Loading...
Search result for #simplemakeup
sikecilturbo

@sikecilturbo

pryanti larasati
1 minute ago
sikecilturbo Me with some color on my face #makeup#simplemakeup#nottomuchmakeup#thebalm
0 2
yommcollection

@yommcollection

OBSESS COSMETICS & TEMYRACLE
12 minutes ago
yommcollection Mungkin ada lagi yg belum tau betapa istimewanya dd cushion foundation obsess cosmetics ni kan. takpe meh nak kongsi ๐Ÿ˜ belum cuba belum tau kan hehe... . . . dd cushion ni boleh merawat kulit? betul ke ? ๐Ÿ˜ฑ ๐ŸŒผ dd cushion obsess mengandungi argan oil serum & vit e ๐ŸŒผ dapat membantu memudarkan parut jerawat & jeragat ๐ŸŒผ boleh menutup parut jerawat, jeragat & tona kulit tidak sekata ๐ŸŒผ pengunaan berterusan dapat melicinkan kulit dan wajah bebas dari jerawat & jeragat ๐ŸŒผ tidak berminyak malah mengawal wajah agar kekal segar ๐ŸŒผ tidak melekit & tak melekat pada tudung kerana ia terus meresap ke dalam kulit ๐ŸŒผ tak bercapuk walaupun berpeluh ๐ŸŒผ muka kelihatan lebih natural, smooth dan makeup tidak tebal ๐ŸŒผ tahan sehingga 2-3 bulan sebekas ๐ŸŒผ halal dijamin & lulus kkm ( not161100904k) . . . ๐ŸŒธ rm79 "exc postage" . nak order boleh whatsapp 0139847917 . . #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesslipmatte #obsesscosmeticspantaitimur #model #makeupmalaysia #simplemakeup #ootd #foundation #liquidlipstick #mua #cod #umt #unisza #gongbadak #terengganu #ganu #postageseluruhmalaysia
0 2
mek_tomey

@mek_tomey

CHARMS & STARGLOW SELAYANG
14 minutes ago
mek_tomey Eksklusif berus charms , dapatkan secara percuma untuk sapuan foundation yg sempurna . . charms nak bg free je kepada semua charms lovers ๐Ÿ’› . siapa nak special gift nie ??? ๐Ÿ™‹๐Ÿผ๐Ÿ™‹๐Ÿผ๐Ÿ™‹๐Ÿผ uolls boleh dapat kan secara percuma sahaja dgn setiap pembelian combo diwali hari ini ! . . walaupon nama dea berus tp !!! kegilaan ramai tau , ramai sgt yg suka kan berus lembut ini !!! tak tahu mcm mana nk dptkannya? . whatsapp sini www.wasap.my/60169032620 www.wasap.my/60169032620 www.wasap.my/60169032620 charms solek & rawat ๐Ÿ’› . #ovalbrush #mektomey #charmsfoundation #charmsfoundationmalaysia #solekdanrawat #raiseyourlife #laserscrub #starglow #misiviralcharms #thrgegarpantaitimur #assalamualaikumtvalhijrah #nasilemakkopio #dramaakasia #tvalhijrah #meletop #melodi #tv3 #tv9 #nona #foundation #foundationmesrasolat #naturalmakeup #simplemakeup #starglowscrub #lubukkecantikan #produkviral #samarinda #akasia #dramasangat
0 0
gypsydoll_makeup

@gypsydoll_makeup

Leigh Marie
5 hours ago
gypsydoll_makeup
Make the sun in the sky jealous with me in this new halloween tutorial on how to stay golden —๏ฟฝ—๏ฟฝ—๏ฟฝ—๏ฟฝ—๏ฟฝ—๏ฟฝ—๏ฟฝ—๏ฟฝ—๏ฟฝ—๏ฟฝ— face: @nyxcosmetics stay matte but not flat foundation in light gold-(i wish i could remember what it is called but it is offbrand from g-stage and all of the details about it have rubbed off i’m so sorry ๐Ÿ˜ญ) i contoured with a dark gold from my juvias place pallet and used that same color on my lips for my eyes i used raw sienna from my abh #modernrenaissance palette cut the crease with my trusty #shapetapeconcealer from @tartecosmetics and packed a vivid gold on top with my @juviasplace magic palette i used a white nyx liquid eyeliner to dot along the crease then added a #wingedliner with @maybelline ultra thin liquid liner in brown i threw on some @kissproducts lashes and added #lashprincess mascara from @essencemakeup to my bottom lashes then for blush i used @wetnwildbeauty megaglo illuminating palette in catwalk pink —๏ฟฝ—๏ฟฝ—๏ฟฝ—๏ฟฝ—๏ฟฝ—๏ฟฝ—๏ฟฝ— #abh #anastasiabeverlyhills #cutcrease #makeup #makeuplook #makeuptutorial #videooftheday #instavideo #instavid #halloween #clown #gold #staygold #halloweenmakeup #costume #costumemakeup #halloweeninspo #simplehalloweenmakeup #simplemakeup #tagafriend #follow #juviasplace #essence
0 18
marcellawiditamua

@marcellawiditamua

MUA , Brow & Lash Magic Artist
18 minutes ago
marcellawiditamua -mw brow- 6d mix powder brows made for ms.amy more likely cover look finished brow (without brow pencil) . contact us: whatsapp +62811837555 . - menggunakan tinta premium, dan jarum steril sekali pakai. - tidak sakit - dikerjakan oleh dokter & makeupartist berpengalaman - bentuk disesuaikan dengan wajah dan kemauan style client #mwbrow #muajakarta #muaindo #professionalmakeupartist #makeupartisjakarta #makeupartistjakarta #makeuppengantin #bridestory #weddingmakeup #makeupwedding #makeupprewed #simplehairdo #simplemakeup #flawless #naturalmakeup #marcellawmua #instamakeup #makeupartisjkt #makeupartistjkt #sulamalis #sulamalisjakarta #eyebrowembroidery #sulamalis6d #sulam6d #microblading #hdbrows #sulamalismurah #sulamalismicroblading #sulamalismisty #sulamalis6djakarta
0 5
daniishadduck

@daniishadduck

Danielle Shadduck
28 minutes ago
daniishadduck "be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." - dr seuss
1 20
makeup_bysella

@makeup_bysella

Sella MUA (@frisela.ratna)
28 minutes ago
makeup_bysella Wisuda univ. negeri malang 15 oktober 2017 makeup by @makeup_bysella thankyou @amirohabcde ๐Ÿ˜š terima order makeup wisuda, party, photoshoot, dan event2 lain ๐Ÿ˜Š harga terjangkau, kualitas sudah pasti ok ya ๐Ÿ˜ teman2 yang butuh jasa mua, silahkan chat saya via: ig @frisela.ratna atau @makeup_bysella bbm d595f139 whatsapp 085735481797 line @friselaratna08 more look makeup by saya (@frisela.ratna) just follow @makeup_bysella ๐Ÿ˜Š โคโค #muatulungagung #muablitar #muatrenggalek #makeupwisuda #simplemakeup #makeupbyme #softmakeup #graduationmakeup #makeupbysella
0 2
manmala7477

@manmala7477

Kimkaylab Stockist
37 minutes ago
manmala7477 #repost @kimkaylab (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป • ๐Ÿ’–"perfecting the nomakeup look" ๐Ÿ’– . . there are a cushion essentially soaked in dd cream known as "daily defense" with triple stemcell inside an exclusive container paired with an amazing applicators puff. • • main ingredient ๐Ÿ’triple stemcell : repair & generate your youthful skin. ๐Ÿ’apple stemcell : rejuvenate aging skin. ๐Ÿ’rose stemcell : invigorate & improve the look of skin vitality. ๐Ÿ’orange stemcell : minimize fine line & wrinkles, increase elasticity, firmness and collagen support. ๐Ÿ’collagens : help mosturiz and diminish the appearance of imperfection. ๐Ÿ’shea butter : remedy dry skin and help protect the skin's natural oils. ๐Ÿ’vitamin c : strengthen skin and repel thing that could damage it. ๐Ÿ’vitamin e : reduce wrinkles and keep the youthful looking. ๐Ÿ’aqua : only water that free toxins, pollutants and microbes is used in the formulation of cosmetic and personal care products. • • #perfectingthenomakeuplook #nomakeuplook #simplemakeup #nudemakeup #nakedmakeup #ddcushion #ddcushionmalaysia #perfectingnomakeuplook #beautysimplify #beautysimplified #beautyonthego #makeuptutorial #makeupartist #triplestemcellsddcushion #kimkaylab #kimkaylabmalaysia #modalkeciluntungbesar #agentwanted #agentwantedmalaysia #stokiswanted #stokiswantedmalaysia #nakduittambahan #mua #makeup #makeupartist #makeupartismalaysia #makeuptutorial #muakl #muadamansara #muashahalam • • purchase yours today ๐Ÿ›’ . @ 0122828294
0 11
k.faith

@k.faith

Kelsey Faith
41 minutes ago
k.faith My skin face decided to have a temper tantrum in response to the small-ish amounts of diary i’ve had post #whole30 ๐Ÿคฆ๐Ÿป‍โ™€๏ธ i’m like nahhhh, not okay and busted out this trio to nip that attitude in the bud (i need to be able to eat a bagel and cream cheese sometimes, okay?) 3 drops each of this skin powerhouse trio plus some apple cider vinegar + bentonite clay mixed into a little face mask and i’ll be like ๐Ÿ’๐Ÿป in no time #winning
3 16