Loading...
starluck.id

@starluck.id

ONLINE SHOP PURBALINGGA
1 minute ago
starluck.id 💕parasola uv cut gel spf50+ pa+++++💕 (ready) 90g yang minat atau sekedar tanya tanya langsung aja add wa: 083863066368 bbm: dbb0c517 atau langsung dm📩 #sunblock #lotionpemutih
0 0
lillo_ufo

@lillo_ufo

LILLÖ
7 minutes ago
lillo_ufo
Buat yang sering jerawatan atou bruntusan dan kulit sensitif wajib bgt nih punya masker ini bukan owner aja yang suka bnyk bgt yang udh suka sama masker ini ☺️ queen helene mint julep masque adalah masker yang dapat membantu untuk mengeringkan jerawat seketika, mengurangi minyak berlebih dan mengecilkan pori-pori. setelah aplikasi, kulit akan terasa bersih, segar dan lembut. how to use : aplikasikan pada wajah setelah mencuci muka suitable for : kulit berminyak, kulit berjerawat ingredients : water, kaolin, bentonite, glycerin, chromium oxide greens (ci 77288), fragrance, phenoxyethanol, methylparaben order line: @kge7486f atou line: fiscaregita04 #masker#maskerkorea#korea#blackmask#maskerkoreamurah#maskermurah#maskerkoreamurah#maskerbagus#skincare#skincareroutine#smask#shetmask#innisfree#skinfood#blackmask#blackmaskmurah#blackmaskoriginal #mask#maskjepang#skincare#korea#jepang#innisfree#etudehouse#neogen#sunblock#masker#
0 3
dr.belle.aesthetic.clinic

@dr.belle.aesthetic.clinic

SKIN ● SLIMMING ● ANTI AGING
15 minutes ago
dr.belle.aesthetic.clinic Thankyou kak @rency_milano sudah treatment botox di @dr.belle.aesthetic.clinic 😊 dengan treatment botox otot rahang langsung ciut mengecil dan membuat wajah lebih tirus 😍 yuk treatment botox seperti kak @rency_milano di @dr.belle.aesthetic.clinic
1 5
emkjakarta

@emkjakarta

EMK Beverly Hills Jakarta
18 minutes ago
emkjakarta . tertarik dengan produk di atas ? yuuuuk follow official reseller emk beverly hills indonesia @keikoreinashop @keikoreinashop @keikoreinashop. . dijamin original 💯% , ready stock @ jakarta. . 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀☘️☘️☘️☘️☘️☘️. . emk placental beverly hills, skincare yg dipake oleh artis2 papan atas hollywood dan skg sudah marak di kalangan artis2 indonesia loh.... . terbuat dr bahan2 alami dgn ekstrak plasenta tumbuhan yg sangat efektif utk meremajakan kulit yg rusak akibat radikal bebas, memperbaharui sel2 kulit kita. hasilnya ?. . anda akan melihat perubahan yang sangat dramatis dimana kulit anda akan tampak lebih cerah, lentur, lembut , bercahaya dan garis2 halus dan kerutan pun nyaris tidak nampak. . semua barang ready stock siap kirim ya 😊. lagi banyak promo loch 😍. . . ================================ untuk konsultasi dan pemesanan hubungi :. 🎀 wa / telegram : 0857-7973-5888 🎀 line id : @keikoreinashop ( pakai @ ). . =============================== #emk#emkplacental #emkplacentalbeverlyhills #emkbeverlyhills #jualemk #stemcell #antiaging #glowing #healthyskin #serum #serumemk #serumantiaging #klinikkecantikan#samplesize#trustedseller #sunblock#maskeremk#ahok#organicskincare#skincareibuhamil#skincarebumil#flek#jerawat#bekasjerawat#skincareorganik#skincare#igbeauty#emkserum#facetreatment#cosmobeaute
0 9
emkjakarta

@emkjakarta

EMK Beverly Hills Jakarta
19 minutes ago
emkjakarta . tertarik dengan produk di atas ? yuuuuk follow official reseller emk beverly hills indonesia @keikoreinashop @keikoreinashop @keikoreinashop. . dijamin original 💯% , ready stock @ jakarta. . 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀☘️☘️☘️☘️☘️☘️. . emk placental beverly hills, skincare yg dipake oleh artis2 papan atas hollywood dan skg sudah marak di kalangan artis2 indonesia loh.... . terbuat dr bahan2 alami dgn ekstrak plasenta tumbuhan yg sangat efektif utk meremajakan kulit yg rusak akibat radikal bebas, memperbaharui sel2 kulit kita. hasilnya ?. . anda akan melihat perubahan yang sangat dramatis dimana kulit anda akan tampak lebih cerah, lentur, lembut , bercahaya dan garis2 halus dan kerutan pun nyaris tidak nampak. . semua barang ready stock siap kirim ya 😊. lagi banyak promo loch 😍. . . ================================ untuk konsultasi dan pemesanan hubungi :. 🎀 wa / telegram : 0857-7973-5888 🎀 line id : @keikoreinashop ( pakai @ ). . =============================== #emk#emkplacental #emkplacentalbeverlyhills #emkbeverlyhills #jualemk #stemcell #antiaging #glowing #healthyskin #serum #serumemk #serumantiaging #klinikkecantikan#samplesize#trustedseller #sunblock#maskeremk#ahok#organicskincare#skincareibuhamil#skincarebumil#flek#jerawat#bekasjerawat#skincareorganik#skincare#igbeauty#emkserum#facetreatment#cosmobeaute
1 4
emkjakarta

@emkjakarta

EMK Beverly Hills Jakarta
19 minutes ago
emkjakarta . tertarik dengan produk di atas ? yuuuuk follow official reseller emk beverly hills indonesia @keikoreinashop @keikoreinashop @keikoreinashop. . dijamin original 💯% , ready stock @ jakarta. . 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀☘️☘️☘️☘️☘️☘️. . emk placental beverly hills, skincare yg dipake oleh artis2 papan atas hollywood dan skg sudah marak di kalangan artis2 indonesia loh.... . terbuat dr bahan2 alami dgn ekstrak plasenta tumbuhan yg sangat efektif utk meremajakan kulit yg rusak akibat radikal bebas, memperbaharui sel2 kulit kita. hasilnya ?. . anda akan melihat perubahan yang sangat dramatis dimana kulit anda akan tampak lebih cerah, lentur, lembut , bercahaya dan garis2 halus dan kerutan pun nyaris tidak nampak. . semua barang ready stock siap kirim ya 😊. lagi banyak promo loch 😍. . . ================================ untuk konsultasi dan pemesanan hubungi :. 🎀 wa / telegram : 0857-7973-5888 🎀 line id : @keikoreinashop ( pakai @ ). . =============================== #emk#emkplacental #emkplacentalbeverlyhills #emkbeverlyhills #jualemk #stemcell #antiaging #glowing #healthyskin #serum #serumemk #serumantiaging #klinikkecantikan#samplesize#trustedseller #sunblock#maskeremk#ahok#organicskincare#skincareibuhamil#skincarebumil#flek#jerawat#bekasjerawat#skincareorganik#skincare#igbeauty#emkserum#facetreatment#cosmobeaute
0 4
emkjakarta

@emkjakarta

EMK Beverly Hills Jakarta
19 minutes ago
emkjakarta . tertarik dengan produk di atas ? yuuuuk follow official reseller emk beverly hills indonesia @keikoreinashop @keikoreinashop @keikoreinashop. . dijamin original 💯% , ready stock @ jakarta. . 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀☘️☘️☘️☘️☘️☘️. . emk placental beverly hills, skincare yg dipake oleh artis2 papan atas hollywood dan skg sudah marak di kalangan artis2 indonesia loh.... . terbuat dr bahan2 alami dgn ekstrak plasenta tumbuhan yg sangat efektif utk meremajakan kulit yg rusak akibat radikal bebas, memperbaharui sel2 kulit kita. hasilnya ?. . anda akan melihat perubahan yang sangat dramatis dimana kulit anda akan tampak lebih cerah, lentur, lembut , bercahaya dan garis2 halus dan kerutan pun nyaris tidak nampak. . semua barang ready stock siap kirim ya 😊. lagi banyak promo loch 😍. . . ================================ untuk konsultasi dan pemesanan hubungi :. 🎀 wa / telegram : 0857-7973-5888 🎀 line id : @keikoreinashop ( pakai @ ). . =============================== #emk#emkplacental #emkplacentalbeverlyhills #emkbeverlyhills #jualemk #stemcell #antiaging #glowing #healthyskin #serum #serumemk #serumantiaging #klinikkecantikan#samplesize#trustedseller #sunblock#maskeremk#ahok#organicskincare#skincareibuhamil#skincarebumil#flek#jerawat#bekasjerawat#skincareorganik#skincare#igbeauty#emkserum#facetreatment#cosmobeaute
0 5
emkjakarta

@emkjakarta

EMK Beverly Hills Jakarta
20 minutes ago
emkjakarta . tertarik dengan produk di atas ? yuuuuk follow official reseller emk beverly hills indonesia @keikoreinashop @keikoreinashop @keikoreinashop. . dijamin original 💯% , ready stock @ jakarta. . 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀☘️☘️☘️☘️☘️☘️. . emk placental beverly hills, skincare yg dipake oleh artis2 papan atas hollywood dan skg sudah marak di kalangan artis2 indonesia loh.... . terbuat dr bahan2 alami dgn ekstrak plasenta tumbuhan yg sangat efektif utk meremajakan kulit yg rusak akibat radikal bebas, memperbaharui sel2 kulit kita. hasilnya ?. . anda akan melihat perubahan yang sangat dramatis dimana kulit anda akan tampak lebih cerah, lentur, lembut , bercahaya dan garis2 halus dan kerutan pun nyaris tidak nampak. . semua barang ready stock siap kirim ya 😊. lagi banyak promo loch 😍. . . ================================ untuk konsultasi dan pemesanan hubungi :. 🎀 wa / telegram : 0857-7973-5888 🎀 line id : @keikoreinashop ( pakai @ ). . =============================== #emk#emkplacental #emkplacentalbeverlyhills #emkbeverlyhills #jualemk #stemcell #antiaging #glowing #healthyskin #serum #serumemk #serumantiaging #klinikkecantikan#samplesize#trustedseller #sunblock#maskeremk#ahok#organicskincare#skincareibuhamil#skincarebumil#flek#jerawat#bekasjerawat#skincareorganik#skincare#igbeauty#emkserum#facetreatment#cosmobeaute
0 5
whatisnewoutthere

@whatisnewoutthere

Marlon Aldenese
24 minutes ago
whatisnewoutthere I am confident enough to beat the heat of the sun with my fashionable eyewear for my eye protection, the rudy project's polarized sunglasses, and diana stalder's lightrning lotion sunblock gel & sunblock cream for my face and skin protection from uv rays! @rudyprojectph #therudyexperience #rudyprojectph #dianastalder @dianastalder #dinastalder #sunblock #sunscreen @dinadelapaz323 #eyeprotection #sunglasses #shades
0 5
beaute_vcsannona

@beaute_vcsannona

VITAMIN C | SKINCARE | 🇲🇾
45 minutes ago
beaute_vcsannona 5 #tipkecantikan dalam penjagaan kulit. mungkin anda pernah lakukan kesilapan no 5 😉 . 1. jika anda ada beberapa produk muka, mesti confuse kan nak pakai mana satu? mulakan dengan sapu produk yang mempunyai tekstur paling cair dahulu sehingga yang paling pekat. ini dipanggil 'art of layering'. susunan tekstur produk mengikut turutan menaik : toner/facial mist - serum - lotion - krim - foundation. . 2. jangan 'blend' terus atau tonyoh2 ke atas kulit muka secara kasar. sian kulit.. cara yang betul ialah mengenakan sedikit urutan (massage) supaya ia meresap dengan baik ke dalam kulit. manjakan ia ❤, bukan 'mendera' ❌ . 3. apabila mahu sapu beberapa produk muka, biarkan 'gap' sapuan lapisan antara produk beberapa saat untuk ia meresap sebelum di sapu dengan produk seterusnya. baru hasil tip top👍🏼 . 4. gunakan oil-free serum sebelum sapu pelembap atau krim malam. pilih yang water-based kerana ia cepat meresap dan tidak menyumbatkan liang pori. . 5. jika mahu shampoo rambut, yang mana satu patut dilakukan dahulu? shampoo atau cuci muka? cara yang terbaik ialah kita shampoo rambut dahulu baru cuci muka. sebab bahan kimia dari shampoo akan terkena kulit muka juga semasa shampoo. bagi yang kulit sensitif dan acne-prone, jerawat senang naik terutamanya di dahi kalau guna shampoo yang tidak sesuai. jadi, mulai sekarang uols shampoo rambut dulu tau. pastu jangan lupa pulak cuci muka. shampoo bersihkan rambut aje, namun tidak untuk kulit muka ya..😁 . founder annona puan ony nurhusni #vcsannona #10xvitaminc
1 7
nakoyanakoyi.maryk

@nakoyanakoyi.maryk

Trusted Beauty Consultant
43 minutes ago
nakoyanakoyi.maryk Nyah kau jeragat, parut n kekusaman!! . yes, for those yg ade mslh jeragat, parut jerawat, kulit kusam dan kasar, meh laaaa pakat pakat try serum ultimate melacep ni. keberkesanannya pon xperlu diragui lgi sbb semua yg mnggunakan serum ni selalunyee tersenyum sampai ke telinga. kdg2 kte kami pnipu, sbb kte hilangkan jeragat je,, tp terawet muda sekali. bgitu sekali. haha over akk ari ni. . mestilah over tgok testimoni yg ohsem camni kan???? sampai kawan kawan tegur!! ❤️❤️ . for more details, boleh wasap saya yee 😘 hana 0143695746 mary kay beauty consultant #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayskincare #marykaykosmetik #marykayproduk #hijabista #trendyhijabista #skincareterbaik #beautyconsultant #marykaygombak #blackheadremover #majalahpengantin #puncakalam #skincareclass #makeupartismalaysia #foundation #pobling #sayajualkosmetik #eyeshadow #ofgh #sunprotector #sunblock #berusmuka #aprilskin #rawang #janganmengata #mac #nars #bedakasas #manskincare
0 0
drezgiozkur

@drezgiozkur

Ezgi Erdal Özkur
50 minutes ago
drezgiozkur çocukluk çağında geçirilen güneş yanıklarının ileriki yaşlarda malign melanom dediğimiz deri kanseri riskini çok arttırdığını biliyor muydunuz📌📌📌 hem de erişkin dönemde geçirilen güneş yanıklarına göre riski daha fazla. kıbrıs gibi güneyde olan ve sıcak coğrafyalarda ve özellikle beyaz deri renkli, sarışın çocuklarda risk giderek katılanıyor📢📢📢 çocukları güneşten korumayı ihmal etmeyelim. bi de @gunceldermatolojicom 'u takip etmeyi😉😉 #çocukbakımı #çocuk #çocukcildihassastır #güneşkoruyucu #derikanseri #melanom #sunblock
0 32
authenticstore.vn

@authenticstore.vn

Authentic Store
53 minutes ago
authenticstore.vn <3 <3 neutrogena alcohol-free toner - nhẸ nhàng, dỊu nhẸ, nâng niu làn da mỎng manh cỦa bẠn <3 <3 🌸 giá: 289k/250 ml sale còn 260k 🌸 phù hợp với mọi loại da 🎀🎀 với mức giá vừa phải, hợp túi tiền những luôn được đánh giá cao và là sản phẩm được bác sĩ da liễu khuyên dùng, neutrogena càng ngày càng nhận được nhiều sự yêu quý của phái đẹp toàn thế giới 🎀🎀 không chứa cồn, do đó làn da của bạn sẽ không mất đi độ ẩm tự nhiên. chỉ cần vỗ nhẹ nước hoa hồng lên mặt bạn có thể lập tức giải khát cho làn da, làm ẩm và chăm sóc vùng da mắt môi. sản phẩm còn chứa vitamin c giúp hỗ trợ làm da trắng sáng 🎉🎉 giữ ẩm cho mắt và môi:da mắt và môi mỏng hơn các vị trị khác, nếu sử dụng các sản phẩm dưỡng có nồng độ quá cao dễ làm xuất hiện các hạt mỡ, lúc này nước hoa hồng là rất cần thiết. 🎉🎉 thu nhỏ lỗ chân lông: sáng thức dậy những lỗ chân lông ở bên cạnh mũi nở to, đó là do chất nhờn phân tiết quá nhiều. do đó mỗi sáng sau khi rửa sạch mặt triệt để thì lấy bông trang điểm thấm nước hoa hồng đắp lên cánh mũi và vùng chữ t 10 phút, thì có thể hấp thụ lượng dầu thừa, thu nhỏ lỗ chân lông, giúp phấn bám chắc hơn. 🎉🎉 ngăn ngừa dầu:nước hoa hồng ngăn ngừa dầu có chứa các phân tử hấp thu, có thể hấp thu lượng dầu thừa, để diệt vi khuẩn gây ra sẹo tối màu, do đó thích hợp với da dầu và da hỗn hợp. ______________ 💻 http\://authenticstore.vn/ 📷 instagram : @authenticstore.vn 📷 facebook : fb.com/authenticstore.vietnam 🏠 store 1 : 47 chùa láng, hà nội 🏠 store 2 : 70 thái hà, hà nội ☎ online : 0916 516 738 / 0979 516 738 ☎ bán buôn : 0915 136 388 🚛 ship hàng cod toàn quỐc 🚛 ship hàng nỘi thành hà nỘi chỈ tỪ 3-6h trong ngày ! #authentic #authenticstore #mask #blackhead #goodbyeblackhead #skincare #makeup #ane #pimple #masksheet #cosmestic #ciracle #korea #3ce #innisfree #neutrogena #sunscreen #sunblock #spf #spf50 #dior #diornudeair #ysl #laneige
0 3
emkjakarta

@emkjakarta

EMK Beverly Hills Jakarta
54 minutes ago
emkjakarta . tertarik dengan produk di atas ? yuuuuk follow official reseller emk beverly hills indonesia @keikoreinashop @keikoreinashop @keikoreinashop. . dijamin original 💯% , ready stock @ jakarta. . 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀☘️☘️☘️☘️☘️☘️. . emk placental beverly hills, skincare yg dipake oleh artis2 papan atas hollywood dan skg sudah marak di kalangan artis2 indonesia loh.... . terbuat dr bahan2 alami dgn ekstrak plasenta tumbuhan yg sangat efektif utk meremajakan kulit yg rusak akibat radikal bebas, memperbaharui sel2 kulit kita. hasilnya ?. . anda akan melihat perubahan yang sangat dramatis dimana kulit anda akan tampak lebih cerah, lentur, lembut , bercahaya dan garis2 halus dan kerutan pun nyaris tidak nampak. . semua barang ready stock siap kirim ya 😊. lagi banyak promo loch 😍. . . ================================ untuk konsultasi dan pemesanan hubungi :. 🎀 wa / telegram : 0857-7973-5888 🎀 line id : @keikoreinashop ( pakai @ ). . =============================== #emk#emkplacental #emkplacentalbeverlyhills #emkbeverlyhills #jualemk #stemcell #antiaging #glowing #healthyskin #serum #serumemk #serumantiaging #klinikkecantikan#samplesize#trustedseller #sunblock#maskeremk#ahok#organicskincare#skincareibuhamil#skincarebumil#flek#jerawat#bekasjerawat#skincareorganik#skincare#igbeauty#emkserum#facetreatment#cosmobeaute
0 6
tejanorhawa

@tejanorhawa

Hawa Zakaria
54 minutes ago
tejanorhawa @butikcantek hai uolsss, kita nak bagi promo kat korang. dah lama rasa tak buat promosi. check it out! . . . . dengan setiap pembelian set sufi aisya anda akan dapat free gift shawl berjenama antarabangsa dari turki! 😍 wow! nak tau pasal shawl ni? sangat best dan selesa untuk dipakai. set sufi aisya: 🍓 perfection scented cleanser (rm39.90) 🍓 perfection serum 24k gold (rm89.90) 🍓 perfection cushion serum foundation (rm129.90) . hanya rm159.90 sahaja dan free postage! . korang grab set sufi aisya sekarang! stok free gift shawl tak banyak yang tinggal. . whatsapp kita di 012-3237861. whatsapp sahaja tau. . #perfection #spf #uvprotection #sunblock #freegift #shawl #beauty #makeup #cantik #spa #solekan #andaman #pengantin #bazarpaknilmurah #bazaronline #igshop #shopping #shoppingonline #picoftheday #malaysia #kajang #bangi #kecantikan #mesrawudhuk #serum #bbcushion #cushionfoundation #flawless
0 8
emkjakarta

@emkjakarta

EMK Beverly Hills Jakarta
55 minutes ago
emkjakarta . tertarik dengan produk di atas ? yuuuuk follow official reseller emk beverly hills indonesia @keikoreinashop @keikoreinashop @keikoreinashop. . dijamin original 💯% , ready stock @ jakarta. . 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀☘️☘️☘️☘️☘️☘️. . emk placental beverly hills, skincare yg dipake oleh artis2 papan atas hollywood dan skg sudah marak di kalangan artis2 indonesia loh.... . terbuat dr bahan2 alami dgn ekstrak plasenta tumbuhan yg sangat efektif utk meremajakan kulit yg rusak akibat radikal bebas, memperbaharui sel2 kulit kita. hasilnya ?. . anda akan melihat perubahan yang sangat dramatis dimana kulit anda akan tampak lebih cerah, lentur, lembut , bercahaya dan garis2 halus dan kerutan pun nyaris tidak nampak. . semua barang ready stock siap kirim ya 😊. lagi banyak promo loch 😍. . . ================================ untuk konsultasi dan pemesanan hubungi :. 🎀 wa / telegram : 0857-7973-5888 🎀 line id : @keikoreinashop ( pakai @ ). . =============================== #emk#emkplacental #emkplacentalbeverlyhills #emkbeverlyhills #jualemk #stemcell #antiaging #glowing #healthyskin #serum #serumemk #serumantiaging #klinikkecantikan#samplesize#trustedseller #sunblock#maskeremk#ahok#organicskincare#skincareibuhamil#skincarebumil#flek#jerawat#bekasjerawat#skincareorganik#skincare#igbeauty#emkserum#facetreatment#cosmobeaute
0 6
theshacha

@theshacha

🙋🏻 Agent NOIR Health & Beauty
1 hour ago
theshacha •• jenis yang malas mekap. anak ramai macam hakak. look natural ✌🏻✌🏻 . . guna #noir sunblock foundation ❗️•• . . #makanaklima #sayajualsunblock #noirsunblockfoundation #sunblockpalingberkesan #sayapakaisayajual . . #repost @noir_seremban (@get_repost) ・・・ 💁🏻 malas nak mekap tapi taknak kulit sunburn dan kering?? malas mekap tapi taknak org kata muka mcm hantu kak limah?? 🤷🏻‍♀️ . . ada ke orang nak cantik tapi langsung taknak pakai apa2? ada?. nak cantik tp malas pun tak boleh juga yer uolss! tapi dgn #noir sunblock foundation, tak ada yg tak boleh. calit2 je.. senang nk apply ke muka sebab dia mudah serap ke kulit. masuk dengan semua tone kulit. ala kadar pun dah cukup cantik tau. tak payah guna bedak pun nampak kulit muka natural je. tak payah nak beriya2 sgt weyy 👍🏻👍🏻👍🏻 . . yang malas sangat nak mekap tu, hakak suggest sangat2 #noir sunblock foundation ni..tak sampai 5minit dah siap! 😍😍 . . jom cantik dan glow sama2!💃🏻💃🏻 . . korang tunggu apa lagi? cepat grab sebelum kehabisan stock❗️cepattttt ‼️ . . 🙋🏻🙋🏻📲whatsapp ⬇️ . . . ➡️ www.wasap.my/+60122554977.noir . ➡️ www.wasap.my/+60122554977.noir . ➡️ www.wasap.my/+60122554977.noir . . . 🌸kejelitaan anda bermula hari ini🌸 noir_seremban . . #noirgirl #noirseremban #sunblock #foundation #noirsunblockfoundation #wherebeautyblossom #sunblockmukapalingberkesan #krimjerawatpalingberkesan #krimjeragatpalingberkesan #bisnesonlineterbaik #sayapakai #sayajual #jomcantik
0 10
tiey_hayatie

@tiey_hayatie

OFFICIAL AGENT DYXY COSMETICS
1 hour ago
tiey_hayatie Bccream khas untuk gegirls yg malas bersiap and sukakan natural look❗️❗️ pakai bccream tapi rasa n***d face je sebab teksturnya ringan dan ❌menutupi pori2. serious tak tipu❗️ . ✔️menutup cela ✔️mengandungi spf50 ✔️vitamin e ✔️sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif ✔️ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah ✔️oil control ✔️mudah dicuci/wuduk friendly ✔️tahan lebih 8 jam . special freegift menanti anda 🤗 . whatsapp to order 📲 0179520456 **or just simply click the link in the bio 💕 . #dyxy #dyxycosmetics #bccreambydyana #greenteamistspray #dyxylipstick #lipstick #dyxbccream #dyxyfacemist #bbcream #bccreamfoundation #bccream #concealer #sunblock #jerawat #parutjerawat #kulitkering #kulitberminyak #foundation #foundationmalaysia #dyxybesut #dyxyterengganu #makeup #makeuptutorial #dropshipwanted
0 78
emkjakarta

@emkjakarta

EMK Beverly Hills Jakarta
1 hour ago
emkjakarta . tertarik dengan produk di atas ? yuuuuk follow official reseller emk beverly hills indonesia @keikoreinashop @keikoreinashop @keikoreinashop. . dijamin original 💯% , ready stock @ jakarta. . 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀☘️☘️☘️☘️☘️☘️. . emk placental beverly hills, skincare yg dipake oleh artis2 papan atas hollywood dan skg sudah marak di kalangan artis2 indonesia loh.... . terbuat dr bahan2 alami dgn ekstrak plasenta tumbuhan yg sangat efektif utk meremajakan kulit yg rusak akibat radikal bebas, memperbaharui sel2 kulit kita. hasilnya ?. . anda akan melihat perubahan yang sangat dramatis dimana kulit anda akan tampak lebih cerah, lentur, lembut , bercahaya dan garis2 halus dan kerutan pun nyaris tidak nampak. . semua barang ready stock siap kirim ya 😊. lagi banyak promo loch 😍. . . ================================ untuk konsultasi dan pemesanan hubungi :. 🎀 wa / telegram : 0857-7973-5888 🎀 line id : @keikoreinashop ( pakai @ ). . =============================== #emk#emkplacental #emkplacentalbeverlyhills #emkbeverlyhills #jualemk #stemcell #antiaging #glowing #healthyskin #serum #serumemk #serumantiaging #klinikkecantikan#samplesize#trustedseller #sunblock#maskeremk#ahok#organicskincare#skincareibuhamil#skincarebumil#flek#jerawat#bekasjerawat#skincareorganik#skincare#igbeauty#emkserum#facetreatment#cosmobeaute
0 9
emkjakarta

@emkjakarta

EMK Beverly Hills Jakarta
1 hour ago
emkjakarta . tertarik dengan produk di atas ? yuuuuk follow official reseller emk beverly hills indonesia @keikoreinashop @keikoreinashop @keikoreinashop. . dijamin original 💯% , ready stock @ jakarta. . 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀☘️☘️☘️☘️☘️☘️. . emk placental beverly hills, skincare yg dipake oleh artis2 papan atas hollywood dan skg sudah marak di kalangan artis2 indonesia loh.... . terbuat dr bahan2 alami dgn ekstrak plasenta tumbuhan yg sangat efektif utk meremajakan kulit yg rusak akibat radikal bebas, memperbaharui sel2 kulit kita. hasilnya ?. . anda akan melihat perubahan yang sangat dramatis dimana kulit anda akan tampak lebih cerah, lentur, lembut , bercahaya dan garis2 halus dan kerutan pun nyaris tidak nampak. . semua barang ready stock siap kirim ya 😊. lagi banyak promo loch 😍. . . ================================ untuk konsultasi dan pemesanan hubungi :. 🎀 wa / telegram : 0857-7973-5888 🎀 line id : @keikoreinashop ( pakai @ ). . =============================== #emk#emkplacental #emkplacentalbeverlyhills #emkbeverlyhills #jualemk #stemcell #antiaging #glowing #healthyskin #serum #serumemk #serumantiaging #klinikkecantikan#samplesize#trustedseller #sunblock#maskeremk#ahok#organicskincare#skincareibuhamil#skincarebumil#flek#jerawat#bekasjerawat#skincareorganik#skincare#igbeauty#emkserum#facetreatment#cosmobeaute
0 9