get_repost )
・・・

rp.9.900
serum gold jaya mandiri (best seller)

sekarang sudah bpom ya (lihat gambar versi pertama)
-botol kaca
-kemasan baru
-100% original (garansi uang kembali kalau ga ori)
-bpom na1816900461

fungsi :
-membantu mencerahkan warna kulit
-menjaga elastisitas kulit
-sebagai anti oksidan

mengandung :
- vitamin c
- vitamin b3
- water, gliserin, propyleneglycol, niacinamide, sodium, ascorbyl phospate, phenoxythanol, carbomer, triethanolamin, allantoin, tetrasodium edta, parfume, dimethicome, silica, butylene glycol

netto : 20ml

#serumhanasui #serumjayamandiri #jualserumgolden #serumgolden #serumhumphrey #serumgoldjayamandiri #serumvitchanasui #serumvitaminc #serumvitamin #serumagrindo #serumvitamincasli #serumvitaminccollagen #serumcollagen #jualserumvitaminc #serumantiacne #serumantiacnehanasui#serumgoldhanasui
0 0 6 hours ago

@herbalcultureadhe

herbalcultureadhe
#repost @herbalcultureadhe (@get_repost )
・・・

rp.9.900
serum gold jaya mandiri (best seller)

sekarang sudah bpom ya (lihat gambar versi pertama)
-botol kaca
-kemasan baru
-100% original (garansi uang kembali kalau ga ori)
-bpom na1816900461

fungsi :
-membantu mencerahkan warna kulit
-menjaga elastisitas kulit
-sebagai anti oksidan

mengandung :
- vitamin c
- vitamin b3
- water, gliserin, propyleneglycol, niacinamide, sodium, ascorbyl phospate, phenoxythanol, carbomer, triethanolamin, allantoin, tetrasodium edta, parfume, dimethicome, silica, butylene glycol

netto : 20ml

#serumhanasui #serumjayamandiri #jualserumgolden #serumgolden #serumhumphrey #serumgoldjayamandiri #serumvitchanasui #serumvitaminc #serumvitamin #serumagrindo #serumvitamincasli #serumvitaminccollagen #serumcollagen #jualserumvitaminc #serumantiacne #serumantiacnehanasui#serumgoldhanasui
0 0 6 hours ago