Loading...
Search result for #younglivingessentialoils
Talking all about my rainbow oil shelf in my stories today and giving you a closer look! i just love it and highly recommend it- it’s from @displayyourshelf. ๐ŸŒˆ
.
.
.
.
.
.
.
#essentialoils #oils #yleo #ylessentialoils #younglivingeo #goldendropsociety #oilymama #oillove #oillife #oilgoals #oilyfam #younglivingessentialoils #danihamptonessentials #momlife #nontoxic #greenliving #cleanandhealthy #displayyourshelf #shelfie #shelfgoals #yloilshelf #rainbowshelfie
27 897 16 hours ago
Current combo is rapidly moving into favorite territory ๐Ÿ‚ a u t u m n a i r - 3 drops orange, 2 drops each of lemon, nutmeg & northern lights black spruce. ๐Ÿ‚ i cannot get enough!! thanks @younglivingeo for making my house smell incredible!
.
.
.
#essentialoils #fallscents #youngliving #younglivingessentialoils #yleo #oilylife #autumnair #fall #orange #lemon #nutmeg #blackspruce #halloweendecor #saltlamp #fallvibes #mnfall #chemicalfreehome #pure #oils #lifestyle #member2441111
13 962 2 days ago
Young living essential oils
katalog lengkap dan price list bisa dilihat di shoppee. link klik --> @wealthyoiling

tersedia kemasan ori 15ml, 5ml
kemasan dilute untuk baby, kids, adult
kemasan repack 5ml dan 2ml

elizabeth
wa 087788864684

free ongkir via shoppee link di bio @wealthyoiling

lebih murah dari harga member
best deal !
.
.

#jualyoungliving #jualyleo #younglivingessentialoils #younglivingjakarta #younglivingtangerang #younglivingbandung #yleotangerang #yleojakarta #yleobandung #yleojkt #yleotgr #yleopromo #yleomurah #yleodiskon #younglivingpromo #younglivingmurah #younglivingdiskon
0 339 Yesterday
โœจthis big glass container of epsom salt will soon be the most calming bath salt that provides immune support, focuses and clears the mind, thyroid support, emotional and hormonal support, relieves stress!! the list is endlessโœจ who else does this with their empty oil bottles? ๐Ÿ›๐Ÿ’†๐Ÿผ‍โ™€๏ธthis is my first time and there’s 4 years of empty bottles in there๐Ÿ˜…๐Ÿ™Œ christmas gifts, maybe? .
.
.
.
.
.
.
.
#baggageandco #oilhack #yl #bathsalts #essentialoils #yleo #younglivingessentialoils #seedtoseal #aromatherapy #stressfree #oilylife #healthylifestyle #healthy #ihavemyoilsnowwhat #epsomsalt #bathtime #lavender
85 1,100 12 hours ago
Best tea ever! โ˜•๏ธ

recipe:
๐Ÿ’งhot water
๐Ÿ’งhoney
๐Ÿ’ง1 drop of peppermint vitality essential oil
๐Ÿ’ง2 drops of thieves vitality essential oil
๐Ÿ’ง2 drops of lemon vitality essential oil (or orange vitality!)

thanks to @mermaidoilsdogsohmy for this recipe๐Ÿ˜Šโ˜•๏ธ
36 810 Yesterday
The three of these. some of the elite in our bunch of oils from the starter kit, haha. after i started running low on my oils form the kit, i immediately needed these three in the largest size possible please!! some of the daily ways i use these three:
thieves on the bottom of my families feet day and night to help support our immunity.
peppermint & lemon usually with lavender as well in the diffuser for my allergies!
peppermint is also used a lot for headaches, applied on our temples!
11 526 Yesterday
Young living essential oils
katalog lengkap dan price list bisa dilihat di shoppee. link klik --> @wealthyoiling

tersedia kemasan ori 15ml, 5ml
kemasan dilute untuk baby, kids, adult
kemasan repack 5ml dan 2ml

elizabeth
wa 087788864684

free ongkir via shoppee link di bio @wealthyoiling

lebih murah dari harga member
best deal !
.
.

#jualyoungliving #jualyleo #younglivingessentialoils #younglivingjakarta #younglivingtangerang #younglivingbandung #yleotangerang #yleojakarta #yleobandung #yleojkt #yleotgr #yleopromo #yleomurah #yleodiskon #younglivingpromo #younglivingmurah #younglivingdiskon
0 180 9 hours ago
Young living essential oils
katalog lengkap dan price list bisa dilihat di shoppee. link klik --> @wealthyoiling

tersedia kemasan ori 15ml, 5ml
kemasan dilute untuk baby, kids, adult
kemasan repack 5ml dan 2ml

elizabeth
wa 087788864684

free ongkir via shoppee link di bio @wealthyoiling

lebih murah dari harga member
best deal !
.
.

#jualyoungliving #jualyleo #younglivingessentialoils #younglivingjakarta #younglivingtangerang #younglivingbandung #yleotangerang #yleojakarta #yleobandung #yleojkt #yleotgr #yleopromo #yleomurah #yleodiskon #younglivingpromo #younglivingmurah #younglivingdiskon
0 221 9 hours ago

@wildearrowswellness

wildearrowswellness
Rosemary + rosemary .
2 1 in a minute

@rahmah2287

rahmah2287
Masih berbaki berbaki beberapa jam lagi
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
utk grab promo best ni!!!
ni antara yg awal2 lagi dh grab..
dr malam td..
sampai petang td..
cayalah korang..
xlepaskan peluang keemasan ni
paling ramai grab lavender hari ni..
mmg susah sngtlah
lavender nk dpt bwh rm100
cikmah pun xlepaskan peluang..
nk2 ni mmg eo hari2 pkai utk anak2..
deep massage..
diffuse..
kepala pusing umi ni ha..
tq yleo..
siapa nk grab..meh whatsapp k..
#yleocikmah #theives #sipencurihati #younglivingessentialoils
#lavendercedarwood
#tidurlena #deepmassage #whatsappje #penggunayleo
#cepatgrab #keemasan
0 0 3 minutes ago

@oilymasters

oilymasters
Just had to share! heads up!!!
stock up on diffusers for the holidays - 20% off as well as some of your favourite oils!! let me know if you need help becoming a member ๐Ÿ˜Š #younglivingessentialoils #oilymasters
0 0 3 minutes ago

@reallifechangeswithroseanne

reallifechangeswithroseanne
Just had to share! heads up!!!
stock up on diffusers for the holidays - 20% off as well as some of your favourite oils!! let me know if you need help becoming a member ๐Ÿ˜Š #younglivingessentialoils
0 0 4 minutes ago

@alyyani.yleo

alyyani.yleo
3rd batch order done! fuh fuh fuh, lemon out of stock dah korang, as for the rest masih lagi available, kelam kabut place order sebab nak secure frankincense. kalau harga esok mmg nangis woo. so ayuh korang ada beberapa jam lagi ni sebelum 11.59pm.
.
buzz aku sekarang! looking forward nak buat 4th probably final batch. eh nak try 1 lah, apa best eh? erm, lavender? lemon? semua lah best. hot selling eo katanya. jgn tanya avid oilers cam kami, kami rakus, semua best bagi kami. muahahah
.
#premiumstarterkitpromotion #fortheloveofessentialoils #oilybuddies #oilrangers #kakakoilers #younglivingessentialoils #younglivingserikembangan #younglivingsetiawangsa #sajajualyoungliving .
alyyani
012-696 4801
0 1 4 minutes ago

@pdx_oil_wellness

pdx_oil_wellness
Family๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œ๐Ÿงก
1 8 6 minutes ago

@puanfara_aziz

puanfara_aziz
๐Ÿ˜‰wanita baru melahirkan biasanya akan mandi air rebusan daun2. tahu tak salah satu daun yang digunakan adalah daun serai wangi? ๐Ÿ˜‰pernah nampak spray penghalau serangga yang ada jual kat supermarket? perasan tak ada antaranya daripada serai wangi? tapi yang tu banyak bahan kimia. kalau tersembur pada makanan, dan kemudian kita makan, bukan setakat serangga.. silap2 kita pon arwah. ๐Ÿ˜‰pernah guna minyak urut yang ada muka atok yang popular tu? tahu tak antara bahan dia apa? ye... serai wangi. untuk apa minyak tu? kembung perut, minyak urut, gigitan serangga, macam2 kan... ๐Ÿ˜‰ nampak tak kat botol tu ada state 100% therapeutic oil. bermakna tak ada campuran lain. hanya serai semata2. ๐Ÿ˜ dm akak kalau berminat ok.. eo ni 15ml. murah-murah je dengan akak.. #younglivingessentialoils
#minyakpatiseraiwangi #minyakpatitumbuhan #younglivingshahalam #younglivingkl
#younglivingpj
#youngliving
#lemongrassoil
#akakjualminyak #seraiwangi
#akakminyak
#shahalam #yleo
0 1 5 minutes ago

@cynthia.a.hill

cynthia.a.hill
Christmas spirit!

this essential oil blend is perfect for the upcoming season of christmas. i love its inspiring aroma with orange, cinnamon bark and black spruce!

add it to the diffuser to encourage joyful communication and to create an ambience of love and connection at home.

you can have your very own blend of christmas spirit for free. it might just help you get through the holidays!
#christmasspirit #christmas #younglivingessentialoils #essentialoils #free #smellssogood #getyours
0 2 5 minutes ago

@younglivingoilalami

younglivingoilalami
*valor*

ini adalah salah satu oil wajib,
valor ini menumbuhkan rasa percaya diri, rasa berani, membantu meredakan stress dan bikim kita calming
dan jika valor dioles sebelum mengoleskan oil lainnya, ia akan membantu penyerapan oil lain lebih maksimal.
gak hanya itu, masalah otot dan uratpun bisa diredakan sama si mungil valor ini
bisa juga untuk mood swings, teeth grounding (yang kalo tidur giginya gemertak), ngorok cukup oles di jempol kaki dan dada rutin, konsentrasi, backpain, depresi dll

#youngliving #younglivingessentialoils #promoyoungliving #promoyounglivingindonesia #younglivingindonesia #ylid #yleo #younglivingmember
0 0 7 minutes ago

@younglivingoilalami

younglivingoilalami
*thieves*
kalo ini sih kayanya udah rahasia umum kalo thieves ini favorit emak2 yang punya balita
karena anaknya lebih fit, immunitasnya lebih kuat jadi gak gampang sakit
anti virus dan anti bakteri juga
setiap kali mau pergi pasti bisa di olesin ke anak, tujuannya biar gak gampang sakit.
inget yaa karena oil bukan obat jadi bisa dipake rutin dalam keadaan sehat ataupun sakit.
pokoknya nih, kalo ada anggota keluarga yang mulai flu pasti langsung saya diffuse 10 tetes. dan oles juga di saya sm orang rumah lain nya di telapak kaki, spine, dada tujuannya biar virus gak menyebar dan kita kuat gak ketularan.
thieves ini panas, jadi sekali pke cukup 1 tetes : 1ml v6
punya anak tapi gak punya thieves? belum jadi emak jaman now ๐Ÿ˜†

#youngliving #younglivingessentialoils #promoyoungliving #promoyounglivingindonesia #younglivingindonesia #ylid #yleo #younglivingmember
0 1 7 minutes ago

@younglivingoilalami

younglivingoilalami
*peppermint*
nah yang ini gak kalah best seller, karena efek semriwingnya yang bikin nyaman banget
sakit kepala olesin peppermint, sembelit oles peppermint, demam oles peppermint (karena peppermint punya efek menurunkan suhu), diare oles peppermint, kepanasan oles peppermint, pegel oles peppermint, sinus juga bisa dll
peppermint ini kalo di mix dengan copaiba dan wintergreen, rasanya mirip sama kaya pake panaway loh. versi hematnya hihihii... #youngliving #younglivingessentialoils #promoyoungliving #promoyounglivingindonesia #younglivingindonesia #ylid #yleo #younglivingmember
0 1 8 minutes ago

@younglivingoilalami

younglivingoilalami
*cedarwood*
ini oil murah tapi gak murahan, manfaatnya keren banget.
bisa untuk bantu rambut rontok, flu batuk untuk anak (mengencerkan lendirnya), bisa untuk tidur nyenyak, bikin tenang biar gak panik juga, bahkan katanya bisa digunakan utk adhd/add, bronchitis, isk, eczema dll
tapi lagi2 ini bukan obat, jadi jangan berharap hasil instan yaa

#youngliving #younglivingessentialoils #promoyoungliving #promoyounglivingindonesia #younglivingindonesia #ylid #yleo #younglivingmember
0 0 8 minutes ago

@oil.anjani

oil.anjani
#seedlings set, best for your baby moms, pasti mommy semua mau yang terbaik buat si kecil, nah seedlings dari young living adalah jawabannya mom โฃ๏ธ teruji secara dhermatologist & hypoallergenic. untuk set yg dijual bulan ini, cocok bgt untuk gift mom ๐ŸŽ
for question, further information please ๐Ÿ“ฒ whatsapp 0858-1964-5727
#youngliving #yleo #younglivingessentialoils #arisan #younglivingindonesia #younglivingoils #busui #mpasi #essentialoils #wellness #livingwell #healthylifestyle #healthylife #happytime #healthy #dekorasirumah #shabby #shabbyhome #rumahshabby #shabbychic #mpasi #mpasihomemade #shabbylover #oilrecipes #scandinavian #homedecorlovers #homedecor #mpasi #mpasihomemade
1 5 10 minutes ago

@jena_tomer

jena_tomer
If you’ve ever wanted to learn my “why” for using these little miracle bottles ๐ŸŒฟand learn exactly how to use them, then join us for a class we’re having in owings maryland tonight. message me for details ๐Ÿ’• #younglivingessentialoils #yleo #essentialoils
0 42 13 minutes ago

@phoodmoose

phoodmoose
Have you heard that there is a brand new young living essential oil blend? it’s got lemon myrtle and several tree oils and is really lovely to smell- so fresh!
๐Ÿ’ง
the term “kuranya,” meaning “rainbow,” perfectly represents this australia-sourced essential oil blend—a synergy of oils that creates something beautiful. each oil in the australian kuranya™ blend is extracted from a powerful plant native to australia, from the vast desert to the island of tasmania. it contains lemon myrtle, kunzea, blue cypress, sacred sandalwood, fennel, australian ericifolia, eucalyptus radiata, and tea tree essential oils.
๐Ÿ’ง
features & benefits
helps reduce the appearance of blemishes
includes the naturally occurring constituents geranial, alpha-pinene, eucalyptol, and alpha and beta santalol
offers a stimulating and rejuvenating space
purifies the air with its uplifting, woodsy scent.
๐Ÿ’ง
๐Ÿ’ง
#younglivingessentialoils #youngliving #younglivingeo #australia #lemonmyrtle #skintamer #essentialoils #phoodmoose #nontoxic #saveyourface #loveyourskin #gdaymate
1 6 12 minutes ago

@youallneedoil

youallneedoil
Salam maghrib semua
selingan sikit
intan masih open order utk mereka yg nk last minute order
juga nk bgtau!
credit card also accept ye waktu payment
๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
lekasss wa intannnn
.
dm / wa / klik link kt bio utk sbrg pertanyaan, order & guidanance ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
011 1187 4755
011 1187 4755
011 1187 4755
.
cod boleh, group support pun ada. beli byk2, lagi byk dpt hadiah. apa lagi, cepatlah contact ๐Ÿ’‹
.
#youngliving #younglivingessentialoils #essentialoils #premiumstarterkit #premiumstarterkitmurah #younglivingmurah #younglivingsungaibuloh #younglivingsgbuloh #younglivingpuncakalam #younglivingalambudiman #younglivingsaujanautama #younglivingsubangbestari #younglivingbandarsericoalfields #younglivingbukitrahmanputra #younglivingkuang #younglivingkundang #younglivingbukitjelutong #younglivingdenaialam #younglivingklia #younglivingshahalam #younglivingdesacoalfields #natural #younglivingeo #sayajualyoungliving #promoyoungliving #younglivingpromo #younglivingpromotion #younglivingkualalumpur
0 5 13 minutes ago

@oilleighgirl

oilleighgirl
This stuff is so amazing! the hand soap is my favorite! you guys it leaves your hands smelling so good and feeling super soft!
as for that one bottle of cleaner.. it is a multipurpose cleaner and all it takes is one cap full to 1 to 2 cups of water in a spray bottle!๐Ÿ˜ฎ want to guess how many caps are in that one bottle....๐Ÿค” approximately 128...๐Ÿค— ...............................................................
it’s made with 100% plant- and mineral-based ingredients, including

vegetable-based surfactants and therapeutic-grade thieves and lemon essential oils (the highest quality and purity essential oils) for natural cleaning
this stuff is amazing! โœจ๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ˜ƒ
1 3 16 minutes ago

@younglivingoilalami

younglivingoilalami
Ini yaaa manfaat oil lavender yang lagi diskon *lavender*
mother of oils, ini biasanya orang yang pengen beli oil pertama kali tapi bingung beli oil apa, biasanya pilih lavender.
manfaatnya dari ujung kaki sampe ujung rambut
buat rontok bisa campur *cedarwood*
buat menyehatkan kuku
bisa untuk masalah kulit
mengeringkan luka ataupun meredakan bengkak
bikin relax juga, jerawat juga, ditakutin nyamuk juga
pokonya manfaatnya segudang!
bahkan ada beberapa orang yang bilang nyaman banget saat proses lahiran ditemenin lavender.

#youngliving #younglivingessentialoils #promoyoungliving #promoyounglivingindonesia #younglivingindonesia #ylid #yleo #younglivingmember
0 0 13 minutes ago

@periwinkleandpatchouli

periwinkleandpatchouli
A classic favorite. •

2 drop peppermint ๐Ÿƒ+ 3 drop lemon ๐Ÿ‹ •

what’s your go to thing to diffuse in the morning?
2 3 16 minutes ago

@honeyb33916

honeyb33916
Lantern diffuser
rm380 member price
comes with free 5ml lavender oil and lemon oil
. ใƒปใƒปใƒป ©seed to seal. it's not a slogan - it's our calling. spreading wellness to the world ๐ŸŒ one drop at a time ๐Ÿ’ง. the more you use them , the more they'll reveal their secrets to you. โค๏ธ we use, we love, we share. ๐Ÿƒ

#youngliving #yleo #younglivingessentialoils  #younglivingmalaysia #younglivingsingapore #younglivingindonesia #younglivingbrunei #youlefang #ๆ‚ ไน่Šณ #็ฒพๆฒน #ratuminyak #minyakpati #essentialoil #honeyb33916oilyaffair #donnaratuminyak #pilararatuminyak #seedtoseal #kualalumpur #itisnotmagicoilthough  #wonderdroppers #1001wonderoils #essentialoilgenie #mygenieinabottle #teamdonnafollia #unleashyourpotential #celticinfinitytrinity #cit
0 64 14 minutes ago