Loading...
Search result for #widwidbyasmidawahab

@breastbootycream

breastbootycream
Jom grab this special offer
valid for malaysia only 😍
.
buy 1 free 1
for rm 120 u will get 2box of widwid youth serum 👏👏👏
.
belum termasuk postage
.
wow...terbaik dari ladang tau
.
what's app " widwid " ke +60142680788
4 33 October 2017

@breastbootycream

breastbootycream
Apa yang best sangat tentang diamonddoll foundation
===================== 👩🏻 menutup cela-cela dikulit wajah seperti pigmentasi, tompok putih, warna kulit tidak sekata, parut, lingkaran hitam sekeliling mata tanpa menyumbatkan pori atau merosakkan kulit wajah. 👩🏻 bertindak merawat kesan jerawat, memudarkan jeragat, mengatasi kulit kusam. 👩🏻 mengekalkan keremajaan kulit muka dan seterusnya melambatkan masalah penuaan. 👩🏻 bertindak sebagai pelindung uv bagi menghasilkan kulit yang sihat (spf 50+++). 👩🏻 mencerahkan kulit, menjadikan kulit lebih berseri dalam masa 2- 5 minit hanya dengan sedikit sapuan. 👩🏻 tidak nampak seperti bedak tebal di muka, natural look & nampak kulit fresh pinkish-pinkish. 👩🏻 sebagai bedak asas dan concealer serta boleh dijadikan sebagai solekan asas untuk wajah dengan begitu mudah dan pantas. 👩🏻 berasaskan mineral & menggunakan minyak yang berkualiti seperti grapeseed dan almond oil serta bahan tumbuhan. 👩🏻 mudah dicuci dan ditanggalkan serta mesra solat💯suci dan halal! ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
hanya 1 kod warna asas sesuai untuk semua jenis kulit
warna dicipta khas untuk semua orang dan bahan tekstur ringan dikulit wajah.
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• dapatkan harga pengenalan untuk pembelian pertama kali & dapatkan khidmat konsultansi dengan team kami.
.
apalagi cepat hubungi saya terus jer whatsapp tau.. .
whatsapp 'dd' ke 0142680788

whatsapp 'dd' ke 0142680788
7 43 September 2017

@breastbootycream

breastbootycream
Bila mama pakai serum sebelum tidur
budak kecik ni selalu menyibuk
nak ikut pakai serum. 😊
nasib baik serum mama #widwidyouthserum ni 100% tanpa merkuri dan tanpa kimia bahaya
so budak atau baby pon boleh guna
.
#myroutinebeforesleep #serumorganik #organicserum #widwidbeautycareoriginal #widwidyouthserumkl #widwidyouthserumindonesia #asmida #asmidawahab #widwidbyasmidawahab #terapiinstagram #ajimaura #akademiinsta #like4like #handsomeboy #hilangkanjerawat #hilangkanparut #atasibreakouts
7 38 August 2017

@breastbootycream

breastbootycream
Nak kulit cantik??
makan minum juga harus dijaga ..okeh 😉
✔️minum sekurang nya 7 gelas air kosong satu hari
✔️lagi bagus minum sehingga 2l satu hari
.
barulah kulit moist je...
.
jika anda alami masalah kulit,boleh what's app kak silvi di
+60142680788
.
dapatkan free consultation okeh 👏
.
#tipskecantikan #tipscantik #widwidyouthserum #widwidserumkl #widwidserumindonesia #agenwidwidindonesia #widwidtestimoni #seagames #seagame2017 #serummuka #merawatbreakouts #merawatkulit #koskinspecialist #pakarkulit #dokterkulit #skindocter #terapilaser #azanis #dyxy #pinggantakretaknasitakdingin #ajimaura #terapiinstagram #asmidawahab #asmidapakai #widwidbeautycareoriginal #widwidbyasmidawahab #widwidpromosimerdeka
3 29 August 2017

@breastbootycream

breastbootycream
15 51 July 2017

@breastbootycream

breastbootycream
Miracle of the serum
💟widwid youth serum💟
widwid youth serum
---------------------------------------
100% bahan semulajadi
kenapa mesti widwid????
.
serum organik yang boleh membantu mengatasi
👉jerawat
👉jeragat
👉memudarkan parut
👉menghilangkan garisan halus
👉melembutkan kulit
👉kulit cerah
👉merawat eyebag
👉mengecilkan liang pori
.
dm/wa +60142680788
.
ready stock juga di indonesia
pengiriman dari pekanbaru
cepat2 ya...stock sudah tidak banyak. 👏👏👏
.
#serum #serums #kulitcantik #melicinkankulit #jerawat #hilangkanflekhitam #parut #eyebag #darkcircle #kecutkanjerawat #menghilangkanjerawat #menghilangkangarisanhalus #terlajaklaris #terapiinstagram #mallska #hilangkanbintikhitam #asmidawahab #asmidapakai #acneserum #scarserum #nochemicalserum #asmidawahabwidwid #widwidbyasmidawahab #beruntusan
14 42 June 2017

@naqbynaq

naqbynaq
Halooo... buat apa tu?
dah lunch??? lunch apa arini??? :
:
meh kak nunu nk share pasal tips penjagaan kulit muka secara semulajadi.
1. sedia kan yogurt asli
2. kunyit hidup (di kisar)
3. campur kan kedua2 nya
4. sapu ke seluruh muka & leher
5. biar kan kering (30 min - 1 jam)
6. bilas & lap :
:

emm... susah jugak kan nak cantik? melibatkan masa, kalau pagi2 x sempat buat tu 😕😕😕 mana kelam kelibut dgn anak lagi kan...
:
nak cantik cara mudah??? jom la guna widwid youth serum 👍🏻👍🏻👍🏻 senang, mudah dan berkesan...
:
:

whatsapp kak nunu sekarang ke .
📲📲012-2000613
📲📲012-2000613
📲📲012-2000613
:
:

kak nunu akan share manfaat serum ajaib ni ngan uolls....❤️❤️❤️
:
:
love,
kak nunu
#stokistwidwid :
:
#widwid #widwidyouthserum #widwidhq #widwidcod #serum #serumorganic #serumselamat #serumkkm #nochemicalserum #merawatjerawat #asmidawahab #asmida #asmidawahabwidwid #widwidbyasmidawahab #serumsemulajadi #jeragat #menghilangkanparut #acne #acnescar #scartreatment #terapiinstagram #igsokongan #terlajaklaris #mencerahkankulit #eyebag #whiteheads #blackheads
0 26 April 2017

@naqbynaq

naqbynaq
Kenapa mesti widwid??
widwid youth serum
--------------------------------------
✿produk serum premium daripada bahan terpilih
✿produk halal & selamat digunakan
✿tiada kesan sampingan
✿tiada pengelupasan / penipisan kulit
✿tiada bahan kimia berbahaya
✿diluluskan kkm
✿produk bertaraf gmp
✿ hasil dari kajian sains yang sungguh ajaib!
.
whatsapp "widwid" ke 012-2000613
.
#widwid #widwidyouthserum #widwidhq #widwidcod #serum #serumorganic #serumselamat #serumkkm #nochemicalserum #merawatjerawat #asmidawahab #asmida #asmidawahabwidwid #widwidbyasmidawahab #serumsemulajadi #jeragat #menghilangkanparut #acne #acnescar #scartreatment #terapiinstagram #igsokongan #terlajaklaris #mencerahkankulit #eyebag #whiteheads #blackheads
0 37 April 2017

@breastbootycream

breastbootycream
Miracle of the serum
💟widwid youth serum💟
widwid youth serum
---------------------------------------
100% bahan semulajadi
kenapa mesti widwid????
.
serum organik yang boleh membantu mengatasi
👉jerawat
👉jeragat
👉memudarkan parut
👉menghilangkan garisan halus
👉melembutkan kulit
👉kulit cerah
👉merawat eyebag
👉mengecilkan liang pori
.
dm/wa 014.268.0788
.
#serum #serums #kulitcantik #melicinkankulit #jerawat #hilangkanflekhitam #parut #eyebag #darkcircle #kecutkanjerawat #menghilangkanjerawat #menghilangkangarisanhalus #terlajaklaris #terapiinstagram #7harimencintaiku #hilangkanbintikhitam #asmidawahab #asmidapakai #acneserum #scarserum #nochemicalserum #asmidawahabwidwid #widwidbyasmidawahab
0 19 March 2017

@breastbootycream

breastbootycream
Miracle of the serum
💟widwid youth serum💟
widwid youth serum
---------------------------------------
100% bahan semulajadi
kenapa mesti widwid????
.
serum organik yang boleh membantu mengatasi
👉jerawat
👉jeragat
👉memudarkan parut
👉menghilangkan garisan halus
👉melembutkan kulit
👉kulit cerah
👉merawat eyebag
👉mengecilkan liang pori
.
dm/wa +60142680788
.
#serum #serums #kulitcantik #melicinkankulit #jerawat #mukabpopeng #parut #eyebag #darkcircle #kecutkanjerawat #menghilangkanjerawat #menghilangkangarisanhalus #terlajaklaris #terapiinstagram #beruntusan #hilangkanbintikhitam #asmidawahab #asmidapakai #acneserum #scarserum #nochemicalserum #asmidawahabwidwid #widwidbyasmidawahab
9 18 March 2017

@naqbynaq

naqbynaq
Kenapa mesti widwid??
widwid youth serum
--------------------------------------
✿produk serum premium daripada bahan terpilih
✿produk halal & selamat digunakan
✿tiada kesan sampingan
✿tiada pengelupasan / penipisan kulit
✿tiada bahan kimia berbahaya
✿diluluskan kkm
✿produk bertaraf gmp
✿ hasil dari kajian sains yang sungguh ajaib!
.
whatsapp "widwid" ke 012-2000613
.
#widwid #widwidyouthserum #widwidhq #widwidcod #serum #serumorganic #serumselamat #serumkkm #nochemicalserum #merawatjerawat #asmidawahab #asmida #asmidawahabwidwid #widwidbyasmidawahab #serumsemulajadi #jeragat #menghilangkanparut #acne #acnescar #scartreatment #terapiinstagram #igsokongan #terlajaklaris #mencerahkankulit #eyebag #whiteheads #blackheads
2 41 March 2017

@breastbootycream

breastbootycream
Macam2 product dah saya cuba tapi takde hasil😔!!
.
dah pergi klinik,dah pergi skin specialist tapi masih tiada perubahan!!
.
adakah ini berlaku pada awak ..????
.
jangan risau sayang2...
awak belum jumpa product yang terbaik yang sesuia untuk awak!!!
.
the point is" awak belum cuba widwid"...
.
nah untuk awak....😊
.
kenapa mesti widwid??
widwid youth serum
------------------------------------------
✿produk serum premium daripada bahan terpilih
✿produk halal & selamat digunakan
✿tiada kesan sampingan
✿tiada pengelupasan / penipisan kulit
✿tiada bahan kimia berbahaya
✿diluluskan kkm
✿produk bertaraf gmp
✿ hasil dari kajian sains yang sungguh ajaib!

#widwid #widwidyouthserum #widwidbeautycareoriginal #widwidhq #widwidcod #serum #serumorganic #serumselamat #serumkkm #nochemicalserum #merawatjerawat #asmidawahab #asmida #asmidawahabwidwid #widwidbyasmidawahab #serumsemulajadi #jeragat #menghilangkanparut #acne #acnescar #scartreatment #terapiinstagram #igsokongan #terlajaklaris #mencerahkankulit #eyebag #whiteheads #blackheads #widwidskincare #pernikahanjepsariyanti
5 20 March 2017

@widwidbynaq

widwidbynaq
Kenapa mesti widwid??
widwid youth serum
--------------------------------------
✿produk serum premium daripada bahan terpilih
✿produk halal & selamat digunakan
✿tiada kesan sampingan
✿tiada pengelupasan / penipisan kulit
✿tiada bahan kimia berbahaya
✿diluluskan kkm
✿produk bertaraf gmp
✿ hasil dari kajian sains yang sungguh ajaib!
.
whatsapp "widwid" ke 012-2000613
.
#widwid #widwidyouthserum #widwidhq #widwidcod #serum #serumorganic #serumselamat #serumkkm #nochemicalserum #merawatjerawat #asmidawahab #asmida #asmidawahabwidwid #widwidbyasmidawahab #serumsemulajadi #jeragat #menghilangkanparut #acne #acnescar #scartreatment #terapiinstagram #igsokongan #terlajaklaris #mencerahkankulit #eyebag #whiteheads #blackheads
0 24 March 2017