Loading...
Search result for #vscofood

@twolittlemouth

twolittlemouth
|• gojima •| delicious rice burger with deep fried chicken and fries with nori. calories? no worries ๐Ÿ˜‰ โ—ฝ๏ธโ—ฝ๏ธโ–ซ๏ธโ–ซ๏ธโ–ซ๏ธโ–ซ๏ธโ–ซ๏ธโ–ซ๏ธโ–ซ๏ธโ–ซ๏ธโ—ฝ๏ธโ—ฝ๏ธ
๐Ÿ”ธ
#twolittlemouth ๐Ÿ‘ซ
1 1 in a minute

@xxsnszxx

xxsnszxx
Ulam selom, sambal belacan & sup ayam (java waterdropwort, spicy malaysian chili condiment & chicken soup)
.

perangai sis kalo musim hujan ni tekak mesti nak makan sup panas.. semalam menu simple je.. sis masak sup ayam panas.. normally sis kalo masak sup mesti kena ada sambal belacan atau sambal kicap ๐Ÿ˜‹ ulam ni ayah sis tanam.. sis petik kat pasu je.. segar bugar ๐ŸŒฑ๐Ÿ˜
.

setiap kali sis masak sup dan buat sambal belacan mesti teringat dekat arwah wan sis.. citarasa arwah wan dgn sis sama.. suka makan sup dengan sambal belacan.. suka makan pucuk ubi ๐Ÿ€
.

arwah wan sis tang buat sambal belacan mmg power.. bak kata arwah wan tak podeh tak sodap ๐Ÿ˜‚ selalu kami makan berdua.. arwah selalu tgglkan sis bahagian ekor ikan merah & btg pucuk ubi yang lembut tu.. sebab arwah tahu sis punya fav ๐Ÿ’—
.
.
.
.

#malaysianfood #asianfood #delicious #yummy #food #foodie #foodstagram #foodporn #foodshot #foodcoma #foodgasm #foodpost #foodlover #foodpic #lfl #likelike #likeforfollow #likeforlikes #like4likes #like4follow #likeit #instafood #igfood #vscofood #foodphotography #mobilephotography #picoftheday #photooftheday #foodjournal #myfood
0 236 4 hours ago

@xxsnszxx

xxsnszxx
Kari ayam (chicken curry) ๐Ÿ˜‹
.

sepanjang sis hidup, ini kali pertama sis try masak kari ayam, selama ni sis tahu mencekik je ๐Ÿ˜ siap save notes sebab takut lupa ๐Ÿ˜‚ last pic video kari ayam tgh mengelegak sambil ditemani bunyi deraian air hujan (sis masak dekat wet kitchen, wet kitchen mmg open so mmg dgr la bunyi hujan tu) ๐Ÿ™
.
.
.
.

#malaysianfood #asianfood #delicious #yummy #food #foodie #foodstagram #foodporn #foodshot #foodcoma #foodgasm #foodpost #foodlover #foodpic #lfl #likelike #likeforfollow #likeforlikes #like4likes #like4follow #likeit #instafood #igfood #vscofood #foodphotography #mobilephotography #picoftheday #photooftheday #foodjournal #myfood
1 218 3 hours ago

@ayakaxm

ayakaxm
*
*
rainy
*
*
*
ใ—ใฐใ‚‰ใ้›จ็ถšใใ€‚
*
*
้ซชใŒไผธใณใฆๆฅใŸใฎใงใใ‚ใใ‚็พŽๅฎนๅฎค่กŒใ‹ใชใใ‚ƒโจโƒ๏ธŽ
ใ„ใคใ‚‚้€šใ‚Šใ€ๅˆ‡ใ‚‹ใ‹่ฟทใ†โœ‚๏ธŽโœ‚๏ธŽ
*
*
#coffee *l
1 5 in a minute

@butcherssonva

butcherssonva
Fish and chips! is our feature app tonight! tempura halibut, shaved idaho potato, roasted garlic and dill aioli, lemon cured radish and chives!
1 3 11 minutes ago

@rare_cooking

rare_cooking
0 2 1 minute ago

@tremonttaphouse

tremonttaphouse
Come watch the cleveland browns bring home their first w tomorrow night out on your favorite patio! ๐Ÿคž๐Ÿ˜… game time is at 8:20pm!
1 5 2 minutes ago

@stacheofgoods

stacheofgoods
Buzzin’ through the night with some cool people at the @bumble bff @bumble @newyorkster slumber party at the @theplazahotel ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ
1 24 3 minutes ago

@zhizichai_y12.07

zhizichai_y12.07
.
.
goodmorningโ˜๏ธ
.
.
.
.
#vscocam#vscofood#foodpics#breakfast#food#instafood#yummy#goodmorning#morning#bread#coffee#ๆœใ”ใฏใ‚“#ๆœ้ฃŸ#ใŠใฏใ‚ˆใ†#ใƒ‘ใƒณ#ใ‚ณใƒผใƒ’ใƒผ#ๅฅฝ้ฃŸ#ๅฅฝๅƒ#ๆ—ฉๅฎ‰#ๆ—ฉ้ค#้บตๅŒ…#ๅ’–ๅ•ก#์•„์นจ#๋ง›์žˆ๋Š”#์•ˆ๋…•#๋นต#์ปคํ”ผ
0 12 2 minutes ago

@gayatrigger

gayatrigger
Ok, this is a godsend. [[@bigpoppas_syd to celebrate my birth]]
2 7 12 minutes ago

@priscillalalas

priscillalalas
I’m like literally posting this 3 minutes before a meeting #bringmeback
1 45 4 hours ago

@xxsnszxx

xxsnszxx
Lempeng (malay pancake) ๐Ÿ˜‹
.

hujan-hujan ni pekena lempeng dengan lebihan kuah asam pedas pun sodap ๐Ÿ˜Š kalini sis buat lempeng dengan cara resepi kak @rosehayatie_
.

resepi asal dari kak @rosehayatie_ minta halalkan ye resepi lempeng ni ๐Ÿ˜˜ resepi asal kat last pic (swipe to the left) yang mana suka tgk gmbr makanan, nak resepi atau nak belajar memasak boleh follow ig kak @rosehayatie_ ni.. sis lama dah follow kak @rosehayatie_ banyak manfaat dan ilmu masakan yg blh kita belajar ๐Ÿ’—
.
.
.
.

#malaysianfood #asianfood #delicious #yummy #food #foodie #foodstagram #foodporn #foodshot #foodcoma #foodgasm #foodpost #foodlover #foodpic #lfl #likelike #likeforfollow #likeforlikes #like4likes #like4follow #likeit #instafood #igfood #vscofood #foodphotography #mobilephotography #picoftheday #photooftheday #foodjournal #myfood
0 219 2 hours ago

@xiangziottawa

xiangziottawa
0 6 5 minutes ago

@caolina_tavola

caolina_tavola
๐Ÿš๐Ÿด
.
\โ˜ป/ ๆฟ่•Ž้บฆ ้ฆ™ใ‚Šๅฎถ
๐“ˆ“๐“ˆ“๐“ˆ“๐“ˆ“๐“ˆ“๐“ˆ“๐“ˆ“๐“ˆ“๐“ˆ“๐“ˆ“๐“ˆ“๐“ˆ“๐“ˆ“๐“ˆ“๐“ˆ“๐“ˆ“๐“ˆ“๐“ˆ“
.
ใŠ่•Ž้บฆใŒ้ฃŸในใŸใใชใฃใฆ
ไน…ใ—ใถใ‚Šใซ้ฆ™ใ‚Šๅฎถใ•ใ‚“ใงใƒฉใƒณใƒโ™ช
.
ใƒฉใƒณใƒใฏใ‹ใ‚„ใใ”้ฃฏใŒใคใ„ใฆใใ‚‹ใฎใง
ๅคฉใทใ‚‰ใฏๆˆ‘ๆ…ขใ—ใฆใ‚ทใƒณใƒ—ใƒซใช่•Ž้บฆๅˆ‡ใ‚Šใ‚’โ™ก
.
ใ‹ใ‚„ใใ”้ฃฏใ€ๅฐ‘ใชใ‚ใซใ—ใฆใ‚‚ใ‚‰ใฃใŸใฎใซ
ใŠใ‹ใ‚ใ‚Šใ—ใฆใ—ใพใ„ใพใ—ใŸ๏ผ็ฌ‘
.
โœŽ๊”›memo_____
ๅบƒๅณถๅธ‚ไธญๅŒบๅคงๆ‰‹็”บ2-7-27
โŒš๏ธŽ11:00-16:00
closedโšๆฐดๆ›œ
#้ฆ™ใ‚Šๅฎถ #hiroshimacafe
1 8 6 minutes ago

@rozas.gourmet

rozas.gourmet
Can’t go wrong with a toastie! especially one with our dairy free pesto. ๐Ÿ’š thank you @chellessoulfoods for sharing these tasty sandwiches!
2 20 7 minutes ago

@hungryvoyager

hungryvoyager
0 17 7 minutes ago