Loading...
Search result for #terapiinstagram

@aynnrazali

aynnrazali
🌹 claudia peplum 🌹
harga 👉 rm132
postage : rm 8sm/12ss 🌹av size ,l dan xl*
(rujuk carta ukuran)

material: moss crepe dan lace, layer pleated 🌹lace bahagian hujung bawah baju (ropol yg gebu dan cantik). layer atas ada organza lace utk membentuk lengkok keras dan beralun.
🌹mudah gosok dan tidak jarang kerana baju dan skirt ada lining
🌹potongan peplum, tampak exclusive dihiasi
riben utk diikat sebagai tali pinggang atau hiasan disertakan (boleh ditanggal)
🌹menghasilkan alunan kepok2 pada baju
🌹zip belakang baju utk mudah pakai
🌹zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk
🌹skirt mermaid cut dan pinggang getah. **warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.

berminat ?? click link⬇⬇
wassap : www.wasap.my/60142716427

#claudiapeplum #kurungpeplum #kurungpeplummoden #bajukurungpeplum #peplumorganza #kurungmoden #bajukurungmoden #peplumkepokkepok #bajukurungkepukkepuk #kurungpeplumlace #peplumlace #kedaionlinemalaysia #kedaionlinemurah #bazaronline #bazarpaknil #ootd #instafashion #terapiinstagram #shoppingonline #koleksibajuraya #bajurayamalaysia #bajurayamurah #bajurayamoden #bajurayakepuk2 #bajuraya2018 #rayacollection #bajuopenhouse #bajupengapit #bajubridesmaid #bajubridesmaidmalaysia
0 1 1 minute ago

@symabeauty_official

symabeauty_official
Ada tak sesiapa kat sini yang teringin sangat nak kulit putih melepak satu badan mcm syima? .

sis sendiri akan guide awak. murah je.
modal rendah je pun.

kalau tengok je tapi tak ade usaha, macam mana nak cantik? .

hmm? so... apa tunggu lagi ?

tekan je link di bio sis utk detail & order ye .

utk direct whatsapp ke 013-4344208
.
.
.
#sayajual#skincare#putih#gebugebas#symabeauty#jomjadicantik#jomjadibijak#symabeautyskincarebyhq#kualalumpur#petalingjaya#peloles#menghilangkanjerawat#menghilangkanjeragat#mengurus#memutih#onlineshop#shopping#kelantan#bazarpaknil#ipoh#like4like#likeforfollow#terapiinstagram#ajimaura
0 1 1 minute ago

@symabeauty_official

symabeauty_official
Sbs combo set for pigmentation terbaik👍🏼untuk merawat kulit & memulihkan struktur kulit dari dalam tanpa pengelupasan. serum miracle gold bagaikan laser menembusi sehingga ke 3 lapisan terakhir kulit. highly recommended untuk pengguna ada masalah seperti di bawah : -
.
.
🌸beauty miracle serum🌸
1. kusam
2. jeragat/pigmentation
3. parut/kulit berlubang/berkawah
4. kulit normal/kering .
.
.
🌸aloe vera serum🌸
ingrediants : vit c&e, alpha arbutin, glutathione, licorice extract, collagen, aloe vera extract.

set 4in1
🌸soap
🌸day cream
🌸night cream +
🌸magical serum (aloe vera serum)
.
📌harga
rm76(sm), rm83(ss)
free postage
.
semua kami rawat, inshaallah.. jom order sekarang, whatsapp #0134344208 @ klik link di bio lebih mudah😉
.
.
.
#sayajual#skincare#putih#gebugebas#symabeauty#jomjadicantik#jomjadibijak#symabeautyskincarebyhq#symabeautyskincare#symabeautyhq#peloles#menghilangkanjerawat#menghilangkanjeragat#mengurus#memutih#onlineshop#shopping#bazaar#bazarpaknil#bazarpaknilmurah#like4like#likeforfollow#terapiinstagram#ajimaura
0 5 4 minutes ago

@symabeauty_official

symabeauty_official
Sbs combo set for pigmentation terbaik👍🏼untuk merawat kulit & memulihkan struktur kulit dari dalam tanpa pengelupasan. serum miracle gold bagaikan laser menembusi sehingga ke 3 lapisan terakhir kulit. highly recommended untuk pengguna ada masalah seperti di bawah : -
.
.
🌸beauty miracle serum🌸
1. kusam
2. jeragat/pigmentation
3. parut/kulit berlubang/berkawah
4. kulit normal/kering .
.
.
🌸aloe vera serum🌸
ingrediants : vit c&e, alpha arbutin, glutathione, licorice extract, collagen, aloe vera extract.

set 4in1
🌸soap
🌸day cream
🌸night cream +
🌸magical serum (aloe vera serum)
.
📌harga
rm76(sm), rm83(ss)
free postage
.
semua kami rawat, inshaallah.. jom order sekarang, whatsapp #0134344208 @ klik link di bio lebih mudah😉
.
.
.
#sayajual#skincare#putih#gebugebas#symabeauty#jomjadicantik#jomjadibijak#symabeautyskincarebyhq#symabeautyskincare#symabeautyhq#peloles#menghilangkanjerawat#menghilangkanjeragat#mengurus#memutih#onlineshop#shopping#bazaar#bazarpaknil#bazarpaknilmurah#like4like#likeforfollow#terapiinstagram#ajimaura
0 4 6 minutes ago

@farayaseries_galery

farayaseries_galery
"riang ria raya semakin terasa"
dah ada baju raya ke tuuu..? tema tahun ni awak2 semua pakai kaler apa yaa? hmm. nak tahu jugak nih.
belom ada tema lagi? tak tahu nak pakai baju apa? tp nak sedondon dgn mak kakak adik? .
.
uishhhh... jgn risau dah, kini anda boleh tampil menawan dan sedondon sekeluarga dgn menggayakan #zety peplum edisi raya 2k18 fq nih 😍
nak ke taknak? nak ke taknak baju baru?... ☺️
.
.
============================
zety peplum
============================
.
.
✅ material platinum pearl skin (baju) + royal silk (kain)
✅ kain selesa dipakai
✅ kain mudah diurus , tidak luntur warna slpas dibasuh
✅mudah digosok, kurang renyukan .
.
design : 👚peplum modern( bukan jenis potongan ketat)
.
👚span di bahagian bahu .
jenis kain :
👚mermaid cutting
.
👚zip tepi kain .
.
🔴offer price : rm 115 sm / rm 120 ss (termasuk postage) .
📌readystock ‼️
📌no booking ‼️
.
.
@farayaseries_wardrobe
_
🙋minat?
.
.
.📞📞whatsapp : +60 0196248732
.
. 📞📞whatsapp : +60 0196248732
.
.
x sempat nak save number? tekan link di bio utk order 😊😊
➡️fast payment shja tau
➡️stok limited
_
#kurungcantik #terapiinstagram #farayaseries #farayalovers #rezeki #kotakinabalu #yakult #jubahkahwin #kurungmodenmurah #handbag #jubahmuslimahcantik #kurungeksklusif #bazaarpaknil #baju #jubahsedondon #raya2018 #jubahperempuanmurah #kurungmurah #jubahkoshibo #kurungexclusive #birthday #jubahcomocrepe #jubahdewasa #jubahpilot #kundasang #jubahabayamurah #jubahmurah #sayajualmurah
0 0 8 minutes ago

@dyxy.bysue

dyxy.bysue
Muka korg berjerawat? malu nk jumpa org?
-
-
kami ada penyelesaianya...
-
-
bccream khas untuk gugurls yg malas bersiap n sukakan natural look❗️❗️
-
-
pakai bccream tapi rasa n***d face je sebab teksturnya ringan dan ❌menutupi pori2. serious tak tipu❗️
-
-
✔️menutup cela
✔️mengandungi spf50
✔️vitamin e
✔️sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif
✔️ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah
✔️oil control
✔️mudah dicuci/wuduk friendly
✔️tahan lebih 8 jam
-
-
pm atau direct wasap kami:
-
-
📱0137333126
-
-
📮free postage for all area
🚗contact kami untuk cod
🎁super extra gift for every set
-
-
#dyxyoriginals #dyxycosmetics #dyxyviral #dyxy #dyxymurah #dyxymelaka #dyxyjb #dyxyjohor #dyxytestimoni #teamalyaa #terapiinstagram #kosmetikviral #makeupviral #foundationviral #kosmetikmurah #raya2018 #musically #muajohor #muajb #makeuptutorial #dyxysg #dyxylovers #lipstikmatte #lipstikmurah #terapiinstagram
0 3 12 minutes ago

@krim_delima_ana73

krim_delima_ana73
Panas hati bila tangan pegang kita, tp mata jeling kat pompuan lain ???? .
suami zaman sekarang ujian mata tu melampau-lampau dik non. keluar rumah je fuhh lawa-lawa aiihh berseri2 muka kalah bini kat rumah.
.
.
itu dulu laa lanie sejak pakai krim delima nie tanpa sengaja kulit muka jadi flawless&shining..dh x de dh jeragat&kulit kusam..bertompok2...somi pun melekat je katanya makin muda aiihhh.
.
krim delima nie bukan sebarangan krim kerana ia adalah krim rawatan.merawat hingga lapisan dalam kulit (epidermis).. habis pudar parut2 & jeragat di muka😄.
.

suka tak kalau beli 1 krim delima dapat mengnyelesaikan masalah kulit wajah anda hanya dalam masa 7hari?
😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 .
yg serius nak cuba whatsapp cikna ye😊

0139399395
0139399395

#universitimalaya #universitimalaysia #universitimalaysiakelantan #universititeknologimalaysia #universitipendidikansultanidris #universitibruneidarussalam #universititunhusseinonnmalaysia #laureateinternationaluniversities #universitikualalumpur #rawatanwajahterbaik #universititeknikalmalaysiamelaka #universitiselangor #universitiawam #universitikehidupan #universitiy #universitiislamantarabangsagombak #universitisultanzainalabidin #universitiesdotcom #universitiesandcareers #universitiislammalaysia #universitiislamantarabangsamalaysia #terapiinstagram #ukm #jururawat #produkkecantikan #womendesiree #jeragat #rawatkulit #kulitkusam #ajimaura
24 26 9 hours ago

@jujuriabeadscollection

jujuriabeadscollection
1 4 20 minutes ago

@my.pregnant

my.pregnant
Beberapa penyebab sperma cair yang bisa membuat kesuburan pada pria terganggu:

1. terlalu sering ejakulasi
terlalu sering ejakulasi khususnya karena kegiatan seksual pria melakukan onani dapat menyebabkan sperma encer. perlu diketahui bahwa sistem reproduksi pada lelaki dapat memproduksi sperma secara matang minimal membutuhkan waktu 48 jam.
2. obesitas

tubuh yang gemuk (obesitas) memiliki jumlah sperma yang lebih sedikit dibanding dengan lelaki yang mempunyai berat badan normal.
bukan hanya jumlah sperma saja yang sedikit, akan tetapi jumlah sperma yang aktif dan mampu bergerak cepat juga lebih sedikit. tentu ini akan memengaruhi kesuburan sperma. hal ini disebabkan karena pada tubuh lelaki yang gemuk terjadi perubahan jumlah koleksi protein yang dapat berpengaruh pada fungsi dan daya tahan hidup sperma.

3. gaya hidup tidak sehat
gaya hidup tidak sehat juga dapat memengaruhi jumlah dan kualitas sperma pada pria. kebiasaan menyantap makanan tidak sehat, kurang gizi, merokok, minum minuman alkohol, seks bebas, kurang olahraga telah terbukti memengaruhi jumlah sperma.

4. faktor usia
usia ternyata juga memengaruhi baik pada jumlah maupun tingkat kualitas sperma. memang produksi sperma pada seorang pria tidak akan berhenti, akan tetapi seiring dengan bertambahnya usia akan terjadi penurunan produksi dan struktur pergerakan sperma.
follow:
@my.pregnant
@my.pregnant
@my.pregnant
@my.pregnant
@my.pregnant 🏥untuk mendapatkan info kesehatan, medis, program hamil & kewanitaan
️✔ contact person 📱bbmd6c06e11
📱wa: 082247197177
📱line: happypregnantmamy19
📱[email protected]: @idv1602m
️ ️
1 8 21 minutes ago

@jujuriabeadscollection

jujuriabeadscollection
.
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
~lotus 01~
.
method of usage: jahit
harga : rm22 (5pcs)
diameter : 4.4cm
min order : 5pcs mengikut warna
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
~lotus 02~
.
method of usage : jahit
harga : rm22 (5pcs)
diameter : 4cm
min order : 5pcs mengikut warna
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
.
apa tunggu lagi..jom order cepat cepat... sementara stock masih ada!!!
.
cara nak order:
.
📲~> whatsapp http://www.wasap.my/6013-2533160
📲~> whatsapp http://www.wasap.my/6013-2533160
📲~> whatsapp http://www.wasap.my/6013-2533160
.
#sayajualmanik #sayajualmurah2 #chunkybeadsmurah #chunkybeads
#terlajaklaris #terapiinstagram
#beadshop #lacemalaysia #upm #sayajualbeads #lacemurah #manikmurah #manikcantik #fabricglue #sayajualbeadsshawl #jahitmanik #bazarpaknil #muslimah #anggun #produkmuslim #wanita #erezeki
0 3 23 minutes ago

@sutra_merawat_kesihatan_wanita

sutra_merawat_kesihatan_wanita
.
selamat hari raya aidilfitri..
.
#terapiinstagram #raya #sedondonraya
0 5 25 minutes ago

@byaliyarahim

byaliyarahim
So in short, the premium starter kit is an investment at rm713. i know that is a lot but you get a ton with that price. here is what your kit includes:

1.dewdrop diffuser
2. (13) full size 5ml bottles of different oils*
3 .roller fitment to make an oil into a rollerball
4.oil samples in packets and vials to share with friends
5.ningxia red samples
6.product guide and other informational pieces

whatsapp me 📲 011.211.34587

#youngliving #younglivingkl #younglivingeo #younglivingindo #younglivingmalaysia #natural #chemicalfree #chemicalfreeliving #diffuser #dewdrop #bskplus #newmember #freeoils #freesamples #bskplus #youngliving #natural #diffuser #freeoils #younglivingmurah #younglivingmembership #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #younglivingmalaysia #dewdrop #chemicalfree #younglivingeo #younglivingindo #freesamples #newmember #younglivingkl #younglivingmurah #younglivingmurahmalaysia #younglivingsingapore #terapiinstagram #cikguseo #bajurayamurah #bajurayaviral #bajuraya2018 #bajunikah
0 12 27 minutes ago

@jamtangan_1malaysia

jamtangan_1malaysia
Fossil.
.
analog type
date function
leather strap
battery movt
2 month warranty

harga offer : rm 90

utk order whatsapp : 012-2449343

#jammurah #bazaarpaknil #viral #gshockmurah #review #ajimaura #terapiinstagram #love #girl #instashop #like4like #follow4follow #lifestyle #jambranded #gshockmalaysia #mudah #neelofa #erezeki #sayajualmurah
1 9 27 minutes ago

@jubahgalleryonline

jubahgalleryonline
Putih suci, sesuai dijadikan baju nikah ni 😉
.
yang nak cari #akadnikah , #bajutunang .
jom beli beli yang ni,
harga sale raya 😱
free khimar 😍
free pos 😘
.
___
.
aurat terpelihara
keayuan terserlah
.
hubungi #jejakajualbaju whatsapp 📲+60145164512
channel telgram t.me/jejakajualbaju
.
___
.
#kurunghelena #neelofahijab #kurtamalaysia #danellakurung #bajunikah #maryjardin #kurungsyarie #rumahterbuka #nurraysa #blousemurah .
.
#blousemalaysia #niqavie #kosmetikmurah #marykaymalaysia #fattzura #dexandra #haifasyarie #jubahsyarie .
#kurtaslimfit #ajimaura #terapiinstagram #assalamualaikum #halalkanhatiyangkucuri #dulanggirl #ootdraya #fashionvalet #jannanick
2 13 29 minutes ago

@jujuriabeadscollection

jujuriabeadscollection
.
~premium montees~
.
method of usage: jahit
harga : rm2.00 (5pcs)
min order : 10pcs mengikut warna
.
apa tunggu lagi..jom order cepat cepat... sementara stock masih ada!!!
.
cara nak order:
.
📲~> whatsapp http://www.wasap.my/6013-2533160
📲~> whatsapp http://www.wasap.my/6013-2533160
📲~> whatsapp http://www.wasap.my/6013-2533160
.
#sayajualmanik #sayajualmurah2 #chunkybeadsmurah #chunkybeads
#terlajaklaris #sale #beadshop #lacemalaysia #sayajualbeads #lacemurah #manikmurah #manikcantik #fabricglue #sayajualbeadsshawl #jahitmanik #bazarpaknil #muslimah #anggun #upm #wanita #terapiinstagram #sakabraya
0 4 29 minutes ago

@byaliyarahim

byaliyarahim
So in short, the premium starter kit is an investment at rm713. i know that is a lot but you get a ton with that price. here is what your kit includes:

1.dewdrop diffuser
2. (13) full size 5ml bottles of different oils*
3 .roller fitment to make an oil into a rollerball
4.oil samples in packets and vials to share with friends
5.ningxia red samples
6.product guide and other informational pieces

whatsapp me 📲 011.211.34587

#youngliving #younglivingkl #younglivingeo #younglivingindo #younglivingmalaysia #natural #chemicalfree #chemicalfreeliving #diffuser #dewdrop #bskplus #newmember #freeoils #freesamples #bskplus #youngliving #natural #diffuser #freeoils #younglivingmurah #younglivingmembership #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #younglivingmalaysia #dewdrop #chemicalfree #younglivingeo #younglivingindo #freesamples #newmember #younglivingkl #younglivingmurah #younglivingmurahmalaysia #younglivingsingapore #terapiinstagram #cikguseo #bajurayamurah #bajurayaviral #bajuraya2018 #bajunikahmurah
0 12 30 minutes ago

@hushhush.desire

hushhush.desire
Pematah hati

haa bukan nak nyanyi lagu si nabila razali 😆 .
tapi, korang tahu tak majoriti kita si isteri menjadi pematah hati kepada si suami secara diam kerana "miss b" si isteri semakin meleper dan melayut gara-gara selepas melahirkan dan menyusukan anak 😕
.
para suami mungkin tidak menyuarakan suara hati mereka. tapi, kita sebagai isteri wajib menjaga "hak" suami kita sebaiknya. please do something, sayang! 💋
.
kini love potion ada penambahan formula baru, collagen booster. confirmed korang akan rasa sangat berbaloi dengan setiap sen yang korang belanjakan untuk krim magik ni 😊
.
grab sekarang kerana ada diskaun menarik untuk korang 😊 klik whatsapp link di bio untuk order!
.
#hushhushampang #lovepotionampang #babyshopmalaysia #breastenlargement #breastpumpmalaysia #breastpumpmalaysia #kekasihpaksarela #payudarabesar #payudaramantap #payudaramontok #payudaraanjal #projekikatsuami #ikatsuami #kekasihpaksarela #teampakcik #airasiamalaysia #ajimaura #lovepotionbyhushhush #faridkamil #prelovedmalaysia #pelaminekslusif #nabilarazali #sarawakinstashop #terapiinstagram #hadiahwedding #anniversarygift #pematahhati #wanitamuslimah #kekasihpaksarela #breastfeedingmama #jomcantik #bengkungsajat
0 2 30 minutes ago

@byaliyarahim

byaliyarahim
So in short, the premium starter kit is an investment at rm713. i know that is a lot but you get a ton with that price. here is what your kit includes:

1.dewdrop diffuser
2. (13) full size 5ml bottles of different oils*
3 .roller fitment to make an oil into a rollerball
4.oil samples in packets and vials to share with friends
5.ningxia red samples
6.product guide and other informational pieces

whatsapp me 📲 011.211.34587

#youngliving #younglivingkl #younglivingeo #younglivingindo #younglivingmalaysia #natural #chemicalfree #chemicalfreeliving #diffuser #dewdrop #bskplus #newmember #freeoils #freesamples #bskplus #youngliving #natural #diffuser #freeoils #younglivingmurah #younglivingmembership #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #younglivingmalaysia #dewdrop #chemicalfree #younglivingeo #younglivingindo #freesamples #newmember #younglivingkl #younglivingmurah #younglivingmurahmalaysia #younglivingsingapore #terapiinstagram #cikguseo #bajurayamurah #bajurayaviral #bajuraya2018 #bajunikahmurah
1 11 31 minutes ago

@byaliyarahim

byaliyarahim
So in short, the premium starter kit is an investment at rm713. i know that is a lot but you get a ton with that price. here is what your kit includes:

1.dewdrop diffuser
2. (13) full size 5ml bottles of different oils*
3 .roller fitment to make an oil into a rollerball
4.oil samples in packets and vials to share with friends
5.ningxia red samples
6.product guide and other informational pieces

whatsapp me 📲 011.211.34587

#youngliving #younglivingkl #younglivingeo #younglivingindo #younglivingmalaysia #natural #chemicalfree #chemicalfreeliving #diffuser #dewdrop #bskplus #newmember #freeoils #freesamples #bskplus #youngliving #natural #diffuser #freeoils #younglivingmurah #younglivingmembership #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #younglivingmalaysia #dewdrop #chemicalfree #younglivingeo #younglivingindo #freesamples #newmember #younglivingkl #younglivingmurah #younglivingmurahmalaysia #younglivingsingapore #terapiinstagram #cikguseo #bajurayamurah #bajurayaviral #bajuraya2018 #bajunikahmurah
0 11 31 minutes ago

@byaliyarahim

byaliyarahim
So in short, the premium starter kit is an investment at rm713. i know that is a lot but you get a ton with that price. here is what your kit includes:

1.dewdrop diffuser
2. (13) full size 5ml bottles of different oils*
3 .roller fitment to make an oil into a rollerball
4.oil samples in packets and vials to share with friends
5.ningxia red samples
6.product guide and other informational pieces

whatsapp me 📲 011.211.34587

#youngliving #younglivingkl #younglivingeo #younglivingindo #younglivingmalaysia #natural #chemicalfree #chemicalfreeliving #diffuser #dewdrop #bskplus #newmember #freeoils #freesamples #bskplus #youngliving #natural #diffuser #freeoils #younglivingmurah #younglivingmembership #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #younglivingmalaysia #dewdrop #chemicalfree #younglivingeo #younglivingindo #freesamples #newmember #younglivingkl #younglivingmurah #younglivingmurahmalaysia #younglivingsingapore #terapiinstagram #cikguseo #bajurayamurah #bajurayaviral #bajuraya2018 #bajunikah
0 10 31 minutes ago