Loading...
Search result for #widwidserum
Bismillahirahmanirahim... hari ni kita nak belanja tutorial menggunakan #imaancleansingwipes#widwidserum#snowyfairscrub#diamonddollfoundation...hope semua enjoyyy dgn tutorial ni 🙈whatsapp 0193380132
0 6 February 2017
Dun forget your precious b4 bedtime..goodnite uolls! #widwidserum #widwidsnowyfairscrub
0 2 March 2017
Widwid youth serum is on sale!!! why is widwid youth serum special ? ✔ heal and remove acne marks ✔ controlling the sebum production to avoid having an oily skin ✔ reduce whitehead / blackhead ✔ restore moisture for dry skin ✔ act as an anti-aging product that slows down the wrinkles process ✔ shrink the pores ✔ even out the skin tone ✔ organic without harmful chemicals ✔ water-based formula ✔ lightweight feeling when you tab it on ✔ work for all skin condition ✔ great on eczema or scars ✨ give it a try and you will see the difference on your skin in a short period of time! for enquiries and orders, click here for fast response: http://elluraco.wasap.my #widwid #widwidyouthserum #widwidserum #widwidsingapore #widwidlovers #officialwidwidagent #dropshipneeded #dropshipwanted #workfromanywhere
0 10 October 2017
. alhamdulilah. bukti kejayaan produk widwid serum ni . keluar surat khabar sis kat luar sana ..dah yakin ? . mari cepat..luaran kena meletop . 😍 merawat kulit berjerawat dan menghilangkan parut jerawat. 😍 mengawal pengeluaran sebum untuk kulit berminyak. 😍 mengurangkan jeragat pada kulit wajah. 😍 melembabkan semula kulit wajah yang terlalu kering. 😍 merawat dan melambatkan proses kedutan kulit wajah. 😍 mengecilkan liang pori. 😍 menjadikan tona kulit wajah lebih sekata . whatsapp 🖥 msg "cantik" ke +6019 590 7808 🖥 msg "cantik" ke +6019 590 7808 🖥 msg "cantik" ke +6019 590 7808 . . widwid youth serum juga : ✅ keluaran bumiputera muslim. ✅ 100% natural base. ✅ tanpa bahan terlarang dan berbahaya seperti hydroquinone, merkuri dll. ✅ produk berstatus gmp certified. ✅ selamat dan berkesan. mendapat kelulusan dari kkm. ✅ sesuai untuk semua jenis kulit dan umur. . ============================= . cara penggunaan semudah 1,2,3 1. cuci muka 2. lapkan muka dengan tuala bersih 3. sapukan widwid youth serum . kesan terbaik : ► 2 kali sehari. ► gunakan pada waktu pagi & malam . . whatsapp 🖥 msg "cantik" ke +6019 590 7808 🖥 msg "cantik" ke +6019 590 7808 🖥 msg "cantik" ke +6019 590 7808 #widwidserum #teamdiamond #teamharuslahcantik #bazaarpaknil #agentwanted #dropshipdiperlukan #sayajual #serum #cantik #kulitberminyak
0 143 July 2016
#throwback #laterepost @regranned from @widwidskincarehq - widwid skincare product launching 11 nov 2017 #widwidserum #widwidlaunching2017 - #regrann
0 39 November 2017
At the official launching of widwid special edition dazzle face serum and nourish eye serum on 11-11-2017 #widwidskincare #widwidserum #widwidspecialedition #widwidlaunching2017 #gorgezzinspiration #teamleaderwidwid #widwidgorgezz
0 11 November 2017
#throwback #laterepost @regranned from @widwidskincarehq - widwid skincare product launching 11 nov 2017 #widwidserum #widwidlaunching2017 - #regrann
0 85 November 2017
11.11.2017❤❤❤ serum pertama di malaysia yang mengandungi infra-guard! 3 bahan aktif yang fokus kepada masalah kulit wajah wanita asia. infra-guard (ekstrak dari bunga matahari) sejenis bahan yang menghalang kulit dari sinaran ‘blue-rays’. seperti penggunaan handphone/komputer/televisyen yang mengakibatkan kulit menjadi kering & cepat kedut. fungsi:- - menglindungi kulit wajah terus kepada sinaran blue-rays - menganjalkan dan menegangkan kulit wajah - melembapkan kulit wajah - et-vc (plant) — — — — — — — - mencerahkan & memutihkan kulit wajah - memudarkan jerawat - memadamkan jerawat hamamelis (ekstrak dari kacang hazel) — — — — — — — — - mengecutkan jerawat - mengecilkan liang pori #widwidskincare #widwidserum #widwidspecialedition #widwidlaunching2017
0 6 November 2017
Musuh jerawat, jeragat dan kulit kusam. . menangis jerawat bila jumpa serum ni. dah tak boleh nak hidup sihat macam selalu. tumbuh je kecut. tumbuh je kecut. sampai takmau tumbuh dah. . #widwidserum memang the best. yang penting bebas mercury. selamat digunakan dari kecil hingga dewasa. . serum terbaik. bau wangi and sangat cepat menyerap. . . whatsapp: 0135265004 whatsapp: 0135265004 whatsapp: 0135265004 . . #unimapperlis #uthm #ums #umskk #umskal #universitimalaysiasabah #universitimalaya #ukmbangi #uitmpermatangpauh #uitmpenang #uitm #uitmpuncakalam #uitmseriiskandar #uitmlendu #kolejkomunitibukitberuang #kolejuniversitiislamantarabangsaselangor #matrikulasikepalabatas #matrikulasilabuan #kolejkomunitiselayang #universitiputramalaysia #universitiutaramalaysia #universitipendidikansultanidris #upnm #unisel #azurafazil #0135265004
7 38 March 2017

@eni_mnor

nuraini mohamad nor
Assalamualaikum... bg can acik swafoto ckit... yang penting acik dah jatuh ❤ dengan molp... . hanya 4 items : 💗 widwid youth serum 💗 superflawlesscream for spf50 💗 myorganic loose powder 💗 face mist mary jardin . #organic #natural #sintetik #widwidserum #superflawlesscream #myorganicloosepowder #essentialoils
0 23 2 weeks ago

@beautyskincare_byn.a

Beauty Skincare
Serum pertama di malaysia yang mengandungi infra-guard! 3 bahan aktif yang fokus kepada masalah kulit wajah wanita asia. infra-guard (ekstrak dari bunga matahari) — — — — — — — sejenis bahan yang menghalang kulit dari sinaran ‘blue-rays’. seperti penggunaan handphone/komputer/televisyen yang mengakibatkan kulit menjadi kering & cepat kedut. fungsi:- - menglindungi kulit wajah terus kepada sinaran blue-rays - menganjalkan dan menegangkan kulit wajah - melembapkan kulit wajah - et-vc (plant) — — — — — — — - mencerahkan & memutihkan kulit wajah - memudarkan jerawat - memadamkan jerawat hamamelis (ekstrak dari kacang hazel) — — — — — — — — - mengecutkan jerawat - mengecilkan liang pori . . berminat? just clink link at bio for details or order 😊 . . 📲 010-240 3495 📲 010-240 3495 📲 010-240 3495 . . #widwidserum #widwidskincare #widwidspecialedition #widwiddazzlefaceserum #teamwidwidstarlightlegacy
0 0 4 weeks ago

@beautyskincare_byn.a

Beauty Skincare
Aduhai tersalah pilih produk kecantikan, kulit muka jadi teruk ❗ . menggelupas & kekeringan❗ . . haiii ladiess..🙋🏻🙋🏻 . maii sini ain nak bantu uollss merawat wajah yang rosak tu., tak perlu nak injet tak perlu nak pakai krim siang malam yang melekit-lekit tu..😏 . nie haaa... ain kenalkan dazzle face serum,serum pertama di malaysia yang mengandungi infra-guard (pati ekstrak dari bunga matahari🌻🌻). . . serum #ajaibwidwid boleh melembapkan kulit yang kering,sebab utama serum digunakan ialah untuk menambah nutrient kepada kulit di lapisan paling dalam (deeper layers) di mana pelembab tidak boleh menembusinya. ia mampu merawat masalah penuaan, pigmentasi, kekeringan melampau dan pori kulit yang besar. . 🌹dazzle face serum adalah serum wajah anti penuaan waterbase yang membantu untuk memulihkan kembali sel-sel kulit wajah yang rosak dan hasilnya akan menaikkan seri wajah dari dalam. . yang penting ❗kandungan infra-guard dapat melindungi kulit wajah kita dari sinaran pancaran matahari🌞.. . hasilnya dengan penggunaan dazzle face serum ini akan mengurangkan kemunculan kedut dan tanda penuaan selain menjadikan kulit lebih tegang, lembut dan halus.😍😍 . jom calit-calit cantik dengan serum pertama di malaysia yang memgandungi infra-guard sekarang..😉😍 . . nak info lanjut mai whatsapp 📲010-240 3495 - ain sekarang !! . harga mampu milik dengan kesan hebat penggunaan selama 7 hari mampu membuatkan uolls jatuh 💗. . tunggu apa lagi jom kita nampak lebih berkeyakinan dan awet muda sentiasa.😊😊 . . #widwidserum #widwidskincare #widwidspecialedition #widwiddazzlefaceserum #teamwidwidstarlightlegacy
0 0 4 weeks ago

@widwidspecialedition_goldserum

DAZZLE FACE SERUM & EYE SERUM
Perhatian ‼️ . hanya untuk mereka yang serius risau akan kulit wajah yang kelihatan tua sebelum usia sahaja perlu ambil perhatian ❗️❗!!️ . . 🌻dazzle face serum 30ml🌻 . 1. witch hazel - mengurangkan jerawat - melembabkan kulit - melindungi kerosakan kulit dari pancaran matahari . 2. revinage - melambatkan proses penuaan kulit - anti oksida - memutihkan kulit - menghaluskan tekstur kulit . 3. infra-guard - melindungi penuaan kulit dari sinar infra merah (ir) dan cahaya biru (uv) - melindungi kulit dari radikal bebas dan polusi sekitaran alam - meningkatkan densiti epidermis kulit . 4. et-vc - vitamin c - memutihkan kulit - penggalak kolagen -memudarkan parut . 💐nourish eye serum 10ml💐 . 1. cucumis sativus extract - ekstrak mentimum membantu cegah sembab di mata . 2. revinage - melambat kan proses penuaan kulit - anti oksida - memutihkan kulit - menghaluskan tekstur kulit . 3. infra-guard - melindungi penuaan kulit dari sinar infra merah (ir) dan cahaya biru (uv) - melindungi kulit dari radikal bebas dan polusi sekitaran alam - meningkatkan densiti epidermis kulit . 4. et-vc - vitamin c - memutihkan kulit - penggalak kolagen . 5. genowhite - ejen pemutihan kulit dan pembaikan kulit. . "jom hilangkan masalah kulit wajah anda..❗ . tanpa sedar korang dh ploless..❗ . tanpa sedar korang dah tergojes❗ 😍😍😍 . siapa huntung kann..❓❓ . . paling best produk terbaru dari #widwid nie di datangkan 2in 1 bersama 🎀nourish eye serum🎀 serum terbaik menghilangkan kesan pada bawah mata & tiada lagi mata 🐼🐼. =========================== . harga mampu milik oleh semua lapisan. . . mailah cepat² whatsap cik zaty 0193566793 atau click link bio . #widwidskincare #widwidserum #widwiddazzlefaceserum #widwidspecialedition #teamwidwidstarlightlegacy
0 3 4 weeks ago

@mimiesopy_on9shoppers

❤Aqu berniaga lillahi'taala❤
. feedback widwid serum . . dengan calit-calit dazzle face serum nie wajah makin glowing.😍😍 . suke ke suke..? . . berminat nak cuba serum #widwid mai whatsupp kak mimie lelaju...📲012-5590390. . . #widwidserum #widwidskincare #widwidspecialedition #teamstarlightlegacy #kakmimiejualwidwidskincare #kakmimietrustedseller
0 0 4 weeks ago

@mimiesopy_on9shoppers

❤Aqu berniaga lillahi'taala❤
. tahu tak apa itu dazzle face serum ❓ . kompom tak tahu kan..😏😏 . :- dah tak tahu mai lah dekat sikit,baca bawah tu k.mimie dah bagi info.🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 . dazzle face serum nama di beri. . serum pertama mengandungi infra-guard di malaysia & dari bahan semulajadi, bebas dari bahan berbahaya hokey..👌🏼😉 . . formula istimewa yang terkandung di dalam dazzle face serum dan nourish eye serum:- . 💐 dazzle face serum 30ml 💐 . 🌻1. witch hazel - mengurangkan jerawat - melembabkan kulit - melindungi kerosakan kulit dari pancaran matahari . 🌹 2. revinage - melambatkan proses penuaan kulit - anti oksida - memutihkan kulit - menghaluskan tekstur kulit . 🌻3. infra-guard - melindungi penuaan kulit dari sinar infra merah (ir) dan cahaya biru (uv) - melindungi kulit dari radikal bebas dan polusi sekitaran alam - meningkatkan densiti epidermis kulit . 🌹4. et-vc - vitamin c - memutihkan kulit - penggalak kolagen -memudarkan parut . 💐nourish eye serum 10ml::💐 . 🌻1. cucumis sativus extract - ekstrak mentimum membantu cegah sembab di mata . 🌹2. revinage - melambat kan proses penuaan kulit - anti oksida - memutihkan kulit - menghaluskan tekstur kulit . 🌻3. infra-guard - melindungi penuaan kulit dari sinar infra merah (ir) dan cahaya biru (uv) - melindungi kulit dari radikal bebas dan polusi sekitaran alam - meningkatkan densiti epidermis kulit . 🌹4. et-vc - vitamin c - memutihkan kulit - penggalak kolagen . 🌻5. genowhite - ejen pemutihan kulit dan pembaikan kulit . . bahan yang digunakan semua fokus untuk mengatasi masalah wanita asia :-🙋🏻 . ⏩memudarkan parut di seluruh permukaan kulit ⏩menghilangkan jerawat ⏩memudarkan jeragat ⏩mencerahkan kulit ⏩memutihkan kulit ⏩menghilangkan tanda-tanda luka ⏩menegang & menganjalkan kulit ⏩melembapkan kulit supaya tidak kering. ⏩melindungi kerosakkan kulit dari pancaran matahari. . . jom calit-calit cantik..😍😍😍 . #wanita #cantik #gojes #serum #beauty #jeragat #jerawat #jomcantik #followme #igers #igersmalaysia #widwidskincare #widwidserum #widwiddazzlefaceserum #widwidspecialedit
3 22 last month

@mimiesopy_on9shoppers

❤Aqu berniaga lillahi'taala❤
. perhatian ‼️ . hanya untuk mereka yang serius risau akan kulit wajah yang kelihatan tua sebelum usia sahaja perlu ambil perhatian ❗️❗!!️ . . 🌻ddazzle face serum 30ml🌻 . 1. witch hazel - mengurangkan jerawat - melembabkan kulit - melindungi kerosakan kulit dari pancaran matahari . 2. revinage - melambatkan proses penuaan kulit - anti oksida - memutihkan kulit - menghaluskan tekstur kulit . 3. infra-guard - melindungi penuaan kulit dari sinar infra merah (ir) dan cahaya biru (uv) - melindungi kulit dari radikal bebas dan polusi sekitaran alam - meningkatkan densiti epidermis kulit . 4. et-vc - vitamin c - memutihkan kulit - penggalak kolagen -memudarkan parut . 💐nourish eye serum 10ml💐 . 1. cucumis sativus extract - ekstrak mentimum membantu cegah sembab di mata . 2. revinage - melambat kan proses penuaan kulit - anti oksida - memutihkan kulit - menghaluskan tekstur kulit . 3. infra-guard - melindungi penuaan kulit dari sinar infra merah (ir) dan cahaya biru (uv) - melindungi kulit dari radikal bebas dan polusi sekitaran alam - meningkatkan densiti epidermis kulit . 4. et-vc - vitamin c - memutihkan kulit - penggalak kolagen . 5. genowhite - ejen pemutihan kulit dan pembaikan kulit. . "jom hilangkan masalah kulit wajah anda..❗ . tanpa sedar korang dh ploless..❗ . tanpa sedar korang dah tergojes❗ 😍😍😍 . siapa huntung kann..❓❓ . . paling best produk terbaru dari #widwid nie di datangkan 2in 1 bersama 🎀nourish eye serum🎀 serum terbaik menghilangkan kesan pada bawah mata & tiada lagi mata 🐼🐼. =========================== . harga mampu milik oleh semua lapisan. . . mailah cepat² whatsup kak mimie📲 012-5590390 !! . #widwidakincare #widwidserum #widwiddazzlefaceserum #widwidspecialedition #teamwidwidstarlightlegacy #kakmimietrustedseller
0 0 last month

@mimiesopy_on9shoppers

❤Aqu berniaga lillahi'taala❤
. jerawat timbul lagi!! --------+------- . malu? kurang berkeyakinan? nak tutup jerawat dan parut sampai makeup setebal 15 inchi. atau berkurung di rumah sampai dah nampak macam dudu k dalam penjara. . nak ke macam tu??mesti awak tak nak kan? . jom lah bertukar rupa. dulu jerawat awak susah nak stop membiak. dulu punya parut susah nak hilang. . kini, sampai ramai yang tanya. "awak pakai apa, muka dah makin ok. parut makin kurang?" . haaa ni nak bagi tau rahsianya. pakai je widwid dazzle face serum special edition by widwid skincare.. . formula dan fungsi yg terkandung di dalamnya adalah: . 🛡 melindungi kulit dari sinar infra merah (ir) yang merbahaya dan cahaya biru (uv) yang mempercepatkan proses penuaan kulit. 🛡melindungi kulit dan meneutralkan segala radikal bebas dan pencemaran alam sekitar 🆙meningkatkan ketebalan epidermis kulit dan menyihatkan sel- sel kulit dari dalam . nak cuba ? boleh. meh whatsapp admin cepat di www.wasap.my/60125590390 kak mimie . best ke best ? . #teamjutawanstarlightlegacy #widwidskincare #widwidserum #widwidspecialedition #teamwidwid #jelitawangojeswidwid
0 0 last month

@naqbynaq

DeXandra❣Imaan❣TruDolly❣️
0 29 last month

@hush.hush.beautyfiq

Krim Payudara Malaysia😘
*payudara uolls kendur selepas menyusukan anak?* . yes, bukan uolls seorang! ternyata majoriti ibu-ibu selepas menyusukan anak akan berakhir dengan payudara yang kendur, lembik, tidak kencang, size tak seimbang dan l***r 😢😢 . payudara uollss akan terus selamanya "tidak sempurna" begitu dan malah akan bertambah makin teruk jika tiada langsung usaha untuk memperbaikinya 😊 . love potion ternyata satu-satunya krim yang dapat memberi "sinar" baru untuk hidup uollss.. setakat nak tegang dan anjalkan kembali payudara uolss mudah sangat hanya dengan sapuan krim love potion by hush hush 😎😎 . proven results, beratus-ratus daripada pengguna kami. orang takkan berkata-kata jika produk love potion ni tidak bagus. kan?? 😊 . jom grab love potion sekarang, sebab kami ada harga combo tak masuk akal untuk uolls 😍😍 . 📱whatsapp "hush" +601116853643 . 📱whatsapp "hush" +601116853643 . 📱whatsapp "hush" +601116853643 . #lovepotion #lovepotionbyhushhush #breastpump #bajubayicomel #krimpayudaramalaysia #krimtetekberkesan #krimbesarkantetek #breastcreamoriginal #perlashinekapsulmutiara #widwidserum #payudaraindah #bawalexclusivelover #aidijuma #aidijumascarf #dexandra #dexandrainspiredperfumes #hushhush #hushhushhq
1 26 last month

@mimiesopy_on9shoppers

❤Aqu berniaga lillahi'taala❤
. baru pakai 5 hari dah dapat kesan dan kulit rasa tegang.😍😍😍 . ' baru pakai 5 hari, dah rasa kulit lembab je. dulu saya ada masalah kulit kering, dah cuba macam-macam produk, tapi tak berhasil. . tapi selepas saya jumpa dazzle face serum ni, kulit saya dah tak kering, lembut dan rasa tegang. suami saya pun suka' . wahh! ni salah satu testimoni dari customer kami. ramai yang kata kulit mereka lembut dan glowing lepas pakai #dazzlefaceserum ni. . . dazzle face serum merupakan serum pertama di malaysia yang mengandungi infra-guard! ianya membantu kepada masalah kulit wajah wanita asia untuk mendapatkan kulit wajah yang lebih segar, lembut, anjal dan awet muda, bebas dari mata panda. 2 in produk bersama dengan nourish eye serum sekali. . . best ke best ? . . #teamjutawanstarlightlegacy #widwidskincare #widwidserum #widwidspecialedition #teamwidwid #kakmimietrustedseller
0 2 last month

@mimiesopy_on9shoppers

❤Aqu berniaga lillahi'taala❤
. ehhh...botol apa yang comel sangat tu.❓❓ . haaaa.. itu lah dazzle face serum yg sekarang makin di sukai ramai.😍😍 . tahu tak apa itu dazzle face serum ❓ . kompom tak tahu kan..😏😏 . :- dah tak tahu mai lah dekat sikit,baca bawah tu k.mimie dah bagi info.🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 . dazzle face serum nama di beri. . serum pertama mengandungi infa-guard di malaysia & dari bahan semulajadi, bebas dari bahan berbahaya hokey..👌🏼😉 . bahan efektif kualiti premium ini terdiri daripada:- . 🌻infra-guard (ekstrak dari bunga matahari) 💧 *aqua pilihan mineral terbaik - bertindak menjadi bahan air resapan yg pantas. ️ *glycerin - bertindak sebagai agen pelembap kulit. esktrak bunga pilihan - bertindak sebagai agen pencerah & pemutih. 🌿*sodium & collagen kandungan kolagen tinggi bertindak untuk menegangkan & menganjalkan kulit. 🌿 *glutathione - agen pencerah & pemutih. 🌱*sulfur - sebagai agen pemusnah jerawat & jeragat 🌱*panthenal (vitamin d) 🌱*niacinamide (vitamin b) . bahan yang digunakan semua fokus untuk mengatasi masalah wanita asia :-🙋🏻 . ⏩memudarkan parut di seluruh permukaan kulit ⏩menghilangkan jerawat ⏩memudarkan jeragat ⏩mencerahkan kulit ⏩memutihkan kulit ⏩menghilangkan tanda-tanda luka ⏩menegang & menganjalkan kulit ⏩melembapkan kulit supaya tidak kering. ⏩melindungi kerosakkan kulit dari pancaran matahari. . . jom calit-calit cantik..😍😍😍 . #wanita #cantik #gojes #serum #beauty #jeragat #jerawat #jomcantik #followme #igers #igersmalaysia #widwidskincare #widwidserum #widwiddazzlefaceserum #widwidspecialedition #widwidteamstarlightlegacy #kakmimietrustedseller
0 7 last month

@mimiesopy_on9shoppers

❤Aqu berniaga lillahi'taala❤
. 😱makin muda, makin cerah & makin cantik dengan hanya calit-calit sahaja😱 . . pertama & satu-satunya di malaysia #serum yang mengandungi infra-guard (ekstrak dari bunga matahari🌻🌻) yang dapat melindungi kulit wajah dari pancaran sinaran matahari.🌞🌞 . serum berkualiti tinggi dalam hanya 1 botol & diyakini serta diakui setaraf jenama antarabangsa.👍🏼👍🏼 . . jimat jimat jimat ‼️ . . dah tak payah nak beli triple stemcell anti aging dahh!! dengan dazzle face serum & nourish eye serum nie je anda akan dapat perubahan yang ketara ‼️ . dijamin selamat : ada sijil kkm . . kenapa mesti miliki dazzle face serum & nourish eye serum 💕💕💕‼️ -------------------------------------------------------- ✨menegang & mencerah kulit seawal 7 hari. ✨ terbukti berkesan dengan pantas. ✨ menghilangkan lingkaran hitam bawah mata. 🐼🐼 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 ✨ kandungan bermutu tinggi setaraf antarabangsa. ✨ sangat sesuai untuk semua peringkat umur. ✨tiada lagi masalah kulit kusam ✨ tiada lagi jeragat degil bertepek di wajah. ✨ tiada lagi jerawat mengerutu. ✨ mencerahkan kulit wajah dari dalam & mengecilkan liang² pori. ✨ say bye bye untuk kulit wajah yang berminyak.👋🏼👋🏼 ✨ mudah dan pantas digunakan. ✨ sangat senang untuk dibawa kemana2. ✨ tahan sehingga 1 bulan ✨ memberikan kesan glowing & flawless dengan hanya sapuan lembut..😍😍 . serum 2in 1 memang berbaloi-baloi ❗️❗️ . berminat whatsupp ☎️ :012-5590390 k.mimie . . #widwidserum #widwidskincare #widwidspecialedition #widwiddazzlefaceserum #teamwidwidstarlightlegacy #kakmimietrustedseller
0 0 last month

@mimiesopy_on9shoppers

❤Aqu berniaga lillahi'taala❤
. aduhai tersalah pilih produk kecantikan, kulit muka jadi teruk ❗ . menggelupas & kekeringan❗ . . haiii ladiess..🙋🏻🙋🏻 . maii sini k.mimie nak bantu uollss merawat wajah yang rosak tu., tak perlu nak injet tak perlu nak pakai krim siang malam yang melekit-lekit tu. . nie haaa... k.mimie kenalkan dazzle face serum,serum pertama di malaysia yang mengandungi infra-guard (pati ekstrak dari bunga matahari🌻🌻). . serum boleh lembapkan kulit. sebab utama serum digunakan ialah untuk menambah nutrient kepada kulit di lapisan paling dalam (deeper layers) di mana pelembab tidak boleh menembusinya. ia mampu merawat masalah penuaan, pigmentasi, kekeringan melampau dan pori kulit yang besar. . dazzle face serum adalah serum wajah anti penuaan waterbase yang membantu untuk memulihkan kembali sel-sel kulit wajah yang rosak dan hasilnya akan menaikkan seri wajah dari dalam. . yang penting ❗kandungan infra-guard dapat melindungi kulit wajah kita dari sinaran pancaran matahari🌞.. . hasilnya dengan penggunaan dazzle face serum ini akan mengurangkan kemunculan kedut dan tanda penuaan selain menjadikan kulit lebih tegang, lembut dan halus.😍😍 . jom calit-calit cantik dengan serum pertama di malaysia yang memgandungi infra-guard sekarang..😉😍 . . nak info lanjut mai klik linkvwhatsup📲 www.wasap.my/60125590390 k.mimie sekarang !! . harga mampu milik dengan kesan hebat penggunaan selama 7 hari mampu membuatkan uolls jatuh 💗. . tunggu apa lagi jom kita nampak lebih berkeyakinan dan awet muda sentiasa.😊😊 . . #widwidserum #widwidskincare #widwidspecialedition #widwiddazzlefaceserum #teamwidwidstarlightlegacy #jelitawangojeswidwid #kakmimietrustedseller
0 0 last month

@ummiara_collection

Blouse Bag Sandal Murah
Aduhai tersalah pilih produk kecantikan, kulit muka jadi teruk ❗ . menggelupas & kekeringan❗ . . haiii uolls..🙋🏻🙋🏻 . maii sini saya nak bantu uollss merawat wajah yang rosak tu., tak perlu nak injet tak perlu nak pakai krim siang malam yang melekit-lekit tu..😏 . nie haaa... saya kenalkan dazzle face serum,serum pertama di malaysia yang mengandungi infra-guard (pati ekstrak dari bunga matahari🌻🌻). . . serum #ajaibwidwid boleh melembapkan kulit yang kering,sebab utama serum digunakan ialah untuk menambah nutrient kepada kulit di lapisan paling dalam (deeper layers) di mana pelembab tidak boleh menembusinya. ia mampu merawat masalah penuaan, pigmentasi, kekeringan melampau dan pori kulit yang besar. . 🌹dazzle face serum adalah serum wajah anti penuaan waterbase yang membantu untuk memulihkan kembali sel-sel kulit wajah yang rosak dan hasilnya akan menaikkan seri wajah dari dalam. . yang penting ❗kandungan infra-guard dapat melindungi kulit wajah kita dari sinaran pancaran matahari🌞.. . hasilnya dengan penggunaan dazzle face serum ini akan mengurangkan kemunculan kedut dan tanda penuaan selain menjadikan kulit lebih tegang, lembut dan halus.😍😍 . jom calit-calit cantik dengan serum pertama di malaysia yang memgandungi infra-guard sekarang..😉😍 . . nak info lanjut mai pm jaa sekarang !! . harga mampu milik dengan kesan hebat penggunaan selama 7 hari mampu membuatkan uolls jatuh 💗. . tunggu apa lagi jom kita nampak lebih berkeyakinan dan awet muda sentiasa.😊😊 . . #widwidserum #widwidskincare #widwidspecialedition #widwiddazzlefaceserum #teampeyuz
0 3 last month

@intan.natnie

💋MīsS·Stalk💋
Jerawat timbul lagi!! --------+------- malu? kurang berkeyakinan? nak tutup jerawat dan parut sampai makeup setebal 15 inchi. atau berkurung di rumah sampai dah nampak macam dudu k dalam penjara. nak ke macam tu??mesti awak tak nak kan? jom lah bertukar rupa. dulu jerawat awak susah nak stop membiak. dulu punya parut susah nak hilang. kini, sampai ramai yang tanya. "awak pakai apa, muka dah makin ok. parut makin kurang?" haaa ni nak bagi tau rahsianya. pakai je widwid dazzle face serum special edition by widwid skincare.. formula dan fungsi yg terkandung di dalamnya adalah: 🛡 melindungi kulit dari sinar infra merah (ir) yang merbahaya dan cahaya biru (uv) yang mempercepatkan proses penuaan kulit. 🛡melindungi kulit dan meneutralkan segala radikal bebas dan pencemaran alam sekitar 🆙meningkatkan ketebalan epidermis kulit dan menyihatkan sel- sel kulit dari dalam nak cuba ? boleh. meh whatsapp admin cepat di www.wasap.my/60179307811 best ke best ? #selayarfighterteam #widwidskincare #widwidserum #widwidspecialedition #teamwidwidl
0 14 last month

@intan.natnie

💋MīsS·Stalk💋
Kulit rasa lembab dan tegang ' baru pakai 3 hari, dah rasa kulit lembab je. dulu saya ada masalah kulit kering, dah cuba macam-macam produk, tapi tak berhasil. tapi selepas saya jumpa dazzle face serum ni, kulit saya dah tak kering, lembut dan rasa tegang. suami saya pun suka' wahh! ni salah satu testimoni dari customer kami. ramai yang kata kulit mereka lembut dan glowing lepas pakai #dazzlefaceserum ni. dazzle face serum merupakan serum pertama di malaysia yang mengandungi infra-guard! ianya membantu kepada masalah kulit wajah wanita asia untuk mendapatkan kulit wajah yang lebih segar, lembut, anjal dan awet muda, bebas dari mata panda. 2 in produk bersama dengan nourish eye serum sekali. best ke best ? mehh whtspp intan:0179307811 #teamjutawanstarlightlegacy #widwidskincare #widwidserum #widwidspecialedition #teamwidwid
0 19 last month

@intan.natnie

💋MīsS·Stalk💋
. . formula istimewa yang terkandung di dalam dazzle face serum dan nourish eye serum:- . 💐 dazzle face serum 30ml 💐 . 🌻1. witch hazel - mengurangkan jerawat - melembabkan kulit - melindungi kerosakan kulit dari pancaran matahari . 🌹 2. revinage - melambatkan proses penuaan kulit - anti oksida - memutihkan kulit - menghaluskan tekstur kulit . 🌻3. infra-guard - melindungi penuaan kulit dari sinar infra merah (ir) dan cahaya biru (uv) - melindungi kulit dari radikal bebas dan polusi sekitaran alam - meningkatkan densiti epidermis kulit . 🌹4. et-vc - vitamin c - memutihkan kulit - penggalak kolagen -memudarkan parut . 💐nourish eye serum 10ml::💐 . 🌻1. cucumis sativus extract - ekstrak mentimum membantu cegah sembab di mata . 🌹2. revinage - melambat kan proses penuaan kulit - anti oksida - memutihkan kulit - menghaluskan tekstur kulit . 🌻3. infra-guard - melindungi penuaan kulit dari sinar infra merah (ir) dan cahaya biru (uv) - melindungi kulit dari radikal bebas dan polusi sekitaran alam - meningkatkan densiti epidermis kulit . 🌹4. et-vc - vitamin c - memutihkan kulit - penggalak kolagen . 🌻5. genowhite - ejen pemutihan kulit dan pembaikan kulit . . bahan yang digunakan semua fokus untuk mengatasi masalah wanita asia :-🙋🏻 . ⏩memudarkan parut di seluruh permukaan kulit ⏩menghilangkan jerawat ⏩memudarkan jeragat ⏩mencerahkan kulit ⏩memutihkan kulit ⏩menghilangkan tanda-tanda luka ⏩menegang & menganjalkan kulit ⏩melembapkan kulit supaya tidak kering. ⏩melindungi kerosakkan kulit dari pancaran matahari. . . jom calit-calit cantik..😍😍😍 . #wanita #cantik #gojes #serum #beauty #jeragat #jerawat #jomcantik #followme #igers #igersmalaysia #widwidskincare #widwidserum #widwiddazzlefaceserum #w idwidspecialedition
1 21 last month

@yusz_widwid_shoppe

😥😥DULU BERPASIR 💜 NOW LICIN!😘😘
1 serum 1scrub with free diamond doll foundation rm110 only.. #widwidskincare #widwidserum #widwidyouthserum #widwidsnowyfairscrub #yearendsales
1 2 last month

@yusz_widwid_shoppe

😥😥DULU BERPASIR 💜 NOW LICIN!😘😘
Buy 1 free 2... offers is ending soon. rm120 only for 3 bottles.. lets grab... fast!!! #widwidskincare #widwidserum #widwidyouthserum #starlightlegacyteam #stokissaujanautamapuncakalam
0 1 last month