Loading...
aisyahfashionista

@aisyahfashionista

ainshoppe
2 weeks ago
aisyahfashionista Promosi lagi dan lagi📢📢 🎈rm85 (1box) apakah manfaat widwid youth serum⁉ 🔍jerawat boleh kecut dalam masa 3 hari 🔍pudarkan parut(bermacam jenis parut) 🔍lembapkan kulit 🔍hilangkan jeragat 🔍seratakan tona 🔍ruam pada bayi betul ker serum ni canggini👍? yerr!!! jika pemakaiannya secara konsisten.. siapa boleh pakai⁉ 🚩lelaki 🚩wanita 🚩kanak2 (semua golongan boleh pakai) cara pakai⁉ ➡sebelum tidur malam ➡selepas mandi waktu pagi boleh ker campur dengan foundation lain⁉ 👣boleh (sekiranya tiada nampak sebarang alahan) 📱0179475070 #nakcantik #nakputihgebu #serum #serumkecantik #widwidserum #kelantan #kelantanese #makeupartis #makeupmalaysia #makeup #makeuptutorial #ruambayi #ubatparut #ubatparutjerawat #ubatjeragat
2 10
nooriytaa_beauty.my

@nooriytaa_beauty.my

Noryta Hazlyna Lokman
2 weeks ago
nooriytaa_beauty.my Siapa kat sini pernah mengalami masalah muka atau breakout akibat tersalah pakai skincare? jenis tak sabar nak kesan cepat, pergi tempek skicare yang mengandungi merkuri kat muka. sekali dah stop, haaaa mendapat lah! habis keluar segala jenis mak nenek jerawat kat muka. . contohnya asmida ni, korang mesti kenal dia kan? sebelum ni dia pernah viral tentang muka dia yang rosak teruk akibat guna produk merkuri. tapi sekarang muka dia dah makin elok selepas konsisten guna satu serum ni. tak percaya boleh stalk insta dia. . . ita tau ramai yang ada masalah muka ni. sebab kebanyakan yang whatsapp ita mesti mengadu tentang masalah blackhead, whitehead, jerawat, jeragat dan lain-lain. sambil-sambil korang consume supplement untuk dalaman tu, korang sapu sekali serum ni untuk luaran. lelaki perempuan boleh guna. . ita nak offer harga promosi untuk 50 terawal. try pakai dan wajib konsisten pakai siang malam. . normal price 1 box rm120, tapi untuk promosi sekarang ita nak bagi rm150 sahaja untuk 2 box. maksudnya rm75 sahaja for 1 box dan postage adalah percuma. . untuk 50 orang terawal sahaja, whatsapp ita asap +6017-9236349 sebelum stok habisss. #el172 #teamellyaney #serumajaib #serumwajah #widwidserum
0 19
serumwidwid

@serumwidwid

Widwid serum/ Clique cosmetics
3 weeks ago
serumwidwid . . jimat sangat!!! jangan tengok pada botol dan ml je....pemakaian boleh sehingga sebulan tau dan effeknya glowing. . #widwidserum #widwidlovers #serummagic #codgombak #codwangsamaju #codportdickson #codtamanmelewar #mua #bazaarpaknil
2 52
serumwidwid

@serumwidwid

Widwid serum/ Clique cosmetics
3 weeks ago
serumwidwid . . tak perlu bedak!!! tu customer yang kata....sebenarnya betul. lepas sapu serum nie wajah nampak glowing tau 😃 jimat! jimat!jimat! #widwidserum #widwidlovers #serummagic #codgombak #codwangsamaju #codportdickson #codtamanmelewar #mua
0 21
serumwidwid

@serumwidwid

Widwid serum/ Clique cosmetics
3 weeks ago
serumwidwid . . pimples dah hilang 😮!!!! . dah kata serum nie magic. sapu2 je walla!!! . tak perlu berhabis beribu rm. cepat wassap no nie 013-2467219. #widwidserum #widwidlovers #serummagic #codgombak #codwangsamaju #codportdickson #codtamanmelewar #mua
0 19
hiddenqueennn

@hiddenqueennn

fitri
3 weeks ago
hiddenqueennn Widwid youth serum kondisi isi 95% . baru dipake 5 hari. price 300k #widwidyouth #widwidyouthserumindonesia #widwidyouthserum #widwidserum
0 2
hiddenqueennn

@hiddenqueennn

fitri
3 weeks ago
hiddenqueennn Manfaat widwid youth serum memudarkan kesan parut dikulit. menjadikan kulit tampak segar dan kembali muda. menghilangkan garis halus diwajah. mencerahkan kulit. menegangkan kulit. melicinkan kulit. mengecilkan liang roma. keterangan produk mendapat kelulusan kkm produk keluaran gmp halal, suci dan selamat digunakan tiada pengelupasan tiada penipisan kulit tidak mengandungi bahan bahaya dan terlarang sesuai untuk lelaki dan wanita kondisi utuh 95% , price 300k. minat dm yaa. #widwidyouth #widwidyouthserumindonesia #widwidserum #widwidyouthserum
0 2
naqbynaq

@naqbynaq

Widwid❣Imaan❣DeXandra❣Clique
3 weeks ago
naqbynaq Umur dah lanjut? jangan susah hati.. dengan serum widwid, wajah akan jadi lebih muda dari usia.. . serum untuk penjagaan wajah dari dalam.yang ada masalah break out mmg sesuai rawat dgn widwid serum ni.. . jom cantik bergaya...😍😍 . . . 📲📲012-2000 613 📲📲012-2000 613 📲📲012-2000 613 . . #serumwajah #serummagic #widwid #widwidserum #naqbynaq #stokistwidwid #viral2017 #igsokongan #terapiinstagram
0 17
widwidyouthserum_organik

@widwidyouthserum_organik

JERAWAT.PARUT.ASMIDAWAHAB
3 weeks ago
widwidyouthserum_organik Selamat hari raya aidil adha. ❤️ . so much love ❤️❤️❤️ from kak silvi 😘 .
12 53
perlashine_fs

@perlashine_fs

❤️Safiey Ilias | Perlashine®
4 weeks ago
perlashine_fs 📢📢free postage untuk 10box perlashine . . biasanya harga postage rm8 (sem) & rm12 (sbh srwk).. boleh jimat banyak. lagi untung kalau ambil 2 box terus..bayar harga barang je tau..😊👍 ada yang nak tak? . tak cukup free postage akak nak tambah lg brg free dgn setiap pembelian perlashine akan dpt special free gift..lagi banyak anda beli lg banyak free anda dapat😱 . jika nak, komen "nak" banyak2 dan tekan link wasap biru di ig @perlashine_fs to order. atau . whatsapp "ps free pos" ke +60192109544 . whatsapp "ps free pos" ke +60192109544 . whatsapp "ps free pos" ke +60192109544 . glowing raya jom? ;) . #perlashinekapsulmutiara #perlashine #fenomenaserbukmutiara #bukansupplementkilo #sayajualmurah #salemalaysia #perlashineshahalam #perlashinedamansara #perlashinepj #perlashineusj #perlashinemurah #perlashinepromosi #lelakicantik #whiteningbooster #queenmutiara #aquaporeeraser #codperlashine #agentwanted #dropshipwanted #marykay #nourain #widwidserum #nurrasya
2 56
perlashine_fs

@perlashine_fs

❤️Safiey Ilias | Perlashine®
4 weeks ago
perlashine_fs 📢📢free postage untuk 10box perlashine . . biasanya harga postage rm8 (sem) & rm12 (sbh srwk).. boleh jimat banyak. lagi untung kalau ambil 2 box terus..bayar harga barang je tau..😊👍 ada yang nak tak? . tak cukup free postage akak nak tambah lg brg free dgn setiap pembelian perlashine akan dpt special free gift..lagi banyak anda beli lg banyak free anda dapat😱 . jika nak, komen "nak" banyak2 dan tekan link wasap biru di ig @perlashine_fs to order. atau . whatsapp "ps free pos" ke +60192109544 . whatsapp "ps free pos" ke +60192109544 . whatsapp "ps free pos" ke +60192109544 . glowing raya jom? ;) . #perlashinekapsulmutiara #perlashine #fenomenaserbukmutiara #bukansupplementkilo #sayajualmurah #salemalaysia #perlashineshahalam #perlashinedamansara #perlashinepj #perlashineusj #perlashinemurah #perlashinepromosi #lelakicantik #whiteningbooster #queenmutiara #aquaporeeraser #codperlashine #agentwanted #dropshipwanted #marykay #nourain #widwidserum #nurrasya
0 27
perlashine_fs

@perlashine_fs

❤️Safiey Ilias | Perlashine®
4 weeks ago
perlashine_fs 📢📢free postage untuk 10box perlashine . . biasanya harga postage rm8 (sem) & rm12 (sbh srwk).. boleh jimat banyak. lagi untung kalau ambil 2 box terus..bayar harga barang je tau..😊👍 ada yang nak tak? . tak cukup free postage akak nak tambah lg brg free dgn setiap pembelian perlashine akan dpt special free gift..lagi banyak anda beli lg banyak free anda dapat😱 . jika nak, komen "nak" banyak2 dan tekan link wasap biru di ig @perlashine_fs to order. atau . whatsapp "ps free pos" ke +60192109544 . whatsapp "ps free pos" ke +60192109544 . whatsapp "ps free pos" ke +60192109544 . glowing raya jom? ;) . #perlashinekapsulmutiara #perlashine #fenomenaserbukmutiara #bukansupplementkilo #sayajualmurah #salemalaysia #perlashineshahalam #perlashinedamansara #perlashinepj #perlashineusj #perlashinemurah #perlashinepromosi #lelakicantik #whiteningbooster #queenmutiara #aquaporeeraser #codperlashine #agentwanted #dropshipwanted #marykay #nourain #widwidserum #nurrasya
0 35
perlashine_fs

@perlashine_fs

❤️Safiey Ilias | Perlashine®
4 weeks ago
perlashine_fs 📢📢free postage untuk 10box perlashine . . biasanya harga postage rm8 (sem) & rm12 (sbh srwk).. boleh jimat banyak. lagi untung kalau ambil 2 box terus..bayar harga barang je tau..😊👍 ada yang nak tak? . tak cukup free postage akak nak tambah lg brg free dgn setiap pembelian perlashine akan dpt special free gift..lagi banyak anda beli lg banyak free anda dapat😱 . jika nak, komen "nak" banyak2 dan tekan link wasap biru di ig @perlashine_fs to order. atau . whatsapp "ps free pos" ke +60192109544 . whatsapp "ps free pos" ke +60192109544 . whatsapp "ps free pos" ke +60192109544 . glowing raya jom? ;) . #perlashinekapsulmutiara #perlashine #fenomenaserbukmutiara #bukansupplementkilo #sayajualmurah #salemalaysia #perlashineshahalam #perlashinedamansara #perlashinepj #perlashineusj #perlashinemurah #perlashinepromosi #lelakicantik #whiteningbooster #queenmutiara #aquaporeeraser #codperlashine #agentwanted #dropshipwanted #marykay #nourain #widwidserum #nurrasya
1 40
perlashine_fs

@perlashine_fs

❤️Safiey Ilias | Perlashine®
4 weeks ago
perlashine_fs 📢📢free postage untuk 10box perlashine . . biasanya harga postage rm8 (sem) & rm12 (sbh srwk).. boleh jimat banyak. lagi untung kalau ambil 2 box terus..bayar harga barang je tau..😊👍 ada yang nak tak? . tak cukup free postage akak nak tambah lg brg free dgn setiap pembelian perlashine akan dpt special free gift..lagi banyak anda beli lg banyak free anda dapat😱 . jika nak, komen "nak" banyak2 dan tekan link wasap biru di ig @perlashine_fs to order. atau . whatsapp "ps free pos" ke +60192109544 . whatsapp "ps free pos" ke +60192109544 . whatsapp "ps free pos" ke +60192109544 . glowing raya jom? ;) . #perlashinekapsulmutiara #perlashine #fenomenaserbukmutiara #bukansupplementkilo #sayajualmurah #salemalaysia #perlashineshahalam #perlashinedamansara #perlashinepj #perlashineusj #perlashinemurah #perlashinepromosi #lelakicantik #whiteningbooster #queenmutiara #aquaporeeraser #codperlashine #agentwanted #dropshipwanted #marykay #nourain #widwidserum #nurrasya
0 34
perlashine_fs

@perlashine_fs

❤️Safiey Ilias | Perlashine®
4 weeks ago
perlashine_fs 📢📢free postage untuk 10box perlashine . . biasanya harga postage rm8 (sem) & rm12 (sbh srwk).. boleh jimat banyak. lagi untung kalau ambil 2 box terus..bayar harga barang je tau..😊👍 ada yang nak tak? . tak cukup free postage akak nak tambah lg brg free dgn setiap pembelian perlashine akan dpt special free gift..lagi banyak anda beli lg banyak free anda dapat😱 . jika nak, komen "nak" banyak2 dan tekan link wasap biru di ig @perlashine_fs to order. atau . whatsapp "ps free pos" ke +60192109544 . whatsapp "ps free pos" ke +60192109544 . whatsapp "ps free pos" ke +60192109544 . glowing raya jom? ;) . #perlashinekapsulmutiara #perlashine #fenomenaserbukmutiara #bukansupplementkilo #sayajualmurah #salemalaysia #perlashineshahalam #perlashinedamansara #perlashinepj #perlashineusj #perlashinemurah #perlashinepromosi #lelakicantik #whiteningbooster #queenmutiara #aquaporeeraser #codperlashine #agentwanted #dropshipwanted #marykay #nourain #widwidserum #nurrasya
0 32
perlashine_fs

@perlashine_fs

❤️Safiey Ilias | Perlashine®
4 weeks ago
perlashine_fs 📢📢free postage untuk 10box perlashine . . biasanya harga postage rm8 (sem) & rm12 (sbh srwk).. boleh jimat banyak. lagi untung kalau ambil 2 box terus..bayar harga barang je tau..😊👍 ada yang nak tak? . tak cukup free postage akak nak tambah lg brg free dgn setiap pembelian perlashine akan dpt special free gift..lagi banyak anda beli lg banyak free anda dapat😱 . jika nak, komen "nak" banyak2 dan tekan link wasap biru di ig @perlashine_fs to order. atau . whatsapp "ps free pos" ke +60192109544 . whatsapp "ps free pos" ke +60192109544 . whatsapp "ps free pos" ke +60192109544 . glowing raya jom? ;) . #perlashinekapsulmutiara #perlashine #fenomenaserbukmutiara #bukansupplementkilo #sayajualmurah #salemalaysia #perlashineshahalam #perlashinedamansara #perlashinepj #perlashineusj #perlashinemurah #perlashinepromosi #lelakicantik #whiteningbooster #queenmutiara #aquaporeeraser #codperlashine #agentwanted #dropshipwanted #marykay #nourain #widwidserum #nurrasya #perlashineselangor #perlashinedamansara
0 26