Loading...
Search result for #widwidbyasmidawahab
widwidyouthserum_organik

@widwidyouthserum_organik

JERAWAT.PARUT.ASMIDAWAHAB
6 days ago
widwidyouthserum_organik Apa yang best sangat tentang diamonddoll foundation ===================== πŸ‘©πŸ» menutup cela-cela dikulit wajah seperti pigmentasi, tompok putih, warna kulit tidak sekata, parut, lingkaran hitam sekeliling mata tanpa menyumbatkan pori atau merosakkan kulit wajah. πŸ‘©πŸ» bertindak merawat kesan jerawat, memudarkan jeragat, mengatasi kulit kusam. πŸ‘©πŸ» mengekalkan keremajaan kulit muka dan seterusnya melambatkan masalah penuaan. πŸ‘©πŸ» bertindak sebagai pelindung uv bagi menghasilkan kulit yang sihat (spf 50+++). πŸ‘©πŸ» mencerahkan kulit, menjadikan kulit lebih berseri dalam masa 2- 5 minit hanya dengan sedikit sapuan. πŸ‘©πŸ» tidak nampak seperti bedak tebal di muka, natural look & nampak kulit fresh pinkish-pinkish. πŸ‘©πŸ» sebagai bedak asas dan concealer serta boleh dijadikan sebagai solekan asas untuk wajah dengan begitu mudah dan pantas. πŸ‘©πŸ» berasaskan mineral & menggunakan minyak yang berkualiti seperti grapeseed dan almond oil serta bahan tumbuhan. πŸ‘©πŸ» mudah dicuci dan ditanggalkan serta mesra solatπŸ’―suci dan halal! •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• hanya 1 kod warna asas sesuai untuk semua jenis kulit warna dicipta khas untuk semua orang dan bahan tekstur ringan dikulit wajah. •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• dapatkan harga pengenalan untuk pembelian pertama kali & dapatkan khidmat konsultansi dengan team kami. . apalagi cepat hubungi saya terus jer whatsapp tau.. . whatsapp 'dd' ke 0142680788 whatsapp 'dd' ke 0142680788
3 33
widwidyouthserum_organik

@widwidyouthserum_organik

JERAWAT.PARUT.ASMIDAWAHAB
last month
widwidyouthserum_organik Nak kulit cantik?? makan minum juga harus dijaga ..okeh πŸ˜‰ βœ”οΈminum sekurang nya 7 gelas air kosong satu hari βœ”οΈlagi bagus minum sehingga 2l satu hari . barulah kulit moist je... . jika anda alami masalah kulit,boleh what's app kak silvi di +60142680788 . dapatkan free consultation okeh πŸ‘ . #tipskecantikan #tipscantik #widwidyouthserum #widwidserumkl #widwidserumindonesia #agenwidwidindonesia #widwidtestimoni #seagames #seagame2017 #serummuka #merawatbreakouts #merawatkulit #koskinspecialist #pakarkulit #dokterkulit #skindocter #terapilaser #azanis #dyxy #pinggantakretaknasitakdingin #ajimaura #terapiinstagram #asmidawahab #asmidapakai #widwidbeautycareoriginal #widwidbyasmidawahab #widwidpromosimerdeka
3 27
widwidyouthserum_organik

@widwidyouthserum_organik

JERAWAT.PARUT.ASMIDAWAHAB
June 2017
widwidyouthserum_organik Miracle of the serum πŸ’Ÿwidwid youth serumπŸ’Ÿ widwid youth serum --------------------------------------- 100% bahan semulajadi kenapa mesti widwid???? . serum organik yang boleh membantu mengatasi πŸ‘‰jerawat πŸ‘‰jeragat πŸ‘‰memudarkan parut πŸ‘‰menghilangkan garisan halus πŸ‘‰melembutkan kulit πŸ‘‰kulit cerah πŸ‘‰merawat eyebag πŸ‘‰mengecilkan liang pori . dm/wa +60142680788 . ready stock juga di indonesia pengiriman dari pekanbaru cepat2 ya...stock sudah tidak banyak. πŸ‘πŸ‘πŸ‘ . #serum #serums #kulitcantik #melicinkankulit #jerawat #hilangkanflekhitam #parut #eyebag #darkcircle #kecutkanjerawat #menghilangkanjerawat #menghilangkangarisanhalus #terlajaklaris #terapiinstagram #mallska #hilangkanbintikhitam #asmidawahab #asmidapakai #acneserum #scarserum #nochemicalserum #asmidawahabwidwid #widwidbyasmidawahab #beruntusan
9 40
by.asmidawahab

@by.asmidawahab

ASMIDAWAHAB.work (WIDWID)
May 2017
by.asmidawahab Hi. tunggu apa lagi tu? kalau dapat sambutan baik, saya nak extend promotion dari rm120 jadi rm95 tu. siapa setuju? kalau setuju cepat cepat lah whatsapp saya. hehe nak cepat whatsapp? saya dah sediakan link di bio @by.asmidawahab utk memudahkan urusan anda membuat negotiation. apa tunggu lagi? cepat cepat whatsapp saya utk dapatkan harga kasih sayang! πŸ˜†
1 20
by.asmidawahab

@by.asmidawahab

ASMIDAWAHAB.work (WIDWID)
February 2017
by.asmidawahab Hi. terlepas harga promosi untuk tiga item dengan harga rm210 pada 16januari - 16februari yang lalu? jangan risau! see full images to know our fascinating promotion! πŸ’–
1 8
by.asmidawahab

@by.asmidawahab

ASMIDAWAHAB.work (WIDWID)
February 2017
by.asmidawahab Hi. terlepas harga promosi untuk tiga item dengan harga rm210 pada 16januari - 16februari yang lalu? jangan risau! see full images to know our fascinating promotion! πŸ’–
1 3
by.asmidawahab

@by.asmidawahab

ASMIDAWAHAB.work (WIDWID)
February 2017
by.asmidawahab Hi. terlepas harga promosi untuk tiga item dengan harga rm210 pada 16januari - 16februari yang lalu? jangan risau! see full images to know our fascinating promotion! πŸ’–
1 3
by.asmidawahab

@by.asmidawahab

ASMIDAWAHAB.work (WIDWID)
February 2017
by.asmidawahab Hi. terlepas harga promosi untuk tiga item dengan harga rm210 pada 16januari - 16februari yang lalu? jangan risau! see full images to know our fascinating promotion! πŸ’–
1 1
by.asmidawahab

@by.asmidawahab

ASMIDAWAHAB.work (WIDWID)
February 2017
by.asmidawahab Hi. terlepas harga promosi untuk tiga item dengan harga rm210 pada 16januari - 16februari yang lalu? jangan risau! see full images to know our fascinating promotion! πŸ’–
1 4
by.asmidawahab

@by.asmidawahab

ASMIDAWAHAB.work (WIDWID)
February 2017
by.asmidawahab Hi. terlepas harga promosi untuk tiga item dengan harga rm210 pada 16januari - 16februari yang lalu? jangan risau! see full images to know our fascinating promotion! πŸ’–
1 5
by.asmidawahab

@by.asmidawahab

ASMIDAWAHAB.work (WIDWID)
February 2017
by.asmidawahab Hi. terlepas harga promosi untuk tiga item dengan harga rm210 pada 16januari - 16februari yang lalu? jangan risau! see full images to know our fascinating promotion! πŸ’–
1 8