Loading...
Search result for #tipskecantikan

@pinklady.confirmoriginal86

pinklady.confirmoriginal86
Ramai yg dok tanya cha ..pinklady ade buat cod tak ??
.
kat bawah ni ade jawapannya..baca jangan tak baca naa.😽😽
.
"pinklady menyediakan perkhidmatan cash-on-delivery (cod) untuk seluruh semenanjung malaysia! terus ke pejabat atau pintu rumah anda! dah dapat baru bayar!"
.
.
☑ harga 320 ☑ free postage
☑ free stainless steel tumbler
☑ free leather case ☑ free consultation sampai jadi
☑ ansurans 2 kali
.
☎ ✉ order & consultation ✉☎
==============================
.
📲 0173275896 (cha)
📲 0173275896 (cha)
📲 0173275896 (cha) .
#pinkladybodyperfection #pinkladybody #pinkladyperfection #pink #pinklady #pinkladyoriginal #payudara #pinkladymurah #pinkladyoriginalhq #pinkladywanita #wanita #untukwanita #pinkladyworldwide  #pinkladymalaysia #pinkladypackagingbaru #pinkladycapsule #pinkladysupplement #ubatpayudara #ubatbesarkanpayudara #ubatketatkanmissv #ubatkuruskanbadan #cantikbersamapinklady #beautyjourneywithpinklady #tipskecantikan #tipskurus #tipspikatsuami #cikreendanencikngokngek #gegarvaganza5 #syintagila
0 3 37 minutes ago

@_diet.mayo_

_diet.mayo_
Reminding you to always take care of your skin, even if you feel tired af. apalagi kalau suka make up tiap hari. skincare routine is a must.
dan ini skincare routine ai di malam hari. ai lagi cobain produk perawatan kulit nya @sulwhasoo.indonesia time treasure series. ai perna post morning skincare routine ai dengan produk sulwhasoo ini, tapi khusus di malam hari ai tambahin exfoliating toner sebelumnya. dan untuk exfo toner, ai jatuhkan pilihan pada @cosrx_indonesia aha/bha clarifying treatment yang udah banyak banget di review vloger-vloger ternama nusantara 😁😁
but, it’s not a myth. it really does what it claims to my skin. sebelum kenal dia, ai merupakan wanita terkusam sekampung ai. .
.
.
.
#cosrx #toner #aha/bha #skincare #exfoliatingtoner #nightroutine #perawatankulit #eksfoliasi #sulwhasoo #timetreasureseries #cosrxtoner #perawatanwajah #beautytips #tipskecantikan #tipswanita #jakarta #indonesia
1 5 56 minutes ago

@snowwhitesecretmelaka

snowwhitesecretmelaka
1 6 58 minutes ago

@snowwhitesecretmelaka

snowwhitesecretmelaka
Tak sampai sebulan

tak sampai sebulan hasil dah gini? 😍
kalau masuk 2bulan? 3 bulan?
haishh apa pun kena konsisten tau. sebab snowwhitesecret ni bukan untuk kecantikan je.

berak kalau tak lawas,makan vitamin c snowwhite secret confirm hari hari bercinta dengan "cik jam" barulah usus sihat, jerawat pun tak naik kat muka &badan,🙊
1 6 1 hour ago

@snowwhitesecretmelaka

snowwhitesecretmelaka
Sengugut pun takut nak datang

alhamdullilah, kita meniaga ni jangan pikir keuntungan semata-mata. niat untuk membantu customer kita asbab dari produk yang kita jual.

doakan juga buat customer,supaya masalah dorang selesai asbab menggunakan produk kita. aamiin.😊 notapetang:siapa yang selalu sengugut tu,dia tahulah sakit sampai terguling-guling tu macam mana,ada yang sampai tak boleh bangun. dalam team snowwhitesecret,banyak dapat feedback,tak ada masalah senggugut dah. syukurr😃
1 6 57 minutes ago

@paket_promil_lengkap

paket_promil_lengkap
*minggu, 21 oktober 2018*
💞 new testimoni herbal bee 💞

selamat kepada bunda: *nama: fitri*
*usia: istri 20 tahun & suami 30 tahun*
*penantian: 8 bulan*
*riwayat keluhan: ( sperma encer )* beliau awalnya penasaran dan skrg penasaran beliau sudah terjawab dgn hasil *2 garis merah*🤰 ☺ ```perlu bunda ingat kembali, tujuan dari sebuah pernikahan adalah untuk mendapatkan keturunan, karena hanya itulah yg bisa membuat kita sebagai pasutri akan merasakan kebahagiaan yg sebenarnya``` 👨‍👩‍👧‍👦 semoga apa yg bunda & suami harapkan di saat pernikahan yaitu anak dapat segera terwujud dgn perantara promil dari kami ...aamiin aamiin aamiin ya allah.
aamiin... 🤲😇 salam ✌ garis merah 😘
1 4 1 hour ago

@_diet.mayo_

_diet.mayo_
So i’ve tried silky girl make up during my weekend last week, and as i posted in my story last week, it’s pretty satisfying. @silkygirlcosmetics berkualitas baik dengan harga yang affordable, terbukti ai uda beraktivitas 8 jam diluar tapi make up gak cepet luntur. bisa diliat di video, ai yang baju item abis selesai make up, dan yang sweater abu-abu itu setelah 8 jam diluar tanpa touch up. masih nempel kan make up nya.
warna dari pallete ini juga bisa dipakai daily, bb creamnya juga teksture nya mate dan ringan jadi ini juga gak lebay buat dipakai setiap hari. jadi ini cocok juga buat mahsiswi yang mau kece tiap hari tapi gamau keliatan lebay, karena harga nya pun sesuai budget anak kuliahan. 👍😘 you guys bisa dapetin @silkygirlcosmetics di online, atau ke @guardian_id dan @watsonsindonesia .
.
.
.
#quickreview #silkygirl #makeup #dailymakeup #weekend #date #beauty #beautytips #tipskecantikan #anakkuliahan #affordable #dietmayo #beauty #review #makeupreview #jakarta #indonesia
0 3 1 hour ago

@pinklady.confirmoriginal86

pinklady.confirmoriginal86
Antara soalan-soalan yang selalu ditanya oleh customer #pinkladybodyperfection ialah : 👇👇
.
1⃣ satu botol berapa? - 1 botol 60 kapsul sis, berbaloi dan jimat, boleh tahan sebulan lebih
.
2⃣ macam mana cara consume? - mudah je, sis. ambil 2 biji sehari selepas sarapan. apabila period sis stop dulu consume pinklady
.
3⃣ ada pantang larang tak? - tak ada pantang larang sis, kandungan 100% herba. cuma kalau tekanan darah terlalu rendah/tinggi atau doktor kata tak normal, elok sis dapatkan nasihat doktor dulu :)
.
4⃣ jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh consume ke? - better sis rujuk pada doktor dahulu. sebab takut mengganggu rutin ubat dari hospital
.
5⃣ berapa lama biasa boleh nampak result ni.? - result adalah berbeza untuk setiap individu. ada yang nampak kesan serta merta dan ada yang nampak kesan dalam 2 minggu
.
6⃣ ibu yang berpantang boleh consume pinklady ni tak.? - ibu menyusu/lepas bersalin boleh makan selepas 7 hari (kalau baby xda kuning...klu baby ada kuning...tunggu sehingga kuning baby ok
.
7⃣ produk ni dari mana.? ada kelulusan tak.? - produk adalah buatan malaysia, buatan bumiputera dan keluaran kilang gmp. tiada bahan terlarang 100% herba. insyaallah selamat digunakan
.
8⃣ boleh ke wanita yang sudah menopouse consume? - menopouse tu semua org akan lalui..lambat atau cepat sahaja. bila dah menopouse hormon xstabil..fungsi utama pinklady kn menstabilkan hormon..walaupun dah menopouse masih boleh makan dan tiada kesan sampingan
.
☑ harga 320 ☑ free postage
☑ free stainless steel tumbler
☑ free leather case ☑ free consultation sampai jadi
☑ ansurans 2 kali
.
☎ ✉ order & consultation ✉☎
==============================
.
📲 0173275896 (cha)
📲 0173275896 (cha)
📲 0173275896 (cha) .
#pinkladybodyperfection #pinkladybody #pinkladyperfection #pink #pinklady #pinkladyoriginal #payudara #pinkladymurah #pinkladyoriginalhq #pinkladywanita #wanita #untukwanita #pinkladyworldwide  #pinkladymalaysia #pinkladypackagingbaru #pinkladycapsule #pinkladysupplement #ubatpayudara #ubatbesarkanpayudara #ubatketatkanmissv #ubatkuruskanbadan #cantikbersamapinklady #beautyjourneywithpinklady #tipskecantikan #tipskurus #tipspikat
0 5 1 hour ago

@shineskin.hongkong

shineskin.hongkong
Shineskin_ori setelah seharian beraktifitas kulit butuh beristirahat dari semua jenis make up ya dear.. malam adalah saat tepat meregenerasi kulit wajah setelah lelah seharian bermake up dan beraktifitas

jangan pernah mengabaikan pembersihan wajah sebelum kamu tidur karena rangkaian perawatan wajah dimulai dari pembersihan.

pilih pembersih wajah sesuai jenis kulitmu ya.. untuk si kulit dry atau normal silahkan pilih pembersih yg sekaligus menjaga agar kulit tidak makin kering tergerus kandungan bahan pembersihnya. misal kamu bisa pilih milk cleanser dari shineskin yang mengandung lactid acid dan anti agieng.

untuk mu yang kulitnya berminyak atau berjerawat, pembersih yg ampuh tentu adalah yg cair dan lembut agar si kulit tetap calm. shineskin cleansing acid pembersih wajah lembut bentuk cair dengan kandungan salicylic acid bantu jaga kulit dari minyak berlebih serta bakteri jerawat.

yang mana pilihanmu?

oya, ada tips khusus dari saya buat si doyan make up.. biasanya kita membersihkan wajah hanya dg dobel cleansing ya?? untuk si doyan make up kita bisa melakukan triple cleansing dimalam hari ya.. pertama bersihkan make up dengan make up remover yg biasanya terdiri dari oil dan water. selanjutnya bersihkan wajah dg cleanser favoritmu.. tahap terakhir cuci wajahmu menggunakan face wash yang tepat.

selamat malam shineskin lovers 😘
#shineskin #skincarelampung #shineskinmalang #skincarejakarta #shineskinbekasi #jualperawatanwajah #krimhn #krimglowing #krimpemutih #lotion #bodylotion #lotionpemutih #tipsperawatan #tipskecantikan #tipskulitsehat #shineskinoriginal #shineksinori #perawatankulitberminyak #skincaremurah #skincareherbal
0 2 1 hour ago

@prettysyndicate

prettysyndicate
Good night pretties!!
.
.
🧚🏼‍♀️ oles faraa lip butter sebelum tidur untuk bibir pinkish semulajadi di pagi hari 😉
.
.
🧚🏼‍♀️ yup, betul setiap olesan •faraa lip butter• akan menjadikan bibir pinkish semulajadi mengikut suhu & kepekatan warna darah. jadi, boleh oles faraa lip butter sahaja di bibir tanpa lipstick jika mahukan color pinkish semulajadi 👄 .
.
.
🧚🏼‍♀️ slide gambar untuk video efek •faraa lip butter• pada bibir 🤩
.
.
. ☎️ wsap 013-3370919 pembelian/untuk info lanjut
.
.
🛍🎁 freegift setiap pembelian & ade promo free postage jugak!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#skincare #skincareroutine #tipskecantikan #faraalipbutter #faraalipbuttersquad @farahanimrazak #lipbalm #lipprimer #farahanimrazak #minyakargan #arganoil #jomcantik #rawatbibirkering #bibircantik #prettylips #kulitcantik #makeupclass #makeuptutorial #makeup #promosiraya #prettysyndicatefamily #faraalipbutteragent #stokisfaraalipbutter #agenfaraalipbutter #kajang
0 10 1 hour ago

@reskincare_id

reskincare_id
Lemon merupakan bahan alami terbaik untuk memutihkan kulit. tidak hanya meningkatkan tekstur kulit, tetapi juga menghilangkan jerawat dan mencerahkan bekas luka.
.
berikut adalah cara terbaik untuk menggunakan lemon sebagai pemutih kulit wajah:
.
langkah 1.
potong lemon jadi dua. kemudian gosokkan lemon segar dengan gerakan melingkar pada wajah dan leher selama 10 menit. jika prosedur ini dilakukan secara teratur akan membuat kulit lebih cerah dari hari ke hari.
.
langkah 2.
yang harus anda lakukan adalah mencampur sejumlah kecil jus lemon dengan sedikit yoghurt. oleskan masker ini pada wajah sekali seminggu untuk melihat hasil yang diinginkan.
.
langkah 3.
campurkan sedikit jus lemon dengan putih telur. dengan api kecil, panaskan campuran tersebut dan tunggu hingga sedikit mengental. oleskan campuran itu pada wajah dan leher, dan anda akan melihat hasilnya dalam seminggu.
.
langkah 4.
cara lain adalah dengan mencampur satu sendok teh jus lemon dengan sesendok madu. kemudian oleskan campuran tersebut pada wajah.
.
langkah 5.
dalam mangkuk susu, masukkan beberapa tetes jus lemon. campurkan dengan baik dan kemudian oleskan ke wajah anda. susu membantu menghilangkan noda-noda dan jus lemon meningkatkan warna kulit.
.
langkah 6.
cara terbaik lainnya adalah dengan menambahkan beberapa tetes susu krim. gunakan campuran ini di pagi hari.
.
langkah 7.
minyak zaitun juga bisa dicampurkan dengan air jeruk nipis untuk memperbaiki warna kulit. minyak zaitun lembut pada kulit dan juga menghilangkan noda yang tidak diinginkan.
.
langkah 8.
lemon juga dicampur dengan air mawar untuk menghapus noda hitam. ini adalah cara sempurna untuk menggunakan lemon pada wajah jika kulit anda sensitif.
.
semoga bermanfaat.
.
#tipsbahanalami #tipscantiknaterbaik #tipssehatcantik #tipssehatcantik #tipsmembuatmasker #tipskecantikan #maskerwajah #caramembuatmasker #maskerandirumah #maskeralami @dokter_pedia
1 17 3 days ago

@farahaziz.maryk

farahaziz.maryk
Medium-deep sebenarnya sesuai untuk orang yang berkulit hitam manis tapi untuk orang yang berkulit cerah atau sawo matang macam i pun boleh tau!
.
blend kan cc cream code medium-deep ni dengan foundation yang cerah, hasil dia memang superb! 😍👍🏻
nampak natural je tau!
takda la jadi dayang senandung lagi, muka je putih tangan hitam 😂
.
so apa lagi, jom grab promo cc cream bulan ni buy 1 free 1 😍
rugiii tau kalau tak grab!
untung & jimat sangat sangat!
.
gambar sebelah contoh i pakai cc cream code medium-deep 💗
.
nak tahu details tentang promo bulan ni, click link di bio untuk direct whatsapp!
.
love,
farahaziz
018-3174061
mary kay beauty consultant 🇲🇾
.
#marykay #marykaymakeup #cccreammarykay #cccream #healthyskin #marykaypenang #enrichingwomenslives #onewomancan #marykayskincare #beautyconsultantmarykay #dermatologist #marykaymalaysia #marykayutara #marykaybukitmertajam #marykaydamansara #marykaykualalumpur #marykaybertam #marykayjohor #marykayterengganu #marykayshahalam #marykayklang #marykayreviewbyfa #fattahanas #trustedseller #vivyyusof #lelakikirimantuhan #marykaykedah #tipskecantikan #motd #botanicalproducts
1 17 1 hour ago

@dianz_daya

dianz_daya
0 3 1 hour ago

@rahasiagadis

rahasiagadis
Jadi, apa kriteria pasanganmu? 😄
.
#rahasiagadis #rahasiapacaran #rahasiadewasa
213 13,378 1 hour ago