Loading...
Search result for #widwidserum

@widwidserum_byann

widwidserum_byann
Serum pertama di malaysia yang mengandungi infra-guard!

3 bahan aktif yang fokus kepada masalah kulit wajah wanita asia.

infra-guard (ekstrak dari bunga matahari)
— — — — — — —
sejenis bahan yang menghalang kulit dari sinaran ‘blue-rays’. seperti penggunaan handphone/komputer/televisyen yang mengakibatkan kulit menjadi kering & cepat kedut.

fungsi:- - menglindungi kulit wajah terus kepada sinaran blue-rays - menganjalkan dan menegangkan kulit wajah
- melembapkan kulit wajah
-
et-vc (plant)
— — — — — — —
- mencerahkan & memutihkan kulit wajah
- memudarkan jerawat
- memadamkan jerawat

hamamelis (ekstrak dari kacang hazel)
— — — — — — — —
- mengecutkan jerawat
- mengecilkan liang pori

whatsapp 0192415121

#widwidserum #dazzlefaceserum #terapiinstagram #ajimaura #ajimaurabaru #serum #cantik #melodi #wajah #jerawat
1 35 April 2018

@widwidserum_byann

widwidserum_byann
Jerawat timbul lagi!!
--------+------- malu? kurang berkeyakinan?
nak tutup jerawat dan parut sampai makeup setebal 15 inchi.
atau berkurung di rumah sampai dah nampak macam dudu k dalam penjara.
nak ke macam tu??mesti awak tak nak kan?

jom lah bertukar rupa. dulu jerawat awak susah nak stop membiak. dulu punya parut susah nak hilang.

kini, sampai ramai yang tanya. "awak pakai apa, muka dah makin ok. parut makin kurang?" haaa ni nak bagi tau rahsianya. pakai je widwid dazzle face serum special edition by widwid skincare.. formula dan fungsi yg terkandung di dalamnya adalah: 🛡 melindungi kulit dari sinar infra merah (ir) yang merbahaya dan cahaya biru (uv) yang mempercepatkan proses penuaan kulit. 🛡melindungi kulit dan meneutralkan segala radikal bebas dan pencemaran alam sekitar
🆙meningkatkan ketebalan epidermis kulit dan menyihatkan sel- sel kulit dari dalam

nak cuba ? boleh. meh whatsapp admin cepat di www.wasap.my/601792415121/widwid

#teamjutawanstarlightlegacy #widwidskincare #widwidserum #widwidspecialedition #teamwidwid #ajimaura #terapiinstagram
#serumwajah
#melodi
#promosi
1 11 April 2018

@widwidserum_byann

widwidserum_byann
Perhatian ‼️
.
hanya untuk mereka yang serius risau akan kulit wajah yang kelihatan tua sebelum usia sahaja perlu ambil perhatian ❗️❗!!️
.
.
🌻dazzle face serum 30ml🌻
.
1. witch hazel - mengurangkan jerawat
- melembabkan kulit
- melindungi kerosakan kulit dari pancaran matahari
. 2. revinage - melambatkan proses penuaan kulit
- anti oksida
- memutihkan kulit
- menghaluskan tekstur kulit . 3. infra-guard - melindungi penuaan kulit dari sinar infra merah (ir) dan cahaya biru (uv)
- melindungi kulit dari radikal bebas dan polusi sekitaran alam
- meningkatkan densiti epidermis kulit . 4. et-vc
- vitamin c
- memutihkan kulit
- penggalak kolagen -memudarkan parut
.
💐nourish eye serum 10ml💐
. 1. cucumis sativus extract - ekstrak mentimum membantu cegah sembab di mata
.
2. revinage - melambat kan proses penuaan kulit
- anti oksida
- memutihkan kulit - menghaluskan tekstur kulit
.
3. infra-guard - melindungi penuaan kulit dari sinar infra merah (ir) dan cahaya biru (uv)
- melindungi kulit dari radikal bebas dan polusi sekitaran alam
- meningkatkan densiti epidermis kulit
.
4. et-vc - vitamin c
- memutihkan kulit
- penggalak kolagen
.
5. genowhite
- ejen pemutihan kulit dan pembaikan kulit.
.
"jom hilangkan masalah kulit wajah anda..❗
.
tanpa sedar korang dh ploless..❗
.
tanpa sedar korang dah tergojes❗ 😍😍😍 .
siapa huntung kann..❓❓
.
.
paling best produk terbaru dari #widwid nie di datangkan 2in 1 bersama 🎀nourish eye serum🎀 serum terbaik menghilangkan kesan pada bawah mata & tiada lagi mata 🐼🐼. ===========================
.
harga mampu milik oleh semua lapisan.
.
.
mailah cepat² whatsup 📲 0192415121 !!
.
#widwidakincare #widwidserum #widwiddazzlefaceserum
#widwidspecialedition
#teamwidwidstarlightlegacy
#ajimaura #terapiinstagram #sicomelpipimerah #sitiaafiyah
1 36 March 2018

@naqbynaq

naqbynaq
Amboi budak-budak ni, duk ngorat aku pulak !
.
aku jalan dekat mall dengan suami aku… tengah-tengah best berjalan sambil tengok barang, .
“sayang, abg nak g tandas kejap, nak terkucil la pula “
“alaaa, yelah2… pergi dulu, saya duk kat bangku ni”
.
aku pun duk kat bangku yang disediakan mall tu, tiba2 ada sekumpulan budak-budak muda lalu kat depan aku… “hye, sorang je ke” sapa salah seorang
aku senyap je , aku dah ada suami kut.. gila punya budak… umur aku pun dah nak masuk 35 .
nafsu apa ntah sampai aku yang kategori dah nak tua ni pun diorang ngorat lagi. lepas tu suami aku datang dekat aku… kelam kabut budak-budak tu ‘blah’ hahaha…. aku pun cerita la kat suami aku.
.
“tu la awak, saya dah cakap muka tak nampak macam umur 35, macam 20an je…. ni lepas saya bg awak serum tu la, hahaha”
.
ni semua lepas suami saya hadiahkan saya serum widwid, dia kata pakai ni hari2 nak bagi cantik…. tapi menyesal la pulak, cantik sampai orang mengorat !
mula-mula macam tak percaya, tapi bila dah selalu amalkan serum ni, memang betul-betul lain wajah aku… parut, jrwat, jrgat, kulit kusam … semua hilang ! kesan dia pun cepat ! .
the best thing is – serum widwid ni very trusted, ada kkm dan gmp… so takde la takut sangat nak pakai produk ni, sebab sekarang macam-macam berita yg tak elok pasal skincare ni… widwid serum xde letak langsung bahan terlarang !
.
suami pun suruh saya amalkan setiap hari sebab katanya makin cantik dan flawlezzz gitu….
.
haaa, korang nak tahu tak kat mana nak beli serum widwid ni? .
.
.
📲📲012-2000 613
📲📲012-2000 613
📲📲012-2000 613
.
.

#teamgogojes #widwidserum #stokistagentwanted #onlinestore
#teamwidwid #stokistagentdropshipwanted #agendropshipwanted #serumno1 #limitededition
#halalskincare
#widwidnewbaby #ig_sokongan
#terapiinstagram
#viral2018
#igshopmalaysia #widwidskincare #dazzlefaceserum #widwidskincare #stokistagentdropshipwanted 🌷😘
0 7 March 2018

@eni_mnor

eni_mnor
Assalamualaikum...
bg can acik swafoto ckit...
yang penting acik dah jatuh ❤ dengan molp... .
hanya 4 items :
💗 widwid youth serum
💗 superflawlesscream for spf50
💗 myorganic loose powder
💗 face mist mary jardin
.
#organic #natural #sintetik #widwidserum #superflawlesscream
#myorganicloosepowder
#essentialoils
0 24 February 2018

@beautyskincare_byn.a

beautyskincare_byn.a
Serum pertama di malaysia yang mengandungi infra-guard!

3 bahan aktif yang fokus kepada masalah kulit wajah wanita asia.

infra-guard (ekstrak dari bunga matahari)
— — — — — — —
sejenis bahan yang menghalang kulit dari sinaran ‘blue-rays’. seperti penggunaan handphone/komputer/televisyen yang mengakibatkan kulit menjadi kering & cepat kedut.

fungsi:- - menglindungi kulit wajah terus kepada sinaran blue-rays - menganjalkan dan menegangkan kulit wajah
- melembapkan kulit wajah
-
et-vc (plant)
— — — — — — —
- mencerahkan & memutihkan kulit wajah
- memudarkan jerawat
- memadamkan jerawat

hamamelis (ekstrak dari kacang hazel)
— — — — — — — —
- mengecutkan jerawat
- mengecilkan liang pori .
.
berminat? just clink link at bio for details or order 😊
.
. 📲 010-240 3495
📲 010-240 3495
📲 010-240 3495
.
.
#widwidserum
#widwidskincare #widwidspecialedition
#widwiddazzlefaceserum
#teamwidwidstarlightlegacy
0 0 January 2018

@beautyskincare_byn.a

beautyskincare_byn.a
Aduhai tersalah pilih produk kecantikan, kulit muka jadi teruk ❗
.
menggelupas & kekeringan❗
.
.
haiii ladiess..🙋🏻🙋🏻
.
maii sini ain nak bantu uollss merawat wajah yang rosak tu., tak perlu nak injet tak perlu nak pakai krim siang malam yang melekit-lekit tu..😏
.
nie haaa... ain kenalkan dazzle face serum,serum pertama di malaysia yang mengandungi infra-guard (pati ekstrak dari bunga matahari🌻🌻).
.
.
serum #ajaibwidwid boleh melembapkan kulit yang kering,sebab utama serum digunakan ialah untuk menambah nutrient kepada kulit di lapisan paling dalam (deeper layers) di mana pelembab tidak boleh menembusinya. ia mampu merawat masalah penuaan, pigmentasi, kekeringan melampau dan pori kulit yang besar. .
🌹dazzle face serum adalah serum wajah anti penuaan waterbase yang membantu untuk memulihkan kembali sel-sel kulit wajah yang rosak dan hasilnya akan menaikkan seri wajah dari dalam. .
yang penting ❗kandungan infra-guard dapat melindungi kulit wajah kita dari sinaran pancaran matahari🌞..
.
hasilnya dengan penggunaan dazzle face serum ini akan mengurangkan kemunculan kedut dan tanda penuaan selain menjadikan kulit lebih tegang, lembut dan halus.😍😍
.
jom calit-calit cantik dengan serum pertama di malaysia yang memgandungi infra-guard sekarang..😉😍
.
.
nak info lanjut mai whatsapp
📲010-240 3495 - ain sekarang !!
.
harga mampu milik dengan kesan hebat penggunaan selama 7 hari mampu membuatkan uolls jatuh 💗.
.
tunggu apa lagi jom kita nampak lebih berkeyakinan dan awet muda sentiasa.😊😊
.
.
#widwidserum
#widwidskincare #widwidspecialedition
#widwiddazzlefaceserum
#teamwidwidstarlightlegacy
0 0 January 2018

@candywax_organic_hairremoval

candywax_organic_hairremoval
Perhatian ‼️
.
hanya untuk mereka yang serius risau akan kulit wajah yang kelihatan tua sebelum usia sahaja perlu ambil perhatian ❗️❗!!️
.
.
🌻dazzle face serum 30ml🌻
.
1. witch hazel - mengurangkan jerawat
- melembabkan kulit
- melindungi kerosakan kulit dari pancaran matahari
. 2. revinage - melambatkan proses penuaan kulit
- anti oksida
- memutihkan kulit
- menghaluskan tekstur kulit . 3. infra-guard - melindungi penuaan kulit dari sinar infra merah (ir) dan cahaya biru (uv)
- melindungi kulit dari radikal bebas dan polusi sekitaran alam
- meningkatkan densiti epidermis kulit . 4. et-vc
- vitamin c
- memutihkan kulit
- penggalak kolagen -memudarkan parut
.
💐nourish eye serum 10ml💐
. 1. cucumis sativus extract - ekstrak mentimum membantu cegah sembab di mata
.
2. revinage - melambat kan proses penuaan kulit
- anti oksida
- memutihkan kulit - menghaluskan tekstur kulit
.
3. infra-guard - melindungi penuaan kulit dari sinar infra merah (ir) dan cahaya biru (uv)
- melindungi kulit dari radikal bebas dan polusi sekitaran alam
- meningkatkan densiti epidermis kulit
.
4. et-vc - vitamin c
- memutihkan kulit
- penggalak kolagen
.
5. genowhite
- ejen pemutihan kulit dan pembaikan kulit.
.
"jom hilangkan masalah kulit wajah anda..❗
.
tanpa sedar korang dh ploless..❗
.
tanpa sedar korang dah tergojes❗ 😍😍😍 .
siapa huntung kann..❓❓
.
.
paling best produk terbaru dari #widwid nie di datangkan 2in 1 bersama 🎀nourish eye serum🎀 serum terbaik menghilangkan kesan pada bawah mata & tiada lagi mata 🐼🐼. ===========================
.
harga mampu milik oleh semua lapisan.
.
.
mailah cepat² whatsap cik zaty 0193566793 atau click link bio .
#widwidskincare #widwidserum #widwiddazzlefaceserum
#widwidspecialedition
#teamwidwidstarlightlegacy
1 4 January 2018

@naqbynaq

naqbynaq
0 29 January 2018

@hush.hush.beautyfiq

hush.hush.beautyfiq
*payudara uolls kendur selepas menyusukan anak?*
.
yes, bukan uolls seorang! ternyata majoriti ibu-ibu selepas menyusukan anak akan berakhir dengan payudara yang kendur, lembik, tidak kencang, size tak seimbang dan l***r 😢😢
.
payudara uollss akan terus selamanya "tidak sempurna" begitu dan malah akan bertambah makin teruk jika tiada langsung usaha untuk memperbaikinya 😊
.
love potion ternyata satu-satunya krim yang dapat memberi "sinar" baru untuk hidup uollss.. setakat nak tegang dan anjalkan kembali payudara uolss mudah sangat hanya dengan sapuan krim love potion by hush hush 😎😎
.
proven results, beratus-ratus daripada pengguna kami. orang takkan berkata-kata jika produk love potion ni tidak bagus. kan?? 😊
.
jom grab love potion sekarang, sebab kami ada harga combo tak masuk akal untuk uolls 😍😍
.
📱whatsapp "hush" +601116853643
.
📱whatsapp "hush" +601116853643
.
📱whatsapp "hush" +601116853643
.
#lovepotion #lovepotionbyhushhush #breastpump #bajubayicomel #krimpayudaramalaysia #krimtetekberkesan #krimbesarkantetek #breastcreamoriginal #perlashinekapsulmutiara #widwidserum #payudaraindah #bawalexclusivelover #aidijuma #aidijumascarf #dexandra #dexandrainspiredperfumes #hushhush #hushhushhq
1 31 January 2018

@ummiara_collection

ummiara_collection
Aduhai tersalah pilih produk kecantikan, kulit muka jadi teruk ❗
.
menggelupas & kekeringan❗
.
.
haiii uolls..🙋🏻🙋🏻
.
maii sini saya nak bantu uollss merawat wajah yang rosak tu., tak perlu nak injet tak perlu nak pakai krim siang malam yang melekit-lekit tu..😏
.
nie haaa... saya kenalkan dazzle face serum,serum pertama di malaysia yang mengandungi infra-guard (pati ekstrak dari bunga matahari🌻🌻).
.
.
serum #ajaibwidwid boleh melembapkan kulit yang kering,sebab utama serum digunakan ialah untuk menambah nutrient kepada kulit di lapisan paling dalam (deeper layers) di mana pelembab tidak boleh menembusinya. ia mampu merawat masalah penuaan, pigmentasi, kekeringan melampau dan pori kulit yang besar. .
🌹dazzle face serum adalah serum wajah anti penuaan waterbase yang membantu untuk memulihkan kembali sel-sel kulit wajah yang rosak dan hasilnya akan menaikkan seri wajah dari dalam. .
yang penting ❗kandungan infra-guard dapat melindungi kulit wajah kita dari sinaran pancaran matahari🌞..
.
hasilnya dengan penggunaan dazzle face serum ini akan mengurangkan kemunculan kedut dan tanda penuaan selain menjadikan kulit lebih tegang, lembut dan halus.😍😍
.
jom calit-calit cantik dengan serum pertama di malaysia yang memgandungi infra-guard sekarang..😉😍
.
.
nak info lanjut mai pm jaa sekarang !!
.
harga mampu milik dengan kesan hebat penggunaan selama 7 hari mampu membuatkan uolls jatuh 💗.
.
tunggu apa lagi jom kita nampak lebih berkeyakinan dan awet muda sentiasa.😊😊
.
.
#widwidserum
#widwidskincare #widwidspecialedition
#widwiddazzlefaceserum
#teampeyuz
0 3 January 2018

@intan.natnie

intan.natnie
Jerawat timbul lagi!!
--------+------- malu? kurang berkeyakinan?
nak tutup jerawat dan parut sampai makeup setebal 15 inchi.
atau berkurung di rumah sampai dah nampak macam dudu k dalam penjara.
nak ke macam tu??mesti awak tak nak kan?

jom lah bertukar rupa. dulu jerawat awak susah nak stop membiak. dulu punya parut susah nak hilang.

kini, sampai ramai yang tanya. "awak pakai apa, muka dah makin ok. parut makin kurang?" haaa ni nak bagi tau rahsianya. pakai je widwid dazzle face serum special edition by widwid skincare.. formula dan fungsi yg terkandung di dalamnya adalah: 🛡 melindungi kulit dari sinar infra merah (ir) yang merbahaya dan cahaya biru (uv) yang mempercepatkan proses penuaan kulit. 🛡melindungi kulit dan meneutralkan segala radikal bebas dan pencemaran alam sekitar
🆙meningkatkan ketebalan epidermis kulit dan menyihatkan sel- sel kulit dari dalam

nak cuba ? boleh. meh whatsapp admin cepat di www.wasap.my/60179307811

best ke best ?
#selayarfighterteam #widwidskincare #widwidserum #widwidspecialedition #teamwidwidl
0 15 January 2018

@intan.natnie

intan.natnie
Kulit rasa lembab dan tegang ' baru pakai 3 hari, dah rasa kulit lembab je. dulu saya ada masalah kulit kering, dah cuba macam-macam produk, tapi tak berhasil. tapi selepas saya jumpa dazzle face serum ni, kulit saya dah tak kering, lembut dan rasa tegang. suami saya pun suka'
wahh! ni salah satu testimoni dari customer kami. ramai yang kata kulit mereka lembut dan glowing lepas pakai #dazzlefaceserum ni.
dazzle face serum merupakan serum pertama di malaysia yang mengandungi infra-guard!
ianya membantu kepada masalah kulit wajah wanita asia untuk mendapatkan kulit wajah yang lebih segar, lembut, anjal dan awet muda, bebas dari mata panda. 2 in produk bersama dengan nourish eye serum sekali.
best ke best ? mehh whtspp intan:0179307811

#teamjutawanstarlightlegacy #widwidskincare #widwidserum #widwidspecialedition #teamwidwid
0 19 January 2018

@intan.natnie

intan.natnie
.
.
formula istimewa yang terkandung di dalam dazzle face serum dan nourish eye serum:-
.
💐 dazzle face serum 30ml 💐
.
🌻1. witch hazel - mengurangkan jerawat
- melembabkan kulit
- melindungi kerosakan kulit dari pancaran matahari
. 🌹 2. revinage - melambatkan proses penuaan kulit
- anti oksida
- memutihkan kulit
- menghaluskan tekstur kulit . 🌻3. infra-guard - melindungi penuaan kulit dari sinar infra merah (ir) dan cahaya biru (uv)
- melindungi kulit dari radikal bebas dan polusi sekitaran alam
- meningkatkan densiti epidermis kulit . 🌹4. et-vc
- vitamin c
- memutihkan kulit
- penggalak kolagen -memudarkan parut
.
💐nourish eye serum 10ml::💐
. 🌻1. cucumis sativus extract - ekstrak mentimum membantu cegah sembab di mata
.
🌹2. revinage - melambat kan proses penuaan kulit
- anti oksida
- memutihkan kulit
- menghaluskan tekstur kulit
.
🌻3. infra-guard - melindungi penuaan kulit dari sinar infra merah (ir) dan cahaya biru (uv)
- melindungi kulit dari radikal bebas dan polusi sekitaran alam
- meningkatkan densiti epidermis kulit
.
🌹4. et-vc - vitamin c
- memutihkan kulit
- penggalak kolagen
.
🌻5. genowhite
- ejen pemutihan kulit dan pembaikan kulit
.
.
bahan yang digunakan semua fokus untuk mengatasi masalah wanita asia :-🙋🏻
.
⏩memudarkan parut di seluruh permukaan kulit
⏩menghilangkan jerawat ⏩memudarkan jeragat
⏩mencerahkan kulit
⏩memutihkan kulit
⏩menghilangkan tanda-tanda luka
⏩menegang & menganjalkan kulit
⏩melembapkan kulit supaya tidak kering.
⏩melindungi kerosakkan kulit dari pancaran matahari.
.
.
jom calit-calit cantik..😍😍😍
.
#wanita #cantik #gojes #serum #beauty #jeragat #jerawat #jomcantik #followme
#igers #igersmalaysia #widwidskincare #widwidserum #widwiddazzlefaceserum #w idwidspecialedition
1 22 December 2017

@yusz_widwid_shoppe

yusz_widwid_shoppe
1 serum 1scrub with free diamond doll foundation
rm110 only.. #widwidskincare #widwidserum #widwidyouthserum #widwidsnowyfairscrub #yearendsales
1 3 December 2017

@yusz_widwid_shoppe

yusz_widwid_shoppe
Buy 1 free 2...
offers is ending soon.
rm120 only for 3 bottles..
lets grab... fast!!! #widwidskincare #widwidserum #widwidyouthserum #starlightlegacyteam #stokissaujanautamapuncakalam
0 2 December 2017

@yusz_widwid_shoppe

yusz_widwid_shoppe
Widwid year end sale is goung to end soon... cepat masih ada beberapa jam lagi tuk dapatkan serum pada harga terlajak murah...
watsapp cik yusz
.
.
019-7259931
💥 💥 💥 💥

#widwidskincare #widwidserum #widwidyouthserum #starlightlegacyteam
0 1 December 2017

@widwidserum_byann

widwidserum_byann
Wid wid combo 1
serum beli 1 percuma 2
dengan harga rm120

atau
combo set 2
serum
scrub
foundation
dengan harga rm110

postage rm10sm/rm12ss

mana satu pilihan anda???. stok tak banyak dah, esok last promosi‼️‼️‼️‼️ cepat2...whatsapp kak ann segera 0192415121

#terapiinstagram #ajimaura #sakab8 #widwidserum #serumwajah #wanita #majalah #gebu #melodi #meletop #aurainsta #bazarpaknil #cantik #serumkulit #glowing #uitm
3 27 December 2017

@breastbootycream

breastbootycream
Rahsia kulit sihat & menawan
sebelum keluar rumah sapu widwid dazzle face serum ❤️
.
dengan technology infra-guard yang akan melindungi kulit muka dari pelbagai radiasi sinar blue rays 👏
.
for further info
what's app "dzwidwid" ke +60142680788
2 46 December 2017

@candywax_organic_hairremoval

candywax_organic_hairremoval
Perhatian ‼️
.
hanya untuk mereka yang serius risau akan kulit wajah yang kelihatan tua sebelum usia sahaja perlu ambil perhatian ❗️❗!!️
.
.
🌻dazzle face serum 30ml🌻
.
1. witch hazel - mengurangkan jerawat
- melembabkan kulit
- melindungi kerosakan kulit dari pancaran matahari
. 2. revinage - melambatkan proses penuaan kulit
- anti oksida
- memutihkan kulit
- menghaluskan tekstur kulit . 3. infra-guard - melindungi penuaan kulit dari sinar infra merah (ir) dan cahaya biru (uv)
- melindungi kulit dari radikal bebas dan polusi sekitaran alam
- meningkatkan densiti epidermis kulit . 4. et-vc
- vitamin c
- memutihkan kulit
- penggalak kolagen -memudarkan parut
.
💐nourish eye serum 10ml💐
. 1. cucumis sativus extract - ekstrak mentimum membantu cegah sembab di mata
.
2. revinage - melambat kan proses penuaan kulit
- anti oksida
- memutihkan kulit - menghaluskan tekstur kulit
.
3. infra-guard - melindungi penuaan kulit dari sinar infra merah (ir) dan cahaya biru (uv)
- melindungi kulit dari radikal bebas dan polusi sekitaran alam
- meningkatkan densiti epidermis kulit
.
4. et-vc - vitamin c
- memutihkan kulit
- penggalak kolagen
.
5. genowhite
- ejen pemutihan kulit dan pembaikan kulit.
.
"jom hilangkan masalah kulit wajah anda..❗
.
tanpa sedar korang dh ploless..❗
.
tanpa sedar korang dah tergojes❗ 😍😍😍 .
siapa huntung kann..❓❓
.
.
paling best produk terbaru dari #widwid nie di datangkan 2in 1 bersama 🎀nourish eye serum🎀 serum terbaik menghilangkan kesan pada bawah mata & tiada lagi mata 🐼🐼. ===========================
.
harga mampu milik oleh semua lapisan.
.
.
mailah cepat² whatssap cik zaty 0193566793
.
#widwidakincare #widwidserum #widwiddazzlefaceserum
#widwidspecialedition
#teamwidwidstarlightlegacy - #assalamualaikum
17 5 December 2017