Loading...
cottonstitch

@cottonstitch

KAIN COTTON & BAJU COTTON
just now
cottonstitch Alhamdulillah 😍 . tq jadikan baju dr kain english cotton.motif floral yg kecil sgt comel dan sesuai dgn empunya badan 😍 . klik link di bio terus utk chit chat dgn kak pai 😘
1 0
skinflowcream

@skinflowcream

|BCCREAM|SPRAY DYXY GREENTEA
just now
skinflowcream ⚡ dyxy fantastic sale⚡ sempena bulan november yang super fantastic dyxy nak buat sale xmasuk akal langsung.. discount lebih dari rm80 utk setiap set.. offer limited sgt2 dgn free gift yg extra special jangan tggu lama2.. . 🙋order now . 💕stok sangat terhad laku teruk dan promosi bergantung pada stok . 💓 fantastic twin 💓 . rm270.00 . ‼‼ set paling untung ‼‼ ( np : rm350.00 ) . dyxy bc cream x 2 dyxy green tea facemist x 2 dyxy brush x 2 🎁free dyxy paperbag 🎁free limited gift . **price exclude postage post every day & seluruh malaya whatsapp kakak maya . 0178712892 0178712892 0178712892 . best service in the town best free gift best price! . #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxycosmetics #dyxykedah #dyxyalorsetar #dyxyjitra #greenteafacemist #facemist #stokisdyxykedah #teamnafisha #myrajerfamily #dyxypromosi #infodyxy #terapiinstagram #tipscantik #foundationmalaysia #mynafisafamily #dropshipwanted #berusmakeup #ajimaura #agentdyxy #agentwanted #foundationviral #dropshipdyxy #stokisdyxy
0 0
lotionputih_ewl

@lotionputih_ewl

EWL ◾ SERUM MSS ◾ MARULA OIL
just now
lotionputih_ewl Nak glowing pakai mss nak rawat jerawat pakai mss nak pudarkan parut pakai mss nak rawat ruam baby pakai mss nak rawat muka breakout pakai mss nak rawat muka berminyak pakai mss nak rawat muka burn pakai mss knp perlu berbelanja lebih ? sedangkan magicskinserum mampu settelkan semua masalah awk2 kt atas tuu 🙈. serum all in one pakai dgn konsisten in sha allah semua masalah awk dpt settel semudah 1,2,3 😍 . #marulamagicoils #magicskinserum #serum #terapiinstagram #magicskinserum #mss #serum #ajimaura #skinserum #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknil #murah #marulaoil #mmo #marulamagicoil #instafamous #neelofa #aurainsta #online #igshop #trustedseller #instantglowing #ctdkfans #serumwajah #agentwanted #fattzura
0 1
bynoorainikarim

@bynoorainikarim

FLASH SALE & CLEARANCE SALE
just now
bynoorainikarim : sale cuci kedai sedang berlangsung sekarang sehingga 31 disember 2017. dapatkan diskaun sebanyak rm50 untuk kebaya #ladyelba sekarang !! . . peminat kebaya pastinya familiar dengan kebaya elba dan sedia tahu akan kelebihannya, sehinggakan kebaya elba kami dah jejak batch ke-3 😁 . . kali ini kami tampilkan elba edisi khas raya - #ladyelba khas untuk pencinta kebaya elba . . lace korean - selembut sutera adalah padanan yang terbaik dengan material polycrepe premium kami.. selain tampak elegant, ianya juga menaikkan seri anda di hari lebaran nanti 😍 . . untuk mommies yang menyusu atau anda si penggaya lady elba tidak perlu risau lagi tentang butang di tengah.. ini kerana, lady elba mempunyai zip panjang ditengahnya.. tidaklah raya anda menjadi mimpi ngeri jika butang katup tiba-tiba terbuka sendiri 😱 . . sopan dan cutting loose menjadi keutamaan kami dalam menjaga aurah anda.. jadi anda hanya perlu pastikan, ukuran yang dipilih hendaklah betul-betul saiz anda !! . . lady elba edisi raya kami tampilkan 4 warna polos dan 1 warna grand ! . . saiznya dari saiz s - 3xl sahaja. boleh refer ukuran dihashtag #kebayaladyelbabynoorainikarim untuk lebih detail. kena cepat dapatkan tau.. sebab ada kaler yang dah habis 😅😅 . . whatsapp kakain 014-7119216 untuk order 😉 . #salecucikedai #kebayaladyelba #kebayalace #ladyelba #dynarahq #kebayamoden #kebayacantik #kebaya #muslimahattire #fashionmuslimah #muslimahfashion #pakaianmuslimah #fashionmuslimahmalaysia #kedaipakaianmuslimah #mycoffeeprince #redvelvetdrama #kedaibajumuslimah #kedaipakaianmuslimah #sayajualkebaya #sayajualonline #bazaaronline #businesswomen #terapiinstagram #bazaarpaknil #bynoorainikarim
0 0
cadarcantik_selesa

@cadarcantik_selesa

CADAR MURAH EXCLUSIVE
1 minute ago
cadarcantik_selesa Wahh! mesti ramai yang minat warna ni kan?lagi2 gurlz ni haa.. cadar ni memang best sangat tau,nak tau apa kelebihan dia?? . ok saya senaraikan kelebihan dan beza cadar sha alyahya dan cadar biasa 😁: . . ✅kualiti terbaik macam hotel 5 bintang! . ✅kain 100% cotton sejuk/lembut dan gebu . ✅warna tidak luntur & tahan lasak . ✅tidak akan berbulu.. . memang rugi tau kalau tak dapatkan sekarang,jom apa lagi cepat grab sekarang! sementara tengah promosi kaw2!! 😱 . berminat? klik link di bawah terus ye ;) http://www.wasap.my/601115153769 . #teamshaalyahya#cadarmurah#cadarhotel#hotel#hashtag#comfy#bisneswoman#ebooks#bisneswoman#azizanosman#dukunsaka#ajimaura#terapiinstagram#onlineshopping#selamatpetang#sicilik#igshopmy#neelofa#cadarviral#hauntedhotel#cadar3d#hoteltrivago#homestay#bedroom#likeforlike#followforfollow#viral#produkviral#cadarcantik#comforterset
0 5
almari_cloth.anggun

@almari_cloth.anggun

Almari Anggun
2 minutes ago
almari_cloth.anggun Jubah plain yumna ❤️ material: peach koshibo ❤ saiz dari xs - 5xl ❤ 49 warna pilihan ❤️ lengan bergetah ❤️ leher baju kurung ❤️ cutting a cut ( tiada dart ) ❤️ mudah iron ❤ sangat2 selesa bila dipakai . harga retail: rm55 sm / rm60 ss free postage !. . harga borong (min 12pcs): rm48 sm / rm53 ss free postage ! [ pos 1 alamat shj ] berminat whatsapp 0138016645 #jubahdesign2017 #jubahnewdesign  #jubahcuttinga #jubahmurah #jubahcantik  #jubahmesrawudhu' #jubahziptangan #jubah #freepostage  #igshopmalaysia #kedaionline #jubahplain #muslimah #sayajualmurah  #jubahmuslimah #jubahplainkoshibo #borongjubah #kaincantik #jubahabaya #abayaplain #kenduri #bajukurung #borongmurahmalaysia #jubahmengandung #blousemurah #blouselabuh #ajimaura #terapiinstagram
0 0
bynoorainikarim

@bynoorainikarim

FLASH SALE & CLEARANCE SALE
1 hour ago
bynoorainikarim : sale cuci kedai sedang berlangsung sekarang sehingga 31 disember 2017. dapatkan diskaun sebanyak rm50 untuk kebaya #ladyelba sekarang !! . . peminat kebaya pastinya familiar dengan kebaya elba dan sedia tahu akan kelebihannya, sehinggakan kebaya elba kami dah jejak batch ke-3 😁 . . kali ini kami tampilkan elba edisi khas raya - #ladyelba khas untuk pencinta kebaya elba . . lace korean - selembut sutera adalah padanan yang terbaik dengan material polycrepe premium kami.. selain tampak elegant, ianya juga menaikkan seri anda di hari lebaran nanti 😍 . . untuk mommies yang menyusu atau anda si penggaya lady elba tidak perlu risau lagi tentang butang di tengah.. ini kerana, lady elba mempunyai zip panjang ditengahnya.. tidaklah raya anda menjadi mimpi ngeri jika butang katup tiba-tiba terbuka sendiri 😱 . . sopan dan cutting loose menjadi keutamaan kami dalam menjaga aurah anda.. jadi anda hanya perlu pastikan, ukuran yang dipilih hendaklah betul-betul saiz anda !! . . lady elba edisi raya kami tampilkan 4 warna polos dan 1 warna grand ! . . saiznya dari saiz s - 3xl sahaja. boleh refer ukuran dihashtag #kebayaladyelbabynoorainikarim untuk lebih detail. kena cepat dapatkan tau.. sebab ada kaler yang dah habis 😅😅 . . whatsapp kakain 014-7119216 untuk order 😉 . #salecucikedai #kebayaladyelba #kebayalace #ladyelba #dynarahq #kebayamoden #kebayacantik #kebaya #muslimahattire #fashionmuslimah #muslimahfashion #pakaianmuslimah #fashionmuslimahmalaysia #kedaipakaianmuslimah #mycoffeeprince #redvelvetdrama #kedaibajumuslimah #kedaipakaianmuslimah #sayajualkebaya #sayajualonline #bazaaronline #businesswomen #terapiinstagram #bazaarpaknil #bynoorainikarim
0 0
beautewear.co_

@beautewear.co_

🔥 BELLAAMMARA , NAELOFAR 🔥
2 minutes ago
beautewear.co_ #yesbaxbeautewear . booking sehingga 22hb sahajaa . sale rm99 . payment after 22hb diterima with deposit rm30 😊 . service charge rm10 . postage rm10/rm15 . 🚗 cod kajajang/bandar baru bangi/bukit antarabangsa/keramat/wangsa maju/ukay perdana . 📲 01126912965 . 🔥 siapa cepat dia dapat 🔥 . #kebayamurah #kebayamoden #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bellaammaralovers #bellaammara #balovers #bajuraya #bajubridesmaid #terapiinstagram #delicakurung #dameelakebaya
0 0
be_suci_with_visuci

@be_suci_with_visuci

Be Suci With ViSuci
2 minutes ago
be_suci_with_visuci #repost @yakin_suci_visuci (@get_repost) ・・・ alhamdulillah. ❤️ testimony sy terima dari customer selepas memakai visuci facial cleanser. . kelebihan 🌸 menggunakan visuci facial cleanser: ✅ membersih & menyucikan kulit muka dengan menyerap kotoran degil ✅membantu lawan bintik hitam ✅mengecilkan pori besar ✅merawat jerawat & jeragat ✅kulit nampak lebih segar, cerah & bertenaga . apa tunggu lagi. jom cuba sendiri baru tahu 😊 . harga retail : rm21.90 . “carilah yang suci untuk mengabdi kepada yang maha suci”☺️ . order & pertanyaan: ☎️ sms / whatsapp @ 0196891512 . *visuci*: suci jasmani suci rohani . #besuciwithvisuci #jomvisuci #dharrazvisuci #cintakuvisuci #mohlervisuci #yakinsucivisuci #jompakatgunavisuci #visuciterbaik #visuciforall #gengigvisuci #visuci #visucihq #visuciproduct #extratoyyiban #visucitravelkit #visuciabsoluteclean #visucisucilagimenyucikan #1stworldclassgreenislamiccleaning #terapiinstagram #produkmuslim #mesrasolat #businesswomen #halal
0 0
innerberdagu.my

@innerberdagu.my

INNER TUDUNG BERDAGU KELANTAN
3 minutes ago
innerberdagu.my Selamat petang. . semoga kita sentiasa dikurniakan sifat sabar. insyaallah. aamin 😍
1 3
mkyeshop

@mkyeshop

MKY e-Shop
3 minutes ago
mkyeshop 🛑🔘tshirt muslimah preorder exclusive permintaan ramai datang lagi! 🌹🛑 . kali ni dengan design yang lebih special😎!. murah pulak tuuuu, bukan rm50.. bukan rm40, bukan rm30! tapi murah lagi!😱 . 📌 cee 049 - an nuur 📌 cee 046 - hijrah diri . 🔹 batch : first & second. freshly new ! 🔹 cee- 049 ( muslimah ) = rm 27 /pcs —------------------------------------------— 🔹 cee- 046 ( muslim ) = rm 31 /pcs 🔹 cee- 046 ( muslimah ) = rm 38 /pcs —------------------------------------------— 🔹tambah rm10: 4xl-8xl . 🔶 tarikh pre order = 21 nov - 27 nov 2017 🔶 tarikh delivery = 29 dis 2017 . 🔹 speciality🌸: with pocket! (muslimah) 🔹material: cee046 : jersey cee049: mixed cotton . berminat? 📲 wasap ⏩ +60179043438 . . #tshirt #tshirtmurah #tshirtmuslimah #tshirtlabuhmurah #tshirtsedondon #bajusedondon #tshirtkelas #tshirtcouple #tshirtmuslim #aurainsta #aurainstabatch9 #bazaarpaknil #igmashup #tshirtfamily #muslimahwear #jerseymuslimah #blouselabuh #blousemurah #murahmurah #ajimaura #terapiinstagram #belajarinstagram #instafamous #igshop #infiruteam #bazaronline #usahawanonline #assalamualaikum #kuo #mahabbah
0 1
ardanicloset

@ardanicloset

BAJU MENYUSU SELAK 👶
3 minutes ago
ardanicloset Testimoni mommy pakai luteinis ( tapi color ni dh out of stock yer ) . . luteinis blouse . rm65 sehelai . size : s - xxl . material : como crepe ( minimal iron ) . bukaan menyusu selak je . whatsapp 0109542369 . . . . #bajumenyususelak #bajunyusu #bajumenyusu #blousemenyusu #nursingblouse #kurungmenyususelak #selakje #bajumenyususelakjer #nursingfriendly #milkbooster #bajumommy #maternity #wudukfriendly #teamcozy #teamcozylady #nursingattire #nursing #breasfeeding #bajumesramenyusu #ajimaura #terapiinstagram #ibumenyusu #nursingwear
0 0
cadarcantik_selesa

@cadarcantik_selesa

CADAR MURAH EXCLUSIVE
3 minutes ago
cadarcantik_selesa Cantikkan warna ni 😍..ha jom cepat order promosi sehingga 31/10 shj 😱.. nanti jangan ada yang gigit jari pula..cadar comforter tebal ala2 hotel 5 bintang 😍..rugi tau tak grab..😊 . set cadar comforter 1 cadar 1 comforter tebal 2 sarung bantal 2 sarung bantal peluk . rm139 free postage (sm) . cod area kota bharu 🚛 . untuk fast respon whatsapp 👇 01115153769 . #teamshaalyahya#cadarmurah#cadarhotel#hotel#comforter#hauntedhotel#bisneswoman#ebooks#bisneswoman#azizanosman#dukunsaka#ajimaura#terapiinstagram#onlineshopping#selamatpetang#hashtag#igshopmy#neelofa#cadarviral#hotelkualalumpur#cadar3d#alvinchong#homestay#bedroom#likeforlike#followforfollow#viral#produkviral#cadarcantik#comforterset
0 6
ardanicloset

@ardanicloset

BAJU MENYUSU SELAK 👶
3 minutes ago
ardanicloset Testimoni mommy pakai luteinis ( tapi color ni dh out of stock yer ) . . luteinis blouse . rm65 sehelai . size : s - xxl . material : como crepe ( minimal iron ) . bukaan menyusu selak je . whatsapp 0109542369 . . . . #bajumenyususelak #bajunyusu #bajumenyusu #blousemenyusu #nursingblouse #kurungmenyususelak #selakje #bajumenyususelakjer #nursingfriendly #milkbooster #bajumommy #maternity #wudukfriendly #teamcozy #teamcozylady #nursingattire #nursing #breasfeeding #bajumesramenyusu #ajimaura #terapiinstagram #ibumenyusu #nursingwear
0 1
fatinlinaa

@fatinlinaa

3 minutes ago
fatinlinaa #perlashine original rm120 free pos 🎈cepat grab sblum terlambat #pemutih #pearl ✨whatapps for info http://www.wasap.my/ 60192327062✨normal price rm30 exc ..sy jual makeup supplement & household #aurainsta #makeuptutorial #bazaarpaknil #terapiinstagram #sayajualmekap berpatutan #makeupmurah #setmekapmurah makeup servis pallete ori murahmalaysia .. jom dapatkan sebelum sold out..boleh dijadikan hantaran as #wedding gift #birthday gift too ..whtsp sis utk ptanyaan boleh fatin 0192327062 kosmetik .. #travel #mekapmurah #berusmekapmurah #instamagik #boomback jom borong here #makeupsale #eyeshadow #runningman #rose #instafamous trustedseller #assalamualaikum #likeforlike #vivov7 ll #instagood #goodvibes #blusher #blushermurah alhamdulillah interested whatapps fatin 0192327062 ✨
0 5
noormohdstyleofficial

@noormohdstyleofficial

butik pakaian hijab murah
3 minutes ago
noormohdstyleofficial Y.e.s - year end sale ❣promosi ni sah sehingga hujung bulan ini sahaja . . 👗tunik bella👗 . . 📮postage📮 👉setiap harga postage y.e.s adalah sama rm8sm/rm10ss . . ❣material velentino satin ❣serap peluh/tak jarang ❣size s to 2xl ❣ada 8warna ❣wudhuk friendly (button) ❣bf friendly (button d tengah) ❣mempunyai ropol dbahagian bawah baju ❣mempunyai poket . . navy blue m 3 l 2 peach l 2 xl 1 2xl 1 dusty purple s 1 m 3 xl 1 2xl 1 emereld s 2 m 1 l 3 xl 1 2xl 1 cherry red s 1 m 2 l 3 xl 1 2xl 1 black s 1 m 3 l 3 brown s 1 m 2 l 2 xl 1 royal blue s 1 m 3 l 2 xl 1 2xl 1 . . nota: terus tekan link biru di atas.whatsapp kami 0179693548 . #nmstyle_blouse . #tunic #blouse #blousemuslimah #blouselabuh #blouseexclusive #top #blousemurah #yearendsale #nmstyle #noormohdstyle #butikcintahijab #butikpakaiancantik #murahmurah #jalanjalan #flashsale #jualanakhirtahun #muslimah #bajumuslimah #hadiah #myeday #surirumah #malaysia #terapiinstagram #kedah #selangor #sabah #kemaman #malaysiaonlineshopping #noradanish
0 0
ardanicloset

@ardanicloset

BAJU MENYUSU SELAK 👶
3 minutes ago
ardanicloset Testimoni mommy pakai luteinis ( tapi color ni dh out of stock yer ) luteinis blouse . rm65 sehelai . size : s - xxl . material : como crepe ( minimal iron ) . bukaan menyusu selak je . whatsapp 0109542369 . . . . #bajumenyususelak #bajunyusu #bajumenyusu #blousemenyusu #nursingblouse #kurungmenyususelak #selakje #bajumenyususelakjer #nursingfriendly #milkbooster #bajumommy #maternity #wudukfriendly #teamcozy #teamcozylady #nursingattire #nursing #breasfeeding #bajumesramenyusu #ajimaura #terapiinstagram #ibumenyusu #nursingwear
0 0
wise.moms

@wise.moms

SNOWDROP CLOTHPAD | PAD KAIN
4 minutes ago
wise.moms Assalamualaikum hi uolls @regranned from @wise.moms - ladies plz..remember tss is rare but serious! . ulang tayang semula..sebab ada yg terlupa nak 'tukar' sampai bocor tiris, plz jangan buat macam tu lagi.. tak kisah la pad kain ke pakai buang atau apa2 brand walaupun ada 'extra absorption' sekali pun kalau dah pakai lebih 4 jam tu beringat la ye. 'bocor' disebabkan kelalaian sendiri memang logik ianya terjadi. tapi kalau pakai tak sampai 1jam dah bocor kena cari punca dulu ye syg2 semua. tapi kalau dah cari tak jumpa, mai jumpa mommy kita kasi jumpa sama2. lepas tu kena follow nasihat dan tips yg penah mommy share sebelum tu. jenuh juga mommy nk soal siasat satu2 manja betul korang ni 🔍 . p/s: maaf lama betul mommy tak muncul sejak 'umayr harris' menghilangkan jejak..hihi sorry mommy memang kurang bersiaran lately ni banyak urusan diluar. tapi setiap order yg masuk mommy tetap reply macam biasa. kalau ada yg terlambat reply tu harap dimaafkan. yessza! promo masih berlangsung selagi stock masih ada 😍 . to order whatsapp📲 012 5900860 atau klik link whatsapp kt bio utk order ya📲-#regrann #wisemoms #snowdropclothpad #padkainmalaysia #ingatperiodingatsnowdrop
1 2