Loading...
hanie_iphonestore

@hanie_iphonestore

IPHONE 8,8 PLUS
2 minutes ago
hanie_iphonestore Hi semua, peminat iphone 8 yang baru . sis baru dapat stok dari singapore and hong kong, katanya nak lepaskan beberapa unit utk kita yang set malaysia belum masuk . jadi sis ambik limited unit utk jual. warranty jangan risau. world wide and malaysia apple centre boleh jugak utk claim warranty. harga sis bagi lebih murah. booked rm500 for deposit . cod takde . walk in kedai sis terus . whatsapp utk pertanyaan. link ada di bio. 0134923932. #iphone8 #iphone8plus#iphone8murah#terapiinstagram #iphone8seller#selleriphone#trustedseller
1 1
ayanna.shop

@ayanna.shop

Dropship|Agent|Jubah|Kurung
3 minutes ago
ayanna.shop Telegram 01120469469 utk join as our agent . ‼️syarat agent:aktif,ada fb page/ig shop‼️ . jualan runcit 👉@cinderellashopee . kurung 👸 rm89 . exclude post size 36-55 . #dropship #borong #ejen #bazaarpaknil #sayajual #jubah #abaya #ajimaura #skirt #plussize #agent #wholesale #reseller #muslimah #terapiinstagram #igers #like4like #instalike #vscocam #instapic #model #love #tbt #l4l #fashion #ootd #kualalumpur #lokalah #ruangrezekihanania
1 6
bynavillera

@bynavillera

BAJU RAYA BAWAH RM 150 💕
3 minutes ago
bynavillera 💖 intan kurung💖 . . new arrival ‼️new arrival ‼️ . ada saiz s m l xl xxl , cutting pon tak fit sangat,cutting loose..selesa untuk dipakai . . . [design ekslusif terkini & high demand yg sememangnya akan buat anda tampil berseri‼️] . . • material japanese cotton & pearl skin platinum • high quality cotton 100% gred aaa. . • warna yang menawan & memukau . • design kurung modern leher berkun . • cutting loose berdutt belakang . • jenis kain a cut . • pinggang bergetah . • zip kain sebelah kiri . tak jarang/ kecut/ berbulu lepas basuh/renyuk . ✅ mudah digosok, sejuk & selesa dipakai, tahan lasak & tak mudah luntur . ✅ sesuai untuk semua majlis keramaian,tampil cantik & menawan dengan design yang simple . 📍ukur dahulu sebelum membuat pembelian . please take note . 📍contoh model pakai saiz s sepit belakang 📍ada sedikit perbezaan warna 10 % faktor cahaya kamera & setting android 📍ambil kira -/+ ukuran 1 inch . harga 👉 rm 130 sm/rm 135 ss xxl add rm10 . proceed order pos 5-7 days‼️ . whatsapp 📲 +60175877416 . #bajukurungterkini #bajukurungtunang #bajukurungmurah #kurungmodenmurah #bazaarpaknil #minikurung #minikurungmurah #minikurungmalaysia #minikurungmalaysiamurah #bajukurungmurahmalaysia #kurungmodensoluna #kurungmodencottonmurah #kurungmodenjapanesecottonmurah #kurungmodensilkraya2017 #kurungmodenraya2017 #bajukurungmodenraya2017 #bajukurungmuslimahraya2017 #koleksiraya2017 #terapiinstagram
0 1
bynavillera

@bynavillera

BAJU RAYA BAWAH RM 150 💕
4 minutes ago
bynavillera 💖 intan kurung💖 . . new arrival ‼️new arrival ‼️ . ada saiz s m l xl xxl , cutting pon tak fit sangat,cutting loose..selesa untuk dipakai . . . [design ekslusif terkini & high demand yg sememangnya akan buat anda tampil berseri‼️] . . • material japanese cotton & pearl skin platinum • high quality cotton 100% gred aaa. . • warna yang menawan & memukau . • design kurung modern leher berkun . • cutting loose berdutt belakang . • jenis kain a cut . • pinggang bergetah . • zip kain sebelah kiri . tak jarang/ kecut/ berbulu lepas basuh/renyuk . ✅ mudah digosok, sejuk & selesa dipakai, tahan lasak & tak mudah luntur . ✅ sesuai untuk semua majlis keramaian,tampil cantik & menawan dengan design yang simple . 📍ukur dahulu sebelum membuat pembelian . please take note . 📍contoh model pakai saiz s sepit belakang 📍ada sedikit perbezaan warna 10 % faktor cahaya kamera & setting android 📍ambil kira -/+ ukuran 1 inch . harga 👉 rm 130 sm/rm 135 ss xxl add rm10 . proceed order pos 5-7 days‼️ . whatsapp 📲 +60175877416 . #bajukurungterkini #bajukurungtunang #bajukurungmurah #kurungmodenmurah #bazaarpaknil #minikurung #minikurungmurah #minikurungmalaysia #minikurungmalaysiamurah #bajukurungmurahmalaysia #kurungmodensoluna #kurungmodencottonmurah #kurungmodenjapanesecottonmurah #kurungmodensilkraya2017 #kurungmodenraya2017 #bajukurungmodenraya2017 #bajukurungmuslimahraya2017 #koleksiraya2017 #terapiinstagram
0 1
bynavillera

@bynavillera

BAJU RAYA BAWAH RM 150 💕
4 minutes ago
bynavillera 💖 intan kurung💖 . . new arrival ‼️new arrival ‼️ . ada saiz s m l xl xxl , cutting pon tak fit sangat,cutting loose..selesa untuk dipakai . . . [design ekslusif terkini & high demand yg sememangnya akan buat anda tampil berseri‼️] . . • material japanese cotton & pearl skin platinum • high quality cotton 100% gred aaa. . • warna yang menawan & memukau . • design kurung modern leher berkun . • cutting loose berdutt belakang . • jenis kain a cut . • pinggang bergetah . • zip kain sebelah kiri . tak jarang/ kecut/ berbulu lepas basuh/renyuk . ✅ mudah digosok, sejuk & selesa dipakai, tahan lasak & tak mudah luntur . ✅ sesuai untuk semua majlis keramaian,tampil cantik & menawan dengan design yang simple . 📍ukur dahulu sebelum membuat pembelian . please take note . 📍contoh model pakai saiz s sepit belakang 📍ada sedikit perbezaan warna 10 % faktor cahaya kamera & setting android 📍ambil kira -/+ ukuran 1 inch . harga 👉 rm 130 sm/rm 135 ss xxl add rm10 . proceed order pos 5-7 days‼️ . whatsapp 📲 +60175877416 . #bajukurungterkini #bajukurungtunang #bajukurungmurah #kurungmodenmurah #bazaarpaknil #minikurung #minikurungmurah #minikurungmalaysia #minikurungmalaysiamurah #bajukurungmurahmalaysia #kurungmodensoluna #kurungmodencottonmurah #kurungmodenjapanesecottonmurah #kurungmodensilkraya2017 #kurungmodenraya2017 #bajukurungmodenraya2017 #bajukurungmuslimahraya2017 #koleksiraya2017 #terapiinstagram
0 1
sisterhanger.co

@sisterhanger.co

SALE HARI MALAYSIA!!
4 minutes ago
sisterhanger.co Testimoni jubah plain gojes🌸 . cantik kan?😍promosi sekarang hanya rm50 free postage untuk sm tau!😱 . ada yang berminat ke? whatsapp +601119305816 ye . #jubahmurah #jubahmenyusu #jubah #freepostage #igshopmalaysia #kakishopping #kedaionline #jubahcantik #jubahplain #muslimah #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #jubahbreastfeeding #jubahcantik #jubahmuslimah #jubahplainkoshibo #jubahplussize #jubahnursing #borongjubah #jubahmurahmalaysia#terapiinstagram #abayaplain #bajuraya#bajukurung #borongmurahmalaysia #bajumengandung #jubahmengandung#jubahbridesmaid#jubahmalaysiamurah#jubahbridesmaidmurah
0 3
ayanna.shop

@ayanna.shop

Dropship|Agent|Jubah|Kurung
4 minutes ago
ayanna.shop Telegram 01120469469 utk join as our agent . ‼️syarat agent:aktif,ada fb page/ig shop‼️ . jualan runcit 👉@cinderellashopee . jubah size 36-55 👸 rm89 . exclude post . #dropship #borong #ejen #bazaarpaknil #sayajual #blouse #palazzo #skirt #plussize #terapiinstagram #agent #wholesale #wholesaler #muslimah #hijab #igers #ajimaura #likesforlikes #igers #vscocam #picoftheday #model #liketeam #ootd #selangor #sarawak #sabah #jubah #vsco
1 10
niqabalbarda

@niqabalbarda

NIQAB|PURDAH|ALBARDA
5 minutes ago
niqabalbarda Berfikir terlalu banyak. _ jom follow tips instagram : @ajimaura personal @akademi.insta group support @sifucilik basic instagram @dukunsaka instagram advance _ #terapiinstagram #ajimaura
1 3
hasrina_nazari

@hasrina_nazari

Ina
6 minutes ago
hasrina_nazari Paddle pop.. nak sikit boleh?? . .
3 8
dyxycosmetics.aidarahman

@dyxycosmetics.aidarahman

DyxyJohorBahruViral
6 minutes ago
dyxycosmetics.aidarahman Sales pecah kepala! sales pecah kepala! sales pecah kepala! discount kaw kaw sempena birthday founder dyxy cosmetics 😍😍😍😍 harga dyxy cosmetics untuk 3 items 💄bc cream + face mist + brush 💄bc cream + face mist + lipstick hingga *30/09/2017* harga akan jadi *rm140* (harga asal rm185, offer biasa rm145) order sekarang untuk dapat juga *alat* *make* *up* *percuma!!!* jom whatsapp cepat sayang 0176573441 #dyxyoriginal #dyxykualalumpur #dyxyjohorbahru #muabellaz #neelofa #ajimaura #terapiinstagram #akademiinsta
0 5
ayanna.shop

@ayanna.shop

Dropship|Agent|Jubah|Kurung
7 minutes ago
ayanna.shop Telegram 01120469469 utk join as our agent . ‼️syarat agent:aktif,ada fb page/ig shop‼️ . jualan runcit 👉@cinderellashopee . kurung 👸 rm89 size 36-55 . exclude post . #dropship #borong #ejen #bazaarpaknil #sayajual #blouse #palazzo #skirt #plussize #terapiinstagram #agent #wholesale #wholesaler #muslimah #hijab #igers #ajimaura #likesforlikes #ruangrezekihanania #igers #vscocam #picoftheday #model #liketeam #ootd #selangor #sarawak #sabah #jubah
0 9
_arina.razali

@_arina.razali

Arina binti Razali
8 minutes ago
_arina.razali Mini perfume 20ml purse perfume 20ml . lacoste - l.12.12 pour elle sparkling . 🌻 original repack 🌻 wangian tahan lama (8-12 jam) 🌻 mudah dibawa ke mana-mana 🌻 sesuai dijadikan hadiah / koleksi kegunaan sendiri harga sebotol : rm15 pos : rm8 (sm) / rm12 (ss) - untuk 1-15 botol . instagram @_arina.razali whatsapp 📲 010 568 5838 #originalrepackingperfume #miniperfume #purseperfume #miniperfume20ml #purseperfume20ml #minisprayperfume #pursesprayperfume #internationalperfume #brandedperfume #internationalbrandedperfume #lacosteperfume #lacostel.12.12.pourellesparkling #lacostepourelle #lacostepourelleaparkling #lacosteeaudelacosteperfume #bisnesperfume #perfumebusiness #terapiinstagram #ajimaura
1 3
muslimah_wardrobe.co

@muslimah_wardrobe.co

MUSLIMAH CLOTH
9 minutes ago
muslimah_wardrobe.co [new arrival] promosi promosi‼️‼️‼️‼️‼️ sempena awal muharam😍😍 awas ‼️ stock sangat limited setiap design mempunyai warna menarik & gojes, confirm puas hati ‼️ ❤simple yet elegant ❤ keistimewaan seri devi moden by fc yg menjadi rebutan ramai : 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 ✅ corak up to date ✅ harga memikat terpikat of course mampu milik ✅ material pear skin+cotton ✅ cutting kurung moden ✅ terdapat saiz s - xxl ✅ berdutt belakang, cutting loose ✅ tak fit, terletak di badan ✅ cutting kain mermaid ✅ zip sebelah kiri ✅ pinggang getah kiri & kanan ❌ jarang ❌ mudah renyuk ❌ nipis ❌ kecut ✅ mudah digosok ✅ selesa dipakai & sejuk ❤ price ❤ rm115sm rm120ss inc postage 0136842795 📌readystock but stock limited ‼️ 📌 no booking ! full payment required #blouselawa #kurungmoden #peplumhania #walletperempuan #bajukurungmuslimah #terapiinstagram #usim #dentalstudent #uitm #uia #postageseluruhmalaysia
0 1
korean_signature

@korean_signature

Korean_Food.Muslim
12 minutes ago
korean_signature Mana nak cari jjangmyeon yang ikut taste orang malaysia?? haa...dengan sis je ada tauuu... special homemade dari sis..tak caya,try dulu..😊 . . tekan link kat atas untuk order ye ☺ #koreanfood #halalfood #terapiinstagram #makanan #sedap #jjangmyeon #makanankorea #makanankoreahalal
0 0
muslimah_wardrobe.co

@muslimah_wardrobe.co

MUSLIMAH CLOTH
9 minutes ago
muslimah_wardrobe.co [new arrival] promosi promosi‼️‼️‼️‼️‼️ sempena awal muharam😍😍 awas ‼️ stock sangat limited setiap design mempunyai warna menarik & gojes, confirm puas hati ‼️ ❤simple yet elegant ❤ keistimewaan seri devi moden by fc yg menjadi rebutan ramai : 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 ✅ corak up to date ✅ harga memikat terpikat of course mampu milik ✅ material pear skin+cotton ✅ cutting kurung moden ✅ terdapat saiz s - xxl ✅ berdutt belakang, cutting loose ✅ tak fit, terletak di badan ✅ cutting kain mermaid ✅ zip sebelah kiri ✅ pinggang getah kiri & kanan ❌ jarang ❌ mudah renyuk ❌ nipis ❌ kecut ✅ mudah digosok ✅ selesa dipakai & sejuk ❤ price ❤ rm115sm rm120ss inc postage 0136842795 📌readystock but stock limited ‼️ 📌 no booking ! full payment required #blouselawa #kurungmoden #peplumhania #walletperempuan #bajukurungmuslimah #terapiinstagram #usim #dentalstudent #uitm #uia #postageseluruhmalaysia
0 1