Loading...
Search result for #simedarbyproperty

@rizqrealtyleads

rizqrealtyleads
Nak makan free? ni nasi briyani kita payung 2 hari straight!
bila? esok & lusa. sabtu ngn ahad ni.

kat mana? ara damansara je. xjauh pn, naik lrt pun boleh sampai.

bestbestbest ke belum?
nak lg best, sambil2 makan tu boleh cuci mata tengok rumah cantik2, boleh dapatkan khidmat rundingan cara2 nak beli rumah @ semak kelayakan pinjaman secara percuma.

datang je ramai2. bawak la family, adik beradik, sepupu sepapat, kawan2 datang sama2.
maklum je kat saya untuk rsvp. boleh guna link kt bawah/whatsapp je saya direct;

www.wasap.my/60133610316/cantara

jumpe kat sana ya !! radhi rahim
013.3610316
qudoss realty (m) sdn. bhd.

#rizqrealtyleads #cantara #cantararesidences #simedarby #simedarbyproperty #aradamansara #neelofa #fattzura #healthyfood #haha #executives #petronas
0 4 Yesterday

@madamlindaraub

madamlindaraub
Lastday..done βœ… as a pme fasilitator...everyone is doing so good..hope uols will succeed in preparing report n doing well in your presentation ..insyallah..tq so much for the excellent hospitality #simedarbyproperty #simedarbyestate #plantvaluer #pomlabu #inspenjpph
0 53 2 days ago

@min.salleh

min.salleh
Today 5 years ago..! wow! time flies..! nothing matters when you work with great people πŸ™‚
.
#simedarbyproperty
4 39 2 days ago

@farhan_caloy

farhan_caloy
Salam saya nak tanya ni
betul ke kalau tak nak bagi,
nyamuk masuk dalam rumah,
kita kene sembunyikan selipar
kita ke dalam rumah supaya
nyamuk itu fikir tiada orang dalam rumah😜🧐
selamat morning gais🀫 heehe
#morning #canonmalaysia #superman #wide #malaysia #simedarbyproperty #sky#skyblue
0 30 5 days ago

@dalazzzzo

dalazzzzo
11 57 6 days ago

@ammarmohdzain

ammarmohdzain
Busy betul la abg lepas ni kata dua permaisuri πŸ‘ΈπŸ»πŸ‘° @anfaalsaari & #hajar ni... layan habis diorang semua mandi manda kat #serini #simedarbyproperty, lepas tu belasah lunch kat #waybackburgers #melawatimall. btw, siapa nak berkenan nak rent serini saya kat melawati ni boleh pm saya ya.
.
petang ni ada 2 appointments. malam nnti 1 appoinment dgn seorang yb. ready ya coach @jammy_said 🀩
.
#cimbwealthadvisor #cimbprincipal #otyexcellence
1 34 1 weeks ago

@pangsapuriharmoni1

pangsapuriharmoni1
0 3 1 weeks ago

@emceesiir

emceesiir
0 25 3 weeks ago

@klothlifestyle

klothlifestyle
Sime darby property @simedarbyproperty joined kloth cares fabric recycling movement. dato' sri amrin awaluddin donated his unwanted garments to kloth cares fabric bin with customized sticker wrap designed by sime darby darby property. a step towards sustainable living for malaysians. in partnership with selangor youth community @selangoryouth #sustainability #recycling #fabrics say#icare #malaysia #simedarbyproperty
1 43 2 weeks ago

@brandvanegmondmalaysia

brandvanegmondmalaysia
4 23 2 weeks ago