Loading...
Search result for #vitaminc

@beauty_healthy_land

beauty_healthy_land
💕💖รักตัวเอง ดูแลตัวเองนะคะ กินของดีมีประโยชน์🍇🍒🍓 #เชื่อเจ๊ #กินที่ปากแพงที่ผิว #กินเองก็สวยขายเองก็รวย #nakachichen #nakachichendtox #detox #imeacerolacherry #vitaminc #imecollagen #collagen #acerolacherry 🍓รับตัวแทนจำหน่าย🍉

สนใจสินค้าตัวไหน สอบถาม หรือสั่งซื้อ ได้ 3 ช่องทาง
🍇ig : beauty_healthy_land
🍎facebook : beauty & healthy land
📱line@ beauty & healthy
id line : @ upz6603h มี @ ด้วยนะคะ
click : http://line.me/ti/p/%40upz6603h
0 1 in a minute

@cikzetty_lifestyle

cikzetty_lifestyle
Banyak feedback positif yang kami dapat 1 botol vitaminc shaklee, add on pulak dengan esp..
memang set comb yg terbaik!!
rugi sapa yg tak cuba. ni la set basic laku keras tak kira lelaki perempuan boleh amek.

nak order?? meh tekan link ni
www.wasap.my/60175805465
www.wasap.my/60175805465

#shakleealorsetar #shakleejitra #shakleekedah#shakleemalaysia #shakleepokoksena #shakleelanggar #shakleependang #shakleepolimas#shakleeipda #shakleekualanerang #shakleekedahperlis #shakleeutara #shakleecodjitra #shakleecodalorsetar #shakleeanakbukit #teaminstamf #shakleejitra #shakleealorsetar#shakleekedah #setkecantikankulit #setkulitcerah #jeragathilang #jerawathilang #resdung #vitaminc #vitaminshaklee #vitamincshaklee #kulitcantik#parutjerawat #espshaklee #sayajualshaklee #sarapansihat #tenaga
0 0 3 minutes ago

@page2plate

page2plate
Arguably the best time for fruit! come at me c! #yuzu #lemonadefruit #fingerlimes #navels #vitaminc
0 1 3 minutes ago

@sitifatimahmohksim

sitifatimahmohksim
Kulit berminyak
berparut
jerawat degil
pori terbuka
kulit kusam

dont worry girls 🙂. ima boleh bantu anda dengan shaklee. in sha allah. jom cuba dengan consume shaklee. 100% natural 🤗 .
set yang ima cadangkan antara ialah #esp & #vitamin c
.
⠀⠀⠀⠀
apa kelebihan esp shaklee 🤔 - kulit jadi lebih anjal dan gebu
- banyakkan susu ibu. susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang
- pudarkan parut
- mengawal pertumbuhan jerawat
- menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
- mempertingkatkan fungsi hormon wanita
- kulit jadi lebih tegang dan sihat
- menghalang penyakit batu karang
- kekalkan tenaga utk jangka masa panjang. sentiasa kenyang wpun buat kerja berat
- sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat badan
- elakkan kencing manis
- kuatkan ingatan memori
- sembuhkan luka
- melindungi dan menjaga rahim
- menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
- mengurangkan risiko kanser payudara
- menyokong sistem imunisasi badan
- mengandungi protein yang lengkap
⠀⠀⠀⠀
vitamin c plus 🤔 - perlindungan daripada sinar uv
- mengurangkan kesan "sunburn"
- membantu prevent masalah jerawat degil
- tona kulit menjadi lebih sekata
- menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
- mencerahkan kulit secara semulajadi (bukan muka sahaja yer)
- membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
- mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
- mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
- membantu menghasilkan kolagen dlm badan
- kulit lebih glowing dan radiant

untuk info wasap ima
0193637818
siti fatimah mohksim
⠀⠀⠀⠀
#espshaklee  #vitaminc 
#testimoniesp #sayajualshaklee  #shakleeeffect 
#shakleemalaysia #shakleekulim
#shakleemurah
#kedah #penang #johor #sayajualshakleemurah #shakleestudent
0 2 4 minutes ago

@dr.purevitaminc

dr.purevitaminc
👄 dr pure vita 'king of vitamin' 👄

kelebihan & kebaikkan
☑ kesan 100sama seperti suntikan vitamin c ☑ membantu masalah kulit
☑ mencerah & memutihkan warna kulit ☑ memudarkan parut kesan jerawat & mengecutkan jerawat resdung & whitehead dan blackhead
☑ menghilangkan jeragat ☑ membantu badan menyerap nutrient dalam makanan
☑ menganjalkan , mengecilkan liang pori
☑ mengecut & menghalang pertumbuhan jerawat
☑ menghilang kerut di wajah ☑ mencegah penuaan & melembabkan kulit ☑ 50x ganda vitamin c
☑ sesuai utk ibu yg menyusu & dapat memberi vitamin kpd bayi
☑ serta mencerahkan kulit bayi yg menyusu bdan
☑ sesuai utk ibu mengandung
☑ menghilangkan kehitaman & bau pada ketiak ☑ menghilangkan kerak pd kaki , tumit dan lain-lain tempat

pm 0168053092 .
.
.
#drpurevitaterengganu #purevitaterengganu #drpurevita #purevitamurah #beautysecret #shalicious
#beautysecretshalicious #kekechallenge #ramenchallenge #neelofa #fattzura #fazura #blousemurah #collagenmurah #boosterwhitening #whiteningbooster #vitaminc #ubatputih #kikichallenge #slimewhite #susukambing #kurungmodenmurah #purevita #pinklady #farratiqa #pudingmontox #skinlovers #susumaez #lulurflawless #lemonex.
0 0 4 minutes ago

@dianz.selayang

dianz.selayang
Jerawat? eleh no hal la! 😏
haa, berkat selalu duk consume #dianzvitamin alhamdulillah sis ni punya jerawat dah makin kering & kecut. say no more to jerawat! 😎
.
rm90 exc. pos ( 60 biji ) untuk dua bulan
rm50 exc. pos ( 30 biji ) untuk sebulan
.
boleh dm | wasap 011-56843600 | tekan link di bio untuk details
.
#dianzvitamin #vitaminc #putih #putihgebu #whitening #dexandra #aurawhite #flawless #dianzselayang #dianzbatucaves #jerawat #jeragat #agentdianz #dianzvitaminc #selayang #codselayang #dropshipwanted #penghilangjerawat #putih #nakcantik #nakputih #kulitputih #coddianz #peloles #rahsiakulitcantik #supplementputih #vitc #putihmelepak #shaklee #bazarpaknil
0 1 1 hour ago

@dianz.selayang

dianz.selayang
Ala, tak mau gemuk lepas consume #dianzvitamin! betui ka boleh menggemukkan? 😔 alhamdulillah, boleh lagi maintain shape badan lepas consume #dianzvitamin! 😀 .
rm90 exc. pos ( 60 biji ) untuk dua bulan
rm50 exc. pos ( 30 biji ) untuk sebulan
.
boleh dm | wasap 011-56843600 | tekan link di bio untuk details
.
#dianzvitamin #vitaminc #putih #putihgebu #whitening #dexandra #aurawhite #flawless #dianzselayang #dianzbatucaves #jerawat #jeragat #agentdianz #dianzvitaminc #selayang #codselayang #dropshipwanted #putih #nakcantik #nakputih #kulitputih #coddianz #peloles #rahsiakulitcantik #supplementputih #vitc #putihmelepak #shaklee #bazarpaknil
0 1 10 minutes ago

@haniey_beautyline

haniey_beautyline
Kawan tegur semakin putih!! 😱😱 pengguna vitamin c suka & nak repeat order.. sebab apa? sebab vitamin c ni adalah pill pemutih paling berkesan untuk memutihkan kulit seluruh tubuh badan.. bestnyeee dah putih😍

yang penting tiada kesan sampingan.. 100% bebas bahan kimia uolss☺️
skrg tgh promosi!!!
www.wasap.my/601126020713
💕whatsapp
01126020713
01126020713
01126020713
01126020713
#vitaminc #vitcfeedback #putihgebu #eyebaghilang #jerawatkecut
0 0 8 minutes ago

@haniey_beautyline

haniey_beautyline
Rm30 je harga tapi kesan dia memang wow😱😱😱😱
:
anda tak percaya????tak apa kami ada lebih 1000 testimoni berjaya hanya dgn mengamalkan #vitcrosehip ☺️
:
so mcm mana nak tengok sajee atau terusss nak mereput dalam angan2???hehehe awk2 nak cantik kena usaha tau☺️
:
mudah & menjimatkan!
👏🏻 cara nak order tekan link ⬇:
📞 www.wasap.my/601126020713
gerenti cantik!!
:
#vitcrosehip #vitaminc #kulitputih #vitanincrosehipusa #putihgebugebas
0 0 9 minutes ago

@johnnysdinerpv

johnnysdinerpv
0 0 9 minutes ago

@haniey_beautyline

haniey_beautyline
Kebaikan vitamin c rosehip.. dalam 1 capsule mempunyai 1000mg vit c + 1000mg rosehip
🌼100% natural ingredient
🌼 sesuai untuk lelaki/wanita
🌼 mencerahkan kulit
🌼 melicinkan kulit
🌼 memudarkan parut
🌼 memperbaiki kulit jerawat/jeragat
🌼 tingkatkan kualiti kulit yang kusam
🌼 merupakan agen anti penuaan (awet muda)
🌼 hasil boleh nampak kurang dari seminggu
🌼 mencantikkan kulit & masalah resdung
🌼 tumit kaki
dan lain-lain lagi 💞😘
.
.
dlm masa yg sama,kesihatan dalaman juga terjaga,seperti :
🌼 anti penuaan
🌼 antistress
🌼 melawan virus dlm bdn
🌼 menambahkan immune dlm bdn utk wanita mengandung
🌼 merawat luka dalaman dgn cpt
🌼 mengurangkan kolestrol dan tekanan darah tinggi
🌼 merawat masalah resdung
🌼 kurangkan keguguran rambut

1001 kebaikan yg kita dpt bila amalkan vitamincrosehip .. seluruh anggota bdn dpt benefit.. doctor pn recommend utk amalkan vitamin c👍👍 #vitaminc #vitcrosehip #vitamincrosehipusa #putihgebu #vitamincusa #vitaminc1000mg
0 0 11 minutes ago

@haniey_beautyline

haniey_beautyline
Good morning beautiful..❤ pagi ni ada ambil 1 biji vitamin c rosehip dak? kalau belum ambil cepat 😍

rasakan perbezaan kulit dalam tempoh 2 minggu semasa ambil supplement ni.. trust me ! janji korang mesti konsisten dan disiplin kafien okayy😘

#vitamincrosehip #vitcrosehip #putihgebu #vitaminc
0 0 11 minutes ago

@healthy_mate

healthy_mate
เวลา 9-10 โมง เป็นเวลาที่ดีที่สุดของการทานวิตามินซีนะคะ
ทานคู่กับวิตามินตัวอื่นช่วยให้ดูดซึมได้ดีขึ้น เป็นเท่าตัว วิตามินให้ผิวใสขั้นเทพ!! ต้องมีทุกบ้านเพราะร่างกายเราผลิตเองไม่ได้ ทานทุกวัน ผิวใส เสริมภูมิ สุขภาพดี๊ดี ❥วิตามินหน้าใส ❥โดสสูงสุดของออสเตรเลีย ❥อนุภาคไบโอนาโน ซึมซาบลึกทุกอณู รูขุมขน รสชาติเปรี้ยวจากวิตมินซี premuim formula คัดเกรดแท้ๆ สูตรไม่ระคายเคืองกระเพาะ ทานได้ทุกเพศทุกวัน เคี้ยว อม กลืนได้จ้า #วิตามินซี #healthway #ausway #vitaminc #วิตามินหน้าใส
.
🍊ขนาด 150 เม็ด ราคา 1550 บาท
🍊ขนาด 30 เม็ด ราคา 450 บาท
.
📮สินค้าทุกชิ้นรวมค่าจัดส่ง ems 📮
.
⚠️ระวัง‼️ของลอกเลียนแบบ วิตามินนำเข้าไว้ใจร้านเรา @ healthy_mate แอดไลน์มาคุยกันได้นะคะแม่ค้าใจดี👇🏻
-----------------
สั่งซื้อ-สอบถาม
line:ratha-aomm
ig@ healthy_mate
tel.0934599244
👉🏻พิมพ์ @ healthy_mate (มี @ นะคะ) เพื่อติดต่อเรา หรือติดตามโปรโมชั่นดีๆได้เลย

@ healthy_mate #healthy_mate ❌อย่าเห็นแก่ของถูก ถูกและดีไม่ค่อยมีในโลก❌👉🏻#healthy_mate ทางลัดดูสินค้าของร้านเราค่ะ
--------------
0 0 13 minutes ago

@nurminasarail

nurminasarail
💖susu kambing momegojes viralllll💖

ramai yang menghadapi masalah untuk menurunkan berat, tetapi tidak tahu caranya.

macam kawan saya dulu, kurang keyakinan diri sebab masalah ini. tapi lepas cuba produk ini, barulah dia dapat berat yang ideal.

terdapat banyak khasiat dan kebaikannya. sesuai untuk semua golongan, lelaki, ibu hamil, wanita dan kanak-kanak 2 tahun dan ke atas... hanya berperisa strawberry🍓 dan coklat🍫... mengandungi #susukambing, #kurma , #delima, #rasberry, #vitaminc, #blueberry, dan kaya dengan #folic , #asid.

dijamin 100% tidak hamis❗ dijamin tidak rasa loya ❗ dijamin tiada bau susu ❗ bau strawberry dan coklat ❗

berminat? wasap saya
http://www.wasap.my/60187636406/
0 0 16 minutes ago

@dr.purevitaminc

dr.purevitaminc
Kelebihan dr lady❤
✔membesar,menganjal dan menggebukan payudara dan pinggul
✔merampingkan tubuh badan seperti yang diinginkan wanita
✔mengetatkan otot faraj miss v seperti dara
✔ menstabilkan metabolisma wanita
✔ meningkatkan libido wanita
✔mengidealkan badan ✔ mencantikkan rambut
✔membuat anda kembali dara
✔ menghentikan proses penuaan
✔ membantu membekalkan tenaga tambahan
✔ membantu mendapatkan zuriat
✔ merawat masalah keputihan
✔ memperbanyakkan susu ibu
✔ menstabilkan kitaran haid
✔mengatasi masalah senggugut yg teruk
✔ menstabilkan kitaran haid
✔ menurunkan paras kolesterol
✔menurunkan berat badan
✔ membuang toksin,lemak,lendir dan angin yg tidak diperlukan badan
✔ merawat masalah sembelit dan buasir
✔ membuat tubuh lebih cerah dan ringan
✔ merawat kulit kusam
✔ menaikkan seri muka dan awet muda (tegang)
✔kulit kekal halus dan segar seperti 17 tahun.. 0168053092 .
.
.
.
.
.
#drpurevitaterengganu #purevitaterengganu #drpurevita #purevitamurah #beautysecret #shaliciousterengganu #shalicious
#beautysecretshalicious #kekechallenge #ramenchallenge #neelofa #fattzura #fazura #blousemurah #collagenmurah #boosterwhitening #whiteningbooster #vitaminc #kikichallenge #slimewhite #susukambing #kurungmodenmurah #purevita #pinklady #farratiqa #pudingmontox #skinlovers #susumaez #lulurflawless #lemonex.
0 0 17 minutes ago

@dr.purevitaminc

dr.purevitaminc
👄 dr pure vita 'king of vitamin' 👄

kelebihan & kebaikkan
☑ kesan 100sama seperti suntikan vitamin c ☑ membantu masalah kulit
☑ mencerah & memutihkan warna kulit ☑ memudarkan parut kesan jerawat & mengecutkan jerawat resdung & whitehead dan blackhead
☑ menghilangkan jeragat ☑ membantu badan menyerap nutrient dalam makanan
☑ menganjalkan , mengecilkan liang pori
☑ mengecut & menghalang pertumbuhan jerawat
☑ menghilang kerut di wajah ☑ mencegah penuaan & melembabkan kulit ☑ 50x ganda vitamin c
☑ sesuai utk ibu yg menyusu & dapat memberi vitamin kpd bayi
☑ serta mencerahkan kulit bayi yg menyusu bdan
☑ sesuai utk ibu mengandung
☑ menghilangkan kehitaman & bau pada ketiak ☑ menghilangkan kerak pd kaki , tumit dan lain-lain tempat

pm 0168053092 .
.
.
#drpurevitaterengganu #purevitaterengganu #drpurevita #purevitamurah #beautysecret #shalicious
#beautysecretshalicious #kekechallenge #ramenchallenge #neelofa #fattzura #fazura #blousemurah #collagenmurah #boosterwhitening #whiteningbooster #vitaminc #ubatputih #kikichallenge #slimewhite #susukambing #kurungmodenmurah #purevita #pinklady #farratiqa #pudingmontox #skinlovers #susumaez #lulurflawless #lemonex.
0 0 17 minutes ago

@natalina.shp

natalina.shp
Lutein vision blackmores merupakan suplemen kesehatan mata dengan nutrisi lutein dan selenium yang dapat mendukung fungsi mata sehat dengan melindungi mata dari perubahan makula (bagian tengah retina mata) sebagai sentral penglihatan. seperti kemampuan membaca, mengenali wajah, melihat secara detil, dll.
spesifikasi: suplemen merek blackmores isi 60 kaps

keunggulan: ekstrak tagetes erecta (marigold) 80mg. setara dengan bunga kering yang mengandung ester lutein 6mg berfungsi menyaring cahaya biru yaitu energi tinggi yang dapat merusak makula yang diinduksi (dirangsang) cahaya sehingga dapat menjaga dan melindungi terhadap perubahan makula serta dapat meningkatkan kepadatan pigmen makula pelindung retina mata. selenomethionine (selenium 26ug) 64,5ug berfungsi sebagai antioksidan untuk mata
kegunaan: melindungi kerusakan makula karena radikal bebas. sebagai vitamin mata
petunjuk penyajian: dewasa : 1 kapsul/hari saat makan atau sesuai anjuran dokter. anak-anak < 12 tahun : sesuai anjuran dokter. kemasan : botol berisi 60 kapsul.
peringatan: produk ini mengandung selenium yang dapat menjadi racun dalam tubuh bila konsumsi dosis tinggi. anjuran dosis maximal harian selenium untuk orang dewasa adalah 150ug.
exp.date : oktober 2019
pom si 164 307 161

#blackmores #vitamin #suplemen #vitaminc #flu #pilek #antioksidan #bioflavonoid #kolagen
0 0 17 minutes ago

@dr.purevitaminc

dr.purevitaminc
👄 dr pure vita 'king of vitamin' 👄

kelebihan & kebaikkan
☑ kesan 100sama seperti suntikan vitamin c ☑ membantu masalah kulit
☑ mencerah & memutihkan warna kulit ☑ memudarkan parut kesan jerawat & mengecutkan jerawat resdung & whitehead dan blackhead
☑ menghilangkan jeragat ☑ membantu badan menyerap nutrient dalam makanan
☑ menganjalkan , mengecilkan liang pori
☑ mengecut & menghalang pertumbuhan jerawat
☑ menghilang kerut di wajah ☑ mencegah penuaan & melembabkan kulit ☑ 50x ganda vitamin c
☑ sesuai utk ibu yg menyusu & dapat memberi vitamin kpd bayi
☑ serta mencerahkan kulit bayi yg menyusu bdan
☑ sesuai utk ibu mengandung
☑ menghilangkan kehitaman & bau pada ketiak ☑ menghilangkan kerak pd kaki , tumit dan lain-lain tempat

pm 0168053092 .
.
.
#drpurevitaterengganu #purevitaterengganu #drpurevita #purevitamurah #beautysecret #shalicious
#beautysecretshalicious #kekechallenge #ramenchallenge #neelofa #fattzura #fazura #blousemurah #collagenmurah #boosterwhitening #whiteningbooster #vitaminc #ubatputih #kikichallenge #slimewhite #susukambing #kurungmodenmurah #purevita #pinklady #farratiqa #pudingmontox #skinlovers #susumaez #lulurflawless #lemonex.
0 0 17 minutes ago

@skkm_wawairfan.anis

skkm_wawairfan.anis
.
promo skkm now
promo raya haji🌹🌹🌹
.
kelebihan skkm🍼🐐
🍼mencerahkan kulit
🐐melembapkan dan melembutkan kulit
🍼membuat kulit menjadi lebih anjal
🐐sesuai untuk kulit kering ,berminyak & sensitif
🍼dapat membantu menghilangkan sel-sel kulit mati
🐐merawat penyakit gastrik
🍼dapat membantu masalah sengugut ketika datang bulan
🐐membantu dalam pembentukkan tulang & gigi
🍼kaya dengan protein
🐐memulihkan tenaga
🍼baik untuk kesihatan
🐐sesuai untuk ibu hamil
🍼sesuai untuk seisi keluarga
-
-
harga asal rm55
promo hanya rm52 exc pos
-
-
cara membeli ?
==========================
whatsapp ➡ 0193628057
whatsapp ➡ 0193628057
whatsapp ➡ 0193628057 atau klik link biru ni ⤵️
.
.
www.wasap.my/60193628057/nak+order+skkm
www.wasap.my/60193628057/nak+order+skkm
www.wasap.my/60193628057/nak+order+skkm
==========================
.
.
.
#susukambingkurmamadu #skkm #susukambing #skkmwawairfan #susukambingkurmamaduvanilla #skkmoriginal #organik #luluskkm #cerahseluruhbadan #susukambingtakhamis #sihatseluruhbadan #makanansunnah #kuatkangigidantulang #sihatdalaman #jerawatkurang #jeragatkurang #masalahkulitkusam #vitaminc #putih #susukambinghq #putihmulus #putihgebu
#wawairfanresources #wawairfanhq #codkotabharu #trustedseller #susukambinglovers
0 1 18 minutes ago

@dr.purevitaminc

dr.purevitaminc
👄 dr pure vita 'king of vitamin' 👄

kelebihan & kebaikkan
☑ kesan 100sama seperti suntikan vitamin c ☑ membantu masalah kulit
☑ mencerah & memutihkan warna kulit ☑ memudarkan parut kesan jerawat & mengecutkan jerawat resdung & whitehead dan blackhead
☑ menghilangkan jeragat ☑ membantu badan menyerap nutrient dalam makanan
☑ menganjalkan , mengecilkan liang pori
☑ mengecut & menghalang pertumbuhan jerawat
☑ menghilang kerut di wajah ☑ mencegah penuaan & melembabkan kulit ☑ 50x ganda vitamin c
☑ sesuai utk ibu yg menyusu & dapat memberi vitamin kpd bayi
☑ serta mencerahkan kulit bayi yg menyusu bdan
☑ sesuai utk ibu mengandung
☑ menghilangkan kehitaman & bau pada ketiak ☑ menghilangkan kerak pd kaki , tumit dan lain-lain tempat

pm 0168053092 .
.
.
#drpurevitaterengganu #purevitaterengganu #drpurevita #purevitamurah #beautysecret #shalicious
#beautysecretshalicious #kekechallenge #ramenchallenge #neelofa #fattzura #fazura #blousemurah #collagenmurah #boosterwhitening #whiteningbooster #vitaminc #ubatputih #kikichallenge #slimewhite #susukambing #kurungmodenmurah #purevita #pinklady #farratiqa #pudingmontox #skinlovers #susumaez #lulurflawless #lemonex.
0 0 18 minutes ago