Loading...
Search result for #tamantengkuanis

@tripleaenterprise

tripleaenterprise
Alhamdulillah , tempahan untuk 2 syawal 2018 😍 chocolate cake inside 😍 (sis baru sempat up πŸ˜…) terima kasih buat semua customers yg tk putus putus bagi sokongan . semoga kita semua semakin dimurahkan rezeki 😊

siapa lagi nak order boleh terus ws admin yerr 😘 admin terima order untuk pelbagai jenis majlis 😊

thank you dear customers πŸ˜ŠπŸ’• berminat ?? boleh trus contact admin yerr 😊😊 πŸ†”meq_nick βœ” 0129461810
@tripleaenterprise

jgn lupa like page kami di fb [ azie triple a ]
jgn lupa follow insta kami @tripleaenterprise
#tripleaenterprise#cod#kotabharu#jkb#tanjungchat#tamantengkuanis#baung#pantaicahayabulan#airport#padangtembak#jambu#tanjungmas#tamanudamurni#pengkalanchepa#delivery#kelantan#admin#jual#chocolate#cake#pisang#cheesecake#cheesetart#tartmucikk#brownies#pandancheese#redvelvetcheese#chocomoist#sohoweh#igkelantan#kelantan
0 12 1 hour ago

@procendolsobat_

procendolsobat_
Jom makey lakso pineng tamboh percumo di pro cendol sobat... πŸ˜‹πŸ˜‹
.
lakso pineng tamboh percumo: rm3.00
.
.___________________________
.
menu- menu di pro cendol sobat
.
cendol biasa rm2.00
cendol pulut rm3.00
cendol tapai rm3.00
cendol pulut tapai rm4.00
cendol pauh rm3.00
cendol pulut pauh rm4.00
cendol maross rm5.00
cendol aiskrim rm3.00
cendol durian rm7.00
cendol pulut durian rm8.00
cendol maross + durian rm10.00
.
*cendol tambah percuma diberi cendol biasa sahaja
.
-udang celup tepung 35 ekor rm10
-sotong celup tepung rm8
-pasembor tamboh percumo rm4
-nasi kakwook rm4
-lakso piney tamboh percuma rm3
-mango float original tanjung chat rm5
-air nyor gelas besar rm2.50
-air milo rm2
-air sunquick rm2
-air teh o beng rm1
.
tamboh aiskrim rm1.00 (1 scoop)
.
warung makanan pada harga yang sangat mesro ekonomi 😍 😍 😘 😘
.
#jjcm #landmark #kelantan #kotabharu #jalanjalancarimakan #visitkelantan #kotabharubandarayaislam #procendolsobat #tambahpercuma #cendol #tanjungchat #tamantengkuanis #cendolsedap #nasikakwok #ayambakarpasu #ayambakarpasutekup #zais #aiskepalmilo #milo .
.
pro cendol sobat
lokasi kami di lot 1821, jalan taman tengku ahmad panglima, tanjung chat, 15300, kota bharu, kelantan.
tel: 013-5951578
waktu operasi: sabtu-khamis 11am-7pm
jumaat kami cuti.
waze kami pro cendol sobat.
0 20 2 hours ago

@tripleaenterprise

tripleaenterprise
Selamat pagi semua 😊😊😊
alhamdulillah , tempahan untuk 2 syawal 2018 😍 apam polkadot with 4 flavour inside (sis baru sempat up πŸ˜…) terima kasih buat semua customers yg tk putus putus bagi sokongan . semoga kita semua semakin dimurahkan rezeki 😊

siapa lagi nak order boleh terus ws admin yerr 😘 admin terima order untuk pelbagai jenis majlis 😊

thank you dear customers πŸ˜ŠπŸ’• berminat ?? boleh trus contact admin yerr 😊😊 πŸ†”meq_nick βœ” 0129461810
@tripleaenterprise

jgn lupa like page kami di fb [ azie triple a ]
jgn lupa follow insta kami @tripleaenterprise
#tripleaenterprise#cod#kotabharu#jkb#tanjungchat#tamantengkuanis#baung#pantaicahayabulan#airport#padangtembak#jambu#tanjungmas#tamanudamurni#pengkalanchepa#delivery#kelantan#admin#jual#chocolate#cake#pisang#cheesecake#cheesetart#tartmucikk#brownies#pandancheese#redvelvetcheese#chocomoist#sohoweh#igkelantan#kelantan
0 8 4 hours ago

@tripleaenterprise

tripleaenterprise
Selamat pagi semua 😊😊😊
alhamdulillah , tempahan untuk 2 syawal 2018 😍 (sis baru sempat up πŸ˜…) red velvet cupcake 😍😍 terima kasih buat semua customers yg tk putus putus bagi sokongan . semoga kita semua semakin dimurahkan rezeki 😊

siapa lagi nak order boleh terus ws admin yerr 😘 admin terima order untuk pelbagai jenis majlis 😊

thank you dear customers πŸ˜ŠπŸ’• berminat ?? boleh trus contact admin yerr 😊😊 πŸ†”meq_nick βœ” 0129461810
@tripleaenterprise

jgn lupa like page kami di fb [ azie triple a ]
jgn lupa follow insta kami @tripleaenterprise
#tripleaenterprise#cod#kotabharu#jkb#tanjungchat#tamantengkuanis#baung#pantaicahayabulan#airport#padangtembak#jambu#tanjungmas#tamanudamurni#pengkalanchepa#delivery#kelantan#admin#jual#chocolate#cake#pisang#cheesecake#cheesetart#tartmucikk#brownies#pandancheese#redvelvetcheese#chocomoist#sohoweh#igkelantan#kelantan
1 12 4 hours ago

@tripleaenterprise

tripleaenterprise
Alhamdulillah , tempahan untuk 2 syawal 2018 😍 (sis baru sempat up πŸ˜…) terima kasih buat semua customers yg tk putus putus bagi sokongan . semoga kita semua semakin dimurahkan rezeki 😊

siapa lagi nak order boleh terus ws admin yerr 😘 admin terima order untuk pelbagai jenis majlis 😊

thank you dear customers πŸ˜ŠπŸ’• berminat ?? boleh trus contact admin yerr 😊😊 πŸ†”meq_nick βœ” 0129461810
@tripleaenterprise

jgn lupa like page kami di fb [ azie triple a ]
jgn lupa follow insta kami @tripleaenterprise
#tripleaenterprise#cod#kotabharu#jkb#tanjungchat#tamantengkuanis#baung#pantaicahayabulan#airport#padangtembak#jambu#tanjungmas#tamanudamurni#pengkalanchepa#delivery#kelantan#admin#jual#chocolate#cake#pisang#cheesecake#cheesetart#tartmucikk#brownies#pandancheese#redvelvetcheese#chocomoist#sohoweh#igkelantan#kelantan
0 18 4 hours ago

@tripleaenterprise

tripleaenterprise
Selamat pagi semua 😊😊😊
alhamdulillah , tempahan untuk 2 syawal 2018 😍 (sis baru sempat up πŸ˜…) terima kasih buat semua customers yg tk putus putus bagi sokongan . semoga kita semua semakin dimurahkan rezeki 😊

siapa lagi nak order boleh terus ws admin yerr 😘 admin terima order untuk pelbagai jenis majlis 😊

thank you dear customers πŸ˜ŠπŸ’• berminat ?? boleh trus contact admin yerr 😊😊 πŸ†”meq_nick βœ” 0129461810
@tripleaenterprise

jgn lupa like page kami di fb [ azie triple a ]
jgn lupa follow insta kami @tripleaenterprise
#tripleaenterprise#cod#kotabharu#jkb#tanjungchat#tamantengkuanis#baung#pantaicahayabulan#airport#padangtembak#jambu#tanjungmas#tamanudamurni#pengkalanchepa#delivery#kelantan#admin#jual#chocolate#cake#pisang#cheesecake#cheesetart#tartmucikk#brownies#pandancheese#redvelvetcheese#chocomoist#sohoweh#igkelantan#kelantan
1 19 5 hours ago

@procendolsobat_

procendolsobat_
πŸ“£πŸ“£100 teh tarik madu percumaa!!!!πŸ“£πŸ“£
.
nantikan menu baru kami adek-adek abe-abe semuo..
.
teh tarik madu!!
.
dengan kepekatan dan rasa yang kaw!!
memey paduu!! πŸ€—πŸ€—
.
admin yakin pasti ramai peminat teh tarik madu di sini.. 😍😍
.
dan sempena hari pertamo di pro cendol sobat kami akan bui 100 gelas percumaaa kepada 100 orang terawal.. .
tarikh: 26/6/2018
hari: selasa
masa bermula: 12:00 tengahari sampai habess
.
jom2 pakat-pakat mari cubo try test teh tarik madu kami di pro cendol sobat tanjung chat..
.
lepas cubo try test tu nanti jange lupo komen sini deh.. 😁😁
.
pakat-pakat share post ini adek-adek abe-abe semuo deh.. 😘😘😘😘
.
#viral #jjcm #brand #original #landmark #trademark #kelantan #kotabharu #holiday #cuticutimalaysia #jalanjalancarimakan #visitmalaysia #visitkelantan #kotabharubandarayaislam #makeysapakenyee #procendolsobat #rm2jah #rmduaringgit #tambahpercuma #makansampaimuntah #makansampaikenyang #sampaipuas #cendol #tanjungchat #tamantengkuanis #cendolsedap #nasikakwok .
pro cendol sobat
lokasi kami di lot 1821, jalan taman tengku ahmad panglima, tanjung chat, 15300, kota bharu, kelantan.
tel: 013-5951578
waktu operasi: sabtu-khamis 11am-7pm
jumaat kami cuti.
waze kami pro cendol sobat.
.
nantikan menu-menu baru kami yang lain dalam masa terdekat ni deh.. πŸ˜‹πŸ˜‹
4 101 23 hours ago

@procendolsobat_

procendolsobat_
Tengahari nih jom kita pekeno nasi kakwok di pro cendol sobat duluuu.. πŸ˜‹πŸ˜‹
.
nasi kakwok: rm4.00
.
.___________________________
.
menu- menu di pro cendol sobat
.
cendol biasa rm2.00
cendol pulut rm3.00
cendol tapai rm3.00
cendol pulut tapai rm4.00
cendol pauh rm3.00
cendol pulut pauh rm4.00
cendol maross rm5.00
cendol aiskrim rm3.00
cendol durian rm7.00
cendol pulut durian rm8.00
cendol maross + durian rm10.00
.
*cendol tambah percuma diberi cendol biasa sahaja
.
-udang celup tepung 35 ekor rm10
-sotong celup tepung rm8
-pasembor tamboh percumo rm4
-nasi kakwook rm4
-lakso piney tamboh percuma rm3
-mango float original tanjung chat rm5
-air nyor gelas besar rm2.50
-air milo rm2
-air sunquick rm2
-air teh o beng rm1
.
tamboh aiskrim rm1.00 (1 scoop)
.
warung makanan pada harga yang sangat mesro ekonomi 😍 😍 😘 😘
.
#viral #jjcm #brand #original #landmark #trademark #kelantan #kotabharu #holiday #cuticutimalaysia #jalanjalancarimakan #visitmalaysia #visitkelantan #kotabharubandarayaislam #makeysapakenyee #procendolsobat #rm2jah #rmduaringgit #tambahpercuma #makansampaimuntah #makansampaikenyang #sampaipuas #cendol #tanjungchat #tamantengkuanis #cendolsedap #nasikakwok .
pro cendol sobat
lokasi kami di lot 1821, jalan taman tengku ahmad panglima, tanjung chat, 15300, kota bharu, kelantan.
tel: 013-5951578
waktu operasi: sabtu-khamis 11am-7pm
jumaat kami cuti.
waze kami pro cendol sobat.
1 80 Yesterday

@codkb

codkb
Brownies kedut rm10πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ kini dalam pek mesra beli, hanya rm10 for 10pieces. nak beli sebiji pn boleh , visit my profile kalau lapar.
tempah harini untuk esok. saya takjual kek berkulat 🀭

cod area kb dan sekitar

berminat boleh pm saya wasap.my/601117875354/browniesrm10 ☺️ #kotabharu #bandarkotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #codkubangkerian #codbandarkotabharu #codpc #codpengkalanchepa #codpcb #pantaicahayabulan #kekmurah #keksedap #kekmurahdansedap #murah2 #takmenyesal #kotabharubandarayaislam #tamantengkuanis #tamanudamurni #codbaung #codpanji #coddemit #codkbmall #selfpickup #browniecookies #browniekedut #browniekedutseribu
0 3 Yesterday

@zila_cr

zila_cr
Tb hok ptg kmarin..bawak ank mama pg taman..
#tamantengkuanis #kotabharu #amandahappy
0 90 Yesterday

@tripleaenterprise

tripleaenterprise
Alhamdulillah , tempahan untuk 1 syawal 2018 😍 (sis baru sempat up πŸ˜…) terima kasih buat semua customers yg tk putus putus bagi sokongan . semoga kita semua semakin dimurahkan rezeki 😊

siapa lagi nak order boleh terus ws admin yerr 😘 admin terima order untuk pelbagai jenis majlis 😊

thank you dear customers πŸ˜ŠπŸ’• berminat ?? boleh trus contact admin yerr 😊😊 πŸ†”meq_nick βœ” 0129461810
@tripleaenterprise

jgn lupa like page kami di fb [ azie triple a ]
jgn lupa follow insta kami @tripleaenterprise
#tripleaenterprise#cod#kotabharu#jkb#tanjungchat#tamantengkuanis#baung#pantaicahayabulan#airport#padangtembak#jambu#tanjungmas#tamanudamurni#pengkalanchepa#delivery#kelantan#admin#jual#chocolate#cake#pisang#cheesecake#cheesetart#tartmucikk#brownies#pandancheese#redvelvetcheese#chocomoist#sohoweh#igkelantan#kelantan
0 25 Yesterday

@tripleaenterprise

tripleaenterprise
Alhamdulillah , tempahan untuk 1 syawal 2018 😍 (sis baru sempat up πŸ˜…) terima kasih buat semua customers yg tk putus putus bagi sokongan . semoga kita semua semakin dimurahkan rezeki 😊

siapa lagi nak order boleh terus ws admin yerr 😘 admin terima order untuk pelbagai jenis majlis 😊

thank you dear customers πŸ˜ŠπŸ’• berminat ?? boleh trus contact admin yerr 😊😊 πŸ†”meq_nick βœ” 0129461810
@tripleaenterprise

jgn lupa like page kami di fb [ azie triple a ]
jgn lupa follow insta kami @tripleaenterprise
#tripleaenterprise#cod#kotabharu#jkb#tanjungchat#tamantengkuanis#baung#pantaicahayabulan#airport#padangtembak#jambu#tanjungmas#tamanudamurni#pengkalanchepa#delivery#kelantan#admin#jual#chocolate#cake#pisang#cheesecake#cheesetart#tartmucikk#brownies#pandancheese#redvelvetcheese#chocomoist#sohoweh#igkelantan#kelantan
0 21 Yesterday

@nuraliyanoorazmi

nuraliyanoorazmi
Raya lagi kann??πŸ˜‚
#tamantengkuanis #rayake6
0 122 4 days ago

@nramylda_

nramylda_
3 132 2 weeks ago

@chocakewatie

chocakewatie
Esok, rabu, 13.6.2018, last day kami buka gerai sebab khamis tu takut tak sempat nak buat order untuk raya. jadi, saya open booking untuk korang yang nak rasa kuih kami yang tak seberapa ni. kot2 la, nak bagi orang yang baru touch down kb..atau dah lama nak makan tapi tengok dari jauh. alang2 balik kb, at least nak rasa dan tumpang sekaki komen kat ig.

antara kuih yang saya open booking :
🌟 serimuka pandan (32 bekas)
🌟 serimuka durian (32 bekas)
🌟 talam keladi (16 bekas)
🌟 talam jagung (16 bekas)
🌟 koci labu (40 bekas)
🌟 puding lumut kecil (7 bekas)
🌟 sagu gula merah (12 bekas)

wa segera. cukup kuota, saya tak terima. kecualilah kot2 esok ada mada extra. almaklumlah..saya masih bekerja sampai khamis. whatapps tau!! wasap wasap wasap. bukan call.
insyaallah ada lebih untuk yang walk in esok. cuma nak bagitahu, kalau dapat, datang awal ye. jam 4.30 - 5.30 camtu. takut kuih terhabis awal, kami nak balik awal. pape hal, esok jangan lupa tengok update kami dulu kat ig dan fb sebelum gerak ye. ✌✌
#loyangchekti #chocakewatie #sayajualkuihtalam #kociberendam #geraipayung #tamantengkuanis
6 17 2 weeks ago

@tripleaenterprise

tripleaenterprise
Alhamdulillah tempahan 8/6/18 bersamaan 22 ramadhan 😊 😍 brownies tower 😍 terima kasih buat semua customers yg tk putus putus bagi sokongan . semoga kita semua semakin dimurahkan rezeki 😊

siapa lagi nak order boleh terus ws admin yerr 😘 admin terima order untuk pelbagai jenis majlis 😊

thank you dear customers πŸ˜ŠπŸ’• berminat ?? boleh trus contact admin yerr 😊😊 πŸ†”meq_nick βœ” 0129461810
@tripleaenterprise

jgn lupa like page kami di fb [ azie triple a ]
jgn lupa follow insta kami @tripleaenterprise
#tripleaenterprise#cod#kotabharu#jkb#tanjungchat#tamantengkuanis#baung#pantaicahayabulan#airport#padangtembak#jambu#tanjungmas#tamanudamurni#pengkalanchepa#delivery#kelantan#admin#jual#chocolate#cake#pisang#cheesecake#cheesetart#tartmucikk#brownies#pandancheese#redvelvetcheese#chocomoist#sohoweh#igkelantan#kelantan
1 32 2 weeks ago

@tripleaenterprise

tripleaenterprise
Alhamdulillah tempahan 8/6/18 bersamaan 22 ramadhan 😊 😍 brownies😍 terima kasih buat semua customers yg tk putus putus bagi sokongan . semoga kita semua semakin dimurahkan rezeki 😊

siapa lagi nak order boleh terus ws admin yerr 😘 admin terima order untuk pelbagai jenis majlis 😊

thank you dear customers πŸ˜ŠπŸ’• berminat ?? boleh trus contact admin yerr 😊😊 πŸ†”meq_nick βœ” 0129461810
@tripleaenterprise

jgn lupa like page kami di fb [ azie triple a ]
jgn lupa follow insta kami @tripleaenterprise
#tripleaenterprise#cod#kotabharu#jkb#tanjungchat#tamantengkuanis#baung#pantaicahayabulan#airport#padangtembak#jambu#tanjungmas#tamanudamurni#pengkalanchepa#delivery#kelantan#admin#jual#chocolate#cake#pisang#cheesecake#cheesetart#tartmucikk#brownies#pandancheese#redvelvetcheese#chocomoist#sohoweh#igkelantan#kelantan
1 23 2 weeks ago

@tripleaenterprise

tripleaenterprise
Alhamdulillah tempahan 8/6/18 bersamaan 22 ramadhan 😊 😍 brownies😍 terima kasih buat semua customers yg tk putus putus bagi sokongan . semoga kita semua semakin dimurahkan rezeki 😊

siapa lagi nak order boleh terus ws admin yerr 😘 admin terima order untuk pelbagai jenis majlis 😊

thank you dear customers πŸ˜ŠπŸ’• berminat ?? boleh trus contact admin yerr 😊😊 πŸ†”meq_nick βœ” 0129461810
@tripleaenterprise

jgn lupa like page kami di fb [ azie triple a ]
jgn lupa follow insta kami @tripleaenterprise
#tripleaenterprise#cod#kotabharu#jkb#tanjungchat#tamantengkuanis#baung#pantaicahayabulan#airport#padangtembak#jambu#tanjungmas#tamanudamurni#pengkalanchepa#delivery#kelantan#admin#jual#chocolate#cake#pisang#cheesecake#cheesetart#tartmucikk#brownies#pandancheese#redvelvetcheese#chocomoist#sohoweh#igkelantan#kelantan
1 23 2 weeks ago

@tripleaenterprise

tripleaenterprise
Alhamdulillah tempahan 8/6/18 bersamaan 22 ramadhan 😊 😍 brownies & cheesekut oreo 😍 terima kasih buat semua customers yg tk putus putus bagi sokongan . semoga kita semua semakin dimurahkan rezeki 😊

siapa lagi nak order boleh terus ws admin yerr 😘 admin terima order untuk pelbagai jenis majlis 😊

thank you dear customers πŸ˜ŠπŸ’• berminat ?? boleh trus contact admin yerr 😊😊 πŸ†”meq_nick βœ” 0129461810
@tripleaenterprise

jgn lupa like page kami di fb [ azie triple a ]
jgn lupa follow insta kami @tripleaenterprise
#tripleaenterprise#cod#kotabharu#jkb#tanjungchat#tamantengkuanis#baung#pantaicahayabulan#airport#padangtembak#jambu#tanjungmas#tamanudamurni#pengkalanchepa#delivery#kelantan#admin#jual#chocolate#cake#pisang#cheesecake#cheesetart#tartmucikk#brownies#pandancheese#redvelvetcheese#chocomoist#sohoweh#igkelantan#kelantan
0 27 2 weeks ago

@tripleaenterprise

tripleaenterprise
Alhamdulillah tempahan 7/6/18 bersamaan 21 ramadhan 😊 😍 cheese tart muciks 😍 terima kasih buat semua customers yg tk putus putus bagi sokongan . semoga kita semua semakin dimurahkan rezeki 😊

siapa lagi nak order boleh terus ws admin yerr 😘 admin terima order untuk pelbagai jenis majlis 😊

thank you dear customers πŸ˜ŠπŸ’• berminat ?? boleh trus contact admin yerr 😊😊 πŸ†”meq_nick βœ” 0129461810
@tripleaenterprise

jgn lupa like page kami di fb [ azie triple a ]
jgn lupa follow insta kami @tripleaenterprise
#tripleaenterprise#cod#kotabharu#jkb#tanjungchat#tamantengkuanis#baung#pantaicahayabulan#airport#padangtembak#jambu#tanjungmas#tamanudamurni#pengkalanchepa#delivery#kelantan#admin#jual#chocolate#cake#pisang#cheesecake#cheesetart#tartmucikk#brownies#pandancheese#redvelvetcheese#chocomoist#sohoweh#igkelantan#kelantan
1 17 2 weeks ago