Loading...
Search result for #tabita
Längtar till jul ❄️☃️@miaskaringerlazar oj mena tabita carlsson #godjul #tabita #repris
112 978 November 2017
Mia skäringer anländer till nashville som allas vår tabita! se det gripande avsnittet av #jillsveranda redan nu i svt play. kl 21.00 i svt 1. 🌎🌟 @miaskaringerlazar @jilljohnsonmusic #jillsveranda #tabita #miaskäringer
86 1,542 last month
Förmodligen det bästa vi har sett idag! tror nog att vi alla har en liten tabita i oss innerst inne. tycker vi alla borde tillåta oss själva att släppa fram henne oftare, då kan det bli såhär roligt! 😁 @miaskaringerlazar @gabriellazar_ #miaskäringer #tabita #repost /skäringer & mannheimer fanpage
17 276 July 2017
7 122 November 2017
Verão repleta de beleza e conforto! perfeita para curtir o feriado. ✨💛✨ #sapateado #tabita #summercollection
5 132 November 2017
Poás • hoje o dia combina com nossa rasteira linda de poás!☀️🌴 #tabita #summer #fashion
14 122 August 2017
Fim de semana chegando... com essa rasteira super confortável, a palmilha com bolhas de ar... estilo hippie-chic!!! 🌺 #orcade #dumond #capodarte #sapatosvintage #tabita #whats #99632-9222
6 110 September 2017
Nice ka #repost from @tabitaroselin ... keabadian - reza artamevia (cover) ada di youtube: tabita roselin💖💖💖 . 🎬: @fernandofmusic 💃🏻: @gitaangesti 📸: @andre_kwl #coversong #laguindonesia #keabadian #rezaartamevia #tabita #tabitaroselin #indomusikgram #musicbookindo #indomusikvideo
3 217 July 2017

@farra_aldous

Empire Farra Aldous
Bebaskan kulit wajah anda dari minyak, jeragat, jerawat, kulit gelap juga kulit kusam dengan desidamayanti skincare hanya dalam masa seawal 3 minggu !!! tanpa perlu lagi ke rawatan rawatan wajah khusus, kini hanya dengan modal yang sangat minimum !! penggunaan hanya seminima 2 kali sehari untuk mendapatkan skin yang sihat dan cantik 😍

dapatkan set trial small desidamayanti skincare dengan bajet rm120 only now‼️‼️ . . free gift menarik & free postage seluruh malaysia 📦

penggunaan tahan 3minggu ke 4minggu * 📲whatsapp 0176613498 * #desidamayantiskincareoriginal #desidamayanti #desidamayantiskincareshahalam #desidamayantiskincare #tabitaorignal #tabita #masalahajeragat #masalahkulit #jeragat #jerawat #parutjerawat #tonatidaksekata #surihatimrpilot #awaksangatnakal #meletop #melodi #loffatah #coco #desidamayantisropship #dropshipagentsah #dropshipdesidamayantisah #agentsahdesidamayantiskincare #desidamayantiskincareindonesiaoriginal #desidamayantiskincaremalaysia #desidamayantiskincaremurah #kualalangat#banting #repackingbymrrbeauty
0 1 25 minutes ago

@maryk_ratu

MaryKay|Timewise|Botanical|Spa
Ramai belum tido lagi. mlm minggu kata kan...😃. ratu nak share testimoni botanical effect formula 1. jom kita tengok formula ini berfungsi...👍. . botanical effects skincare formula 1 khas untuk kulit kering & kulit sensitif. . bagaimana ia berfungsi . 👍meninggalkan kulit kering walaupun jenis kulit yang sensitif — berasa seimbang. 👍seperti rejimen yang lain, setiap produk dalam rejimen formula 1 mengandungi suatu kompleks botani istimewa— memaparkan silymarin dan luo han guo — utk membantu mempertahankan kulit drpd kerosakan persekitaran & membantu menggalakkan kulit sihat. 👍kemudian rejimen dikhususkan dengan botani tambahan terpilih spesifik utk memberikan keseimbangan cantik yg diidami kulit jenis kering. ramuan utama dan fungsi ramuan kompleks botani istimewa 👍silymarin (buah tistel susu) antioksidan berkuasa yg membantu mempertahankan kulit daripada kerosakan persekitaran sambil membantu menenangkan dan melegakan kulit. 👍luo han guo ekstrak biji flaks juga dipanggil buah “kelanjutan usia”, ianya dikenali dgn mengandungi antioksidan mujarab & turut dipercayai membantu menggalakkan kulit yg sihat. biji flaks adalah salah suatu sumber tumbuhan paling kaya dgn asid lemak omega-3, yg juga membantu melembapkan & melegakan ketidakselesaan kulit kering. 👍ekstrak rumpai laut - sejenis alga laut, rumpai laut terkenal sbg sumber vitamin, mineral dan asid lemak yang penting utk pelembapan & keseimbangan kulit.. . gojes ratu yg ada masalah kulit kering kesat...? wasap ratu sekarang. ratu consult awak...🌿. kulit dah sihat, cepat2 pakai serum c. memang best. kembalikan keperluan kulit uols dgn segera...🍊. . . believe ❤ beautiful ❤ confidence ❤ . . . ☎️ 0125764087 | ratu 👜 senior marykay consultant ________________________________ #marykay #marykaymalaysia #syukurselalu #purewhite #blusher #jeragat #jerawatbatu #guardian #timewise #jerawat #acne #lipstick #rosetyara #wedding #tati #tabita #johor #penang #skincaremurah #botanical #maryjardin #cetaphil #pharmacy #toner #whitening #jerawat #kulitberminyak #oilyskin #jeragat #kulitsensitif
0 7 54 minutes ago

@tabita_elf

Tabita Skin Care - Nuskin
Tabita skin care sangat aman tanpa efek samping dan cocok untuk semua jenis kulit. tabita skin care original terdiri dari : 1. tabita paket trial set 2. tabita paket reguler set 3. tabita paket exclusive set dan juga terdiri produk perawatan lainnya, seperti : 1. special crem 2. serum vit. e 3. acne cream 4. eye cream 5. matt finishing 6. face powder 7. body lotion 8. body scrub 9. body permanent white. 👇for order. ▶ +6281266929890 #tabitaskincare #tabitaku #tabitaori #tabitaoriginal #tabitaindonesia #tabitapadang #tabitapasaman #tabitalubukbasung #tabitabkt #tabita #bedaktabitaasli #tabitacantiku #tabitajambi #tabitamalaysiaoriginal #distributortabitaskincare #tabitajakarta #tabitaskincaremurah #tabitaskincare #tabita_elf
0 1 1 hour ago

@tabita_elf

Tabita Skin Care - Nuskin
Tabita skin care sangat aman tanpa efek samping dan cocok untuk semua jenis kulit. tabita skin care original terdiri dari : 1. tabita paket trial set 2. tabita paket reguler set 3. tabita paket exclusive set dan juga terdiri produk perawatan lainnya, seperti : 1. special crem 2. serum vit. e 3. acne cream 4. eye cream 5. matt finishing 6. face powder 7. body lotion 8. body scrub 9. body permanent white. 👇for order. ▶ +6281266929890 #tabitaskincare #tabitaku #tabitaori #tabitaoriginal #tabitaindonesia #tabitapadang #tabitapasaman #tabitalubukbasung #tabitabkt #tabita #bedaktabitaasli #tabitacantiku #tabitajambi #tabitamalaysiaoriginal #distributortabitaskincare #tabitajakarta #tabitaskincaremurah #tabitaskincare #tabita_elf
6 15 2 days ago

@_marketingdigital

Marketing Digital
Mary kay oil free hydrating gel (ofhg) . apa kegunaan & manfaat ofhg ni? . 🌼tekstur gel yang sangat rigan & cepat meresap 🌼melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak 🌼mengawal minyak berlebihan di kulit 🌼dijadikan sebagai make-up base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama 🌼sebagai cooling gel lepas berjemur di bawah matahari sebab ia juga sejuk! 🌼meredakan radang iaitu kulit yang mudah kemerahan dan juga yg mengalami iritasi 🌼membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat 🌼meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi mercury & hydroquinone (produk pengelupasan) . nak cuba mary kay tapi masih tak pasti set yang mana sesuai untuk kulit ? . mari ika bantu da suggestkan apa set terbaik mengikut keperluan dan budget anda 😊 . whatsapp atau dm ika, 019.671.8778 019 671.8778 . xoxo, ika mary kay lover ind beauty consultant 019.671.8778 . #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykayseremban #marykayjb #marykaymurah #marykayskincare #kosmetikmurah #kosmetikorganik #organiccosmetic #kosmetiknatural #organicskincare #skincareorganik #tabita #fattzura #fazura #neelofa #noradanish #produkorganik #meeracle #shakleemalaysia #shakleemurah #tabitaoriginal #muamalaysia #malaysia #kosmetikkorea #marykaybangi #marykaypuchong #marykayputrajaya
0 0 1 hour ago

@maryk_ratu

MaryKay|Timewise|Botanical|Spa
Malam ni ratu nak bantu gojes yg ada masalah kulit kering. ramai gojes yg kulit kering salah ambil produk/salah diberi produk. kesannya. garis halus muncul sebelum tiba masanya...😢. . kenapa masalah kulit kering tak boleh diabaikan? . ramai orang fikir kulit kering lagi better drp kulit berminyak. salah tuu! 😊😊😊. sebenarnya kulit kering pun termasuk dalam golongan kulit bermasalah. . kenapa? kulit yg kering menyebabkan pembentukan garis halus dgn cepat. bahasa manjanya, kedut 😱 kulit kering jugak membuatkan kulit kita nampak kusam, tak glowing, tekstur kulit kasar & sometimes berbiji2 jerawat halus. . ada sesetengah orang yg kulit dia terlalu kering sampai nak senyum pun rasa sakit sebab kulit terlalu tegang. worst case, bila senyum kulit merekah & luka 😱. pernah handle case customer mcm ni...🙋🙋🙋 . jadi solutionnya, pilihlah skincare yg di formulasikan untuk rawat kulit kering. mostly formula skincare kat luar sana adalah untuk 'all skin type'. tapi mary kay ada specific skincare untuk rawat kulit yg kasar, menghaluskan & balancekan balik kelembapan kulit yg kering. . botanical effects formula 1 design specifically for dry skin. . ratu bantu uols dapat kulit idaman. follow ratu. ratu guide cara yg betul. ekstra tips lagi tau...😍. wasap ratu..fast reply. post out everyday...🍊.. . gojes ratu yg belum miliki serum c... anda perlu grab sekarang. promosi bulan ini sgt2 woww22..👍👍👍. cepat2 wasap ratu...free gift makeup bag sgt2 limited dr marykay...❤. . . believe ❤ beautiful ❤ confidence ❤ . . . ☎️ 0125764087 | ratu 👜 senior marykay consultant ________________________________ #marykay #marykaymalaysia #syukurselalu #purewhite #blusher #jeragat #jerawatbatu #guardian #timewise #jerawat #acne #lipstick #rosetyara #wedding #tati #tabita #johor #penang #skincaremurah #botanical #maryjardin #cetaphil #pharmacy #toner #whitening #jerawat #kulitkering #oilyskin #jeragat #terapiinstagram
0 19 2 hours ago

@tabita_murah_johor

PEMBORONG TABITA GLOW SKINCARE
. alhamdullillah . terima kasih memilih saya sebagai perunding kecantikan anda 🌹 . . kami menyediakan perkhidmatan 🛵 cod (cash on delivery) secara percuma sekitar bandaraya #johor . percuma jugak utk 🚚 pos semenanjung malaysia, . • mahal sikit tak pe janji produk 💯original! • utamakan kualiti bkn harge! • kesan tak akan sama itu sudah pasti! order? klik link dibawah direct whtspp mmy😘 . www.wasap.my/60127017975 www.wasap.my/60127017975 . #tabita #tabitaskincare #tabitaoriginal #tabitanewseries #tabitaglow #tabitaglowskincare #tabitagloworiginal #tabitaglowjakarta #tabitamalaysia #tabitajohor #tabitasegamat #tabitayongpeng #tabitabatupahat #tabitamuar #tabitamelaka #tabitakl #tabiapahang #tabitakedah #tabitakelantan #tabitaterengganu #tabitasabah #tabitasarawak #tabitareadystoklarkinjohor #trustedsellertabitasince2014 #tabita_murah_johor #tabitaglowskincareoriginaljohor #tabitamurahmmyolien #testimonisdnbhdmmyolien
0 3 4 hours ago

@maryk.fiza

MaryKay|Botanical|Timewise|Spa
Ini serum tau bukan krim malam yer. panggilnya mary kay timewise night solution..😘😘 . dalam night solution ni ada microbeads yg diperkaya dengan vitamin. nampak tak dalam botol kiut miut tu yg berwarna pink, purple, biru & putih? . ia merupakan agen antipenuaan untuk melicinkan & menegangkn kulit . waahhh bagus sangat tu. 👍 . fungsi lainnnya adalah merangsang kolagen & memperbaharui kulit baru dengan lebih cepat. baunya sangat wangi. sejuk je muka bila pakai tau. . jom kita menentang garis2 halus & penuaan. biar skincare kita bekerja walau waktu kita tidur.. . ❤ believe ❤ beautiful ❤ confidence . 👰 mary kay fiza ☎ 013 259 3396 (klik link di bio 👆) . http://marykayfizamohdyusof.wasap.my . #marykayjourneyfmy #marykaybyfmy #marykayshahalam #marykaysetiaalam #marykayklang #marykayperak #marykayipoh #marykaytaiping #marykaypenang #marykaykulim #marykayalorsetar #marykayperlis #marykay #marykaymalaysia #testimonimarykay #testimonimarykayfiza #top5globalskincarebrand #gorgeousswan #skincare #beauty #makeup #bodycare #mkmen #parttimeincome #tati #tabita #deejacosmetic #dnars #dyxy #glowglowing
0 12 5 hours ago

@juriahhashim

Jue (Jueamor Collections)
Lorrr..baguu prasan..hbag sis terkalih kot blakang..alamak..tpi muka sis elokk plak..x pa lah nohh😜😜😇😇 #tabitaori #tabita #tabitamurah #tabitaskincareoriginal #tabitakl #arianiootd #arianishawlmurah #ariani #arianirtw #arianilovers #arianistockisthq
0 17 5 hours ago

@msglow_tangerang

Msglow distributor
Kak coba perhatiin apa sih perbedaannya foto ini ? perbedaanya jadi lebih kinclong yaaa 😍 rahasianya pakai whitening series.. bkin kulit yang awalnya sangat kusam.. sekarang jadi putih banget dan glowing bgt kulitnya.. ❤️ makin seger ya dipandang 😍 buat yang mau tanya2 lebih lengkapnya chat aku ya kak 💋 whitening series rp 300.000 mau free ongkir??? order via shopee klik link di bio yaa . grosir - ecer - dropship - reseller welcome 😘 . . 📝 format order nama : alamat lengkap : no.hp : orderan : jnt/jne/gosend ---------------------------------------------------------------------------- for more info please contact : 📱wa : 0857 1081 4494 (no call) 📱line : msglow_tangerang shopee : msglow_tangerang 💰 bca, mandiri & bni 📮 by j&t, gojek dan jne #tabita #msglowjakarta #msglow #msglowagen #cantikskincareoriginal #cantikskincare #msglowbogor #msglowjakartapusat #pemutihwajahbpom #msglowbeauty #msglowserpong #msglowkarawaci #msglowbsd #msglowbandung #msglowindonesia #followforfollow #msglowdepok #msglowagentangerang #msglowbanten #msglowbintaro #msglowtangerang #perawatanwajahbpom #likeforlike #msglowbekasi #msglowjabodetabek #msglowmember #creamhn #msglowjkt #msglowbogororiginal #msglowjakartabarat
0 9 5 hours ago
Jom dapatkan basic set mary jardin.. rm100 je!!!!!! ada sabun + face oil + clay mask...lengkap untuk buat korang muka cantik!!! pm/wassap www.wassap.my/0196679759 #maryjardin #jerawat #jeragat #parut #whitehead #blackheads #dnars #tabita #marykay #dyxy #deejacosmetic #fattzura #lofattah #dherbs
0 4 5 hours ago

@juriahhashim

Jue (Jueamor Collections)
Hai cayunk2 semua dah sampai destinasi dihajati..nak rehatkan badan dan minda satt naa...jangan rindu2 sis tau😜😜😆😆 #tabitaori #tabita #tabitamurah #tabitaskincareoriginal #tabitakl #arianiootd #arianishawlmurah #ariani #arianirtw #arianilovers #arianistockisthq
2 26 6 hours ago

@aizanarisbeautycentre

Nak Cantik Nak Kurus?
2 9 6 hours ago

@aizanarisbeautycentre

Nak Cantik Nak Kurus?
Sapa kenal mak kesygan kita ni mmg tahu mak jenis byk jeragat kat pipi dah 3mgu pakai mmg licin okay. tpi mak x bg gambar before ni pun kena paksa. klu x majuk x nk wassap gambar cucu kikiki. ❤️❤️❤️ www.wasap.my/0192200611 #kurus #slimming #diet #nofilter #vsl #vslmurah #vslshahalam #jerawatteruk #mukaberminyak #mukajerawat #jerawatkronik #tabita #tabitaoriginal #tabitamurah #tabitashahalam #vittaluzpowder #vittaluz #vittaluzshahalam #provencapsmurah #orlin #jusgamat #jusserapat #fenitamalaysia #fenitashahalam #fenitamurah #fenita
1 12 7 hours ago

@tabita_shahalam

Tabita Shah Alam
#testimonitabitashahalam dengan #tabita ..jerawat dah tak de lagi... lg sebulan lagi nak tahun baru..jom transform diri anda dgn tabita..mulakan dgn set trial serendah rm119 tuk hasil yg mengkagumkan.. . jom tabita..#cod tabita di #shahalam #bandarsaujanaputra & #putraheight . whatsapp akak di 012-7444064..natural beauty without make up... . #sayajual #sayajualonline #sayajualtabita #putrajaya #puchong #bangi #setiaalam #kelanajaya #msu #uitm #upm #uniten #klcc #freepostage #feedbackcusttabitashahalam
2 4 7 hours ago