Loading...
Search result for #vads

@tiago_arievilo

tiago_arievilo
1 18 2 hours ago

@mulyonotyoo

mulyonotyoo
Mengurai peran dalam hidup satu diri, satu jiwa, hanya ada satu aku.. namun dalam satu aku itu, ada peran yang disandangnya.. tahukan anda resiko jika si aku itu tidak tahu perannya dalam hidup ?? dalam caption :
sadarkah anda, dalam diri kita yang hanya satu ini,

kita memiliki berbagai peran yang perlu kita penuhi,

pernah menghitung ada berapa peran yang anda punya dalam hidup ?

peran sebagai pasangan, sebagai orangtua, sebagai anak, sebagai kakak/adik, sebagai keluarga besar, sebagai staff, sebagai seorang pimpinan, sebagai pebisnis, sebagai reseller, sebagai ketua rt, ketua paguyuban, bendahara arisan atau bahkan sebagai manager di beberap grup wa haahaha.. wuihh banyak !

diantara berbagai peran itu..terdapat berbagai amanah yang perlu anda lakukan bukan ?? bagaimana jika amanah itu tidak tertunaikan ? bagaimana jika tertunaikan namun dipandang tidak memuaskan ?

apa yang terjadi dengan peran anda ? apa yang terjadi dengan hidup anda ?

belajar bareng yuk di bit.ly/wlhcr

bring values to learning,
mentories.id
#mentories #harrifirmansyahr #hcr #highclassresponse #study #online #mentoring #platform #learning #value #values #mentor #mentee #businessman #suksesmulia #love #instagood #quote #indonesia #telekom #ceo #pendidikan #belajar #inspirasi #leader #vads #viralkanilmu #kubik #leadership
0 30 4 hours ago

@mulyonotyoo

mulyonotyoo
2 orang bekerja di tempat yang sama, jabatannya sama, atasannya sama, kejadian-kejadian yang dihadapinya sama. 5 tahun kedepan, orang pertama jadi pemimpin di salah satu cabang perusahannya, sementara orang kedua tetap pada jabatan semula. apa yang membedakan? yang membedakan hanya respon yang mereka berikan pada setiap kejadian ditempat kerjanya.

mau tau lebih jelasnya? cek di bit.ly/wlhcr

bring values to learning,
mentories.id
#mentories #harrifirmansyahr #hcr #highclassresponse #study #online #mentoring #platform #learning #value #values #mentor #mentee #businessman #suksesmulia #love #instagood #quote #indonesia #telekom #ceo #pendidikan #belajar #inspirasi #leader #vads
0 32 Yesterday

@asyrafmohdd

asyrafmohdd
Throw back masa training kat vads dlu. masihkah kau ingat??? @zatieyross @gjiezone @mfreedrsd @haniffakhrul @amienjr @abil_jamal
ps: nnt kalau ade jemputan kawen jgn lupa jemput aku. hehehe

#vads #vadster #batch303
15 41 Yesterday

@mulyonotyoo

mulyonotyoo
Aku kan pintar, ketika kuliah nilai selalu diatas rata-rata

tapi kenapa nasibku tidak lebih baik dari temanku yang biasa-biasa aja?

anda merasakan ini?

h-6
high class response

bring values to learning,
mentories.id
#mentories #harrifirmansyahr #hcr #highclassresponse #study #online #mentoring #platform #learning #value #values #mentor #mentee #businessman #suksesmulia #love #instagood #quote #indonesia #telekom #ceo #pendidikan #belajar #inspirasi #leader #vads
0 39 2 days ago

@evi.ephie

evi.ephie
Mengenal kalian adalah kebahagiaan buatku. thank you my team, sukses buat setiap langkah selanjutnya 🙏😘 #graduation #garuda #xl #cec #prereg #817 #project #vads #jakarta #teampink #youarethebest #naribaofficetower #suites #floor #210518 #instamoment #ceritaku #bahagiaku #pekerjaanku #blessing
0 44 2 days ago

@rutger7

rutger7
Na een succesvol jaar als persoonlijke voetbal trainer wil ik mijn toppers allemaal bedanken voor het vertrouwen. #vads #lovethegame #opnaarmeer ⚽️
5 93 5 days ago

@eka_n_hidayah

eka_n_hidayah
Dari vads kita bertemu teman, dari vads kita membuat kenangan. hay para pejuang preregistration 😊👋
.@ptvadsindonesia
.
#vadsindonesia #vads #garudaindonesia #garudavadsters #pejuangregistrasi #ptvadsindonesia
0 36 6 days ago

@fikcles

fikcles
Marhaban ya ramadhan! ⭐🌙 our #mohtalam set is back. we offer different sets of western talam and local talam every week. for ramadhan special, each moh talam set will include free flow of iced lemon tea or sirap bandung cincau, dates, kuih-muih & sliced fruits.

for an extra special treat, try our tamar milkshake at an additional rm5 per mug of our delicious #tamarmilkshake. yums! 😋😋😋 we welcome and encourage table reservations so we can serve you better.
do call 03-77324885 or whatsapp us at 012-7032692 / 012-9532692. jom, moh talam!

#fikcles #ttdi #tamantundrismail #pakejbukapuasa #ramadhandifikcles #iftar #iftarset #mohtalam #talamset #brunsfield #maxisttdi #deloitte #celcomttdi #vadsttdi #vads #wowfitness #bankislamttdi #maybankttdi #cimbttdi #naelofarhijabkl #starbucksttdi #masjidtaqwa #bdkjoho #saynotobuffet #nobuffetnowastages #janganmembazir #sharingiscaring #spiritoframadhan #ramadhan2018
4 20 1 weeks ago

@valearenasdancestudio

valearenasdancestudio
Ven a disfrutar de esta sensual danza
#bellydance #danza #vads #bellydancers #meridayucatan
2 23 2 weeks ago

@deddy_hermansyah

deddy_hermansyah
@markplusinc . train integrated marketing communication. #imlifetime #learner #markplus #vads with old fren @chalidbahar
0 10 2 weeks ago

@kerrybeth3

kerrybeth3
Nm cardiology/cardiac surgery. chicago magazine #chicagomagazine #northwestern #cardiology #vads #transplant ❤️
5 40 2 weeks ago

@harrifirmansyahr

harrifirmansyahr
Apa kata mereka tentang high class response?

simple, easy to understand, and this is basic. these are the basic things that people need to have in their mind, their heart, and congruent with what they do. .

azizi bin a hadi
executive vice president & ceo telekom malaysia berhad
.

tag all great crews of vads tm - indonesia
.

bring values to learning,
@mentories.id

bit.ly/wlhcr

#mentories #harrifirmansyahr #hcr #highclassresponse #study #online #mentoring #platform #learning #value #values #mentor #mentee #businessman #suksesmulia #love #instagood #quote #indonesia #telekom #ceo #pendidikan #belajar #inspirasi #leader #vads - #regrann
0 62 2 weeks ago

@nur_eirash

nur_eirash
Selamat hari ibu... i luv u mum 💖💝 tringat mak pn dh cdih.. tgok gmba mak plak nk ngis.. wlwpn mak xbca ni cuma luahn aq sja. hrini bzy sgt kja smpai xsedar dh hmpir lewat mlm. rsa brslh tlupa nk kol mak. n jeles tgok org yg bleh clebrate skli.... dh 2tahun lbh xdpt rsa air tgn mak msk n tringin sgt. sjak mak sakit mak tak leh nk jln sndiri.. aq dh la tak dpt jga mak sll sb tak leh blek kg sll. mak dkt kedah aq dkt sni. kdg2 org xpham prasaan bla tpksa bjauhan dgn mak yg tgh sakit. org sng ja nk ckp bkn2.. hati kita sntiasa xtenang bla dduk jauh ni pkir ksihatn mak.... 2kli takbir raya aq keja sb xdpt cuti xdpt la nk blek kg.. bes tgok mlm raya org lain bsama family n prsiapan. pling terkilan msa thun lps mak harap aq blik ms raya pertama.. dh mcm2 cara aq bt tp tak dpt juga cti.. hm okla dpt rya ketiga. dptla cuti 3hri. mghdap jem dh hmpir shari. nk ckp keja hebat sgt gji bsr tak juga pn.. pstu yg plik org bkn islam pulak yg dpt cuti awl2.... ms mak operation, half drh beku dlm otak dh dibuang n skarang pkai skru kt dlm kepala. kdg2 pmikiran dy xmcm org normal.. kdg2 dy tak ingt. klau dy nk apa2 mst kena tunaikan juga.. kita pn xthu klau tu pmintaan trakhir dy..... aq cma bhrp tahun ni aq dpt rya ptma skli dgn family..xdpt berbuka puasa skli pn tak pa. cuti raya dh apply tp blom lg approv. rkan2 aq lain ada yg dh dpt.. aq memang kecewa dgn kerja skarang dgn vads/ telekom. bt org bwhan ni mcm... xda increment xdpt bonus, kwn2 benti, gji n kpi mkin kurang.. even aq xpnh mc start keja dh hmpir 3thn. bla bsuara skit psl jdual kerja pn dh kena pangil manager. aq thu aq sptutnya bsykur dgn rzki yg tuhan bg.. aq doa org ats dpt bt keja dgn btol. n aq xnk kecewa kan mak aq lg utk blek rya bsama tahun ni. hrpnya ada lh sinar utk aq mnyambut rya tahun ni.... ini cuma luahan hti aq.. sb xda siapa2 nk aq luahkn slain tuhan ms ni. aq pn xda fmily lain kt selangor ni.. klau ada yg bca post ni xprlu lah nak komen apa2.. aq xnk tllu bfkir. aq nk mulakn hari aq dgn bhgia ms kja sok 😊

#happymothersday#lovemother#kisahsedihmalamini#bersyukur#kerja#vads#telekommalaysia#selangor#happyheart
3 32 2 weeks ago

@nienie_ilyannie

nienie_ilyannie
Artis dan netizen 😄🤗
artis senyum sikit je dah cantik. netizen punya ghenyih tetap tak capai matlamat 😅😅 tengs to @jihanmuse buat kenduri. dapatla kitorg reunion kalo tak mmg tak berjumpa la kami diusia begini.. #bawakmairaje #harizhakimrockclimbingkatjusco #reunion #tm #vads #zaman1515 #zamanstreamyx
2 20 2 weeks ago

@nienie_ilyannie

nienie_ilyannie
Makan kenduri plus reunion kat rumah @jihanmuse
seronok jumpa kawan2 lama.. kawan2 dari zaman muda2 dulu 10 ke 12 tahun lepas.. next time kita jumpa2 lagi eh... #vads #tm #zaman1515 #zamanstreamyx
0 16 2 weeks ago

@darutama77

darutama77
Keseruan hari ni bersama teman2 sa east java batch 2 yg d selenggarakan di @jambuluwuk
dan @jatimpark3
semoga kesuksesan selalu menyertai teman2 smua yaa.. #funvadsticidosatooredoo #vads #jambuluwukbatumalang #jatimpark3 #thelegendstarindosat
postingan dengan like terbanyak, caption terunik, dan ootd terseru akan mendapat hadiah dari team @funvadstic.indosatooredoo 💃
@jambuluwuk
0 34 2 weeks ago