Loading...
omeyzshop

@omeyzshop

omeyzshop
5 minutes ago
omeyzshop Kulit lepas makan sebiji sehari vitamin e ni memang moist, lembut, cerah & halus je rasa. tu belum lepas buat masker lagi! dia punya effect, pergh! tak terluah dek kata-kata. terus rasa macam baru lepas buat facial kat spa, haa camtu sekali😂 . . buat anda yang masih belum kenal dengan vitamin e shaklee ni, ni antara manfaat vita-e complex shaklee: -mengurangkan parut dan masalah jerawat -mengawal masalah kulit berminyak -membantu mengurangkan eyebag -mengatasi masalah whiteheads & blackheads -menggalakkan kulit & rambut menjadi sihat -menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas -mengatasi masalah jeragat -sangat bagus dibuat sebagai masker -melambatkan proses penuaan . . boleh whatsapp/sms 013-4919525 . . . #setkulitcantik #kulitcantik #kulitglowing #shakleemurah #sayajualshaklee #vitaminc #vitamine #sihatdancantik
0 1
lip_lady_clementine

@lip_lady_clementine

Angie Byers
11 minutes ago
lip_lady_clementine Who needs a gloss #refill? 💋💋💋 i have every #gloss available! drop me your email....shipping is on me! #sheabutter #vitamine #lipglosspoppin #lipgloss #clementinecosmetics #lipladyclementine #glossy
0 1
supershaklee_a

@supershaklee_a

Shakleebyakma 💕
19 minutes ago
supershaklee_a Assalammualaikum esp shaklee in the house 💕 dalam banyak2 item shaklee yang esp ni akma memang tak boleh tinggal 😍 kalau tinggal sehari ada je nnti rase macam tak lengkap. macam ada yang tertinggal, so akma akan pastikan setiap pagi benda pertama yang akma cari mesti esp 💕 . antara manfaat esp shaklee yang akma boleh kongsikan : . . ✔️ cerahkan kulit ✔️ hitamkan rambut ✔️ lebatkan rambut ✔️ pudarkan parut ✔️ kurangkan jerawat ✔️ beri tenaga ✔️ kawal nafsu makan ✔️ banyakan susu ✔️ kuatkan rahim ✔️ naikkan muscle (bagi yang nak sado tips special dari akma) ✔️ kuruskan badan dengan selamat n jaya nya . . bestnya lagi esp bukan untuk consume je tapi boleh buat masker lagi dan tahan 2 bulan secanister rugi kalau lepaskan . macam mane nak buat masker ya ? special consultant untuk customer akma sahaja. . . akma whatsapp ▶️ 01123780862 . . sid shaklee yang s.a.h ❤️ #shakleeakma #vitaminc #vitamincorganik #vitamine #jerawat #jerawat #parut #parutjerawat #beauty #sayajualshaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #espshaklee #espmurah #esp
0 2
beauty.byakma

@beauty.byakma

Kedai Vitamin Shaklee Akma
20 minutes ago
beauty.byakma Assalammualaikum esp shaklee in the house 💕 dalam banyak2 item shaklee yang esp ni akma memang tak boleh tinggal 😍 kalau tinggal sehari ada je nnti rase macam tak lengkap. macam ada yang tertinggal, so akma akan pastikan setiap pagi benda pertama yang akma cari mesti esp 💕 . antara manfaat esp shaklee yang akma boleh kongsikan : . . ✔️ cerahkan kulit ✔️ hitamkan rambut ✔️ lebatkan rambut ✔️ pudarkan parut ✔️ kurangkan jerawat ✔️ beri tenaga ✔️ kawal nafsu makan ✔️ banyakan susu ✔️ kuatkan rahim ✔️ naikkan muscle (bagi yang nak sado tips special dari akma) ✔️ kuruskan badan dengan selamat n jaya nya . . bestnya lagi esp bukan untuk consume je tapi boleh buat masker lagi dan tahan 2 bulan secanister rugi kalau lepaskan . macam mane nak buat masker ya ? special consultant untuk customer akma sahaja. . . akma whatsapp ▶️ 01123780862 . . sid shaklee yang s.a.h ❤️ #shakleeakma #vitaminc #vitamincorganik #vitamine #jerawat #jerawat #parut #parutjerawat #beauty #sayajualshaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #espshaklee #espmurah #esp
0 4
marshitahabubakar

@marshitahabubakar

SIJI GLOW FOUNDATION
22 minutes ago
marshitahabubakar Alhamdulillah... siji glow selamat mendarat kepada salah seorang agent kami... . jom meroket dengan siji glow jommmmmmssssss. . berminat dengan siji glow ? nk jadi sebahagian dari team kami ? dropshipper ? agent ? wasap kakak citah 016-6842601 😉😉😉 . #sijiglow #sijiglowfoundation #sijiglowantiagingserum #sijiglowserum #serumvitaminc #vitaminc #vitamine #collagen #dropshipperwanted #agentwanted
0 1
lipstick_n_champagne_by_marni

@lipstick_n_champagne_by_marni

LipSense And SeneGence 💋🦋🍾
22 minutes ago
lipstick_n_champagne_by_marni Great business part-time business opportunity. great side job, for stay at home mom's, volunteers...! anyone seeking a fun, encouraging job message me to find out more or sign up with my distributor #328420 to get started!
1 15
siji_glow_hq

@siji_glow_hq

SIJI GLOW HQ
22 minutes ago
siji_glow_hq Alhamdulillah... siji glow selamat mendarat kepada salah seorang agent kami... . jom meroket dengan siji glow jommmmmmssssss. . berminat dengan siji glow ? nk jadi sebahagian dari team kami ? dropshipper ? agent ? wasap kakak citah 016-6842601 😉😉😉 . #sijiglow #sijiglowfoundation #sijiglowantiagingserum #sijiglowserum #serumvitaminc #vitaminc #vitamine #collagen #dropshipperwanted #agentwanted
0 4
azmiolshop26

@azmiolshop26

Azmiolshop26
25 minutes ago
azmiolshop26 Assalamualaikum dear..sudah tau manfaat dari vitamin e (oles wajah) ini kan? kuy diorder.. agar lebih maximal perawatan! sebentar lagi lebaran..ayo bebaskan wajahmu dari banyak problem wajah! bisa diaplikasikan dengan cream doktermu ya dears, 100% alami dari soya bean oil n aloe vera. 👏😘 kuy ah diorder 5c8eec3e . . #likeforfollow #like4like #skincareaman #vit #vitamine #organic #olshopid #olshopjkt #jualansis #ramadhan2017 #berkahramdhan
0 16
shaklee_wellnessbydayana

@shaklee_wellnessbydayana

beauty by dayana
25 minutes ago
shaklee_wellnessbydayana Vitamin c & vitamin e paling gojes . . yana pengguna vitamin c dan vitamin e nk tau.. dan apa yang dapat adalah kulit semakin cerah, parut jerawat pudar, jerawat tak naik dah.. nak yana terangkan secara ringkas tak apa khasiay dua vitamin gojes ni😊 . . vitamin c shaklee sustained release. . 🌸merangsang pembentukan kolagen 🌸menguatkan imun badan 🌸membantu mengekalkan kulit yang awet muda 🌸membantu penghasilan kolagen 🌸mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam dan selsema 🌸tona kulit lebih sekata 🌸kulit lebih anjal dan berseri-seri 🌸mencerahkan kulit secara semula jadi 🌸mengurangkan pertumbuhan jerawat 🌸mengelakkan katarak 🌸mengawal masalah kulit berminyak 🌸mengecilkan pori muka 🌸membantu melindungi badan dari radikal bebas . vitamin e . 🔥mengandungi anti-oksidan yang tinggi dan juga untuk awet muda 🔥kulit lebih tegang dan mengurangkan kesan penuaan 🔥mengurangkan parut jerawat dan jeragat 🔥mengurangkan kesan strectmark 🔥menyembuhkan luka atau ksan lecur dengan lebih cepat 🔥kulit dan rambut sihat, menjadi lebih cantik dan lebat 🔥mengatasi kulit kering dengan melembapkan kulit serta kulit mengelupas . jika masih mencari atau dah jatuh cinta boleh mesej yana 017 6299037 untuk pertanyaan lanjut tau.. dayana 017 6299037 #shakleekerteh #shakleekemaman #vitaminc #vitamine #shaklee #shakleepaka #shakleekemasik #cantik #kulitmengelupas #kulitlembut #murah #jerawatpasir #jerawatbatu #shakleeuitm #shakleepoliteknik #shakleedungun #pengedarshakleekerteh
0 1
v_sheepplacenta_official

@v_sheepplacenta_official

รกแกะวี โดสเข้มข้นที่สุดในตลาด
26 minutes ago
v_sheepplacenta_official จะผู้ชาย สไตล์ไหน ก็ผิวดูดีกว่าใครๆได้ ด้วย...💖 v̥ s̥h̥e̥e̥p̥ p̥l̥ḁc̥e̥n̥t̥ḁ 6̥0̥0̥0̥0̥ m̥g̥ 💖 รกแกะ (sheep placenta) เป็นอาหารเสริมที่มีผู้ที่ต้องการให้ผิวดูเด็ก อ่อนกว่าวัย เต่งตึง ไร้ริ้วรอย เลือกทานมากที่สุด เนื่องจาก sheep placenta เป็นอาหารเสริมต้านอนุมูลอิสระได้ดีมาก มีsod และ กรดอะมิโน ที่คล้ายกับในเซลล์ร่างกายของมนุษย์มาก ซึ่งผลลัพธ์ที่ได้จึงน่าพอใจ 😍😍 ผลที่เห็นได้ชัดคือ เรื่องริ้วรอย ความตึงกระชับของใบหน้า แม้กระทั่ง ฝ้า กระ และจุดด่างดำ ซึ่งรกแกะวี นั้นเป็นรูปแบบ ซอฟเจลดูดซึมเข้าสู่ร่างกายได้ง่ายกว่ารูปแบบเม็ดหรือแคปซูล 💊💊 1 กระปุก มี 30 เม็ด ราคา 890฿ ส่งฟรีทั่วไทย 🆓🆓 ติดต่อสอบถาม หรือ สนใจเป็นตัวแทน👇🏻 📱line: @v_health ([email protected]) fb: https://m.facebook.com/vsheepplacenta60000mg/ i🇦🇺🇦🇺made in australia🇦🇺🇦🇺 #vsheepplacenta60000mg #vitamina #vitaminc #vitamine #ascobicacid #lecithin #perfect #natural #sod #egf #australia #ausway #healthessence #healthway #placenta #sheepplacenta #skin #sod #babyface #young #instabeauty #review #musthave #รกแกะ #รกแกะวี #หน้าเด็ก #guy #beauty #smart #bestseller
0 8
monika_stehr

@monika_stehr

Monika Stehr
29 minutes ago
monika_stehr Guten morgen...wünsche euch einen superschönen tag, habt einfach spaß. www.monika-stehr.info monika.stehr@aol.de
1 208
lipstick_n_champagne_by_marni

@lipstick_n_champagne_by_marni

LipSense And SeneGence 💋🦋🍾
29 minutes ago
lipstick_n_champagne_by_marni I'm looking to train 5 girls to add to my team. must be self starters, driven and motivated to earn $1000-$5000 monthly in the next 3-6 months. i'm looking for people who motivated by money and excited to be mentored. i will work with hands on with these additions in assigning them to build their business and achieve success very quickly. message me with questions! please tag anyone who you feel is a good fit! thanks!
1 10
yumearth.bio

@yumearth.bio

YumEarth.bio
33 minutes ago
yumearth.bio Guten morgen ☺ nach diesem leckeren frühstück geht es gleich an den #see schwimmen. 💦 wie verbringt ihr den schönen tag?
1 17
shaklee.kurus.cantik

@shaklee.kurus.cantik

KURUS🌸JERAWAT🌸VIVIX
1 hour ago
shaklee.kurus.cantik Belek-belek pic lama jumpa yang tudung oren belang merah tu 🙊. saje buat comparison dan hasilnya nampak perbezaan kulit kak nani.. yang before tu kulit agak kusamkan? 😄 yang after minggu lepas amik. macam ada cahaya nur lebih sikit 🙄.. akak tepek bedak dengan lipstick je pun.. pada yang keluar tak suka makeup macam kak nani meh akak share apa akak amik.. 🌸 vitamin c 🌸 vitalea 🌸 collagen 🌸 esp vita e nanti baru nak beli.. oh ye cleanser akak guna cleansing deep foam by nutriwhite sebab dia cuci sampai ke dalam bagi bersih tak tinggal pape kotoran.. nak akak consult bagi yang ada masalah kulit boleh contact kak nani.. whatsapp nom ni 👇🏼👇🏼 . 012-7485657 hanani
1 5