Loading...
widwidserumklang

@widwidserumklang

WIDWID_SERUM_KLANG
2 hours ago
widwidserumklang Resah bila orang tenung mata kita .. .. .. .. tak tentu arah jadinya bila mata dah macam panda.. lingkaran gelap bawah mata telah menjejaskan penampilan kita . muka pun akan nampak lebih tua dan tak bermaya. jangan risau dengan formula baru yang telah dikeluarkan dari widwidskincare dapat mengatasinya.. jom cuba nourish eye serum.. 👍product yang selamat digunakan. 💯 buatan bumiputera,yang pasti halal dan mesra solat.. bahan yang terkadung dalam :: nourish eye serum :: 10ml 🥒cucumis sativus extract - ekstrak mentimum membantu cegah sembab di mata 👩🏻revinage - melambat kan proses penuaan kulit - anti oksida - memutihkan kulit - menghaluskan tekstur kulit 🌻infra-guard - melindungi penuaan kulit dari sinar infra merah (ir) dan cahaya biru (uv) - melindungi kulit dari radikal bebas dan polusi sekitaran alam - meningkatkan densiti epidermis kulit 🍊et-vc - vitamin c - memutihkan kulit - penggalak kolagen genowhite - ejen pemutihan kulit dan pembaikan kulit nak cuba ? boleh. meh whatsapp admin cepat di www.wasap.my/60192415121 best ke best ? #teamjutawanstarlightlegacy #widwidskincare #widwidserum #widwidspecialedition #teamwidwid #ajimaura #terapiinstagram #bazarpaknil #gegarvaganza #melodi
0 3
widwidyouthserumkb

@widwidyouthserumkb

PARUT JERAWAT HILANG!!
3 hours ago
widwidyouthserumkb . jerawat mengalah, parut pudar! . kesan seawal 3 hari penggunaan. inshaa allah. . . widwid youth serum. serum yang lembut tapi merawat secara efektif dari dalam. . . selamat digunakan! bebas bahan terlarang!! . 📍free consultant 📍free postage 📍free gift 📍ready stok! 📍whatsapp 01125508065 . #widwidserum #widwidyouthserum #nurraysabeauty #qm #scdc #pinklady #letscantik #kcollysweet17 #magandaglow #bellezacollagen #sureglow #menantifebruari #tatiskincare #secretofbeautyskincare #perangbibir #amyerabeautytestimonial #pilhormoncina #fatiyalatiff #kopihijaualana #milocube #jamwarda #bajurayamurah
0 1
widwidyouthserumkb

@widwidyouthserumkb

PARUT JERAWAT HILANG!!
3 hours ago
widwidyouthserumkb . merah merah dah hilang!! alhamdulillah. . kesan seawal 3 hari penggunaan. inshaa allah. . . widwid youth serum. serum yang lembut tapi merawat secara efektif dari dalam. . . selamat digunakan! bebas bahan terlarang!! . 📍free consultant 📍free postage 📍free gift 📍ready stok! 📍whatsapp 01125508065 . #widwidserum #widwidyouthserum #nurraysabeauty #qm #scdc #pinklady #letscantik #kcollysweet17 #magandaglow #bellezacollagen #sureglow #menantifebruari #tatiskincare #secretofbeautyskincare #perangbibir #amyerabeautytestimonial #pilhormoncina #fatiyalatiff #kopihijaualana #milocube #jamwarda #bajurayamurah
1 2
naqbynaq

@naqbynaq

Widwid❣Imaan❣DeXandra❣Clique
5 hours ago
naqbynaq Serum 1 di malaysia yang mengandungi infra guard😍😍 . infra guard ni menghalang sinaran blue rays terkena pada kulit wajah . . jaga lah macam mana pon , kalau kulit wajah tu setiap masa terkena sinaran blue rays dari hp / pc / tablet , tetap akan terjadinya jeragat , eyebag , dan proses penuaa n tetap terjadi🌷🌱 bahaya tu....jangan biarkan kulit wajah kita tanpa dilindungi.🚫 kalau sayang cepat - cepat whatsapp kak nunu jangan tunggu-tunggu lagi.✌🏃‍♀️🏃‍♀️ . ada yg dah pernah cuba tak? komen sket...😘 . 📲📲012-2000 613 📲📲012-2000 613 📲📲012-2000 613 free consultation sehingga gojes💃💃 . . #widwidskincare #widwidserum #widwidspecialedition #teamwidwid #teamgogojes #stokistagentdropshipwanted #agendropshipwanted #serumno1 #limitededition #newwidwid #widwidnewproduct #halalskincare #widwidnewbaby #ig_sokongan #terapiinstagram #viral2017 #igshopmalaysia
2 9
widwid_guamusang

@widwid_guamusang

Online Biz
15 hours ago
widwid_guamusang Perkenalkan founder widwidskincare serum pertama di malaysia yang mengandungi infra-guard #widwidskincare #widwidserum #widwidspecialedition #teamwidwid #gorgezzinspiration #widwid_guamusang
0 3
mimiesopy_on9shoppers

@mimiesopy_on9shoppers

❤Aqu berniaga lillahi'taala❤
17 hours ago
mimiesopy_on9shoppers . feedback #widwiddazzlefaceserum . kesan seawal sehari weii ❗❗ . tengok bertapa terbaiknyaa & ajaibnya #serum nie..😍😍 . coustmer bagi feedback semua yg ohsem tau..😉😉 . shuttt..nak dapatkan serum ajaib #widwid mai whatsupp kak mimie lelaju...📲012-5590390.😘😘 . . #widwidserum #widwidskincare #widwidspecialedition #teamstarlightlegacy #kakmimiejualwidwidskincare #kakmimietrustedseller
0 2
teeninashop

@teeninashop

ninateen_shop
20 hours ago
teeninashop Wanna have a beautiful skin? 😍 come and buy widwid serum for only rm85!!!😱😮👍👍👍 it can also help restore a new skin cells too. #widwidserum #widwidyouthserum
0 2
mimiesopy_on9shoppers

@mimiesopy_on9shoppers

❤Aqu berniaga lillahi'taala❤
Yesterday
mimiesopy_on9shoppers . resah bila orang tenung mata kita .. .. . tak tentu arah jadinya bila mata dah macam panda.. lingkaran gelap bawah mata telah menjejaskan penampilan kita . muka pun akan nampak lebih tua dan tak bermaya. jangan risau dengan formula baru yang telah dikeluarkan dari widwidskincare dapat mengatasinya.. jom cuba nourish eye serum.. 👍product yang selamat digunakan. 💯 buatan bumiputera,yang pasti halal dan mesra solat.. . bahan yang terkadung dalam :: nourish eye serum :: 10ml . 🥒cucumis sativus extract - ekstrak mentimum membantu cegah sembab di mata . 👩🏻revinage - melambat kan proses penuaan kulit - anti oksida - memutihkan kulit - menghaluskan tekstur kulit . 🌻infra-guard - melindungi penuaan kulit dari sinar infra merah (ir) dan cahaya biru (uv) - melindungi kulit dari radikal bebas dan polusi sekitaran alam - meningkatkan densiti epidermis kulit . 🍊et-vc - vitamin c - memutihkan kulit - penggalak kolagen . genowhite - ejen pemutihan kulit dan pembaikan kulit . nak cuba ? boleh. meh whatsapp kak mimie cepat di www.wasap.my/60125593090 . . best ke best ? . #teamjutawanstarlightlegacy #widwidskincare #widwidserum #widwidspecialedition #teamwidwid #kakmimietrustedseller
0 1
rajafazilah13

@rajafazilah13

Raja Fazilah
Yesterday
rajafazilah13 Serum 1 di malaysia yang mengandungi infra guard😍😍 infra guard ni menghalang sinaran blue rays terkena pada kulit wajah . jaga lah macam mana pon , kalau kulit wajah tu setiap masa terkena sinaran blue rays dari hp / pc / tablet , tetap akan terjadinya jeragat , eyebag , dan proses penuaa n tetap terjadi🌷🌱 bahaya tu....jangan biarkan kulit wajah kita tanpa dilindungi.🚫 kalau sayang cepat - cepat whatsapp kak jangan tunggu-tunggu lagi.✌🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀ jom whatsapp lelaju 018-2882979 nak tanya ni.....infra guard tu apa? free consultation sehingga gojes💃💃 #widwidskincare #widwidserum #widwidspecialedition #teamwidwid
0 3
widwidserumklang

@widwidserumklang

WIDWID_SERUM_KLANG
Yesterday
widwidserumklang Perhatian ‼️ . hanya untuk mereka yang serius risau akan kulit wajah yang kelihatan tua sebelum usia sahaja perlu ambil perhatian ❗️❗!!️ . . 🌻dazzle face serum 30ml🌻 . 1. witch hazel - mengurangkan jerawat - melembabkan kulit - melindungi kerosakan kulit dari pancaran matahari . 2. revinage - melambatkan proses penuaan kulit - anti oksida - memutihkan kulit - menghaluskan tekstur kulit . 3. infra-guard - melindungi penuaan kulit dari sinar infra merah (ir) dan cahaya biru (uv) - melindungi kulit dari radikal bebas dan polusi sekitaran alam - meningkatkan densiti epidermis kulit . 4. et-vc - vitamin c - memutihkan kulit - penggalak kolagen -memudarkan parut . 💐nourish eye serum 10ml💐 . 1. cucumis sativus extract - ekstrak mentimum membantu cegah sembab di mata . 2. revinage - melambat kan proses penuaan kulit - anti oksida - memutihkan kulit - menghaluskan tekstur kulit . 3. infra-guard - melindungi penuaan kulit dari sinar infra merah (ir) dan cahaya biru (uv) - melindungi kulit dari radikal bebas dan polusi sekitaran alam - meningkatkan densiti epidermis kulit . 4. et-vc - vitamin c - memutihkan kulit - penggalak kolagen . 5. genowhite - ejen pemutihan kulit dan pembaikan kulit. . "jom hilangkan masalah kulit wajah anda..❗ . tanpa sedar korang dh ploless..❗ . tanpa sedar korang dah tergojes❗ 😍😍😍 . siapa huntung kann..❓❓ . . paling best produk terbaru dari #widwid nie di datangkan 2in 1 bersama 🎀nourish eye serum🎀 serum terbaik menghilangkan kesan pada bawah mata & tiada lagi mata 🐼🐼. =========================== . harga mampu milik oleh semua lapisan. whatsapp 0192415121 . #widwidakincare #widwidserum #widwiddazzlefaceserum #widwidspecialedition #teamwidwidstarlightlegacy
0 5
widwidyouthserumkb

@widwidyouthserumkb

PARUT JERAWAT HILANG!!
2 days ago
widwidyouthserumkb Healing crisis atau krisis penyembuhan!!! pernah tak bila korang ambik sesuatu produk dan tindakbalasnya adalah tidak seperti yang diharapkan? korang jangan gusar atau khuatir berkemungkinan besar itu adalah proses ‘healing crisis’ atau krisis penyembuhan. sebenarnya...ramai yang masih tidak tahu tentang healing crisis. sesuatu produk atau supplement yang terbaik untuk kita adalah yang memberikan tindakbalas kepada tubuh apabila diambil. contoh paling mudah...bayangkan kereta kita mengalami masalah calar atau kemek, dan kita perlu mengecat kembali tempat yang calar itu. pengambilan ubat seumpama kita sapu cat terus ke atas tempat calar tu. kereta kita tak nampak calar, tapi ia nampak tak rata sebab kita cuma ‘tampal’ cat ke atasnya. berbeza dengan pengambilan suplement, skincare @ serum, ia umpama kita kikis keluar cat yang rosak tu, dan mengecatnya kembali. semasa proses mengikis cat, kereta kita nampak buruk, bertompok-tompok. lepas tu bila dicat baru, kereta kita akan cantik seperti baru. begitulah tubuh kita apabila bertindakbalas dengan vitamin @ bahan semulajadi. untuk ‘mencantikkan’ sel dan sistem tubuh kita, semua yang tak cantik kena keluar dulu seperti kereta yang nampak buruk bertompok-tompok tadi. jangan risau kerana ini petanda yang sangat baik!!! #widwidserum #widwidfeedback #widwidyouthserum #agentsahkelantan
0 0
mimiesopy_on9shoppers

@mimiesopy_on9shoppers

❤Aqu berniaga lillahi'taala❤
2 days ago
mimiesopy_on9shoppers Ehhh...kotak apa yang tersusun cantik sangat tu.❓❓ . haaaa.. itu lah dazzle face serum yg sekarang makin di sukai ramai.😍😍 . tahu tak apa itu dazzle face serum ❓ . kompom tak tahu kan..😏😏 . :- dah tak tahu mai lah dekat sikit,baca bawah tu k.mimie dah bagi info.🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 . dazzle face serum nama di beri. . serum pertama mengandungi infra-guard di malaysia & dari bahan semulajadi, bebas dari bahan berbahaya hokey..👌🏼😉 . . formula istimewa yang terkandung di dalam dazzle face serum dan nourish eye serum:- . 💐 dazzle face serum 30ml 💐 . 🌻1. witch hazel - mengurangkan jerawat - melembabkan kulit - melindungi kerosakan kulit dari pancaran matahari . 🌹 2. revinage - melambatkan proses penuaan kulit - anti oksida - memutihkan kulit - menghaluskan tekstur kulit . 🌻3. infra-guard - melindungi penuaan kulit dari sinar infra merah (ir) dan cahaya biru (uv) - melindungi kulit dari radikal bebas dan polusi sekitaran alam - meningkatkan densiti epidermis kulit . 🌹4. et-vc - vitamin c - memutihkan kulit - penggalak kolagen -memudarkan parut . 💐nourish eye serum 10ml::💐 . 🌻1. cucumis sativus extract - ekstrak mentimum membantu cegah sembab di mata . 🌹2. revinage - melambat kan proses penuaan kulit - anti oksida - memutihkan kulit - menghaluskan tekstur kulit . 🌻3. infra-guard - melindungi penuaan kulit dari sinar infra merah (ir) dan cahaya biru (uv) - melindungi kulit dari radikal bebas dan polusi sekitaran alam - meningkatkan densiti epidermis kulit . 🌹4. et-vc - vitamin c - memutihkan kulit - penggalak kolagen . 🌻5. genowhite - ejen pemutihan kulit dan pembaikan kulit . . bahan yang digunakan semua fokus untuk mengatasi masalah wanita asia :-🙋🏻 . ⏩memudarkan parut di seluruh permukaan kulit ⏩menghilangkan jerawat ⏩memudarkan jeragat ⏩mencerahkan kulit ⏩memutihkan kulit ⏩menghilangkan tanda-tanda luka ⏩menegang & menganjalkan kulit ⏩melembapkan kulit supaya tidak kering. ⏩melindungi kerosakkan kulit dari pancaran matahari. . . jom calit-calit cantik..😍😍😍 . #wanita #cantik #gojes #serum #beauty #jeragat #jerawat #jomcantik #followme #igers #igersmalaysia #widwidskincare #widwidserum #widwiddazzlefaceserum #widwidspecialedit
1 11
mimiesopy_on9shoppers

@mimiesopy_on9shoppers

❤Aqu berniaga lillahi'taala❤
2 days ago
mimiesopy_on9shoppers Feedback widwid serum . . suami puji makin berseri. 😍😍 . jerawat halus @ jerawat pasir pon dah hilang. 👍🏼👍🏼 . tak ganggu walau pakai skincare lain.😘😘 . . feedback paling win 'magic sungguh'.👍🏼😍 . . kan dari dulu² k.mimie dah bagitau #widwidserum nie memang sesuai pakai ngan mana² skincare pon sebab serum nie sapu² terus serap dalam kulit wajah,so lepas seminit dua boleh la apply krim yang uolls pakai.. senang kan..😉😉 . . shuttt..nak dapatkan serum ajaib #widwid mai whatsupp kak mimie lelaju...📲012-5590390.😘😘 . . #widwidserum #widwidskincare #widwidspecialedition #teamstarlightlegacy #kakmimiejualwidwidskincare #kakmimietrustedseller
0 1
mimiesopy_on9shoppers

@mimiesopy_on9shoppers

❤Aqu berniaga lillahi'taala❤
2 days ago
mimiesopy_on9shoppers . feedback widwid serum . . lepas pakai widwid dazzle face serum nie liang-liang pori makin mengecil,warna kulit pon semakin sekata. 😍😍 . " sekarang dah xde masalah lagi❗ . . . berminat nak cuba serum #widwid mai whatsupp kak mimie lelaju...📲012-5590390. . . #widwidserum #widwidskincare #widwidspecialedition #teamstarlightlegacy #kakmimiejualwidwidskincare #kakmimietrustedseller
0 0
mimiesopy_on9shoppers

@mimiesopy_on9shoppers

❤Aqu berniaga lillahi'taala❤
2 days ago
mimiesopy_on9shoppers . tak perlu cucuk sana cucuk sini kalau nak cantik ❗❗ . . ✓ hanya sapu guna jari, jerawat hilang dalam 3 hari ------- . . "memang tak puas hati betul. apasal la tak introduce awal-awal. kalau tak mesti dah tak risau fikir jerawat yang naik macam cendawan lepas hujan. dah la tak lama lagi nak naik pelamin. u know what. jerawat dah takde. parut pund dah pudar. yeayy!!", ~ hajar. . . ============================== kenapa mesti dazzle face serum..?? ============================= ➟ paling best↪ dazzle face serum ada lah serum pertama yang memgandungi infra-guard(ekstrak dari bunga matahari🌻🌻) . menghilangkan jerawat tanpa parut. serius! ➟ atasi masalah kulit berminyak. ➟ kurangkan jeragat pada kulit muka ➟ lembabkan kulit yang kering ➟ hilangkan kedutan pada muka ➟ kecilkan liang pori. ➟ tona kulit muka lebih sekata ➟ menaikkan seri wajah ➟ merasai pengalaman sebenar awet muda (menjadikan wajah semakin anjal) . . jangan risau dear. produk ni dijamin selamat..👍🏼👍🏼 ↪ produk keluaran gmp ↪ dijamin halal & suci ↪ tiada pengelupasan ↪ tiada penipisan kulit ↪ tidak mengandungi bahan bahaya & terlarang ↪ sesuai untuk peringkat umur lelaki & wanita . . berminat: . 📲 whatsapp "widwid" ke +6012.559.0390 📲 whatsapp "widwid" ke +6012.559.0390 📲 whatsapp "widwid" ke +6012.559.0390 . jom calit-calit cantik..😍😍😍. . #widwiddazzlefaceserum #widwidserum #widwidskincare #widwidspecialedition #teamwidwidstarlightlegacy #kakmimietrustedseller
0 1